20 de lucruri de știut înainte de a cumpăra cizme Hunter

Cizme Hunter negre

Iată 20 de lucruri de luat în considerare înainte de a-ți cumpăra prima pereche de cizme Hunter. Aceste cizme de ploaie pot fi foarte scumpe, dar dintr-un motiv întemeiat. Vedeți mai jos sfaturile noastre pentru a le putea cumpăra cu încredere și cu mai puține regrete.

Cizmele Hunter sunt minunate și toată lumea ar trebui să aibă o pereche de cizme de ploaie la îndemână, pentru orice eventualitate. Las o pereche în mașina mea pentru că în lumea de astăzi a reducerii personalului, ca reporter, de cele mai multe ori trebuie să-mi fac propriile fotografii pentru poveștile mele. Acest lucru impune uneori să merg în locuri în care nu am plănuit din timp să merg.

De exemplu, am scris despre un accident de mașină a doi elevi de liceu a căror mașină s-a rostogolit pe un câmp. Purtam tocuri înalte, pantaloni eleganți și un top frumos. Eram în noroi până la genunchi când m-am apropiat suficient de vehicul pentru a obține o fotografie decentă pentru articolul meu.

Am aflat în acea zi că o pereche de cizme Hunter ținute în mașină ar fi o idee grozavă pentru astfel de momente. Din fericire, cei doi liceeni nu au fost răniți grav și am obținut o fotografie grozavă cu Jeep-ul lor accidentat, dar acesta este un exemplu perfect despre modul în care aceste cizme pot fi utile.

Deși îmi plac cizmele Hunter, cred că cu cât îmbătrânesc, cu atât vreau să încerc versiunile lor mai scurte. S-ar putea să încerc chiar și o pereche din versiunea cu fermoar pe viitor, deoarece cred că ar fi mai ușor de purtat când cizmele mele sunt înfundate în noroi. Îmi place că cizmele Hunter sunt disponibile într-o gamă atât de largă de culori și modele care ar trebui să se potrivească alegerilor și preferințelor oricui.

Cizmele Hunter există de mai bine de un secol și sunt sigură că vor mai exista cel puțin încă unul. Atât de mulți oameni iubesc aceste cizme, inclusiv muncitorii din fabrici. Fostul meu soț obișnuia să lucreze într-o fabrică de carne și angajații purtau cizme Hunter în fiecare zi la muncă, pentru că trebuiau să spele cu furtunul și să dezinfecteze toate echipamentele zilnic, iar cizmele Hunter făceau mai ușor acest lucru pentru a-și menține picioarele curate și uscate.

Istoria din spatele cizmelor Hunter

Cizmele Hunter sunt cunoscute pentru emblematicele cizme de vânătoare verzi din cauciuc, dar compania produce de fapt o gamă întreagă nu numai de încălțăminte, ci și de îmbrăcăminte de exterior, genți și accesorii. Brandul este un brand de patrimoniu britanic care a apărut în 1856 în Scoția, când un american pe nume Henry Lee Norris a fondat North British Rubber Company împreună cu partenerul său, Spencer Thomas Parmelee. Ei au început să producă pantofi de protecție de purtat peste încălțăminte și cizme de cauciuc sub un design patentat de Charles Goodyear, împreună cu sticle de apă caldă, podele din cauciuc și anvelope.

Din munca a doar patru oameni, până la mijlocul anilor 1870 compania a crescut și a înflorit până la 600 de angajați. La începutul Primului Război Mondial în 1914, producția de la fabrică a crescut dramatic, deoarece soldații staționați în tranșee aveau nevoie de cizme de cauciuc rezistente pentru a le proteja picioarele. Biroul de Război a comandat peste 1.000.000 de cizme în acea perioadă și cizmele au fost din nou la datorie în 1939, când a izbucnit al Doilea Război Mondial.

În 1956, modelul Original Green Wellington, care mai târziu a devenit Original Boot, a devenit designul emblematic care există și astăzi. Cizmele sunt realizate manual din 28 de părți diferite și transformate în cizme de ploaie pentru bărbați, femei și copii, pe piața actuală. Acestea sunt cizmele pentru care compania Hunter Boot Limited a devenit faimoasă, iar firma are acum sediul în Edinburgh, Scoția și are de asemenea birouri în Londra, New York și Düsseldorf.

Cizmele Hunter nu sunt atractive doar pentru vânători, fermieri și familia regală, ci și pentru celebrități, precum familiile Kardashian și Jenner, Bradley Cooper și Alexa Chung. În lumea de astăzi, brandul Hunter cuprinde o gamă largă de modele diferite de cizme de cauciuc Wellington și o gamă largă de îmbrăcăminte de exterior și accesorii.

Cu toate acestea, compania a rămas fidelă rădăcinilor sale, deoarece are acum un magazin emblematic premiat pe Regent Street din Londra. Designeri precum Jimmy Choo s-au implicat pentru a crea noi modele pentru acest brand, dar cizmele Hunter Wellington sunt încă realizate în același mod în care au fost întotdeauna, din cauciuc natural, lucrate manual și 100% impermeabile, la fel ca în 1856.

Cizmele Hunter sunt disponibile într-o gamă largă de modele și culori nu numai pentru bărbați și femei, ci și pentru copii. Oamenii din toate categoriile sociale care au o varietate de meserii adoră cizmele Hunter care sunt disponibile pe piața actuală.

Înainte de a cumpăra o pereche de cizme Hunter, iată câteva lucruri pe care ar trebui să le știți din articolul nostru despre cizmele Hunter…

Verifică preț Cizme Hunter – diverse modele AICI!

Mărimea desigur contează

Când vine vorba de mărime, cizmele Hunter sunt disponibile în mărimi întregi. De exemplu, dacă purtați mărimea 7 și jumătate, este recomandat să coborâți la o mărime 7 atunci când cumpărați cizme Hunter. Cizmele sunt deja puțin mai mari în felul în care sunt făcute, astfel că o potrivire mai fixă confortabilă este mai bună decât o mărime mai mare și cizmele să fie largi. Există o cataramă reglabilă pe cizme, dar aceasta este mai mult pentru aspect decât pentru ajustarea efectivă a mărimii cizmelor.

Există o secțiune de mărimi pe site-ul web al cizmelor Hunter care vă poate ajuta să determinați cea mai bună opțiune de mărime pentru dvs. Această secțiune vă arată chiar și cum să vă măsurați corect piciorul și include de asemenea măsurătorile pentru zona gambei. Dacă obțineți o mărime care nu funcționează pentru dvs., compania oferă transport gratuit și retururi gratuite.

O gamă largă de modele

Cizmele Hunter sunt disponibile într-o gamă largă de modele, inclusiv cizmele Wellesley Rubber Jodhpur, cizmele pentru bărbați Moc Toe Short Wellington și Balmoral Wellington Boots. Există o mulțime de modele și stiluri pentru a alege din linia pentru femei, de asemenea, de la cizmele Wellington scurte – Short Wellington Boots – la cizmele Wellington înalte (Tall Wellington Boots) și cizmele impermeabile scurte Insulated Refined Short Wellington Boots.

Există întotdeauna, desigur, celebra cizmă Hunter Original Wellington Boot, alături de o gamă completă de îmbrăcăminte de exterior, genți și accesorii. Toate produsele poartă logo-ul iconic Hunter și sunt concepute pentru oamenii care îmbrățișează activitățile în aer liber. Cizmele Hunter pot fi practic asortate cu orice porți, dar din moment ce acum există cizme cu imprimeuri pe piață, trebuie să fii atent în alegerea unei perechi pe care să o porți cu diferite tipuri de pantaloni.

De exemplu, dacă purtați pantaloni în carouri, nu veți dori cizme Hunter de un albastru strălucitor cu floarea-soarelui pe ei, deoarece pur și simplu nu s-ar asorta perfect împreună. Cizmele Hunter sunt disponibile acum într-o gamă atât de largă de culori și modele, inclusiv imprimeuri, încât le poți asorta destul de ușor cu o gamă largă de haine, inclusiv blugi, pantaloni de costum sau chiar cu o rochie.

Anotimpurile contează

Chiar dacă există fotografii pe tot internetul cu oameni care pozează cu cizmele lor Hunter în zăpadă adâncă, cizmele Original Tall Hunter nu sunt chiar potrivite pentru vremea cu zăpadă.

Eu locuiesc în Ohio, așa că iernile sunt lungi, iar furtunile de zăpadă sunt multe și am constatat că cizmele impermeabile de la Hunter funcționează mai bine în zăpadă mai adâncă decât altele. Cu siguranță veți dori să purtați șosete groase dacă purtați originalul în zăpadă mare.

Verifică preț Cizme Hunter – diverse modele AICI!

Confortul contează, de asemenea

Cu o izolație și protectie bună pentru confort pe talpă, cizmele Hunter sunt confortabile în partea de pantof, dar cizmele în sine limitează un mers normal când vine vorba de pasul de la călcâi până la deget, deoarece sunt realizate din material rigid. Dacă aveți probleme, cum ar fi picioarele plate, s-ar putea să nu fie o idee bună să mergeți pe jos pe distanțe lungi dacă purtați o pereche de cizme Original Tall.

Purtați-le cu șosete

Ar trebui să purtați întotdeauna șosete cu cizmele Hunter. Îmi las cizmele Hunter în mașină, împreună cu o pereche de șosete, în cazul în care am nevoie de ele când aflu știri de ultimă oră, mai ales dacă voi merge pe zăpadă sau o să cobor o râpă adâncă pentru a obține fotografia de care am nevoie. Am purtat cizmele fără șosete la dispoziție, iar cauciucul ți se va lipi de piele și va dura o veșnicie să le dai jos.

Cizmele se încalță și se descalță mult mai ușor atunci când porți o pereche de șosete. Fiica mea este foarte atentă să poarte mereu șosete cu cizmele ei Hunter, deoarece are o alergie la cauciuc și latex, așa că ar fi extrem de neplăcut dacă ar încerca să le poarte fără șosete.

Căptușeala anti-bacteriană este o caracteristică bună

Deoarece îmi țin cizmele Hunter în mașină, este grozav că ele au o căptușeală anti-bacteriană. Această caracteristică uimitoare le împiedică să aibă un miros urât care apoi s-ar răspândi în mașina. Această caracteristică este cu siguranță un avantaj atunci când decizi să investești bani într-o pereche de cizme Hunter în loc de alte branduri mai ieftine.

După cum știm, cauciucul ne poate face picioarele să transpire și apoi să miroasă, așa că aceasta este o caracteristică excelentă a acestor cizme pentru toți oamenii, inclusiv pentru copii și adolescenți.

Înflorirea este normală

Mulți oameni se sperie puțin când cizmele lor Hunter capătă o peliculă albă ca o pudră pe ele. Acest proces se numește înflorire și are loc la scurt timp după ce cumpărați cizmele. Acesta este un proces normal și natural pentru cauciuc, deoarece vorbim despre cauciuc natural și nu sintetic, ca în cazul altor cizme, și nu trebuie să vă îngrijorați.

Uneori pot fi mai greu de lustruit pentru a arăta frumos în timpul acestui proces, dar ar merita achiziționat un kit bun de îngrijire a cizmelor pentru a contracara efectele înfloririi atunci când este mai vizibilă, mai ales dacă ați cumpărat o culoare mai închisă a cizmelor Hunter. Unii oameni se bucură de procesul de înflorire pentru că spun că le dă caracter cizmelor, dar asta depinde de tine. Mie personal îmi place ca cizmele să fie strălucitoare.

Păstrați-vă ghetele Hunter curate

Îmi place să folosesc buretele pentru lustruirea cizmelor Hunter pe care l-am achiziționat împreună cu cizmele mele și există produse de curățare pe Amazon care vă vor curăța destul de frumos cizmele Hunter. După ce procesul de înflorire s-a terminat, trebuie să le curăț pe ale mele doar după ce le port în noroi pentru că în restul timpului arată frumos și sunt strălucitoare.

Când am mult noroi întărit pe ele, folosesc un amestec ușor de săpun și apă pentru a le curăța și arată exact ca noi. Site-ul web al Hunter Boot sugerează ca acestea să fie depozitate într-un loc răcoros și uscat, unde cizmele nu se vor îndoi sau nu se vor plia, așa că le țin pe ale mele în zona portbagajului mașinii mele și mă asigur că nu este așezat nimic deasupra lor care să le distrugă forma, mai ales în lunile calde de vară.

După ce le curăț și le pun la uscat, mă asigur întotdeauna că nu sunt așezate în lumina directă a soarelui, deoarece acest lucru poate fi dăunător pentru cauciuc, dacă sunt lăsate în soare pentru o perioadă lungă de timp.

Sunt disponibile în variante lucioase sau mate

Cizmele Hunter sunt disponibile în finisaje lucioase sau mate, iar eu am înclinat întotdeauna spre aspectul lucios, deoarece îmi place să strălucească. Finisajul mat pare puțin mai natural, dar finisajul lucios mi se pare mai elegant, cel puțin pentru mine. Depinde în totalitate de tine care aspect funcționează cel mai bine pentru dvs.

O mulțime de culori

De la negru sau maro până la verde Kelly și roz aprins, cizmele Hunter sunt disponibile într-o varietate de culori diferite din care puteți alege și chiar există unele modele care oferă două sau trei tonuri diferite de culori pentru fiecare pereche de cizme. Îmi place versiunea roz aprins pentru că aceasta este culoarea mea preferată, ca să nu mai spun că rozul aprins este foarte vizibil atunci când sunt la locul unui accident sau la alte știri de ultimă oră în care trebuie să fiu vizibilă pentru salvatori, astfel încât să nu stau în cale și să nu fiu rănită.

De exemplu, recent am realizat un întreg interviu cu un muncitor în construcții în timp ce stăteam sub o încărcătură uriașă de piatră în cupa unui buldozer. Chiar trebuia să fiu mai atentă, dar, din fericire, tipul m-a putut vedea datorită cizmelor mele Hunter de culoare roz aprins! Ar trebui să luați în considerare și anotimpul în care veți purta cel mai des cizmele Hunter.

De exemplu, dacă le purtați cel mai mult toamna, o pereche de cizme Hunter maro sau verde închis pot fi culorile din care să alegeți, mai degrabă decât o culoare roz sau o altă culoare mai deschisă, care ar arăta mai potrivită și la modă în lunile de primăvară și vară.

Verifică preț Cizme Hunter – diverse modele AICI!

Mărimile pentru copii funcționează și ele

Dacă aveți un buget restrâns, ca majoritatea dintre noi, puteți verifica mărimile copiilor de la 5 la 7, deoarece pot fi adaptate la mărimile adulților. De exemplu, dacă porți o mărime de la 6 la 6 1/2, o mărime 4 de copii ți se poate potrivi foarte bine. Acest lucru vă va economisi niște bani, deoarece cizmele pentru copii sunt la jumătate din prețul versiunilor pentru adulți.

Cu fermoar

Dacă nu vă plac cizmele care se trag pe picior și vi se pare că sunt enervante, cizmele Hunter oferă și versiuni cu fermoar. Îmi place ușurința cu care încalț cizmele mele Hunter, dar să le descalț este cu totul o altă poveste, mai ales dacă sunt pline de noroi. S-ar putea să încerc cizma Original Slim Zipper boot în viitor doar pentru a vedea dacă îmi place mai mult. Cizmele Original Slim Zipper Boots nu sunt mai subțiri decât versiunile originale, ci au aceeași potrivire pe picior și oferă un fermoar ascuns pe partea exterioară a fiecărei cizme.

Verifică preț Cizme Hunter – diverse modele AICI!

Cizme Hunter scurte sau mai scurte

Dacă locuiești într-un oraș mai mare, unde mergi mult pe jos pentru a ajunge în diferite locuri sau călătorești sau vizitezi o locație în care vei merge pe jos o mulțime, poate vrei să optezi pentru o cizmă Hunter mai scurtă. pereche de cizme Hunter. Acest lucru se aplică și dacă veți fi într-o zonă umedă sau într-un climat umed pentru o perioadă mai lungă de timp.

Cizmele Chelsea sunt o opțiune bună de a alege o cizmă mai scurtă sau chiar cizmele Play, deoarece acestea sunt două dintre modelele de cizme Hunter mai scurte care se află astăzi pe piață. Îți oferă în continuare protecție împotriva ploii și a solului umed, dar au lungimea până chiar deasupra gleznei și au două porțiuni elastice pe fiecare parte, ceea ce le face mult mai ușor de încălțat și descălțat.

Ele vă ajută picioarele să se miște într-o manieră mai confortabilă, iar elasticul oferă, de asemenea, o textură diferită cizmelor, pentru un stil mai modern. Cizmele Play sunt grozave, deoarece sunt realizate dintr-un material mai ușor decât cizmele originale și sunt 100% impermeabile. Dacă vrei să porți o cizmă mai puțin greoaie și mai puțin înaltă, dar la fel de bună ca versiunile mai înalte, sau dacă trebuie să mergi pe distanțe lungi pentru că locuiești într-un oraș sau plănuiești să călătorești într-un climat umed, o cizmă mai scurtă este calea de urmat.

Cizmele mai scurte sunt, de asemenea, o opțiune excelentă dacă aveți gambe mai mari și aveți probleme în a găsi perechea de cizme care să vi se potrivească corect pe picior.

Verifică preț Cizme Hunter – diverse modele AICI!

Cumpărați când sunt reduceri

De multe ori pe parcursul anului puteți găsi reduceri la ghetele Hunter și puteți obține o pereche la un preț foarte bun. De asemenea, site-ul web Hunter Boots oferă o reducere continuă de 20% studenților și lucrătorilor din domeniul sănătății. Dacă te încadrezi în oricare dintre aceste categorii, ar trebui să profiti de ea.

Cizme Huntress Boots pentru gambe mai groase

Dacă aveți gambe mai groase, versiunea Huntress a cizmelor Hunter ar fi cea mai bună pentru dvs. Cizma Huntress este disponibilă atât mată, cât și lucioasă, iar înălțimea lor este cu 2 inci (5 cm) mai mică decât înălțimea cizmelor originale Hunter. De asemenea, sunt mai încăpătoare la glezne si sunt realizate cu o croială mai dreapta pentru un plus de confort pentru persoanele cu gambe mai groase.

Original versus Refined

Cizmele Original Hunter sunt cu aproximativ trei inci (7,62 cm) mai scurte decât cizmele Refined și sunt mai voluminoase. Linia Refined de cizme Hunter preia stilul clasic al cizmelor Original și îl rafinează pentru a avea un aspect și un stil mai lustruit într-o versiune mai înaltă a cizmei Hunter. Mulți oameni susțin că acestea sunt mult mai confortabile decât versiunile Original.

Cele mai populare cizme Hunter

Deși totul se rezumă la preferințele personale atunci când alegi cizmele Hunter perfecte pentru tine, există mai multe cizme care par a fi cele mai populare dintre toate liniile de cizme Hunter. Cizmele de ploaie înalte Hunter Original Tall Rain Boots ocupă locul unu pe lista celor mai populare de cizme Hunter, în timp ce cizmele de ploaie scurte Hunter Original Nebula Short Rain Boots se află pe locul doi.

Alte cizme Hunter care fac parte din listă includ cizmele de ploaie Hunter Original Tall Gloss Rain Boots, Hunter Original Tall Inside Out Rain Boots, Hunter Play Short Nebula Wellies, Hunter Norris Field Waterproof Boots și Stella McCartney X Hunter Boots.

Verifică preț Cizme Hunter – diverse modele AICI!

Termen de garanție

Mulți oameni cred că cizmele Hunter sunt garantate pe viață, dar nu sunt. Compania spune că produsele sale sunt fabricate din materiale de foarte înaltă calitate și că folosesc tehnici inovatoare de design și producție pentru a realiza cele mai bune produse posibile. Termenul de garanție este de 24 de luni.

Dar cât durează?

Mulți clienți spun că cizmele vechi Hunters original va dura mulți ani. Am avut cizmele mele din 2007 și sunt încă într-o formă destul de bună. Totul depinde de locul în care le porți și de cât de des le porți. De asemenea, dacă ai grijă de ele, acestea vor rezista mult timp.

Nu te lăsa păcălit

Astăzi există pe piață versiuni „knock-off” (imitații) ale cizmelor Hunter, așa că va trebui să aveți grijă să nu cumpărați o versiune care nu este autentică, originală. Dacă comandați online, va trebui să așteptați până când primiți cizmele pentru a vă asigura că sunt reale, dar este mai bine să comandați direct de pe site-ul Hunter boot.

Modul de a afla dacă o cizmă Hunter este falsă sau autentică este prin a pipăi și simți materialul de cauciuc cu mâinile tale.

Cizmele Hunter sunt fabricate din cauciuc vulcanizat, astfel încât ele vor fi grele. O pereche originală de cizme Hunter va cântări aproximativ patru pounds (1,81 kilograme), dar imitațiile vor cântări mult mai puțin. Ar trebui să verificați și eticheta de pe perechea de cizme pe care o cumpărați.

Cizmele Hunter Original are logo-ul Hunter pe partea din față a fiecărei cizme cu litere negre îngroșate, pe care le desenează într-o etichetă dreptunghiulară albă care are margini roșii. Imprimarea trebuie să fie clară și lizibilă, fără linii neclare, iar culorile nu trebuie să fie estompate.

Logo-ul/Sigla Hunter ar trebui să fie gravată și pe nasturii cataramei cizmelor.

Întrebări frecvente despre Hunter Boots

Ce este soluția pentru cauciuc care vine cu cizmele Hunter?

Sticluța care vine cu cizmele tale Hunter se numește Rubber Boot Buffer și această soluție îți va păstra cizmele ca noi pentru anii în care le vei avea și le vei purta. Această soluție pentru întreținerea cizmelor a fost dezvoltată pentru a le reda strălucirea naturală, deoarece îndepărtează cu ușurință semnele albe cunoscute sub numele de bloom (înflorirea cauciucului natural).

Blooming (înflorirea) este un proces obișnuit pentru cauciucul natural și apare pe cauciucul natural de înaltă calitate. Acesta este unul dintre multele moduri prin care puteți spune dacă cizmele dvs. sunt cizme Hunter autentice sau nu, deoarece cizmele ar trebui să înflorească la scurt timp după ce le cumpărați, deoarece sunt fabricate din cauciuc natural vulcanizat.

Verifică preț Cizme Hunter – diverse modele AICI!

De ce sunt cizmele Hunter atât de scumpe?

Cizmele Hunter sunt fabricate din cauciuc autentic autentic și sunt structurate astfel încât umezeala sau apa să nu pătrundă în ele, păstrându-ți piciorul curat și uscat. Ele cântăresc, de asemenea, mai mult decât mărcile care le imită, cântărind un plus 1,81 kilogramepe  fiecare cizmă. Cizmele Hunter autentice vor costa întotdeauna mai mult decât versiunile de tip knock-off (contrafăcute, imitații), deoarece sunt, de asemenea, lucrate manual și construite pentru a rezista mulți ani.

Unii clienți susțin că au avut cizmele lor Hunter timp de zeci de ani. Totul depinde de cât de des le porți și dacă ai grijă de ele. În cele din urmă, economisește-ți banii pentru o pereche autentică de cizme Hunter, mai degrabă decât să-i irosești pe o pereche contrafăcută care nu-ți va menține picioarele uscate, curate și ferite de fenomenele și provocările naturii.

Să-mi cumpăr cizme Hunter lucioase sau mate?

Alegerea între cizmele Hunter lucioase sau cele mate este cu adevărat o preferință personală. Depinde pur și simplu de aspectul și stilul/modelul pe care îl alegeți, deoarece versiunea lucioasă pare să arate mai elegant, în timp ce versiunea mată seamănă mai mult cu un stil pe care l-ați purta la lucru într-o fabrică sau în timpul unei partide de vânătoare.

Verifică preț Cizme Hunter – diverse modele AICI!

Care este diferența dintre cizmele Hunter pentru bărbați și cele pentru femei?

Linia Hunter de cizme de ploaie vine într-o varietate de stiluri, modele și tipuri diferite și este făcută pentru bărbați, femei și copii. Nu toate tipurile și modelele au aceleași dimensiuni fie pentru lungimea cizmelor (măsurată în spatele cizmei, de la călcâi până la partea de sus a cizmei), fie pentru circumferința zonei gambei.

Singura constantă când vine vorba de cizmele Hunter este mărimea labei piciorului, deoarece mărimea piciorului nu variază foarte mult în diferitele game de cizme. Rețineți că mulți adulți pot purta mărimi pentru copii dacă știți cum să le comparați, ceea ce vă va economisi o mulțime de bani, deoarece cizmele Hunter pentru copii costă jumătate din prețul acelorași versiuni pentru adulți.

La ce temperatură poți purta cizme Hunter?

Poți purta cizmele Hunter pe orice tip de vreme sau  în orice climat, dar cel mai bine sunt purtate pe vreme mai rece sau umedă. Dacă le porți când este multă zăpadă afară sau mergi în drumeție pe un munte înzăpezit, este mai bine să optezi pentru o pereche de cizme Hunter cu izolație (insulated), deoarece cizmele de ploaie nu sunt de obicei făcute pentru a le purta atunci când este multă zăpadă.

Puteți purta cizmele Hunter pe vreme mai caldă, dar asigurați-vă că nu le lăsați în lumina directă a soarelui pentru o perioadă lungă de timp, deoarece își pot pierde forma.

Porți cizme Hunter când nu plouă?

Oamenii poartă cizme Hunter din multe motive diferite, inclusiv pentru perioada de lucru – există mulți oameni care lucrează în fabrici unde trebuie să spele cu furtunul cu apă echipamentele în mod regulat pentru a le menține dezinfectate, cum ar fi o fabrică de procesare a cărnii sau Departamentul de tăiere a cărnii de la magazinul alimentar.

Angajații acestor tipuri de facilități au purtat cizme Hunter la muncă timp de ani de zile, deoarece picioarele lor sunt menținute uscate și curate pe tot parcursul programului de muncă. Mulți vânători poartă, de asemenea, cizme Hunter, precum și membri ai armatei, poliției și pompierilor, în funcție de ceea ce fac în ziua respectivă la locul de muncă.

De exemplu, dacă pompierii trec prin inundații pentru a salva oamenii, este o idee grozavă să poarte cizme Hunter.

Poartă Regina cizme Hunter?

Timp de mai bine de un secol, cizmele Hunter au fost brandul preferat de familia Windsor de la Palatul Buckingham. Palatul deține în prezent două mandate (warrants) pentru cizmele Hunter. Mandatele sunt practic sigilii regale de aprobare de la Regină și Ducele de Edinburgh, care oferă brandului de cizme Hunter însemnul lor de aprobare. Au fost făcute multe fotografii ale familiei regale, inclusiv una populară cu Regina din 1967, în care aceasta poartă o pereche de cizme Hunter.

Verifică preț Cizme Hunter – diverse modele AICI!

Share:

WhatsApp
Facebook
Twitter
Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pe trend

Articole care te-ar putea interesa:

Barbat poarta palarie Fedora

Pălării Fedora versus Pălării Trilby

Pălăriile Fedora și pălăriile Trilby au multe asemănări, dar variază și în unele dintre caracteristicile și trăsăturile lor. Nimic nu spune: „Bună, Frumoaso!” precum accesoriile

Este rochia o fusta

Este fusta o rochie?

Aflați diferența dintre o fustă și o rochie și cum să stilați fustele pentru a se potrivi cel mai bine cu silueta dvs. Cumpărăturile de

Tanara foloseste un burete lufa pentru baie

7 alternative la lufa (loofah)

Lufa reprezintă un instrument excelent pentru curățarea spatelui, a feței și a restului corpului. Este bine să cunoașteți diferitele tipuri de alternative la lufa care