Sunt pantofii cu platformă confortabili?

Pantofii cu platforma

Pantofii cu platformă vă pot oferi până la 5 cm de înălțime în plus față de un toc cu o singură talpă, precum și un plus de încredere. Iată de ce sunt o alternativă uimitoare la tocurile înalte.

Nu numai că pantofii cu platformă sunt confortabili, dar sunt o alternativă uimitoare la tocurile înalte. Dacă trebuie să purtați tocuri înalte la fel de mult ca mine, înțelegeți că și cele mai confortabile perechi vor începe să vă afecteze picioarele și spatele.

Pantofii cu platformă, pe de altă parte, sunt un pic mai puțin șic, dar suficient de eleganți și confortabili. De altfel, pantofii cu platformă sunt pentru orice ocazie, de la cele formale la cele sportive.

Să aruncăm o privire la pantofii cu platformă, inclusiv adidași, cum se poartă și dacă sunt buni pentru tine.

Verifică preț Încălțăminte cu platformă pentru femei AICI!

Adidași cu platformă

În ciuda aspectului lor atletic, medicii recomandă să nu purtați acești pantofi la fel ca pe adidașii sport pe care îi purtați la sală. Adidașii cu platformă au multe în comun cu pantofii atletici datorită stilului și materialelor similare.

Verifică preț Adidași cu platformă pentru femei AICI!

Este sigur să te plimbi în adidași cu platformă?

Chiar dacă adidașii cu platformă sunt, de obicei, mai grei și mai înalți, asta nu înseamnă că trebuie să renunți complet la a-i mai purta. Podiatrii recomandă adidașii cu platformă în locul celor stiletto, a papucilor și a sandalelor, deoarece sunt mai sănătoși pentru picioarele tale.

Prin urmare, adidașii cu platformă pot fi mai confortabili decât pantofii de balet, deoarece au o talpă groasă de cauciuc care oferă suport pentru arcadă, absorbție a șocurilor și confort general pentru picioarele tale.

Diferența dintre partea din față și cea din spate a adidașilor nu trebuie să depășească niciodată 34 de centimetri dacă doriți să păstrați un aspect la modă. Acest lucru vă va afecta poziția și mișcările corpului.

Purtarea pantofilor cu platformă pentru a ieși în evidență

E simplu să ieși în evodență purtând pantofii cu platformă . Prin urmare, ar putea fi dificil să decideți cu ce și când să îi asortați.

Cu toate acestea, dacă vrei să porți pantofi cu platformă chiar acum, va trebui să înțelegi cum să îi porți corect. Este departe de moda anilor ’70 și ’90. Platformele de astăzi sunt mai rafinate și mai sexy ca niciodată!

Verifică preț Pantofi cu platformă pentru femei AICI!

Purtarea tocurilor înalte cu platformă, pentru femei

Adăugarea de înălțime, cu o pereche de pantofi de damă cu platformă cu toc înalt, este o modalitate excelentă de a ieși în evidență într-o ieșire în oraș.

Lasă-ți picioarele să pară incredibil de lungi prin asocierea pantofilor cu platformă alături de rochii sau fuste!

Purtarea corectă a sandalelor cu platformă

Papucii cu platformă sau toc, sunt ideali pentru a fi purtați pe parcursul fiecărei zile de vară. Modelele și hainele largi pot fi folosite pentru a produce un stil boho, inspirat de anii 1970.

În timpul verii, poți purta încălțăminte cu platformă sub forma sandalelor la modă, cu o talpă joasă, precum și cu o talpă plată, aderentă. Platformele pot fi purtate acum într-un cadru mai relaxat și mai casual, cum ar fi cu un costum de baie sau cu un echipament de antrenament.

Verifică preț Sandale cu platformă pentru femei AICI!

Pantofi cu platformă pentru iarnă

Încearcă o cizmă voluminoasă dacă ești în căutarea unor pantofi cu platformă pentru iarnă. Cizmele cu platformă vin într-o varietate de înălțimi, inclusiv până la gleznă, gambă și chiar până la genunchi.

Îmbracă-te casual cu cizme scurte cu platformă și ceva tricotat, gros, sau pune o pereche de blugi toamna și iarna pentru a-ți păstra aspectul cald și confortabil!. Platformele sunt o alegere excelentă pentru iarnă, datorită tălpii înalte, care îți ține hainele departe de solul noroios.

Pentru ca picioarele tale să fie punctul central al ținutei, asortează cizmele cu platformă până la genunchi cu fuste și colanți. Simțiți-vă încrezătoare în ținuta dvs. asociind o fustă scurtă cu cizme și un trench coat și o eșarfă călduroasă. Fiecare sezon are platforma sa!

Verifică preț Botine / Ghete cu platformă pentru femei AICI!

Confort și potrivire a pantofilor cu platformă

Multe persoane sunt îngrijorate de modul în care pantofii cu platformă s-ar simți în picioare, deoarece ar putea fi prea înalți.

Aceștia pot fi o opțiune mai confortabilă decât un toc normal pentru a câștiga înălțime. Este obișnuit ca pantofii cu platformă plată să aibă un bot lat pentru degetele de la picioare, ceea ce îi face foarte confortabili. Nu ar trebui să dai greș cu acești pantofi cu platformă!

Deoarece secțiunea mai înaltă a vârfului ajută la echilibrarea greutății în mod mai egal pe picioare, platformele cu toc ar putea fi mai confortabile decât tocurile înalte normale. Mărimea este baza confortului, ca în cazul tuturor modelelor de încălțăminte.

Felul în care se potrivește cu piciorul, înălțimea tocului în comparație cu talpa piciorului, precum și designul general al pantofului trebuie să joace un rol în acest sens.

Este întotdeauna o idee bună să probezi o pereche de pantofi înainte de a-i cumpăra, pentru a te asigura că se potrivesc bine. Dacă puteți așteptați până mai târziu în timpul zilei pentru a face acest lucru ar fi ideal, deoarece picioarele au tendința de a se umfla, pe parcursul zilei.

Purtarea pantofilor cu platformă pentru o perioadă lungă de timp

Platformele joase sunt mai sigure pentru picioare dacă intenționați să purtați pantofii pentru o perioadă îndelungată, după cum vă puteți imagina. Poți supune piciorul unei mari presiuni atunci când porți platforme cu toc înalt.

Pantofii cu platformă, pe de altă parte, tind să fie destul de rigizi și nu permit picioarelor să se îndoaie sau să se flexeze, așa cum ar face-o în mod normal. Pantofii cu tocuri mai joase sau cu platforme plate ușurează o parte din tensiunea de pe talpa piciorului. Cu toate acestea, piciorul este în continuare ținut rigid în poziție.

Mersul pe jos în platforme: Un ghid rapid

Cum să mergi pe pantofi cu platformă poate fi un mister pentru cei care nu au mai făcut-o niciodată. Menținerea unei poziții sănătoase și trecerea presiunii de la călcâi la vârf atunci când mergeți este cea mai bună modalitate de a evita să îți facă rău.

Încetinirea ritmului și pașii mai mici pot fi, de asemenea, utile. Dacă nu sunteți sigur, purtați-i în jurul casei de mai multe ori, înainte de a vă aventura afară.

Verifică preț Încălțăminte cu platforme pentru femei AICI!

Share:

WhatsApp
Facebook
Twitter
Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Tipuri de pieptăn

10 tipuri de pieptăn diferite

Există diferite tipuri de pieptăn, potrivite pentru aranjarea diferitelor tipuri de păr. Află care este acela, descoperind diferențele și scopurile acestora. Pieptănul este printre cele

Citește mai mult »
Pe trend

Articole care te-ar putea interesa:

Barbat poarta palarie Fedora

Pălării Fedora versus Pălării Trilby

Pălăriile Fedora și pălăriile Trilby au multe asemănări, dar variază și în unele dintre caracteristicile și trăsăturile lor. Nimic nu spune: „Bună, Frumoaso!” precum accesoriile

Este rochia o fusta

Este fusta o rochie?

Aflați diferența dintre o fustă și o rochie și cum să stilați fustele pentru a se potrivi cel mai bine cu silueta dvs. Cumpărăturile de

Tanara foloseste un burete lufa pentru baie

7 alternative la lufa (loofah)

Lufa reprezintă un instrument excelent pentru curățarea spatelui, a feței și a restului corpului. Este bine să cunoașteți diferitele tipuri de alternative la lufa care