Tocurile înalte sunt periculoase pentru picioare? 3 motive demne de luat în calcul

Tocurile înalte sunt periculoase pentru picioare

Iată o privire în detaliu referitoare la efectele negative ale tocurilor înalte asupra sănătății generale și a corpului unei femei, cum se produc și cum putem  preveni aceste lucruri.

Ai auzit vreodată că, de fapt, tocurile înalte sunt periculoase pentru picioare? Dacă acest lucru era adevărat, atunci de ce le mai poartă atât de multe femei și de ce atât de mulți designeri creează pantofi cu toc înalt?

Sunt tocurile înalte scumpe de designer mai bune pentru picioarele tale decât cele ieftine pe care le poți găsi la magazinul cu reduceri?

Ce se întâmplă de fapt dacă porți tocuri înalte tot timpul? Contează înălțimea? Există multă dezinformare și o mulțime de lucruri pe care oamenii nu le știu despre tocurile înalte și modul în care acestea vă afectează picioarele. Sunteți gata să aflați adevărul despre ce chiar îți pot face tocurile?

Verifică preț Pantofi comozi cu toc AICI!


Frumusețea necesită sacrificii?

Tocurile înalte sunt periculoase pentru picioare?

Frumusețea necesită sacrificii?

Adevărul este că femeile sunt condiționate să accepte durerea. Este un adevăr binecunoscut că frumusețea este durere. Femeile se pensează, se epilează, își toarnă ceară fierbinte pe zonele sensibile, își chinuie corpurile în haine strâmte și se plimbă în mod regulat pe picioroange (tocuri).

Femeile sunt obișnuite să accepte durerea doar pentru că sunt femei. Așadar, dacă acești pantofi superbi și scumpi îți chinuie picioarele, probabil că vei afișa un zâmbet și îi vei purta oricum.

Dar nici o durere nu trebuie vreodată ignorată. Durerea este modul în care corpul tău îți spune că ceva nu este în regulă. Și dacă porți tocuri înalte în mod regulat, cu siguranță ceva va ajunge să nu mai fie în regulă cu picioarele tale. Răspunsul scurt la această întrebare este da. Tocurile înalte sunt foarte rele pentru picioarele tale. Și toate tocurile înalte sunt rele, indiferent de marca de designer pe care o au sau de cât de bine create ar putea fi.

Panta descendentă face ca tocurile înalte să fie atât de rele pentru picioare. Greutatea ta se deplasează înainte spre partea din față a piciorului când de fapt corpul tău este conceput să fie susținut de călcâie. Acesta este un mod de a merge creat de câteva milioane de ani de evoluție și așa ar trebui să mergi.

Dacă oamenii ar fi fost meniți să meargă pe vârfuri, corpul ar fi fost conceput în acest fel. În esență, purtarea tocurilor înalte face ca greutatea să se sprijine pe locuri greșite și te obligă să-ți schimbi pasul natural. Desigur, asta nu poate fi ceva bun pentru picioarele tale.

Purtarea tocurilor înalte schimbă poziția naturală a întregului schelet. Acest lucru duce la dureri de șold, de picioare și de spate. Puneți presiune pe degetele de la picioare, ceea ce poate duce la mai multe probleme diferite.

Puteți suferi de deformări ale degetelor, unghii încarnate, monturi inestetice și dureroase ca urmare a purtării tocurilor înalte. Este posibil să dezvoltați pinteni calcaneeni, care pot fi extrem de dureroși. Și în timp, puteți suferi de artrită la călcâi și la degetele de la picioare.

Cu timpul, purtarea tocurilor vă poate chiar scurta tendoanele. Tendonul lui Ahile, în special, nu se întinde și ajunge să devină mai scurt în timp, când purtați tocuri în mod regulat. În cele din urmă, s-ar putea să vă simțiți ciudat sau incomod când purtați balerini, deoarece tendoanele dumneavoastră de fapt s-au modificat și nu mai sunt potrivite pentru un pas natural, regulat.

De asemenea, puteți suferi de deformarea lui Haglund, un surplus de os (nod) care crește în partea din spate a călcâiului. Acest lucru este la fel de inestetic ca monturile, care sunt deformări osoase în lateralul piciorului, lângă baza degetului mare.

Tocurile înalte pot face ca picioarele tale să arate grozav acum … dar tot tocurile vor face ca picioarele tale să își modifice forma mai târziu.

Verifică preț Pantofi comozi cu toc AICI!


Ce pantofi funcționează de fapt?

Ce pantofi funcționează de fapt?

Bun, deci toate tocurile înalte sunt rele. Cu toate acestea, nu toate tocurile înalte sunt la fel de rele. Când puteți, căutați tocuri cu platformă care să vă ridice restul piciorului, precum și călcâiul. Panta descendentă a tocurilor înalte este cea care le face dăunătoare pentru picioare. Orice lucru care poate diminua această pantă va fi mai bun pentru picioarele tale.

De asemenea, puteți purta tocuri mai groase, mai degrabă decât tocuri stiletto foarte înalte și subțiri. Tocurile mai groase oferă picioarelor mai mult sprijin.

Încercați să evitați pantofii super ascuțiți în față, în zona degetelor. Degetele tale de la picioare și toată laba piciorului au nevoie de spațiu pentru a se întinde în mod natural. Pantofii ascuțiți nu lasă picioarelor suficient spațiu și chiar vă pot răni degetele. Cu siguranță nu este ceva ce vrei să faci în mod regulat.

Asigurați-vă că purtați pantofi a căror măsură vi se potrivește. Dacă picioarele tale se mișcă în pantof, este mai probabil să faci bășici și bătături și în mod clar nu primești sprijinul potrivit.

Verifică preț Pantofi comozi cu toc AICI!


Prevenirea problemelor

Prevenirea problemelor

Ai de gând să porți tocuri oricum, nu-i așa? O mulțime de femei știu exact cât de dăunătoare pot fi tocurile înalte și totuși aleg să le poarte. Tocurile înalte sunt la modă, sunt drăguțe și îți fac picioarele să arate grozav, așa că nimeni nu te poate învinui că ai ales să te ocupi mai târziu de viitoarele probleme ale piciorului pentru plăcerea de fi la modă astăzi.

Dar dacă veți face asta în viitor, atunci mergeți mai departe și încercați să preveniți, să faceți și alte lucruri pentru a încerca totodată să vă ajutați puțin picioarele.

Întinderea regulată a picioarelor vă poate ajuta de fapt să vă păstrați picioarele mai sănătoase, chiar dacă insistați să purtați pantofii cu toc pe care picioarele de fapt le urăsc. Așezați o carte cu o grosime de jumătate de centimetru pe pământ.

Ridică-te în picioare, scoate-ți pantofii și așezați partea din față a piciorului (oasele metatarsiene) pe carte. Lasă-ți călcâiul să se odihnească pe pământ.

Îndoiți-vă înainte din talie și aplecați-vă în jos, încercând să apucați degetele de la un picior de pe carte cu mâna. Mențineți timp de 30 de secunde. Schimbați picioarele și faceți întinderea la celălalt picior. Faceți acest lucru de aproximativ trei ori cu fiecare picior cel puțin o dată pe zi.

La sfârșitul fiecărei zile, masați-vă picioarele și gambele și întindeți-vă labele picioarelor și picioarele. Puteți face toate acestea în mai puțin de 10 minute, deci nu săriți peste aceste exerciții și nu găsiți scuze. Puteți evita o mulțime de probleme viitoare dacă faceți acest pas simplu sau cel puțin veți diminua efectele problemelor piciorului.

De asemenea, ar trebui să variați înălțimea tocurilor. Nu purtați tocuri de 10 cm trei zile la rând. Alegeți o lungime diferită a tocului, astfel încât picioarele dumneavoastră să nu fie forțate constant să se poziționeze în același unghi înclinat.

Scoateți pantofii cu toc de câte ori puteți și mișcați-vă labele picioarelor. Întindeți degetele de la picioare și rotiți-vă labele picioarelor în jurul gleznelor. Când puteți, purtați balerini și teneși/adidași.

Faceți tot ce puteți pentru a vă îngriji picioarele, pentru că da, este foarte rău să purtați tocuri înalte. Știm că o vei face oricum. Deci, faceți tot ce puteți pentru a le purta în mod corect.

Verifică preț Pantofi comozi cu toc AICI!

Share:

WhatsApp
Facebook
Twitter
Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pe trend

Articole care te-ar putea interesa:

Barbat poarta palarie Fedora

Pălării Fedora versus Pălării Trilby

Pălăriile Fedora și pălăriile Trilby au multe asemănări, dar variază și în unele dintre caracteristicile și trăsăturile lor. Nimic nu spune: „Bună, Frumoaso!” precum accesoriile

Este rochia o fusta

Este fusta o rochie?

Aflați diferența dintre o fustă și o rochie și cum să stilați fustele pentru a se potrivi cel mai bine cu silueta dvs. Cumpărăturile de

Tanara foloseste un burete lufa pentru baie

7 alternative la lufa (loofah)

Lufa reprezintă un instrument excelent pentru curățarea spatelui, a feței și a restului corpului. Este bine să cunoașteți diferitele tipuri de alternative la lufa care