Sunt pantofii VANS confortabili?

Pantofi VANS

Una dintre mărcile cunoscute de pantofi este Vans. Aceștia sunt cunoscuți pentru că sunt tipici, flexibili, durabili și care te lasă cu gura căscată deoarece primești perechea perfectă de pantofi. Citiți acest articol pentru a afla mai multe despre Vans.

O marcă de pantofi care face tipuri diferite în funcție de o multitudine de activități arată că este dedicată experienței utilizatorului. Din acest motiv, Vans sunt confortabili pentru că se adaptează la nevoile a ceea ce faci. În cultura pop, mulți pot asocia Vans cu skateboardingul.

Perna amortizoare este deosebit de plăcută atunci când săriți pe beton, din aer. Dar cum rămâne cu toate celelalte potriviri? Haideți să cunoaștem mai bine Vans.

Verifică preț Încălțăminte VANS pentru femei și bărbați AICI!

Dragoste. Pace. Vans

Erau anii ’60, iar Paul Van Doren lucra pentru un producător de pantofi. Era nerăbdător să se apuce de designul pantofilor săi și să-și creeze propriul brand. În prima zi în propriul său magazin de pantofi, era complet nepregătit. Chiar și așa, a reușit să vândă.

Nu avea suficienți bani pentru a le da rest clienților săi, așa că i-a rugat să revină a doua zi pentru a finaliza achiziția, ceea ce au făcut cu toții. Acesta a fost momentul în care stilul a fost prezentat publicului.

La fel ca alți pantofi din acea vreme, talpa mai groasă oferea mai multă amortizare, o caracteristică foarte apreciată de pietonii californieni.

Verifică preț Încălțăminte VANS pentru femei și bărbați AICI!

Off The Wall

Nu a durat mult până când a apărut asocierea iconică dintre skateboarding și Vans. Acest lucru a fost posibil datorită fiului co-fondatorului James, Mark. Adolescentul de atunci a creat un logo pentru Vans pe care l-a folosit ca șablon pentru skateboard-ul său. Acest lucru l-a inspirat pe James să aibă o linie special pentru skateboarderi.

Off The Wall era o expresie populară folosită de cei care făceau trucuri pe placa lor, astfel s-a născut logo-ul. Atunci, Vans a adăugat panouri suplimentare la pantofi și i-a asamblat astfel încât să reziste mai mult la tratamentul dur pe care îl primeau.

Verifică preț Încălțăminte VANS pentru femei și bărbați AICI!

În spatele plăcii

În timp ce Vans este adesea asociat cu skateboardingul, marca a decis să fie un pic mai expansivă în anii ’80. După ce au făcut câteva studii de piață, au conceput noi stiluri care să funcționeze excepțional de bine cu mai multe sporturi, cum ar fi:

  • BMX
  • Surfing
  • Snowboarding
  • Baschet
  • Baseball
  • Parașutism

Ce face ca Vans să fie atât de confortabil încât să fie cea mai bună alegere pentru a sări dintr-un avion? Totul stă în material. Acești pantofi sunt făcuți pentru cei mai activi dintre oameni, deoarece suportă uzura dură.

Spre deosebire de alte mărci, tipul de talpă de la Vans este realizat cu cauciuc tratat cu sulf. Asta ar trebui să amortizeze pasul și să mențină pantoful intact pentru mult mai mult timp.

Verifică preț Încălțăminte VANS pentru femei și bărbați AICI!

Break In The Vans

Datorită intensității realizării fiecărei perechi, pentru a fi de lungă durată, pot fi destul de rigizi la cumpărare. Așadar, atunci când cineva se plânge că perechea sa este incomodă, s-ar putea să nu știe cum să se poarte cu ei după cumpărare. Vans  trebuie purtați înainte de a-i scoate la plimbare, pentru  a te obișnui cu ei.

În timp ce acești pantofi au pernițe adăugate pe părțile laterale, pe talpă și în jurul gleznelor, cea mai perfectă potrivire vine după ce îi purtați în mod corespunzător. Aceeași logică pe care ați avea-o în cazul oricărei perechi nouă de pantofi.

Este foarte important pentru ei să înțelegeți procedurile de uzură. Vans are o pagină întreagă pe site-ul companiei dedicată educării dumneavoastră cu privire la tehnicile adecvate.

Nu mă deranja

Când spun că Vans face pantofi pentru toate activitățile, includ și lenea în această categorie. Ei bine, nu trebuie să fii leneș pentru a te bucura de un pantof care presupune cel mai mic efort, dar ajută.

După cum spune Summer Cartwright de la InStyle Magazine, „Oamenii vor confort și vor funcționalitate. Ce este mai funcțional decât un pantof pe care nici măcar nu trebuie să te apleci pentru a-l încălța?”. Nu aș putea fi mai mult decât de acord.

Mulți dintre noi duc o viață agitată și au nevoie de ușurința de a se încălța și de a pleca. Acei pantofi trebuie, de asemenea, să dureze, deoarece nimeni nu are timp mereu pentru cumpărături de pantofi, în zilele noastre.

Walk This Way

Fie că vrei să mergi la o plimbare sau să arunci la coș cu prietenii tăi, Vans a creat un design care îți oferă amortizare la picioare, așa cum ai nevoie, în timp ce rămâi activ. Poate că sunt prea grei pentru a sta în casă cu ei, dar nu pentru asta sunt cu adevărat realizați.

Cred că putem rezuma cel mai bine cu acest citat de la Offer Dispose: „De ce să alegem Vans? Sunt eleganți, flexibili, durabili și uimitori atunci când primești perechea perfectă care se potrivește stilului tău extraordinar.”

Verifică preț Încălțăminte VANS pentru femei și bărbați AICI!

Share:

WhatsApp
Facebook
Twitter
Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pe trend

Articole care te-ar putea interesa:

Barbat poarta palarie Fedora

Pălării Fedora versus Pălării Trilby

Pălăriile Fedora și pălăriile Trilby au multe asemănări, dar variază și în unele dintre caracteristicile și trăsăturile lor. Nimic nu spune: „Bună, Frumoaso!” precum accesoriile

Este rochia o fusta

Este fusta o rochie?

Aflați diferența dintre o fustă și o rochie și cum să stilați fustele pentru a se potrivi cel mai bine cu silueta dvs. Cumpărăturile de

Tanara foloseste un burete lufa pentru baie

7 alternative la lufa (loofah)

Lufa reprezintă un instrument excelent pentru curățarea spatelui, a feței și a restului corpului. Este bine să cunoașteți diferitele tipuri de alternative la lufa care