17 cele mai bune branduri de adidași (sneakers) de pe piață

Cele mai bune branduri de adidasi

De la Puma la Prada, de la Gucci la Reebok, acești adidași devin mai populari de la un an la altul. Această listă cu cele mai bune branduri de adidași disponibile pe piață vă va ajuta să găsiți perechea potrivită stilului de viață cât și stilului vestimentar propriu.

Alegerea perechii potrivite de adidași poate fi un misiune destul de dificilă. Recent, am pornit în căutarea unei perechi de adidași potrivită pentru piciorul meu lat, supus zilnic la zece mii de pași.

După câteva eșecuri, am reușit într-un final să-mi aleg adidașii potriviți, însă vă spun sincer că nu mi-a fost ușor.

Din fericire, lista de mai jos cuprinde cele mai bune branduri de adidași de pe piața de încălțăminte sportivă, dar și informații utile despre fiecare brand. Aceste informații vă vor ajuta să alegeți mulți mai ușor perechea perfectă de adidași.

Verifică preț Adidași pentru femei și bărbați AICI!

Top 17 cele mai bune branduri de adidași

Nike

Adidașii Nike au fost niște veritabili trend-setteri dintotdeauna. Compania Nike a fost fondată în 1964 de Phil King și Bill Bowerman, acesta din urmă fiind antrenor de atletism la universitatea din Oregon, în acele vremuri.

Inițial, compania s-a numit Blue Ribbon Sports, iar Phil Knight era unul dintre elevii lui Bowerman atunci când s-a inscris la universitatea din Oregon.

În 1966, perechea de antreprenori a deschis primul magazin de retail, apoi linia de încălțăminte Nike, în 1972. În 1978, compania s-a redenumit Nike.

Nike creează adidași pentru bărbați, femei și copii, iar brandul este recunoscut după celebrul logo amplasat pe lateralele majorității perechilor de adidași.

Nike este o companie inovativă, care lansează constant noi stiluri, inclusiv adidașii „Back to the Future”, care dispun de o tehnologie aparte prin care aceștia se leagă singuri. Nike este, probabil, cea mai cunoscută și recunoscută companie producătoare de adidași din piața actuală.

Verifică preț Adidași Nike pentru femei și bărbați AICI!

Air Jordan

Fiind o creație Nike, adidașii Air Jordan au fost fabricați inițial pentru Michael Jordan, o legendă a baschetului mondial. Apoi, în 1984, au fost puși la dispoziția publicului larg.

Mulțimile au adorat atât de mult acești adidași încă de la lansare încât rata criminalității în SUA a crescut deoarece multe persoane au fost atacate pentru a li se fura adidașii Air Jordan.

Principala atracție oferită de adidașii Air Jordan constă în faptul că mulți cumpărători au devenit și colecționari de adidași, prin prisma modelelor cu producție limitată și a lansărilor speciale în diferite colaborări.

Verifică preț Adidași Air Jordan pentru femei și bărbați AICI!

Adidas

Dacă ne raportăm la „Bătălia actuală pe piața adidașilor”, Adidas are un cuvânt greu de spus. Numeroase celebrități au lucrat cu Adidas, realizându-și propriile colecții. Dintre aceste celebrități nu lipsesc Rita Ora sau Pharrell Williams.

Atunci când eram mică, prietena mea Lisa era singura din cartier care deținea o pereche Adidas. Apoi, treptat, ne-am aliniat cu toate trendului deoarece ne doream cu ardoare măcar o pereche Adidas.

Verifică preț Adidași Adidas pentru femei și bărbați AICI!

Converse

Acest brand legendar de adidași (teniși) se bucură de o istorie de peste 100 de ani. Tenișii Converse au debutat drept adidași de baschet profesionist, pe parchet, ca apoi să se mute în stradă și streetwear încă de la începutul secolului XX.

Brandul deține modele de referință precum tenișii Chuck Taylor All-Star sau CONS. Converse pune la dispoziție o gamă largă de modele ce includ teniși low sau high, adidași stil gheată și orice fel de model intermediar, păstrând o notă nostalgică în design, veche de mai bine de 100 de ani.

Verifică preț Adidași / teniși Converse pentru femei și bărbați AICI!

Common Projects

Common Projects a devenit imaginea minimalismului în materie de adidași. Acești adidași dețin un design simplu și totodată modern, cu linii clare, în diverse game de culori. Compania a fost înființată în jurul anilor 2000, atunci când Common Projects a lansat Achilles Low Model, în 2004.

Verifică preț Adidași de lux pentru femei și bărbați AICI!

Keds

O pereche de adidași Keeds complet albi a fost pentru mulți americani prima pereche de adidași purtată încă de la o vârstă fragedă. Majoretele poartă, de obicei, teniși Keds complet albi, ușor de asortat la orice costum de majoretă.

Keds oferă niște teniși simpli, dar chic și foarte versatili. Poți purta o pereche de Keds la birou sau  în drum spre magazin. Keds produce teniși de toate mărimile, iar compania este foarte cunoscută datorită modelului emblematic denumit „Champion”.

Verifică preț Adidași Keds pentru femei AICI!

Balenciaga

Realizați din piele italiană de cea mai bună calitate, adidașii Balenciaga aduc cu un vibe aparte, unic, de parcă ar opri timpul în loc. Deși foarte exclusiviști, adidașii Balenciaga pot fi purtați alături de ținute basic, inclusiv șort sau trening.

Acest brand de lux devine din ce în ce mai popular atât în rândul bărbaților cât și al femeilor din toată lumea deoarece pot renunța la o pereche inconfortabilă de pantofi eleganți în favoarea unor adidași Balenciaga ce se vor potrivi de minune cu restul outfit-ului.

Verifică preț Adidași Balenciaga AICI!

New Balance

Cunoscut drept „brandul purist de adidași”, New Balance se situează în piață de mai bine de un secol.

Deși un brand „înaintat în vârstă”, New Balance nu a încetat să dezvolte combinații noi, designuri moderne, idei inovative sau tehnologie de fabricare de ultimă generație. Adăugând toate aceste caracteristici tradiției brandului, New Balance rămâne un producător de adidași de top.

Verifică preț Adidași New Balance AICI!

Fila

Brandul Fila oferă o linie confortabilă de încălțăminte sport atât pentru bărbați cât și pentru femei. Adidașii Fila sunt excelenți atunci când practicați tenis de câmp, atunci când alergați sau atunci când vreți să atingeți zilnic cei zece mii de pași.

În anii `80, Fila a dezvoltat un adidas clasic care s-a bucurat de multă popularitate. În zilele noastre, Fila și-a recâștigat acea notorietate. Cu alte cuvinte, Fila nu mai înseamnă doar „adidașii taților noștri”.

Verifică preț Adidași Fila pentru femei și bărbați AICI!

 

Reebok

Atunci când vine vorba de această „cultură a adidașilor”, Reebok este un nume arhicunoscut, în special printre atleți. Adidașii Reebok au fost creați pentru a inspira purtătorii lor să-și depășească limitele și, datorită acestei mentalități inspirate de Reebok, mulți i-au rămas fideli.

Reebok a fost înființat în Marea Britanie, iar acum este considerată o filială a brandului Adidas. De asemenea, Reebok se bucură de titulatura de unul dintre cele mai vechi branduri de adidași din Marea Britanie.

Reebok pune la dispoziția publicului o mulțime de stiluri de adidași, printre care linii de referință precum „The Club”, „The Workout” și „The Classic”, atât pentru bărbați cât și pentru femei.

Datorită varietății stilurilor, Reebok poate fi purtat atât în sala de fitness cât și pe stradă.

Verifică preț Adidași Reebok pentru femei și bărbați AICI!

Gucci

Gucci este, cu siguranță, un brand de referință pentru fashion, dar compania produce și adidași de lux. Datorită directorului de creație Alessandro Michele, casa de modă italiană a impus noi standarde ale adidașilor de lux.

Adidașii Gucci se adresează persoanelor open-minded, dispun de borderii fascinante, care, cu siguranță, vor întoarce privirile multora în cadrul unui eveniment.

Verifică preț Pantofi sport – branduri de lux AICI!

Allbirds

Adidașii Allbirds devin din ce în ce mai populari și fac parte din grupul brandurilor eco-friendly. Compania cu sediul in San Francisco produce adidași pentru femei și bărbați, iar linia intitulată „Smallbirds” este dedicată copiilor.

Allbirds și-a făcut loc în rândul celor mai bune branduri de adidași în numai un deceniu și sunt considerați unii dintre cei mai comozi adidași în rândul cunoscătorilor.

Compania oferă o gamă largă de adidași, de la adidași pe gleză de alergare, până la adidași joși, teniși sau espadrile. Culorile adidașilor sunt alese pentru a fi ușor de asortat cu orice outfit.

Compania a fost fondată de Tim Brown (originar din Noua Zeelandă) și Joey Zwillinger, expert american în resurse regenerabile.Adidașii Allbirds sunt creați din lână merino.

Verifică preț Adidași pentru femei și bărbați AICI!

Skechers

Înființat în 1992 de Robert Greenberg, brandul Skechers a devenit rapid unul dintre cele mai populare branduri încă de la începuturilor adidașilor de skateboarding și al ghetelor/cizmelor utilitare. Acești adidași și pantofi sport cu un design remarcabil vin intr-o paletă amplă de culori, fiind fabricați inclusiv din lână prietenoasă cu mediul.

Verifică preț Adidași Skechers pentru femei și bărbați AICI!

Puma

Fiind un adevărat veteran în industria adidașilor, Puma ține pasul cu noile tendințe în materie de adidași, oferind culori și stiluri atrăgătoare.

Brandul este distribuit în mai bine de 120 de state ale lumii și produce adidași ușori, speciali creați pentru atleții rapizi, dar și pentru persoane de rând, femei, bărbați și copii.

Puma folosește culori vibrante, iar până și cântăreața câștigătoare a unui Grammy, nimeni alta decât Rihanna, face parte din „mișcarea Puma”. Rihanna și-a creat propria linie în colaborare cu Puma, denumită Puma Fenty.

Verifică preț Adidași Puma pentru femei și bărbați AICI!

Vans

Vans este un brand de adidași clasic și durabil, care creează modele populare pentru mase, de la suferi la skateri până la oameni care practică doar plimbări pe bulevard. Vans se află pe piață încă din anii 60, iar aerul californian oferit design-urilor este inconfundabil, mai ales în rândul comunităților de skateri.

Multe staruri rock și legende hip-hop au încălțat cel puțin o pereche de Vans pe scenă, la un moment dat.

Verifică preț Adidași / Teniși VANS pentru femei și bărbați AICI!

Fendi

Fendi este o casă italiană de modă și produce unii dintre cei mai luxoși adidași disponibili pe piața actuală. Brandul este încadrat drept „high-fashion” și considerat atât excentric cât și artistic.

De la diferite ornamente la ochi desenați pe pânza adidașilor, Fendi adoptă cu ușurință designuri bizare și totodată minunate pentru adidașii creați. Culorile țipătoare sunt, de asemenea, elemente la care te poți aștepta atunci când iei îl calcul achiziționarea unor adidași Fendi.

Verifică preț Adidași – diverse branduri – pentru femei și bărbați AICI!

Prada

Atât bărbații cât și femeile vor găsi cu siguranță niște adidași irezistibili creați de Prada. Brandul este renumit pentru siluetele sale fine, cu o estetică stranie pentru un aspect unic în rândul producătorilor de adidași. Acest brand special oferă adidași ce prezintă modele metalice, printuri unice, alături de forme și decupaje non-conformiste.

Verifică preț Adidași pentru femei și bărbați – branduri de lux AICI!

Întrebări frecvente despre adidași

Ce brand de adidași este cel mai bun?

Printre cele mai bune branduri de adidași enumerăm Balenciaga, Nike, Puma și Gucci, în funcție de stilul, preferințele locurile în care veți purta adidașii.

Care este cel mai popular adidas?

Odată cu alegerea Kamalei Harris în poziția de vice-președinte al Statelor Unite ale Americii, dragostea ei pentru Converse Chuck Taylor All-Stars s-a răspândit rapid. Dorința Kamalei Harris de a purtat Converse atât pe parcursul campaniei cât și după ocuparea poziției de vice-președinte, a crescut semnificativ popularitatea brandului.

Kamala Harris a declarat într-un interviu pentru The Cut dragostea sa pentru tenișii Chuck Taylor:

„Am alergat în aeroporturi în teniși Converse. Am o întreagă colecție de teniși Chuck Taylor: o pereche din piele neagră, o pereche albă, perechi cu șireturi, perechi care nu se leagă, perechi pe care le port atunci când e cald afară, perechi pe care le port când e frig afară și platforme pe care le port atunci când sunt în costum”.

Care sunt cei mai cool adidași ai acestui an?

Adidașii retro câștigă mult teren, iar primii 3 adidași din tendințe fac parte din această categorie: 990v5 de la New Balance, Reebok Club c 85 și Nike Daybreak sunt primele 3 alegeri, unde raportul preț/calitate a avut un cuvânt important de spus.

Verifică preț Adidași pentru femei și bărbați AICI!

Share:

WhatsApp
Facebook
Twitter
Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pe trend

Articole care te-ar putea interesa:

Barbat poarta palarie Fedora

Pălării Fedora versus Pălării Trilby

Pălăriile Fedora și pălăriile Trilby au multe asemănări, dar variază și în unele dintre caracteristicile și trăsăturile lor. Nimic nu spune: „Bună, Frumoaso!” precum accesoriile

Este rochia o fusta

Este fusta o rochie?

Aflați diferența dintre o fustă și o rochie și cum să stilați fustele pentru a se potrivi cel mai bine cu silueta dvs. Cumpărăturile de

Tanara foloseste un burete lufa pentru baie

7 alternative la lufa (loofah)

Lufa reprezintă un instrument excelent pentru curățarea spatelui, a feței și a restului corpului. Este bine să cunoașteți diferitele tipuri de alternative la lufa care