Sunt pantofii Doc Martens confortabili?

Pantofi Doc Martens

Atunci când căutați încălțăminte care semnifică sfidare, originalitate, practicitate și confort, Doc Martens este una dintre cele mai bune alegeri. Citiți articolul în continuare pentru a afla de ce.

În acest articol, discutăm dacă popularele cizme de piele în stil combatant ale lui Doc Marten pot fi considerate sau nu încălțăminte confortabilă.

Deși aceste cizme rigide pot necesita o purtare regulată, Doc Martens pot fi absolut confortabile dacă noii veniți în purtarea acestei tendințe, țin cont de aceste sfaturi cheie. Credem că cea mai importantă întrebare nu este dacă pantofii Doc Marten sunt confortabili, ci mai degrabă, dacă nivelul lor de confort contează măcar puțin?

Doc Martens sunt cizme din piele cu șiret, construite pentru a rezista aproape o viață întreagă. Fanii Docs atestă caracterul de lungă durată al acestor pantofi. Sunt, de asemenea, iubiți pentru aspectul lor atemporal și îndrăzneț. Poate că nu sunt stilettos de mare modă, dar se potrivesc cu aproape orice ținută.

De la blugi și tricouri la rochii și costume, Doc Martens complimentează o gamă largă de look-uri. Cea mai bună parte a acestor cizme este că devin confortabile după o perioadă de adaptare la duritatea lor.

Atunci când cumpărați prima pereche de Doc Martens, este esențial să cumpărați mărimea potrivită. Atunci când vă aflați între două mărimi, cel mai bine este să fiți mai prudent și să alegeți mărimea mai mare. Desigur, nimeni nu vrea nici să înoate în noua pereche de pantofi, a doua zi, la serviciu.

Încercați să cumpărați o pereche de Docs la începutul zilei, de exemplu în timpul dimineții, pentru a asigura o potrivire cât mai precisă.

După cum menționează shefinds.com în articolul intitulat O dată pentru totdeauna, acesta este momentul zilei perfect, pentru a cumpăra pantofi”, pe această temă: „Între mersul pe jos și statul în picioare toată ziua, picioarele se umflă.

Dacă probezi o pereche de pantofi la sfârșitul zilei, este posibil să iei o mărime mai mare și să sfârșești prin a aluneca din pantofi atunci când îi pui în picioare a doua zi dimineața”.

De multe ori, pantofii incomozi sunt de fapt pantofi care nu ni se potrivesc corect. Prin urmare, este imperativ să ne oferim cea mai bună șansă de a experimenta confortul pe care ni-l oferă pantofii Doc Martens alegând un pantof cu mărimea potrivită; nici prea mare, nici prea mic.

Pantofii Doc Martens sunt, de obicei, relativ incomozi pentru noii purtători. Acest lucru se datorează faptului că este nevoie de timp pentru a se „roda”, pentru a se adapta la forma individuală a piciorului purtătorului.

În timp ce purtarea regulată este cel mai eficient mijloc de rodaj al pantofilor – ne pare rău, nu putem ocoli această parte, ci doar trece prin ea – există mai multe modalități de a ușura procesul de rodaj.

Verifică preț Încălțăminte Dr. Martens pentru femei și bărbați AICI!

După cum se detaliază în articolul bellatory.com, „Sunt Doc Martens confortabili? 10 motive pentru a purta cizme Dr. Martens „, „După ce te vei obișnui, Docs vor fi cele mai confortabile cizme pe care le vei purta vreodată. Pielea tare se va mula perfect pe forma piciorului tău și vei putea să mergi kilometri și kilometri pe acele tălpi cu amortizare de aer.”

Inspirându-ne din acest articol, există câteva măsuri de luat pentru a crește nivelul de confort al unei perechi noi de pantofi Docs.

În primul rând, scoateți perechea de pantofi Doc Martens din cutie, puneți-i în picioare și faceți o scurtă plimbare prin împrejurimile imediate. Notați unde se freacă cizmele – aceste informații vă vor fi de ajutor în etapa următoare.

Apoi, luați bandaje mari pentru bășici și lipiți-le pe părțile picioarelor care simt cel mai mult frecarea în aceste cizme.

De obicei, vârful piciorului, degetele de la picioare, călcâiele, părțile laterale ale picioarelor și tălpile sunt zonele țintă care sunt cele mai afectate de cizmele noi. După aceasta, încălțați șosete moi și subțiri,  urmate de strecurarea unei perechi de șosete foarte groase, deasupra.

În cele din urmă, aplicați fie ulei pentru copii, fie vaselină, fie Doc Martens Leather Softener and Protector, care poate proteja cizmele mai bine pe termen lung, decât o soluție de casă.

De asemenea, am constatat că Professional Boot and Shoe Stretch Spray poate fi util, deși utilizatorii ar trebui să fie precauți atunci când îl aplică pentru prima dată pe un pantof și să cerceteze potențialele interacțiuni dntre ingrediente.

Deși trebuie să purtăm cizmele în mod regulat și să trecem prin etapa de rodaj înainte de a ne bucura de partea bună și de comoditatea cizmelor, acești pași pot ajuta la atenuarea părții mai puțin frumoase.

Odată ce ne vom roda încălțămintea Doc Martens, aceste cizme pot deveni cea mai confortabilă pereche din dulapul nostru. Pentru un suport suplimentar pentru arcadă, utilizatorii pot introduce întotdeauna inserții de încălțăminte, fără prescripție medicală.

Cu toate acestea, interiorul pantofilor a fost special conceput pentru a fi elastic, ușor și confortabil.

În timp ce pantofii Doc Martens sunt incredibil de confortabili, odată ce se adaptează la picioarele noastre individuale, cei mai mulți dintre cei care iubesc pantofii Doc Marten nu îi caută doar pentru confort.

Sigur, „factorul de bine” este o latură valoroasă de luat în considerare atunci când alegem pantofii pentru muncă, joacă sau ședințe foto.

Cu toate acestea, pantofii Doc Martens sunt mai mult decât o pereche de cizme plăcute, care îți lasă picioarele mulțumite la sfârșitul zilei – ies în evidență și au o istorie de reliefare a unor tipuri de personalități îndrăznețe.

Acești pantofi sunt, de asemenea, de încredere. Aceștia durează mult timp și nu se strică precum alte cizme de pe piață. În timp ce Doc Martens devin tolerabili după ce sunt purtați câteva săptămâni, aceasta nu este principala lor caracteristică.

Confortul este mai degrabă un avantaj secundar față de aerul cool și incisiv pe care îl adaugă chiar și ținutelor plictisitoare.

Șmecheria și reputația companiei este ceea ce îi face pe oamenii de toate vârstele să cumpere o pereche de Doc Marten. De la tineri adolescenți până la oameni în prag de pensionare, aceste cizme scot la iveală rebelul interior, în cel mai bun mod.

Verifică preț Încălțăminte Dr. Martens pentru femei și bărbați AICI!

Pantofii Dr. Martens – concluzie

În concluzie, cizmele Doc Marten pot fi confortabile pentru majoritatea purtătorilor, după primele câteva săptămâni de purtare.

Cu toate acestea, noi credem că, deși pot fi confortabile, cei care poartă Doc Martens ar trebui să le poarte pentru aerul modern și vibrația cool atemporală, indiferent cât de confortabile sau inconfortabile sunt.

Verifică preț Încălțăminte Dr. Martens pentru femei și bărbați AICI!

Share:

WhatsApp
Facebook
Twitter
Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Tipuri de diamante

26 tipuri de diamante diferite

Sclipirea și strălucirea diferitelor tipuri de diamante ne captează atenția, inimile și mințile. Echivalăm dimensiunea unui diamant cu dimensiunea iubirii noastre. Aflați tot ce puteți

Citește mai mult »
Tipuri de ruj diferite

12 tipuri de ruj diferite

Rujul are o istorie plină de culoare care datează din perioada primelor civilizații, atunci când bărbații și femeile își colorau buzele atât în ​​scopuri estetice,

Citește mai mult »
Pe trend

Articole care te-ar putea interesa:

Barbat poarta palarie Fedora

Pălării Fedora versus Pălării Trilby

Pălăriile Fedora și pălăriile Trilby au multe asemănări, dar variază și în unele dintre caracteristicile și trăsăturile lor. Nimic nu spune: „Bună, Frumoaso!” precum accesoriile

Este rochia o fusta

Este fusta o rochie?

Aflați diferența dintre o fustă și o rochie și cum să stilați fustele pentru a se potrivi cel mai bine cu silueta dvs. Cumpărăturile de

Tanara foloseste un burete lufa pentru baie

7 alternative la lufa (loofah)

Lufa reprezintă un instrument excelent pentru curățarea spatelui, a feței și a restului corpului. Este bine să cunoașteți diferitele tipuri de alternative la lufa care