Sunt ghetele UGG confortabile?

Ghetele UGG Australia

Uneori vă întrebați dacă merită să cumpărați ghetele UGG. Acest articol vă poate ajuta să decideți dacă să le cumpărați sau nu.

Marca UGG este renumită pentru că vinde botine de piele căptușite cu lână, unice pentru crescătorii de oi din Australia. Marca produce, de asemenea, o linie de pantofi, papuci și șosete de casă care prezintă articole făcute din lână și care poartă logo-ul mărcii UGG.

În timp ce papucii UGG sunt destul de scumpi în comparație cu alți pantofi pe care îi puteți purta ca pantofi de casă, cu un preț de 100 de dolari sau mai mult pentru o pereche, aceștia merită.

Îmi place să mă încalț cu papucii de blană UGG căptușiți cu lână, pe care îi am, printre multele perechi de pantofi de casă pe care îi port. Bineînțeles, papucii UGG pot fi purtați și în public fără să clipești. Iată și celelalte motive pentru care trebuie să vă cumpărați astăzi niște papuci UGG și să începeți să vă bucurați de mai mult confort pentru picioare.

Verifică preț Încalțăminte UGG – diverse modele AICI!

Poate arată ca niște saboți olandezi din lemn

Dar cu siguranță nu sunt nici pe departe la fel de greu de purtat. Dacă vă place aspectul saboților olandezi din lemn, dar nu v-ați putea imagina niciodată purtând un pantof atât de greu, acesta este motivul pentru care sunt făcuți papucii UGG.

Aveți moda unui sabot alunecos, care este funcțional și ușor de purtat. Cu toate acestea, ai la dispoziție și un spațiu pentru degete super pufos și o talpă care să îți susțină bine picioarele.

Este un câștig pentru ambele părți și este motivul pentru care am renunțat la saboții de lemn din anii ’90 în favoarea pantofilor UGG.

Țineți cont de faptul că acești papuci UGG nu sunt întotdeauna de tip sabot olandez. Papucii sunt disponibili în stil slide-on și mocasin. În cazul modelului UGG Ansley Slipper, pantoful este complet ajustat în jurul tălpii piciorului.

Cu toate acestea, nu este, din punct de vedere tehnic, un model în care poți să îți strecori rapid piciorul.

Cu toate acestea, papucul Ansley Slipper de la UGG, în stil mocasin, poate fi un înlocuitor potrivit dacă vă doriți un papuc cu mai multă stabilitate în comparație cu un papuc deschis.

Verifică preț Încalțăminte UGG – diverse modele AICI!

… sau ca niște papuci de dormitor

Pe lângă faptul că sunt foarte asemănători cu saboții olandezi, papucii UGG arată ca ceva ce ai purta ca încălțăminte de casă. De fapt, dacă ai vrea să porți această marcă de papuci ca pantof de casă, ai fi în aceeași barcă cu o mulțime de proprietari de UGG.

Pantofii sunt umpluți cu destulă blană de oaie vopsită, care este 100% lână, și te vei simți bine,dacă îi porți prin casă.

Pantofii papuci UGG au și o talpă de cauciuc care nu este prea groasă. Acest lucru împiedică talpa pantofului să se frece de firele mochetei sau ale covoarelor. Ca urmare, obțineți suficientă tracțiune pentru a vă proteja de alunecarea pe podeaua din interior, fără a strica tot ceea ce călcați.

Lemnul tare nu va mai fi o problemă acum că aveți niște papuci foarte bine concepuți pentru a vă proteja picioarele.

Ca atare, papucii UGG arată și se simt ca niște pantofi de dormitor – indiferent dacă îi purtați sau nu în interior sau în public. Din nou, ne concentrăm aici pe confort, și nu pe stilul pe care îl arăți,  de la glezne în jos. Dacă subiectul acestui conținut ar fi fost dacă papucii UGG sunt sau nu sexy, ar fi o cu totul altă conversație.

Verifică preț Încalțăminte UGG – diverse modele AICI!

Sunt antimicrobiene și elimină bacteriile care provoacă mâncărimi

Dacă suferiți de mirosul picioarelor, avantajul lânii ca anti-microbian înseamnă mai puțin miros neplăcut al picioarelor. Căptușeala din lână acționează eficient pentru a absorbi transpirația piciorului, care generează bacterii și mucegai.

Rămâneți cu o senzație de picior mai moale și mai uscat decât dacă ați purta doar o șosetă și, cu siguranță, cu o talpă mai uscată.

Acest lucru face ca papucii / ghetele UGG să fie mai confortabile, deoarece nu veți dobândi picior de atlet sau alte ciuperci ale picioarelor din cauza unui mediu cald și umed, din papucii purtați.

Reducerea mâncărimilor la nivelul picioarelor din cauza bacteriilor este un alt motiv pentru care papucii UGG sunt o opțiune mai confortabilă. Rețineți că acest lucru se datorează căptușelii 100% naturale din lână.

Dacă folosiți o imitație UGG fără căptușeală din lână sau cu un înlocuitor din poliester, atunci nu ați experimenta același factor de confort. Lâna este, de asemenea, repelentă împotriva căpușelor, puricilor și a altor insecte, ceea ce îmbunătățește, de asemenea, gradul de confort al acestor papuci.

Verifică preț Încalțăminte UGG – diverse modele AICI!

Când ghetele UGG nu sunt confortabile

Bineînțeles, există și excepții de la regulă. Începeți cu faptul că papucii UGG sunt papuci, ceea ce înseamnă că acești pantofi nu sunt închiși la spate. Dacă aveți câini mici și iuți, numiți „ankle biters”, sau dacă locuiți într-un climat rece,  să luați în calcul că acea parte din spate vă va lăsa călcâiul expus.

Acest lucru nu este confortabil și poate fi motivul pentru care unii cumpărători de papuci se opun. Există pur și simplu avantajul suplimentar de a avea pantof închis în spate, chiar și la un papuc purtat prin casă.

De asemenea, dacă mergeți la cumpărături sau vă plimbați prin oraș în papuci UGG, din cauza faptului că nu au partea din spate, veți avea parte de un oarecare disconfort.

Acest lucru este obișnuit atunci când purtați articole ca papuci,  saboți sau flip-flops. Aceste articole de încălțăminte sunt însă prevăzute cu o curea opțională pentru spate.

Verifică preț Încalțăminte UGG – diverse modele AICI!

Alegeți ghetele UGG pentru controlul temperaturii

Vorbim, de asemenea, de calitatea lânii din papucii UGG, care este excesiv de pufoasă și călduroasă. Acesta este un izolator gros care servește bine în climatele reci, unde zăpada și temperaturile sub zero grade sunt numitori comuni. Dar dacă locuiți într-o zonă toridă?

Prin urmare, nu veți avea aceeași bucurie de a vă strecura degetele de la picioare înghețate în ghetele UGG confortabile, care mențin întotdeauna temperatura perfectă.

Verifică preț Încalțăminte UGG – diverse modele AICI!

Share:

WhatsApp
Facebook
Twitter
Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Tipuri de rucsacuri

24 tipuri de rucsacuri

Diferite tipuri de rucsacuri, în funcție de formă, dimensiuni și alte specificații, sunt concepute pentru practic orice scop în care vă puteți gândi să le

Citește mai mult »
Pe trend

Articole care te-ar putea interesa:

Barbat poarta palarie Fedora

Pălării Fedora versus Pălării Trilby

Pălăriile Fedora și pălăriile Trilby au multe asemănări, dar variază și în unele dintre caracteristicile și trăsăturile lor. Nimic nu spune: „Bună, Frumoaso!” precum accesoriile

Este rochia o fusta

Este fusta o rochie?

Aflați diferența dintre o fustă și o rochie și cum să stilați fustele pentru a se potrivi cel mai bine cu silueta dvs. Cumpărăturile de

Tanara foloseste un burete lufa pentru baie

7 alternative la lufa (loofah)

Lufa reprezintă un instrument excelent pentru curățarea spatelui, a feței și a restului corpului. Este bine să cunoașteți diferitele tipuri de alternative la lufa care