29 de tipuri de pantofi pentru femei – Îi știi pe toți?

Tipuri de pantofi pentru femei

Varietatea stilurilor, culorilor, materialelor și texturilor de pantofi pentru femei este nesfârșită.

Nu există nicio explicație pentru creșterea instantanee a încrederii pe care o obțineți atunci când alegeți perechea preferată de pantofi. Putem spune că o femeie obișnuită din SUA deține probabil mai mult de 15 perechi de pantofi. Și acesta este doar un număr mediu, ne putem doar imagina cum ar putea arăta garderoba unei persoane iubitoare de pantofi.

Fiecare pereche de pantofi cunoscută vreodată a avut o istorie și o identitate în lumea modei. Dar, înainte de a intra în lumea magică a pantofilor, să apreciem mai întâi evoluția incredibilă prin care pantofii au trecut în cursul istoriei.

Conținut:

Primul pantof din istorie

Veți fi surprinși să aflați că cel mai vechi pantof din lume era de fapt doar o piele de căprioară lipită împreună cu o umplutură de fân.

Există alte dovezi istorice care au scos la iveală un alt tip de pantof. Aceștia sunt cunoscuți sub numele de pantofi din scoarță de copac (bast shoes) și sunt alcătuiți din scoarța interioară a copacilor. Incredibil, nu-i așa? Încălțămintea din scoarță de copac datează din perioada neolitică și s-a descoperit că au fost purtați de oamenii din mediul rural rusesc.

Primul prototip de sandale moderne a apărut în timpul egiptenilor. Aceste sandale erau realizate din piele brută și frunze de palmier. Deși arătau extrem de nerafinate, egiptenii au fost adevărații pionieri ai încălțămintei moderne.

Mergând mai departe în antichitate, celebrele sandale ale gladiatorilor greci au rămas cea mai faimoasă încălțăminte pentru aristocrați. În mod obișnuit, acestea erau purtate de bărbații greci când mergeau să inspecteze orașele. Acum un stil de pantof la modă pentru femei, vă puteți doar imagina cât de departe am ajuns în istoria umanității.

Evul Mediu a apărut cu un nou val de încălțăminte care a fost complet diferit față de prototipurile lor anterioare. Acești pantofi erau ascuțiți și erau de culoare închisă. Fiind asemănători cu pantofii unui elf magic, care ar fi știut că vor face carieră în epoca medievală.

Trecând rapid la epoca Renașterii, au apărut cei mai amuzanți pantofi pe care i-ați văzut vreodată. În mod obișnuit, realizați în culori strălucitoare, vibrante, cum ar fi purpuriu strălucitor, verde lime, albastru deschis și galben lămâie, pantofii din epoca renascentistă au fost cu adevărat remarcabili.

Pantofii au evoluat de la simpla îmbinare a pieilor de animale la încălțăminte mai elaborată, rafinată și ornată cu bijuterii frumoase. Să intrăm acum în lumea modernă a încălțămintei. Cu această listă completă, vom privi mai atent diferitele stiluri și tipuri de pantofi pentru femei din zilele noastre.

Tipuri de pantofi pentru femei

Pantofii tip Stiletto (cu toc cui)

Pantofii tip Stiletto

Iată un fapt amuzant despre pantofii stiletto, ei nu erau destinați femeilor. Da, pantofii stiletto au fost creați pentru aristocrați și militari în vremurile de demult, deci pentru bărbați. Chiar și acum când sunt asociați cu trăsături feminine, pantofii stiletto au evoluat în principal din cizmele de călărie persane care aveau tocuri mici.

Pentru a crește viteza de alergare și agilitatea pe câmpul de luptă, aceștia au fost fabricați pentru a fi mai ascuțiți. Abia în perioada regelui Ludovic al XIV-lea a fost introdusă purtarea tocurilor roșii de către femeile de la curtea sa și, în același timp, a fost interzis bărbaților să le poarte.

Și, iată-ne acum. Pantofii Stiletto, cu tocurile lor ascuțite, sunt una dintre cele mai fiabile încălțăminte pentru femei. Sunt de obicei fabricați din piele. Ei pot părea înalți, dar sunt foarte confortabili.

Pantofii Stiletto sunt o încălțăminte standard în concursurile de frumusețe, în special în timpul rundei de prezentare în costum de baie.

Verifică preț Pantofi Stiletto cu toc cui AICI!

Pantofii tip Mule (sabot / papuc cu diferite tipuri de toc, decupați sau nu în față și fabricați din diferite materiale)

Saboți pentru femei

Pantofii Mule sunt cea mai nouă tendință în materie de încălțăminte. Aceștia sunt practic închiși sau decupați în față și sunt deschiși în spate. Chiar și atunci când sunt destul de asemănători cu pantofii tip slide-in (papuci sau pantofi ușor de pus în picior), aceștia sunt sculptați elegant în față și sunt disponibilă în diferite texturi.

Pantofii Mule de catifea arată regal și uluitor purtați cu rochiile scurte tip bluză. Ei pot înfrumuseța rapid forma curbată a degetelor de la picioare. Pentru doamnele cărora le plac pantofii ușor de încălțat și descălțat, aceștia sunt perfecti, deoarece sunt o încălțăminte casual extrem de confortabilă.

Ei oferă un sprijin amplu degetelor de la picioare și le țin laolaltă, în timp ce vă arată călcâiele frumoase. Asigurați-vă că vă faceți pedichiura și curățați călcâiele înainte de a purta acești pantofi super-cool.

Verifică preț Saboți damă AICI!

Sandalele Gladiator

Istoric, sandalele Gladiator erau purtate de bărbați în marea arenă de lupte. În Roma Antică, aceste sandale erau purtate pentru a se putea elimina sângele bărbaților care desfășurau lupte și jocuri.

Sandalele Gladiator sunt practic pantofi pentru oamenii peșterilor care sunt legați până la genunchi, fiind prevăzuți cu o bară verticală în formă de T pe partea din față a piciorului. Reprezentând moda tipică a încălțămintei grecești, sandalele Gladiator sunt minunate pentru vacanță.

Chiar și acum sunt la fel de frumoase și au un aspect regal.

Ele au o unicitate frumoasă și arată minunat cu rochiile scurte pentru că se văd picioarele. Aceste sandale funcționează bine vara, atunci când este mai probabil să purtați pantaloni scurți și fuste.

După ce și-au făcut recent o revenire în forță pe străzile mari și pe podiumurile de modă, aceste sandale cu curelușe se potrivesc, de asemenea, cu îmbrăcăminte formală de birou și pantaloni cu dungi.

Verifică preț Sandale Gladiator damă AICI!

Pantofi/Sandale tip Platformă/Wedges (cu talpă groasă pe toată suprafața sau cu talpă ortopedică groasă)

Pantofi/Sandale tip Wedges (cu talpă groasă pe toată suprafața sau cu talpă ortopedică groasă)

Dacă te dor picioarele când porți tocuri înalte sau te-ai săturat să porți tot timpul sandale ascuțite, atunci pantofii/Sandalele Wedges sunt o alternativă excelentă. De obicei renumite în moda anilor ’90, pantofii Wedges fac în sfârșit o revenire mult meritată în moda încălțămintei.

Aceștia sunt confortabili și eleganți. Există mai multe tipuri diferite, cum ar fi sandale Wedges cu prindere cu curelușă sau cu șnur, cu toc de plută, din material denim, cu perle sau ornamente sau simple. Dintr-o varietate imensă din care poți alege, sandalele Wedges conferă ținutei tale un aspect extrem de elegant și elaborat.

Verifică preț Sandale Wedge damă AICI!

Flip Flops (Șlapi)

Flip Flops (Șlapi)

Șlapii sunt încălțămintea supremă de vară și sunt purtați în special la petreceri la piscină, la plajă și diverse activități pe care le ai vara. De obicei sunt fabricați din cauciuc, ceea ce îi face flexibili. Puteți păstra convenabil o pereche în geantă atunci când vă îndreptați spre plajă.

Șlapii au, în general, o talpă din spumă extrem de confortabilă și un suport robust din plastic pentru degete, care vă ajută să vă susține laba piciorului în șlap. Dacă v-ați făcut recent pedichiura, șlapii sunt cea mai bună încălțăminte pentru a vă etala picioarele, păstrându-le, de asemenea, intacte.

Verifică preț Șlapi pentru femei AICI!

Platforme

Platforme pentru femei

Iată un fapt distractiv: pe vremea grecilor, tocurile cu platformă erau purtate de personajele importante într-o piesă comică. Aceste tocuri aveau semnificația de a le conferi demnitate în piesele de teatru antice. Prin urmare, nu există nicio îndoială de ce ele sunt considerate și astăzi o îcălțăminte elegantă, clasică și formală.

Simple, elegante și ușor de încălțat, platformele sunt de obicei purtate în situații formale cum ar fi întâlnirile de afaceri, adunările comunității la biserică și întâlnirile legate de aspecte legale.

Verifică preț Pantofi cu platformă pentru femei AICI!

Bocanci militari (Army Boots)

Bocanci militari pentru femei

Cunoscuți și sub numele de bocanci de luptă sau bocanci militari, aceștia sunt renumiți pentru țesătura lor groasă și robustă. Ele pot rezista la cele mai dure condiții climatice și terenuri. Dacă ești o fată aspră și dură căreia îi place să poarte bocanci groși și să facă lucruri aventuroase, atunci bocancii militari sunt perfecți pentru tine.

Inspirate de demersurile militare, acești bocanci sunt super-groși, rezistenți și robuști, cu șireturi și găici la modă.

Bocancii militari îți vor oferi instantaneu acel aspect de fată bună care a devenit rea, deoarece au un element de duritate.

Verifică preț Bocanci Army pentru femei AICI!

Pantofi tip Loafers (Mocasini cu liră)

Mocasini pentru femei

Dacă îți place ca degetele de la picioare să stea în vârful pantofului, atunci pantofii Loafers – mocasinii – sunt o alegere bună de încălțăminte. Mocasinii se pot întinde pentru ca picioarele să stea comod în ei. Ei au zone elastice pe ambele părți care elimină necesitatea oricăror moduri de închidere sau șireturi pentru fixarea pantofilor pe picior.

Mocasinii pot adăuga rapid o notă vintage și plină de farmec stilului dvs. de încălțăminte, indiferent dacă sunt purtați la birou sau cu o ținută de seară.

Verifică preț Mocasini pentru femei (diverse modele) AICI!

Cizme Wellington (cizme de cauciuc pentru ploaie)

Cizme Wellington pentru femei

Făcându-și drum de la băltoaca de noroi la podiumul de modă, cizmele Wellington de ploaie sunt mult mai mult decât încălțăminte pentru ploaie.

Denumite în mod popular cu nume amuzante, cum ar fi cizme billy, cizme de gumă și poop-kickers, cizmele de ploaie au fost realizate pentru prima dată de LeverettCandee, care a folosit cauciuc vulcanizat pentru a crea prototipul. Acesta este același tip de cauciuc folosit și pentru anvelope.

O pereche de cizme Wellington sau de cauciuc pentru ploaie sunt încălțămintea ideală pentru regiunile în care ploaia și ninsoarea sunt destul de frecvente. În prezent, cizmele de ploaie sunt disponibile în modele florale frumoase care arată minunat cu o pereche de blugi și paltoane de iarnă.

Verifică preț Cizme Wellington pentru ploaie AICI!

Teniși din pânză cu talpă de cauciuc (pantofi de pânză sau piele cu talpă de cauciuc și cu șireturi, gen teniși de toamnă/sneakers)

Teniși din pânză cu talpă de cauciuc (pantofi de pânză sau piele cu talpă de cauciuc și cu șireturi, gen teniși de toamnă/sneakers)

Nimeni nu poate urî o pereche casual de teniși de toamnă cu talpa de cauciuc. Șireturile lor în stil unic și culorile strălucitoare îi deosebesc rapid de alte tipuri de încălțăminte. Acești pantofi pe care i-ați fi purtat probabil la jocuri sportive sunt, sincer, unul dintre cei mai șic și cei mai eleganți pantofi de pe piață.

Tenișii casual sunt una dintre cele mai bune alegeri pentru moda de stradă și își fac drum încet și la evenimente formale. Dă start unei petreceri grozave prin asocierea unei perechi chic de sneakerși cu o rochie funky.

Verifică preț Teniși damă (diverse branduri) AICI!

Pantofi tip Mary Jane (clasici, cu toc și cu baretă cu cataramă pentru fixarea piciorului)

Pantofi tip Mary Jane pentru femei

Dacă sunteți curioase de unde vine numele acestor pantofi, atunci nu căutați mai departe. Avem toate informațiile pentru tine. Numele Mary Jane a fost preluat de la același personaj din banda desenată Busty Brown, care obișnuia să poarte acest tip de pantofi.

Ei au fost extrem de populari atât printre fete, cât și printre băieți, la începutul anilor 1990. Dacă nu dețineți cel puțin o pereche de pantofi clasici Mary Jane, atunci garderoba voastră cu încălțăminte este în mod clar incompletă.

Această pereche de pantofi poate adăuga cu ușurință acel factor fantezist la rochia ta, altfel palidă și lipsită de strălucire. Cel mai sincer sfat pe care ți-l poate da cineva cu privire la pantofi este să-ți cumperi rapid o pereche de pantofi Mary Jane.

Nu sunt doar comozi, ci îți mențin și picioarele calde și se încheie frumos.

Verifică preț Pantofi Mary Jane AICI!

Cizme până la genunchi (Knee Boots)

Cizme până la genunchi (Knee Boots)

Ce să nu vă placă la cizmele cu toc? Și dacă sunt din catifea și sunt groase, pur și simplu nu le puteți spune nu. Când vine iarna și copacii sunt toți maronii, pășiți pe străzi într-o pereche delicioasă de cizme cu toc înalt până la genunchi.

Acestea pot fi asortate cu blugi strâmți, deoarece pot accentua rapid forma subțire a picioarelor voastre, sau cu o fustă sau o rochie.

Verifică preț Cizme până la genunchi AICI!

Pantofi cu baretă la spate (Sling Back)

Pantofi cu baretă la spate

Ce oferi aia primești. Și tocmai așa se poartă pantofii cu baretă la spate. S-ar putea să semene cu pantofi cu curelușă pentru prindere, dar nu sunt la fel. Acești pantofi au pur și simplu o baretă care stă peste călcâie și este fixată în partea din față a piciorului.

Verifică preț Pantofi tip Sling Back – cu baretă la spate AICI!

Pantofi cu toc masiv

Pantofi cu pantof clasic cu toc mai gros, nu foarte înalt

Pantofii tip Pumps sau pantofii de la curtea regală au o zonă decupată, fără nicio fixare sau închidere în față. Prin urmare, sunt extrem de ușor de încălțat. La fel ca și șlapii, pantofii Pumps sunt perfecți vara. Sunt extrem de versatili și sunt disponibili în diferite modele și culori.

Originea lor este încă disputată. Unii oameni cred că aceștia erau un pantof masculin pentru călărie în Extremul Orient. Acest lucru ar putea fi adevărat, deoarece până în anii 1600, pantofii bărbaților și femeilor erau destul de asemănători.

Cu toate acestea, acum, cuvântul „Pumps” este folosit exclusiv ca încălțăminte pentru femei, iar acești pantofi sunt o încălțăminte regală și plină de farmec.

Verifică preț Pantofi cu toc masiv AICI!

Botine (Ghetuțe până la gleznă) – (Ankle Boots)

Botine (Ghetuțe până la gleznă) – (Ankle Boots)

Botinele sunt exact ceea ce pretind a fi – pantofi care ajung până la glezne. Acum, ați putea purta tocuri sau un alt stil de ghete în locul lor, dar acestea nu vă vor oferi o notă funky și cochetă pe care numai botine o pot da.

Botinele sunt o altă alegere clasică de încălțăminte care poate trece lin de la încălțămintea formală de birou la moda casual de zi cu zi pentru încălțăminte. Sunt elegante, versatile și rezistente. Sunt disponibile în multe stiluri diferite, cum ar fi ghetele Pixie sau celebrele ghete Chelsea care arată minunat cu ținute din piele.

Verifică preț Botine damă AICI!

Balerini

Balerini

Balerinii sunt confecționați în mod normal din piele moale sau satin. În secolul al XVIII-lea, balerinele au decis să pară ca și când ar zbura atunci când dansează. Și acest lucru a dus la faimoșii pantofi de balet care se numesc poante.

O pereche de balerini de designer vă poate ajuta să aveți un aspect elegant de prințesă și să deveniți rapid atracția petrecerii.

Verifică preț Balerini damă AICI!

Pantofi cu toc kitten (Pantofi cu tocuri de pisoi, cu tocuri foarte mici)

Pantofi cu toc kitten (Pantofi cu tocuri de pisoi, cu tocuri foarte mici)

Un toc de pisoi, la fel ca și numele său, este un toc mic, subțire și puțin mai scurt. Tocurile de pisoi au fost popularizate de către Audrey Hepburn, Hillary Clinton și Michelle Obama. Dacă sunteți în căutarea unui mic spor de înălțime, atunci tocurile de pisoi vor funcționa bine pentru dvs.

Acestea sunt de obicei fabricate din materiale grele și pantofii sunt rotunzi în față. Deoarece sunt tocuri mai groase și curbate, pantofii mențin degetele de la picioare calde și sporesc forma subțire a picioarelor.

Verifică preț Pantofi cu toc Kitten AICI!

Pantofii tip Oxford

Pantofii tip Oxford

Pantofii Oxfords sunt o încălțăminte tradițională care îți conferă un aspect elegant, academic. Acești pantofi sunt unici, frumos ornați și îngrijiți datorită șireturilor bine strânse. Da, acești pantofi sunt legați chiar de mediul universitar, încă din secolul al XVIII-lea, totuși, istoria lor cuprinde mai multe elemente.

Multe înregistrări susțin că pantofii Oxford au fost inițial fabricați în Scoția sub numele de balmorals, pantofi cu șireturi. Cu toate acestea, pantofii Oxford au toc plat, sunt prietenoși pentru picioare și arată extrem de sofisticat.

Verifică preț Pantofi tip Oxford pentru damă AICI!

Espadrile

Espadrile

Espadrilele au apărut pentru prima dată în istorie într-un document catalan care le-a denumit „espardenyas”. Sunt pantofi ușori, de pânză, cu talpă din țesătură.

Espadrilele au o origine umilă, dar rebelă. Un luptător celebru, Sabrino Arana, a fost găsit purtând espadrile în timpul revoluției cubaneze pentru susținerea naționalismului basc.

De atunci, espadrilele s-au perpetuat mult timp drept o ținută pentru campionii justiției. Ele au călătorit departe, peste mare, și au intrat treptat în moda hollywoodiană. Espadrilele au fost întotdeauna preferate de mulțimea boemă. Dacă sunteți în căutarea unor modele de încălțăminte rebele, știți ce să purtați.

Verifică preț Esparile damă AICI!

Pantofii tip Monk (pantofi cu închidere cu piele și catarame peste laba piciorului)

Pantofii tip Monk (pantofi cu închidere cu piele și catarame peste laba piciorului)

Probabil ați observat că o mulțime de pantofi din această listă au fost de fapt creați pentru bărbați. Dar acesta este un lucru interesant despre modă – nu există limite referitoare la ceea ce poți purta. Ce arată bine la un bărbat poate arăta și mai bine la o femeie. Acesta este și cazul pantofilor Monk.

Motivul pentru care sunt cunoscuți sub numele de pantofi Monk (de călugări) este faptul că istoria lor datează de pe vremea când călugării căutau o alternativă la sandale. Pantofii Monk sunt mai puțin formali decât pantofii Oxford și o alternativă veselă la șireturi.

Majoritatea disponibili în piele de căprioară și, uneori, piele netăbăcită, pantofii Monk fixează piciorul cu o curea lată care are la capăt o cataramă îndrăzneață.

Pantofii Monk cu o singură curea și o singură cataramă, care sunt atemporali și șic, sunt mai obișnuiți, în timp ce pantofii Monk cu curea și două catarame au o notă militară. Pantofii Monk sunt o alternativă minunată pentru oricine dorește să poarte ceva diferit.

Verifică preț Pantofi închiși complet pentru femei AICI!

Adidași de antrenament (Trainers)

Adidași de antrenament (Trainers)

Mulți oameni confundă pantofii de antrenament cu pantofii de alergare. Adidașii sunt concepuți în primul rând pentru mișcări multi-direcționale, cum ar fi ruperile bruște de ritm, săriturile, schimbările rapide de direcție. Ei au o talpă mai plată pentru a permite mai multă agilitate și flexibilitate în mișcare.

Adidașii sunt încălțăminte de antrenament super comodă, deoarece au amortizare bună, sunt flexibili și se potrivesc pe picior ca o șosetă. Fabricați din materiale de înaltă calitate, pot fi purtați atât cu șireturi, cât și fără.

Verifică preț Pantofi sport și teniși de damă AICI!

Încălțăminte tip Peep-toe (pantofi cu vârf decupat)

Încălțăminte tip Peep-toe (pantofi decupați cu vedere la degetul mare)

Pantofii Peep-toe sunt exact ca niște pantofi Pump clasici, dar cu o mică deschidere în vârf, motiv pentru care ei sunt numiți „peep-toe” – vedere la degetul mare. Acești pantofi s-ar putea să aibă o lungă istorie cu grecii antici, dar anii 1940 au fost momentul în care ei au devenit cu adevărat populari.

Fiind numiți și pantofi „pin-up”, acești pantofi au fost admirați de Betty Page și Marilyn Monroe.

Pantofii Peep-toe sunt disponibili în mai multe modele: balerini, pantofi cu tocuri de pisoi, pantofi cu tocuri înalte și chiar botine. Având o notă retro, aceștia sunt o încălțăminte preferată pentru primăvară și iarnă.

Verifică preț Pantofi cu vârf decupat AICI!

Saboți (Clogs)

Saboți (Clogs)

Saboții Clogs sunt cunoscuți pentru că sunt din lemn. În mod tradițional, aceștia serveau drept încălțăminte de protecție în mine, fabrici și pentru activități agricole. Chiar dacă sunt considerați încălțăminte tradițională, purtată în ținute folclorice, anumite tipuri de saboți au cunoscut o popularitate uriașă pe podiumurile de modă.

Traskor – sabotul suedez – este făcut din pin, arin sau mesteacăn. Pânza traskorului este din piele, în timp ce tălpile sunt din lemn. Aceștia sunt pictați în culori vii cu modele și motive florale.

Un alt tip de încălțăminte sabot este geta japoneză, care este o combinație între saboți și șlapi și este purtată de obicei sub rochia yukata. Ei sunt confecționați din două blocuri de lemn suprapuse de care este atașată o baretă de pânză în care se fixează degetul mare și prin urmare laba piciorului.

Și încă un alt tip de saboți sunt saboții sintetici, din cauciuc, ușori, cunoscuți sub numele de Crocs.

Verifică preț Saboți tip Clog de damă AICI!

Pantofii tip Brogue (pantofi clasici bărbătești în două culori)

Pantofii tip Brogue (pantofi clasici bărbătești în două culori)

Pantofii Brogue se situează confortabil între pantofii Oxford și pantofii Monk. În ciuda acestui fapt, pantofii Brogue sunt un tip de pantof care se indiviodualizează prin modele decorative și perforate în zona degetelor.

Probabil ați auzit de pantofi cu diferite ornamente și cusături în zona vârfului degetelor și în zona laterală a pantofilor. Ambele tipuri de pantofi sunt pantofi Brogue. Pantofii Brogue pentru femei au, de obicei, o talpă groasă și șireturi elegante.

Disponibili în culori metalice, pastelate și piele clasică neagră, pantofii Brogue au un aspect elegant și se asortează bine cu fustă-pantaloni.

Verifică preț Pantofi Brogue de damă AICI!

Pantofi de navigație (Docksides)

Cunoscuți și sub numele de pantofi pentru barcă, pantofii de navigație au fost inițial confecționați pentru marinari pentru a-i împiedica să alunece pe punte. Cu toate acestea, nu a durat mult până când au atras rapid atenția unor giganți ai modei celebri.

Pantofii de navigație au tălpi de cauciuc superioare și antiderapante cusute manual, ceea ce i-a făcut să iasă în evidență.

Cu șireturi drăguțe și textură netedă din piele fină, sunt perfecți atât pentru întâlnirile formale, cât și pentru cele casual. Nu contează dacă sunteți navigator sau nu, pantofii de navigație sunt extrem de comozi și excelenți pentru a face o primă impresie bună.

Verifică preț Pantofi Loafer pentru femei AICI!

Botinele Lita (ghete cu platformă înalte până sub gleznă cu toc înalt și gros și cu închidere cu șireturi)

Botinele Lita (ghete cu platformă înalte până sub gleznă cu toc înalt și gros și cu închidere cu șireturi)

Cu o platformă de 5 cm și un toc de 13 cm, botinele Lita sunt cele mai rezistente și groase botine până la gleznă pe care le veți găsi. Aceste botine au fost numite după Lita Ford – membră a trupei Runaways în anii ’70.

Chiar și atunci când nu au avut același succes când au revenit în anul 2010, botinele Lita au găsit acum o susținere a bloggerilor în devenire.

Doamnelor le place să poarte aceste ghete pe negru; cu toate acestea, abia recent, botinele Lita au apărut și cu imprimeuri cosmice și modele de steaguri.

Verifică preț Botine cu toc înalt AICI!

Pantofii tip Chunky (cu toc gros, patrat sau rotund)

Pantofii tip Chunky (cu toc gros, patrat sau rotund)

Pantofii Chunky cu tocurile groase sunt cea mai recentă și destul de îmbunătățită formă de pantofi Wedges. Sunt extrem de versatili, deoarece oferă comoditatea pantofilor Wedges, împreună cu ridicarea sufocantă și subțire a tocurilor stiletto. Tocurile groase sunt îndrăznețe și pot fi asortate cu o serie de look-uri interesante.

Tocurile și tălpile groase sunt disponibile la botine, pantofi, sandale și chiar cizme până la genunchi. Doar că au un toc gros. Ele pot eleva rapid un aspect minimalist și sunt decorate cu curelușe și desene florale.

Verifică preț Pantofi/Botine/Ghete cu toc masiv AICI!

Pantofii tip Mocasin din piele întoarsă (pantofi ideali pentru condus)

Pantofii tip Mocasin din piele fină sau de căprioară (pantofi ideali pentru condus)

Mocasinii sunt confecționați din piele moale sau piele de căprioară, cu tălpi și laterale din piele fără toc, cusute pe față. Mocasinii sunt, de asemenea, cunoscuți sub numele de pantofi pentru condus și au fost inițial încălțămintea indigenă a nord-americanilor.

Concepuți pentru a fi rezistenți, comozi și confortabili, mocasinii au o talpă foarte moale, și pot avea ornamente cu mărgele și alte broderii. Cunoscuți și sub denumirea de „Gucci Loafers” – Mocasini Gucci, mocasinii sunt niște pantofi din piele incredibil de ușor de încălțat și purtat.

Verifică preț Mocasini din piele întoarsă AICI!

Pantofi D’Orsay (pantofi cu toc, decupați pe părțile laterale ale arcului piciorului)

Pantofi de femei D'Orssay

Pantofii D’Orsay sunt cunoscute pentru stilul lor decupat, tăiat. Creați de contele d’Orsay, Alfred Gabriel, acești pantofi au fost creați inițial pentru bărbați. Acum, ei sunt una dintre cele mai rezistente și mai elegante încălțăminte pentru femei.

Pantofii D’Orsay scot în evidență arcul curbat al piciorului tău, care este în mod normal acoperit. Acest stil unic expune acea piele rară datorită căreia acești pantofi sunt extrem de lăudați. Fabricați de companii de pantofi cu faimă și de înaltă clasă, precum Jimmy Choo și Manolo Blahnik, pantofii D’Orsay sunt flexibili și comozi.

Acum, că știți numeroasele tipuri de pantofi și culorile și stilurile în care sunt purtați de obicei, este timpul să mergeți la cumpărături pentru a vă împrospăta garderoba. Toți acești pantofi sunt la fel de minunați când vine vorba de stil, confort și protecție a picioarelor.

Ieșiți la cumpărături de pantofi și alegeți cel puțin o pereche superbă dintre acești pantofi fantastici.

Verifică preț Pantofi D’Orsay damă AICI!

Share:

WhatsApp
Facebook
Twitter
Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ticwatch E3 și Ticwatch GTH

Ticwatch E3 și Ticwatch GTH

Ticwatch E3 este un smartwatch de înaltă performanță, care se încadrează în bugetul dumneavoastră, în timp ce Ticwatch GTH este un semi-smartwatch accesibil. Mobvoi produce

Citește mai mult »
Pe trend

Articole care te-ar putea interesa:

Barbat poarta palarie Fedora

Pălării Fedora versus Pălării Trilby

Pălăriile Fedora și pălăriile Trilby au multe asemănări, dar variază și în unele dintre caracteristicile și trăsăturile lor. Nimic nu spune: „Bună, Frumoaso!” precum accesoriile

Este rochia o fusta

Este fusta o rochie?

Aflați diferența dintre o fustă și o rochie și cum să stilați fustele pentru a se potrivi cel mai bine cu silueta dvs. Cumpărăturile de

Tanara foloseste un burete lufa pentru baie

7 alternative la lufa (loofah)

Lufa reprezintă un instrument excelent pentru curățarea spatelui, a feței și a restului corpului. Este bine să cunoașteți diferitele tipuri de alternative la lufa care