Top 10 cei mai scumpi pantofi pentru bărbați din lume

Accesorii vestimentare pentru bărbați printre care și o pereche de pantofi eleganți

Pantofii unui bărbat pot spune multe despre poziția lui socială, atenția la detalii și chiar despre profesia lor. Pentru o perioadă lungă în istorie și în multe culturi, pantofii au servit ca simbol al poziției sociale. Chiar și doar purtarea unei perechi de pantofi a însemnat deja că aparții unei clase sociale mai respectabile.

Genul de pantofi pe care îi poartă un bărbat îl diferențiază în același timp de mulțime. Îl poate face să arate sofisticat, elegant sau oricum altfel. Ca punct final, o pereche de încălțăminte poate fi arma secretă a bărbatului pentru a dezlănțui acel factor „wow” foarte căutat.

Descoperă acești pantofi exclusiviști deoarece sunt cei mai scumpi pantofi pentru bărbați, din lume, la ora actuală!

Cei mai scumpi pantofi pentru bărbați vânduți vreodată

Pantofi încrustați cu diamante Aubercy – 4.500 USD

Aubercy Diamond-Studded Shoes

Fondat în 1935 de Renee și Andre Aubercy, primul atelier a fost înființat lângă celebra Bursă din Paris. Combinând meșteșugul inteligent ale confecționerului de pantofi italian și robustețea industriei engleze de pantofi, Aubercy și-a clădit reputația de producător de încălțăminte de o calitate excepțională. De-a lungul anilor, pasiunea și dragostea lor pentru confecționarea de încălțăminte elegantă și de înaltă calitate au ajutat la atragerea a mii de clienți către brandul lor.

Astăzi, Aubercy continuă să-și realizeze pantofii în atelierul artizanal al familiei. Meșterii folosesc articole de piele uimitoare, și în cele din urmă creează pantofi care nu sunt doar confortabili de purtat, dar care sunt de înaltă calitate de asemenea.

Porecliți „Phil”, pantofii de seară sunt încrustați cu diamante și pentru a-i avea ar trebui să renunți la în jur de 4.500 USD.

Verifică preț Pantofi de lux bărbătești AICI!

Pantofi bărbătești Manhattan Richelieu de la Louis Vuitton – 10.000 USD

Pantofi bărbătești Manhattan Richelieu de la Louis Vuitton

Prezentați ca parte a colecției de primăvară / vară 2010, pantofii pentru bărbați Manhattan Richelieu de la Louis Vuitton au un preț de 10.000 USD. Fabricați din piele cerată de aligator, pielea acoperă întregul pantof împreună cu accente de cusătură Blake și perforații în detaliu. Pantoful a fost confecționat prin metoda Blake. Aceasta este o tehnică prin care se oferă suplețe și confort imediat, oferind încălțămintei un stil vintage.

Pantofii au căptușeală din piele moale ca de mănușă, care asigură confort. De asemenea, au un finisaj ăn formă de cub LV din Ruteniu încorporat în toc și o talpă pictată manual. Denumirea de „wingtip” (vârful aripii) este inspirată de forma cusăturilor ca cea a aripilor unei păsări. Mai simplu spus, modelul este ascuțit în centru și se extinde spre spate cu cusături laterale.

Verifică preț Pantofi eleganți bărbătești AICI!

Nike Air Mag 2016 – 26.000 USD

Purtată faimos de Michael J. Fox în filmul Back to the Future, perechea de pantofi Nike Air Mag 2016 este o lansare în ediție limitată, pusă la dispoziția publicului prin licitații. Pantofii au fost lansați cu scopul de a sensibiliza publicul cu privire la boala Parkinson.

Fundația Michael J. Fox pentru Cercetări privind boala Parkinson a lucrat împreună cu Nike în 2011 pentru a crea pantofi pentru fundație. Scoși la licitație în același an, pantofii au adus un total de 10 milioane USD în doar 10 zile. Au fost alese trei spații din întreaga lume pentru a găzdui licitația și acestea au fost Hong Kong, Londra și New York. Fondurile au fost direcționate către fundație cu scopul de a sprijini în găsirea unui remediu pentru boala Parkinson.

Michael J. Fox a creat fundația după ce a fost diagnosticat cu Parkinson la vârsta de 29 de ani. Principalul său obiectiv a fost să găsească un remediu pentru boală. La momentul scrierii articolului, fundația se afla în faza de a conduce cercetarea critică, precum și de a mobiliza pacienții care suferă de parkinson și cercetările privind boala pentru a ajuta la accelerarea progresului de găsire a unei vindecări.

Încălțămintea Nike Air Mag 2016 are panouri cu LED, închidere automată a șireturilor cu ajutorul senzorilor și un logo „Nike” electroluminescent pe cureaua de deasupra gleznei. Nike adoptă HyperAdapt 1.0, tehnologie care permite pantofilor să-și lege singuri șireturile și să se modeleze automat pe forma unică a piciorului celui care îi poartă.

Mai simplu spus, sistemul individual receptor simte cu ajutorul senzorilor picioarele purtătorului și slăbește sau strânge șireturile pentru a se potrivi perfect pe picior, fără a strivi degetele de la picioare.

Au fost realizate doar 89 perechi de pantofi Nike Air Mag 2016.

Verifică preț Pantofi sport Nike Bărbați/Damă/Copii AICI!

Nike Air Zoom – Kobe 1 – 30.000 USD

Nike Air Zoom - Kobe 1 - 30.000 USD

Fondată în 1964 ca brandul sport Blue Ribbons, Nike este o companie multinațională implicată în creație, fabricație și marketing, plus vânzări de îmbrăcăminte, echipamente sportive, încălțăminte și accesorii. Fiind cel mai mare furnizor de articole de îmbrăcăminte și încălțăminte pentru sportivii care participă la diferite sporturi din întreaga lume, Nike sponsorizează și sportivi de înaltă performanță.

Pentru prima dată lansat în 2005, după relansarea liniei de baschet Huarache, pantofii de sport Nike Air Zoom Kobe 1 au fost relansați în 2013 pentru a-l sărbători pe Kobe Bryant. Ca parte a pachetului Kobe Prelude, pantofii au avut prețul de 30.000 USD.

Creați de Ken Link, acești pantofi au fost upgradați cu tehnologia din 2015. Realizați pentru a satisface nevoile de performanță ale celui care îi poartă, creatorul s-a concentrat pe reducerea greutății și încorporarea de noi tehnologii. Mai simplu spus, designerul a dorit să se asigure că pantofii Nike Air Zoom – Kobe 1 au un sistem mai bun pentru a spori confortul și pentru a crea o senzație mai elaborată.

Verifică preț Ghete Baschet Nike AICI!

Pantofi pentru bărbați Testoni – 38.000 USD

Pantofi pentru bărbați Testoni - 38.000 USD

În 1929, Amedeo Testoni și-a deschis primul atelier după ce a aflat secretele confecționării încălțămintei de la meșterii din Bologna. La două decenii de la deschiderea primului său atelier, Testoni s-a perfecționat în procesul de confecționare tradițională a încălțămintei din Bologna, realizându-și în sfârșit visul de a crea cei mai frumoși pantofi din lume.

Astăzi, compania continuă să folosească metode vechi și cele mai bune materiale pentru a obține cea mai înaltă calitate, fără niciun compromis. Pantofii pentru bărbați Testoni au un preț uimitor de 38.000 USD și au fost lucrați manual din cea mai fină piele exotică de aligator din lume.

Meșterii care realizau pantofii au aplicat tehnica Norvegese (Norvegiană) în locul tehnicii Bolognese pe care o folosiseră la fabricarea altor pantofi. Acest lucru a fost realizat cu scopul de a asigura încălțămintei rezistența la apă și la uzură. Pantofii au fost cusuți cu sfoară de pânză de in personalizată și căptușiți cu piele de capră moale ca de mănușă. Aceștia sunt dotați cu o cataramă de aur cu diamante pentru a le oferi un aspect elegant.

Verifică preț Pantofi de lux pentru bărbați AICI!

Nike Air Force 1, încrustați cu diamante, Big Boi – 50.000 USD (Big Boi’s Diamond-studded Air Force 1 by Nike – $50,000)

Nike Air Force 1, încrustați cu diamante, Big Boi - 50.000 USD (Big Boi’s Diamond-studded Air Force 1 by Nike – $50,000)

Prezentați la „Solitaire Kicks”, a fost la evenimentul în care rapperul Big Boi din duo-ul Outkast a dezvăluit pantofii lui Big Boi încrustați cu diamante Air Force 1, de la Nike, la prețul de 50.000 USD. Pantofii sunt încrustați cu diamante datorită colaborării dintre Laced Up Atlanta și P&C Diamonds.

13K de diamante colorate (champagne diamonds) au fost încrustate pe pantofi, iar rapperul Big Boi a fost prima celebritate care i-a achiziționat la eveniment. Veniturile din vânzarea pantofilor au fost folosite de Fundația Big Kidz a rapper-ului.

Nike a introdus inițial Nike Air Force 1 în 1982, dar a întrerupt fabricarea lor după 1 an. Ulterior au fost reintroduși în 1986 cu logo-ul Nike în spate. De atunci, compania a lansat peste 1.700 de variante ale încălțămintei care câștigă din vânzări peste 800 de milioane USD.

Verifică preț Încălțăminte Nike AICI!

Jordan Retro 1 Silver Shoes – 60.000 USD

Jordan Retro 1 Silver Shoes - 60.000 USD

Air Jordan este un brand de îmbrăcăminte pentru atleți și încălțăminte de baschet concepute și fabricate de Nike. Creată pentru un jucător de baschet profesionist renumit, Michael Jordan, prima pereche a fost fabricată în 1984. Lansată la sfârșitul anului 1984, originalul Air Jordan I a fost creat de Tinker Hatfield, Bruce Kilgore și Peter Moore. Ei au folosit silueta lui Michael Jordan pentru a crea marca înregistrată „Jumpman”.(Omul care sare)

Pantofii argintii Air Jordan Silver sunt o pereche de pantofi unici, care sunt de asemenea foarte rari. Ca o pereche de pantofi de sport cu aspect elegant, care au fost adorați și invidiați de pasionații de baschet, pantofii Air Jordan Silver au un preț de 60.000 USD. Cu autograful lui Michael Jordan însuși, pantofii sunt confortabili de purtat. Au detalii argintii care reprezintă o operă de artă. Datorită popularității brandului Air Jordan, Nike a continuat fabricarea de noi modele folosind cea mai recentă tehnologie pentru a oferi purtătorului o pereche de pantofi elegantă și durabilă de pantofi.

Verifică preț Produse Nike Air Jordan AICI!

Pantofi Nizam Sikandar Jah Asaf Jah III – 160.000 USD

Pantofi Nizam Sikandar Jah Asaf Jah III - 160.000 USD

Născut în 1768, Nizam Sikandar Jah a fost un conducător al Hyderabad în India la începutul secolului al XIX-lea – din 1803 până în 1829. După ce a crescut în Chow Mahalla în Palatul Khilwath, a fost al doilea fiu al lui Asaf Jah. S-a căsătorit cu Jahan Parwar Begum Sahiba, fiica lui Nawab Saif și s-a căsătorit ulterior cu Fazilath Unisa Begum.

El a fost cunoscut oficial ca Nizam ul-Mulk, Mik Akbar ‘Ali Khan Siddiqi Bayafandi Bahadur, Asaf Jah III și Nizam din Hyderabad.

În timpul conducerii sale, el a comandat confecționarea unei perechi de papuci care au fost împodobiți cu diamante și rubine. Pantofii aveau un design delicat care era extrem de complex de executat. Cusuți cu fir de aur, pantofii sunt împodobiți cu smaralde și alte pietre prețioase scumpe.

Evaluați la 160.000 USD, pantofii se află în proprietatea unui muzeu din Toronto – Bata Shoes Museum. Ca simbol al regalității din secolul al XVIII-lea, încălțămintea a fost furată, dar ulterior recuperate doar ușor deteriorată.

Ghete de fotbal Nike Mercurial CR7 Rare Gold – Încrustate cu diamante – 218.000 USD (Diamond Studded Mercurial CR7 Rare Gold Nike Boots)

Pe 12 ianuarie 2015, Cristiano Ronaldo a câștigat cel de-al treilea Balon de Aur. Pentru a sărbători și felicita jucătorul de fotbal pentru un an stelar, Nike a dezvăluit ghetele de fotbal Nike Rare Gold Mercurial CR7, încrustate cu diamante. Logo-ul CR7 este încrustat cu micro-diamante, care sunt resturi de la pietre mai mari, șlefuite la perfecțiune de artiști din întreaga lume. Diamantele mari sunt șlefuite și ascuțite, apoi se îndepărtează bucățile minuscule care lasă în urmă micro diamantele.

Disponibile pe auriu, ghetele cu diamante ies în evidență și prin crampoanele aurii. Într-o declarație pentru a marca acest model și atribuirea pantofilor jucătorului de fotbal, Nike a spus următoarele „Auriul a fost selectat ca principală culoare pentru ghete, deoarece aurul este câștigat. Cristiano Ronaldo a câștigat premiul său de aur cu un joc extraordinar atât pentru club, cât și pentru țară. ”

Jucătorul a purtat ghetele în timpul unui meci cu Atletico Madrid pe 15 ianuarie 2015.

Verifică preț Ghete Fotbal Nike AICI!

Pantofi personalizați Tom Ford Custom creați de Jason Arasheben – 2 milioane USD

Pantofi personalizați Tom Ford Custom creați de Jason Arasheben - 2 milioane USD - purtați de Nick Cannon

În topul listei noastre cu cea mai scumpă încălțăminte pentru bărbați se află pantofii personalizați Tom Ford creați de Jason Arasheben, la prețul de 2 milioane USD. Creați de un retailer de bijuterii personalizat, din California – Jason Arasheben – pantofii au înregistrat recordul mondial Guinness pentru „Cei mai scumpi pantofi din lume. Incrustați cu 14 000 de diamante albe montate individual pe aur alb, totalul de carate este de 340.

A fost nevoie de un an și de 2.000 de ore de muncă pentru a proiecta și realiza pantofii Tom Ford Custom Shoes de Jason Arasheben. În cadrul finalei din 2014 a show-ului America’s Got Talent de la NBC, Nick Cannon a purtat pantofii. Într-un videoclip Instagram, Nick Cannon a afișat pantofii scumpi spunând „Pantofi de 2 milioane de dolari, un milion pe fiecare picior”.

Verifică preț Pantofi bărbați Designer AICI!


 

Share:

WhatsApp
Facebook
Twitter
Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

tipuri de eșarfe

15 tipuri de eșarfe

O eșarfă este o simplă bucată de țesătură care este înfășurată în jurul gâtului sau umerilor și, uneori, este purtată pe cap. O eșarfă este

Citește mai mult »
Pe trend

Articole care te-ar putea interesa:

Barbat poarta palarie Fedora

Pălării Fedora versus Pălării Trilby

Pălăriile Fedora și pălăriile Trilby au multe asemănări, dar variază și în unele dintre caracteristicile și trăsăturile lor. Nimic nu spune: „Bună, Frumoaso!” precum accesoriile

Este rochia o fusta

Este fusta o rochie?

Aflați diferența dintre o fustă și o rochie și cum să stilați fustele pentru a se potrivi cel mai bine cu silueta dvs. Cumpărăturile de

Tanara foloseste un burete lufa pentru baie

7 alternative la lufa (loofah)

Lufa reprezintă un instrument excelent pentru curățarea spatelui, a feței și a restului corpului. Este bine să cunoașteți diferitele tipuri de alternative la lufa care