Adidași sau pantofi de tenis? Tu alegi!

Adidași sau pantofi de tenis

Aceasta este o analiză atentă pentru adidași și pantofi de tenis. Află care este alegerea mai bună pentru stilul, activitatea, moda, preferințele și stilul de viață personal

Mi-am pierdut echilibrul când mi-am dat seama că folosirea unei perechi de adidași pentru a juca tenis nu era cea mai bună idee. Ce pantof ar fi o alegere mai bună? Curiozitatea mea a fost crescută în măsura în care am vrut să aflu mai multe despre adidași vs. pantofi de tenis.

Oamenii confundă pantofii de tenis și adidașii tot timpul, în principal pentru că ambii arată atât de asemănător cu ochiul. Cu toate acestea, există diferențe majore. Adidașii sunt pantofi casual care se poartă mai mult ca o declarație de modă; în timp ce pantofii de tenis sunt proiectați special pentru a fi utilizați pe terenul de tenis.

Dacă ești curios despre diferențele dintre cele două și ce ar trebui să caute iubitorii de teniși atunci când aleg adidașii perfecți, atunci continuă să citești. De asemenea, aprofundăm ceea ce face ambii pantofi atât de unici.

Verifică preț Pantofi sport (adidași) pentru bărbați și femei AICI!

Ce sunt adidașii?

Adidașii sunt casual și confortabil de purtat, asortându-se bine cu blugi. Vin într-o varietate de stiluri și culori. Sunt realizate din materiale precum pânza și denim.

Talpile adidasilor sunt din cauciuc.

Adidașii sunt fabricați cu amortizare pentru a oferi confort la mers. Deoarece sunt pantofi casual, nu este nevoie reală de nicio formă de sprijin lateral. Adidașii nu sunt specifici sportului; prin urmare, nu au nicio caracteristică care să evidențieze acest fapt.

Verifică preț Pantofi sport (adidași) AICI!

Indicații pentru atunci când alegeți un model de adidas

Spațiu

Ar trebui să existe suficient spațiu, atât în lățime, cât și în adâncime, astfel încât tenișii să ofere confort.

De asemenea, ar trebui să existe suficient spațiu pentru picioare. Mișcarea de mers vede de obicei extinderea piciorului cu cel puțin un centimetru în fiecare direcție.

Prin urmare, ar trebui să alegeți un adidas cu spațiu amplu pentru degete, în funcție de lungimea celui mai lung deget de la picior.

Tocul pantofului

Tocul pantofului nu trebuie să depășească 2,5 cm înălțime. În caz contrar, călcâiul și glezna devin mai predispuse la entorse, în mers.

Stabilitate

Pantoful trebuie să ofere stabilitate și sprijin, deoarece scopul principal al pantofului va fi mersul pe jos.

Călcâiul trebuie să fie moale și stabil, oferind mișcare verticală sau orizontală a călcâiului.

Curea reglabilă

Ar trebui să existe o curea reglabilă, cum ar fi velcro sau șireturi, care să se potrivească nevoilor persoanei.

Stil, culoare și preț

Având în vedere tendințele în continuă schimbare ale industriei modei, alegerea unor adidași care se potrivesc bine profilului de buget, esteticii și culorii, ar fi calea de urmat.

Achiziționarea unei perechi de adidași bazată pe tendințele actuale de stil poate determina utilizatorul să supracapitalizeze doar pentru a constata că tendințele au devenit rapid depășite.

Adidașii sunt o parte importantă a hip hop-ului, iar cele mai populare mărci de adidași sunt Puma, Adidas și Nike. Acești artiști hip-hop sunt plătiți cu milioane de dolari pentru a fi ambasadorii mărcii .

Companiile de adidași încurajează această tendință, deoarece înseamnă producerea de pantofi sport în ediție limitată, în număr limitat, care poate costa mii de dolari. Acești pantofi sport sunt vânduți în unități exclusiviste precum Saks Fifth Avenue, făcând din industria pantofilor o piață foarte profitabilă.

Verifică preț Pantofi sport (adidași) AICI!

Pantofi de tenis – definiție

Caracteristica de design a pantofului de tenis este centrată exclusiv în jurul sportului. Designul variază în funcție de alegerea terenului de tenis.

Pantoful de tenis trebuie să ofere și un suport maxim jucătorului, siguranța fiind de o importanță capitală. Materialul care absoarbe șocul protejează jucătorul de orice șoc, în timpul jocului.

Datorită mișcării viguroase a sportului, pantoful de tenis oferă un suport lateral excelent. Fiind mult mai subțiri decât pantofii normali, aceștia oferă protecție gleznei jucătorului.

De ce este important să porți pantofii de tenis potriviți?

Pantofii de tenis sunt proiectați să aibă anumite proprietăți pentru a vă duce pe teren mai eficient și a vă păstra în siguranță. Deoarece este un sport cu mișcare rapidă, este foarte recomandat să alegi un pantof care să ofere atât stabilitate, cât și durabilitate de lungă durată, siguranța fiind de cea mai mare importanță.

Caracteristici unice ale unui pantof de tenis

Au filet specific conceput pentru a vă oferi tracțiune maximă pe teren. Pantoful este mai greu, dar mai subțire, ceea ce ghidează agilitatea.

Tocurile mai subțiri și mai dure oferă stabilitate.

Căptușeala subțire din interiorul pantofului nu restricționează mișcările laterale ale jucătorului.

Pantofii de tenis sunt de obicei măgulitori cu modelele de design pe talpă, făcându-i mai confortabili pentru jucător.

Fabricat din cauciuc de carbon, este mai rigid, ceea ce îi permite să fie mai durabil.

Indicații de urmat atunci când alegeți pantofi de tenis

Mai întâi este esențial să determinați terenul pe care jucați tenis. Dacă joci pe un teren dur, vei avea nevoie de un pantof cu capacitatea potrivită de tracțiune. Dacă jucați pe un teren de zgură, veți avea nevoie de un pantof care are modele pe exterior.

Pantofii de jucat pe iarbă vor avea un capăt cu nuturi pentru a preveni alunecarea.

Alergarea pe terenul de tenis vă poate face picioarele să devină fierbinți și transpirate. Prin urmare, cel mai bine este să alegeți un pantof de tenis ușor, respirabil și bine ventilat, mai ales vara.

Cea mai populară alegere ar fi K.Swiss Bigshot Light 2.5 pentru bărbați la aproximativ 139,95 USD și Bigshot Light 2.5 pentru femei, la un preț de aproximativ 110 USD.

Căptușeala subțire din interiorul pantofului nu restricționează mișcările laterale ale jucătorului.

Verifică preț Pantofi de tenis – diverse branduri AICI!

Diferențele dintre teniși și pantofi de tenis

AdidașiPantofi de tenis
Special făcuți pentru purtare zilnicăDestinați purtării exclusiv pe terenul de tenis
Confecționați din material ca pânza și cauciucul.Confecționați din materiale care absorb șocul.
Nu oferă support lateralOferă support lateral ca parte din mecanismul de protecție
Au mai multă căptușeală și amortizoare, ceea ce servește pentru alergare și mers pe jos.Pantofii de tenis nu trebuie să amortizeze, deoarece acest lucru va restricționa mișcarea ușoară a jucătorului pe terenul de tenis.
Pot fi achiziționați din orice magazin de pantofiÎi puteți găsi în orice magazine de articole sportive
Tălpile sunt mai grele.Tălpile sunt mai subțiri
Prețurile adidașilor variază și pot fi mai accesibileMai scumpi din cauza particularităților specific.
Adisasul este mai rigidPantofii de tenis sunt mai flexibili.

 

Care sunt mai populari: adidașii sau pantofii de tenis?

În SUA în ansamblu, alegerea mai populară ar fi adidași. Această statistică se bazează în mare măsură pe căutarea pe internet, unde 75% din trafic a fost pro adidași, în timp ce 25% pro pantofi de tenis. Tenisul este un sport specializat, care s-ar putea să nu se potrivească tuturor gusturilor.

Mississippi s-a clasat pe primul loc în ceea ce privește căutarea vizând pantofii de tenis.

Verifică preț Pantofi sport (adidași) pentru bărbați și femei AICI!

Pot purta adidași pentru a juca tenis?

Adidașii pot fi plăcuți din punct de vedere estetic, dar nu sunt alegerea perfectă pentru a juca tenis. Un pantof de tenis este conceput special pentru sportul în cauză. Orice alt pantof care nu este conceput cu aceste criterii în minte, nu va servi scopului. Adidașii nu se potrivesc acestui scop.

Verifică preț Pantofi de tenis – diverse branduri AICI!

Concluzie

Adidași vs. Pantofi de tenis: alegerea se bazează exclusiv pe utilizarea lor necesară. Fiecare se potrivește perfect rolului său. Un lucru pe care nu îl puteți nega este că ambii au roluri importante. Unul are joacă în arena modei, iar celălalt pe terenul de tenis.

Indiferent de motivul pe care îl aveți pentru a cumpăra un pantof sport sau un pantof de tenis, asigurați-vă întotdeauna că faceți alegerea corectă în funcție de cele prezentate mai sus.

Verifică preț Pantofi sport (adidași) pentru bărbați și femei AICI!

Share:

WhatsApp
Facebook
Twitter
Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pe trend

Articole care te-ar putea interesa:

Barbat poarta palarie Fedora

Pălării Fedora versus Pălării Trilby

Pălăriile Fedora și pălăriile Trilby au multe asemănări, dar variază și în unele dintre caracteristicile și trăsăturile lor. Nimic nu spune: „Bună, Frumoaso!” precum accesoriile

Este rochia o fusta

Este fusta o rochie?

Aflați diferența dintre o fustă și o rochie și cum să stilați fustele pentru a se potrivi cel mai bine cu silueta dvs. Cumpărăturile de

Tanara foloseste un burete lufa pentru baie

7 alternative la lufa (loofah)

Lufa reprezintă un instrument excelent pentru curățarea spatelui, a feței și a restului corpului. Este bine să cunoașteți diferitele tipuri de alternative la lufa care