32 tipuri de tocuri diferite

Tânără poartă o perecge de pantofi cu toc cui

Tocurile înalte au fost purtate pentru prima dată de bărbați. Au fost considerate încălțăminte de călărie în secolul al X-lea, deoarece tocurile înalte au permis o mai bună prindere în scările de la șa. Cavaleria persană a purtat tocuri înalte, în timp ce monarhul persan Shah Abbas a adus această tendință în Europa în timpul vizitei sale în anii 1500.

Întrucât erau purtate de bărbați care călăreau și dețineau cai, tocurile înalte au fost asociate cu clasa superioară. În 1533, o mireasă de 14 ani, pe nume Catherine de Medici, a purtat tocuri înalte pentru a arăta adultă atunci când s-a căsătorit cu ducele de Orleans.

Ea a devenit prima femeie care a purtat tocuri înalte în public și la scurt timp după aceea, femeile din clasa superioară au început de asemenea să poarte tocuri care au devenit parte din ținuta lor de-a lungul secolului al XVII-lea.

Christian Dior a introdus primul toc stiletto (toc cui) în 1954, pantof ce se regăsește printre principalele tipuri de tocuri și în zilele noastre. Numele provine de la cuvântul italian pentru „pumnal subțire”. Imelda Marcos, soția fostului dictator filipinez Ferdinand Marcos, deține un număr notoriu de 3.000 de perechi de pantofi cu toc.

Modele / Stiluri

Botine până la glezna (Ankle Booties)

Botine până la glezna (Ankle Booties)

Botinele sunt pur și simplu ghete până la gleznă. Sunt minunate pentru femeile care iubesc ghetele, dar nu le place senzația cizmei pe tot piciorul. Cu alte cuvinte, ele își doresc ca picioarele lor să se simtă mai puțin constrânse, ceea ce face botinele până la gleznă să fie perfecte pentru ele.

În zilele noastre, o mulțime de ghete până la gleznă au tocuri înalte elegante, care le conferă un aspect deosebit de special. Grozav este că botinele până la gleznă pot fi purtate nu numai toamna și iarna, ci și primăvara.

Verifică preț Botine până la Glenză AICI!

Pantofi cu tocuri cu baretă la gleznă (Ankle Strap Heels)

Pantofi cu tocuri cu baretă la gleznă (Ankle Strap Heels)

Pantofii cu toc cu beretă la gleznă sunt foarte populari în zilele noastre. Principala lor caracteristică este o curelușă care se înfășoară în jurul gleznei tale. Acest lucru face ca tocurile să se simtă mai confortabile și mai sigure și aceste tipuri de încălțăminte foarte ușor de purtat și plăcute în timpul mersului.

În plus, din moment ce pantofii cu beretă la gleznă pot avea tocuri de toate lungimile, aceștia au o mare varietate de stiluri și modele care se potrivesc preferințelor și gusturilor tuturor.

Verifică preț Pantofi cu tocuri cu baretă AICI!

Pantofi de dans (Ballroom Dance Shoes)

Pantofi de dans (Ballroom Dance Shoes)

Tocurile acestor pantofi sunt întotdeauna foarte elegante și sunt de înălțimi diferite, cu toate acestea, din moment ce pantofii sunt făcuți pentru dans, tocurile nu sunt de obicei mai înalte de 5 cm.

Pantofii de dans au de obicei o mulțime de barete pentru a face dansul mai distractiv și mai elegant în același timp. Aceste tocuri au devenit în special deosebit de populare la nunți.

Mărimea și forma tocului este întotdeauna special creată pentru a oferi celei care poartă pantoful o ușoară ridicare verticală, făcând efortul dansului un pic mai ușor.

Verifică preț Pantofi de dans AICI!

Pantofi cu toc (clasici) (Basic Pumps)

Pantofi cu toc (clasici) (Basic Pumps)

Pantofii Pumps sunt denumiți în mod normal pantofii cu „tocuri” sau cu „tocuri înalte”, iar principalele lor caracteristici includ tocuri care au înălțimea de 5 până la 7,5 centimetri și sunt decupați în față.

Orice imagine îți vine în cap când auzi termenul „pumps” sau „tocuri înalte”, este foarte probabil o reprezentare foarte exactă.

În zilele noastre, majoritatea femeilor au cel puțin o pereche de pantofi cu toc în garderoba lor, nu numai pentru că sunt confortabili și rezistenți, ci și pentru că se vând într-o selecție atât de largă de culori și stiluri, încât poți avea cu ușurință o duzină sau mai multe perechi care să se asorteze cu fiecare articol vestimentar din garderoba ta și care să fie potriviți pentru fiecare eveniment la care te poți gândi.

Verifică preț Pantofi cu toc (clasici) AICI!

Pantofi cu toc pătrat, solid (Chunky Heels)

Tocurile solide se referă, în general, la orice toc care are o bază pătrată și largă. De obicei, tocurile nu sunt foarte înalte, iar aspectul lor gros oferă o stabilitate mult mai mare decât tocurile stiletto (cui) sau tocurile înalte clasice.

Ele devin din ce în ce mai populare, în parte, deoarece sunt atât elegante, cât și confortabile pentru mers.

Verifică preț Pantofi cu toc pătrat AICI!

Pantofi cu tocuri în formă de virgulă (Comma Heels)

Pantofi cu tocuri în formă de virgulă (Comma Heels)

Așa cum le spune și numele, pantofii care au tocuri în formă de virgulă au tocuri care arată exact ca niște virgule. Ele sunt înclinate fie spre exterior, fie spre interior și oferă fiecărei perechi de pantofi un aspect unic pe care vei dori să ieși în evidență din nou și din nou.

Tocuri conice (Cone Heels)

Tocuri conice (Cone Heels)

Tocurile conice sunt numite astfel datorită formei lor conice. Aceste tocuri sunt înguste la bază și se lățesc spre talpa piciorului. Dacă îți imaginezi un con de înghețată chiar sub călcâiul tău, poți să-ți faci o idee despre cum arată tocurile în formă de con.

Verifică preț Pantofi cu toc damă AICI!

Tocuri din plută (Cork High Heels)

Tocuri din plută (Cork High Heels)

Aceste tocuri vin în toate dimensiunile și grosimile, dar după cum le spune și numele, ele sunt confecționate din material de plută.

Deși materialul de plută este confecționat special pentru aceste tipuri de tocuri și, prin urmare, este foarte rezistent, pluta este confortabilă, iar pasul este amortizat, calci pe moale și mersul este mai confortabil.

Verifică preț Sandale cu tocuri din plută AICI!

Pantofi cu tocuri corset (Corset Heels)

Pantofi cu tocuri corset (Corset Heels)

Aceste tocuri arată similar cu cele ale unor papuci/saboți din piele (mules) sau ale unei botine, dar principala diferență este că cele două părți ale tocului sunt legate între ele și, prin urmare, arată ca un corset tradițional.

Tocurile sunt la modă, atrăgătoare și unice, așa că dacă ești la modă, acesta este tocul potrivit pentru tine.

Verifică preț Pantofi cu toc damă AICI!

Pantofi cu toc decupați în față (Cut Out Heels)

Pantofi cu toc decupați în față (Cut Out Heels)

Aceste tocuri pot avea înălțimi diferite, dar sunt făcute mai mult pentru stil și modă decât pentru orice altceva, motiv pentru care acești pantofi au o parte a secțiunii superioare din față decupată într-o anumită formă.

Vârful decupat este la modă și elegant, dar totodată distractiv, iar restul pantofului poate avea orice stil sau design dorești.

Verifică preț Pantofi cu toc decupați în față AICI!

Toc Espadrille (Espadrille)

Toc Espadrille (Espadrille)

Espadrilele au o secțiune superioară fabricată din țesătură și o talpă din fibre și împletită. Tocurile sunt în general plate și conferă pantofului un aspect foarte casual și confortabil. Acești pantofi pot avea fie o bază ortopedică sau platformă (wedge), fie un toc obișnuit.

Verifică preț Pantofi cu toc Espadrille AICI!

Tocuri fantezie (Fantasy Heels)

Tocuri fantezie (Fantasy Heels)

Zeci de tocuri diferite intră în această categorie. Un adevărat renegat, tocul vine în mai multe forme și modele diferite, inclusiv tocuri în formă de panglică, un aspect în spirală și cele confecționate dintr-un material care arată ca sticla, făcând-o pe purtătoare să se simtă ca o adevărată Cenușăreasă.

Deși este purtat mai ales de celebrități, tocurile fantezie pot fi purtate de oricine. Există atât de multe tipuri diferite încât este garantat că le vei găsi pe cele pe care să le iubești.

Verifică preț Pantofi cu tocuri Fantezie (Fantasy) AICI!

Tocuri franțuzești / Clepsidră / Mosorel (French Heels – Spool)

Tocuri franțuzești / Clepsidră / Mosorel (French Heels – Spool)

Tocurile franțuzești sunt similare cu tocurile Spool, late sub călcâi, curbate la bază și înguste la mijloc. Se mai numesc tocuri Pompadour sau Louis și oferă oricărui pantof sau botină puțină eleganță și fantezie.

De fapt, tocurile franțuzești reprezintă unele dintre tocurile cele mai fanteziste tocuri pe care le vei vedea vreodată, oferind puțină ambianță următoarei tale perechi de pantofi.

Verifică preț Pantofi cu tocuri franțuzești / Clepsidră / Mosorel AICI!

Cizme cu toc înalt (High Heel Boots)

Cizme cu toc înalt (High Heel Boots)

Când vine toamna sau iarna, o mulțime de femei își scot în mod automat la purtare cizmele, iar cizmele cu tocuri înalte sunt unele dintre cele mai atractive cizme realizate pentru aceste zile.

Cizmele cu tocuri înalte sunt elegante și atractive și, deosebit de bine, toate aceste tipuri de cizme vin într-o mare varietate de lungimi, culori, modele și materiale, astfel încât să fie atât frumoase, cât și confortabile.

În plus, poți purta aceste cizme într-o varietate de moduri, inclusiv dedesubt sau peste pantaloni, iar tocurile vor face o treabă minunată pentru a-ți oferi un aspect elegant de fiecare dată.

Verifică preț Cizme cu toc înalt AICI!

Sandale cu toc înalt

Sandale cu toc înalt

La fel cum sugerează și numele, acești pantofi sunt pur și simplu sandale care au tocuri foarte înalte. Înălțimea tocului poate varia de la o pereche de sandale la alta, dar în toate cazurile, partea superioară a pantofilor este formată dintr-un model atractiv de sandale.

Verifică preț Sandale cu toc înalt AICI!

Tocuri mini, max 4-5 cm (Kitten Heels)

Tocuri mini, max 4-5 cm (Kitten Heels)

Tocurile Kitten pot fi groase sau subțiri, dar nu sunt niciodată foarte înalte. Perfecte pentru evenimente de muncă și chiar petreceri, tocurile Kitten sunt făcute pentru femeile care își doresc pantofi cu puțină înălțime, dar totuși doresc suficient confort pentru a sta în picioare mult timp, fără durere.

În mod oficial, tocurile Kitten sunt acele tocuri care au mai puțin de 4-5 cm înălțime – cel mai adesea, acestea au o înălțime de 2,5 cm sau până în 4 cm.

Tocurile Kitten pot fi găsite la orice încălțăminte, de la sandale până la pantofi clasici cu toc, ele sunt potrivite pentru o mare varietate de evenimente și există cam din anii ’50.

Verifică preț Pantofi cu tocuri Kitten (4-5 cm) AICI!

Papuci de piele tip Mules (Mules / Slippers / Loafers)

Papuci de piele tip Mules (Mules / Slippers / Loafers)

Tocurile tip Mules pot fi de orice dimensiune sau formă, dar încălțămintea acoperă ca un papuc partea superioară a labei piciorului, iar călcâiul este liber. Pantofii de tip Mules pot fi decupați la vîrf sau cu vârful închis, iar tocul poate varia în înălțime, dar lucrul care îi face unici este că acoperă partea superioară a piciorului până la gleznă.

Mulți pantofi Mules sunt, de asemenea, deschiși la călcâiul piciorului, ceea ce face mai ușor să-i pui sau să-i scoți din picioare.

Verifică preț Papuci de piele tip Mules AICI!

Pantofi Oxford

Pantofi Oxford

La un moment dat, toți pantofii în stil Oxford arătau ca niște pantofi pe care i-ai purta la cursurile unei universități cu pretenții și erau foarte subțiri și plați. În zilele noastre, însă, unii pantofi Oxford au tocuri puțin înalte, deși niciodată nu sunt prea înalte.

Toate tocurile Oxford sunt plate la bază, ceea ce le conferă un aspect diferit de majoritatea pantofilor. Pantofii Oxford sunt sofisticați și practici, ca să nu mai vorbim de confortabili, ceea ce îi face foarte populari, chiar și în rândul persoanelor care nu au urmat niciodată facultatea.

Pantofi decupați, cu vedere la degete (Peep Toe – Open Toe)

Acești pantofi vin în sute de modele, forme și culori și sunt adesea numiți pantofi cu vedere la degete (Open Toe). Arată grozav atunci când combini un toc subțire, înalt și cu un vârf decupat, deschis, și sunt potriviți pentru a fi purtați indiferent de anotimp.

Verifică preț Pantofi Oxford damă AICI!

Tocuri platformă

Tocuri platformă

Talpa unui pantof cu platformă este mai groasă decât la alte tipuri de încălțăminte, ceea ce face ca purtarea tocurilor înalte să fie mult mai confortabilă.

Deoarece există o diferență de înălțime mai mică între partea din față a piciorului și partea din spate, pantofii înșiși sunt întotdeauna confortabili și dau o senzație de stabilitate și siguranță.

Pantofii cu platformă au tocuri de diferite înălțimi, dar grosimea adăugată pe talpă în partea din față a pantofului este ceea ce îi diferențiază de alte tipuri de pantofi.

Verifică preț Tocuri platformă AICI!

Pantofi cu baretă la spate, cu vedere la călcâi (Slingback)

Pantofi cu baretă la spate, cu vedere la călcâi (Slingback)

Acești pantofi au barete la spate, în jurul călcâiului lui Achile, sub gleznă. De cele mai multe ori aceștia sunt pantofi decupați, dar pot fi, de asemenea, închiși la vârf.

Principalul avantaj al tocurilor slingback este capacitatea lor de a oferi picioarelor un aspect foarte elegant, dar, desigur, asigură și suficientă stabilitate, fiind comod de mers cu ei.

Verifică preț Pantofi cu baretă la spate, cu vedere la călcâi AICI!

Tocuri vintage clepsidră, mosorel (Spool)

Tocuri vintage clepsidră, mosorel (Spool)

Dacă știi cum arată un mosorel de ață, îți poți imagina un set de tocuri mosorel. Aceste tocuri sunt groase în partea de sus, mai înguste la mijlocul tocului și ușor mai late la baza tocului.

O mulțime de cizme vintage, de modă veche, cu gleznă înaltă, aveau acest tip de toc, deoarece accentuează designul cizmei. Tocurile Spool pot fi folosite la cizme, pantofi clasici cu toc și pantofi obișnuiți cu toc înalt și oferă o anumită atmosferă de epocă oricărui pantof pe care sunt montate.

Verifică preț Pantofi cu tocuri vintage clepsidră, mosorel AICI!

Tocuri cui (Stiletto)

Tocuri cui (Stiletto)

Când vine vorba de tocuri înalte, tocurile cui (Stiletto) sunt cele mai înalte. Acestea pot atinge până la 20 cm în înălțime, motiv pentru care acestea nu sunt recomandate femeilor care au probleme cu mersul.

Cel mai mare avantaj al tocurilor Stiletto este faptul că îți pot face picioarele să arate mult mai lungi, ceea ce iubesc multe femei. În plus, datorită faptului că sunt atât de înalți, mulți pantofi stiletto sunt, de asemenea, pantofi cu platformă.

Verifică preț Pantofi Stiletto (tocuri cui) AICI!

Tocuri Wedge – platforme cu plateau sau fără, sau cu talpă ortopedică

Tocuri Wedge – platforme cu plateau sau fără, sau cu talpă ortopedică

Tocurile Wedge se împart în două tipuri principale: Wedge basic și sandale Wedge. Într-un pantof Wedge, tocul se întinde pe toată talpa și oferă susținere piciorului de la un capăt la altul, de la degete până la călcâi.

Este exact cum ar fi un toc înalt, cu excepția faptului că acest toc este continuu, fără separare între degete și călcâi, spre deosebire de alte tipuri de tocuri.

Verifică preț Platforme cu tocuri Wedge AICI!

Sandale Wedge – platforme cu plateau sau fără, sau cu talpă ortopedică

Sandale Wedge - platforme cu plateau sau fără, sau cu talpă ortopedică

Tocurile acestor sandale sunt exact ca tocurile Wedge de bază, doar partea superioară a pantofului are un aspect deschis ca al sandalelor obișnuite.

Imaginează-ți o sanda de orice tip cu un toc Wedge (platformă de la un capăt la altul, fără întrerupere la mijlocul piciorului, sau ortopedic) în loc de unul plat sau unul ușor înalt și exact așa arată sandalele Wedge.

Verifică preț Sandale Wedge AICI!

Materiale

Plută

Pantofi cu tocuri din plută

Pluta a fost folosită în diferite tipuri de încălțăminte încă din anii 1300. Este un material excelent pentru tocuri, deoarece este suficient de flexibil pentru a permite călcâiului să se îndoaie puțin, protejează pantoful și îl face mai confortabil pentru mers.

Unul dintre cele mai mari avantaje ale alegerii plutei pentru tocul pantofilor tăi este că pluta permite o mișcare mai naturală în timpul mersului; o talpă mai rigidă nu are atât de multe „daruri” și, prin urmare, este mai dificilă pentru mers.

Verifică preț Pantofi cu tocuri din plută AICI!

Piele

Pantofi cu tocuri de piele

Există zeci de tipuri de piele care pot fi folosite pentru confecționarea tocurilor pentru încălțăminte. Acestea includ o piele moale italiană, care este de obicei subțire, dar durabilă și o piele mai rigidă, care este foarte groasă.

Unele tocuri de piele au adaosuri de cauciuc subțire pentru a proteja tocul și face tracțiunea mai bună, în timp ce altele sunt confecționate dintr-un amestec de cauciuc și piele. În aceste tipuri de tocuri, însă, majoritatea este din piele, în timp ce talpa piciorului are adesea o inserție de cauciuc.

Verifică preț Pantofi cu tocuri de piele AICI!

Plastic

Pantofi cu tocuri de plastic

Aproape toate tocurile sunt confecționate dintr-un plastic dur, apoi acoperit cu un material care se potrivește cu partea superioară a pantofului. Deoarece este ușor și ieftin, plasticul este materialul perfect pentru a fi utilizat la fabricarea tocurilor de pantofi.

Verifică preț Pantofi cu tocuri de plastic AICI!

Poliuretan (PU)

Pantofi cu tocuri din Poliuretan (PU)

Poliuretanul are anumite caracteristici în comun cu pielea, dar există și unele diferențe. PU este o piele ecologică sau artificială, care este folosită nu numai la tocuri, ci și în tapițerie canapele și pentru huse inteligente de iPad.

Pielea este pielea unui animal care a fost prelucrată (tăbăcită) și care este mai scumpă decât PU. Desigur, PU are caracteristici care o fac o alternativă mai bună decât pielea naturală, cum ar fi faptul că este mai ieftin de utilizat.

De asemenea, poliuretanul este mai ușor de curățat decât pielea, dar la fel ca alte produse, producătorii de tocuri trebuie să decidă singuri ce material folosesc la fabricarea acestor produse.

Verifică preț Pantofi cu toc din piele ecologică AICI!

Cauciuc

Pantofi cu tocuri din cauciuc

Cauciucul care este folosit pentru confecționarea tocurilor pentru încălțăminte este un cauciuc natural care a fost folosit de mulți ani. De obicei este o combinație între compuși ai cauciucului și cauciuc sintetic.

Aceste forme includ un cauciuc carbonic, care este un amestec de carbon și cauciuc sintetic; cauciuc solid, care este fabricat din cauciuc sintetic și cauciuc natural; DRC, care este un cauciuc solid care are diverse adaosuri pentru ca tocul să fie mai flexibil; și un produs numit cauciuc Duralon, care este o combinație de cauciuc sintetic care este foarte moale și produce o tracțiune mare; și latex.

Acesta din urmă nu este întotdeauna folosit deoarece este mai puțin rezistent decât alte tipuri, deși produce o tracțiune mare, motiv pentru care este folosit mai des pentru talpa pantofilor sport.

Verifică preț Pantofi cu tocuri din cauciuc AICI!

TPR (cauciucul termoplastic)

Pantofi cu tocuri din TPR (cauciucul termoplastic)

TPR este cauciucul termoplastic. TPR-ul utilizat în tocurile încălțămintei constă, de obicei, dintr-un grup de copolimeri, cunoscuți sub numele de elastomeri termoplastici sau TPE. Începând cu anii 1960, TPR a fost folosit pentru realizarea diferitelor tipuri de tocuri, în parte deoarece este ieftin, durabil, ușor de reciclat și confortabil.

Lemn

Pantofi cu tocuri de lemn

Acesta este un material obișnuit pentru confecționarea tocurilor de pantofi. Lemnul folosit este arinul, arțarul, cireșul, plopul și nucul. Spre deosebire de ceea ce cred mulți, greutatea lemnului este de fapt mai importantă decât duritatea lemnului. Lemnul mai ușor funcționează mai bine decât lemnul mai greu.

Companiile care fabrică tocuri din lemn introduc de obicei un strat de cauciuc la partea inferioară a tocului, atât pentru a proteja lemnul, cât și pentru un plus de confort în timpul mersului.

Verifică preț Pantofi cu tocuri damă AICI!

Materiale diverse

În prezent, producătorii de pantofi și diverși creatori vin cu tot mai multe materiale pentru a face tocurile de pantofi și mai deosebite, chiar unice. Aceste materiale includ:

Materiale reciclate sau organice, care nu sunt cunoscute pentru eleganță sau frumusețe, dar care au fost folosite cu secole în urmă de oamenii care se considerau parte din clasele superioare sau din familiile regale.

Părul uman, care este considerat de multe persoane ca fiind mai confortabil decât alte materiale pentru fabricarea tocurilor. Acest material a fost inițial folosit în țările asiatice, cum ar fi Thailanda, iar părul este țesut și modelat în tocul perfect.

Scaune și mese. Aceste tocuri pot avea o formă ergonomică și sunt de obicei confecționate din bucăți de lemn rămase în timpul procesului de fabricație. Adesea ele sunt montate pe un știft de oțel, apoi stivuite una peste alta pentru o senzație mai durabilă și confortabilă. Aceste tocuri au fost concepute de un producător italian și sunt gândite să ofere o distribuție mai bună a greutății pentru modelele care merg pe podium.

Piese de Lego, din care tocurile nu sunt tocmai fabricate, dar care acoperă tocurile pentru un aspect unic, atractiv. Încălțămintea este făcută cu atât de multe materiale diferite în zilele noastre, inclusiv jucării precum Lego, iar aceste tipuri de tocuri atrag cu siguranță atenția oamenilor.

Plăci de circuite. Dacă ai văzut vreodată o placă de circuite în interiorul unui computer, vei înțelege de ce cineva s-a gândit să facă un toc din ele. Circuitele sunt luminoase și colorate, unice și puternice. În plus, tocurile realizate din plăci de circuit sunt o alegere inteligentă din punct de vedere ecologic, deoarece în loc să creezi un toc folosind materiale cu totul noi, folosești materiale reciclate și reutilizate.

Balegă de elefant. Este adevărat, nu este exact la ce se gândește la majoritatea oamenilor atunci când caută materiale unice pentru tocurile lor, iar majoritatea oamenilor le consideră fie grozave, fie dezgustătoare.

În mod ironic, bălegarul de elefant nu are miros, deci tocurile nu emană mirosuri. Balega este uscată într-un material dur, apoi folosită pentru a fabrica tocuri, chiar tocuri foarte înalte, iar aceste tipuri de tocuri au fost arătate pe multe podiumuri de prezentare de modă din întreaga lume.

Deși articole precum prosoape de hârtie pictată și cutii de cereale reciclate pot să nu pară elegante sau chiar rezistente, mulți artiști au folosit aceste materiale pentru a confecționa tocuri frumoase pentru pantofii lor.

Multe tipuri de hârtie sunt utilizate de obicei, deoarece tocul trebuie să aibă atât frumusețe, cât și rezistență, dar artiștii care creează aceste tipuri de tocuri fac minuni cu aceste materiale pentru a realiza opere de artă foarte frumoase.

Părți de animale împănate, cum ar fi copitele și blana, au fost, de asemenea, folosite pentru a confecționa tocuri de pantofi, iar rezistența lor este principalul motiv al acestei alegeri.

În loc să folosească un meșter care împănează animale, artistul reutilizează pur și simplu părțile pentru a fabrica tocuri. Poate suna morbid pentru unii oameni, însă artiștii care au creat aceste capodopere găsesc întotdeauna clienți pentru produsele lor.

Share:

WhatsApp
Facebook
Twitter
Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Tipuri de ruj diferite

12 tipuri de ruj diferite

Rujul are o istorie plină de culoare care datează din perioada primelor civilizații, atunci când bărbații și femeile își colorau buzele atât în ​​scopuri estetice,

Citește mai mult »
Ticwatch E3 și Ticwatch GTH

Ticwatch E3 și Ticwatch GTH

Ticwatch E3 este un smartwatch de înaltă performanță, care se încadrează în bugetul dumneavoastră, în timp ce Ticwatch GTH este un semi-smartwatch accesibil. Mobvoi produce

Citește mai mult »
Peruci cu breton

27 de peruci cu breton

Perucile sunt o modalitate excelentă de a-ți schimba stilul părului. Celebritățile le poartă de ani de zile. Acum ar putea fi momentul să le încerci

Citește mai mult »
Pe trend

Articole care te-ar putea interesa:

Barbat poarta palarie Fedora

Pălării Fedora versus Pălării Trilby

Pălăriile Fedora și pălăriile Trilby au multe asemănări, dar variază și în unele dintre caracteristicile și trăsăturile lor. Nimic nu spune: „Bună, Frumoaso!” precum accesoriile

Este rochia o fusta

Este fusta o rochie?

Aflați diferența dintre o fustă și o rochie și cum să stilați fustele pentru a se potrivi cel mai bine cu silueta dvs. Cumpărăturile de

Tanara foloseste un burete lufa pentru baie

7 alternative la lufa (loofah)

Lufa reprezintă un instrument excelent pentru curățarea spatelui, a feței și a restului corpului. Este bine să cunoașteți diferitele tipuri de alternative la lufa care