Sunt cizmele de cowboy confortabile?

Cizmele de cowboy

Chiar dacă cizmele de cowboy nu sunt populare în regiunea ta, ele pot fi un accesoriu excelent pentru garderoba ta. Iată de ce nu ar trebui să te privezi de a avea un astfel de model.

Bine, sigur, port cizme de cowboy pentru că îmi place cum arată. (Nu sunt un cowboy.) După cum spune NYMag, „Intră într-o pereche de cizme de cowboy și ceva magic se întâmplă: Greutatea ta se schimbă, scoți un șold în lateral și, dintr-o dată, blugii (sau pantalonii de yoga) pe care îi purtai devin o ținută adevărată”.

Dar viața este prea scurtă pentru încălțăminte incomodă. Am învățat acest lucru după ce am cumpărat o pereche de sandale drăguțe, cu curele și tocuri înalte, pe care să le port la un concert.

Erau un pic cam strâmte, dar m-am gândit: „Cât de rău poate fi?”. Ei bine, am ajuns să le scot și să stau literalmente pe ele timp de trei ore și jumătate, pentru că mă dureau picioarele foarte tare.

Deci, dacă cizmele de cowboy nu ar fi confortabile, nu le-aș purta, punct.

Verifică preț Cizme / Botine / Ghete Cowboy pentru femei AICI!

Din fericire, cizmele de cowboy sunt confortabile! De fapt, sunt încălțămintea mea preferată datorită felului în care arată, dar și a modului în care se simt  – ca niște pantaloni de pijama pentru picioare.

Există un motiv pentru care oamenii spun că cowboy-ii dorm în cizme. Asta a sunat întotdeauna oribil. Dar acum că sunt mândrul proprietar al mai multor perechi, cred asta.

Motivul pentru care cizmele de cowboy sunt atât de confortabile este că sunt foarte bune pentru picioarele tale. Tocul este conceput pentru a reduce presiunea asupra tendonului lui Ahile, ceea ce reduce, de asemenea, stresul de pe glezne.

Tălpile cizmelor realizate corespunzător sunt întărite cu metal de la călcâi până la vârf, ceea ce vă oferă un sprijin suplimentar.

Un alt motiv pentru care purtarea cizmelor de cowboy te face să te simți bine este faptul că, în timp, acestea preiau forma picioarelor tale, devenind ca o „a doua piele”. Acest lucru este valabil pentru cizmele din piele naturală, cu siguranță, dar și pentru unele din piele artificială.

Ce cizme sunt făcute pentru mers? Ei bine, aceasta este o chestiune de opinie. Unii spun că nu există un tip de cizmă care să fie în mod obiectiv cel mai confortabil. Ei spun că picioarele fiecăruia sunt diferite și că ceea ce se simte bine la o persoană poate să nu se simtă bine la altcineva.

Chiar am trăit această experiență. Îmi plac cizmele cu toc înalt, dar am o prietenă care spune că nu le poate purta pentru că o dor picioarele după o oră. În schimb, ea se simte bine în cizme cu tocuri joase.

Am auzit alte persoane spunând că cizmele cu tocuri joase, cum ar fi Stockman, Ropers și Western Work Boots sunt cu siguranță cele mai confortabile. Dar am auzit, de asemenea, că acest lucru este adevărat doar dacă ai picioarele late.

Forma vârfului este o altă zonă controversată atunci când vine vorba de confortul bocancilor. Unii jură pe un vârf lat, pătrat. Și este adevărat că acesta este stilul care se potrivește confortabil celor mai multe mărimi, forme și lățimi de picioare diferite.

Dar am găsit, de asemenea, cizme foarte confortabile atât cu vârfuri ascuțite, cât și cu vârfuri rotunjite.

Dacă te gândești la asta, nu are sens ca anumite forme de degete să fie inconfortabile în mod inerent. Atunci, de ce ar face acele forme?

Verifică preț Cizme / Botine / Ghete Cowboy pentru femei AICI!

În timp ce dezbaterea continuă, vă voi spune un lucru pe care nu cred că îl va contesta nimeni, fie el orășean sau cowboy. Pentru un confort maxim, cel mai important lucru este să obțineți cizme care să vi se potrivească perfect.

Cum știți dacă vi se potrivesc? Ei bine, dacă este posibil, încercați să mergeți puțin cu ele înainte de a le cumpăra. (Și dacă vă cumpărați cizmele online, verificați mai întâi politica de returnare).

Când vă puneți pentru prima dată cizmele noi, ar trebui să fie destul de confortabile. Dar, atunci când mergeți, ar trebui să le simțiți cum se flexează și se îndoaie odată cu piciorul dumneavoastră.

Vor deveni mai moi și mai flexibile în timp, dar dacă simțiți că sunt complet rigide prima dată când mergeți în ele, acesta este un semn rău.

Și cu siguranță nu ar trebui să doară. Deloc. Asigură-te că există spațiu între vârful degetelor de la picioare și capătul cizmei.

De asemenea, și asta e cam ciudat, călcâiul ar trebui să alunece puțin în interiorul cizmei – ¼ până la ½ inch – când le încercați pentru prima dată. Acest lucru se datorează faptului că talpa va deveni mult mai flexibilă odată cu purtarea. În acest fel, călcâiul tău se va scufunda în ea și va rămâne acolo.

Acest lucru mă aduce la un ultim punct important despre confortul cizmelor de cowboy: tălpile interioare.

În cizmele de calitate, veți găsi două tipuri principale de tălpi: cele încorporate din piele și cele detașabile din spumă sau gel (asemănătoare cu cele pe care le găsiți la o mulțime de pantofi de alergare). Ambele au avantaje.

Tălpile din piele se mulează pe picioarele tale în timp, ceea ce este confortabil, dar tălpile detașabile sunt plăcute și moi și pot fi înlocuite pentru a da cizmelor tale acea senzație de nou.

Deși am admirat întotdeauna cizmele de cowboy pe alte persoane, am evitat ani de zile să-mi cumpăr o pereche, pentru că mă temeam că nu vor fi confortabile. Mă bucur că în cele din urmă am spart gheața. Acum îmi pare rău că m-am privat de asta, atât de mult timp!

Verifică preț Cizme / Botine / Ghete Cowboy pentru femei AICI!

Share:

WhatsApp
Facebook
Twitter
Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pe trend

Articole care te-ar putea interesa:

Barbat poarta palarie Fedora

Pălării Fedora versus Pălării Trilby

Pălăriile Fedora și pălăriile Trilby au multe asemănări, dar variază și în unele dintre caracteristicile și trăsăturile lor. Nimic nu spune: „Bună, Frumoaso!” precum accesoriile

Este rochia o fusta

Este fusta o rochie?

Aflați diferența dintre o fustă și o rochie și cum să stilați fustele pentru a se potrivi cel mai bine cu silueta dvs. Cumpărăturile de

Tanara foloseste un burete lufa pentru baie

7 alternative la lufa (loofah)

Lufa reprezintă un instrument excelent pentru curățarea spatelui, a feței și a restului corpului. Este bine să cunoașteți diferitele tipuri de alternative la lufa care