Sunt saboții Crocs confortabili și rezistenți? 12 motive pentru care merită să îi cumperi

Sunt saboții Crocs confortabili?

Când am văzut prima dată saboții Crocs, mi s-au părut hidoși.

Apoi mama și-a cumpărat o pereche. Îi iubea. Erau încălțămintea ei de grădinărit.

Atunci când era intrebată dacă sunt saboții Crocs confortabili, răspundea clar și răspicat sunt foarte, foarte comozi și perfecți pentru picioarele late.

Eu am picioarele ridicol de late. Atât de late încât nu pot cumpăra multe mărci de pantofi.

Părerea ei pozitivă m-a obligat să trec cu vederea designul „urât” și să-mi cumpăr o pereche.

În plus, până în acel moment, atât de mulți oameni purtau pantofi Crocs, încât au devenit de nerefuzat.

Este amuzant cum ceva ce odată era perceput ca fiind urât poate fi ulterior perceput ca fiind cool sau la modă (și invers).

Am plecat rapid in mall-ul apropiat, de unde aș putea achiziționa  o pereche de saboți Crocs.

Am găsit o pereche care mi-a plăcut.

Am fost dezamăgită de prețul ridicat. Mai mult, am fost îngrozită. Ce naiba?! Aproape 200 de lei pentru o rășină specială (sau ce material este Croslite din care sunt fabricați saboții Crocs)?!

I-am încercat.

Se simțeau uimitor. Ușori. Spaţioși. Siguri în picior. Știam că îți vor face treaba.

De la acea primă pereche am avut trei perechi de saboți Crocs.

Asta nu este o remarcă răutăcioasă, pentru că saboții Crocs sunt durabili.

Mi-au plăcut atât de mult încât mi-am cumpărat pentru iarnă versiunea căptușită cu blană artificială.

Acum port saboți Crocs pe tot parcursul anului.

Verifică preț Saboți Crocs pentru femei și bărbați AICI!

Sunt saboții Crocs confortabili?

Prin saboți Crocs tradiționali, mă refer la designul de papuc, care este designul saboților clog:

Acum există multe tipuri diferite de încălțăminte fabricate de compania Crocs, dar bănuiesc că atunci când majoritatea oamenilor se întreabă despre saboții Crocs, se referă de fapt la sabotul tradițional.

Să fii sigur că sunt comozi. Pantofii Crocs sunt foarte comozi.

Este cea mai confortabilă încălțăminte pe care o am sau pe care am avut-o vreodată.

Îi port în mod implicit. În afară de o ocazie formală, care necesită să te îmbraci corespunzător, sau de momentele când fac sport, care necesită încălțăminte sport adecvată, mă vei vedea purtând pantofi Crocs.

De câteva ori pe săptămână merg pe drumul dus-întors de 8 km la serviciu … în saboți Crocs.

Sunt spațioși pentru picior, dar siguri

Îmi place cât sunt de spațioși pentru laba piciorului, pentru că eu am picioarele late. Cu toate acestea, ei stau bine pe picioarele mele. Nu e ca și cum ți-ar aluneca și ți-ar scăpa din picioare. De fapt, saboții Crocs stau pe picioare mai bine decât șlapii (am și șlapi Crocs).

Sunt ușori

Saboții Crocs nu cântăresc aproape nimic, ceea ce este o altă caracteristică plăcută. Este ca și cum ai merge pe un burete ușor și ferm.

Susțin laba piciorului

Nu sunt podolog, așa că nu pot să comentez dacă saboții Crocs sunt buni pentru persoanele cu probleme la picioare. Nu am avut probleme cu picioarele după ce i-am purtat ani de zile aproape zilnic, dar asta nu înseamnă că nu pot provoca probleme altor oameni.

Nu am suferit de probleme ale picioarelor toată viața mea (în afară de căutarea unor pantofi care să se potrivească picioarelor mele late).

Sunt ușor de încălțat și descălțat

Ador că nu trebuie să-mi leg șireturile sau să-mi folosesc în vreun fel mâinile pentru a mă încălța cu saboții Crocs. Îi strecor în picioare și plec. Același lucru este valabil și pentru când mă descalț.

Atenție, rareori folosesc bareta de fixare de la spate. Mi se pare că nu am nevoie de ea și nu este necesară de cele mai multe ori.

Sunt rezistenți

Da, am purtat saboți Crocs până au făcut găuri în talpă. Nu toată lumea poate spune asta, pentru că ei sunt într-adevăr durabili. Pur și simplu se întâmplă să îi port des și să merg mult. Una peste alta, pot spune că sunt un pantof foarte durabil.

Copiilor noștri le-au rămas mici înainte de a se strica.

Sunt saboții Crocs eleganți?

Haha, în mod sigur nu sunt. Sunt urâți. Nu-mi pasă. Îi port mai ales cu pantaloni scurți, dar voi purta saboții mei Crocs căptușiți cu blugi iarna.

Dacă trebuie să te îmbraci puțin mai elegant, saboții Crocs nu sunt lozul câștigător.

Sunt buni saboții Crocs pentru înot?

În timp ce sunt impermeabili și servesc drept încălțăminte de protecție decentă pe pietre uscate și scoici, totuși aceștia alunecă foarte tare  – deci aveți grijă dacă îi purtați pe pietre umede.

De asemenea, ei împiedică performanța înotului. Cu toate acestea, dacă stați în apă doar pentru a vă răcori și nu înotați pentru efort și exercițiu fizic, pot fi purtați fără probleme.

Deși nu este pantoful ideal pentru apă, sfârșesc prin a-i purta foarte mult în apă.

Poți alerga în saboți Crocs?

Alerg un pic jucându-mă cu copiii mei, dar saboții Crocs nu sunt făcuți pentru alergare. De fapt, este greu să alergi în ei.

Ce nu-mi place la saboții Crocs

Deși saboții Crocs sunt minunat de purtat, ei nu sunt perfecți.

Cea mai mare problemă pentru mine este că alunecă pe suprafețe netede.

Am avut câteva căderi aproape dezastruoase purtând Crocs. Mi-au alunecat picioarele de sub mine. Știu acest lucru acum și sunt foarte atent când îi port pe suprafețe umede.

De asemenea, ei sunt groaznici pentru drumeții pe trasee cu praf și noroi sau oriunde ar putea exista suprafețe alunecoase. Încă fac drumeții în ei pe teren mai ușor, dar trebuie să fiu atent.

Sunt fabricați din material toxic?

Există o serie de site-uri web care vorbesc despre modul în care materialul este toxic. Cu siguranță nu este un material natural. Este un material cu proprietăți sintetice pe care firma Crocs îl numește Croslite. Am citit un site care sugerează că materialul este fabricat dintr-o rășină specială. Nu mă îndoiesc (dar nici nu știu sigur).

Am picioarele uscate, aspre, ceea ce unii oameni au sugerat că este rezultatul purtării saboților Crocs. Îi port mai ales pe piciorul gol. Nu sunt sigură că picioarele mele excesiv de aspre și încărcate sunt rezultatul purtării saboților Crocs.

Cu siguranță sunt tentată să testez acest lucru prin a nu-i purta o vreme. Chiar dacă se dovedește că saboții Crocs contribuie la picioarele aspre și încărcate, este foarte posibil să continui să îi port.

Unde se uzează prima dată saboții Crocs?

Am avut până acum trei perechi.

Fiecare pereche pe care am purtat-o ​​s-au uzat spre partea din față, unde se află partea din față a labei piciorului. Presiunea care se aplică pe partea din față a piciorului atunci când calci uzează în cele din urmă materialul încălțămintei.

Cu toate acestea, a durat câțiva ani de fiecare dată, în condițiile în care îi port foarte mult.

Este corect să spunem că saboții Crocs sunt o încălțăminte care durează.

Copiii pot purta în siguranță saboți Crocs?

Copiii noștri îi poartă, dar există multe reclamații despre copii răniți grav care au purtat saboți Crocs în timp ce foloseau scările rulante. Asta mă face să fiu îngrijorat, dar copiii pot fi răniți pe scările rulante și dacă poartă și alte tipuri de încălțăminte.

Pentru a face față acestei situații, stau lângă copiii mei și mă asigur că ei pășesc corect atunci când coboară de pe scara rulantă și că lasă liberă porțiunea de la capăt, unde scara se pliază dedesubt, pentru a evita orice posibilitate ca picioarele, șireturile sau pantofii lor să se blocheze.

În afară de asta și presupunând că ai dvs copii nu au reacții cutanate la saboții Crocs (care au fost de asemenea raportate online), aceștia sunt în multe feluri încălțămintea de vară ideală pentru copii. Sunt impermeabili, comozi, ușor de încălțat și descălțat, aproape indestructibili și sunt confortabili. Băieții noștri îi iubesc.

În ceea ce privește întrebarea dacă sunt buni pentru picioare, în general, nu sunt podolog sau expert în picioare, așa că nu pot să comentez acest lucru.

Verifică preț Saboți Crocs pentru copii AICI!

Se pot spăla saboții Crocs în mașina de spălat?

De fapt, ceea ce este grozav la saboții Crocs este că îi puteți cu ușurință spăla cu furtunul. Asta facem noi. Murdăria nu întră în ei deloc. Se spală imediat. Cel mai rău scenariu este să îi frecați cu o perie.

Dar acest blogger a atins un punct minunat. Dacă ai 10 perechi de saboți Crocs în casă. Doriți să frecați cu peria și să spălați cu furtunul 20 de saboți Crocs pe rând? Probabil că nu.

Site-ul Crocs spune să NU îi punem în mașina de spălat sau în mașina de spălat vase. Motivul este că temperatura ridicată va deteriora materialul.

Bloggerul menționat mai sus a riscat și și-a pus saboții Crocs în mașina de spălat, dar la ciclu rece, i-a spălat și totul a funcționat grozav. Saboții Crocs au ieșit curați și nedeteriorați.

Sunt bune alte modele de încălțăminte Crocs?

Am șlapi (flip flops) Crocs și Crocs căptușiți cu blăniță pentru iarnă.

Iubesc ambele perechi.

Saboții Crocs căptușiți, de iarnă, sunt fabricați dintr-un material mai dur, astfel încât sunt mai grei. Blana artificială sau materialul cu care sunt căptușiți sunt materiale foarte călduroase și confortabile.

Acestea fiind spuse, sabotul în sine are încă găuri în el, așa că nu este indicat să-l purtați pe zăpadă sau ploaie.

Verifică preț Saboți Crocs pentru femei și bărbați AICI!

Share:

WhatsApp
Facebook
Twitter
Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pe trend

Articole care te-ar putea interesa:

Barbat poarta palarie Fedora

Pălării Fedora versus Pălării Trilby

Pălăriile Fedora și pălăriile Trilby au multe asemănări, dar variază și în unele dintre caracteristicile și trăsăturile lor. Nimic nu spune: „Bună, Frumoaso!” precum accesoriile

Este rochia o fusta

Este fusta o rochie?

Aflați diferența dintre o fustă și o rochie și cum să stilați fustele pentru a se potrivi cel mai bine cu silueta dvs. Cumpărăturile de

Tanara foloseste un burete lufa pentru baie

7 alternative la lufa (loofah)

Lufa reprezintă un instrument excelent pentru curățarea spatelui, a feței și a restului corpului. Este bine să cunoașteți diferitele tipuri de alternative la lufa care