Sunt tocurile Kitten Heels confortabile?

tocurile Kitten Heels

De cele mai multe ori, ne simțeam inconfortabil purtând sandale cu toc înalt. Nu vă faceți griji, kitten heel este alegerea perfectă atunci când vine vorba de pantofi confortabili și potriviți pentru birou. Iată care sunt motivele pentru care acest model este cea mai bună alternativă la stilleto.

În timp ce tocurile mici nu se compară cu perechea ta preferată de adidași în ceea ce privește confortul, ele se califică de obicei ca fiind cele mai confortabile tocuri, la egalitate cu tocurile groase, bloc.

Conceput inițial pentru ca preadolescentele și adolescentele să facă tranziția către purtarea tocurilor înalte, regretata vedetă de cinema Audrey Hepburn a popularizat acest look.

Verifică preț Pantofi cu toc Kitten – diverse modele AICI!

Ce face ca tocurile Kitten Heels să fie confortabile?

Tocurile kitten heels au un toc jos de unu până la doi centimetri. Deși prezintă în continuare un toc cu vârf mic, asemănător cu cel al unui stiletto, evită înălțimea acestui stil.

Înălțimea mai mică a tocului facilitează păstrarea echilibrului. Deoarece acest model dezechilibrează mai puțin mersul unei persoane, se dovedesc mai ușor de purtat.

Dacă ai picioarele late, aceste tocuri îți vor oferi pantofi confortabili, potriviți pentru birou. Femeile cu picioarele late ar trebui să evite vârfurile ascuțite la orice pantofi, dar tocurile cu vârf rotund, cu barete la gleznă sau sandalele se compară cu pantofii cu talpă plată, din punct de vedere al confortului, și se potrivesc bine picioarelor late.

Verifică preț Pantofi cu toc Kitten – diverse modele AICI!

Ce ar putea face ca tocurile Kitten Heels să fie inconfortabile?

La fel ca în cazul tuturor pantofilor, trebuie să vă rodați pantofii înainte de a-i purta afară. Asta înseamnă să îi purtați prin casă timp de 30-60 de minute în fiecare zi, timp de aproximativ o săptămână.

Acest lucru întinde ușor materialele pantofilor și ajustează puțin câte puțin zona tocului la picioarele dumneavoastră. Folosirea procesului de întindere zilnică vă permite să evitați frecarea și apariția bășicilor la picioare.

Pantofii cu toc kitten heels vin într-o varietate de stiluri, iar unele dintre acestea folosesc mai puțin material decât altele. Stilurile cu decupaje sau găurele vă pot răni picioarele, la fel ca și cele care crestează pielea sau adaugă alt material al pantofului,  în centrul părții laterale a pantofului.

Atunci când sunt stilizate ca sandale sau pantofi, chiar și aceste tocuri joase pot provoca bășici, dar nu la nivelul călcâiului. Ele le provoacă în zona mult mai incomodă a părții superioare a piciorului, chiar sub degetele de la picioare.

Poartă corect tocuri Kitten Heels

Un model cu toc kitten heel folosește în continuare un toc clasic. Deși sunt mai joase și nu îți înclină piciorul la fel de mult, acestea folosesc totuși un toc . Acest lucru devine inconfortabil după ce le porți ore în șir.

Într-un fel, problema este dată de vârf și nu de înălțimea tocului. Picioarele tale nu sunt făcute să se ridice pe un toc mic și îți dezechilibrează alinierea corpului.

Pot arăta drăguț cu unele ținute, dar dacă ești mai scundă, tocurile kitten heels se dovedesc a fi o greșeală dezastruoasă. Aceste tocuri joase nu contribuie deloc la alungirea picioarelor. Tocurile kitten heels au efectul opus și îți fac picioarele să pară mai scurte. Doar tocurile înalte de cinci centimetri sau mai înalte fac ca picioarele scurte să pară mai lungi.

Verifică preț Pantofi cu toc Kitten – diverse modele AICI!

Opinia mea de fashionistă

Tocurile kitten heels reprezintă o alternativă drăguță și sexy la stiletto. Îi poți purta ore întregi fără să îți dorești să țipi de durere, atâta timp cât îți cumperi un pantof bine ajustat. Iată cât de mult contează metoda de cumpărare.

În secolul XXI, am căpătat obiceiul de a cumpăra totul online. Totuși, atunci când trebuie să găsești pantoful ideal, este util să faci cumpărături în persoană.

Mergeți la un magazin de pantofi pentru femei. Evitați mall-ul și marile magazine. Aveți nevoie de un magazin de pantofi care dorește să vă măsoare corect picioarele și să se asigure că pantoful se potrivește perfect.

Va trebui să vă măsurați lățimea și lungimea picioarelor. Multe magazine din mall-uri folosesc doar metoda lungimii, care vă spune ce mărime numerică purtați, dar trebuie să știți și lățimea pe care o purtați.

Alegeți cu grijă tocurile kitten heels, deoarece unele materiale din care sunt făcuți pantofii nu pot fi niciodată confortabile. Pielea funcționează pentru majoritatea modelelor, dar multe modele țesute și cu plasă te pot răni, după ce le porți pentru o vreme.

Pantofii mai ieftini folosesc plastic sau imitație de piele care se apropie de vinil, nu de piele. Acești pantofi se deformează și se pot desface ușor. Evitați pantofii făcuți din materiale sintetice.

Pantofii cu toc kitten heels din satin, merg bine pentru ocazii formale. Se pot întinde în timp, dar asta durează de obicei ani de zile.

Cizmele cu toc kitten pot oferi un look neobișnuit iarna, dar ține cont că vor fi la fel de greu de purtat ca și alte tocuri, atunci când va îngheța. De asemenea, capătul ascuțit al tocului kitten se va înfige în spațiile mai late din pardoseală și în golurile de pe trotuare, la fel ca și pantofii stiletto.

Pantofii cu tocuri mici vor oferi un pantof elegant mult mai confortabil decât oricare altul pe care l-ai putea alege. Îi puteți purta la birou și la evenimente formale. Atâta timp cât aveți o înălțime medie, ar trebui să arate bine, deoarece nu veți avea nevoie de tocuri care să vă lungească picioarele.

Verifică preț Pantofi cu toc Kitten – diverse modele AICI!

Share:

WhatsApp
Facebook
Twitter
Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Tipuri de brățări

31 tipuri de brățări

Indiferent de preferințele tale de stil sau de modă, te poți oricând baza pe o brățară pentru completarea ținutei tale. Descoperă numeroasele tipuri de brățări

Citește mai mult »
Pe trend

Articole care te-ar putea interesa:

Barbat poarta palarie Fedora

Pălării Fedora versus Pălării Trilby

Pălăriile Fedora și pălăriile Trilby au multe asemănări, dar variază și în unele dintre caracteristicile și trăsăturile lor. Nimic nu spune: „Bună, Frumoaso!” precum accesoriile

Este rochia o fusta

Este fusta o rochie?

Aflați diferența dintre o fustă și o rochie și cum să stilați fustele pentru a se potrivi cel mai bine cu silueta dvs. Cumpărăturile de

Tanara foloseste un burete lufa pentru baie

7 alternative la lufa (loofah)

Lufa reprezintă un instrument excelent pentru curățarea spatelui, a feței și a restului corpului. Este bine să cunoașteți diferitele tipuri de alternative la lufa care