7 tipuri de pantaloni cargo diferite

Tipuri de pantaloni cargo

Pantalonii cargo nu sunt utili doar pentru depozitare cu numeroasele lor buzunare, ci și eleganți. Drept dovadă, iată cele șapte tipuri de pantaloni cargo diferite.

Pantalonii cargo sunt atât de înrădăcinați în moda zilnică, încât probabil nu vă gândiți de două ori la ei. Probabil că aveți cel puțin o pereche în dulap chiar acum și probabil că ați purtat o grămadă de perechi diferite de pantaloni cargo în viața voastră.

Dar există multe tipuri diferite de pantaloni cargo care dau o notă specială acestui stil standard. Ce tip de pantaloni cargo ar trebui să purtați? Pantalonii cargo nu mai sunt destinați exclusiv pentru situații profesionale sau dificile. Este timpul să aflăm cum s-au schimbat pantalonii cargo și cum evoluează încă pe scena modei.

Istorie

Acum oricine poate purta pantaloni cargo și aproape toată lumea a purtat o pereche de pantaloni cargo cel puțin o dată. Dar când au fost inventați pentru prima dată, pantalonii cargo erau purtați doar de soldați.

Acești pantaloni au fost concepuți pentru soldații din Forțele Armate Britanice. Buzunarele generoase și ușor accesibile de pe picioarele pantalonilor au fost folosite pentru a depozita muniție suplimentară, pansamente pentru răni și alte obiecte necesare pe câmpul de luptă.

Poate fi un început cam sumbru pentru pantalonii cargo, dar acest model a devenit acum un standard în îmbrăcăminte atât pentru bărbați, cât și pentru femei.

Ce sunt pantalonii cargo?

Pantalonii cargo se caracterizează prin buzunare cargo. Acestea sunt buzunare mari pe partea superioară a picioarelor pantalonilor. Sunt așezate pe coapsele exterioare, deasupra genunchilor.

Buzunarele cargo sunt de obicei făcute pentru a fi extensibile, astfel încât acestea devin mai mari pe măsură ce sunt puse mai multe articole în interiorul lor și au închidere cu clapă. Clapele pot fi securizate cu velcro (arici), nasturi, chiar și magneți cusuți în pânză.

Buzunarele mari cargo sunt rareori singurele buzunare ale pantalonilor cargo. De obicei, pantalonii cargo au cel puțin șase buzunare. Acestea includ buzunare standard la spate și buzunare laterale, care se găsesc în multe modele de pantaloni.

Modelele standard de pantaloni cargo sunt concepute pentru a fi oarecum lejere și confortabile. Pantalonii cargo tradiționali au culoarea kaki sau culoare de camuflaj, un omagiu adus rădăcinilor lor militare.

Cu toate acestea, pantalonii cargo au evoluat și s-au schimbat foarte mult din acele timpuri militare de început.

Cine poartă pantaloni cargo?

Deoarece sunt excelenți pentru depozitare, pantalonii cargo sunt încă folosiți în uniforme și sunt încă purtați pe scară largă de către profesioniștii care trebuie să poarte în buzunare articolele ușor accesibile. Modelele de pantaloni cargo sunt, de asemenea, încă purtate de personalul militar și ofițerii de poliție.

Veți vedea că sunt purtate de echipele de intervenție și de mulți alți profesioniști din diferite specialități. Sunt populari printre muncitorii din construcții, instalatori, electricieni și alte categorii profesionale care fac muncă fizică.

Cu toate acestea, pantalonii cargo pot fi purtați de oricine și adesea chiar sunt. Acesta este un look popular și este practic indiferent dacă lucrați sau pur și simplu aveți doar o zi de relaxare. La urma urmei, toată lumea are lucruri de transportat.

Tipuri de pantaloni cargo

Pantalonii care au buzunare cargo sunt pantaloni cargo. Cu toate acestea, există multe modele diferite și diferite tipuri de pantaloni cargo.

Pantalonii cargo EMT sunt pantaloni cargo care sunt proiectați special pentru echipele de intervenție. Acești pantaloni sunt de obicei confecționați dintr-un amestec de țesături de poliester și bumbac care creează un material durabil, ușor de spălat la mașină.

Adesea, acești pantaloni sunt întăriți în zone cu uzură puternică, cum ar fi genunchii. Pantalonii cargo EMT sunt confecționați cu multe buzunare. Buzunarele mari au adesea separatoare pentru a facilita depozitarea consumabilelor medicale.

Pantalonii cargo EMT au adesea culoarea albastru închis, gri și negru, culori obișnuite pentru uniforme.

Pantalonii cargo combat sunt purtați de membrii echipei SWAT și de alți ofițeri de poliție. Pantalonii cargo combat sunt fabricați pentru a fi extrem de rezistenți. Acești pantaloni cargo sunt confecționați cu buzunare ascunse, buzunare mai mici care sunt ascunse în interiorul buzunarelor mari cargo.

Pantalonii combat sunt de obicei întăriți și realizați cu tehnica de cusătură dublă pentru a-i face rezistenți la uzură. Pantalonii cargo combat sunt realizați frecvent în nuanțe de gri, negru, verde, kaki și albastru.

Pantalonii cargo pentru drumeții sunt concepuți pentru a rezista fenomenelor naturii și provocărilor vremii și pentru a oferi mult spațiu în buzunare. Făcuți pentru rezistență, rezistență la apă și capacitatea de depozitare, pantalonii cargo de drumeții sunt concepuți pentru entuziaștii de tot felul cărora le plac activitățile în aer liber.

Acești pantaloni sunt perfecți pentru pescuit, camping și orice fel de agrement în aer liber. Puteți găsi adesea pantaloni cargo pentru drumeții în modele de camuflaj și în alte culori naturale ale Pământului, cum ar fi maro și kaki.

Pantalonii cargo slim fit sunt unul dintre cele mai noi tipuri de pantaloni cargo. Acest design este diferit de stilurile tradiționale de pantaloni cargo, deoarece este un pantalon cargo conceput pentru a se potrivi pe corp mai degrabă decât a fi lejer.

În rest, pantalonii cargo slim fit sunt exact ca orice alt tip de pantaloni cargo, cu mult spațiu în buzunare și din material rezistent.

Pantalonii cargo exclusiviști, de lux (high-end cargo pants) sunt o categorie aparte astăzi. Acum, pantalonii cargo sunt confecționați dintr-o mare varietate de materiale, de la mătase la piele, și sunt realizați în stiluri cu picior drept, evazat și skinny.

Designerii de modă au oferit propriile versiuni scumpe de pantaloni cargo care au fost purtați de vedete din întreaga industrie a divertismentului. Pantalonii cargo de lux sunt confecționați într-o gamă amețitoare de culori și modele.

Pantalonii cargo din material denim, de blugi, reprezintă o altă evoluție relativ nouă când vine vorba de stilurile de pantaloni cargo. Stilurile de pantaloni cargo au făcut acum saltul către materialul de blugi, denim, pentru a deveni un stil legitim de jeanși.

Pantalonii cargo din denim au buzunarele clasice mari pe picioare și, de obicei, mai multe buzunare peste tot pentru a sublinia designul pantalonului cargo.

Purtarea pantalonilor cargo

Pantalonii cargo sunt foarte adaptabili și designul poate fi realizat în orice tip de țesătură. Pantalonii cargo combat și de camping sunt adesea realizați din bumbac ripstop rezistent la rupere. Aceasta este o țesătură concepută special pentru a preveni ruperea.

Țesătura este țesută astfel încât ruperea sau sfâșierea să se oprească efectiv și materialul să împiedice ruperea ulterioară. Prin urmare, ripstop.

Pantalonii cargo se pot purta în orice anotimp. Unele modele sunt făcute pentru a fi mai groase și mai izolante pentru temperaturi mai scăzute, în timp ce altele sunt făcute pentru a fi subțiri, ușoare și prin care pielea poate să respire pentru vreme caldă.

Pantalonii cargo pot fi purtați cu aproape orice, dar este obișnuit să asortați acești pantaloni cu bluze casual, cum ar fi tricouri, și cu pantofi casual, cum ar fi ghete, bocanci și pantofi sneakers.

Nu mai aveți nevoie de un câmp de luptă pentru a purta pantaloni cargo. Acești pantaloni au intrat în fiecare domeniu al modei. Ei pot fi purtați ca îmbrăcăminte robustă de exterior, ca parte a unei uniforme de lucru, ca o alegere de stil casual sau chiar ca ceva total scump și de lux.

Pantalonii cargo pot fi purtați de oricine, chiar și de celebritățile din prima linie, și pot arăta bine pe oricine. Găsiți tipul de pantaloni cargo care vă place cel mai mult și începeți să vă puneți lucrurile în acele buzunare super utile. Pentru că, la urma urmei, depozitarea obiectelor este elementul esențial al pantalonilor cargo.

Share:

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pe trend

Articole care te-ar putea interesa:

Tipuri de rucsacuri

24 tipuri de rucsacuri

Diferite tipuri de rucsacuri, în funcție de formă, dimensiuni și alte specificații, sunt concepute pentru practic orice scop în care vă puteți gândi să le

Tipuri de manșete

20 de tipuri de manșete diferite

Aflați care sunt diferitele tipuri de manșete folosite pentru pantaloni, mâneci sau brățări, cercei, coliere. Umila manșetă oferă o multitudine de variații și utilități în

Diferite tipuri de cusături

47 tipuri de cusături diferite

Vă interesează să învățați cum să coaseți? Aflați despre toate tipurile diferite de cusături disponibile pentru a fi utilizate la cusutul manual, broderie și cusut

Diferite tipuri de ochelari de soare

17 diferite tipuri de ochelari de soare

Există un număr mare de tipuri de ochelari de soare pe piața actuală. Găsiți cea mai bună alegere pentru sănătatea dvs., forma feței, utilizarea intenționată

Tipuri de mâneci

41 de tipuri de mâneci diferite

Moda este o lume în continuă schimbare. Oricât de mult s-ar schimba, tendințele și stilurile revin mereu. Manșoanele unui articol vestimentar au un impact asupra