Cele mai bune 15 peruci de vară

peruci de vară

Confortul și coafarea devin provocări în timpul lunilor de vară și iată câteva recomandări pentru cele mai bune peruci de vară.

Toată lumea își îndreaptă atenția spre peruci de vară ușoare. A venit vara și, odată cu ea, apare și căldura și umiditatea din Statele Unite. Acestea nu sunt chiar condițiile ideale pentru a menține acel aspect elegant și fabulos și pentru a te simți confortabil.

Confortul și coafarea devin provocări în timpul lunilor de vară și iată câteva recomandări pentru cele mai bune peruci de vară.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Ce face ca o perucă de vară să fie una bună?

Cele mai bune peruci de vară trebuie să fie ușoare, scurte și să permită o bună ventilație. Iată câteva explicații pentru ceea ce trebuie să căutați.

Greutate mică și capac deschis

Capacele deschise oferă o greutate redusă și o ventilație excelentă

Capacele de perucă, care sunt ușoare și oferă cea mai mare ventilație sunt o modalitate ideală de a rămâne răcoros în timpul căldurii de vară. Cheia pentru confort sporit este greutatea, fluxul de aer și circulația.

Capacele deschise vor reduce drastic greutatea perucii, dar țesătura deschisă și capacul elastic, cu nervuri, va permite o experiență mai ușoară și mai aerisită decât un echivalent monofilament dens și legat manual.

Colecția O’solite de la Jon Renau este o selecție a celor mai ușoare modele cu capace deschise și pot cântări cu până la 50% mai puțin decât perucile tradiționale.

Partea superioară și cea din spate, cu împletitură deschisă, sunt responsabile pentru economia de greutate și, de asemenea, pentru senzația de mai multă ventilație.

Modelele scurte, cum ar fi Jazz și Natalie, cântăresc doar 70 de g, iar cele de lungime medie, cum ar fi Angelique, cântăresc sub 100 g.

Estetica Designs a dezvoltat designul Pure Stretch Cap, care permite întregului perimetru al bonetei perucii să se întindă, eliminând orice punct de presiune și asigurând cea mai confortabilă potrivire posibilă, dar asigurând, de asemenea, o construcție super ușoară, ideală pentru vremea caldă.

Acestea sunt reprezentate în colecția Estetica Design Classique Collection cu peste 30 de modele cu capace deschise, toate cântărind mai puțin de 3 oz.

Perucile „Lite” oferă greutate redusă, circulație îmbunătățită și libertate de styling

Pentru cei care nu sunt dispuși să își limiteze libertatea de stil și să renunțe la partea frontală a plasei și la partea cu monofilament, există opțiuni disponibile care pot îmbunătăți experiența de purtare pe vreme caldă.

În iunie 2021, Jon Renau a lansat colecția SmartLace Lite. O colecție introductivă de 5 stiluri (Carrie, Blake, Zara, Cameron, Julianne) cu partea frontală din plasă și capătul monofilament și spate stretch, super-ușor, legat manual.

Volumul de păr a fost ușor redus pentru a ușura sarcina, dar fără a compromite integritatea stilurilor originale. Rezultatul este o senzație ușoară, aerisită, cu un confort răcoros, perfect pentru  vară.

Peruci sintetice de vară

Fibra sintetică este, în general, mai ușoară decât fibra de păr uman și, prin urmare, pentru lunile calde, perucile din fibre sintetice pot fi o alegere mai bună pentru confortul de purtare.

Preferința pentru sintetic nu se referă doar la greutate, ci și la stilizare și la efectele căldurii și ale umidității. Perucile din păr uman nu sunt prea diferite de părul bio și vor reacționa în același mod.

Păstrarea rezistenței și a formei se poate dovedi o provocare și nu este neobișnuit ca umiditatea să facă părul uman să se încrețească. Fibra sintetică va continua să își mențină forma fără întreținere sau muncă suplimentară.

Ce modele de peruci de vară să aleg?

Răspunsul la această întrebare este simplu. Să fie scurte. Nu numai că perucile și coafurile scurte cântăresc mai puțin, dar asigură, de asemenea, că părul va sta departe de față și de umeri, ceea ce poate fi enervant pe timp călduros.

Perucile scurte oferă o experiență de purtare aerisită și ventilată care permite răcirea naturală, iar pentru vara anului 2021 stilurile scurte au devenit alegerea experților în modă.

Colecția Ellen Wille și Colecția Amore oferă o gamă largă de opțiuni de peruci scurte și elegante, care includ peruci scurte, tunsori băiețești și peruci pixie elegante. În plus față de cele scurte este, de asemenea, înțelept să căutați peruci cu densitate mai mică, care sunt mai ușoare.

Încercați, pe cât posibil, să evitați coafarea excesivă, care poate concentra densitatea fibrelor la nivelul coroanei și poate crea supraîncălzire și disconfort.

Culori de vară

Vara este soare, iar soarele cere culori mai deschise sau mai palide, pentru strălucire și, de asemenea, pentru a menține răcoarea. În timp ce nuanțele mai închise pot absorbi mai multă căldură, nuanțele mai deschise, cum ar fi cele argintii, platinate și blondul cenușiu, pot radia mai multă căldură.

Tonurile mai deschise oferă nu doar senzația de răcoare, ci și vitalitate și energie care sunt tocmai potrivite pe traseul de pe lângă piscină. În 2021, blondul cu rădăcini mai închise la culoare sunt la modă pentru vară și pot aduce laolaltă confortul, stilul și moda.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Top 15 cele mai bune peruci de vară – Enjoy!

Scarlett de Jon Renau

Scarlett este Vara. Acest bestseller Jon Renau are un design ultra-ușor cu capac deschis pentru o circulație maximă și o dantelă delicată și subtilă în față, pentru un stil degajat și o linie a părului naturală.

Scarlett by Jon Renau iese din cutie cu valuri perfecte, de lungime medie, de plajă, ideale pentru zilele însorite fără griji și un spectru larg de culori care include culorile California Beach Blonde de la Jon Renau.

Încearcă Scarlett într-o mărime mică sau mare și caută nuanțele de blond răcoritor de vară Laguna Beach Blonde (FS24-102S18) și Malibu Beach Blonde (12FS12). Auziți deja valurile californiene?

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Beach Mono de Ellen Wille

Plajă, gata,vin! Ellen Wille Beach Mono este un look trendy, stratificat, ciufulit, de vacanță.

Acest stil are părțile laterale și spatele prevăzute  cu o împletitură deschisă pentru a vă menține răcoroasă și confortabilă pe tot parcursul zilei, iar partea de sus monofilament, cu dantelă în față, vă permite să îndepărtați franjurii de pe față și să îi purtați ridicați fără compromisuri.

Încearcă culorile Pastel Blonde Rooted sau Pearl Blonde Rooted pentru un blond răcoros de vară și rădăcini contrastante mai închise la culoare pentru un aspect cool la modă.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Ignite de Jon Renau

Ignite este cea mai bună alegere pentru oricine, indiferent de sezon. Această perucă scurtă, populară, Jon Renau, are straturi înclinate de fibre sintetice rezistente la căldură, care pot fi răsucite cu un ondulator pentru un shag obraznic sau îndreptate pentru un bob super elegant.

Partea frontală discretă din plasă nu face decât să fie un plus, alături de infinitele opțiuni de styling, iar calota deschisă permite circulația aerului pentru a menține scalpul răcoros în zilele călduroase.  Cu 38 de opțiuni de culoare din care poți alege, există multe moduri de a te bucura de vară.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Voltage de Raquel Welch

Voltage are un stil scurt, fără complicații, pentru atunci când nu trebuie să mergi într-un loc prea formal. Această tunsoare de zi cu zi, care necesită puțină întreținere, este puțin ondulată, iar calota ușoară Memory Cap III,  este răcoroasă și aerisită.

Paleta de culori este aproape nesfârșită (46 de nuanțe), dar mulți preferă culorile din gama Raquel Welch Shadow Shade Colors. Grăbiți-vă, deoarece acestea sunt întotdeauna primele care dispar și pot fi reținute în stoc.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Light Mono de Ellen Wille

Ușor și clasic. Peruca Ellen Wille Light Mono este un stil scurt, clasic, conceput cu un monofilament frontal pentru un plus de eleganță. Această tunsoare simplă, băiețească, este simplă, rafinată, ușor de întreținut și ușor de coafat.

Pentru un stil de viață activ sau pentru cei care doresc doar să mențină un stil ușor și fără complicații, Light Mono ar trebui să fie luată în considerare în această vară.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Carrie Lite de Jon Renau

Perucile din păr uman nu sunt întotdeauna prima alegere pentru vară din cauza greutății suplimentare, dar Carrie face parte din colecția Jon Renau Lite.

Această versiune cu densitate redusă, Carrie, se va dovedi excepțională în timpul lunilor mai calde pentru cei care insistă să nu folosească decât păr uman.

Noua parte din spate, elastică, legată manual, oferă o ventilație suplimentară combinată cu confortul și calitatea fără compromisuri, calitate la care vă așteptați de la firma Jon Renau. Partea de sus, mono,  și partea frontală din plasă, sunt rafinate.

Peruca Carrie Lite este disponibilă într-o varietate de culori standard și Renau Exclusive, dar nu trebuie să fie trecute cu vederea culorile Shaded Praline (12FS8) și Malibu Blonde (12FS12).

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Jazz de Jon Renau

Jazz este ușoară. Ca urmare a designului ușor al bonetei Jon Renau  O’solite, Jazz cântărește cu aproape 50% mai puțin decât perucile tradiționale. La mai puțin de 71 g,  acest stil este soluția ta în zilele caniculare ale verii.

Jon Renau Jazz de la Jon Renau este un shag scurt, amuzant și jucăuș. Ușor de obținut, ușor de purtat și ușor de întreținut pentru cei cu un stil de viață activ.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Winner de Raquel Welch

Winner este unul dintre cele mai ușoare modele dintre cele mai bune peruci de vară prezentate. Cu o greutate de sub 70 g, acest mic pixie prezintă o conicitate precisă a straturilor abia ondulate.

Gata de purtat, chiar din cutie, această tunsoare scurtă, băiețească, este la fel de ușor de stilizat pe cât este de confortabil de purtat! Fără complicații, ușoară și disponibilă în 46 de culori pentru următoarea ta aventură.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Blake Lite de Jon Renau

Pentru cei care nu pot pur și simplu să poarte scurt sau sintetic în timpul verii, Blake Lite de la Jon Renau poate fi salvarea ta. Păr uman de lux, lung, Remy, dar cu densitate mai mică și legat manual la calota elastică pentru un confort și o senzație de răcoare de neegalat.

Blake este o capodoperă și vârful eleganței părului uman Remy, iar Blake Lite este disponibilă pentru a vă salva atunci când temperaturile cresc.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Cameron Lite De Jon Renau

Bob-ul evoluează! Cameron Lite este o perucă cu o densitate ușoară, care are o dantelă frontală cu aspect ultra-natural, care se extinde de la o ureche la alta.

Acest bob atemporal primește un plus de fler și sofisticare cu o calotă unică SmartLace™ Lite și o secțiune 100% legată manual, care oferă purtătoarei o flexibilitate maximă în stilizare.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Jones de Estetica Designs

Jones pentru vară! Estetica de la Designs Jones este o perucă sintetică, scurtă, cu un capac deschis și elastic pentru o răcorire suplimentară. . Acest stil casual, ușor, are lungimea până la umeri și straturi  care cad pe spate și pe părțile laterale.

Relaxat, lipsit de griji și ușor… nu despre asta este vorba vara? Purtați-o în culori mai deschise pentru un aspect și o senzație și mai răcoroasă.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Angela de Estetica Designs

Șapca brevetată Pure Stretch Cap de la Estetica Designs este concepută pentru confort și siguranță chiar și atunci când temperaturile cresc. Peruca Angela de la Estetica Designs are un stil plin de energie, este de lungime medie, plin de valuri.

Capetele ei ușor răsucite îi conferă un farmec cochet și spune „ești pregătită pentru distracția verii!”.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Air de Ellen Wille

Nu există nimic mai ușor decât aerul! Acest stil ultra-ușor a câștigat premiul pentru cea mai ușoară perucă la Congresul Mondial de Soluții pentru Păr de la Paris! Air by Ellen Wille cântărește sub 50 g și este o tunsoare pixie atent structurată și are o calotă monofilament 100% legată manual, cu o frumoasă plasă în față.

Ellen Wille a conceput cea mai bună construcție de calotă pentru confort și purtare ușoară, oferind o soluție ideală pentru femeile care se confruntă cu o cădere minimă sau totală a părului.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Sky de Noriko

Noriko Sky este o perucă scurtă, care flatează fața cu straturi și șuvițe răsucite. Este elegantă și casual, formală și de zi cu zi, iar prin simplitatea sa nu stă deloc în calea lucrurilor importante.

Sky își păstrează stilul și este gata să fie purtată imediat ce a fost scoasă din cutie, iar bretonul subțire și șuvițele franjurate sunt întotdeauna măgulitoare. Pentru cei care cred că vara înseamnă mai mult decât să stai în fața oglinzii. Bucurați-vă!

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Zara Lite de Jon Renau

Zara Lite este pentru acele doamne care nu sunt dispuse să renunțe la părul lung în lunile mai calde de vară. Zara Lite este o piesă somptuoasă, lungă de 17″, care este concepută pentru confort chiar și atunci când indicele de căldură crește.

Această versiune cu densitate redusă a bestsellerului Zara are un spate elastic legat manual pentru un plus de răcoare și confort și plasă frontală plus un top monofilament , pentru toată versatilitatea stilistică pe care o doriți.

Doar pentru că este cald nu înseamnă că trebuie să faci compromisuri.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Share:

WhatsApp
Facebook
Twitter
Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pe trend

Articole care te-ar putea interesa:

Barbat poarta palarie Fedora

Pălării Fedora versus Pălării Trilby

Pălăriile Fedora și pălăriile Trilby au multe asemănări, dar variază și în unele dintre caracteristicile și trăsăturile lor. Nimic nu spune: „Bună, Frumoaso!” precum accesoriile

Este rochia o fusta

Este fusta o rochie?

Aflați diferența dintre o fustă și o rochie și cum să stilați fustele pentru a se potrivi cel mai bine cu silueta dvs. Cumpărăturile de

Tanara foloseste un burete lufa pentru baie

7 alternative la lufa (loofah)

Lufa reprezintă un instrument excelent pentru curățarea spatelui, a feței și a restului corpului. Este bine să cunoașteți diferitele tipuri de alternative la lufa care