Top 25 cele mai bune peruci (după stil, tip și lungime)

Cele mai bune peruci

Perucile de astăzi oferă versatilitate. Puteți alege orice stil de păr doriți, fără să vă deteriorați părul natural. Ele vin într-o varietate de lungimi de păr, stiluri, scurte, crețe. Ele folosesc fie păr uman, fie păr sintetic. Alegerea perucii potrivite poate fi descurajantă, dar această listă vă poate ajuta.

Perucile au revenit în forță . Ele reprezintă o afacere mare, piața urmând să ajungă la 10 miliarde la nivel global până în 2023. Perucile au o istorie interesantă care se împletește cu societatea și cultura. O perucă este mai mult decât un simplu accesoriu de modă. Este o reflectare a individului și a societății în ansamblu.

Cele mai bune peruci – tunsoare bob

Bob-ul este o coafură scurtă. Bob-ul standard este tuns la aceeași lungime peste tot, cu lungimi care variază de la bărbie la umeri. Există mai multe variante ale stilului bob, ceea ce îl face dificil de definit complet.

Alexi, de Noriko

Lungime: Mediu

Designul capacului: Plasă frontală

Tipul de păr: Sintetic

Textura: Texturat

Acest bob are un stil natural și modern. Bretonul care încadrează fața îi conferă un aspect feminin și delicat. Alexi by Noriko păstrează bine stilul, ceea ce îl face ușor de purtat și de deținut.

Adeline, de Rene de Paris

Lungime: Scurt

Designul capacului: Plasă frontală

Tipul de păr: Sintetic

Textura: Ondulat

Partea  frontală din plasă  oferă un aspect natural și versatilitate. Stilul ondulat și ciufulit al perucii Adeline by Rene of Paris oferă feței delicatețe și creează un aspect grațios și fără efort. Dacă preferați aspectul „tocmai m-am trezit arătând atât de bine”, aceasta ar putea fi peruca potrivită pentru dumneavoastră.

Amal, de Rene de Paris

Lungime: Scurt

Designul capacului: Normal

Tipul de păr: Sintetic

Textura: Buclată

Această perucă oferă un stil matur și elegant. Este un bob dezordonat, cu franjuri. Buclele moi încadrează fața. Amal by Rene of Paris este un stil romantic ușor de îngrijit, perfect pentru doamnele care își doresc un stil modern și elegant.

Carrie Petite de Jon Renau

Lungime: Mediu

Designul capacului: Plasă frontală / monofilament simplu

Tipul de păr: Păr uman

Textura: Drept

Acest bob până la umeri oferă un aspect natural cu o plasă frontală și păr uman. Carrie by Jon Renau este 100% legată manual, ceea ce vă oferă libertate atunci când vine vorba de styling. Poți întoarce vârfurile în afară pentru un look distractiv și cochet sau poți crea bucle lejere pentru a arăta uimitor, pentru o ieșire în oraș.

Cele mai bune peruci – tunsoare Pixie

Pixie este o coafură scurtă care are de obicei partea din față puțin mai lungă decât cea din spate și părțile laterale cu breton scurt. Are o lungime de 5 până la 7 cm. Este perfect pentru un look edgy și oferă comoditate. Stilul încadrează fața și scoate în evidență pomeții și arată foarte bine pe aproape toate formele de față.

Power de Raquel Welch

Lungime: Scurt

Designul capacului: Memory Cap

Tipul de păr: Kanekalon Vibralite,  sintetic

Textura: Shag

Această perucă stil pixie vine gata coafată și își păstrează stilul și după spălare. Power by Raquel Welch arată foarte asemănător cu părul uman. Peruca are reflexii și strălucire, în conformitate cu cea mai recentă tehnologie de colorare din saloane.

Natalie de Jon Renau

Lungime: Scurt

Designul capacului: Capac deschis

Tipul de păr: Sintetic

Textura: Drept

Acest pixie modern oferă un stil măgulitor care încadrează fața. Designul deschis al capacului perucii Natalie by Jon Renau este ușor și respirabil, ceea ce îl face ideal pentru femeile care trec prin chimioterapie. Este cu 50% mai ușoară decât o perucă sintetică standard.

Success Story de Raquel Welch

Lungime: Scurt

Designul capacului: Top monofilament

Tipul de păr: Păr uman

Textura: Drept

Această perucă este realizată din păr uman și este 100% legată manual. O puteți coafa ca pe un pixie sau ca pe un bob scurt. Este ușor de întreținut și de coafat. Puteți schimba coafura și stilul ori de câte ori doriți.

Aspectul natural și senzația de naturalețe a perucII Success Story by Raquel Welch face din aceasta o alegere excelentă, dacă doriți un stil scurt cu versatilitate.

Gia de Rene of Paris

Lungime: Scurt

Designul capacului: Normal

Tipul de păr: Sintetic

Textura: Ondulat

Acest stil pixie are mult volum. Gia by Rene of Paris are șuvițe tăiate, dar arată elegant în loc să fie îndrăzneț. Este perfect pentru o femeie matură care vrea să arate cât mai bine și să rămână în tendințe.

Allure de Jon Renau

Lungime: Scurt

Designul capacului: Normal

Tipul de păr: Sintetic

Textura: Drept

După cum sugerează și numele, acest stil pixie este cochet și atrăgător. Stilul rafinat face ca Allure by Jon Renau să fie perfect pentru orice situație și să arate bine pe toate formele feței. Acestea sunt câteva dintre motivele pentru care este cea mai bine vândută perucă clasică.

Cele mai bune peruci – tunsoare Shag

Coafura shag este casual și un pic mai nervoasă. Shag-ul de astăzi este puțin diferit de cele populare în anii ’80. Are în continuare aceeași vibrație relaxată și cool, dar este mai rafinată. O coafură shag are straturi în jurul coroanei părului. Acest lucru oferă volum și textură.

Diane de Jon Renau

Lungime: Scurt

Designul capacului: Plasă frontală – monofilament simplu

Tipul de păr: Sintetic

Textura: Drept

Acest shag scurt clasic oferă același stil îndrăzneț, fără să exagereze. Vârfurile tăiate curat ale perucii Diane by Jon Renau, atrage atenția asupra feței tale. Partea frontală din dantelă și monofilamentul legat manual vă permit să stilizați peruca, oferind în același timp un aspect natural.

Sophia de Jon Renau

Lungime: Mediu

Designul capacului:  Dantelă frontală – monofilament simplu

Tipul de păr: Remy păr uman Remy

Textura: Drept

Părul uman Remy este părul uman adevărat, care are cuticulele intacte. Acest shag este, de asemenea, 100% legat manual, pentru cel mai natural aspect posibil. Sophia by Jon Renau este mai scurt în față și atinge clavicula,  în spate. Oferă versatilitate în styling, astfel încât vă puteți schimba look-ul rapid și ușor.

Lexy de Noriko

Lungime: Scurt

Designul capacului: Normal

Tipul de păr: Sintetic

Textura: Drept

Această perucă shag are straturi tăiate, cu capetele răsucite, pentru un stil dezordonat care este ușor de întreținut. Bretonul de la Lexy by Noriko încadrează fața, iar partea din spate adaugă textură și volum.

Cele mai bune peruci – tunsori păr mediu

Coafurile de lungime medie sunt excelente pentru cele care doresc comoditatea unui stil scurt, dar preferă și părul lung. Lungimea medie obișnuia să fie văzută ca o etapă de tranziție. În loc de un stil ales, era stilul pe care îl aveai când treceai de la scurt la lung.

În ultimii ani, această lungime de mijloc a câștigat popularitate, pentru că oferă ce e mai bun din ambele.

Beguile de Raquel Welch

Lungime: Mediu

Designul capacului: Top monofilament

Tipul de păr: Păr uman

Textura: Drept

Această perucă bob până la umeri este luxoasă. Beguile by Raquel Welch este 100% legată manual pentru versatilitate în coafare și un aspect natural. Baza memory fit se adaptează capului, pentru o potrivire confortabilă și sigură.

Puteți crea un nou look prin schimbarea coafurii sau adăugarea de bucle. În cutie, este un stil drept și elegant, cu mult volum.

Blair de Jon Renau

Lungime: Mediu

Designul capacului: Capac deschis

Tipul de păr: Sintetic

Textura: Drept

Acest bob de lungime medie este clasic și adorabil. Blair by Jon Renau are bretonul drept. Are un aspect tineresc, dar este un stil simplu și drept, care arată flatant pe femeile de toate vârstele.

Celebrity de Raquel Welch

Lungime: Mediu

Designul capacului: Dantelă frontală – monofilament

Tipul de păr: Sintetic

Textura: Ondulat

Această tunsoare stratificată ,de lungime medie, are bucle ondulate romantice și mult volum. Baza este 100% legată manual, iar partea din față, din plasă transparentă, o face foarte confortabil de purtat. Celebrity by Raquel Welch oferă, de asemenea, o mulțime de opțiuni de styling, în timp ce arată în continuare natural.

Clair de Jon Renau

Lungime: Mediu

Designul capacului: Plasă frontală – monofilament simplu

Tipul de păr: Sintetic

Textura: Buclată

Această coafură de lungime medie are bucle moi. Clair by Jon Renau este un stil perfect pentru ieșiri casual sau cine elegante. Partea frontală din plasă și partea superioară monofilament vă oferă o mulțime de opțiuni de styling și de așezare a părului. Dacă visezi să ai bucle libere perfecte, aceasta este peruca potrivită pentru tine.

Cele mai bune peruci – tunsori păr lung

Părul lung este luxos și sexy. Oferă o mulțime de opțiuni de styling. Poate echilibra proporțiile și vă poate îmbunătăți aspectul. Deși avem toate motivele pentru a purta părul lung, există câteva dezavantaje în a avea păr natural lung. Necesită mai mult timp și întreținere decât stilurile mai scurte.

De asemenea, necesită timp pentru a vă lăsa părul să crească. Dacă doriți să îmbinați aspectul părului lung cu beneficiile unui stil cu întreținere redusă, o perucă cu păr lung este o opțiune excelentă.

Brittany de Amore

Lungime: Lung

Designul capacului: Plasă Frontală, Capac Dublu Monofilament

Tipul de păr: Sintetic

Textura: Buclată

Această perucă are straturi lungi și bucle moi. Brittany by Amore are un aspect plin de farmec care vă va face să arătați și să vă simțiți cel mai bine. Partea frontală din plasă, vă permite să separați sau să stilizați peruca.

Capacul Dublu monofilament are un al doilea strat de monofilament care protejează scalpul de stratul superior. Acest lucru o face confortabilă pentru purtarea de zi cu zi. Monofilamentul dublu este o alegere excelentă pentru cei care se confruntă cu pierderea părului.

Grand Entrance de Raquel Welch

Lungime: Lung

Designul capacului: Plasă frontală –  Top Monofilament

Tipul de păr: Păr uman

Textura: Drept/Buclat

Această perucă lungă din păr uman este cea mai bună variantă de lux. Grand Entrance by Raquel Welch este 100% legată manual.

Împreună cu partea frontală din dantelă și partea superioară monofilament, arată la fel de real ca părul tău natural. Opțiunile de styling sunt infinite. Poart-o elegantă și dreaptă sau poartă bucle mari și libere. Împletiți-l pentru un aspect ca de plajă sau adăugați textură pentru un plus de volum. Indiferent cum îl coafezi, va arăta uimitor.

Angie de Jon Renau

Lungime: Lung

Designul capacului: Plasă frontală – monofilament simplu

Tipul de păr: păr uman Remy

Textura: Buclată

Această perucă lungă și stratificată are bucle mici și libere pentru un aspect romantic și feminin. Culorile sunt concepute pentru a avea un aspect natural și includ reflexii și nuanțe pentru un aspect multi-dimensional. Partea frontală din plasă, a lui Angie by Jon Renau ,oferă confort și o mulțime de opțiuni de styling.

Mila de Jon Renau

Lungime: Lung

Designul capacului: Plasă frontală – monofilament simplu

Tipul de păr: Sintetic

Textura: Ondulat/Buclat

Această coafură lungă are bucle ușor ciufulite, care îți oferă un look jucăuș, dar sofisticat. Designul inteligent, cu plasă,  vă permite să purtați stiluri diverse, pentru mai multă versatilitate.

Spotlight de Raquel Welch

Lungime: Lung

Designul capacului: Plasă frontală -top  monofilament

Tipul de păr: Sintetic

Textura: Drept

Această perucă are straturi lungi care oferă un aspect feminin elegant. Culorile sunt create cu ajutorul tehnologiei true to life pentru o culoare atât de naturală încât vei crede că te-ai născut cu ea.

Părul este, de asemenea, rezistent la căldură, astfel încât îl puteți coafa ca și cum ați coafa părul natural. Partea frontală din plasă și partea superioară monofilament de la Spotlight by Raquel Welch vă permit să vă despărțiți părul în orice mod doriți.

De asemenea, vă puteți coafa părul în împletituri. Linia părului arată complet natural.

Peruci pentru bărbați

Perucile nu sunt doar pentru femei. Stilurile mai scurte, ale bărbaților, necesită o perucă de înaltă calitate pentru un aspect realist. Aceste peruci au un aspect natural și măgulitor. Nimeni nu va ști că purtați o perucă decât dacă vă dezvăluiți secretul.

Chiseled de la EL

Lungime: Scurt

Designul capacului: Plasă frontală, monofilament

Tipul de păr: Sintetic

Textura: Drept

Această perucă își primește numele de la stilul său ușor răutăcios. Este mai lungă în partea de sus, cu părți laterale și spate texturate. Chiseled by HIM are lungimi tăiate cu lama de ras, ceea ce îi conferă un stil îndrăzneț. Dacă vrei un look mai îngrijit, poți ascunde lungimile în spatele urechilor.

Partea frontală din plasă și partea superioară monofilament, împreună cu spatele și părțile laterale legate manual, îți oferă o mulțime de opțiuni de styling și o coafură cu aspect natural.

Daring de la HIM

Lungime: Scurt

Designul capacului: Plasă frontală, monofilament

Tipul de păr: Sintetic

Textura: Drept

Această perucă îndrăzneață oferă atât de multe opțiuni de styling, încât este ca și cum ai avea mai multe peruci într-una singură. Lungimea este suficient de lungă pentru a vă oferi libertate de styling.

Partea laterală îți permite să alegi un look elegant, prin aranjarea părului pe spate, unul dezordonat și ciufulit, sau ceva între cele două. Designul monofilament cu plasă frontală creează o linie a părului realistă. Daring by Him este rezistent la căldură, așa că poți folosi și instrumentele tale preferate de styling.

Grit by Him

Lungime: Scurt

Designul capacului: Plasă frontală, monofilament

Tipul de păr: Sintetic

Textura: Drept

Această coafură scurtă poate fi purtată în lateral sau pe mijloc,  fără griji, datorită liniei realiste a plasei frontale. Straturile sunt perfecte pentru un look cu volum sau pentru un stil dezordonat casual. Grit by Him are păr sintetic care sfidează căldura, oferind o mulțime de opțiuni de styling.

Distins de HIM

Lungime: Scurt

Designul capacului: Plasă frontală, monofilament

Tipul de păr: Păr uman/sintetic

Textura: Drept

Dacă vă doriți un stil clasic matur, aceasta este peruca potrivită pentru dumneavoastră. Amestecul de 60% păr uman și 40% păr sintetic vă oferă ce e mai bun din ambele lumi. Distinguished by HIM este complet legată manual pentru un aspect natural suprem. Tăiați-o și stilizați-o pentru a se potrivi personalității dvs.

Istoria perucilor

Perucile au existat aproape la fel de mult ca și oamenii. Egiptenii antici purtau peruci pentru a-și proteja scalpul de soare, dar acestea erau departe de a fi pur și simplu utilitare. Erau folosite pentru a identifica statutul social, rangul și religia.

În Europa, aristocrația a început să poarte peruci în anii 1500. În secolele al XVII-lea și al XVIII-lea, acestea au crescut în popularitate, devenind un element de bază al modei pentru oricine avea mijloacele necesare pentru a cumpăra una.

Acestea au continuat să fie populare până în anii 1920. Odată cu apariția tendinței bob, perucile au căzut în dizgrație. În anii 1950, perucile au fost folosite pentru a crea coafuri fanteziste pentru ocazii speciale, dar nu au fost folosite pentru purtarea zilnică, cu excepția femeilor afro-americane.

Perucile le permiteau acestora să aibă coafuri la modă, fără a fi nevoie de îndreptare, care necesita timp.

Primele peruci sintetice moderne au fost create în anii ’50.

Aceste peruci au fost realizate la mașină, astfel încât erau mult mai ieftine decât perucile din păr natural, realizate manual. Eticheta de preț, împreună cu obsesia culturii pentru materialele sintetice din epoca spațială, au făcut ca acestea să devină foarte populare pentru femei în anii ’60.

Au continuat să fie o alegere populară pentru femeile afro-americane, dar, în general, perucile și-au pierdut strălucirea pentru o vreme. Până la mijlocul anilor ’70, tendința era depășită, iar părul natural era la modă.

Perucile au purtat un stigmat social timp de secole. La sfârșitul secolului al XX-lea erau văzute ca o modalitate de a acoperi alopecia sau subțierea părului, și nu ca o alegere la modă, în afara comunității afro-americane.

Purtarea unei peruci pur și simplu pentru a-ți schimba coafura sau culoarea părului era văzută ca fiind un tabu. Pur și simplu nu se făcea. Acestea au început să câștige din nou popularitate în 2016, când celebritățile au început să poarte peruci și asta era destul de evident. Dintr-o dată nu mai erau tabu.

Nu mai trebuia să alegi o perucă care să arate natural pentru a ascunde simplul fapt că era o perucă.

Popularitatea perucilor este adesea legată de schimbările culturale. Perucile de astăzi le oferă femeilor libertatea de a alege cum să arate. Ele pot fi conservatoare într-o zi și excentrice în ziua următoare. Părul a fost întotdeauna o trăsătură definitorie pentru femei.

Dictonul „Blondele se distrează mai mult” și „Bad hair day” arată cât de importantă este această trăsătură.

Perucile pentru bărbați câștigă, de asemenea, popularitate. Când un bărbat  începea să chelească, avea trei opțiuni. Să încerce să își valorifice la maximum părul natural cu un pieptănat, să se radă pe cap sau să poarte o perucă.

Problema era că era ușor de observat când un bărbat purta o perucă. Astăzi, perucile pentru bărbați arată total natural și pot fi aproape nedetectabile.

Întrebări frecvente despre cele mai bune peruci

Aveți întrebări despre cele mai bune peruci? Veți găsi răspunsurile aici!

Ce fel de perucă este cea mai bună pentru începători?

O perucăcu plasă , cu o linie de păr pre-epilată este peruca perfectă pentru începători. De asemenea, ar trebui să alegeți una care nu are lipici și este ținută în poziție de o bandă elastică. Acest tip de perucă vă permite să o puneți cu ușurință, încă din cutie,  și nu necesită multă muncă de pregătire.

Ce fel de perucă arată cel mai natural?

Peruca din păr uman Remy este cea mai naturală perucă, dar nu este singura alegere bună. O perucă monofilament cu plasă frontală creează o linie de păr naturală. Alegerea unei peruci legate manual vă oferă mai multe opțiuni de styling și permite părului să se miște ca un păr real.

Care este cea mai bună densitate pentru o perucă?

Cea mai frecventă densitate pentru o perucă este de 120. Această densitate este cea mai apropiată de densitatea medie a părului natural. Dacă doriți un aspect mai plin, puteți alege o densitate mai mare.

Dacă doriți un aspect mai ușor, alegeți o densitate mai mică. Este posibil să doriți să alegeți o densitate cât mai apropiată de densitatea propriului păr,  pentru un aspect cât mai natural.

Care este cea mai confortabilă perucă ?

Perucile legate manual sunt considerate cel mai confortabil tip. Perucile cu monofilament dublu sunt, de asemenea, o alegere excelentă, deoarece vă oferă o amortizare între perucă și scalp. Dacă doriți cea mai răcoroasă și mai ușoară opțiune, o perucă cu capac deschis este cea mai bună opțiune.

Purtarea unei peruci îți deteriorează părul natural?

Există o concepție greșită comună conform căreia purtarea unei peruci îți va deteriora părul adevărat. Acest lucru nu este adevărat. O perucă nu vă deteriorează părul și nici nu inhibă creșterea părului nou.

De fapt, poate fi chiar o soluție bună pentru părul dumneavoastră. În loc să vă vopsiți, să vă îndreptați sau să vă buclați părul natural, vă puteți schimba stilul cu o perucă, ferindu-vă părul de deteriorare.

Care este cea mai bună perucă de păr uman?

Remy, perucile de păr uman de la Jon Reneau sunt cele mai bune peruci realizate cu păr uman. Acestea au rădăcina părului intactă și toate firele de păr așezate în aceeași direcție. Acest tip de păr creează cel mai natural aspect și se mișcă la fel ca părul tău adevărat.

Sunt mai bune perucile de păr sintetic sau de păr uman?

Perucile sintetice sunt mai puțin costisitoare și necesită mai puțină întreținere. Perucile din păr uman sunt cele mai naturale peruci și vă permit să le stilizați, să le tăiați sau să le colorați după preferințele dumneavoastră.

Multe peruci sintetice sunt concepute pentru a-și menține coafura, astfel încât necesită puțin timp pentru coafare. Perucile sintetice provocatoare sau rezistente la căldură pot fi coafate cu instrumente de încălzire, la fel ca părul tău adevărat.

Ce este un Topper?

Un topper este adesea folosit de o persoană care se confruntă cu căderea părului. Acestea sunt concepute pentru a acoperi o anumită zonă și sunt folosite ca un plus al  părului tău adevărat. Ele pot fi folosite pentru a acoperi zonele subțiri sau fără păr sau pur și simplu pentru a da părului dumneavoastră mai multă înălțime și volum.

Verifică preț AICI!

Share:

WhatsApp
Facebook
Twitter
Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pe trend

Articole care te-ar putea interesa:

Barbat poarta palarie Fedora

Pălării Fedora versus Pălării Trilby

Pălăriile Fedora și pălăriile Trilby au multe asemănări, dar variază și în unele dintre caracteristicile și trăsăturile lor. Nimic nu spune: „Bună, Frumoaso!” precum accesoriile

Este rochia o fusta

Este fusta o rochie?

Aflați diferența dintre o fustă și o rochie și cum să stilați fustele pentru a se potrivi cel mai bine cu silueta dvs. Cumpărăturile de

Tanara foloseste un burete lufa pentru baie

7 alternative la lufa (loofah)

Lufa reprezintă un instrument excelent pentru curățarea spatelui, a feței și a restului corpului. Este bine să cunoașteți diferitele tipuri de alternative la lufa care