30 de peruci pentru bărbați

Peruci pentru bărbați

Perucile sunt o modalitate excelentă pentru bărbați de a compensa pierderea naturală a părului. Acestea s-au îmbunătățit atât de mult, încât ochiul neavizat nu ar ști niciodată că purtați una. Acum este momentul să le încercați. Trebuie să o găsiți acum pe cea care este potrivită pentru dumneavoastră.

Cât de des îți petreci timp uitându-te în oglindă și întrebându-te ce s-a întâmplat cu părul tău? Sau poate că vă uitați la el și doriți să vă schimbați complet aspectul. Ce-ar fi dacă ți-aș spune că schimbarea look-ului tău este la fel de ușoară ca o mică excursie la cumpărături?

În loc să petreceți tot acel timp uitându-vă în oglindă și întrebându-vă unde a dispărut totul, ați putea spune: „Uitați-vă la asta!”.

Perucile pentru bărbați s-au îmbunătățit foarte mult de-a lungul anilor, iar zilele în care o perucă arăta ca ceva care stătea pe cap pur și simplu  au trecut de mult. Perucile pentru bărbați din ziua de azi sunt coafate cu măiestrie. Acestea au ținut pasul cu coafurile moderne, astfel încât veți arăta ca și cum tocmai ați ieșit din frizerie.

Verifică preț Peruci bărbați AICI!

Top 30 peruci pentru bărbați

Perucă sintetică HD Chiseled by HIM HD

Peruca Chiseled oferă bărbaților un look robust, dar casual. Este mai lungă în partea de sus, cu părul care cade liber. Partea din spate are un aspect texturat, cu șuvițele tăiate cu lama. Părul din jurul urechilor poate fi așezat în spatele acestora pentru a oferi un aspect mai îngrijit.

Această perucă este la mare căutare și este întotdeauna un look bun de urmat. Peruca Chiseled are un aspect de păr natural, chiar dacă este sintetică.

Această perucă are un aspect moale și poate fi purtată în orice stil pe care îl preferați, fie că este aranjată pe spate sau liberă. Fibrele folosite la această perucă sunt artificiale, cu o tehnologie care face ca fibrele să pară reale. Este gata de utilizare direct din cutie și încă arată perfect chiar și după ce este spălată.

Vine cu o perucă cu calotă monofilament, iar fiecare fibră este legată manual la partea din față a plasei.

Acest proces conferă perucii o senzație mai naturală, deoarece pare că părul crește în mod natural din calotă. Aceasta poate fi despărțită sau coafată în orice direcție. Există o bucată de plasă transparentă care fac vizibil scalpul, pentru un aspect mai real. Această perucă este atât de ușoară și confortabilă încât veți uita că o purtați.

Verifică preț Peruci bărbați AICI!

Side Part Wavy Full Lace perucă pentru bărbați

Această perucă are părțile laterale mai lungi și o parte laterală. Părțile laterale au o lungime de 20 cm și se curbează spre față. Aceasta este o perucă  cu păr drept, dar are un pic de onduleu în ea.

Este 100 la sută păr uman, ceea ce îi conferă un aspect natural. Este ușor de îngrijit și de întreținut. Este un design fără capac, pentru a vă oferi o acoperire completă care este confortabilă și oferă o ventilație completă.

Verifică preț Peruci bărbați AICI!

 

Classic by HIM HD perucă sintetică

Peruca sintetică Classic de la HIM poartă numele de clasică pentru un motiv. Această perucă perfectă este un stil de urmat pentru mulți bărbați și va fi pentru generații întregi. Această perucă Classic este un stil comun pentru bărbați, cu șuvițe scurte și drepte. Poate fi purtată cu părul dat pe spate sau cu un aspect fluid, cu volum.

Din orice unghi, această perucă oferă aspectul unui păr uman adevărat și o perucă cu aspect natural. Perucile de la HIM sunt tăiate de un frizer înainte de a fi expediate, ceea ce le conferă un aspect și o senzație autentică.

Oricât de aproape s-ar apropia cineva, nu va ști niciodată că este vorba de o perucă. Peruca nu se întreține greu, și arată foarte bine chiar și după ce a fost spălată.

Fibrele sintetice ale perucii sunt rezistente la căldură, ceea ce înseamnă că puteți folosi orice instrumente de styling pe ea fără să vă faceți griji că veți deteriora părul. Capacul perucii este un mono-filament, iar toate fibrele sunt legate manual și individual.

Acest capac permite ca partea superioară a perucii să aibă un aspect și să ofere o senzație naturală. Părul se mișcă liber, la fel ca și părul natural.

Puteți să vă faceți o cărare pe mijloc și să stilizați această perucă în orice mod, și tot nu veți putea spune purtați perucă. Bucata de plasă transparentă din partea de sus lasă să se vadă scalpul prin ea, făcând-o și mai realistă.

Verifică preț Peruci bărbați AICI!

 

Peruca sintetică scurtă și dreaptă pentru bărbați

Această perucă are părțile laterale și partea din față mai lungi. Are un stil versatil care poate fi pieptănat în jos sau în lateral, în funcție de preferințele dvs. Părțile laterale au o lungime de 20 cm și se curbează spre față. Aceasta este o perucă sintetică dreaptă care arată natural chiar și de aproape.

Designul fără capac vă oferă o acoperire completă, care este confortabilă și asigură o ventilație completă. Capacul cu țesătură deschisă vă oferă o senzație mai ușoară și mai confortabilă a purtării perucii. Are catifea de-a lungul părții din față a liniei părului pentru a oferi și mai mult confort.

Verifică preț Peruci bărbați AICI!

Perucă sintetică Daring by HIM HD

Peruca Daring de la HIM are un look îndrăzneț. Are șuvițe lungi în față și în spate. Poate fi purtată lejer pe spate, coafată clasic sau dezordonat, în jurul feței. Indiferent ce alegi, peruca sintetică arată ca propriul tău păr. Are o linie de păr naturală și nimeni nu ar putea ști că nu este părul tău adevărat.

Această perucă are o lungime suplimentară, ceea ce vă oferă posibilitatea de a avea mai multe opțiuni de styling. Baza perucii este un material care se întinde confortabil pe cap. Această perucă are o față din plasă care este transparentă și acoperă tot, de la o tâmplă la alta. Fiecare fir de păr este legat manual și individual de capacul de plasă.

Aceasta nu numai că îi conferă aspectul părului tău natural, dar creează o perucă mai ușoară și mai confortabilă de purtat. Lungimea acestei peruci expune ceafa. Există o parte, la ceafă, căptușită cu silicon, care nu va aluneca de pe cap și vă oferă posibilitatea de a dispune de elemente de reglare pentru a putea face ajustări subtile.

Acestea sunt ultra-subțiri și nu pot fi văzute. Există, de asemenea, filete realizate din silicon la urechi pentru a permite ajustări subtile. Capacul perucii  este un monofilament care oferă o mișcare mai realistă a părului și menține scalpul la vedere.

Verifică preț Peruci bărbați AICI!

Gordon Ramsay peruca de păr uman pentru bărbați

Aceasta este o perucă scurtă care are un aspect dezordonat. Este un păr drept, dar pare ondulat datorită texturii. Aveți flexibilitatea de a stiliza peruca în orice mod doriți. Aceasta este o perucă 100% păr uman care vă oferă cel mai natural aspect.

Este confortabilă și ușor de purtat. Are capacul plin de plasă, care vă oferă cea mai mare acoperire. Această perucă vine fie cu un capac cu fir deschis, fie cu fir închis, în funcție de preferințele dvs.

Verifică preț Peruci bărbați AICI!

Peruca Distinguished, din păr uman și sintetic HIM

Peruca Distinguished de la HIM evidențiază un look clasic, profesional, pentru bărbați. Este un look cu păr scurt, dar stratificat. O puteți coafa în sus, îi puteți da volum sau o puteți da pe spate pentru un look mai casual.

Părțile laterale sunt apropiate, dar partea de sus este mai lungă. Poate fi tăiat, astfel încât partea de sus să aibă aceeași lungime cu cea laterală, după cum preferați. Această perucă este un amestec 60 / 40 de păr uman și sintetic.

Această combinație spectaculoasă vă oferă senzația de păr uman cu ușurința rezistenței la căldură a părului sintetic. Puteți folosi fără teamă orice instrumente de styling pe acest păr. Nu există nicio limită în ceea ce privește modul în care puteți stiliza această perucă.

Întreaga perucă este legată manual, inclusiv partea din față a plasei. Partea din față a capacului perucii are o plasă de dantelă care este transparentă. Această parte frontală oferă o senzație mai ușoară și mai confortabilă pentru perucă.

Plasa de dantelă conferă părului un aspect mai natural și îi permite să se miște la fel cum ar face-o părul natural. Puteți să  despărțiți părul sau să stilizați această perucă în orice mod doriți fără să vă faceți griji că cineva va ști că este o perucă.

Verifică preț Peruci bărbați AICI!

Peruca scurtă și dreaptă din păr uman pentru bărbați

Această perucă de păr scurt este realizată din păr uman 100%, ceea ce îi conferă cel mai natural aspect pe care îl puteți găsi. Este mai lungă în partea de sus, astfel încât să puteți peria părul în jos spre ochi.

Are o calotă de plasă care este complet legată manual, permițându-vă să despărțiți cu ușurință părul. Plasa calotei este moale și fină, oferindu-vă cea mai confortabilă potrivire. Include file care se ajustează în partea din spate a calotei pentru a vă asigura de o potrivire perfectă de fiecare dată.

Verifică preț Peruci bărbați AICI!

Perucă sintetică Edge by HIM HD

Peruca Edge de la HIM are un aspect dur și aspru. Părțile laterale sunt scurte, partea din față este lungă, iar partea din spate are un aspect unic. Vârfurile părului au un aspect texturat, oferindu-ți o tușă de atitudine.

O puteți purta așa cum este, fără prea multă muncă, sau o puteți aranja la loc. Această perucă trece de la bine îngrijită la un look dezordonat în câteva minute. Capacul perucii are partea din față conturată, din plasă transparentă. Fiecare fir de păr este legat manual în piesă, ceea ce permite o mișcare mai liberă a părului.

Această perucă este ușoară și confortabilă. Această  plasă frontală vă permite să fiți mai versatil în ceea ce privește modul în care purtați această perucă.

Calota monofilament crește capacitatea acestei peruci de a imita mișcarea naturală a părului. Această perucă cu calotă vă oferă posibilitatea de a face vizibil propriul scalp pentru a crea un aspect mai realist.

Verifică preț Peruci bărbați AICI!

Peruca de păr uman pentru bărbați, aspect ras și lung

Această perucă scurtă pentru bărbați are un aspect pe jumătate ras scurt pe părțile laterale, dar cu mult volum în partea de sus.

Vă puteți schimba cu ușurință look-ul cu această perucă din păr uman 100% Remy. Acesta este un look natural și elegant. Este ușoară și ușor de purtat. Această perucă este ușor de îngrijit și nu se mătuiește sau se încurcă. Are o calotă de dantelă cu acoperire completă care vă oferă confort.

Verifică preț Peruci bărbați AICI!

Perucă sintetică Grit by HIM HD

Grit by HIM este o perucă sintetică care sfidează căldura. Heat defiant înseamnă că poate rezista la toate instrumentele de styling. Această tunsoare are părul scurt cu șuvițe care au o formă excelentă. Vă puteți coafa părul în lateral sau în afara feței fără să vă faceți griji că va fi recunoscută ca fiind o perucă.

Aceste peruci sunt din fibre artificiale care dau aspectul și senzația de păr adevărat. Peruca are o față de dantelă, care este o plasă transparentă, dispusă în partea din față a capacului perucii.

Părul este legat manual, bucată cu bucată, pe calotă. Acest lucru îi conferă părului o cădere naturală. Este ușoară și mai confortabilă decât o perucă tradițională.

Capacul perucii este un monofilament care conferă un aspect mai natural. Acest capac vă oferă posibilitatea de a vă despărți în cărări și de a vă coafa părul în orice mod doriți. Plasa transparentă permite scalpului să se vadă prin ea pentru a vă oferi un aspect mai realist atunci când purtați peruca.

Verifică preț Peruci bărbați AICI!

In Full Effect by HIM HD Synthetic HairPiece

In Full Effect de la HIM nu este chiar o perucă, ci mai degrabă o piesă de păr. Scopul acestei piese este de a acoperi zonele în care constați că părul se subțiază. Acesta este un mod obișnuit de a lucra cu părul și de a-l pune în valoare. Se îmbină perfect cu părul dumneavoastră, indiferent dacă este lung sau scurt. Acest stil necesită puțină întreținere sau chiar deloc.

Această piesă este sintetică, dar arată și se simte ca propriul tău păr datorită tehnologiei folosite pentru a o crea. Are cinci agrafe sensibile la presiune pentru a vă oferi spațiul necesar pentru a o plasa oriunde doriți.

Baza este un monofilament în care părul este legat manual. Părul legat manual, împreună cu monofilamentul, vă oferă aspectul și senzația de păr adevărat. Puteți să vă aranjați și să vă despărțiți în cărări, piesa de păr, în orice mod doriți.

Verifică preț Peruci bărbați AICI!

Reserved de HIM HD Synthetic Wig

Reserved by HIM este stilul clasic pe care mulți bărbați și-l doresc. Are un aspect plin de profesionalism și sofisticare. Partea din față a acestei peruci este conturată pentru a crea o linie a părului și nimeni nu va ști niciodată că nu este părul tău natural.

Puteți coafa această perucă în orice mod doriți, de la un aspect dezordonat la un aspect îngrijit sau dat pe spate.

Depinde complet de tine, iar această perucă îți oferă flexibilitatea de a le face pe toate. Are o parte din față din dantelă pentru a permite scalpului dvs. să se vadă prin ea, ceea ce o face și mai realistă. Tot părul este legat manual de plasă, astfel încât să imite modul în care crește părul natural. Se mișcă liber și poate fi coafat și despărțit în orice direcție.

Indiferent de unghiul din care te uiți, această perucă arată natural și se simte confortabil. Această perucă are fibre sintetice care arată ca părul uman. Fibrele sunt rezistente la căldură, astfel încât puteți folosi orice instrumente de styling fără a vă face griji că veți deteriora părul cu căldură.

Verifică preț Peruci bărbați AICI!

Sharp by HIM perucă combinată din păr sintetic uman

Sharp by HIM, îți oferă lungime pe laterale și pe spate. Poate fi tăiat dacă este prea lung. Această perucă are șuvițe care au fost rase la capete pentru a da mai multă textură. Această perucă vă oferă mai mult un look de tip rock and roll. Linia părului arată natural, ca și cum ar fi a ta. Această perucă are un amestec de păr uman și sintetic.

Vă oferă aspectul natural al părului uman care se mișcă liber, oferindu-vă în același timp posibilitatea de a-l coafa cu căldură. Fibrele sintetice ale acestei peruci nu se ard și pot fi stilizate în orice mod doriți. Capacul de perucă monofilament are dantelă moale în partea din față pentru a oferi o senzație de confort și ușurință în folosire.

Plasa este transparentă, astfel încât scalpul tău se vede prin ea, oferind un aspect și mai realist. Părul este legat manual în calota de plasă pentru a-i da mai multă mișcare și pentru a imita aspectul părului uman. Acest proces vă permite să purtați această perucă fără ca nimeni să știe că o purtați.

Verifică preț Peruci bărbați AICI!

Perucă sintetică HIM HD Sophistication by HIM HD

Peruca Sophistication de la HIM este un pic mai lungă în partea de sus, dar mai scurtă și mai texturată pe părțile laterale. Această perucă este un look ușor de coafat. Tot ce ai nevoie este un pic de gel în păr și îți poți continua drumul.

Această perucă este tăiată și coafată de un frizer, dându-i un aspect stilizat pe care bărbații îl doresc. Este disponibilă în mai multe opțiuni de culoare.

Poți aranja cu ușurință această perucă în câteva moduri diferite.

Fibrele sintetice ale acestei peruci au un aspect realist și este gata de purtat imediat ce este scoasă din cutie. Această perucă poate fi spălată și arată la fel de bine ca în prima zi. Această opțiune vine cu un capac de perucă monofilament care vă oferă cea mai realistă senzație și aspect natural.

Părul se mișcă liber în același mod ca și părul tău natural. Părul este legat manual în piesa de plasă pentru a imita modul în care crește părul natural. Acest lucru îl face mai realist, iar plasa transparentă permite scalpului să se vadă prin ea pentru a vă oferi un aspect și mai realist.

Verifică preț Peruci bărbați AICI!

Stilul de peruca sintetică HIM HD

Peruca Style de la HIM este un stil relativ scurt, care poate fi purtat în stil țepos sau cu părul dat pe spate. Este ușor de coafat și confortabil de purtat. A fost tunsă și coafată de un frizer, dar poate fi tăiată mai mult, dacă doriți acest lucru. Capacul perucii are un material elastic care poate fi tras bine pe cap.

Este durabil și va rezista la multe utilizări. Părul este ușor mai lung în spate pentru a vă oferi o  parte pe ceafă, extinsă, realizată din silicon care nu alunecă. Există fileuri care pot fi folosite ca elemente de reglare în jurul urechilor. Fibrele acestei peruci sunt sintetice și create cu o tehnologie specială pentru a asigura un aspect natural.

La primire, peruca poate fi purtată imediat ce a fost scoasă din cutie, și rezistă bine și la spălare. Arată la fel de bine și după spălare. Aceasta vine cu un capac de perucă monofilament care vă oferă cea mai realistă senzație și aspect. Părul se mișcă liber în același mod ca și părul tău natural.

Părul este legat manual în piesa de dantelă pentru a imita modul în care crește părul natural. Plasa transparentă acoperă de la tâmplă la tâmplă pentru a asigura o acoperire completă. Acest lucru face ca părul să fie mai realist, iar plasa transparentă permite scalpului să se vadă pentru a vă oferi un aspect și mai realist.

Verifică preț Peruci bărbați AICI!

Tunsoare monofilament pentru bărbați JJ de Jon Renau

Această perucă este confecționată din fibre sintetice care sunt simple și ușor de întreținut. Aceasta nu este o perucă de model vechi. A fost construită cu gândul la omul modern. Este 100 % legată manual pentru a-i da posibilitatea de a se mișca liber.

Partea superioară monofilament oferă posibilitatea de a fi stilizat flexibil. Partea din față este din plasă pentru a vă oferi o linie cu aspect natural ,care imită creșterea naturală a părului.

Partea exterioară a perucii are un poliuretan care oferă posibilitatea de a așeza sau de a lipi peruca la locul ei. Este ușoară și nu se simte ca și cum ai avea ceva pe cap. Este ideală pentru a acoperi căderea părului. Scalpul dumneavoastră poate respira în timp ce o purtați.

Toupee-ul în sine are un aspect creț pentru acei bărbați care au părul creț sau cărora le lipsesc propriile bucle. Are breton care are o lungime de 5,5 cm până la 5 cm. Coroana perucii este de 6,75 cm pe 9,25 cm.

Verifică preț Peruci bărbați AICI!

Toupee sintetic pentru bărbați Jackie de Jon Renau

Această perucă de la Jon Renau vă oferă un stil modern cu părul puțin mai lung. Aceasta este mai lungă la ceafă, ceea ce vă face să vă simțiți ca și cum ar fi un mullet. Această toupee are un preț accesibil, așa că nu trebuie să vă faceți griji că trebuie să spargeți o bancă pentru a arăta bine. Aceasta este o opțiune excelentă pentru chelia de tip masculin.

Este construit astfel încât să nu aibă capac, ceea ce permite scalpului să respire și să nu se simtă constrâns.

De asemenea, este ușor și nu se simte ca o greutate pe cap. Părul acestei peruci este sintetic, dar are un aspect și o senzație naturale. Are filete la urechi, ceea ce vă oferă posibilitatea de a ajusta peruca, creând în același timp un aspect fără cusur.

Bretonul are o lungime de 4,5 centimetri, iar coroana are 4,5 centimetri, dar părțile laterale au doar 3,5 centimetri. La ceafă are o lungime totală de 15 cm.

Verifică preț Peruci bărbați AICI!

Swagger, perucă din păr uman cu plasă completă

Peruca de păr uman Swagger este menită să adauge un pic de eleganță aspectului tău. Are un aspect general mai lung, de 20 cm. Această perucă folosește păr uman pentru a vă oferi un aspect și o senzație mai naturală. Este moale și se mișcă liber, ceea ce nu se întâmplă întotdeauna cu fibrele sintetice.

Această perucă poate fi stilizată și despărțită în orice mod doriți.

Are o calotă de dantelă complet căptușită pentru a vă oferi o acoperire excepțională. Partea din față a coafurii este din catifea pentru a vă oferi o senzație de confort cu un aspect natural. Există filete în jurul urechilor pentru a vă ajuta la ajustări. Include, de asemenea, filete reglabile pe tot perimetrul calotei.

Verifică preț Peruci bărbați AICI!

Perucă de păr uman voluminoasă pe jumătate rasă

Această perucă vă oferă un volum suplimentar fără a fi exagerat. Părul acestei peruci are partea de sus și părțile laterale mai lungi, în jur de 20 de centimetri. Partea de sus este ondulată, așa că s-ar putea să nu pară atât de lung. Partea din spate este tunsă mai aproape de scalp și are un aspect ras. Această perucă folosește păr uman pentru a vă oferi un aspect și o senzație mai naturală. Este moale și se mișcă liber, ceea ce nu se întâmplă întotdeauna cu fibrele sintetice.

Această perucă poate fi stilizată și despărțită în orice mod doriți. Are un capac de dantelă complet căptușit pentru a vă oferi o acoperire excepțională. Partea din față a coafurii este din catifea  pentru a vă oferi o senzație de confort cu un aspect natural.

Există filete în jurul urechilor pentru a vă ajuta cu ajustările. Include, de asemenea, filete reglabile pe tot perimetrul calotei.

Verifică preț Peruci bărbați AICI!

Perucă ondulată în partea de mijloc

Această perucă vă oferă volum fără să vă ofere înălțime. Acest stil de perucă este despărțit pe mijloc și are părțile laterale ondulate. Părul din partea de sus și de pe laterale are o lungime de aproximativ 20 cm. Partea din spate este mai lungă și coboară mai mult pe ceafă.

Această perucă vă oferă o coafură naturală despre care nimeni nu va putea spune că nu este a dumneavoastră.

Această perucă folosește păr uman pentru a vă oferi un aspect și o senzație mai naturală. Este moale și se mișcă liber, ceea ce nu se întâmplă întotdeauna cu fibrele sintetice. Această perucă poate fi stilizată și despărțită în orice mod doriți.

Are un capac de dantelă complet căptușit pentru a vă oferi o acoperire excepțională. Partea din față este din catifea pentru a vă oferi o senzație de confort cu un aspect natural.

În jurul urechilor există filete care ajută la reglaje. Include, de asemenea, filete reglabile pe tot perimetrul calotei, astfel încât să vă puteți asigura întotdeauna că există o potrivire perfectă.

Verifică preț Peruci bărbați AICI!

Perucă de păr sintetic cu bucle naturale, dezordonate

Această perucă este un pic mai lungă, pentru bărbatul care își dorește părul lung. Este un aspect dezordonat, dar natural. Are ceva bucle, așa că peruca vă oferă o alură frumoasă, dar nu este super ondulată. Această perucă are o lungime de 16 inci pe toată lungimea. Este o perucă sintetică care arată exact ca părul uman.

Doar cea mai experimentată persoană în peruci poate face diferența. Această perucă este simplu de întreținut și are un preț rezonabil.

Acest tip de perucă are memorie, astfel încât păstrează coafura. Nu va trebui să o coafați în mod constant. Nu este destinată utilizării cu instrumente de styling fierbinți. Aceasta este o perucă fără capac, dar are totuși un anumit tip de calotă în ea.

Are filete reglabile de-a lungul perimetrului capacului, care vă permite să faceți schimbări în funcție de necesități.

Este prevăzută cu fileuri de-a lungul urechilor pentru a vă oferi posibilitatea suplimentară de a vă asigura că peruca se potrivește perfect. Această șapcă vă oferă o acoperire completă pentru a asigura durabilitatea și permite în continuare scalpului să respire.

Această perucă poate fi construită fie cu o țesătură deschisă, fie cu o țesătură închisă. Depinde de preferințele dumneavoastră personale.

Verifică preț Peruci bărbați AICI!

Shaggy, perucă scurtă sintetică pentru bărbați

Această perucă are un aspect zburlit și dezordonat. Părul în sine are o ușoară ondulație care poate fi făcută să arate și mai dezordonată sau mai ordonată, dacă doriți. Are o lungime de 20 cm pe toată lungimea. Aceasta este o perucă sintetică care arată exact ca părul uman. Numai cea mai experimentată persoană în peruci poate face diferența.

Această perucă este simplu de întreținut și are un preț rezonabil. Acest tip de perucă este prevăzută cu memorie, astfel încât va menține coafura. Nu este destinată utilizării cu instrumente de coafat fierbinți. Aceasta este o perucă fără capac, dar are totuși un anumit tip de capac în ea.

Are filete reglabile de-a lungul perimetrului capacului care vă permite să faceți schimbări după cum este necesar.

Este prevăzută cu fileuri de-a lungul urechilor pentru a vă oferi o capacitate suplimentară de a vă asigura că peruca se potrivește perfect. Această calotă vă oferă o acoperire completă pentru a oferi durabilitate și permite în continuare scalpului dumneavoastră să respire.

Acest tip de perucă este construită cu o țesătură deschisă pentru a vă oferi mai multă respirabilitate.

Verifică preț Peruci bărbați AICI!

Peruca afro-americană cu păr uman scurt și creț

Această perucă este o perucă de tip masculin afro-american. Este scurtă și creață. Este disponibilă în mai multe nuanțe diferite. O puteți purta imediat după ce o scoateți din cutie. De îndată ce vă este livrată, sunteți gata de plecare. Este ușor de întreținut și de îngrijit. Această perucă este realizată din păr uman pentru a-i da un aspect și o senzație mai naturală.

Este moale și strălucitor, exact așa cum te-ai aștepta să fie părul uman. Se mișcă într-un mod care imită părul uman natural. Este sănătos și de calitate superioară. Este posibil să constatați că această perucă este puțin mai scumpă decât altele, mai ales dacă sunt sintetice. Are un capac complet din plasă pentru a vă oferi cel mai natural aspect și senzație.

Linia părului arată ca și cum ar fi a ta. Fiecare bucată de păr este legată manual în calota de dantelă pentru a semăna mai mult cu părul natural și cu modul în care crește el. Nimeni nu va ști vreodată că este o perucă, indiferent cât de aproape s-ar apropia de dvs.

Verifică preț Peruci bărbați AICI!

Peruca de păr uman cu părul scurt și creț

Această perucă este o coafură scurtă și ondulată. Este disponibilă în mai multe nuanțe diferite. Poate fi purtată imediat după ce este scoasă din cutie. De îndată ce primiți această perucă, sunteți gata de plecare. Aceasta este o perucă cu un stil accesibil.

Este expediată rapid, așa că nu va trebui să așteptați mult timp pentru a o încerca. Este ușor de întreținut și de îngrijit.

Această perucă este realizată din păr uman pentru a-i conferi un aspect și o senzație mai naturală. Este moale și strălucitoare, exact așa cum vă așteptați să fie părul uman. Se mișcă într-un mod care imită părul uman natural. Este sănătos și de calitate superioară.

Este posibil să constatați că această perucă este puțin mai scumpă decât altele, mai ales dacă sunt sintetice.

Are un capac complet din dantelă pentru a vă oferi cel mai natural aspect și senzație. Linia de păr arată ca și cum ar fi a ta. Fiecare bucată de păr este legată manual în capacul de dantelă pentru a semăna mai mult cu părul natural și cu modul în care crește. Nimeni nu va ști vreodată că este o perucă, indiferent cât de mult  s-ar apropia de tine.

Această perucă este disponibilă în mai multe mărimi diferite, așa că puteți fi sigură că o veți obține pe cea care vi se potrivește perfect.

Verifică preț Peruci bărbați AICI!

Peruca scurtă de păr uman Boycut

Această perucă cu siguranță te face să te simți ca și cum ai aparține unei trupe de băieți. Este o tunsoare scurtă, dar lungă în față. Poate fi periat în față, astfel încât capetele părului să cadă în ochi. Poate fi, de asemenea, periat în lateral, similar cu modul în care vedeți băieții purtând-o. Părul este drept, dar are o ușoară ondulație.

Această perucă este realizată din păr uman. Are un aspect și o senzație mai naturală. Similar cu ceea ce vă așteptați de la părul natural, este strălucitor și moale. Se mișcă într-un mod care imită părul uman natural. Este sănătos și de calitate superioară.

Este posibil să constatați că această perucă este puțin mai scumpă decât altele, mai ales dacă sunt sintetice.

Are un capac complet din dantelă pentru a vă oferi cel mai natural aspect și senzație. Linia de păr arată ca și cum ar fi a ta. Fiecare bucată de păr este legată manual în capacul de dantelă pentru a semăna mai mult cu părul natural și cu modul în care crește.

Nimeni nu va ști vreodată că este o perucă, indiferent cât de aproape s-ar apropia de tine. Această perucă este disponibilă în mai multe mărimi diferite, așa că puteți fi sigură că o veți obține pe cea care vi se potrivește perfect.

Verifică preț Peruci bărbați AICI!

Perucă de păr sintetic cu tunsoare scurtă

Această perucă are părul mai lung în față decât pe părțile laterale și la spate. Îl puteți da pe spate și îi puteți permite să fie puțin mai voluminos.

Puteți schimba coafura de la o zi la alta pentru a se potrivi preferințelor dumneavoastră. Această perucă este ușor de coafat și de îngrijit. Aceasta este o perucă sintetică care arată exact ca părul uman. Doar cea mai experimentată persoană cu peruci poate face diferența.

Această perucă este simplu de întreținut și are un preț rezonabil. Acest tip de perucă are memorie, astfel încât va menține coafura intactă.

Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la coafarea ei în mod constant. Nu este destinată utilizării cu instrumente de styling fierbinți. Aceasta este o perucă fără capac, dar are totuși un fel de capac încorporat. Are filete reglabile de-a lungul perimetrului capacului, care vă permite să faceți schimbări în funcție de necesități.

Este prevăzută cu filete de-a lungul urechilor pentru a vă oferi posibilitatea suplimentară de a vă asigura că peruca se potrivește perfect.

Calota vă oferă o acoperire completă, pentru a asigura durabilitatea și permite în continuare scalpului să respire. Această perucă poate fi construită fie cu o țesătură deschisă, fie cu o țesătură închisă. Depinde de preferințele dumneavoastră personale.

Verifică preț Peruci bărbați AICI!

Handsome Curly 100 la sută perucă de păr uman

Această perucă este realizată 100% din păr uman și este ondulată peste tot pentru a vă oferi un aspect de băiat frumos. Are un aspect natural și se simte și este ușor de întreținut. Este moale, strălucitoare și elastică, exact așa cum te-ai aștepta să fie părul uman. Se mișcă liber pentru a imita părul uman natural. Este sănătos și de calitate superioară.

Este posibil să constatați că această perucă este puțin mai scumpă decât altele, mai ales dacă sunt sintetice. Are un capac complet din plasă pentru a vă oferi cel mai natural aspect și senzație. Linia de păr arată ca și cum ar fi a dumneavoastră. Buclele cad pe față dar fără a vă oferi aspectul de breton.

Fiecare bucată de păr este legată manual în calota de dantelă pentru a semăna mai mult cu părul natural și cu modul în care crește. Nimeni nu va putea spune că este o perucă, oricât de aproape s-ar apropia. Această perucă este disponibilă în mai multe mărimi diferite, așa că puteți fi sigur că o veți obține pe cea care vi se potrivește perfect.

Verifică preț Peruci bărbați AICI!

Coafură de băiat fresh și cool, dreaptă, 100% perucă din păr uman

Această perucă vă oferă un look proaspăt de școlar. Are o lungime de 20 cm în partea de sus și pe laterale. Părul este drept, dar are o întoarcere sau bucle la vârfuri. Acest lucru vă oferă un aspect mai cool. Are un aspect natural ,se simte și este ușor de întreținut. Este moale, strălucitor și elastic, exact așa cum vă așteptați să fie părul uman.

Este posibil să constatați că această perucă este puțin mai scumpă decât altele, mai ales dacă sunt sintetice. Are un capac complet din plasă pentru a vă oferi cel mai natural aspect și senzație. Linia de păr arată ca și cum ar fi a dumneavoastră. Buclele cad pe față dar fără a vă oferi aspectul de breton.

Fiecare bucată de păr este legată manual în calota de dantelă pentru a semăna mai mult cu părul natural și cu modul în care crește. Nimeni nu va putea spune că este o perucă, oricât de aproape s-ar apropia.

Această perucă este disponibilă în mai multe mărimi diferite, așa că puteți fi sigur că o veți obține pe cea care vi se potrivește perfect.

Verifică preț Peruci bărbați AICI!

Peruca elegantă de păr ondulat, Remy Hair Wavy

Această perucă ondulată vă oferă tot stilul de care aveți nevoie. Îți oferă păr până la umeri, care are o lungime de 14 inci. Nu duce lipsă de păr, această perucă. Este confecționată din păr uman Remy, care este cea mai bună calitate de păr uman pe care o puteți găsi într-o perucă. Este mai sănătos și mai puternic.

Ține foarte bine la orice stil de coafură, indiferent dacă este ondulat sau îndreptat.

Cuticula părului Remy rămâne intactă și îl puteți trata în același mod în care vă tratați propriul păr. Folosirea părului uman vă oferă un aspect și o senzație mai naturală a perucii dumneavoastră. Vă oferă o linie de păr cu aspect natural.

O puteți coafa sau despărți în orice mod doriți, fără teama că cineva va crede că este o perucă.

Pentru a imita aspectul și creșterea părului natural, acesta este mai fin la linia părului și crește treptat în grosime pe măsură ce se îndreaptă spre partea din spate a capului.

Această perucă are o parte frontală din plasă, completă, pentru a vă oferi mai multă acoperire. Părul este legat manual în plasă pentru a-i conferi flexibilitate. Capacul perucii se potrivește cu contururile naturale ale capului dumneavoastră, fără grija de a se mișca de la locul ei.

Această calotă vă oferă o acoperire completă pentru a asigura durabilitate și permite scalpului să respire. Această perucă poate fi construită fie cu o țesătură deschisă, fie cu o țesătură închisă. Depinde de preferințele dvs. personale.

Verifică preț Peruci bărbați AICI!

 

Întrebări frecvente despre peruci

Ar trebui ca bărbații să poarte peruci?

Dacă vă simțiți stânjenit de pierderea părului, de subțierea părului sau de chelie, o perucă pentru bărbați ar putea fi o opțiune bună pentru dumneavoastră. Aveți la dispoziție multe opțiuni, astfel încât să puteți alege un stil care vă place. Dacă achiziționați o perucă de bună calitate, nimeni nu-și va putea da seama vreodată.

Pot să dorm cu peruca mea pentru bărbați?

Experții în peruci recomandă să nu dormiți cu peruca. Este posibil să dormiți cu ea și nu se va strica. Nu este ceva ce ar trebui să faceți în fiecare noapte. Dacă trebuie să o purtați peste noapte pentru că nu doriți ca cineva să știe că este o perucă, este posibil.

Cât costă o perucă pentru bărbați?

Orice perucă  variază ca preț în funcție de tipul și de părul care este folosit. O perucă de bază costă între 30 și 100 de dolari.

Mulți bărbați caută peruci elegante, există peruci la prețuri accesibile special pentru acest scop. Pentru bărbații care doresc o perucă pentru fiecare zi, acestea vor costa între 150 și 3.000 de dolari.

O perucă din păr uman va costa mai mult, dar este considerată a fi cea mai confortabilă și de cea mai bună calitate.

Cât timp rezistă perucile pentru bărbați?

Tipul de păr și modul în care a fost prelucrat face diferența în ceea ce privește durata de viață a unei peruci pentru bărbați. Vă puteți aștepta ca o perucă din păr uman pentru bărbați să dureze între 3 și 6 luni. Dacă este o perucă sintetică, aceasta poate dura între 6 și 9 luni.

Cum găsesc o perucă care să se potrivească cu barba mea?

Există mai multe modalități de a găsi o perucă pentru bărbați care să se potrivească cu barba ta. Cele mai multe peruci pentru bărbați sunt oferite în mai multe culori și nuanțe diferite, așa că este mai ușor. Este important să țineți cont de faptul că nu aveți nevoie de o potrivire exactă cu barba dumneavoastră.

Puteți găsi o culoare care să vă complimenteze barba în loc de o potrivire exactă.

Perucile pentru bărbați trebuie să aibă un capac frontal de plasă?

Cele mai multe peruci pentru bărbați au un fel de palsă în față. Partea frontală din plasă ajută la senzația ușoară și o face mai confortabilă. O parte frontală din plasă permite ca părul să fie legat manual și individual în ea pentru a-i da un aspect mai natural.

Cum stă fixată o perucă pentru bărbați?

Cel mai comun și mai simplu mod în care un bărbat își poate ține peruca la locul ei este cu ajutorul benzii adezive. Există o tehnică care trebuie luată în considerare pentru a menține peruca la locul ei chiar și atunci când se folosește banda adezivă. Nu puteți să o puneți pur și simplu pe cap.

Ce tip de adeziv ar trebui să folosesc pentru a menține peruca pentru bărbați la locul ei?

Există diferite tipuri de bandă adezivă pentru  peruca ta. Unele au o fixare delicată și durează doar o zi. Altele sunt un pic mai puternice și pot dura mai multe zile.

Banda adezivă este cel mai puternic tip de adeziv și poate rezista săptămâni întregi. Este posibil să fie nevoie să folosiți adezivi diferiți în funcție de rezultatele pe care le doriți.

Verifică preț Peruci bărbați AICI!

 

Share:

WhatsApp
Facebook
Twitter
Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce este Twillul

Ce este Twillul?

Ce este Twillul? Twillul este un tip de țesătură. Este folosit pentru a realiza multe tipuri de materiale, printre care denim, flanela si chino. Țesătura

Citește mai mult »
Pe trend

Articole care te-ar putea interesa:

Barbat poarta palarie Fedora

Pălării Fedora versus Pălării Trilby

Pălăriile Fedora și pălăriile Trilby au multe asemănări, dar variază și în unele dintre caracteristicile și trăsăturile lor. Nimic nu spune: „Bună, Frumoaso!” precum accesoriile

Este rochia o fusta

Este fusta o rochie?

Aflați diferența dintre o fustă și o rochie și cum să stilați fustele pentru a se potrivi cel mai bine cu silueta dvs. Cumpărăturile de

Tanara foloseste un burete lufa pentru baie

7 alternative la lufa (loofah)

Lufa reprezintă un instrument excelent pentru curățarea spatelui, a feței și a restului corpului. Este bine să cunoașteți diferitele tipuri de alternative la lufa care