30 de peruci până la umeri elegante/la modă

Peruca/peruci de lungime medie

Unele dintre cele mai sexy și mai atractive modele de peruci de lungime medie de pe piață astăzi vă pot oferi un plus de stimă de sine. Unele sunt confecționate din fibre sintetice, în timp ce altele sunt realizate din păr uman, dar indiferent de cea pe care o preferați, toate vă vor oferi o perspectivă diferită asupra vieții.

De la peruci cu păr ondulat la peruci cu păr drept, peruci pentru femei, meșe de păr (hairpieces) pentru a da volum părului, peruci pentru scalp (toppers) și extensii au existat de foarte mult timp.

Primele peruci care au fost purtate vreodată datează de la vechii egipteni, greci și romani, dar majoritatea oamenilor care le-au purtat pe atunci erau bărbați. În lumea de astăzi a perucilor, femeile sunt cele care le poartă în principal.

Când vine vorba de meșe de păr (hairpieces) și peruci pentru scalp (toppers), acestea sunt comune atât în ​​rândul bărbaților, cât și al femeilor, dar extensiile de păr și perucile sunt de obicei rezervate doar femeilor.

O perucă nu poate schimba doar felul în care arăți, ci și felul în care te simți și chiar și starea ta de spirit. Peruca potrivită îți poate oferi încredere în tine pe care poate nu ai avut-o înainte de a te decide să porți o perucă.

De exemplu, pe măsură ce îmbătrânesc părul meu a devenit mai subțire, ceea ce este ciudat pentru că întotdeauna am avut părul super bogat. Adăugarea unei extensii de păr, a unei peruci pentru scalp (hair topper) sau a unei peruci îmi oferă cu adevărat un impuls în ceea ce privește stima de sine.

Mai jos este o listă în detaliu cu unele dintre cele mai atractive modele de peruci de lungime medie de pe piață astăzi. Unele sunt confecționate din fibre sintetice, în timp ce altele sunt realizate din păr uman, dar indiferent de cea pe care o preferați, toate vă vor oferi o perspectivă diferită asupra vieții.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Conținut:

Peruca sintetică Alia-Petite de la Jon Renau

Peruca Alia de la Jon Renau este realizată pe o calotă mică și are lungime medie.

Este o perucă sintetică care combină aspectul realist al firului de păr pe un suport din dantelă cu o suprafață monofilament care dă iluzia creșterii naturale a părului într-un bob contemporan, care oferă multă mișcare și o coafură versatilă. Această perucă este grozavă pentru un joc de tenis înainte de a merge la birou.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Perucă ondulată până la umeri într-o coafură bob

Această perucă uimitoare este realizată într-o coafură bob și este făcută din păr uman ondulat. Lungimea ei atunci când îndreptați părul este de aproximativ 30,5 cm / 12 inci lungime, deci este o perucă de lungime medie care are lungimea până la umeri.

Construcția calotei din dantelă frontală o face ușor de pus și scos și oferă o densitate de 120%. Această perucă este apreciată de clienți ca fiind frumoasă și moale la atingere. Multe cliente afirmă faptul că nu au fost nevoite să o coafeze și au putut să o poarte imediat ce au scos-o din cutie și să arate grozav.

Această perucă vine în culori mixte pentru a da un aspect evidențiat sau într-o singură culoare, inclusiv mai multe nuanțe de roșcat, blond, șaten, negru și amestecuri din mai multe culori. O poți purta cu succes într-o coafură ondulată sau îi poți îndrepta părul pentru un aspect diferit.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Peruca sintetică Alexi de la Noriko

Peruca Alexi de la Noriko este coafată într-un bob texturat cu breton care îți va încadra fața într-un look modern și foarte elegant. Este o perucă sintetică de lungime medie care își va păstra coafura chiar și după ce o spălați, astfel încât este foarte ușor de întreținut.

Această perucă este foarte versatilă și o puteți găsi într-o gamă largă de culori și coafuri. Oferă un look realist care va fi invidiat de toți cei din jurul tău.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Peruci sintetice de lungime medie fără calotă (fără capac), cu coafură stratificată ușor ciufulită cu breton pentru femei

Această perucă până la umeri este realizată din păr sintetic și este ușor de îngrijit și foarte accesibilă la preț. Este disponibilă într-o gamă largă de culori, de la blond și roșcat la negru și șaten. Nu are calotă, astfel încât permite aerisire suficientă.

Clientele spun că această perucă uimitoare a fost foarte bine construită și este ușor de purtat, de îngrijit și de coafat. Poți purta această perucă la o ședință la școală cu profesorul copilului tău sau pentru o ieșire în oraș cu prietenele tale. Este versatilă și drăguță.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Peruca sintetică Alia de la Jon Renau

Îmbinând un aspect realist al liniei părului, prevăzută cu dantelă frontală, cu aspectul de creștere naturală a părului dintr-un top monofilament, această perucă oferă look-ul unei tunsori bob contemporane cu multă versatilitate.

De la a vă distra la soare și a vă relaxa lângă piscină până la a vă îndrepta spre o întâlnire de afaceri, această perucă vă oferă opțiunea unui look diferit care se potrivește fiecărei ocazii.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Peruci sintetice ondulate în nuanțe de roșcat fără calotă cu straturi lungi

Acest look în straturi lungi și ondulate va întoarce cu siguranță câteva capete după tine atunci când intri într-o cameră. Această perucă de 35,5 cm/14 inch, până la umeri, fără calotă, este confecționată din păr sintetic, moale și care arată complet realist.

O clientă a spus că oamenii din jurul ei nu aveau idee că ea poartă perucă și că iubește această perucă fără rezerve.

O altă clientă a spus că poartă peruca la serviciu și într-o varietate de alte locuri și că o iubește atât de mult încât a comandat o alta într-o culoare diferită. Această perucă este disponibilă în peste 20 de culori diferite pentru a se potrivi preferințelor oricui.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Peruca sintetică Alison de la Jon Renau

Peruca sintetică Allison de lungime medie de la Jon Renau este foarte elegantă și are coafura bob cu lungimea până la bărbie. Cu linia părului din dantelă frontală, permite multă mișcare și pare foarte naturală. Aceasta are o coafură grozavă de ieșit la un dans elegant sau pentru a merge la o cină importantă.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Peruci sintetice blonde Dolly Parton, de lungime medie, fără calotă, pentru femeile mai în vârstă, cu lungimea de 14 inch/35,5 cm

Această perucă uimitoare a legendei muzicii country Dolly Parton are culoarea ei blondă specifică, dar există și în alte nuanțe de blond, roșcat, șaten și negru. O clientă care și-a pierdut părul a spus că această perucă i-a făcut viața mult mai bună.

Îi place aspectul perucii și coafura acesteia, lungimea până la umeri, precum și culoarea pe care a ales-o. Mulți oameni adoră, de asemenea, bretonul din construcția fără calotă a acestei peruci ușor de purtat, confecționată din păr sintetic, dar care arată natural.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Perucă sintetică Bailey de la Rene of Paris

Peruca Rene of Paris Bailey este de lungime medie, sintetică, cu straturi care curg în jurul feței până la umeri într-o manieră relaxată, oferind în același timp un look foarte la modă. Această perucă oferă un aspect distractiv în timp ce este suficient de serioasă pentru a fi purtată la o ședință cu profesorul copilului tău.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Păr uman real, cu peruci de dantelă lejere, scurte și ondulate, lungi de 14 inch/35,5 cm

Această perucă lejeră, până la umeri, are o construcție cu calotă din dantelă frontală și este confecționată din păr uman, astfel încât poate fi purtată în coc sau într-o coadă de cal și puteți folosi chiar și un ondulator sau un fier de îndreptat părul pentru a obține o varietate de coafuri.

Este disponibilă într-o gamă largă de culori și nuanțe diferite, astfel încât puteți alege dintr-o gamă largă de opțiuni pentru a obține look-ul și coafura dorite.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Peruca de păr uman Beguile de la Raquel Welch

Peruca Raquel Welch Beuile este o perucă de lungime medie creată din păr uman. Această perucă cu coafură bob până la umăr vă va capta prietenii și familia, iar tipul de monofilament legat manual (fir cu fir) creează un aspect asemănător scalpului, astfel încât să puteți purta cărarea pe orice parte doriți și chiar să purtați părul ridicat.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Peruca sintetică HD Goddess de la Raquel Welch

Peruca Raquel Welch Goddess este o perucă de lungime medie, care sfidează căldura, cu calota din dantelă frontală Sheer Indulgence™. Aceasta înseamnă că aveți opțiunea de a o coafa în jurul feței, iar partea superioară cu monofilament vă va permite să poziționați cărarea sau să o coafați în moduri diferite.

Peruca poate fi ondulată pentru a-i oferi un efect mai dramatic atunci când alegeți coafura.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Peruca din păr uman Headliner de la Raquel Welch Headliner

Peruca Headliner de la Raquel Welch este un bob lung și în straturi care a fost creat cu calotă 100% lucrată manual, care vă va oferi mai mult confort decât alte peruci. Oferă un aspect natural și poate fi coafată cu cărarea în diferite moduri, în coadă de cal sau într-un coc înalt, deoarece scalpul pare realist.

Deoarece este creată din păr uman, această perucă este foarte versatilă, o poți purta în aproape orice coafură care se potrivește dispoziției tale.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Peruca sintetică Cameron-Petite de la Jon Renau: dantelă frontală, monofilament

Peruca Cameron de la Jon Renau are o calotă mică. Această coafură bob are lungime medie și este realizată din fibre sintetice. Oferă un aspect atemporal, astfel încât să o poți purta și în anii următori.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Peruca sintetică Blair de la Jon Renau: Calotă deschisă

Arătând o coafură bobcat clasic cu breton dramatic, peruca Blair de la Jon Renau reprezintă prin excelență coafura pentru păr drept. Este adorabilă, dar atrăgătoare, și este comod de purtat. Dacă ai părul creț natural, dar îți dorești să ai părul drept, cel puțin din când în când, aceasta este peruca potrivită pentru tine.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Peruca din păr uman Bravo de la Raquel Welch: dantelă frontală, monofilament

Peruca din păr uman Bravo de la Raquel Welch oferă un look stratificat cu o tunsoare de precizie pe care o puteți purta cu cărarea pe orice parte, deoarece este confecționată din păr uman, iar scalpul are un look natural.

Această perucă este extrem de versatilă, așa că o puteți purta la nunta voastră sau în timp ce vă plimbați pe plajă în luna de miere.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Peruca din păr uman Carrie de la Jon Renau – Renau Exclusiv: monofilament

Peruca Jon Renau Carrie – Renau Exclusive Colors este o perucă de lungime medie realizată din păr uman care oferă mai multă versatilitate decât multe alte peruci cu dantelă frontală.

Veți avea o mulțime de opțiuni de styling (coafură) cu această perucă uimitoare care este disponibilă într-o varietate de nuanțe, culori și mărimi ale calotei.

Această perucă reprezintă o altă opțiune grozavă dacă sunteți în căutarea unei peruci pe care să o puteți purta cu ușurință de la cursul dvs de spinning de dimineață până la o întâlnire importantă de afaceri de după-amiază.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Peruca de păr uman Carrie de la Jon Renau: Monofilament

Peruca Carrie de la Jon Renau a fost creată din păr uman într-o dantelă frontală nedetectabilă, astfel încât să o puteți purta într-o varietate de coafuri. Este disponibilă în multe culori diferite, inclusiv ombre. Vă oferă un look seducător care te va face să te simți sexy și în siguranță.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Perucă sintetică Celebrity de la Raquel Welch: dantelă frontală, monofilament

Peruca Celebrity de la Raquel Welch este o perucă sintetică de lungime medie, care oferă straturi lejer ondulate, dar subtile. Are o calotă din dantelă frontală cu un top monofilament, iar baza sa legată 100% manual vă permite mult confort și mișcare, astfel încât să vă puteți trăi viața fără să vă faceți griji în ceea ce privește peruca.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Peruca sintetică Rene de la Paris Cheyenne

Peruca Rene de la Paris Cheyenne este o perucă de lungime medie, sintetică care este coafată într-un bob, cu straturi de lungime medie în față și o coroană care va încadra fața într-un stil foarte contemporan. Prevăzută cu dantelă frontală, peruca oferă posibilitatea de a fi foarte versatilă, astfel încât să o poți purta într-o varietate de coafuri.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Peruca sintetică Clair de la Jon Renau: monofilament cu dantelă frontală

Peruca Clair de la Jon Renau este creată din fibre sintetice pentru un look romantic, care permite onduleurilor lejere să se rostogolească ușor sub umeri pentru un look foarte distractiv și incitant.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Peruca sintetică Claire de la Noriko

Peruca Claire de la Noriko este o perucă de lungime medie până la guler, cu prinderi Laird și margini foarte texturate. Un breton pieptănat într-o parte îți oferă un look plin de farmec, care va fi invidiat de toți prietenii tăi.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Perucă sintetică clasică Classic Cut Wig de la Raquel Welch: monofilament, perucă sintetică rezistentă la căldură

Puteți purta peruca Classic Cut de la Raquel Welch la serviciu sau la o petrecere. Este o perucă de lungime medie care sfidează căldura prin mișcarea sa naturală. O poți purta într-o coafură dreaptă sau ondulată pentru mai multă versatilitate, în funcție de starea ta.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Peruca sintetică Dakota de la Rene of Paris

Peruca Dakota de la Rene of Paris este o perucă sintetică de lungime medie cu straturi, care oferă un look elegant și clasic. Purtați-o la o ieșire în oraș sau în drumeții la munte. Cu o calotă parțial din dantelă, peruca arată natural oferind imaginea unui scalp real în ceea ce privește creșterea părului.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Peruca sintetică Drew de la Jon Renau: monofilament și dantelă frontală, rezistentă la căldură

Peruca Drew de la Jon Renau este foarte versatilă și vă permite să o purtați într-o gamă largă de coafuri, pentru a se potrivi dispoziției tale. Este rezistentă la căldură, așa că puteți folosi plăci de îndreptat sau ondulat pe ea pentru a obține look-ul și coafura pe care le doriți.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Peruca sintetică HD Elizabeth de la Jon Renau

Peruca Elizabeth de la Jon Renau oferă o mulțime de onduleuri seducătoare într-o coafură boemă clasică stil bob.

Se mândrește cu dantelă frontală gata de purtat, legată 100% manual, ceea ce creează aspectul unei creșteri naturale a părului. Aceasta este o opțiune excelentă pentru a ieși într-un club sau pentru a sta acasă și a viziona un film.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Peruca sintetică HD Editor’s Pick Elite de la Raquel Welch

Peruca Editor’s Pick Elite de la Raquel Welch este o perucă de lungime medie, rezistentă la căldură, care oferă un bob relaxat în straturi și mult confort, fiind în același timp foarte versatilă. O alegere excelentă pentru birou sau o excursie la cumpărături.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Peruca sintetică Eden de la Noriko

Peruca Eden de la Noriko este la modă, dar feminină și chiar practică. Acest bob este drăguț și distractiv, cu onduleuri lejere și relaxate de plajă și o calotă plină. O poți purta la plajă sau la o petrecere.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Peruca sintetică Evanna de la Rene of Paris

Peruca Evanna de la Rene of Paris este o perucă sintetică de lungime medie, cu bucle/onduleuri lejere de plajă care cad  în cascadă până la umeri. Oferă un look la modă, dar dulce și feminin, care îi va face pe prietenii tăi, și chiar pe unii dintre dușmanii tăi, să te invidieze.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Peruca sintetică Emilia de la Jon Renau

Peruca Emilia de la Jon Renau oferă aspectul unui stil bob mai lung, cu breton care îți va evidenția ochii și pomeții. Reprezintă o opțiune excelentă pentru a adăuga mai multă profunzime și mister ochilor tăi.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

10 întrebări frecvente despre peruci

Purtarea unei peruci, inclusiv a unei peruci până la umeri, îți va face părul să crească?

Purtarea unei peruci nu vă va face părul să crească, dar poate împiedica creșterea părului dacă porți o perucă prea mult timp fără a avea grijă de părul tău natural de sub perucă.

Celulele care ajută la creșterea părului vor putea în continuare să funcționeze sub pielea dvs, chiar dacă purtați o perucă, dar amintiți-vă, aceasta ar trebui să fie purtată timp de cel mult șase săptămâni înainte de a o scoate și de a lăsa părul propriu să respire.

Arată realist/natural perucile sintetice până la umeri?

O perucă sintetică de înaltă calitate va părea mai naturală decât o versiune mai ieftină de perucă. De fapt, ele pot arăta exact ca o perucă de păr uman.

Perucile sintetice rezistente la căldură tind să fie mai puțin strălucitoare decât alte peruci sintetice, așa că în mod normal perucile netratate pentru a fi rezistente la căldură par mai realiste și mai naturale decât perucile sintetice rezistente la căldură.

Ce fel de perucă până la umeri arată cel mai natural?

O perucă din păr uman va arăta mai natural și este mai bine dacă peruca este o perucă cu dantelă frontală sau o perucă din dantelă integrală, cu o calotă monofilament (fir cu fir) legată manual.

Puteți cumpăra online toate tipurile de peruci sau puteți merge la un magazin fizic dacă doriți să încercați diferite coafuri înainte de a cumpăra. După ce ai găsit peruca pe care o iubești, te poți duce la un hairstylist profesionist care o poate face să arate chiar și mai natural.

Ce este o perucă cu dantelă frontală 360 cu lungimea până la umeri?

O perucă cu dantelă 360 are tot ce are o perucă cu dantelă frontală, cu excepția faptului că dantela înconjoară întregul perimetru al perucii și, în esență, al capului tău.

Acest lucru vă va asigura că dantela din spate pare să arate ca scalpul dvs. natural, astfel încât să puteți purta părul ridicat în cocuri înalte și cozi de cal, pe care nu le puteți purta cu o perucă prevăzută cu dantelă doar în partea frontală.

De unde știi dacă ai nevoie de o perucă de mărime medie sau de mărime mare până la umeri?

Pentru a determina mărimea corectă a perucii, va trebui să măsurați circumferința capului de la linia părului din față, prin spatele urechii, pe la ceafă, până la cealaltă ureche și apoi înapoi la linia părului din față.

Fii atentă, totuși, deoarece mărimile pot varia de la un brand la altul și nu toate perucile sunt disponibile în toate mărimile calotei.

Ce fel de șampon folosiți pentru a vă spăla perucile, inclusiv perucile de lungime medie?

Ar trebui să utilizați șampon și balsam pentru peruci pentru a vă spăla peruca, deoarece acestea au o compoziție specială pentru a curăța firele perucii delicat și temeinic.

Dacă peruca ta este realizată din păr uman real, totuși, ar trebui să folosești același șampon și balsam pe care le folosești pentru părul tău natural.

Ce fel de perucă până la umeri este cea mai bună pentru început?

Când vine vorba despre peruca cea mai ușor de purtat de către începătoare, totul este despre calotă. În mod normal, există trei tipuri de peruci pe care le puteți achiziționa, inclusiv peruci legate 100% manual, peruci monofilament (fir cu fir) și peruci cu dantelă frontală.

Perucile cu dantelă frontală sunt cele mai ușor de utilizat și ajută la crearea iluziei de păr real pe cap, ceea ce o face să arate mai realist.

Cum îți poți da seama dacă peruca ta până la umeri este de bună calitate?

Când achiziționați o perucă de lungime medie, doriți ca aceasta să reziste mult timp. O perucă de lungă durată, de bună calitate trebuie să arate precum părul natural, ar trebui să fie ușor de manevrat și să vă ofere opțiunea de a o spăla ca și cum ar fi părul dvs. natural.

Poți să piepteni cu peria o perucă ondulată, de lungime medie?

Nu ar trebui să folosiți o perie pe o perucă ondulată, dar puteți pieptăna buclele ușor, una câte una, cu un pieptene. De asemenea, vă puteți folosi degetele pentru a pieptăna buclele dacă peruca este extrem de ondulată.

Pieptănatul părului creț sau a perucii cu păr ondulat cu peria o poate deteriora permanent și îi poate modifica coafura de ansamblu.

Ai nevoie de o perie specială pentru perucile până la umeri?

Nu aveți nevoie de o perie specială pentru peruci, și în cele din urmă, nici nu ar trebui să le periați.

Perucile trebuie tratate cu o grijă deosebită, iar o perie poate rupe calota perucii sau poate smulge o parte din firele de păr de pe perucă. În schimb, ar trebui să utilizați un pieptene cu dinți largi.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Share:

WhatsApp
Facebook
Twitter
Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pe trend

Articole care te-ar putea interesa:

Barbat poarta palarie Fedora

Pălării Fedora versus Pălării Trilby

Pălăriile Fedora și pălăriile Trilby au multe asemănări, dar variază și în unele dintre caracteristicile și trăsăturile lor. Nimic nu spune: „Bună, Frumoaso!” precum accesoriile

Este rochia o fusta

Este fusta o rochie?

Aflați diferența dintre o fustă și o rochie și cum să stilați fustele pentru a se potrivi cel mai bine cu silueta dvs. Cumpărăturile de

Tanara foloseste un burete lufa pentru baie

7 alternative la lufa (loofah)

Lufa reprezintă un instrument excelent pentru curățarea spatelui, a feței și a restului corpului. Este bine să cunoașteți diferitele tipuri de alternative la lufa care