30 de peruci parțiale la modă

Peruci partiale pentru femei

Oamenii cumpără peruci din mai multe motive: părul lor devine mai rar, o tunsoare nereușită sau doar pentru o schimbare. Perucile sunt confecționate din păr uman natural sau din păr sintetic.

Ele sunt realizate sub formă de calote de dantelă confortabile sau cu calote deschise realizate din țesătură. Perucile sunt disponibile în toate culorile, tunsorile și lungimile. S-ar putea să găsești aici peruca perfectă.

Ce înseamnă pentru tine natura umană? Înseamnă să-ți schimbi look-ul doar pentru că este o schimbare? Înseamnă să pornești într-o altă direcție doar pentru a avea o aventură? Poate că înseamnă a rupe lanțurile unui drum riguros planificat pentru tine.

Indiferent de motiv, stilul joacă un rol important în orice schimbare. Poate că o perucă ar putea ajuta în această direcție.

Conținut:

Compania LA Wig

Păr uman Regular

Te-ai întrebat vreodată unde se duce părul tuns de pe capul tău care cade pe podeaua salonului de coafură? Acesta este folosit în peruci din păr uman Regular. O perucă din păr uman poate fi tunsă, spălată, uscată și coafată exact la fel ca propriul vostru păr. Aveți de ales între colecțiile de peruci din păr uman Regular de la Raquel Welch și Jon Renau:

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Perucă din păr uman Raquel Welch’s Applause cu dantelă frontală, monofilament

Fiecare femeie din lume a văzut un film, o reclamă TV sau un interviu cu vedete precum Emma Watson, Halle Berry sau Carey Mulligan și au admirat părul lor.

Am fugit imediat la salon să ne tundem părul ca ele. De ce să te deranjezi când poți avea o perucă coafată cu iscusință pentru a arăta exact ca părul vedetelor?

Veți întinde calota de dantelă pe cap în care fiecare fir de păr, numit monofilament, a fost construit prin legare 100% manuală.

Calotele din dantelă frontală sunt ușoare și oferă un aspect natural. Perucile monofilament arată exact ca părul care crește pe scalp și pot fi purtate cu cărare pe partea dorită de dvs. pentru a arăta și mai natural.

Mărimea calotei este medie, cu lungimea de 5 inci/12,7 cm la coroană, de 4 inci/10,16 cm pe lateral și la ceafă de un sfert de inci/0,635 cm. Această perucă se află în Top 25, deoarece look-ul său ușor și aerisit încadrează fața, dă substanță coafurii și flatează femeile de toate vârstele.

Această perucă este disponibilă în nuanțe de la gri la blond la negru și brunet.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Perucă din păr uman Blake Petit, monofilament cu dantelă frontală de la Jon Renau

Acum ne uităm la perucile cu lungimea părului până la omoplați sau care atârnă frumos până deasupra pieptului. Este un lucru recunoscut din timpuri imemoriale că părul lung este sexy.

Deci, să aruncăm o privire la părul care începe să crească lung (gândiți-vă la modelele care prezintă mașini, cai sau se află pe ringurile de dans ținând pahare de vin în mână.)

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Perucă de păr uman Carrie cu monofilament de la Jon Renau

Ce au în comun Kim Kardashian, Rose Byrne și Amy Adams? Pletele lor ajung la nivelul claviculei, coafura este plină și sunt purtate în zeci de moduri diferite.

Ceea ce observi cel mai mult sunt pomeții care ies în evidență, ochii mari și zâmbetul de  Mona Lisa. Chiar poate părul să facă asta pentru o fată? Să fii sigură că da!

Veți întinde pe cap o calotă din dantelă frontală în care firele de părul uman monofilament au fost legate 100% manual. Peruca are o calotă cu lungimea părului  de 11 inci/27,94 cm la coroană, de 10 inci și jumătate/26,67cm în părțile laterale și 7 inci și un sfert/18,79 cm la ceafă.

Calota frontală din dantelă este complet invizibilă și poate fi purtată cu orice coafură imaginabilă. Este disponibilă în blond, roșcat, brunet și negru în orice nuanță dintre acestea care ți se potrivește cel mai bine.

De ce a ajuns această perucă în Top 25? Într-o lume a întâlnirilor Zoom în care măștile ne ascund machiajul rafinat, toate avem nevoie de acel ceva suplimentar pentru a fi remarcate. Cu o perucă care transmite mister purtătoarei, vei fi cu siguranță remarcată. Și hei, ce fată nu are nevoie de ceva mister în look-ul ei?

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Wigsbuy

Păr uman Remy

Peruci Coafura Beyonce din păr indian Remi 100%, drept și mătăsos, 20 de inci/50,8 cm, cu dantelă frontală

Părul Remy diferă de părul uman prin faptul că Remy are încă cuticula pe firul de păr. Cuticula reprezintă celulele moarte ale pielii care se înfășoară în jurul firului de păr pentru a-l proteja de deteriorare.

Este păr uman adevărat, dar acest lucru face părul mai moale și mai natural. Este, de asemenea, cel mai scump păr uman natural.

Veți plasa pe cap această calotă din dantelă cu păr lung de 20 inci/50,8 cm. Peruca este disponibilă în nuanțe de blond, o nuanță de roșcat (copper penny red), puțin brunet și negru jet.

Această perucă a ajuns în Top 25 pentru că părul seamănă atât de mult cu părul lui Beyonce, încât este greu de crezut că purtați o perucă. Când ceva arată atât de real, o porți imediat. În timp ce cântați All the Single Ladies, desigur, și orbiți pe toată lumea cu mișcările voastre perfecte de dans.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Perucă cu dantelă frontală din păr uman Remy Glamour and More de la Raquel Welch Couture

”Gimme a head of hair, long, beautiful hair, shining, gleaming, streaming, flaxen, waxen hair” (mulțumesc scriitorilor James/Arthur/Galt/Gerome pentru melodia perfectă)!

Senzația de păr lung care zboară în vânt în timp ce călărești un cal care aleargă în galop, mergi pe motocicletă sau dansezi prin aer cu parapanta este de neînțeles pentru femeile care nu au părul lung.

Totuși, pot trăi această senzație splendidă purtând această perucă cu dantelă frontală elvețiană în care părul a fost 100% legat manual. Partea superioară este monofilament, și de asemenea legată manual.

Părul are lungimi diferite din lateral, din spate și din față pentru a da iluzia unui păr real. Perucile sunt disponibile în culori exotice precum Chardonnay și Cappuccino.

Am ales special acest model pentru Top 25, pentru că este ilustrația perfectă a părului lung. Are lungimea până la curba taliei chiar deasupra șoldului. Curge încet, strălucește puternic și oferă tuturor femeilor o aură sexy.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Compania LA Wig

Sintetic

Peruca sintetică Ariana de la Jon Renau cu dantelă frontală, monofilament

Am discutat despre părul lung cu toate avantajele sale. Doamnele care preferă părul lung vor aprecia această perucă SmartLace. Calota SmartLace al perucii este o tehnologie pe care doar Jon Renau o oferă, cu o calotă care se potrivește perfect capului.

Fibrele sunt legate manual de dantelă oferind un aspect complet natural. Peruca poate fi coafată în orice mod dorește purtătoarea ei, cu părul orientat spre față sau spre exteriorul feței.

Veți întinde această calotă cu dantelă frontală pe cap și veți urmări cum părul cu lungimea de 19 inci/48,26 cm la coroană, de 19,5 inci/49,53 cm în lateral și de 20,25 inci/51,43 cm la ceafă – îți cade până la talie.

Peruca este disponibilă în culori variind de la alb sau argintiu la câteva nuanțe de roșcat, mai multe nuanțe de blond și brunet până la negru intens midnight.

Această perucă a ajuns în Top 25 datorită calității sale. Fibrele sintetice de păr seamănă complet cu părul uman real, poate fi purtată cu cărare la fel ca părul uman și își păstrează culoarea și forma fără prea mult efort.

Progresele tehnologice au făcut ca perucile sintetice de la Jon Renau de astăzi să arate naturale într-o mare varietate de coafuri și culori.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Peruca sintetică Center Stage de la Raquel Welch cu dantelă frontală, monofilament

Unele fete pur și simplu poartă părul scurt mai bine decât cel lung. Tunsoarea flatează cele mai multe forme de față și poate fi purtată cu cărare pe o parte sau cu breton pe frunte, pe măsură ce spiritul tău se manifestă.

Această perucă specială este confecționată din fibre sintetice. Diferența dintre părul sintetic și cel uman este dată de fibre. Substanțele chimice care fixează culoarea, astfel încât să poată fi revopsit și coafat cu bucle sau onduleuri, nu sunt la fel de puternice în părul uman.

Fibrele sintetice nu au nevoie de toate acestea datorită tehnologiei folosite pentru a le face să se simtă și să arate ca părul uman. Părul sintetic nu este la fel de scump ca părul uman real.

Fibrele sintetice sunt fabricate din acril, poliester, PVC sau un fel de plastic, și Kanekalon. Fibrele sintetice de calitate scăzută sunt strălucitoare, nu la fel de netede și mătăsoase la atingere și nu se mișcă așa cum s-ar mișca părul adevărat.

Kanekalon este cea mai bună fibră sintetică, așa că ai grijă să o cauți când dorești să-ți cumperi o perucă.

Peruca ușor ondulată a domnișoarei Welch este construită pe dantelă frontală monofilament cu fibre 100% legate manual. Fibrele Kanekalon au lungimea de trei inci și jumătate/8,89 cm pe coroană, de doi inci și jumătate/6,35 cm în lateral și trei inci/7,62 cm la ceafă.

Culorile variază de la argintiu și alb la mai multe nuanțe de blond, mai multe nuanțe de brunet, doar două nuanțe de roșcat, dar nuanțe de negru din belșug.

Această perucă a ajuns în Top 25 pentru că există femei de o anumită vârstă care nu suportă nimic pe gât și/sau pe față. Aceste doamne au nevoie de o coafură atractivă fără ca părul să cadă pe gât și să provoace bufeuri.

Unele doamne au pur și simplu sânge fierbinte și nu pot purta părul lung. Altele arată pur și simplu mai bine cu părul scurt. Eu, personal, prefer o lungime medie a părului și îl port într-o coadă de cal, pentru că orice pe gât mă face să transpir. Această perucă este perfectă pentru astfel de doamne.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Perucă sintetică Rene of Paris Amal Basic Cap (Calotă basic)

Pentru doamnele care preferă ca stilul coafurii să urmărească ușor conturul feței, le oferim peruca Amal. Tunsă în bob și cu lungimea până la linia maxilarului și la ceafă, această perucă sintetică funcționează pe o calotă basic (de bază).

O calotă de bază constă din benzi de material, cum ar fi bumbacul sau mătasea, țesute împreună ca o țesătură de coș. Acest lucru dă impresia că părul crește în direcții diferite, ca în viața reală.

Această perucă imită viața reală prin faptul că rădăcinile încep să se deschidă la culoare pe măsură ce firul de păr „crește”.

Onduleurile blânde cad la șapte inci și jumătate/19,05 cm în față, zece și o treime/26,16 cm la coroană și patru inci/10,16 cm la ceafă. Culorile variază de la argintiu la roșcat și de la blond la brunet și negru.

Am inclus această perucă în Top 25 pentru a satisface doamnele cărora le place ca un cadru delicat de păr să le încadreze fețele, dar deranjul și oboseala de a coafa peruca. Fibrele sintetice sunt bune pentru asta, iar Rene of Paris le folosește doar pe cele mai bune.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Wigsbuy

Legate 100% manual

Perucă blondă ondulată din păr uman 100% Full Lace Cap (calotă complet din dantelă)

Am o slăbiciune pentru părul lui Goldie Hawn. Il ador. Se potrivește chipului ei și îmi place felul în care i se așează pe umeri și pe piept. Al meu, din păcate, este în mod natural ondulat și poate fi tuns doar în scări. Altfel, s-ar ondula în orice coafură mi-aș dori.

Nu aș putea purta coafura lui Goldie, dar îmi place atât de mult!

Această perucă din păr uman, 100% legată manual, are lungimea de 16 inci/40,64 cm pentru fiecare fibră sau fir de păr legat manual în dantelă. Calota complet din dantelă se potrivește perfect capului, iar părul cade natural din calotă până la vârfuri.

Peruca este disponibilă în mai multe nuanțe de blond cu rădăcini închise la culoare, două nuanțe de roșcat, câteva nuanțe de brunet și negru pitch.

Am inclus această perucă în Top 25, pentru că toți avem pe cineva sus, pus pe un piedestal. Aspirăm să arătăm și să fim ca ei. Idealul meu este Goldie Hawn.

Pe măsură ce își interpretează rolurile, cântă și dansează, părul ei este absolut perfect, fără să se încurce sau fără ca măcar un fir de păr să se miște de la locul lui. Această perucă ar face-o mândră pe preferata mea.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Compania LA Wig

Peruca din păr uman Remy cu dantelă frontală monofilament Jon Renau Sienna Renau Exclusive Lace Front

Cunosc câteva femei care ar citi această listă de Top 25 și ar ofta frustrate. Acestea sunt femeile al căror păr nu s-ar coafa sub nicio formă. Zboară în toate părțile, este stufos, prea cârlionțat pentru orice stil coafură, sau seamănă cu cineva care a fost electrocutat. Stiu.

Părul meu a fost exact așa de când aveam patru ani și până la 20 de ani. Această perucă este pentru tine.

Această perucă lungă, în scări, este 100% legată manual într-o calotă de dantelă monofilament (fir cu fir). Măsoară 14,5 inci/36,83 cm la coroană, 13 inci/33,02 cm în lateral și 10,75 inci/27,30 cm la ceafă.

A fi legat manual înseamnă că părul uman Remy se poate purta cu cărare pe orice parte și cade natural, exact ca părul uman adevărat. Îl poți purta în mai multe nuanțe de blond, roșcat și brunet.

Această perucă a ajuns în Top 25 pentru femeile care își doresc cu disperare un păr care să arate normal. Calitatea sa este de neegalat. Coafura sa este în tendințe în orice anotimp. Aspectul său este complet natural și se potrivește cu aproape orice formă a feței. Purtați-o cu mândrie, doamnelor!

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Peruca sintetică cu dantelă frontală monofilament Crushing on Casual de la Raquel Welch

O parte a naturii umane este schimbarea look-ului tău obișnuit. Fetele cu păr lung vor dori uneori o perucă cu păr tuns scurt. S-ar putea chiar să meargă până acolo încât să-și vopsească mai multe șuvițe din părul perucii în roz, albastru, verde, galben, violet sau mai multe nuanțe ale uneia sau două dintre ele.

În tendințe acum este părul lung în stilul ombre, ceea ce înseamnă că începe în partea de sus cu o nuanță deschisă dintr-o culoare și nuanța devine gradual din ce în ce mai închisă pe măsură ce cobori în partea de jos a părului, unde devine cea mai închisă.

Oricum ai decide să-ți vopsești părul sau chiar dacă nu o faci, această perucă este schimbarea perfectă pentru doamnele cu părul lung. Părul este sintetic, 100% legat manual într-o calotă cu dantelă frontală care se întinde de la o tâmplă la alta prin monofilament.

Acest lucru permite părului să fie pieptănat și despărțit cu cărare pe orice parte doriți pentru un look complet natural.

Această perucă oferă o bază (calotă/capac) Memory Cap III din fibre sintetice Kanekalon cu lungimea de patru inci/10,16 cm la coroană, un inci și jumătate/3,81 cm în lateral și doi inci și jumătate/6,35 cm la ceafă.

Dacă nu îți place părul roz, poți alege între argintiu, câteva nuanțe de blond, câteva nuanțe de roșcat, câteva de brunet și negru jet.

Această perucă a ajuns în Top 25 datorită calității uimitoare a perucilor de la Miss Welch. Kanekalon este fibra sintetică de cea mai bună calitate și este folosită în aceste peruci. Tehnologia folosită în calote, în firele de păr și fibrele legate manual este de ultimă generație.

Dacă părul nu îți este atins, nimeni nu ar ști că porți o perucă. În timp ce toți producătorii de peruci se străduiesc pentru aceeași naturalețe în produsele lor, perucile Miss Welch sunt cele mai bune.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

French Drawn Top

Compania LA Wig

Peruca Cara de la Jon Renau din păr uman Remy

Acum că înțelegem mai bine cum este construită calota (capacul) unei peruci French Drawn, puteți aprecia mult mai mult aceste peruci. Peruca Cara este 100% din păr uman Remy legat manual, prins în maniera French Drawn.

Acest lucru îi oferă această tunsoare bob drăguță până la umăr, volumul dat de două straturi de păr care arată natural cu cărare sau în alt mod.

Calota este de zece inci și jumătate/26,67 cm la coroană, zece inci/25,4 cm pe laterale și șase inci/15,24 cm la ceafă. Este disponibilă în mai multe nuanțe de blond, roșcat și câteva nuanțe de negru.

Această perucă a făcut topul Top 25 de peruci elegante datorită calității perucii și a tăieturii sale. Calitatea este pur și simplu remarcabilă. Tunsoarea flatează orice formă a feței, precum și femeile de orice vârstă.

Ca fostă roșcată, pot aprecia nuanțele de roșu chiar dacă admir o croială care mi-ar flata propria față.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Peruca din păr uman Remy High Fashion de la Raquel Welch – French Drawn, monofilament

O calotă French Drawn funcționează în trei straturi. Primul strat sau stratul inferior este sticlă-mătase sau sticlă filată asemănătoare cu fibra de sticlă. Aceste fibre sunt înnodate și legate manual în al doilea strat sau într-un strat fin de dantelă.

Al treilea și stratul superior este din nou din fibre de sticlă-mătase legate manual și înnodate în al doilea strat de dantelă. Acest lucru oferă fibrelor volumul și mișcarea naturală a părului uman Remy.

Peruca High Fashion de la Miss Welch este lungă și stratificată pentru acel look Jennifer Aniston. Dimensiunea calotei este de 15 inci/38,1 cm la coroană, 13 inci/33,02 cm pe părțile laterale și 11 inci și jumătate/29,21 cm la ceafă.

Nodurile legate manual sunt invizibile datorită stratificării, așa că această perucă poate fi purtată cu părul înspre față sau spre exterior, depinde de starea ta. Este disponibilă în mai multe nuanțe de blond, brunet și una sau două nuanțe de negru.

Am ales această perucă pentru Top 25 pentru că părul din perucă pare că crește din scalpul persoanei care o poartă. Arată la fel de real fie că o porți ondulată sau cu părul drept. Dintre toate perucile pe care le-am rezumat aici, și toate arată atât de naturale, aceasta este cea care mă face să rămân cel mai mult cu ochii la ea.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Peruca The Art of Chic (Arta de a fi șic), așa cum a fost concepută de Raquel Welch, din păr uman Remy cu monofilament French Drawn

Pentru doamnele care preferă o tunsoare mai scurtă, dar cu volum și formă, peruca prezintă straturi care merg înapoi până la ceafă. Volumul creștetului și părților laterale cade ușor în jurul părților laterale ale feței și ale frunții în onduleuri.

Această tunsoare flatează fețele de toate formele și este potrivită în special doamnelor care nu doresc să le cadă părul pe gât.

Multe coafuri nu au nicio cărare. Părul poate imita o cărare fără ca de fapt să aibă una. Acesta este acest tip de tunsoare. Calota este din dantelă frontală, monofilament French Drawn, cu o coroană de opt inci/20,32 cm, cu laturi de șase inci/15,24 cm și la ceafă patru inci/10,16 cm.

Este disponibilă în mai multe combinații de roșcat decât de blond sau brunet, dar chiar și blondul și brunetul oferă nume exotice precum chocolate copper, cocoa și midnight brown.

Această perucă a câștigat un loc în Top 25 de peruci elegante și la modă pentru calitatea și stilul său. Este o tunsoare distractivă ale cărei noduri nu vor fi vizibile, indiferent de modul în care vă coafați părul sau cum purtați cărarea. Poate fi purtat drept în timpul zilei sau la serviciu.

Poate fi purtat pe frunte și pe părțile laterale ale feței pentru un aspect mai misterios.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Dantelă frontală

Peruci cu breton

Compania LA Wig

Perucă sintetică Diane de la Jon Renau cu dantelă frontală, monofilament

A fost odată ca niciodată o tunsoare numită shag. Intră și iese din tendințe de-a lungul anilor. Se potrivește multor tipuri de față, multor vârste și poate fi purtată să încadreze fața sau spre exterior.

Este o tunsoare distractivă destinată femeii aflate în mișcare sau femeii care nu are timp să-și coafeze părul în fiecare dimineață. Este purtată atât de femeile sportive, cât și de femeile în poziții de putere în afaceri. Este o tunsoare fără vârstă, atemporală.

Peruca Diane a lui Jon Renau este o perucă din dantelă frontală SmartLace. SmartLace este un brand Renau de calote din dantelă frontală care se potrivesc perfect.

Este o perucă sintetică cu o coroană de șapte și un sfert inci/18,79 cm, laturile de cinci inci/12,7 cm și la ceafă de trei și trei sferturi inci/9 cm. o poți purta în mai multe nuanțe de blond și roșcat, câteva nuanțe de brunet și o nuanță de negru jet.

Am ales această perucă în Top 25 pentru calitatea ei, desigur, dar și pentru că este distractivă. Atât de multe tunsori pot fi purtate într-o sală de ședințe sau într-o sală de bal, dar o tunsoare shag este pentru distracție.

Sigur că poate arăta la fel de bine dacă porți o rochie de bal sau un costum de afaceri, dar există o aură de năstrușnicie într-o tunsoare shag, iar eu exact asta sunt!

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Peruca sintetică Curve Appeal de la Raquel Welch, cu dantelă frontală, monofilament

Bretonul poate acoperi o multitudine de păcate. Fetele cu fețe mai lungi pot purta breton pentru a atrage mai puțină atenție asupra lungimii feței. Doamnele cu frunte înaltă folosesc breton pentru a face fruntea să pară mai naturală.

Bretonul oferă părului lung o pauză în timp ce oferă o anumită definiție coafurilor scurte.

Doamnele cu păr rar poartă breton pentru a distrage atenția de la părul rar și atrage atenția mai mult spre față. Doamnele în vârstă poartă breton pentru a da o formă mai bună coafurilor lor scurte.

Miss Welch livrează breton (bang), dacă vei ierta jocul de cuvinte. Această tunsoare lungă este stratificată cu onduleuri moi în jurul feței și se încadrează în lungimi în scări până la jumătatea spatelui.

Calota cu dantelă frontală înseamnă că fibrele sintetice înnodate nu sunt vizibile acolo unde bretonul cade peste frunte sau oriunde alegi să porți cărarea.

Calota Memory Cap III înseamnă că această calotă din dantelă frontală se potrivește perfect și este inclusă în multe dintre perucile Miss Welch. Puteți alege între mai multe nuanțe de blond, brunet, roșcat și una sau două nuanțe de negru.

Această perucă a intrat în Top 25 datorită culorii. Nuanța de roșcat îmbunătățește culoarea pielii, forma feței și arată atât de real încât vrei doar să întinzi mâna și să o atingi. Când o perucă poate face asta pentru o fată, poți paria că o va face și pentru tine.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Peruca sintetică Emilia de la Jon Renau cu dantelă frontală, monofilament

Ce înseamnă natura umană pentru fata timidă proaspăt ieșită din facultate, care nu a descoperit încă cum să pășească cu încredere pe străzile din New York sau LA? Ce i-ar putea da acea încredere? De ce nu o nouă tunsoare sau măcar o perucă.

Uneori este necesară doar o mică schimbare pentru a putea face un pas în față ca să ne luăm locul în lume cu deplină încredere.

Emilia lui Jon Renau este clasicul bob cu breton până la umeri. Acest breton nu stă în calea unei cărări, dacă vrei să porți părul cu cărare pe o parte. Pe perucă nu o deranjează unde vă despărțiți părul pe calota din dantelă frontală, pentru că va arăta exact ca părul adevărat.

Bobul poate fi purtat pentru afaceri, prins într-o coadă de cal pentru când alergi în parc sau liber în vânt pentru o noapte în oraș.

Veți întinde calota din dantelă frontală pe cap cu 12 inci/30,48 cm la coroană, opt și trei sferturi inci/22 cm în lateral și cinci inci/12,7 cm la ceafă. Arată uimitor pe roșcat, dar vei avea de ales și între argintiu și alb, blond, brunet mai mult în nuanță roșcată și câteva nuanțe de negru jet.

Dacă vreo perucă cu breton merita să figureze pe listă, aceasta este. Bretonul este distractiv, o tunsoare bob este distractivă, iar combinațiile celor două sunt cele mai distractive. Tunsoarea se potrivește cu orice formă de față, orice nuanță de piele și orice personalitate. Distrați-vă cu acestă perucă, fetelor, o meritați!

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Full Lace (Dantelă completă)

Wigsbuy

Peruci cu tunsoare Pixie

Tunsorile Pixie nu sunt potrivite pentru orice formă de față, pentru orice vârstă sau pentru orice scop. Odată ce părul tău este atât de scurt, mai ai luni bune până să crească și trebuie să suporți consecințele. În timp ce crește, va crește în straturi și fire.

Dacă porți breton în jurul feței, în funcție de aspectul pe care îl urmăreai, o tunsoare pixie s-ar putea să nu arate atât de bine cu o față lungă sau cu una pătrată, de exemplu.

Acum că aceste avertismente sunt excluse, tunsorile pixie sunt drăguțe, capricioase, iar variațiile lor sunt infinite. Dacă tu și stilistul tău ați decis că o tunsoare pixie se potrivește feței tale, atunci să trecem la esențial.

În timp ce o tunsoare pixie evidențiază fața, ce înseamnă asta exact? Înseamnă că fața ta va fi pusă în evidență. Stilul tău de machiaj va fi cel mai vizibil, așa că orice modificare a stilului tău de machiaj va fi observată mai întâi. Fața ta nu este tot ceea ce schimbările de culoare vor evidenția.

Părul vopsit în diferite culori sau capricios în nuanțe pastelate va fi remarcat instantaneu. Pe de altă parte, nu veți plăti la fel de mult pentru șampoane, balsamuri, creme de clătire sau gel de păr.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Peruci scurte, drepte, albe, cu dantelă completă, din păr uman, pentru femei mai în vârstă

Femeile de orice vârstă pot purta această perucă pixie din păr uman cu calotă din dantelă completă (full lace). Părul este 100% legat manual într-o calotă din dantelă cu urechiușe reglabile în spate (back tabs).

Nicio parte nu va arăta altceva decât părul și ceea ce arată ca un scalp natural. Alegerile de culoare sunt puțin mai reduse, cu mai mult brunet, negru și roșcat, cu câteva nuanțe de blond și, desigur, alb.

Am ales în special această tunsoare pixie datorită coafurii sale. Nu o poți privi în profunzime. Are un look plin de farmec gen Anne Hathaway. Dar este bine modelată, nu are breton și o poți purta drept sau creț, în funcție de starea ta.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Perucă din păr uman 100%, tunsoare pixie, scurtă, dreaptă, calotă din full lace (dantelă completă)

Această perucă este ceea ce majoritatea femeilor își imaginează atunci când se gândesc la o tunsoare pixie – tunsoarea pixie a lui Julie Andrews în Sunetul Muzicii (Sound of Music). Este perfectă, are breton dacă vrei și cărarea poate fi purtată pe orice parte.

Este tunsoarea perfectă pentru fetița sportivă, precum și perfectă pentru o femeie de orice vârstă.

Peruca are o calotă full lace (complet din dantelă) cu urechiușe în spate care sunt reglabile, iar părul este 100% legat manual. Culorile variază de la mai multe nuanțe de blond și roșcat la brunet și negru.

Această perucă a ajuns pe listă datorită, desigur, calității sale, dar și pentru că există femei care urăsc să se complice cu părul. Această perucă este o perucă pe care o piepteni și pleci, fără alte complicații. Fără deranj, fără probleme. Ca și în cazul tuturor acestor peruci, această perucă arată perfect natural.

Capless (Fără capac/fără calotă)

Când citiți cuvântul capless – fără capac/fără calotă, nu vă panicați. Nu trebuie să-ți imaginezi șuvițe de păr atașate la întâmplare de capul tău. Fără capac/fără calotă înseamnă pur și simplu o țesătură deschisă de fire de bătătură sau împlețituri țesute sau rânduri de păr.

Aceste zone țesute sunt mai distanțate una de alta pentru o respirabilitate maximă. Denumite și capace/calote deschise, perucile fără capac/fără calotă sunt fabricate la mașină, deci sunt în general mai ieftine.

Compania LA Wig

Peruca sintetică Elite Open Cap de la Jon Renau (cu calotă deschisă sau fără calotă)

Dacă ți-ai dorit vreodată să arăți ca o vedetă de cinema, aceasta este șansa ta. Audrey Hepburn a purtat această tunsoare pixie conică și elegantă care a avantajat-o și a făcut destul de multe valuri cu ea. Tunsoarea flatează multe tipuri de fețe de orice culoare sau vârstă.

Peruca are un design fără calotă, cu o coroană de trei și trei sferturi inci/9,65 cm, laturi de doi inci/5,08 cm și la ceafă de un inci și trei sferturi/4,57 cm. Peruca pixie este disponibilă în alb, argintiu, gri, mai multe nuanțe de blond, câteva nuanțe auburn (castaniu) și câteva nuanțe de negru.

Această perucă a intrat pe listă, trebuie să o spun, datorită calității sale. Culorile sunt frumoase, calitatea este de neatins, iar gândul de a arăta ca Audrey Hepburn face o mare diferență pentru multe femei.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Compania LA Wig

Monofilament – legată fir cu fir

Acest tip de calotă înseamnă că fiecare fir de păr este legat manual într-o calotă de dantelă. Expune scalpul, astfel încât peruca să arate și mai naturală. Puteți purta cărarea pe orice parte doriți, și va arăta exact ca părul uman real.

Peruca Sintetică Simmer de la Raquel Welch cu dantelă frontală (Lace Front), monofilament

Uneori, părul ondulat/creț natural poate fi controlat doar prin tunsori în care părul nu se poate ondula/cârlionța. Eu, de exemplu, îmi puteam purta părul creț natural doar în scări sau straturi, așa că nu se putea ondula/cârlionța în coafura pe care o purtam.

Această perucă este pentru doamnele al căror păr ar putea folosi o coafură pe care buclele nu o pot învinge.

Această perucă în straturi are lungimea de unsprezece inci și jumătate/29,21 cm la coroană, nouă inci/22,86 în lateral și șase inci/15,24 cm la ceafă. Este disponibilă în argintiu, mai multe nuanțe de blond, brunet, câteva de roșcat și negru.

Am ales această perucă pentru listă din cauza propriei mele frustrări legate de părul creț. Straturile din această perucă pot fi purtate în zeci de coafuri, iar „rădăcinile” sunt întunecate, așa că arată foarte natural. Calitatea este de neegalat, așa că purtați această perucă cât puteți!

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Peruca din păr uman Remy, Sophia de la Jon Renau Exclusive, Lace Front (Dantelă frontală) Monofilament

Unele femei își doresc aspectul starului lor preferat de film. Un look popular este cel dezordonat al lui Meg Ryan, care nu și-a pieptănat părul din zilele ei în As The World Turns, un fel de tunsoare cu părul creț. Coafura se potrivește cu majoritatea formelor feței femeilor de orice vârstă.

Calota monofilament (fir cu fir) din păr uman Remy legat 100% manual are lungimea de șapte inci și jumătate/19,05 cm la coroană, cinci și jumătate/13,97 cm în lateral și cinci inci și jumătate/13,97 cm la ceafă. Este disponibilă în câteva nuanțe de blond, una roșcată, câteva nuanțe de brunet, dar nu negru.

Peruca a ajuns în Top 25 datorită calității și stilului său imaginativ. Domnișoarei Ryan ar putea chiar să-i placă.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Wigsbuy

Peruca Top Best din păr uman 100% Remy, păr lung, drept, negru, de 24 inci/60,96 cm, monofilament

Unele femei preferă părul lung prezentat în reclamele la șampon. Știi tipul cu păr strălucitor care se revarsă în jurul spatelui și șoldurilor modelului. Este sexy și cu siguranță îți atrage atenția. Această perucă are breton care îndulcește fața.

Peruca are 24 inci/60,96 cm de păr uman într-o calotă din dantelă frontală monofilament. Este disponibilă în mai multe nuanțe de blond, roșcat, brunet și negru jet.

Această perucă excepțională a făcut intrat pe listă datorită calității, culorii și doar pentru că a ajuns la mine. M-am născut roșcată, deși părul meu este alb acum. Odinioară părul meu era atât de lung și, probabil, acesta este motivul pentru care această perucă anume a ajuns la mine.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Compania LA Wig

Perucă sintetică Alison de la Jon Renau, cu dantelă frontală (Lace Front), monofilament

Dacă ați văzut vreodată Downton Abbey, vă veți aminti că Michelle Dockery (Mary Crawley) s-a tuns mai târziu în serial. În anii 1920, acesta era un lucru șocant: femeile nu își tundeau niciodată pletele lungi.

Cu toate acestea, tunsoarea domnișoarei Dockery a încadrat o față uimitor de drăguță și arăta, de asemenea, plină de farmec.

Această perucă monofilament cu dantelă frontală are lungimea de zece inci și trei sferturi/27,43 cm la coroană, șapte inci și jumătate/19,05 cm în lateral și trei inci și trei sferturi/9,65 cm la ceafă. Este disponibilă în mai multe nuanțe de blond, roșcat, brunet și mai multe nuanțe de negru. Negrul jet al domnișoarei Dockery este inclus.

Am ales această perucă în listă pentru calitatea ei, tunsoarea ei și pentru că orice femeie care vrea să semene cu Mary Crawley o va purta cu fler și stil.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Peruca sintetica PM Angelica de la Noriko

După ce au citit despre toate aceste peruci, doamnele s-ar putea să spună ce naiba, să alegem. Să purtăm roșcat, să purtăm păr lung și creț și ondulat. Să le purtăm pe toate. Ei bine, fetelor, această perucă este pentru voi.

Această perucă sintetică are o mișcare naturală bună, este în straturi și are lungimea până la mijlocului spatelui. Fața va fi încadrată și îndulcită cu onduleuri. Coroana capului își va menține înălțimea toată ziua, indiferent ce vei face.

Lungimea în față este de opt inci/20,32 cm, coroana are lungimea de 16,2 inci/41,14 cm și lungimea la ceafă este de 16 inci/40,64 cm. Este disponibilă în nuanțe exotice, cum ar fi roșu aprins, șaten, blond și negru.

Această perucă a intrat pe listă nu doar datorită calității sale, ci și frumuseții, eleganței și coafurii sale. Dacă o vei alege, aceasta este peruca pentru tine.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Wigsbuy

Dantela frontală

Perucă din păr sintetic ondulat Wigsbuy, cu dantelă frontală, 10 inci/25,4 cm

Evident, există sute de coafuri pentru femei. Cu toate acestea, dacă restrângi gama, ea se reduce la stilul drept, ondulat dezordonat și creț sălbatic. Stilul ondulat dezordonat, făcut celebru de unele actrițe de la Hollywood, este acel spirit liber, prinde-mă dacă poți să te uiți.

Această perucă începe cu o calotă din dantelă frontală cu o lungime de zece inci/25,4 cm. Părul sintetic ondulat arată complet natural, începând cu rădăcinile și cu multe nuanțe de blond, roșcat, șaten și negru. Am ales această perucă pentru look-ul său tineresc și lipsit de griji care atrage orice femeie.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Peruca din păr uman ondulat Wigsbuy, cu dantelă frontală, 20 inci/50,8 cm

Ce este mai bun decât o coafură ondulată și dezordonată fără griji? Ei bine, una lungă, desigur. Pentru fetele care pur și simplu nu pot face furori cu părul scurt, calota din dantelă frontală are 20 inci/50,8 cm de păr uman care cade într-o revoltă de onduleuri până la omoplați.

Părul uman adevărat poate fi tuns și coafat ca, la fel de bine precum părul uman adevărat. Veți avea o mulțime de nuanțe din care să alegeți, cum ar fi blond, roșcat, castaniu-șaten, șaten și negru. Am ales această perucă pentru că părul lung îi dă unei fete un anumit aer și este distractiv și sexy.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Peruca din păr uman Wigsbuy tunsoare Bob cu cărare, dantelă frontală, 8 inci/20,32 cm

În departamentul de stilul drept, nimeni nu are părul mai drept decât Helen Mirren.

Indiferent dacă o joacă pe Regina Elisabeta a II-a sau un detectiv viclean, părul ei scurt, blond-alb este întotdeauna perfect coafat. Acest bob lateral de opt inci/20,32 cm este păr uman care provine dintr-o calotă cu dantelă frontală.

Veți avea opțiuni de culoare de la cel mai deschis la cel mai închis blond, șaten, roșcat și negru. Te vei distra cu acest look, pentru că dacă Helen Mirren arată atât de elegantă purtând-o, atunci poți și tu. Și puteți purta cărarea oriunde doriți.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Peruca din păr uman Wigsbuy, cu dantelă frontală, 18 inci/45,72 cm

O perucă pe care o poți purta cu mândrie aduce în minte stilul distinctiv al cântăreței, actriței și filantropului Dolly Parton. Acel top înalt atractiv, bretonul și buclele care se întind ușor pe piept în timp ce ea cântă unul dintre mega-hiturile ei cu siguranță ți-ar sta bine.

Părul sintetic de 18 inci/45,72 cm al perucii cade dintr-o calotă din dantelă frontală.

Alegerile de culoare combină nuanțe mai deschise de blond cu nuanțe mai închise de blond și șaten pe șaten, roșu aprins deschis sau închis, șaten și negru. Această coafură a devenit iconică de-a lungul anilor și sper să vă placă cum veți arăta purtând această perucă.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Perucă creață din păr sintetic Wigsbuy, cu dantelă frontală, 14 inci/35,56 cm

În direcția complet opusă este happy-go-lucky, să fiu cuminte?, coafura sălbatică și  cârlionțată. Este distractivă, cochetă și în întregime Beyonce.

Această perucă specială are 14 inci/35,56 cm de păr sintetic ombre care cade dintr-o calotă cu dantelă frontală. Este disponibilă doar în culoarea blond ombre, dar este foarte distractivă. Întreabă-le pe toate doamnele singure.

Am ales această perucă pentru că toți avem nevoie de o ieșire pentru latura noastră distractivă și cochetă. Așa că folosește-o, mergi în club și nu acorda nicio atenție vreunui bărbat.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Întrebări frecvente despre peruci

Cât timp va rezista peruca ta parțială staggered part?

Perucile din păr uman cu cărare durează de la unu până la trei ani cu o îngrijire adecvată. Perucile sintetice durează până la șase luni datorită căldurii aplicate fibrelor în coafarea perucii.

Cum ar trebui să vă păstrați peruca cu partea de mijloc?

Depozitarea corectă a perucii cu o parte din mijloc contribuie la longevitatea acesteia. Primul și cel mai important lucru de făcut este să vă curățați peruca înainte de a o depozita. Nu o depozitați umedă, deoarece va atrage mucegai, praf și murdărie.

Nu ți-ai pune la păstrare rufele murdare, nu-i așa? E același lucru.

Păstrați peruca departe de lumina directă a soarelui. Acest lucru slăbește fibrele sau firele de păr naturale. Cel mai bun loc pentru perucile tale este dulapul tău. Curățați-l dacă este necesar. Asigurați-vă că copiii mici și animalele de companie, în special pisicile, nu pot ajunge la peruca dvs. O vor distruge.

Investește în plase de păr de bună calitate. Cele pe care mama ta le-a purtat duminica la biserică pentru a-și menține coafura vor face aceeași treabă pentru peruca ta. Obțineți plasa de păr de mărimea potrivită pentru coafura perucii și aplicați-o cu delicatețe pe perucă înainte de a o depozita într-un loc răcoros și uscat, cum ar fi dulapul.

Păstrarea perucii în cutia în care a venit este cea mai bună metodă de depozitare.

Dacă nu mai aveți cutia, pliați peruca de la o ureche la cealaltă și depozitați-o într-o pungă de plastic cu fermoar de dimensiuni adecvate. Păstrați-o într-un loc răcoros și uscat, precum un dulap.

Cum îți pui o perucă gata de purtat cu cărare pe o parte?

Înainte de a purta peruca, părul tău va trebui aranjat. Părul scurt poate fi pur și simplu periat pe spate. Părul mai lung va trebui să fie prins cu ace de păr sau cu o baretă. Acum ești gata să-ți pui peruca.

Veți pune peruca în maniera din față înspre spate. Ține peruca de ceafă și înclină capul spre piept. Așezați partea din față a perucii deasupra sprâncenelor și trageți-o înapoi până când se odihnește chiar sub linia naturală a părului.

Împingeți peruca înapoi până când se potrivește confortabil. Poziționați părțile laterale la nivelul urechilor, dar nu acoperiți urechile. Întroduceți în perucă firele de păr din părul dvs. rămase libere. Fixați prinderea (urechiușele) velcro din spatele perucii pentru a se potrivi perfect pe cap. Acum ești gata.

Cât costă perucile parțiale?

Cele mai ieftine peruci parțiale – cu părți laterale, mijlocii sau staggered part încep de la 29,99 USD și urcă pe scară la o calitate decentă începând cu aproximativ 299,99 USD și până la peruci de calitate excelentă de la peste 1.000,00 USD.

Acest lucru nu înseamnă că orice perucă de la 200 USD sau 300 USD este de proastă calitate. Perucile Raquel Welch de la LA Wig Company sunt în acest interval de preț, iar calitatea lor este remarcabilă.

Ce este o perucă cu o parte invizibilă?

O parte invizibilă nu este neapărat invizibilă. Folosit la perucile etnice, părul este stratificat în fire de bătătură/părți de material țesute pentru a face să pară că părul crește din scalpul real, fără a-ți folosi părul real.

Face cineva peruci parțiale pentru femeile cu cap mic?

Da. Majoritatea producătorilor de peruci fac calote de peruci cu orice poziționare a părților/pieselor pentru femeile cu capete mici. Căutați descrierea care spune „petite” și cu o dimensiune a calotei/capacului de 20 până la 21 de inci/50,8 cm – 53,34 cm.

Măsurați-vă capul începând de la linia părului și mergând în jurul capului. Apoi potriviți dimensiunea cu o perucă care vă place.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Share:

WhatsApp
Facebook
Twitter
Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

peruci Bob

30 de peruci Bob

Explorați numeroasele tipuri de stiluri de peruci tunse stil bob, disponibile pentru bărbați și femei. Puteți găsi tunsori și stiluri versatile, din păr uman sau

Citește mai mult »
tipuri de eșarfe

15 tipuri de eșarfe

O eșarfă este o simplă bucată de țesătură care este înfășurată în jurul gâtului sau umerilor și, uneori, este purtată pe cap. O eșarfă este

Citește mai mult »
Pe trend

Articole care te-ar putea interesa:

Barbat poarta palarie Fedora

Pălării Fedora versus Pălării Trilby

Pălăriile Fedora și pălăriile Trilby au multe asemănări, dar variază și în unele dintre caracteristicile și trăsăturile lor. Nimic nu spune: „Bună, Frumoaso!” precum accesoriile

Este rochia o fusta

Este fusta o rochie?

Aflați diferența dintre o fustă și o rochie și cum să stilați fustele pentru a se potrivi cel mai bine cu silueta dvs. Cumpărăturile de

Tanara foloseste un burete lufa pentru baie

7 alternative la lufa (loofah)

Lufa reprezintă un instrument excelent pentru curățarea spatelui, a feței și a restului corpului. Este bine să cunoașteți diferitele tipuri de alternative la lufa care