27 tipuri de peruci Pixie

Peruci Pixie

Explorați numeroasele tipuri de stiluri de peruci pixie disponibile pentru femei. Puteți găsi diferite tunsori și stiluri versatile, din păr uman sau sintetic, precum și peruci hibride care folosesc un amestec de păr.

Extensiile și perucile pot contribui la creșterea încrederii în sine, atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Ele pot ajuta la acoperirea căderii părului în urma chimioterapiei, a unei căderi temporare a părului, a unei tunsori proaste sau a unui pariu pierdut în care a trebuit să vă radeți părul.

Puteți să vă schimbați frecvent aspectul fără a vă modifica părul propriu-zis, un avantaj distinct al purtării unei peruci.

Deși s-ar putea să asociați purtarea unei peruci cu aspectul părului lung, puteți găsi multe coafuri și tunsori reprezentate printre modelele de astăzi. Opțiunile din secolul XXI includ culori curcubeu, balayage, rădăcini colorate contrastante și multe alte opțiuni.

Puteți găsi o meșă sau o perucă care utilizează păr sintetic, păr natural sau o combinație între cele două tipuri de păr, numită perucă mixtă sau hibridă.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Conținut:

Stylingul perucii

Comanda dvs. de perucă vine inițial stilizată ca în fotografiile cu peruca, nu ca în fotografiile cu modelul sau actrița care o poartă. Nu trebuie să vă așteptați ca peruca să iasă din cutie așa cum arăta pe model. Parcurgeți fotografiile disponibile pe site-ul web de pe care cumpărați.

Cele mai multe oferă fotografii ale fiecărei peruci pe un manechin, în starea în care nu este stilizată.

Trebuie să aranjați peruca la fel cum ați face-o cu părul dvs. adevărat. Dacă nu știți cum să coafați părul, va trebui să învățați. Puteți achiziționa peruci speciale pentru tuns, dar acestea nu vin deja coafate. Unele dintre aceste piese de păr pot fi purtate doar așa cum vin, deoarece nu le puteți coafa cu ajutorul căldurii.

Acest lucru este valabil pentru majoritatea peruciilor sintetice. Dacă doriți să achiziționați o piesă mai ieftină, dar să o coafați la temperatură mare, alegeți o opțiune de perucă sintetică HD. Puteți folosi ondulatoare, plăci de îndreptat și altele asemenea, la fel ca și pe perucile din păr uman.

Parcurgerea cataloagelor de peruci produce, de asemenea, unele surprize. Mulți actori și actrițe despre care probabil nu știați că poartă peruci, le poartă și o fac des. Dacă ați fi crezut că au un păr minunat natural, după cum veți afla dând click pe un catalog online, aceștia au gusturi superioare în materie de cumpărături.

Tunsoarea pixie care nu iese niciodată din tipare oferă o tunsoare scurtă sofisticată, pe care o poți aranja în multe feluri. Această tunsoare prezintă o tunsoare scurtă, uneori rasă în spate, cu volum în creștet și breton.

Modelul Twiggy a început să facă furori cu tunsoarea pixie în anii 1960 și acesta a devenit rapid un look pentru multe femei, de la vedeta pop Madonna la diva Broadway Liza Minnelli și până la vedeta de cinema Dame Judy Dench. Tunsoarea scurtă, pe bucăți, seamănă cu o pălărie, cu breton lung, în mai multe straturi.

Tunsoarea este acum disponibilă în mai multe variante, deoarece designerii de păr au adăugat la designul său inițial mai multe dimensiuni și texturi. Fiecare model include însă aceleași componente de bază:

 1. Breton cu mai multe straturi și mai multe lungimi
 2. La tâmple, tunsoare standard sau rasă
 3. Partea de sus, scurtat sau mai lung
 4. Breton scurt sau franjurat

Tunsoarea generală poate părea ciufulită sau dezordonată, netedă, ultrascurtă, luminoasă sau jucăușă. Deși este de obicei o tunsoare scurtă, există și o variantă mai lungă, care merge bine cu părul gros sau cu cei care au mult volum la păr. Această variantă este denumită pixie bob.

Toate versiunile acestei tunsori arată bine atât pe femeile tinere, cât și pe cele mai în vârstă. Există chiar și o versiune pentru bărbați, deși poate fi greu să o găsești la o perucă.

Tunsoarea pixie îți permite să ai fața descoperită sau parțial acoperită de un breton lung. Urechile se văd de obicei în această tunsoare, dar puteți avea șuvițe lungi în creștet și breton care vă permit să acoperiți urechile, dacă doriți.

Această tunsoare creează volum în creștet, ceea ce le ajută pe cele cu părul subțire să obțină iluzia unui păr mai voluminos.

Dacă vreți să împrumutați  modele de la băieți, puteți să vă radeți părul de la spate cu linii, forme geometrice sau cu numărul de tricou al jucătorului de fotbal preferat. Hei, The Boz a făcut-o cu mohawk-ul său în anii 1980; o poți face și tu cu tunsoarea ta pixie acum.

Alege-ți stilul de tunsoare pixie în funcție de forma feței tale. Acest tip de tunsoare oferă o asemenea varietate încât există un pixie care să completeze fiecare formă de față:

Formă ovală: alege pixie-ul fey bow pentru a completa o față alungită sau ovală și trăsături mari.

Forma triunghiulară: Alege înălțimea coroanei voluminoase a tunsorii pixie care folosește bretonul lung sau bretonul oblic care acoperă o frunte lată și accentuează pomeții,

Formă rotundă: Alegeți o tunsoare pixie cu breton asimetric care ajunge până la pomeți sau cade chiar sub aceștia.

În formă de romb: Alegeți o tunsoare pixie cu vârfuri subțiate, cu puțin volum în coroană, fie el lung sau scurt.

Forma trapezoidală: Alegeți o tunsoare pixie cu breton voluminos pentru a ascunde o frunte îngustă.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Cui nu i se potrivește tunsoarea pixie?

Unele doamne nu ar trebui să poarte tunsoarea pixie. Nu se potrivește cu trăsăturile lor faciale. Ar trebui să evitați această coafură dacă aveți gâtul scurt, trăsături faciale mici, umeri largi, sprâncene subțiri sau deloc, sau osatura proeminentă a sprâncenelor.

Femeile cu părul creț vor considera că aceasta este o alegere nepotrivită, dar cele cu părul ondulat sau drept o pot purta cu ușurință.

Aspectul nu se potrivește tipurilor timide. Aspectul său super scurt oferă eleganță și necesită demnitate și încredere în sine pentru a fi purtat cum trebuie. Se pare că poți scădea câțiva ani din vârsta ta purtând acest look.

Atrage atenția asupra feței și îți pune în evidență trăsăturile faciale. Se potrivește cel mai bine pe fețe cu ochi mari și un nas aristocratic.

Acest look ușor de îngrijit necesită puțin timp de coafare. Numai acest lucru face ca pixie să fie preferatul femeilor de peste 40 de ani, deoarece acestea duc o viață ocupată și preferă să piardă puțin timp cu prostiile.

Coafura și machiajul fantezist tind spre frivolitate, dar o coafură sofisticată care necesită puțină muncă sau deloc pentru a fi pusă la punct, devine rapid una dintre favorite.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Cele două componente ale unei peruci

O perucă este formată din două părți – părul și calota. Designerul atașează părul uman, sintetic sau hibrid la calotă. Vă puneți calota așa cum ați pune un fes sau o căciulă tricotată iarna, trăgând-o bine pe cap. Unele coafuri se pun prin alunecare, folosind o bandă elastică pentru a le ține la locul lor, în timp ce altele se fixează pe cap cu lipici sau agrafe.

Dacă nu sunteți obișnuită să purtați peruci, unele coafuri permit purtarea pe termen lung, de exemplu, două săptămâni la rând.

Acestea folosesc de obicei lipici pentru a le menține la locul lor, astfel încât, precum peruca lui Maury din „Goodfellas”, să nu se desprindă în vânt sau în piscină. Nu ar trebui să purtați o perucă mai mult de două săptămâni la un moment dat, deoarece scalpul și părul natural au nevoie de timp pentru a respira.

Păr uman, sintetic sau hibrid

Cu mult timp în urmă, puteai cumpăra doar peruci din păr uman, ceea ce făcea ca perucile să fie doar la îndemâna celor bogați. În prezent, perucile din păr sintetic și perucile din păr hibrid oferă o opțiune de mijloc, cu costuri reduse.

Părul sintetic oferă cea mai ieftină opțiune. Nu puteți folosi instrumente de styling pe peruci sintetice. Acestea le vor topi. Pe de altă parte, dacă achiziționați o perucă sintetică HD, materialele folosite sunt adaptate pentru a simula părul uman real și puteți folosi căldura pentru a coafa aceste peruci.

Termenul de perucă hibridă nu se referă la un hibrid extraterestru din „Dosarele X”. Se referă la o perucă care amestecă părul uman și părul sintetic HD, ceea ce reduce costurile, oferind în același timp posibilitatea stilizării cu căldură.

Puteți găsi de obicei o perucă sintetică în culori amuzante, cum ar fi roșu-zmeură sau albastru-înghețat. Perucile din păr uman vin în culori normale, deoarece provin din părul real al cuiva.

Aceste persoane își vând sau își donează părul natural, denumit și păr virgin, deoarece nu a fost niciodată permanentat, îndreptat sau colorat cu ajutorul substanțelor chimice.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Tipuri de construcție a capacului de perucă

Există multe tipuri de capace de peruci , dar nu toate funcționează sau se poartă la fel. Designul capacului a determinat modul în care se potrivește peruca și dacă aceasta arată natural.

Deși puteți și ar trebui să cumpărați online pentru a vă îmbunătăți selecția, ar trebui să încercați fiecare tip de capac la un magazin local. Acest lucru vă permite să decideți care se potrivește cel mai confortabil și vă oferă cel mai natural aspect.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Lace Front Wig Caps- perucă cu plasă

Cea mai naturală podoabă capilară din punct de vedere al perucilor, se obține din purtarea unei  peruci cu plasă, ca o bonetă. Acesta este cel pe care îl poartă Beyoncé. Linia de păr a bonetei din dantelă frontală ajunge de la tâmplă la tâmplă sau de la ureche la ureche. Acest tip îți permite să porți cocuri și să prinzi părul de pe față sau să îl dai pe spate.

Calota construită de la ureche la ureche funcționează cel mai bine pentru această versatilitate. Calotele se slăbesc după o purtare pe termen lung – luni sau ani. Duceți peruca la stilistul dumneavoastră, pentru a o strânge. Nu puteți mânui foarte dur perucile cu plasă, deoarece dacă se rupe, peruca s-ar putea destrăma.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Peruca fără capac

Acest model cu capac deschis sau cu împletitură utilizează o bandă elastică. Designerul atașează părul de elastic. Acest tip de calotă asigură o purtare răcoroasă în timpul verii iar designul său adaugă înălțime și volum perucii.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Perucă capac monofilament

Designul monofilament folosește un material de plasă, dar, în loc să fie creat de o mașină, un designer leagă fizic, manual, fiecare bucată de păr, de capac. Coroana acestor peruci capătă aspectul creșterii naturale a părului și puteți despărți părul perucii în orice loc.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Perucă capac extensibil

Un alt tip de perucă lucrată manual, capacul extensibil în patru direcții, oferă cele mai multe opțiuni de stilizare. Aceste peruci de lux folosesc de obicei păr uman natural și durează aproximativ 40 de ore pentru a fi construite.

În concluzie, atunci când parcurgeți lista noastră cu cele mai bune 25 de peruci pixie cut, veți găsi o varietate de tipuri. Aceste tipuri de peruci includ:

 • Păr uman obișnuit
 • Păr uman Remy
 • Peruci păr sintetic
 • Peruci cu păr 100% legat manual
 • Peruci cu partea superioară lucrată în stil francez
 • Peruci cu plasă frontală
 • Peruci cu plasă completă
 • Peruci fără capac
 • Peruci capac monofilament

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Top 27 de peruci Pixie Cut

Unele piese din păr uman folosesc păr etnic. Primele noastre trei opțiuni folosesc păr afro-american în designul lor.

Coafură scurtă Pixie Cut, păr natural drept, păr uman, peruca cu plasă frontală

Această perucă scurtă pixie cut folosește păr uman natural drept pentru tunsoarea sa pixie în stil băiețesc. Cu o lungime de 15 cm, este disponibilă doar în culoarea neagră. Această opțiune folosește dantelă frontală, cu posibilitatea de a alege între un model fără sau cu împletitură deschisă.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Tunsoare Pixie scurtă, dreaptă, cu plasă completă

Acest look pixie sofisticat folosește păr uman 100% pentru acest stil cu părul drept. Această opțiune folosește plasă completă.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Peruca ondulată sintetică, tunsoare băiețească

Această tunsoare pixie stil băiețesc oferă păr sintetic ondulat. Cu o lungime de 20 cm, este disponibil doar în culoarea părului negru. Această opțiune folosește o plasă frontală, cu posibilitatea de a alege între opțiunile fără, cu împletitură deschisă sau închisă.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Tunsoare scurtă Pixie Boy cu păr uman și plasă completă

Această tunsoare pixie boyish încadrează fața cu tăietura sa asimetrică. Folosește păr uman pentru un aspect realist de păr gri argintiu cu rădăcini întunecate. Această perucă pixie, disponibilă doar în culoarea de păr prezentată, are un stil ce nu poate fi altfel coafat.

Aspectul său pixie creț poate fi spălat cu șampon și retușat, dar trebuie să folosiți instrumente de coafat la rece, astfel încât, să nu ardeți părul sintetic. Ar trebui să aveți capul ras sau părul foarte scurt, deoarece această piesă de păr măsoară doar 20 de centimetri.

Capacul său plin cu plasă vine la alegere, cu împletitură deschisă sau închisă.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Pixie Boy Cuts – perucă fără capac

O altă tunsoare pixie în stil băiețesc, acest stil folosește părul sintetic drept, tăiat mai scurt pe o parte. Tunsoarea asimetrică are și breton. Este disponibilă doar în negru natural și atinge o lungime de 15 centimetri. Această opțiune folosește un capac frontal din plasă, cu posibilitatea de a alege între opțiunile fără, cu împletitură deschisă sau închisă.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Pixie Straight perucă de păr sintetic pentru femei, tunsoare băiețească

O altă tunsoare pixie coafată în stil băiețesc, această coafură folosește părul drept sintetic pentru aspectul său sofisticat. Culoarea sa blond natural deschis sugerează o exuberanță tinerească.

Deși puteți spăla și coafa această perucă, deoarece folosește păr sintetic, nu puteți folosi coafura cu căldură , deoarece aceasta va topi părul. Designul fără capac al acestei peruci oferă o singură linie de păr, la alegerea dumneavoastră, cu o țesătură deschisă sau închisă.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Peruca scurtă Pixie Cut, plasă frontală

Alege această tunsoare pixie scurtă cu breton realizată din păr uman drept pentru un aspect șuvițat și texturat. Ajunge la o lungime de 15 centimetri. Această opțiune folosește un capac frontal din plasă.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Peruca sintetică scurtă Pixie Cut Natural Straight

Ajungând la 15 cm în spate și cu bretonul din față, această coafură cu păr sintetic vă permite să aveți părul scurt și drept chiar dacă v-ați născut cu părul creț. Această opțiune folosește un capac frontal din plasă.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Peruca cu păr sintetic scurtă Pixie Cut

Alege această tunsoare pixie mai lungă, care ajunge la 25 de centimetri, atunci când vrei să ai părul scurt, dar să porți un stil feminin. Această opțiune folosește o plasă frontală.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

C

Peruca de păr uman natural drept, Boy Cut

Du-te în zona părului mai scurt cu această tunsoare pixie de 20 cm lungime, realizată din păr uman natural drept. Această opțiune folosește o plasă frontală.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Perucă scurtă Pixie, dreaptă, păr sintetic, fără capac

Du-te în zona ultra-modernă și ușor de îngrijit, cu această perucă super scurtă de șase inci în lungime  folosind păr sintetic, tuns drept. Această opțiune nu este prevăzută cu capac.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Pixie Cut stil Halle Berry, fără capac

Da, Halle Berry poartă peruci, așa că dacă ți-ai dorit vreodată părul ei, îl poți avea! Alege această tunsoare pixie super scurtă de 15 centimetri  lungime, în straturi, cu o parte laterală mai lungă și breton drept. Această perucă folosește păr sintetic și nu este prevăzută cu capac.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Pixie Cut Shaggy, perucă sintetică dreaptă, fără capac

Alege această perucă de păr sintetic, scurtă și jucăușă, pentru un stil cu păr drept și amuzant. Această opțiune folosește un capac fără calotă.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Pixie Cut Natural, drept, peruca din păr sintetic fără capac

Acest look de lungime medie îți oferă 20 cm de păr cu care să lucrezi, creat din păr natural drept. Această opțiune folosește un capac fără calotă.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Pixie Bob, păr sintetic, plasă frontală

Această perucă pixie bob cut cu lungimea de 15 cm îți permite să experimentezi cele mai bune două tunsori care flatează fiecare femeie. Această opțiune folosește o plasă frontală.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Pixie scurt, șaten, peruca din păr uman drept, cu plasă frontală

Numai în nuanță de șaten, această tunsoare pixie mai lungă folosește păr uman 100%. Această opțiune cu o lungime de 15 cm folosește o plasă frontală.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Pixie blond drept, păr uman, plasă frontală

Încearcă o nuanță de blond cu această perucă din păr uman drept, lungă de 15 cm. Această opțiune folosește o plasă frontală.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Pixie Cut, perucă fără capac, păr sintetic scurt și drept

Alege această perucă din păr sintetic cu aspect natural, cu breton și o lungime foarte scurtă de 15 cm. Această opțiune este prevăzută cu un capac.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Jon Renau Annette: plasă frontală, perucă sintetică monofilament

Disponibilă în numeroase culori, poți purta peruca Annette pentru a etala o tunsoare scurtă pixie care oferă un look elegant, perfect pentru o femeie sofisticată. Partea frontală din plasă folosește o linie de păr cu aspect natural, iar caracteristica monofilament vă permite să decideți cum să despărțiți șuvițele.

Acest lucru oferă opțiuni diferite de stilizare a acestei peruci pe care nu o puteți stiliza la temperatură mare. Disponibilă doar într-o mărime medie a capacului. Această opțiune folosește o șapcă monofilament cu plasă frontală unică.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Jon Renau The Ruby: Perucă sintetică cu plasă frontală și capac deschis

Aspectul Ruby scurt și sexy folosește o caracteristică exclusivă Renau – partea din față SmartLace, care face ca peruca să arate ca și cum ar fi părul tău natural. Capacul său deschis permite scalpului tău să respire. Această opțiune folosește un capac frontal din plasă, dar vine doar în mărime medie.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Jon Renau Mono Allure, Pixie: perucă sintetică cu dublu monofilament

Straturile lejere ale acestei tunsori scurte pixie folosesc păr sintetic drept care arată ca părul natural. Această opțiune folosește o calotă dublă monofilament, dar vine doar în mărime medie.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Jon Renau Petite Robin: perucă sintetică cu monofilament dublu

Straturile lejere ale acestei tunsori scurte pixie folosesc păr sintetic drept care arată ca părul natural. Această opțiune folosește o calotă dublă monofilament, dar vine doar în mărime medie.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Alure Jon Renau: Peruca sintetică dreaptă

Această tunsoare pixie clasică folosește părul sintetic pentru un aspect elegant, la modă. Are părțile laterale ușor mai lungi decât celelalte stiluri, dar este scurt la ceafă. Această opțiune folosește o calotă de bază, dar vine doar în mărime medie.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Pixie Cut Side Part – scurt, din păr uman, plasă frontală

Alege această tunsoare pixie de lungime medie dacă îți dorești un pic de joc în look-ul tău cu păr scurt. Acest look lung de 20 cm folosește o parte laterală și breton pentru a oferi o mai mare versatilitate. Această opțiune folosește o plasă frontală.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Gabor: Peruca Upper Cut

Alege această perucă scurtă și șic, cu valuri minunate în straturi, atunci când îți dorești o tunsoare moale, feminină și scurtă. Gabor are doar 24 de culori disponibile. Această opțiune nu specifică tipul capacului.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Raquel Welch: Peruca Power

Îmbrățișează puterea uneia dintre cele mai de succes doamne din comedie, Carol Burnett, cu acest omagiu fantezist și puțin agresiv adus de acest model de peruca scurtă, pe care l-a purtat ani de zile.

Deși este disponibilă în 34 de culori, roșul, care a fost culoarea caracteristică a lui Burnett, este preferata noastră. Această opțiune nu specifică tipul de capac cu care este prevăzută.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

WIGSHOP: Asia Wig

Alege sofisticarea mondenă purtând această perucă edgy pixie cut cu straturi texturate cu lama, îndulcite de șuvițe mai lungi. Această opțiune folosește un capac monofilament.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Întrebări frecvente despre peruci pixie

Poți avea o tunsoare pixie cu o perucă de păr natural?

Da! Această tunsoare se potrivește de minune cu toate etniile și veți arăta perfect natural purtând o perucă din păr natural tunsă în acest mod.

Ce este o tunsoare pixie în straturi?

O tunsoare pixie în straturi creează pur și simplu straturi peste tot, mai degrabă decât să suprapună doar bretonul. Aceasta oferă înălțime și volum în creștet.

Peruca tunsă pixie poate acoperi urechile?

Este posibil să puteți pieptăna bretonul sau piesele laterale ale unei peruci tăiate pixie, în jos, peste partea de sus a urechilor. În mod obișnuit, această tunsoare scoate în evidență urechile.

Dacă urechile tale ies în evidență, această tunsoare  s-ar putea să nu-ți convină. (Ați putea totuși să vă îndreptați spre tunsoarea pixie bob, deoarece oferă o mai mare versatilitate).

Cum faci ca o perucă pixie să arate natural?

Cel mai simplu mod de a purta această perucă cu păr scurt este să ai părul scurt sau să fii ras în cap. De asemenea, dacă aveți părul foarte subțire și prins într-un coc jos, pentru a-l ascunde sub perucă.

Cum se ondulează un pixie scurt?

Asigurați-vă că aveți mai întâi o perucă din păr sintetic HD sau uman. Exersați coafarea perucii înainte de a fi nevoie să o purtați afară. S-ar putea să vi se pară mai confortabil să o așezați pe cap și să o coafați așa cum ați coafa părul dumneavoastră natural, folosind ondulatoare sau placa de îndreptat.

O altă variantă este să o așezi pe capul unui manechin și să o coafezi ca și cum ai coafa părul altei persoane. Doar încercând ambele opțiuni vă permite să decideți care funcționează mai bine. În mod obișnuit, puteți folosi coafarea la rece pe orice perucă. Acest lucru se referă la buclele cu ace, bigudiuri moi, bigudiuri răsucite etc.

O tunsoare pixie te îmbătrânește?

O perucă pixie cut obține efectul opus. Aspectul pixie face ca o femeie de peste 40 de ani să pară mai tânără. Această tunsoare este bine cunoscută pentru că aparent face ca femeia să pară cu până la cinci ani mai tânără.

Cum știi dacă îți stă bine cu o tunsoare pixie?

Dacă ai deja breton, ai putea să-ți prinzi părul la spate și să-ți aranjezi bretonul ca o tunsoare pixie în față. Acest lucru îți oferă o idee aproximativă. De asemenea, ai putea încerca câteva peruci stil pixie la magazinul tău local pentru a determina dacă îți place aspectul.

Puteți apoi să parcurgeți magazinele online pentru a determina stilul pe care l-ați dori.

Merită să cumperi o perucă pixie cut?

Fie că nu aveți păr, aveți păr scurt sau păr lung, achiziționarea unei peruci pixie cut vă oferă o coafură suplimentară pentru a o purta în afară de propriul păr natural. Dacă ai părul lung, îl poți prinde sub perucă și poți obține un look cu păr scurt,  fără a fi nevoie să te tunzi.

Obții abilitatea de a purta atât părul lung, cât și părul scurt ori de câte ori dorești să porți oricare dintre ele. Pentru orice femeie orientată spre modă, acest lucru face ca investiția de 50 până la 500 de dolari să merite.

Ori de câte ori nu puteți ajunge la stilist pentru o tunsoare, o coafură, puteți purta pur și simplu peruca și să arătați minunat fără prea mult efort.

Poți purta o perucă în fiecare zi?

Da și nu. Nu ar trebui să purtați continuu o perucă pentru o perioadă îndelungată, deoarece scalpul dumneavoastră are nevoie de timp pentru a respira.

Propriul tău păr are nevoie de oxigen și de spălare. Puteți purta peruca afară și în timpul zilei și seara, apoi o puteți da jos odată ce vă întoarceți acasă.

De asemenea, puteți purta unele accesorii pentru păr timp de până la două săptămâni, dar apoi trebuie să le scoateți și să le curățați, precum trebuie curățat și propriul păr și scalp.

Trebuie să acordați o pauză scalpului dumneavoastră la fiecare două săptămâni, chiar dacă v-ați ras complet capul sau ați chelit, de exemplu, în urma chimioterapiei.

Ce fel de perucă este cea mai bună pentru începători?

Din păcate, nu există o perucă specifică pentru începători. Puteți începe cu orice tip vă place. Orice formă de calotă care se simte cel mai confortabil pe capul tău este cea potrivită pentru tine, atâta timp cât îți oferă și ceea ce îți dorești, privind aspectul liniei părului .

Cum poartă începătorii peruci scurte?

Dacă nu v-ați prins niciodată singură părul sau dacă nu știți cum să vă coafați un coc relativ plat sau unul specific purtării perucii, consultați-vă cu hairstylistul. Stilistul dvs. vă poate ajuta să vă pregătiți pentru a purta o perucă. De asemenea, poate să coafeze peruca pentru tine atunci când vrei să faci ceva special cu look-ul pixie.

Sunt tunsorile pixie greu de întreținut?

Nici gând; stiliștii consideră că tunsorile pixie sunt unele dintre cele mai ușor de îngrijit. Cele mai multe versiuni ale acestei tunsori oferă ceea ce stiliștii numesc un look „wash and go”.

Asta înseamnă că îl speli cu șampon, apoi îl piepteni sau pur și simplu îl aranjezi. Părul natural tuns astfel se poate usca din mers, dar în privința perucii, ar trebui să o curățați, să o uscați natural și să o pieptănați, înainte de a o purta.

Poți purta o perucă fără un capac de perucă?

Există un model  numit „fără capac”, însă acesta folosește doar un stil care include o bandă elastică și utilizează mai puțin material decât celelalte modele.

Ce este capacul de perucă fără lipici?

Unele modele de coafuri se pot purta fără a le lipi. Acestea folosesc de obicei un elastic pentru a se potrivi la locul lor. Dacă doriți să purtați o perucă pe termen lung, trebuie să o lipiți cu un lipici pentru peruci, special conceput, care nu dăunează perucilor sau părului de sub perucă.

Cum faci ca o perucă să nu pară falsă?

Unele coafuri, cum ar fi perucile sintetice de culoare roz, albastră sau violet, sunt menite să pară la fel de false precum sunt. Pe de altă parte, dacă achiziționați o perucă din păr uman de 500 de dolari, în culoarea părului dumneavoastră, probabil că doriți ca aceasta să arate ca și cum v-ați fi tuns pur și simplu părul.

Amplasarea pe cap, metoda de fixare a piesei de păr, calitatea materialelor, în special a părului, și modul în care o aranjați, toate contribuie la cât de realist arată peruca atunci când o purtați.

Dacă exersați împreună cu stilistul dvs. plasarea pe cap și fixarea acesteia, fie că vă mascați propriul păr, fie că vă lucrați propriul păr, cum ar fi bretonul, în look, puteți obține un rezultat foarte real.

Are cineva probleme cu purtarea acestor peruci și, de asemenea, cu purtarea ochelarilor?

Perucile se atașează fie de la tâmplă la tâmplă, fie de la ureche la ureche. Capacul se așează chiar deasupra vârfurilor urechilor, astfel încât purtătorii de peruci nu au probleme în a purta ochelari de soare, ochelari de citit sau ochelari de corecție a vederii.

Cum alegi culoarea corectă a plasei?

Perucile mai scumpe oferă capace frontale de plasă, într-o gamă de culori. Unele sunt disponibile doar în plasă maro sau neagră, dar multe modele oferă opțiuni de diverse culori, ale părului sau ale scalpului. Acest lucru vă permite să o potriviți cu culoarea dvs. naturală.

Ce spune părul scurt despre o femeie?

În funcție de stil, părul scurt spune că o femeie își dorește o tunsoare lipsită de griji sau un look sofisticat. În timp ce părul mai lung caracterizează romantismul și tinerețea, părul scurt vorbește despre femeia în mișcare. Ea are locuri de mers și oameni de văzut, lucruri de realizat și nu are timp pentru frivolități precum coafura.

Care sunt cele mai bune coafuri pentru părul scurt?

O tunsoare pixie sau o tunsoare pixie bob sau o tunsoare bob, oferă cea mai mare versatilitate și ușurință de îngrijire. Puteți purta oricare dintre aceste tunsori în mai multe moduri.

Căutați o perucă care să păstreze partea din spate tunsă scurt, astfel încât să vă simțiți răcoroasă pe orice vreme, dar care să ofere interes cu ajutorul șuvițelor din față, cu breton sau cu șuvițe tunse la nivelul coroanei.

Cele mai multe look-uri cu păr scurt îți permit să le ondulezi într-o zi, iar a doua zi să le aranjezi la loc. Poți folosi gel sau spumă pentru a înfoia părul și a adăuga textură și volum. În zilele cele mai aglomerate, poți pur și simplu să te speli și să pleci.

De ce sunt unele peruci atât de ieftine?

Părul sintetic costă mai puțin decât firul de păr uman. Se produce o cantitate infinită de păr sintetic, în timp ce un număr finit de oameni au părul virgin necesar pentru a face o perucă și mai puțini sunt cei care doresc să își vândă sau să își doneze părul.

Care este cea mai bună tunsoare pentru o față dolofană?

Alege o perucă la lungimea bărbiei sau o perucă cu o tunsoare bob mai scurtă, dar evită tunsoarea pixie, deoarece necesită să ai pomeți definiți pentru a o purta.

Ai putea încerca o perucă pixie bob cut pentru a vedea cum îți stă bine. Această fuziune a două dintre cele mai populare tunsori scurte pentru femei oferă ce e mai bun din ambele tunsori.

Ce este banda elastică detașabilă?

Unele capace de perucă vă permit să îndepărtați banda elastică care mărginește interiorul perucii, astfel încât să puteți purta mai confortabil coafura. Nu toate perucile permit acest lucru, așa că citiți cu atenție informațiile producătorului.

Dacă îndepărtați o bandă elastică de la unele modele de peruci, stricați peruca. Acest lucru se datorează faptului că unele modele fără capac atașează părul la banda elastică. Îndepărtarea acesteia smulge porțiunile inferioare de păr.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Share:

WhatsApp
Facebook
Twitter
Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Tipuri de ruj diferite

12 tipuri de ruj diferite

Rujul are o istorie plină de culoare care datează din perioada primelor civilizații, atunci când bărbații și femeile își colorau buzele atât în ​​scopuri estetice,

Citește mai mult »
Pe trend

Articole care te-ar putea interesa:

Barbat poarta palarie Fedora

Pălării Fedora versus Pălării Trilby

Pălăriile Fedora și pălăriile Trilby au multe asemănări, dar variază și în unele dintre caracteristicile și trăsăturile lor. Nimic nu spune: „Bună, Frumoaso!” precum accesoriile

Este rochia o fusta

Este fusta o rochie?

Aflați diferența dintre o fustă și o rochie și cum să stilați fustele pentru a se potrivi cel mai bine cu silueta dvs. Cumpărăturile de

Tanara foloseste un burete lufa pentru baie

7 alternative la lufa (loofah)

Lufa reprezintă un instrument excelent pentru curățarea spatelui, a feței și a restului corpului. Este bine să cunoașteți diferitele tipuri de alternative la lufa care