17 tipuri de extensii de păr

tipuri de extensii de păr

Ți-ai dori să ai părul mai lung și mai gros? Unul dintre aceste tipuri de extensii de păr pot fi cel mai bun pariu. Există multe opțiuni când vine vorba de extensii de păr, de la opțiuni temporare pe care să le faci chiar tu până la extensii de lungă durată atașate profesional. Descoperiți toate opțiunile și aflați ce tip de extensie de păr este cel mai potrivit pentru dvs.

Există multe motive pentru a alege să porți extensii de păr. Una dintre prietenele mele din facultate a folosit extensii de păr pentru a obține aspectul perfect pentru nunta ei. Adăugarea de bucle delicioase poate adăuga atractivitate unui look la o petrecere sau la o ocazie specială. Această opțiune temporară poate adăuga un plus de frumusețe părului tău.

Pentru unele persoane, părul lung a fost întotdeauna greu de obținut, în timp ce altele se confruntă cu căderea părului din cauza cancerului, a unei boli sau a efectelor secundare ale medicamentelor.

Indiferent de motiv, dacă aveți părul scurt, părul lung, părul gros sau părul subțire, căutați ceva temporar sau permanent, există un număr mare de opțiuni atunci când vine vorba de tipurile de extensii pentru păr.

Citiți mai departe pentru a afla mai multe despre toate tipurile de extensii de păr și pentru a vedea care ar putea fi cea mai bună alegere pentru dvs. și tipul dvs. de păr.

Verifică preț Extensii de păr AICI!

Tipuri de extensii de păr

Materiale utilizate pentru realizarea extensiilor de păr

Există mai multe materiale utilizate pentru realizarea extensiilor de păr, respectiv păr uman natural, păr sintetic și colagen natural. Fiecare material vine cu propriul set de argumente pro și contra, preț, și rutina de îngrijire.

Extensii de păr uman natural

Părul uman este o alegere populară pentru extensiile de păr. Cu toate acestea, extensiile de păr uman natural sunt scumpe și vor rezista doar aproximativ șase luni. După acest timp, extensiile de păr natural vor trebui înlocuite.

Avantajele alegerii unui produs de extensie cu păr uman sunt că părul va arăta exact la fel ca părul tău. Umbra și textura se pot potrivi, iar extensiile de păr uman pot fi vopsite exact la fel ca părul tău.

De asemenea, este ușor să coafați aceste extensii, deoarece puteți folosi fier de ondulat părul și uscătoare de păr, la fel ca în mod normal. Spălarea se poate face cu șamponul vostru obișnuit. Deoarece aceste extensii sunt făcute din păr adevărat, ele se vor cârlionța sau lăsa, în funcție de vreme, iar zilele în care nu vă stă bine părul pot fi posibile.

Verifică preț Extensii din păr natural AICI!

Extensii de păr sintetic

Extensiile de păr sintetic costă mai puțin decât cele realizate din păr uman natural, dar nu vor arăta la fel de naturale. De asemenea, aceste extensii nu vor dura atât de mult, nu se vor potrivi perfect cu culoarea și textura părului tău și vor necesita o îngrijire diferită decât cea pentru părul tău.

Îngrijirea extensiilor de păr sintetic consumă mai mult timp, deoarece acestea nu pot fi spălate și tratate cu aceleași produse ca pentru propriul tău păr.

De asemenea, nu puteți utiliza căldura de la uscătoarele de păr, de la fierul de ondulat sau de la placa de îndreptat părul, deoarece acestea vor deteriora extensiile. De asemenea, este important să utilizați o perie cu peri foarte moi, astfel încât extensiile să nu fie deteriorate.

Chiar dacă există dezavantaje, acestea sunt totuși o alegere excelentă pentru multe persoane. Extensiile sintetice sunt gata să fie purtate imediat și își vor menține coafura pe care o au. Dacă alegeți extensii de păr sintetice cu bucle, ondulate sau drepte, acestea își vor păstra forma.

Verifică preț Extensii din păr sintetic AICI!

Extensii de colagen natural

O altă alegere de material sunt extensiile realizate din colagen natural. Aceste tipuri de extensii au aceleași calități ca părul uman, dar sunt fabricate din proteină ​​naturală de colagen, care este diferită de proteina de keratină care există în părul natural.

Aceste extensii necesită mai puțină întreținere decât părul uman și pot fi spălate, uscate, ondulate, pieptănate și periate fără teama de a le deteriora. Extensiile de păr din colagen natural sunt mai accesibile decât părul natural, ceea ce le face să fie o alegere excelentă care se încadrează între părul natural și părul sintetic.

Verifică preț Extensii de păr AICI!

Diferite moduri de fabricare a extensiilor de păr

După ce ați decis asupra unui material pentru extensiile dvs. de păr, va trebui să vă decideți asupra modului de construcție a extensiei. Unii factori care trebuie luați în considerare sunt prețul, cât de natural arată extensiile și care sunt metodele de atașare.

Verifică preț Extensii de păr AICI!

Extensii de păr șuviță cu șuviță

Extensiile de păr șuviță cu șuviță sunt destul de scumpe datorită metodelor de atașare și a duratei de timp de care aveți nevoie pentru a le aplica. Este important să lucrați cu un hairstylist profesionist cu experiență pentru a le atașa în păr și a le îndepărta, altfel poate fi dureros.

De asemenea, acest tip de extensii nu este refolosibil și este necesară o întreținere corectă. Dacă aceste extensii nu sunt îngrijite corespunzător, ele se vor amesteca și încurca.

Fiecare extensie va avea între 20 și 40 de fire de păr și va fi atașată de o mică șuviță de păr natural. Aceste extensii pot rezista mult timp cu o întreținere bună și sunt excelente pentru persoanele care au părul aspru sau gros.

Verifică preț Extensii de păr AICI!

Extensii de păr Weft – porțiuni de păr cusute/lipite cu adeziv/lipite pe bandă/șiret (Wefted Panels)

Extensiile de păr cusute Weft includ mai mult păr pe bucată/porțiune decât cele șuviță cu șuviță. Acestea pot fi lipite cu adeziv, lipite pe bandă/șiret sau cusute și pot fi îndepărtate cu ușurință. Acest lucru le face să fie mai puțin dificil de folosit decât extensiile șuviță cu șuviță.

Acest lucru înseamnă, de asemenea, că nu vor rezista la fel de mult sau nu vor fi la fel de durabile. Există unele tipuri de extensii Weft care trebuie atașate de un profesionist, dar există și opțiuni de fixare cu clemă clip-in și se poate face acest lucru acasă.

Extensiile clip-in sunt grozave pentru o coafură de care aveți nevoie doar pentru o seară, la un eveniment sau cu o ocazie specială.

Verifică preț Extensii de păr AICI!

Diferite tipuri de extensii Weft

În lumea extensiilor Weft, există diferite tipuri de luat în considerare. Fiecare tip de extensie Weft are propriile beneficii, preț și dezavantaje.

  • Extensia de păr Weft legată manual: în extensia Weft legată manual, toate firele de păr sunt puse împreună și apoi cusute manual. Acest lucru asigură că niciun fir de păr nu va cădea. Acestea sunt populare deoarece sunt mai subțiri decât o extensie Weft cusută la mașină și, prin urmare, vor fi mai ușor de ascuns în părul propriu.

Persoanele care au părul subțire sau sunt îngrijorate de faptul că extensiile lor sunt vizibile pot beneficia de alegerea acestui tip de țesătură. După atașare (de obicei prin coasere) extensia nu se va destrăma la fel de repede ca o extensie cusută la mașină.

Un dezavantaj al unei extensii cusute manual este că nu poate fi tăiată. Dacă este prea lată, va trebui să fie pliată și atașată astfel. Dacă extensia este tăiată, aceasta se va desface/deșira toată.

  • Extensia de păr Weft fabricată de mașină: Un avantaj major al unei extensii Weft fabricată la mașină este că poate fi tăiată fără a se desface. Acest lucru oferă mult mai multă flexibilitate pentru personalizare. Deoarece acestea nu sunt realizate manual, vor fi, de asemenea, mai puțin costisitoare, mai groase și mai robuste. Dacă aveți nevoie de un număr mare de extensii pentru părul dvs., acestea vor fi o alegere bună. Totuși, ca dezavantaj, deoarece acestea sunt mai voluminoase, sunt mai dificil de ascuns.

Dacă nu sunt atașate corect sau sunt atașate de către o persoană neexperimentată, ele vor fi mai vizibile. Extensiile Weft produse de mașini sunt, de asemenea, predispuse la deșirare sau sfâșiere, ceea ce nu va arăta prea bine.

  • Extensia de păr Weft turnată prin injecție: Cu o extensie Weft turnată prin injecție, veți beneficia de extensii de păr care nu sunt foarte vizibile. Acestea se pot atașa în siguranță la păr fără să pară voluminoase. Acest lucru le face mai bune pentru persoanele care au părul subțire sau sunt îngrijorate de faptul că extensiile lor ar putea fi vizibile.

Acest tip de extensie Weft este, în general, lipit pe o bandă și se va amesteca frumos cu părul tău natural. Aceste extensii sunt ușoare, ceea ce înseamnă că vor fi comod de purtat pentru perioade mai lungi de timp. Aceste extensii pot fi, de asemenea, refolosite. Tot ce trebuie făcut este să adăugați mai multă bandă sau lipici extensiei.

Verifică preț Extensii de păr Weft AICI!

Metode de atașare

Unele tipuri de extensii de păr au modalități specifice de a fi atașate. Altele pot fi atașate în mai multe moduri diferite. Discutați cu un profesionist despre opțiunile dvs. odată ce ați ales materialul și metoda de construcție a extensiilor dvs. de păr.

Extensii de păr cu prindere clip-in

Este scump să optați pentru extensii clip-in. Există multe motive pentru prețul lor ridicat, dar unul dintre cele mai mari costuri se referă la îngrijirea lor. Acestea sunt cele mai ușor de utilizat extensii de păr și sunt deosebit de populare pentru persoanele care doresc să le folosească pentru a-și schimba coafura fără a fi nevoie să meargă la un profesionist.

Extensiile de păr cu prindere clip-in sunt prevăzute fie cu o bază din silicon, fie cu o bază din țesătură pe partea în care firele se unesc. Acesta este apoi atașată la un sistem de prindere cu cleme clip-in. Montarea de către persoana care dorește să le poarte a extensiilor de păr clip-in este ușoară și procesul poate fi finalizat de obicei în aproximativ 10 minute.

Acest tip de extensii de păr temporare ar trebui să nu afecteze părul și le puteți purta timp de câteva luni, mai ales dacă nu sunt purtate în fiecare zi. Spălarea trebuie să aibă loc numai atunci când este necesar sau când produsul se murdărește, de obicei după aproximativ 15 folosiri.

Există multe culori din care puteți alege și aceste extensii pot fi folosite ori de câte ori doriți. Cu toate acestea, extensiile trebuie îndepărtate la culcare și trebuie utilizate numai pentru perioade scurte de timp. Aveți grijă la extensiile clip-in ieftine, deoarece acest lucru înseamnă că ele pot lăsa de dorit în ceea ce privește calitatea, care nu va fi la fel de ridicată.

Verifică preț Extensii de păr cu clips AICI!

Extensii lipite pe bandă (Tape) sau cu adeziv (Glue-in)

Părul care este adunat la baza extensiei și apoi atașat este de obicei lipit cu bandă sau lipit cu adeziv. Unele extensii pot avea o zonă de bază care este pre-lipită cu bandă pentru o atașare ușoară de rădăcini.

Este posibil ca altele să aibă nevoie de adeziv adăugat la extensie pentru un atașament sigur. Când este momentul să vă atașați extensiile cu bandă sau adeziv, este important să vizitați un profesionist cu experiență.

Este esențial ca extensia cu bandă să fie perfect aliniată la rădăcinile dvs. Când vizitezi un profesionist, acesta va încălzi banda sau adezivul cu un instrument specializat care activează banda. Această procedură va fixa extensiile în părul clientei.

Când sunteți gata să îndepărtați extensiile, de asemenea cel mai bine este să mergeți la un profesionist. Acesta va folosi un produs de îndepărtare a adezivului pentru a scoate extensiile fără a vă deteriora părul.

Așteptați-vă să petreceți aproximativ o oră pentru atașarea sau îndepărtarea extensiilor atunci când utilizați bandă adezivă sau adeziv. Acest proces va trebui repetat pe măsură ce părul crește, de obicei la fiecare patru până la opt săptămâni, deoarece o extensie de păr cu bandă va trebui să fie plasată permanent pe rădăcinile părului.

Dacă extensiile sunt încă în formă bună, ele pot fi utilizate de mai multe ori. Extensiile lipite cu bandă sau lipite cu adeziv necesită un șampon special și produse de coafare care să protejeze adezivul.

Acest tip de extensie de păr este populară, deoarece tensiunea pe cap este minimă, deoarece acestea sunt fixate imediat lângă rădăcini, arată foarte natural, iar montarea lor nu este foarte complicată pentru că profesionistul știe ce face.

Dezavantajul este că pe păr pot fi utilizate numai produse specifice, sigure. De asemenea, este dificil să purtați aceste extensii într-un coc sau cu părul ridicat.

Verifică preț Extensii de păr AICI!

Extensii de păr țesute în părul propriu (Sewn-in)

O extensie de păr Sewn-in este practic țesută în părul existent. Aceste extensii țesute sunt dificil de atașat și sunt mai permanente decât alte tipuri de extensii. Părul dvs. natural va trebui să fie împletit în codițe africane apropiate de cap,  înainte ca extensiile să fie atașate, astfel încât să existe un loc bun de lucru.

Aceste extensii sunt de obicei alese de persoanele care au părul gros, deoarece împletirea părului subțire ca bază nu ar arăta prea bine și este o posibilitate reală ca părul subțire să se deterioreze prin acest proces.

Este o experiență incomodă să atașați aceste extensii de păr din cauza faptului că aceste codițe trebuie împletite foarte strâns. De asemenea, procesul durează câteva ore și va fi nevoie de un profesionist cu experiență pentru a crea cel mai bun look. Aceste extensii arată foarte natural și nu există griji cu privire la căderea lor.

Dezavantajul este că acestea pot împiedica creșterea părului natural, deci este important să le scoateți și să le înlocuiți ocazional. În timp ce purtați aceste extensii, este important să utilizați un șampon special bogat în proteine ​​pentru a minimiza deteriorarea și să folosiți produse foarte bune de întreținere a părului pentru a-l menține sănătos.

În general, aceste extensii sunt realizate din păr uman, deoarece sunt făcute să rămână pe cap mai mult de trei luni.

Verifică preț Extensii de păr AICI!

Extensii de păr Micro Links

Extensiile de păr Micro Links sunt atașate prin introducerea unei suvițe subțiri de păr natural printr-o mărgea, care are extensiile atașate de ea. Odată șuvița de păr natural introdusă prin mărgea, aceasta este prinsă cu clești.

Dacă mergeți pe această cale, asigurați-vă că achiziționați extensiile de la o companie cu o reputație bună, deoarece mărgelele de calitate scăzută vă pot deteriora părul. Cele mai bune mărgele sunt căptușite cu silicon, ceea ce vă va ajuta să preveniți ruperea părului.

Este costisitor să montați aceste extensii, din cauza faptului că durează mult atașarea fiecărei mărgele de păr. Cu toate acestea, acesta este unul dintre extensiile de păr cu cel mai natural aspect. Locul de atașare a mărgelei poate fi, de asemenea, reajustat de un stilist și nu există adezivi sau căldură utilizate în acest proces.

Aplicarea va dura câteva ore și acest tip de extensie este cel mai bun pentru persoanele cu păr mai gros. Mărgelele se vor vedea într-un păr mai subțire.

Asigurați-vă că mergeți la un profesionist cu multă experiență atunci când vă atașați aceste extensii de păr. Dacă mărgelele nu sunt așezate în locul corect, pot produce durere când dormi sau pot deteriora părul dacă mărgelele nu sunt închise corect.

Verifică preț Extensii de păr AICI!

Extensii de păr atașate prin fuziune (Bonded Hair Extension)

Cunoscute și sub numele de extensie Fusion, extensiile de păr Bonded sunt atașate de părul natural folosind adezivi. Există câțiva adezivi diferiți care pot fi folosiți, ceea ce face foarte important să găsiți un profesionist cu experiență care să vă ajute să îl alegeți pe cel potrivit pentru nevoile dvs. Procesul de atașare va dura aproape patru ore.

Stilistul va folosi o mașină care arată similar cu un pistol cu adeziv fierbinte pentru a atașa extensiile de fuziune la firele de păr. Aceste extensii arată foarte natural, dar au și tendința de a deteriora părul natural.

Există o a doua metodă similară, care fixează extensia de părul natural, permițând adezivului să se topească și să  lipească împreună părul natural și extensia. Aceste extensii vor rezista aproximativ patru luni, ceea ce reprezintă o opțiune semipermanentă. Extensiile pot fi utilizate doar o singură dată.

Dacă sunteți interesată de această metodă, întrebați de asemenea stilistul despre o extensie de păr pre bonded.

Verifică preț Extensii de păr AICI!

Extensii de păr montate prin fuziune la rece (Cold Fusion)

Extensiile de păr montate prin fuziune la rece sunt similare extensiilor de păr bonded, dar nu implică căldură. Ele se atașează folosind un instrument de prindere. Acest tip de extensie arată foarte natural, dar este costisitor, deoarece durează mult timp pentru a le atașa și pot fi utilizate doar o singură dată.

Unele persoane se confruntă cu dureri de cap sau cu mâncărimi ale scalpului atunci când utilizează acest tip de extensie.

Verifică preț Extensii de păr AICI!

Alte opțiuni de extensii de păr de luat în considerare

La fel ca în majoritatea cazurilor, în timp apar noi produse și progrese. Consultați aceste opțiuni care sunt noi sau doar puțin diferite de extensiile de păr tradiționale. În funcție de nevoile dvs., unele dintre aceste opțiuni pot funcționa mai bine pentru dvs.

Extensii de păr Halo

O nouă metodă de extindere a părului, extensiile halo de păr, fac ca părul să pară mai voluminos și mai lung cu o metodă de aplicare total diferită. Un dispozitiv de sârmă cu extensiile de păr atașate este plasat în jurul mijlocului capului.

Părul din jur este tras peste fir, ceea ce face ca sârma să nu fie vizibilă. Dispozitivul de sârmă este comod, iar părul natural nu va fi deteriorat, deoarece nimic nu este atașat direct de păr. Acest lucru ajută la menținerea sănătății părului natural.

Verifică preț Extensii de păr AICI!

Extensii de păr pentru breton Clip-in Bangs

O modalitate ușoară de a adăuga breton la look-ul tău fără agitația unei tunsori este extensia de păr pentru breton clip-in. Acest produs nu necesită riscuri, deoarece este ușor de montat și ușor de îndepărtat.

Tot ce trebuie să faceți este să găsiți produsul care se potrivește cel mai bine cu culoarea părului dvs. și care reprezintă cel mai bine forma pe care o căutați. Extensiile de breton Clip-in Bangs pot fi confecționate atât din ​​păr natural, cât și din păr sintetic.

Verifică preț Extensii Clip-in AICI!

Extensii intercalate prin părul propriu (Hair Blending Extensions)

Extensiile intercalate sunt unele dintre extensiile de cea mai înaltă calitate pe care le puteți cumpăra. Nu pot fi observate și nu vor deteriora părul sau scalpul. Nu există nici o prindere de părul natural, baza extensiei permite pur și simplu părului existent să alunece prin părul extensiei.

Odată ce părul extensiei este amestecat cu părul propriu, tot părul este ușor de coafat și nu există îngrijorări cu privire la zone dezgolite ale scalpului sau la vântul care ar putea disloca extensia. Acestea sunt foarte comod de purtat, iar culorile sunt amestecate pentru a spori culoarea naturală a părului și tenul persoanei care le poartă.

Nu este necesară întreținerea lor la salonul de coafură.

Verifică preț Extensii de păr AICI!

Extensii de păr Micro Ring Loop

O versiune pentru cineva care speră să-și atașeze singură extensiile, extensiile de păr Micro Ring Loop pot fi atașate în aproximativ 10 minute. Se folosește un proces de fuziune la rece, cu câte o suvită de păr separată și trasă printr-o micromărgea, care este apoi fixată cu cleme.

Aceste extensii sunt de obicei făcute din păr uman și pot fi găsite într-o varietate de culori, coafuri și lungimi. Micromărgelele sunt invizibile și aceste extensii rezistă câteva luni înainte de a fi nevoie să fie îndepărtate.

Verifică preț Extensii de păr AICI!

Dar o perucă?

Dacă toate aceste informații te fac să amețești și te simți îngrijorată în legătură cu prețul, timpul și faptul că există puține opțiuni pentru extensiile permanente de păr, ar putea fi o idee bună să te gândești la o perucă. O perucă ar putea fi cea mai bună alegere, mai ales dacă aveți părul foarte subțire și rar sau suferiți de căderea majoră a părului.

Oamenii s-au uitat la peruci de secole, iar progresele din zilele noastre le fac mai naturale, mai comode și mai rezistente ca niciodată. Perucile pot fi ajustate pentru orice formă a feței sau a capului și pot acoperi toate defectele cosmetice cauzate de afecțiuni legate de sănătate.

Perucile sunt disponibile cu păr natural sau sintetic și într-o varietate de stiluri și culori. Găsiți una care să se potrivească cu propria culoare de păr și coafura ta obișnuită sau optați pentru ceva complet nou. Posibilitățile sunt nelimitate.

Verifică preț Peruci – diferite modele AICI!

Întrebări frecvente

Care este diferența dintre extensiile de păr uman și cele de păr sintetic?

Extensiile de păr sintetice sunt mai ieftine decât părul uman, dar nu durează atât de mult, nu pot fi vopsite sau coafate cu instrumente termice și trebuie îngrijite diferit față de părul uman. Acestea sunt, de asemenea, sensibile la soare.

Extensiile de păr uman pot fi vopsite, spălate normal, la fel ca părul dvs. și pot fi coafate cu instrumente care utilizează căldura.

Care sunt diferitele tipuri de extensii de păr?

Există un număr enorm de tipuri de extensii de păr. Extensiile de păr pot fi făcute din păr uman natural, păr sintetic sau colagen natural. Există, de asemenea, mai multe metode de construcție diferite.

Acestea includ șuviță cu șuviță, extensiile Wefted panels, extensiile Weft cusute manual, extensiile Weft realizate de mașină și extensii Weft turnate prin injecție. În plus, există multe metode de atașare.

Există extensii cu prindere clip-in, lipite cu bandă sau adeziv, țesute în părul propriu sewn-in, micro links, lipite bonded și extensii de păr cu fuziune la rece. Alte opțiuni includ extensii halo, breton clip-in, extensii de intercalare a părului – hair blending și extensii de păr micro loop.

Cum ai grijă de extensiile de păr?

Îngrijirea extensiilor de păr va depinde de tipul de material din care sunt confecționate, de modul în care sunt construite și de modul în care sunt atașate. În general, extensiile de păr uman pot fi îngrijite la fel ca părul tău, dar părul sintetic necesită șampon și îngrijire specializate.

Asigurați-vă că vorbiți cu stilistul dvs. despre instrucțiunile specifice de îngrijire asociate extensiilor de păr pe care le purtați.

Există extensii permanente de păr?

Cuvântul permanent este puțin precar atunci când vine vorba de păr. Nu există multe lucruri care să fie permanente în ceea ce privește părul, deoarece acesta este în continuă creștere și cu toții ne tundem ocazional. Cu toate acestea, există extensii de păr care vor rezista mult timp și sunt considerate extensii permanente.

Când extensiile de păr de tip I-tip și weft sunt combinate și țesute în propriul păr, extensiile pot dura între 6 și 12 luni. Extensiile de păr I-tip pot rezista 10 sau mai multe luni. Extensiile de tip K, cunoscute și sub numele de keratin tips sau legături de keratină, pot dura aproximativ șase luni.

Extensiile pe bază de keratină sunt atașate unui instrument de încălzire. Acestea sunt cele mai rezistente tipuri de extensii de păr, dar multe altele pot dura mai mult de o lună.

Cum prindeți extensiile clip-in în păr?

Atașarea extensiilor de păr clip-in ar trebui să dureze între 10 și 20 de minute. Primul pas este să separați părul dvs. natural în secțiuni pe care să le îndepărați cu agrafe, pentru a lăsa spațiu liber pentru atașarea extensiilor. Apoi, începeți să împingeți clemele de-a lungul liniei orizontale a extensiei.

Asigurați-vă că fiecare extensie este aliniată exact acolo unde doriți și aplicați presiune pentru a fixa clema. Asigurați-vă că utilizați extensii weft mai late pe părțile mai mari ale capului și extensii weft mai înguste pe părțile mai mici ale capului. Nu urcați prea sus pe cap cu extensiile weft, deoarece nu veți avea suficient păr pentru a le acoperi.

Puteți combina extensii de păr sintetice și naturale?

Combinarea părului sintetic și natural se poate face, dar există multe dezavantaje în a face acest lucru. Aceste două materiale au nevoi de îngrijire foarte diferite și reacționează diferit la mediu. Prin urmare, cel mai bine este să folosiți pentru extensia dvs fie un tip de păr, fie altul.

Pot ajuta extensiile de păr la creșterea părului?

Purtarea extensiilor de păr ajută cu siguranță la creșterea părului, dar în același timp acestea vă pot deteriora părul dacă sunt atașate sau îndepărtate incorect. Atâta timp cât extensiile de păr sunt atașate și îndepărtate corect, părul natural poate continua să crească și să prospere.

Purtarea extensiilor te obligă să fii blândă cu părul tău natural și, de asemenea, să ai bine grijă de el, ceea ce îl poate ajuta să crească.

Extensiile de păr îți deteriorează părul?

Atâta timp cât extensiile de păr sunt atașate și îndepărtate corespunzător, acestea nu ar trebui să cauzeze deteriorarea părului. Asigurați-vă întotdeauna că mergeți la un profesionist cu experiență atunci când vine vorba de alegerea celor mai bune extensii de păr și, de asemenea, atunci când le atașați și le scoateți din păr.

Ce sunt extensiile de păr Remy?

Extensiile de păr Remy utilizează numai păr uman de înaltă calitate, păr virgin care nu a fost prelucrat chimic. Părul uman remy este sortat după colectare pentru ca toate firele să aibă aceeași lungime.

După ce se efectuează sortarea, părul este legat la bază fie cu țesătură de mătase, fie cu silicon, iar clemele sunt cusute manual pentru a face extensii de păr weft individuale.

Verifică preț Extensii de păr AICI!

Share:

WhatsApp
Facebook
Twitter
Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pe trend

Articole care te-ar putea interesa:

Barbat poarta palarie Fedora

Pălării Fedora versus Pălării Trilby

Pălăriile Fedora și pălăriile Trilby au multe asemănări, dar variază și în unele dintre caracteristicile și trăsăturile lor. Nimic nu spune: „Bună, Frumoaso!” precum accesoriile

Este rochia o fusta

Este fusta o rochie?

Aflați diferența dintre o fustă și o rochie și cum să stilați fustele pentru a se potrivi cel mai bine cu silueta dvs. Cumpărăturile de

Tanara foloseste un burete lufa pentru baie

7 alternative la lufa (loofah)

Lufa reprezintă un instrument excelent pentru curățarea spatelui, a feței și a restului corpului. Este bine să cunoașteți diferitele tipuri de alternative la lufa care