Cum să porți barbă cu stil – ținute pentru diferite tunsori de barbă

Barba a făcut parte din stilul bărbaților de când au existat bărbații. Părul facial are o semnificație deosebită, transmite un mesaj și poate arăta absolut uimitor atunci când îl porți cu stil corect. Dar știi să-ți asortezi barba cu ținuta?

Este timpul să înveți trucurile despre cum să porți barba cu stil și cum să-ti asortezi bine barba cu câteva idei grozave de ținute. Cel mai bun tip barbă pe care o poți purta este cea care arată la modă și care îți oferă încrederea și siguranța de sine pe care ți le dorești. Când știi că ai stil, vei arăta uimitor indiferent de tipul de ținută pe care o porți.

Verifică preț Produse îngrijire barbă și mustață AICI!

Barba în istorie

Barba există de când există ființele umane. În primele zile ale Epocii de Piatră, bărbații purtau barbă pentru a-și menține fața caldă în acele zile reci și reci ale Epocii de Gheață. Probabil că au purtat barbă pentru a arăta dur și intimidant, acesta fiind unul dintre motivele pentru care bărbații le poartă și astăzi!

Barba adaugă mai multă distincție feței și era asociată cu forța și bărbăția, așa că pur și simplu a purta barbă trimite mesajul că ești puternic și ai putere.

O barbă creează impresia unei linii mai puternice a maxilarului. Din punct de vedere istoric, barba a fost un simbol al masculinității. Barba este purtată ca semn de putere și virilitate până în ziua de azi, deși bărbații le poartă și ca opțiune de stil.

De-a lungul istoriei, au existat multe, multe stiluri diferite de barbă și tendințe specifice ale părului facial care au apărut și au dispărut și au revenit din nou. Care sunt cele mai bune stiluri de barbă pentru stilul tău vestimentar, forma feței și simțul tău personal al stilului?

Pentru a ști cum să porți o barbă, trebuie să înțelegeți simbolismul bărbii și diferitele stiluri pe care le puteți explora atunci când purtați una.

Simbolismul bărbii a jucat un rol important în istoria omenirii. În Egiptul antic, în anul 3000 î.e.n. și înainte, faraonii și membrii familiei regale purtau bărbi false care erau realizate din metal. Bărbilele erau fixate în poziție cu o panglică care le lega de cap. Chiar și reginele au făcut asta.

Bărbații își lăsau barba să crească și își vopseau părul în brun-roșcat sau maro închis.

Oamenii antici care trăiau în Mesopotamia, Asiria și Persia purtau, de asemenea, bărbi pe care le îngrijeau și le vopseau. Unii foloseau ulei de barbă, în timp ce alții purtau barba cu bucle, codițe împletite și ornamente. Bărbile lungi erau văzute ca un simbol al înțelepciunii și statutului în aceste culturi străvechi.

În Grecia antică, barba avea o semnificație și mai mare. Barba era un semn de onoare în rândul bărbaților greci. Aceștia își ondulau și își îngrijeau barba intens. Barba era tăiată în semn de pedeapsă, ca simbol vizual pentru cei care nu meritau să poarte bărbi lungi și demne.

Abia când Alexandru cel Mare a scos barba în afara legii, practica s-a schimbat. Motivele lui erau de natură militară. Nu voia ca dușmanii să-i apuce de barbă pe greci și să folosească barba grecilor în avantajul lor în luptă. El a crezut că cel mai bun stil de barbă era fără barbă.

Romanii își păstrau barba foarte îngrijită și tunsă, poate din aceleași motive militare. Toți bărbații erau încurajați să nu poarte barbă sau să aibă bărbile tunse si îngrijite. Frizeriile, unde barba putea fi tunsă și aranjată, existau în Grecia antică și Italia antică încă din 454 î.e.n.

Așadar, bărbații s-au gândit la barba lor de mult, mult timp.

Verifică preț Produse îngrijire barbă și mustață AICI!

Bărbile prezidențiale

Primii 15 președinți ai SUA nu au purtat barbă. Această tendință s-a schimbat în anul 1861, odată cu alegerea lui Abraham Lincoln, care era foarte bărbos. Cand era mai tânăr, o fetiță i-a spus lui Lincoln că ar trebui să-și lase barba să crească.

El a urmat sfatul ei și a făcut istorie ca al 16-lea președinte al Statelor Unite. Lincoln a început o nouă tendință în ceea ce privește barba, deoarece mulți dintre următorii președinți, până la Taft, au purtat și ei barbă.

Unii dintre acești președinți cu barbă erau cunoscuți pentru părul facial și au inițiat multe tendințe în materie de barbă în rândul bărbaților americani, dar și în rândul bărbaților din întreaga lume. Care președinte crezi că a avut cel mai bun stil de barbă?

Să devenim un pic mai moderni

Tendințele în ceea ce privește barba au continuat de-a lungul istoriei. Vikingii erau foarte atenți în privința bărbilor lor și a obiceiurilor de îngrijire a acestora, făcând mari eforturi pentru stil. Vikingii au reputația de a fi fioroși.

Cu siguranță nu ai fi vrut să te intersectezi cu unul care și-a pierdut pieptenele de barbă! Îngrijirea bărbii a fost o parte importantă a culturii vikinge până în ziua de azi, iar acele înfățișări, look-uri de odinioară continuă să inspire multe stiluri moderne de barbă.

Se spunea că Barbă Neagră (Blackbeard), faimosul pirat, își punea petarde în barbă pentru a crea fum negru și gros. Ceea ce l-a făcut a fi o priveliște terifiantă. Bărbilele erau foarte populare în timpul cruciadelor, iar în epoca victoriană au înflorit tot felul de stiluri ciudate.

De-a lungul istoriei, barba a fost plina de simbolism si de stil.

Ce spune barba ta lumii despre tine? Ce stiluri de barbă vor arăta grozav pentru tine? Știi cum să-ți îngrijești barba ca să arate la modă și sexy? Știi cum să folosești corect o perie de barbă? Există o mulțime de lucruri de învățat despre barbă!

Aflați mai multe despre cum să purtați cu stil o barbă și, în curând, veți avea răspunsurile care vă vor ajuta să vă mențineți părul facial uimitor, pentru a fi la modă și pentru a avea o barbă bine îngrijită.

Verifică preț Produse îngrijire barbă și mustață AICI!

Bijuterii pentru barbă

Există o mulțime de moduri diferite de a vă rade, tunde și sculpta barba pentru a crea un aspect distinct. Puteți folosi chiar și codițe, codițe împletite, bucle și alte tehnici de stil. Dar există și o altă modalitate de a-ți face barba să arate deosebit: bijuteriile.

Bijuteriile pentru barbă există de mult timp și funcționează și astăzi pentru a-ți scoate părul facial în evidență.

Există două tipuri de bijuterii pentru barbă: talismane și inele. Talismanele sunt concepute pentru a atârna undeva de barbă, în timp ce inelele înconjoară o șuviță de păr din barbă. Puteți găsi bijuterii pentru barbă confecționate din toate tipurile de materiale și culori diferite, deși cele din metal sunt foarte comune.

Puteți chiar să adăugați pietre prețioase în barbă, dacă doriți. Chiar și un stil de barbă scurtă poate fi îmbunătățit cu bijuterii. Uneori, stilizarea bărbii înseamnă adăugarea unui pic de strălucire.

Bijuteriile pentru barbă există de ceva vreme. Vikingii purtau diferite tipuri de ornamente în barbă, la fel făceau și anglo-saxonii care trăiau în Anglia și Germania în Evul Mediu timpuriu.

Diferite stiluri de barbă

Există o mulțime de stiluri diferite de barbă și asta înseamnă că există o mulțime de ținute diferite pe care le poți purta cu ele. Experimentează cu tot felul de idei diferite de ținute și creează niște look-uri uimitoare care să se potrivească stilului tău de barbă.

Pentru că atunci când ești un bărbat suficient de îndrăzneț pentru a purta barbă, cu siguranță ai în tine dorința de a-ți asuma anumite riscuri în materie de modă și să profiti la maximum de părul feței.

Anchor – Ancoră

Barba Ancoră (Anchor) este un stil de barbă parțială care seamănă de fapt cu forma ancorei unei nave. Părul acoperă bărbia și se extinde în sus și în afară, sub bărbie, în două linii subțiri și simetrice de păr. Mijlocul bărbii se extinde în sus într-o linie subțire până la buza inferioară. Acest lucru creează acea formă clasică de ancoră.

Acest stil de barbă este de obicei asociat cu o mustață. Acest stil este de obicei scurt și tuns îngrijit. Multe superstaruri de la Hollywood au purtat acest stil de barbă ca parte a aspectului lor obișnuit, inclusiv Robert Downey Jr., Johnny Depp și Christian Bale.

Deoarece acest look este văzut atât de des la celebritățile de la Hollywood, el este un look formal grozav. Este ușor sexy și atunci când este asociat cu un costum grozav, există ceva aproape periculos în el. Acesta este un look grozav de „băiat rău” pe care femeile îl vor observa cu siguranță.

Cumpără-ți un costum sexy de la Jos.A.Bank. Acesta este un nume celebru printre costumele pentru bărbați și veți vedea de ce atunci când veți căuta și următorul costum nou tot aici. Au o selecție uriașă și un magazin online foarte ușor de utilizat, de unde puteți cumpăra anumite modele, imprimeuri și culori de costume.

Există întotdeauna o mulțime de costume grozave aici și la prețuri rezonabile. Reducerile frecvente fac și mai ușoară cumpărarea unui model grozav de costum care să se potrivească cu orice look cu mustață și barbă.

Verifică preț Costume bărbați – diferite modele AICI!

Balbo

Barba Balbo este unică, deoarece prezintă o barbă și o mustață separată. Look-ul poartă numele lui Italo Balbo, care a fost un aviator italian. Această barbă acoperă linia maxilarului și nu se ridică sus pe față; nu se extinde pe obraji. Mijlocul bărbii se unește de obicei cu o muscă – o fășie de păr îngustă sau rotundă în scobitura bărbii, sub buza inferioară (soul patch) pentru a acoperi toată bărbia. Mustața este separată de barbă, așa că te poți juca cu diferite stiluri de mustață în timp ce porți această barbă.

Barba Balbo este un look de barbă îngrijit, tuns, care funcționează excelent cu îmbrăcăminte semi-formală și profesională. Puțin păr facial îți oferă un pic de distincție și îi face pe ceilalți să te observe, ceea ce este întotdeauna un avantaj bun în orice situație de afaceri.

Bandholz

Bandholz este o barbă foarte mare, stufoasă și luxoasă pentru bărbații cărora le place foarte mult să aibă barbă. Este numită după Eric Bandholz, un tip corporatist care lucra într-un birou conservator. Bandholz își dorea foarte mult să-și lase barbă.

A decis să renunțe la slujbă și să-și lase barbă. Acest lucru a dus la un stil de viață nou-nouț. Bandholz a fondat Beardbrand, o companie care vinde produse de îngrijire pentru bărbați, cum ar fi balsam pentru barbă și alte produse esențiale. Desigur.

Curând, el a devenit cunoscut pentru barba sa, stil care acum este sinonim cu numele său. În acest stil, mustața este conectată cu o barbă plină și lungă. Barba Bandholz nu are o lungime specifică, așa că o puteți lăsa să crească oricât doriți. Acesta este un stil grozav de ales dacă doriți să vă jucați cu un look cu o barbă mai lungă.

Această formă de barbă plină a fost în mod clar creată pentru aventurile dure în aer liber. Când te îmbraci pentru un look casual, care este potrivit pentru a fi dur și pentru aer liber, această barbă reprezintă modul potrivit de a-ți îmbrăca fața.

Asortează barba cu cămăși de flanel, blugi, ghete de drumeție și poate o geacă de blugi dacă vremea este puțin rece. Barba călduroasă și îmbrăcămintea deopotrivă te vor face să fii pregătit pentru toate aventurile în aer liber pe care le poți găsi atunci când faci drumeții, pescuiești, mergi cu cortul și te bucuri de lumea din afara casei tale.

Verifică preț Flanel bărbați – diferite modele AICI!

Bushy – Stufoasă

Numele stilului de barbă bushy – stufoasă vorbește de la sine. Barba stufoasă este un stil de barbă plină în care mustața și barba sunt conectate și lăsate să crească în lungime și grosime. Acest lucru creează un efect foarte plin și pufos care dă numele stilului de barbă bushy stufoasă.

Dacă puteți obține o creștere completă a bărbii pe toată fața, puteți obține un stil bushy – stufos.

Când vrei să faci o declarație de stil, barba stufoasă este o modalitate uimitoare de a realiza acest lucru. Această barbă va atrage atenția și va întoarce capete după tine. Așa că, dacă ai o barbă stufoasă, asortează-o cu un stil cool de hipster.

Acest stil de barbă a devenit extrem de fierbinte asociat cu look-urile hipster. Pentru a obține acest lucru, veți dori blugi skinny și o cămașă cu nasturi.

Cumpără perechea potrivită de blugi skinny de la un expert în blugi: Wrangler. Aici, puteți face cumpărături pentru tot felul de modele la modă care vă vor ține cu siguranță în tendințe. Asortează blugii tăi skinny cu ghete de lucru pentru acel vibe ironic de hipster, iar tu și barba ta veți fi într-adevăr foarte bine în stil.

Verifică preț Blugi skinny bărbați AICI!

Chin Strap – barbă îngustă

Barba chin strap, care poate fi numită și barbă chin beard, se caracterizează prin faptul că este îngustă sau subțire. Această barbă este crescută pe partea inferioară a bărbiei și a liniei maxilarului, până la perciuni.

Mustața nu este de obicei conectată cu barba, dar uneori poate crește în jos pentru a întâlni linia bărbii într-un look care combină o barbă chinstrap cu o barbă tip cioc (de țap) – tip goatee. Barba chin strap este un stil extrem de personalizabil.

Puteți purta această barbă foarte subțire, deși poate avea și linii ceva mai groase, adică să fie ușor mai groasă.

Barba chin strap este un look super sexy pentru că este bine îngrijită și nu ascunde fața, însă îți oferă și acel păr facial pe care femeile îl găsesc atât de atrăgător și convingător. Acest look funcționează grozav ca stil de zi cu zi și acesta este și motivul care face ca barba chin strap să fie atât de potrivită pentru ținutele casual.

Poartă o pereche de blugi și un tricou și lasă-ți stilul tău sexy casual să vorbească de la sine.

Accesați site-ul Vans pentru a găsi o selecție uriașă de modele de tricouri pentru toate look-urile dvs. casual. Există aici o selecție grozavă de tricouri grafice și tricouri bine realizate, la prețuri rezonabile, astfel încât să puteți găsi întotdeauna ceva nou de adăugat la garderoba dumneavoastră.

Verifică preț Produse îngrijire barbă și mustață AICI!

Circle – circulară

Barba circle – circulară – arată ca o barbă tip cioc – goatee. Este recunoscută pentru că are forma unui cerc desenat în jurul gurii. Cu acest stil, barba este crescută doar în această zonă. Mustața se conectează cu barba și coboară direct în jos până la restul bărbii, care acoperă doar bărbia și nu se extinde în sus pe linia maxilarului.

Barba poate acoperi toată bărbia până la buza inferioară sau poate fi îngrijită astfel încât să ofere doar o acoperire parțială a bărbiei.

Acest stil de barbă este foarte potrivit pentru ideile de ținute sportive. Dacă ești tipul sportiv sau vrei doar să porți acest look, barba circulară spune despre tine că știi să te distrezi și că nu îți este frică să transpiri. Purtați barba cu un echipament sportiv clasic pentru a face acest stil să prindă viață.

Nu poți greși cu echipament sportiv sau haine sport de la Under Armour sau Puma. Aceste branduri sunt unele dintre marile nume în crearea de echipament sportiv pentru atletism, începând cu pantofi uimitori. Puma și Under Armour sunt nume celebre în modele de pantofi sport la modă și mulți poartă pantofi sport Puma chiar și atunci când nu practică sportul.

Îmbrăcați-vă pantofii de la Puma cu un trening și un tricou alb simplu și veți fi gata pentru orice zi obișnuită de distracție… sau la naiba, puteți merge oricând la sală dacă doriți!

Verifică preț Costume de trening pentru bărbați AICI!

 

Definită

Bărbile definite sunt scurte, tunse îngrijit și au margini ascuțite. Aceste stiluri de bărbi sunt foarte bine tunse și îngrijite. Barba definită se realizează cu o lungime uniformă peste tot. În cadrul acestor parametri, o barbă definită poate avea multe forme și stiluri diferite.

Aceasta poate fi o barbă stubble – barbă umbră, crescută f puțin și uniformă, o barbă scurtă short boxed, un stil de barbă lungă sau orice altceva doriți. Atâta timp cât are linii ascuțite, este o barbă definită.

Stilul definit arată îngrijit și bine întreținut și tuns și asta înseamnă că este perfect pentru un aspect super formal. Dacă aveți un eveniment important la care participați, dar nu doriți să renunțați la barbă, tundeți-vă și bărbieriți-vă într-un stil foarte bine definit și veți arăta uimitor în smoking.

Smokingurile de la Moss Bros. sunt disponibile într-o gamă largă de modele, de la colorat la negru clasic. Aceste smokinguri sunt croite și făcute pentru a fi extrem de măgulitoare. Împreună cu barba ta definită, pur și simplu nu poți greși cu un frac de aici.

 

Ducktail – coadă de rață

Când vezi o barbă ducktail – coadă de rață, știi de ce se numește așa. Acest stil se caracterizează prin lungimea părului de pe bărbie. Coada de rață este un stil de barbă plină care leagă perciunii și mustața.

Totuși, părul de pe bărbie crește mai mult decât în restul bărbii, adică decât în lateral, astfel încât lungimea se extinde în jos într-o formă triunghiulară. Acest lucru creează look-ul specific de coadă de rață.

Firele de păr rebele, neîngrijite pot să încurce cu adevărat acest stil, așa că veți dori să folosiți ceară sau alte produse și să tundeți frecvent barba, astfel încât să-și mențină perfect forma.

Acest look este robust și gata să conducă lumea, așa că, desigur, acest stil de barbă este perfect pentru look-ul tău de lucru.

Pantaloni groși din catifea reiată, o cămașă albastră cu nasturi, cu mânecile suflecate și o jachetă clasică de lucru cu ghete te vor face să arăți că poți construi un hambar, să ridici un grajd sau pur și simplu să fii un tip dur atunci când este nevoie.

Acesta este un look care spune că nu numai că nu ți-e frică să-ți murdărești mâinile, dar că le murdărești tot timpul, asumându-ți toate sarcinile grele.

Când vrei îmbrăcăminte rezistentă, la modă și bine făcută, apelează la Carhartt. Această companie este practic sinonimă cu echipamentul de lucru pentru că are de toate. Vino aici pentru a obține acea geacă de lucru clasică Carhartt, un look distinct care spune că imediat ești gata să te apuci de treabă.

Acesta este elementul de bază al multor ținute de lucru grozave.

French Fork – Furca franceză

Barba French Fork nu este pentru cei slabi de inimă. Aceasta este o barbă completă care se conectează cu perciunii și cu o mustață plină. Ceea ce face această barbă diferită sunt secțiunile duble de păr gemene care se despart în mod egal la mijlocul bărbii și se extind în jos. Acest lucru creează un look despicat în două părți care dă numele bărbii.

Când vrei să profiti la maximum de acest stil de barbă, optează pentru un look casual sexy. Asta înseamnă pantaloni strâmți pe corp și o cămașă cu nasturi, deschisă la guler. Mocasinii, pantofii loafers sau pantofii oxford vor unifica frumos acest look. Acest tip de barbă este o completare excelentă a unui stil casual, dar doar puțin elegant.

Acest look poate merge cu tine la o întâlnire sau la o ieșire cu băieții în oraș, când faci comisioane sau la orice eveniment casual sau semi-formal la care se întâmplă să participi.

Mergeți la magazinul online Ralph Lauren pentru a vă satisface nevoia de cămăși. Acest magazin are o colecție mare de cămăși cu nasturi, într-o mulțime de culori diferite, ceea ce vă va ajuta să creați look-uri care întorc capete după voi.

Ralph Lauren este renumit în moda masculină, dar în ciuda etichetei de designer, hainele de aici au un preț rezonabil. S-ar putea să fii surprins să vezi cât de accesibil este să arăți atât de bine.

Garibaldi

Vrei să ai barba lui Garibaldi? Asigurați-vă că aveți la îndemână și un centimetru flexibil pentru a putea face măsurători. Acest stil de barbă plină are restricții specifice. Garibaldi este o barbă completă, cu perciuni și mustață, dar lungimea ei nu este niciodată mai mare de 7 până la 8 inch (aproximativ 20 de centimetri).

Partea de jos a bărbii este lată și rotunjită. Oferă un look foarte puternic. Acest stil a fost popularizat de generalul Giuseppe Garibaldi, care a devenit faimos pentru părul său facial, precum și pentru tactica sa de luptă.

Doriți să creați un look îndrăzneț și la limită? Barba Garibaldi este doar accesoriul potrivit pentru o geacă de piele. Poart-o cu un tricou închis la culoare care ti se potriveste foarte bine pe corp, o pereche de blugi slim-fit si niste ghete negre si vei întoarce absolut toate capetele oriunde mergi.

Când ai nevoie de un look de motocicletă, trebuie să mergi la experții în motociclete: Harley-Davidson. Magazinul lor online este de fapt plin cu haine și accesorii uimitoare, inclusiv geaca de piele sexy de care aveți nevoie pentru a crea stilul îndrăzneț pe care barba ta vrea să-l ai.

De fapt, magazinul Harley are o colecție impresionantă de jachete de călărie și veste extrem de stilate. Toate vor arăta uimitor cu barba ta mare și strălucitoare.

Verifică preț Geci piele pentru bărbați AICI!

Goatee – Cioc

Barba cioc este un stil clasic de barbă care este foarte popular. Aceasta este o barbă mică care acoperă doar bărbia, integral sau parțial.

Ciocul poate fi asociat cu o mustață separată, dar nu întotdeauna.

Atunci când sunt stilate în mod tradițional, ciocurile sunt tunse și scurte.

Acesta este un look îngrijit, curat, care funcționează cu multe forme ale feței.

Ciocul îngrijit este un partener excelent pentru orice stil preppy.

Când vei merge pe terenul de golf sau la clubul de tenis sau vei întâlni pe cineva special pentru o întâlnire la prânz, un cioc cu un look clasic preppy va fi foarte potrivită.

Combinați ciocul cu un tricou polo clasic și cu o pereche de pantaloni chino și veți fi gata pentru orice eveniment de zi sau de seară casual până la semi-casual.

Cumpărați tricouri polo! Veți găsi aici o selecție uriașă de tricouri polo în toate culorile și modelele. Tricourile polo de aici au mici detalii care arată cât de bine sunt făcute aceste haine și vă oferă în plus acel ceva deosebit, pe care îl meritați.

Verifică preț Tricou polo bărbați AICI!

Gunslinger – Pistolar

Stilul de barbă Gunslinger arată ca Vechiul Vest. Acest stil este recunoscut pentru mustața lungă, care se extinde în jos de fiecare parte a gurii și apoi se extinde de-a lungul liniei maxilarului până la perciuni.

Acesta este un stil de barbă subțire și de obicei are o acoperire mică sau deloc pe bărbie. Acest stil este și astăzi la modă și încă evocă un sentiment de duritate și atractivitate la cei care îl poartă.

Acest stil de școală veche este exact stilul potrivit de purtat pentru un look de iarnă. Gândiți-vă la un pulover din tricot clasic, pantaloni grozavi de lână și o haină lungă. Vei arăta foarte mult ca un pistolar modern, un om care se cunoaște foarte bine și este sigur pe el.

Veți surprinde perfect acest stil cu tricotajele de la HBX. Selecția de pulovere de aici vă poate ține ocupat la cumpărături pentru o lungă perioadă de timp. Le puteți cumpăra în mai multe culori și modele, de la veste pulover la cardigane și tot ce se află între ele. Veți fi gata să înfruntați vremea rece arătând cu adevărat la modă cu hainele de aici.

Lungă

Stilul cu barbă lungă se explică de la sine. Acesta este orice stil de barbă în care firele de păr se extind dincolo de bărbie mai mult de câțiva centimetri. Bărbile lungi pot fi într-adevăr extrem de lungi, la fel ca podoaba facială purtată de trupa ZZ Top.

Mai multe stiluri de barbă pot fi purtate ca stiluri de barbă lungă, cum ar fi clasica barbă completă (classic full beard).

Ce arată uimitor cu o barbă lungă? Un costum slim-fitting cu o cravată subțire, desigur. Acesta este un look profesional sau semi-formal uimitor, care este, de asemenea, incredibil de la modă.

Este un look perfect pentru o întâlnire sau pentru un prânz de afaceri. Barba lungă asociată cu un costum bine croit oferă un pic de contrast și arată că ești o persoană cu mai multe straturi, cu mai multe laturi diferite ale personalității sale.

Surprindeți acest stil de costum hipster, începând de la Ties. Aici, puteți căuta cravate care să vă evidențieze cu adevărat stilul, care pot fi croite grozav și să vă arate latura profesională, dar și puțin distractivă și nesăbuită. Modelele de cravată îngustă de aici vor arăta frumos cu orice costum slim-fitting bine croit pe care doriți să îl purtați.

Verifică preț Cămăși pentru bărbați AICI!

Mutton Chops – Perciuni care acoperă obrajii (Cotlete de berbec)

Barba Mutton Chops reprezintă într-adevăr un tip de perciuni care îți acoperă atât de mult fața, încât este considerat și un stil de barbă. Vorbim despre perciuni foarte lungi și foarte groși care coboară de-a lungul maxilarului cel puțin până la bărbie.

Acest stil se termină la bărbie, cu două secțiuni distincte de barbă. Dacă perciunii se unesc la mijloc, nu mai vorbim despre barba Mutton Chops, ci despre o barbă completă (full beard).

Stilul de barbă Mutton Chops spune că ești puțin de la țară, din punct de vedere cultural, în SUA. Adică ai valori de modă veche sau cel puțin un look care onorează stilurile din trecut. Ce arată perfect cu barba Mutton Chops? O geacă de blugi, desigur.

Poți să alegi să porți denim și în rest și să asortezi acest accesoriu cu o pereche de blugi sau să spargi puțin designul cu o pereche de pantaloni tip khaki. Poartă o cămașă clasică henley cu trei nasturi la guler și vei aduce cu adevărat la viață acel stil rustic fermecător.

Cumpărați tot denimul dorit de la Liverpool Jeans. Această companie este specializată în denim și în look-uri casual grozave. Căutați geci de blugi și pantaloni de blugi aici și veți găsi cu siguranță look-ul uimitor pe care îl doriți, care este puțin country, dar și foarte elegant și la modă.

Patchy – Barba neregulată

Stilul de barbă neregulată este o barbă crescută incomplet în diferite zone, lăsând alte zone libere, cu petice de păr, o barbă care nu este crescută complet și uniform. Acest stil este distinct deoarece nu este un stil complet.

Există zone ale bărbii care nu sunt acoperite de păr. Multe tipuri de stiluri de barbă se califică drept stil neregulat. Adesea, look-ul de barbă neregulată este purtat cu o barbă foarte scurtă sau cu cu barbă long stubble.

Asociați look-ul de barbă patchy neregulată cu un stil de skater cool. Tot ce ai nevoie sunt niște pantaloni largi și un hanorac cu glugă, împreună cu o pereche de pantofi de skater clasici. Acest stil casual neglijent arată de fapt foarte fierbinte atunci când este stilat corect, iar o barbă neregulată este cu siguranță modul potrivit de a-l stila.

Cumpărați hanorace și alte îmbrăcăminte prietenoasă stilului skater.

Puteți găsi o mulțime de modele de hanorace în toate culorile. Există o mulțime de hanorace aici cu imagini interesante care adaugă culoare și viață look-ului tău. Prețurile sunt rezonabile, iar selecția este mare, așa că puteți rămâne ocupat aici cu cumpărături pentru o perioadă.

Verifică preț Hanorac pentru bărbați AICI!

Petite Goatee – Cioc mic

Ciocul mic este o barbă tip cioc foarte mică în care părul este crescut doar în jurul gurii și bărbiei. Ciocul mic are linii foarte subțiri și o acoperire foarte mică a feței.

Realizați un look de vară grozav cu un cioc mic, o pereche de pantaloni scurți și o cămașă cu guler. Acest look casual elegant este perfect nu doar pentru terenul de golf, ci și pentru o întâlnire la prânz, o după-amiază de comisioane și doar pentru a arăta uimitor.

Ciocul mic este un stil grozav de purtat vara, când nu vrei ca fața ta să devină prea fierbinte, dar nici nu vrei ca fața ta să fie complet bărbierită.

Cumpărați toate look-urile de golf și de vară pe care le doriți la Glenmuir. Această companie este în afaceri de peste un secol și este specializată în îmbrăcăminte de golf. Asta înseamnă că sunt specialiști în vară. Căutați aici pantaloni scurți de vară și nu veți fi dezamăgiți.

Pantalonii scurti de aici sunt fabricați pentru golf, ceea ce înseamnă că sunt ușori, nu prea scurți și sunt disponibili într-o gamă largă de culori. Este tot ce ai nevoie pentru cumpărături de vară.

Verifică preț Pantaloni scurți pentru bărbați AICI!

Royale

Creați un look regal cu un stil de barbă royale. Acesta este un stil de barbă cioc (goatee) cu păr în jurul gurii și bărbiei și nu se extinde în sus pe maxilar. Stilul royale este o mustață plină și o barbă subțire, îngustă care acoperă doar marginea de jos a bărbiei. Acest stil este adesea completat cu o mică muscă (soul patch), puțin păr chiar sub buza inferioară.

Unele stiluri sunt perfecte pentru toate ideile de ținute diferite. Indiferent dacă vrei să te îmbraci casual sau formal, barba royale – regală oferă un look grozav. Ceea ce ar putea fi dificil este să ai haine pline de stil pentru toate look-urile de barbă pe care vrei să le încerci.

Faceți acest lucru cu aparatele de ras și produsele de îngrijire care sunt concepute pentru a vă ajuta să explorați diferite stiluri de barbă.

Veți găsi toate materialele de îngrijire și bărbierit de care aveți nevoie la Mankind. Acest magazin online este plin de diferite aparate de tuns și ras și produse care vă permit să creați orice look interesant de barbă pe care îl doriți, de la cea mai regală până la cea mai stufoasă barbă de pe listă.

Scruff – barba completă și scurtă

Puterea stilului de barbă scruff este că nu ești prea sigur că este o barbă. Aceasta este o barbă super scurtă care este de fapt doar o barbă stubble, păr puțin crescut pe față, ca și cu ai fi ușor nebărbierit .

Este un stil de barbă plină, dar cea mai mare parte a feței este încă foarte vizibilă, deoarece aceasta este mai mult o umbră de nebărbierit decât o barbă reală.

Totuși, nimic nu spune sexy la fel ca fața nebărbierită, adică barba scruff. Barba stubble este cu siguranță fierbinte. Construiește ținute sexy în jurul blugilor albaștri standard cu talie normală și a unui tricou cu decolteu în V.

Acest lucru va arăta doar o idee de piele și asta va dezlănțui pur și simplu sălbaticia celorlalți. Vrei blugi care se potrivesc bine pe corp, dar nu prea strâmți. Combinați totul cu niște mocasini sau loafers casual sau adidași cu șosete care nu se văd și veți emana un stil sexy, casual, care va arăta grozav.

Când vrei blugi, alege blugi albaștri. Desigur, Levi’s. Aceasta este compania care a brevetat blugii, până la urmă. Așteptați-vă să vedeți o selecție enormă de blugi aici.

Puteți face cumpărături după model și puteți găsi potrivirea perfectă și culoarea perfectă a denimului pentru toate look-urile sexy pe care doriți să le creați. Levi’s este un brand de încredere și are întotdeauna o mulțime de blugi eleganți de unde poți alege.

Verifică preț Îmbrăcăminte Levi’s pentru bărbați AICI!

Square – Pătrată

Barba pătrată este realizată cu o bază lată care se extinde pe obraji în lateral în exteriorul maxilarului pentru a crea o formă pătrată. Această barbă este crescută puțin mai mult, dar este de fapt foarte dificil de întreținut din cauza acestei forme pătrate.

Barba pătrată trebuie tunsă des pentru a păstra un aspect îngrijit. În caz contrar, acesta devine un stil de barbă stufoasă (bushy).

Barba pătrată este exact ce aveți nevoie atunci când vă gândiți la ținute pentru un stil casual cool. Asta înseamnă tricoul tău grafic de bază, o pereche de pantaloni și niște pantofi oxford sau ghete. Vei arăta casual, dar totuși foarte elegant.

Acesta este un aspect uimitor de zi sau de noapte pentru orice activitate sau eveniment casual.

Căutați pantofii potriviți la Allen Edmonds. Acest magazin online este specializat în încălțăminte care arată grozav. Au o selecție de modele de pantofi casual care se vor potrivi cu siguranță oricăror ținute pe care le creezi pentru tine.

Modelele sunt clasice, la modă și de foarte înaltă calitate. Dacă ai de gând să cheltuiești bani pe modă, atunci fă-o începând cu o pereche bună de pantofi.

Van Dyke

Numită după pictorul flamand Anthony Van Dyke, care a devenit faimos în Europa în anii 1600, barba Van Dyke rămâne un stil extrem de popular în ciuda vârstei sale. Această barbă are o mustață lungă și subțire care se extinde peste colțurile buzelor și un mic smoc de păr lung, triunghiular chiar pe bărbie.

Creați-vă un look suav și sofisticat cu această barbă și un costum atemporal. Un costum casual, pantaloni asortați și un sacou purtat cu un tricou și barba voastră de Van Dyke – vei arăta super sexy și la modă. Poartă pantofi sport și șosete care nu se văd pentru a-ți arăta rafinamentul.

Un mic detaliu, cum ar fi un ceas grozav, va desăvârși acest look.

Opriți-vă pentru un stil sofisticat la Calvin Klein. Această etichetă de designer este renumită pentru stilul său sofisticat și pentru moda în tendințe.

Veți găsi aici o colecție uimitoare de costume, sacouri și pantaloni, elementele de bază ale unui look sexy și sofisticat pentru care vă imploră barba dumneavoastră Van Dyke.

Verifică preț Costume bărbați – diferite modele AICI!

Întrebări frecvente despre stiluri de barbă

A ști cum să te îmbraci cu stil când porți o barbă este destul de dificil. Nu numai că trebuie să alegi barba potrivită pentru tine, dar ai nevoie și de haine grozave pentru a le asorta cu ea. Dacă mai aveți o mulțime de întrebări despre cum să porți bine o barbă și cum să o asortezi cu ținutele potrivite pentru tine, nicio problemă.

Avem răspunsurile la cele mai frecvente întrebări despre stil când vine vorba despre barbă.

Verifică preț Produse îngrijire barbă și mustață AICI!

Cum îți alegi stilul de barbă?

Ce stil de barbă ar trebui să alegi să porți? Poate fi necesar să experimentați puțin înainte de a alege un anumit stil de păr facial. Mai întâi, lasă-ți barba să crească natural timp de o lună. Obțineți o idee despre cum crește părul facial, astfel încât să vă puteți face o idee cu ce trebuie să lucrați.

Între timp, acordați atenție părului facial care crește. Acest lucru vă va ajuta să vă dați seama de stilul dorit.

Când aveți ceva păr cu care să lucrați și aveți o idee despre stilurile care vă plac și despre stilurile pe care le puteți crea cu părul facial pe care îl aveți, începeți să experimentați. Joacă-te cu diferite înfățișări și probabil că vei descoperi unul despre care știi că este corect.

Cum poți stiliza o barbă neregulată (patchy)?

Există o mulțime de moduri diferite de a aranja o barbă neregulată. Mulți dintre bărbații de frunte de la Hollywood au bărbi neregulate, pe care părul nu crește în întregime, nu crește des și bogat peste tot. De fapt, acest lucru este extrem de normal.

Mulți bărbați nu au păr facial plin și gros peste tot. Bărbile neregulate se potrivesc bine cu o varietate de stiluri, inclusiv ciocul, barbă circulară, stilurile scruffy dezordonate și alte look-uri care nu necesită o acoperire completă a bărbii pe față.

Bărbilele chinstrap tind să funcționeze în special pentru modelele de creștere neregulată a părului de pe față.

Ce stiluri de barbă ți se vor potrivi cel mai bine?

Forma feței și a capului variază de la persoană la persoană. Probabil ați cunoscut o mulțime de oameni care au un cap și o față mai ovale, sau alții care le au mai rotunde. Ați văzut tipi care au maxilare mai proeminente. Deci, care barbă se va potrivi cel mai bine cu forma specială a feței și a capului tău?

Dacă aveți o formă mai pătrată, rămâneți la un stil mai definit, care nu are mult păr pe linia maxilarului. Un cioc, o barbă circulară sau stilul royale ți se vor potrivi foarte bine.

Dacă aveți o față rotundă, o barbă cu mai puțin păr sau o barbă cu mai mult păr vor funcționa foarte bine. Nu doriți o barbă de mărime medie sau scurtă și plină, deoarece acest lucru vă poate face fața să arate și mai lată. Veți descoperi că stilurile de barbă scurtă, barbă ancoră și bărbă van dyke vi se potrivesc foarte bine.

Dacă fața ta are o formă mai pătrată sau dreptunghiulară, joacă-te cu stilul de barbă deconectată, care nu îți acoperă complet fața. Barba gunslinger – pistolar, stilurile chin strap și mutton chops sunt toate stiluri grozave pentru această formă a feței.

Forma feței ovală este norocoasă pentru că acești bărbați se pot juca și pot purta aproape orice stil de barbă doresc! Începeți să vă lăsați barba să crească chiar acum, deoarece puteți încerca orice stil  de barbă pe care modelul dvs. natural de creștere a părului și îndrăzneala personală vă permit.

Cum să tunzi o barbă scurtă?

Îți poți tunde barba pentru a avea aproape orice lungime folosind o aparat de ras/mașină de tuns barba. Doriți un aparat care este fin calibrat, cu multe setări diferite, astfel încât să puteți obține o lungime scurtă cu ușurință.

Tot ce trebuie să faceți este să setați aparatul de ras la lungimea dorită și apoi vă puteți tunde cu ușurință barba scurtă. De asemenea, este posibil să faceți acest lucru cu o foarfecă, dar această metodă este foarte imprecisă și necesită extrem de mult timp.

Pieptănați-vă întotdeauna barba înainte de a o tunde, deoarece firele de păr dezordonate nu vor fi tăiate corespunzător.

Cât de des trebuie să-ți tunzi barba?

Deoarece părul fiecărui bărbat crește într-un ritm diferit, nu există un singur răspuns pentru cât de des trebuie să îți tunzi barba. Te uiți la tine în fiecare zi, astfel încât vei ști când barba ta începe să arate puțin neîngrijită.

În funcție de stilul pe care îl porți, s-ar putea să ai nevoie de o simplă foarfecă pentru a-ți aranja barba și a o păstra conform look-ului dorit. Alteori, veți avea nevoie de un aparat de ras electric pentru a defini liniile bărbii sau pentru a vă rade anumite părți ale feței pentru a menține un anumit stil de barbă.

Mulți bărbați care poartă stilul de barbă nerasă (stubble) de o zi, așa că poate fi necesar să faceți ajustări minore la barbă zilnic. Dacă ai obiceiul de a-ți îngriji și tunde barba în fiecare zi, aceasta va arăta mereu grozav.

Cum să pieptănați o barbă scurtă?

Care este modul corect de a-ți pieptăna barba? Dacă vrei să porți barbă, trebuie să știi cum să o piepteni corect. Acest lucru vă va menține pielea de sub barbă mai sănătoasă și va face ca barba să arate mult mai frumos. Părul din barbă se poate termina cu vârfuri despicate și încurcături, la fel ca părul de pe cap.

Acest lucru va face chiar și cea mai drăguță barbă să arate neîngrijit.

Periatul și pieptănatul bărbii o mențin curată și o fac să arate frumos. Bonus, acest lucru vă face și barba să se simtă plăcută la atingere. Acesta este cu siguranță ceva ce îți dorești.

Pentru a pieptăna o barbă scurtă, probabil este nevoie ca mai întâi să vă spălați barba. Acest lucru va elimina murdăria, uleiurile, alimentele și murdăria de pe păr. Apoi, aplicați ulei sau balsam. Câteva picături sunt tot ce ai nevoie. Apoi, folosește un pieptene pentru a-ți peria barba.

Începeți de jos și mergeți în sus, pieptănându-vă întotdeauna în direcția creșterii părului. Fii delicat. Dacă dați de fire încurcate și trageți prea tare, părul se rupe și veți avea un spațiu gol în barbă. Mișcați-vă încet și pieptănați barba corespunzător. La urma urmei, fiecare barbă ar trebui să fie o barbă sănătoasă.

Nu uitați să curățați și să clătiți pieptenele după ce îl utilizați.

Periază-ți barba în fiecare zi pentru a o menține sănătoasă și pentru a o face să arate cât mai bine.

Care este cel mai popular stil de barbă?

Stilurile de barbă au apărut și s-au demodat de-a lungul istoriei. Există câteva stiluri de pe vremuri la care te uiți și de care râzi imediat. Dar lucrul cu stilurile de barbă este că acestea se schimbă mereu.

Uneori, un stil de barbă pe care tocmai l-a inventat cineva devine noul look la modă. Alteori, la modă este o barbă care a existat cu sute de ani în urmă. Nu există un stil de barbă mai popular decât altele, deși barba plină, completă clasică este probabil unul dintre cele mai comune tipuri de barbă pe care le veți vedea în lume.

Se va potrivi o barbă completă, plină formei feței tale?

Bărbile complete, pline reprezintă un look clasic și se potrivesc tuturor stilurilor vestimentare diferite. Formele ovale, care pot purta toate tipurile de barbă, arată grozav cu o barbă plină, completă.

Alte forme ale feței pot experimenta cu diferite stiluri de barbă plină. O barbă definită poate fi tunsă și aranjată pentru a se potrivi oricărei forme a feței și oferă totuși un look grozav cu barbă plină.

Te fac bărbile să arăți mai bătrân?

A purta barbă te face să arăți mai bătrân? În unele cazuri, da. Unele studii arată de fapt că bărbații cu barbă par mai bătrâni decât cei care nu poartă barbă. Aceasta înseamnă că adăugarea unei bărbi poate adăuga o anumită distincție și caracter lumesc look-ului tău.

Este o modalitate destul de ușoară de a arăta mult mai profesionist și mai sofisticat.

Care este cel mai atrăgător stil de barbă?

Conform rezultatelor unui studiu publicat în Men’s Journal, părul facial are cu siguranță un efect asupra modului în care alții văd nivelul tău de atractivitate. Acest studiu a constatat că părul facial poate face bărbații să arate mai atractivi în general.

Femeile care au participat la studiu au găsit mai atractivi sexual bărbații care aveau barbă nerasă (stubble beard) pentru aventuri de scurtă durată, în timp ce ele au ales bărbații care aveau barbă mai lungă și mai plină pentru un angajament pe termen lung.

Așadar, dacă ai de gând să-ți alegi barba pentru a atrage dragostea sau dorința sexuală, acum știi ce să faci!

Câte tipuri de barbă există?

Bărbații au purtat barbă și le-au stilizat în moduri diferite încă din zorii timpului uman însuși. Există atât de multe tipuri de bărbi și stiluri noi sunt inventate atât de des, încât este imposibil de spus câte tipuri diferite de bărbi există la un moment dat.

Dar de-a lungul istoriei, zeci de stiluri de barbă diferite și specifice au fost la modă și în tendințe.

Ce face uleiul de barbă?

Deci, ce face uleiul de barbă, oricum? De fapt, face multe. Deși există o mulțime de produse cosmetice care par să fie oarecum dubioase, uleiul de barbă este un adevărat must-have pentru bărbații cu păr facial.

Acest ulei condiționează și hidratează părul facial, precum și pielea de sub el. Acest lucru previne uscarea și menține părul și pielea mai moi și mai sănătoase. Cu siguranță vrei o barbă moale, nu una care să se simtă aspră și care să zgârie.

Uleiul de barbă face părul mai plat, previne încurcarea firelor de păr din barbă și, în general, îmbunătățește aspectul și sănătatea bărbii tale, toate lucrurile pe care le dorești cu siguranță. Ca un bonus suplimentar, uleiul îți face barba să miroasă frumos.

Verifică preț Produse îngrijire barbă și mustață AICI!

De ce simți mâncărimi în barbă?

Te mănâncă barba? Aceasta este o experiență foarte inconfortabilă și înseamnă că se întâmplă ceva. De ce simți mâncărime în barbă? Ei bine, există câteva motive.

Dacă părul facial îți crește pentru prima dată după mai mult timp, acest lucru va crea mâncărime. Asta pentru că marginile părului zgârie foliculii de păr pe măsură ce cresc. Acest lucru poate crea o senzație de mâncărime peste tot.

Acest lucru este inconfortabil, dar va trece când părul din barbă îți va crește puțin și odată ce fața ta se va adapta la păr.

De asemenea, poți simți mâncărime în barbă din cauza pielii uscate. Acest lucru poate fi un indiciu că folosiți produse greșite pentru a vă spăla barba sau că nu folosiți ulei de barbă. Pentru a vă menține barba curată, ar trebui să utilizați produse specifice pentru spălarea bărbii, nu șampon sau săpun standard.

Folosirea produselor care sunt fabricate pentru părul capului sau pentru pielea corpului pot ajunge să vă usuce barba. Ar trebui să utilizați produse care sunt realizate special pentru părul din barbă.

Pieptănați-vă în mod regulat barba pentru a scăpa de murdărie, alimente, celule ale pielii și resturi care ar putea să vă irite pielea și să vă provoace mâncărimi.

Alte probleme, cum ar fi părul crescut sub piele, ciupercile și alte afecțiuni ale pielii pot duce, de asemenea, la mâncărime. Dacă barba și pielea dvs. sunt sănătoase și utilizați produsele potrivite pentru ele, dacă vă pieptănați în mod regulat barba pentru a o îngriji, atunci este posibil să aveți o altă problemă.

Consultați un doctor pentru a verifica acest lucru, în loc să așteptați ca problema să dispară de la sine.

Verifică preț Produse îngrijire barbă și mustață AICI!

Share:

WhatsApp
Facebook
Twitter
Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Tipuri de pieptăn

10 tipuri de pieptăn diferite

Există diferite tipuri de pieptăn, potrivite pentru aranjarea diferitelor tipuri de păr. Află care este acela, descoperind diferențele și scopurile acestora. Pieptănul este printre cele

Citește mai mult »
Tipuri de ruj diferite

12 tipuri de ruj diferite

Rujul are o istorie plină de culoare care datează din perioada primelor civilizații, atunci când bărbații și femeile își colorau buzele atât în ​​scopuri estetice,

Citește mai mult »
Pe trend

Articole care te-ar putea interesa:

Barbat poarta palarie Fedora

Pălării Fedora versus Pălării Trilby

Pălăriile Fedora și pălăriile Trilby au multe asemănări, dar variază și în unele dintre caracteristicile și trăsăturile lor. Nimic nu spune: „Bună, Frumoaso!” precum accesoriile

Este rochia o fusta

Este fusta o rochie?

Aflați diferența dintre o fustă și o rochie și cum să stilați fustele pentru a se potrivi cel mai bine cu silueta dvs. Cumpărăturile de

Tanara foloseste un burete lufa pentru baie

7 alternative la lufa (loofah)

Lufa reprezintă un instrument excelent pentru curățarea spatelui, a feței și a restului corpului. Este bine să cunoașteți diferitele tipuri de alternative la lufa care