30 de peruci pentru fețe rotunde

Peruci pentru fețe rotunde

O față rotundă este frumoasă și plină, dar poate fi dificil să găsești o coafură și o perucă care să-ți încadreze fața, evidențiind trăsăturile tale. Dacă sunteți în căutarea celor mai bune peruci pentru o față rotundă, luați în considerare alungirea feței și evidențierea acesteia cu un breton moale.

O față rotundă este frumoasă. Are obraji plini, un zâmbet cald și ochi blânzi. Din păcate, găsirea unei coafuri care să funcționeze cu o față rotundă poate fi o provocare. O față rotundă poate reprezenta o provocare în plus dacă te confrunți cu căderea părului sau cu părul degradat.

Dacă îți este greu să găsești o coafură măgulitoare pentru o față rotundă, îți oferim soluții. Am întocmit o listă cu primele 25 de peruci cele mai elegante și la modă pentru fețe rotunde.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Conținut:

30 peruci pentru fețe rotunde

Perucă sintetică fără calotă (capless) cu dantelă frontală

Dacă sunteți în căutarea unei tunsori scurte la modă, care cu siguranță va avantaja o față rotundă, luați în considerare această perucă creată de Jon Renau. Această perucă are o coafură scurtă, cu un corp și o textură drăguțe.

Părul are onduleuri blânde spre exterior, evidențiind o față plină și rotundă. Peruca este disponibilă în multe culori diferite, inclusiv blond și brunet, cu multe accente pentru a adăuga mai mult volum. Această abordare modernă a unei coafuri bob este la modă, atrăgătoare și îndrăzneață.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Perucă fără calotă (capless) din păr sintetic

Această coafură scurtă este modalitatea perfectă de a încadra o față rotundă. Coafura bob modernă are lungimea până deasupra umerilor, cu cele mai extinse piese ajungând până la linia maxilarului.

Această perucă are niște straturi lungi care se unesc lângă partea de jos a perucii, adăugând mișcare și volum. Peruca are, de asemenea, un breton delicat pe o parte, care poate ajuta la echilibrarea și mascarea unei fețe rotunde.

Această perucă este disponibilă în multe nuanțe de șaten, blond și roșcat. Designul fără calotă face ca aceasta să fie o perucă comod de purtat ore în șir, permițând unui flux de aer bogat să ajungă la scalp.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Peruca sintetica cu dantelă frontală cu dublu monofilament

Dacă sunteți în căutarea unei peruci din păr sintetic care să aibă părul creț sau ondulat, această creație a lui Jon Renau poate fi o opțiune grozavă. Ca o coafură lungă, această perucă poate ajuta la ascunderea unei fețe dolofane și poate oferi unei fețe rotunde un aspect frumos, delicat.

Perfectă pentru orice vârstă, această perucă este disponibilă într-o varietate de nuanțe naturale de păr, inclusiv blond, șaten, alb și gri.

Partea laterală și onduleurile naturale ajută la încadrarea feței și la volumul părului. Firele sintetice din această perucă o ajută să fie extra durabilă și să reziste ani de zile, cu îngrijire și întreținere corespunzătoare.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Peruca fără calotă din păr sintetic

Această coafură reprezintă modalitatea perfectă de a ajuta la echilibrarea formei unei fețe rotunde sau pătrate. Peruca este scurtă și îndrăzneață, cu multe unghiuri și straturi pentru a ajuta la distragerea atenției de la față.

Șuvițele de păr lungi și bogate vor ajunge chiar deasupra umerilor, făcând din aceasta o tunsoare de lungime medie. Peruca are, de asemenea, un breton delicat și atrăgător coafat în același model îndrăzneț, creând un look coerent și uimitor. Bretonul poate fi pieptănat pe frunte sau în lateral.

Peruca este disponibilă in multe culori, iar firele sintetice de păr vor face foarte ușoară îngrijirea și întreținerea de rutină a perucii.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Păr uman Remy cu design legat 100% manual

Realizată de Jon Renau, această coafură lungă este perfectă pentru orice formă a feței, dar este deosebit de măgulitoare pentru persoanele cu o față rotundă. Părul drept este realizat din păr uman Remy și are o textură moale și naturală.

Cu bretonul dat într-o parte sau care acoperă fruntea, aceasta este o perucă excelentă care va ajuta la ascunderea frunții, creând proporții mai bune pentru o față rotundă.

În plus, peruca este disponibilă în multe culori și nuanțe diferite, care toate prezintă o evidențiere naturală care ajută la răspândirea luminii, adăugând volum. Părul natural este mai greu de îngrijit, dar vă oferă o perucă frumoasă și naturală.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Calotă cu dantelă frontală din păr uman

Această perucă lungă este uimitoare și este modalitatea perfectă de a adăuga lungime și dramatism stilului tău. Părul lung este o modalitate excelentă de a ajuta la atragerea atenției în jos, alungind fața.

Acest efect reprezintă o modalitate excelentă de a face ca o față rotundă sau pătrată să pară mai bine proporționată. Peruca are șuvițe/straturi lungi și unghiuri care cad în cascadă cu mult peste umeri.

Peruca este făcută din păr uman, așa că este ușor de coafat, tuns și vopsit părul, la fel cum ați face cu părul dvs. natural. Construcția cu calotă din dantelă frontală face ca aceasta să fie o perucă comod de purtat toată ziua și care arată natural.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Perucă sintetică legată 100% manual cu dantelă frontală

Dacă sunteți în căutarea unei peruci care să aibă bucle lungi și frumoase, aceasta poate fi peruca potrivită pentru dvs. Peruca cu păr lung de la Jon Renau are lungimea până mult sub umeri și prezintă bucle lungi și lejere.

Disponibilă în mai multe culori și nuanțe, aceasta este o perucă tinerească și elegantă. Părul poate fi purtat într-o parte pe frunte, ceea ce poate ajuta la accentuarea unei fețe rotunde sau în formă de inimă. Construcția legată 100% manual face ca această perucă să arate natural, deși este realizată din fire sintetice rezistente.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Calotă cu dantelă frontală din păr uman

Această coafură lungă este modalitatea perfectă de a ajuta la echilibrarea unei fețe rotunde sau pătrate. Părul are straturi foarte lungi care ajung mult sub umeri. Șuvițele mai scurte sunt coafate spre partea din față a capului, iar cele mai scurte ajungând chiar sub bărbie.

Această perucă nu are breton, dar poate fi despărțită cu ușurință în centru sau în lateral pentru a crea un nou look artistic. Deoarece această perucă este făcută din păr uman natural, necesită un pic mai multă îngrijire și întreținere pentru a continua să arate grozav.

Această perucă este disponibilă în multe nuanțe de roșcat, blond și șaten, ceea ce vă permite să alegeți nuanța potrivită cea mai apropiată de culoarea naturală a părului dvs..

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Perucă sintetică cu construcție monofilament și dantelă frontală

Dacă sunteți în cautarea unei peruci moderne, dar care să fie deosebită și sofisticată, această perucă este opțiunea perfectă. De lungime mijlocie până la partea superioară a umerilor, această perucă cu păr drept încadrează perfect fața.

De asemenea, cărarea vă va permite să vă sporiți cele mai bune trăsături, deoarece șuvițele lungi se îndepărtează jucăuș de față.

Construcția sintetică va face ca aceasta să fie o perucă rezistentă și de lungă durată, în timp ce stilul monofilament o va face comodă de purtat multe ore pe parcursul zilei. Disponibilă în mai multe nuanțe și culori diferite, aceasta este o perucă perfectă pentru orice vârstă.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Perucă cu Monofilament dublu din Fibre Sintetice

Cu această coafură modernă pixie, pur și simplu nu poți greși. Cu părul tăiat scurt, această perucă cu păr drept este ideală pentru persoanele care își doresc un look elegant și modern. Cu puțină întreținere, această perucă va continua să arate grozav în anii care urmează.

Modelul cu monofilament dublu o va face extrem de comod de purtat ore lungi în fiecare zi. În plus, peruca este disponibilă în multe culori și nuanțe diferite, de la un brunet adânc la un alb intens.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Perucă cu construcție monofilament și dantelă frontală

Această tunsoare scurtă, unghiulară, este ideală pentru persoanele cu fața rotundă sau pătrată. Unghiurile ascuțite ajută la atragerea atenției asupra liniei părului și diminuează atenția de la o față plină și rotundă.

Peruca are, de asemenea, bretonul purtat într-o parte, care ajută la acoperirea frunții și oferă o acoperire suplimentară. Straturile adăugate și unghiurile ascuțite pot face ca părul subțire să pară mai gros, adăugând volum și dimensiune.

Aceasta este o opțiune grozavă de perucă, care este perfectă pentru o gamă largă de vârste și tipuri de personalitate. Culorile părului sunt variate și includ mai multe nuanțe de șaten și blond, cu reflexe detaliate.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Perucă sintetică monofilament cu dantelă frontală

Peruca perfectă pentru o față rotundă, acest design de la Raquel Welch are totul. Șuvițele lungi și jucăușe sunt așezate în onduleuri frumoase și naturale care se joacă în jurul feței. Părul ondulat cu experiență se îndepărtează de față creând feței un cadru frumos.

Aceasta este o perucă tinerească care este perfectă pentru oricine. Peruca sintetică este rezistentă la căldură, ceea ce înseamnă că veți putea să o ondulați și să o coafați în continuare peruca fără a o deteriora, pentru a se potrivi preferințelor dvs..

Disponibilă pe cenușiu și lavandă, aceasta este o perucă în trend, mai mult, care stabilește trendul, ceea ce cu siguranță va întoarce capete.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Perucă sintetică monofilament

Cu unghiuri mari și straturi, aceasta este o perucă de lungime mai lungă care poate ajuta la alungirea unei fețe altfel rotunde. Peruca cu păr drept va încadra și extinde perfect o față plină creând iluzia unei fețe mai bine proporționate.

În plus, această perucă are breton frumos, care poate echilibra și acoperi fruntea. Această perucă sintetică este ușor de întreținut și va rezista ani de zile cu îngrijirea și întreținerea corespunzătoare. Peruca este disponibilă într-o gamă largă de culori și nuanțe diferite.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Perucă sintetică fără calotă (capless) cu dantelă frontală

Acest design de perucă sintetică fără calotă este perfect pentru persoanele care își vor purta perucile mult timp. Perucile fără calotă, numite și cu calotă deschisă/capac deschis (open caps), oferă cea mai mare cantitate de flux de aer și circulație a aerului, făcând această perucă comodă pentru persoanele care o vor purta toată ziua.

Peruca coafată pixie are niște șuvițe lungi care ajută la adăugarea de volum, încadrând o față plină. Cărarea laterală adaugă breton lateral drăguț care ajută la acoperirea frunții. Această perucă este disponibilă în principal în nuanțe naturale, inclusiv diferite nuanțe de blond și șaten.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Păr uman cu dantelă frontală

Cu straturi/șuvițe frumoase și lungi, această perucă ondulată este modalitatea perfectă de a ajuta la încadrarea feței. Buclele ondulate îndrăznețe vor adăuga înălțime, mișcare și volum perucii, ceea ce poate crea un păr frumos.

Realizată din păr uman natural, această perucă vă va oferi mișcarea și textura pe care le așteptați de la părul natural. Ajungând până la umeri, aceasta este o coafură tinerească de lungime medie, care poate fi purtată la orice vârstă.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Perucă legată 100% manual din păr uman obișnuit

Dacă sunteți în căutarea unei peruci mari și îndrăznețe care este plină de volum, aceasta este o alegere perfectă. De lungime medie și voluminoasă, această perucă va ajuta la echilibrarea unei fețe altfel rotunde sau pline.

Peruca este plină de bucle luxoase care pot ajuta să dea profunzime și dimensiune coafurii tale. Părul uman natural se mișcă și se simte ca propriul păr, făcând din aceasta o perucă de înaltă calitate.

Disponibilă în mai multe nuanțe, inclusiv multe nuanțe de brunet, aceasta este o perucă ideală pentru persoanele care doresc să-și crească volumul părului.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Păr uman obișnuit cu construcție legată 100% manual

Această perucă este una dintre perucile de lungime mai lungă pe care le prezentăm și merită să fie inclusă pe lista noastră. Părul lung este excelent pentru alungirea unei fețe rotunde, echilibrând proporțiile.

Peruca prezintă onduleuri lungi coafate în straturi/șuvițe lungi. În plus, cărarea laterală și bretonul lateral o fac ideală pentru a ascunde o frunte rotundă. Realizată din păr natural, această perucă este realistă și naturală.

Disponibilă în mai multe nuanțe de blond, această perucă are, de asemenea, accente pline de lumină care pot adăuga dimensiune și profunzime coafurii tale.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Perucă sintetică fără calotă (capless) cu dantelă frontală

Cu o circulație crescută a aerului, aceasta este o perucă comodă, care este perfectă pentru orice formă a feței, dar deosebit de măgulitoare pentru o formă rotundă a feței. Straturile/șuvițele scurte răsfirate pot ajuta la adăugarea de înălțime capului, făcând ca o față rotundă să pară mai bine proporționată.

Perucile sintetice ca aceasta sunt adesea mai durabile în comparație cu perucile din păr uman. Fibrele sintetice sunt durabile și necesită foarte puțină întreținere pentru a ajuta peruca să arate grozav.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Păr uman Remy cu design monofilament legat 100% manual

Dacă sunteți în căutarea unei peruci din păr natural care să avantajeze o față rotundă plină, această perucă de la Raquel Welch este perfectă. Întoarcerea jucăușă a părului la vârfuri este modalitatea perfectă de a adăuga mișcare coafurii tale.

Având lungimea până sub bărbie, această coafură este de lungime mijlocie, care vă avantajează fizionomia și este ușor de îngrijit.

Peruca de păr uman Remy este disponibilă în mai multe nuanțe, majoritatea culorilor fiind din spectrul maro și blond. Fiind o perucă din păr natural, această opțiune de coafură va avea fluiditatea și textura specifice părului natural.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Perucă fără calotă (capless) din păr sintetic

Dacă sunteți în căutare de volum și mișcare, această perucă este ideală. Peruca aeste confecționată din păr sintetic, care este foarte ușor de îngrijit. Părul este coafat în bucle mari și îndrăznețe, care ajută la adăugarea de volum și mișcare coafurii tale.

Peruca are lungimea părului mai scurtă și prezintă niște șuvițe suprapuse de păr răspândite pe toată peruca. Peruca sintetică este disponibilă în multe nuanțe de șaten, blond și gri, ceea ce o face potrivită pentru toate vârstele.

Peruca are, de asemenea, niște un breton delicat în față care poate ajuta la ascunderea unei frunți mari. Alege sa porti bretonul peste frunte sau dat într-o parte pentru un look complet diferit.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Perucă sintetică HD legată 100% manual

Dacă ești în căutarea unei coafuri grozave cu lungimea până sub bărbie, această perucă sintetică creată de Jon Renau este opțiunea perfectă. Cu bucle jucăușe care se ondulează în exterior, peruca ajută la încadrarea și la îmbunătățirea formei  unei fețe rotunde.

În plus, peruca este realizată din fibre sintetice care sunt rezistente la căldură. Acest lucru vă va permite să coafați și să ondulați peruca așa cum ați face cu părul natural, ceea ce o face să arate mai natural.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Perucă de păr uman Remy cu design dublu monofilament

Pentru o variantă de păr lung care va ajuta la echilibrarea unei forme rotunde a feței, vă recomandăm această perucă de la Jon Renau. Bretonul scurt și greu asociat cu lungimea părului ajută la echilibrarea unei fețe rotunde. Peruca este realizată din păr uman Remy, ceea ce îi oferă o textură plăcută și o mișcare naturală.

Deși această perucă necesită mai multă îngrijire și întreținere, ea va avea textura naturală a părului și senzația unei peruci de înaltă calitate. Designul cu monofilament dublu face ca aceasta să fie o perucă foarte comod de purtat ore în șir. Monofilamentul dublu ajută la amortizarea impactului pe care peruca îl are asupra scalpului.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Perucă sintetică legată 100% manual

Distractivă și jucăușă, această perucă are totul. Are șuvițe lungi și frumoase care sunt îndreptate spre exterior, creând înălțime, ceea ce avantajează o față rotundă. Coafura scurtă este usor de întreținut și este perfectă pentru orice vârstă.

Peruca este disponibilă în mai multe culori și nuanțe diferite, inclusiv șaten și blond, precum și diferite nuanțe de alb și gri. Fiind o perucă sintetică, vă puteți aștepta ca această perucă durabilă să reziste ani de zile cu îngrijirea și tratamentul potrivite.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Perucă sintetică monofilament cu dantelă frontală

Pentru o tunsoare bob tradițională care avantajează mai multe forme ale feței, aceasta este o perucă ideală. Realizată din fibre sintetice, această perucă are o coafură bob tradițională, moale, netedă și elegantă. Peruca are lungimea până la linia maxilarului, avantajând o față rotundă.

Această perucă bob este modernă și în tendințe și va fi o perucă scurtă perfectă cu a o coafură naturală și măgulitoare. Disponibilă în mai multe nuanțe și culori diferite, această perucă sintetică este perfectă pentru persoanele care își doresc o coafură elegantă cu păr drept.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Perucă sintetică monofilament cu dantelă frontală

Scurtă, decupată și distractivă, această perucă are totul. Lungimea părului ajunge până sub bărbie, atingând partea superioară a umerilor. Cu bucle lejere și ondulate, această coafură va oferi definiție și mișcare părului.

În plus, peruca este disponibilă în mai multe culori, toate cu evidențiere care adaugă și mai mult volum părului. Bretonul lung purtat pe o parte vă poate ajuta să creați un portret perfect pentru o față rotundă sau pătrată.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Perucă sintetică fără calotă (capless) cu dantelă frontală

Elegantă și la modă, această tunsoare pixie este perfectă pentru diferite forme ale feței. Fibrele netede și drepte din această perucă țin părul aproape de față, evidențiind o față frumoasă și rotundă. Tunsoarea pixie este ușor de întreținut și oferă o opțiune reușită pentru părul scurt, cu o întreținere redusă.

Dantela frontală a acestei peruci, împreună cu designul fără calotă, o fac perfectă pentru a fi purtată ore lungi în timpul zilei. În plus, această perucă este disponibilă în multe nuanțe cu accente strălucitoare, care oferă volum și mișcare coafurii tale.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Perucă sintetică cu monofilament parțial și dantelă frontală

Un look actualizat al unui bob la modă, această perucă scurtă este deosebit de măgulitoare pentru persoanele cu o față în formă rotundă sau o față în formă de inimă. Onduleurile și buclele avantajează forma feței, adăugând atractivitate și textură părului (șuvițele de păr au aspetul unor pene).

Această perucă are lungimea până sub bărbie, dar deasupra umerilor. Tinerească și modernă, are un look distractiv și cochet care poate fi potrivit pentru toate vârstele. În plus, ca model cu monofilament parțial, această perucă este deosebit de comod de purtat ore lungi în fiecare zi.

Monofilamentul parțial poate crește confortul, dar face prețul mai accesibil.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Perucă din păr sintetic cu dantelă frontală monofilament

O abordare modernă a tunsorii tradiționale în stil bob, această perucă este o coafură ideală pentru femeile cu o față rotundă. Părul drept are lungimea până sub bărbie, ajungând deasupra umerilor.

Încadrați-vă fața cu un breton gros și scurt, care vă va ajuta să echilibrați o față plină. Aceasta are dantelă frontală și un design monofilament, ceea ce înseamnă că va fi foarte confortabilă, chiar și pentru purtare prelungită.

Perfectă pentru orice vârstă, această perucă modernă este disponibilă în mai multe culori și nuanțe diferite. Multe dintre culori au șuvițe jucăușe care vor adăuga și mai mult volum și profunzime acestui bob frumos și modern.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Perucă French Drawn din păr uman Remy

Această perucă frumoasă din păr uman natural este perfectă pentru persoanele care doresc un păr lung și bogat. Plină de bucle îndrăznețe și frumoase, peruca concepută de Raquel Welch creează o impresie dramatică în timp ce se mișcă și se joacă cu lumina.

Această perucă este disponibilă în multe nuanțe diferite de blond și șaten, ceea ce îți va permite să găsești o coafură asemănătoare cu culoarea ta naturală. Această perucă poate fi, de asemenea, coafată cu părul drept pentru a vă oferi un aspect complet diferit.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Perucă din păr uman legată 100% manual

Modernă și elegantă, această versiune actualizată a unei tunsori pixie este perfectă pentru persoanele care doresc o coafură scurtă. Cu șuvițe drepte din păr uman natural, această perucă va întoarce cu siguranță toate privirile după tine.

Peruca este realizată cu noduri 100% legate manual și păr uman, ceea ce înseamnă că va arăta cât se poate de real și natural. În plus, peruca este disponibilă în mai multe nuanțe diferite de brunet și blond, permițându-vă să vă apropiați de culoarea naturală a părului dvs.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Întrebări frecvente despre peruci pentru fețe rotunde

Găsirea perucii potrivite pentru o față rotundă poate fi dificilă, mai ales că ultimul lucru pe care vrei să-l faci este să-ți faci fața să pară și mai rotundă. La fel ca și alegerea unei coafuri, peruca potrivită poate face toată diferența în aspectul tău general.

Pentru a vă ajuta să alegeți peruca potrivită care să vă avantajeze frumoasa dvs. față rotundă, am întocmit o listă cu câteva întrebări frecvente despre cele mai bune peruci pentru fețele rotunde.

Care este cea mai bună perucă pentru o față rotundă?

Când vine timpul să alegeți o coafură pentru o față rotundă, alegerile pot fi destul de copleșitoare. Secretul unei alegeri bune pentru o față rotundă este de a prelungi fața și de a da iluzia unor linii mai lungi.

Acest lucru este ușor de realizat cu coafuri mai lungi, până la umăr sau mai jos. Adăugarea de șuvițe lungi și a unui plus de lungime pot ajuta la atragerea ochiului celor care vă privesc în jos, alungind astfel fața.

În continuare, adăugarea de bucle mari lejere sau onduleuri cochete și distractive coafurii tale reprezintă modalitatea perfectă de a echilibra o față rotundă. Buclele mari pot îndepărta ochii celor care te privesc de la forma feței tale, făcând ca fața ta să pară mai puțin rotundă.

Buclele și onduleurile pot fi pre-coafate pe perucă sau pot fi realizate ulterior la multe tipuri de peruci de păr sintetic sau natural rezistente la căldură.

În cele din urmă, adăugarea unui breton purtat lateral este modalitatea perfectă de a masca o față mare și rotundă. Asigurați-vă că bretonul nu este prea greu, deoarece acest lucru poate evidenția și mai mult o față rotundă. Vrei ca bretonul să fie ușor și aerisit și doar să acopere ușor fruntea.

Au toate perucile aceeași mărime?

În timp ce majoritatea perucilor produse sunt destinate să se potrivească cu aproximativ 95% din populație, cu siguranță există momente în care o perucă nu se va potrivi. A avea o perucă prea mare sau prea mică nu numai că poate fi incomod, dar poate face ca peruca să arate mai puțin natural.

Când cumpărați o perucă, doriți să fiți sigură că ați luat corect măsura. Măsurați-vă capul de la o ureche la cealaltă peste vârful capului, în jurul circumferinței și din față în spate. Folosind tabelul de mărimi furnizat pentru perucă, asigurați-vă că selectați mărimea potrivită pentru dvs.

Rețineți că mărimea poate să difere ușor de la un producător la altul. În unele cazuri, femeile pot avea nevoie de o perucă mare sau mică pentru a se potrivi corect.

Ajută perucile în straturi la mascarea unei fețe rotunde?

Da! Dacă încercați să minimizați cât de rotundă este fața dvs., veți dori să căutați peruci care sunt realizate în straturi. Pentru coafuri mai lungi, adăugarea de straturi lungi în jurul feței este o modalitate excelentă de a atrage privirea în jos. În plus, straturile ajută la adăugarea de volum și atractivitate, mascând și mai mult o față rotundă.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Share:

WhatsApp
Facebook
Twitter
Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Tipuri de pieptăn

10 tipuri de pieptăn diferite

Există diferite tipuri de pieptăn, potrivite pentru aranjarea diferitelor tipuri de păr. Află care este acela, descoperind diferențele și scopurile acestora. Pieptănul este printre cele

Citește mai mult »
tipuri de eșarfe

15 tipuri de eșarfe

O eșarfă este o simplă bucată de țesătură care este înfășurată în jurul gâtului sau umerilor și, uneori, este purtată pe cap. O eșarfă este

Citește mai mult »
Pe trend

Articole care te-ar putea interesa:

Barbat poarta palarie Fedora

Pălării Fedora versus Pălării Trilby

Pălăriile Fedora și pălăriile Trilby au multe asemănări, dar variază și în unele dintre caracteristicile și trăsăturile lor. Nimic nu spune: „Bună, Frumoaso!” precum accesoriile

Este rochia o fusta

Este fusta o rochie?

Aflați diferența dintre o fustă și o rochie și cum să stilați fustele pentru a se potrivi cel mai bine cu silueta dvs. Cumpărăturile de

Tanara foloseste un burete lufa pentru baie

7 alternative la lufa (loofah)

Lufa reprezintă un instrument excelent pentru curățarea spatelui, a feței și a restului corpului. Este bine să cunoașteți diferitele tipuri de alternative la lufa care