30 de peruci pentru capete mari

peruci pentru capete mari

Găsirea unei peruci cu aspect natural care să se potrivească unui cap mare poate fi o adevărată provocare. Din fericire, mulți producători de peruci moderne nu numai că sunt specializați în crearea de peruci de dimensiuni mai mari, dar fac peruci cu coafuri măgulitoare care pot avantaja un cap mare și o formă rotundă sau pătrată a feței.

Găsirea perucii potrivite pentru oricine poate fi o provocare, dar poate fi și mai dificilă dacă sunteți la cumpărături pentru o perucă pentru un cap mare. Deși multe peruci sunt făcute pentru a se potrivi la 95% din populație, uneori oamenii au nevoie de un design de capac de perucă puțin mai mare pentru a se potrivi confortabil peste scalpul lor.

Perucile mari sunt disponibile de la anumiți producători care au dimensiuni ușor mai mari, ceea ce le face confortabile pentru a fi folosite toată ziua. Atunci când cumpărați o perucă cu calota mare, asigurați-vă că vă gândiți și la coafura dumneavoastră, deoarece multe coafuri pot ajuta la mascarea unui cap mare și a unei forme rotunde a feței.

Mai jos, haideți să aruncăm o privire la cele mai elegante 25 de peruci pentru capete mari.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

25 peruci pentru capete mari – clasificare

Perucă cu capac mare, din păr sintetic

Amuzantă și plină de viață, așa cum îi spune și numele, peruca Salsa creată de Raquel Welch este perfectă pentru femeile cu un cap mare. Această perucă este special concepută cu un capac mai mare decât media pentru a se potrivi confortabil pe capetele mari.

Coafura este scurtă și îndrăzneață, prezentând șuvițe lungi și groase care se pierd ușor pe față. Aceasta este o coafură mai scurtă, care este plină, dar ajunge doar până la ceafă. Părul sintetic este ușor de îngrijit, ceea ce face ca aceasta să fie o opțiune excelentă, cu întreținere redusă.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Peruca frontală cu dantelă monofilament, din păr sintetic

Această perucă este distractivă și cochetă și adaugă o mulțime de mișcare și textură. Valurile mari și buclele libere pot contribui la a da dimensiune și volum. Peruca este o coafură de lungime medie, ajungând chiar deasupra umerilor.

Între designul peruca cu plasă frontală și stilul monofilament, aceasta este o perucă confortabilă și cu aspect natural. Acest stil special vine în mai multe culori disponibile, variind de la nuanțe de blond și brunet, pline de reflexii, pentru a face ca această perucă să pară și mai naturală. În plus, stilul sintetic face ca această perucă să fie super ușor de îngrijit.

Va continua să arate minunat ani de zile.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Păr uman Remy, cu capac monofilament

Cu frumoase șuvițe lungi care se întind până aproape de talie, această coafură ultra-lungă este tinerească și luxoasă. Dispunând de păr uman natural de cea mai bună calitate și de o calotă monofilament, această perucă arată incredibil de natural.

Alegeți să coafați peruca drept sau cu bucle lungi și ondulate pentru a ajuta la crearea volumului și a mișcării.

Peruca este tăiată în șuvițe foarte lungi, care pot fi evidențiate și mai mult prin bucle adăugate. Calota 100% legată manual are, de asemenea, un design elastic, ceea ce o face potrivită pentru femeile cu un cap mare. Purtați această perucă confortabilă ore în șir și întoarceți privirile oriunde mergeți.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Calota monofilament cu păr sintetic

Această perucă este un joc modern al bob-ului clasic. Cu părul tuns până la bărbie, acest stil este ușor de îngrijit și potrivit pentru toate vârstele. Părul din această perucă este elegant și drept, ajutând la mascarea unui cap mare.

Bob-ul este excelent pentru formele rotunde sau pătrate ale feței, cu șuvițele de păr unghiulare care încadrează linia maxilarului. Această perucă de la Estetica are breton scurt în față, care poate fi purtat pe frunte și tras în față sau despărțit elegant în lateral.

Cu ajutorul calotei monofilament, este posibil să coafezi frumos  pe o parte laterală și totuși peruca să arate perfect natural. Această perucă este disponibilă într-o gamă de culori, inclusiv nuanțe naturale de blond, maro și gri.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Peruca Lace Front cu păr uman, Remy

Îndrăzneață și modernă, aceasta este o perucă dramatică și frumoasă. Cu o coafură bob drept, această perucă ajunge până în partea de sus a umerilor. Cu o lungime unică pe toată lungimea coafurii, această perucă este ușor de coafat și de îngrijit.

Lungimea dramatică face ca aceasta să fie coafura profesională perfectă. Prezentată în mai multe culori disponibile și naturale, această perucă va întoarce capetele oamenilor de toate vârstele.

Construcția frontală din dantelă o face confortabilă pentru a fi purtată ore în șir, în timp ce construcția din păr uman Remy va face ca această perucă să arate extrem de naturală. Cu un design monofilament, părul poate fi despărțit în lateral, sau în centru, cu o mulțime din scalpul natural vizibil, din linia naturală a părului tău.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Perucă cu capac deschis, cu păr sintetic

Pentru o senzație ușoară și aerisire, alege acest stil de perucă cu capac deschis, cu o tunsoare la modă. Stilul cu capac deschis este confortabil de purtat ore în șir. Această coafură scurtă este plină de corp și mișcare, având straturi lungi tăiate pe toată lungimea acestei coafuri.

Stilul scurt, împreună cu textura și mișcarea, fac din această coafură un stil deosebit de potrivit pentru femeile cu un cap mare. Această perucă are breton în față care poate fi ușor de periat în lateral, ceea ce face ca acest stil să fie ideal pentru frunțile mari.

Peruca este disponibilă în mai multe culori, inclusiv maro, roșu, blond și mai multe nuanțe de gri și alb.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Perucă cu capac mare, cu păr sintetic

Cu un stil tânăr și funky, această perucă va întoarce cu siguranță capetele. O abordare modernă a unei tunsori pixie lung, această coafură prezintă o tunsoare scurtă cu șuvițe lungi. Părul se prezintă în valuri libere care ajută la crearea de mai mult volum și textură.

Straturile lungi adaugă și mai multă mișcare și dimensiune acestei peruci sintetice.

În plus, această perucă este disponibilă într-un format cu capac mare, ceea ce o face ideală pentru femeile cu un cap mare. Peruca sintetică este ușor de întreținut și este disponibilă într-o varietate de nuanțe, inclusiv maro, blond și diverse nuanțe de gri și alb.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Perucă medie, cu păr sintetic

Maschează un cap mare, cu un breton mare și îndrăzneț. Această perucă are un breton frontal amuzant care poate ajuta la ascunderea unei frunți mari și a unui cap mare. Peruca are părul lung care cade sub umeri.

Părul este tăiat în șuvițe lungi și ondulat pentru a ajuta la adăugarea de mișcare și pentru a oferi dimensiune acestei coafuri.

Perfectă pentru orice vârstă, această perucă este disponibilă în mai multe nuanțe de culoare cu aspect natural, inclusiv șaten și blond. Construcția din păr sintetic face ca această perucă să fie foarte ușor de întreținut și garantează că peruca își va păstra culoarea pe parcursul întregii vieți.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Perucă cu capac mare, cu păr sintetic

Această perucă cu coafură mai lungă este perfectă pentru toate vârstele. Părul este lung și drept și va ajunge până la jumătatea spatelui. Coafura include câteva șuvițe lungi tăiate cu stil, ceea ce poate ajuta la flatarea unei forme rotunde sau pătrate a feței.

În plus, această perucă are multe nuanțe amuzante de culoare a părului, inclusiv nuanțe naturale de șaten și blond, precum și nuanțe amuzante de mov și magenta. Peruca prezintă breton înclinat lateral care poate fi împins într-o parte pentru a ajuta la ascunderea frunții.

Peruca din păr sintetic vine prevăzută cu o calotă mare, ceea ce o face confortabilă pentru femeile cu un cap mare.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Peruca de păr uman Remy cu capac frontal din plasă

Pentru o perucă confortabilă, această creație de la Jon Renau este ideală pentru un cap mare. Peruca  dispune de o opțiune elastică care poate face ca peruca să se potrivească confortabil chiar și pe forme și dimensiuni mari ale capului.

Lungimea se întinde până la jumătatea spatelui și poate ajuta la avantajarea unui cap mare, sau rotund.

Cu straturi lungi și aranjate drept, această perucă este perfectă pentru un look tineresc. Disponibilă în mai multe nuanțe de maro și blond, această perucă poate fi aranjată și ondulată la fel ca părul natural.

Părul uman Remy este părul de cea mai înaltă calitate disponibil pentru o perucă, prezentând păr uman care are și cuticula intactă. Părul este așezat în perucă în aceeași direcție, ceea ce face ca acesta să se așeze natural pe cap.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Peruca frontală cu dantelă monofilament, cu păr sintetic

Dacă sunteți în căutarea unei coafuri lungi și elegante, această perucă poate fi alegerea potrivită pentru dvs. Cu șuvițe lungi care ajung mult sub umăr, această perucă are straturi lungi și unghiuri tăiate în jurul feței pentru a evidenția orice formă a feței. Peruca nu are breton, deoarece straturile lungi se așază natural în jurul feței.

Disponibilă într-o mărime mare, această perucă este o opțiune confortabilă pentru femeile cu un cap mare. Peruca are părul realizat din fibră sintetică, care este ușor de îngrijit și necesită foarte puțină întreținere. Această perucă are disponibile mai multe opțiuni de culori diferite, de la blond și șaten până la tonuri de roșu mediu.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Peruca Lace Front cu păr sintetic

Dacă sunteți în căutarea unui stil de perucă cu părul lung, aceasta poate fi cea mai bună opțiune pentru dumneavoastră. Creată de Jon Renau, această perucă de păr lung va cădea până la mijlocul spatelui.

Peruca prezintă păr sintetic coafat în bucle libere care ajută la crearea volumului și a mișcării. În plus, coafura prezintă șuvițe lungi și frumoase care construiesc și mai mult dimensiunea.

Dispunând de straturi mai scurte și de unghiuri în jurul feței, această perucă face o treabă minunată pentru a încadra o formă de față plină, rotundă sau pătrată.

Disponibilă în mai multe opțiuni de culoare naturală a părului, inclusiv maro și blond, aceasta este coafura și peruca perfectă pentru un aspect tineresc pe care să o adăugați la colecția dvs.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Calotă monofilament, parțial cu păr sintetic

Această perucă cu păr scurt, amuzantă și cochetă, este perfectă pentru femeile care doresc ceva elegant și ușor de îngrijit. Părul drept este tăiat scurt, cu cele mai lungi șuvițe de păr care ajung până la linia maxilarului. Cu șuvițe drepte și lungi, tăiate stilat, această tunsoare se așază frumos pe cap, creând forma perfectă, plină de volum.

În plus, designul parțial al capacului monofilament poate face ca peruca să pară naturală, permițându-vă să despărțiți părul pe centru sau într-o parte. Această perucă este disponibilă în mai multe nuanțe de blond și maro, ceea ce contribuie la aspectul ei natural.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Lace Front, păr sintetic

Dacă încercați să camuflați un cap mare, această perucă creată de Jon Renau este opțiunea perfectă. Părul de lungime medie va ajunge chiar deasupra umerilor și este tăiat în șuvițe lungi și elegante.

Părul drept cade îngrijit în jurul feței, cu o parte laterală care poate ajuta la mascarea defectelor celor cu un cap mare. Stilul monofilament face ca aceasta să fie o perucă cu un aspect incredibil de realist, permițând ca o parte din scalpul tău natural să fie vizibil.

Acest lucru face ca despărțirea părului într-o parte sau în mijloc, să fie ușoară și realistă. Fibrele sintetice sunt ușor de întreținut și pot dura ani de zile cu o întreținere și îngrijire minimă.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Peruca 100% legată manual, cu păr uman real

Această perucă Raquel Welch are un stil grozav și un aspect îndrăzneț. Peruca este mai lungă, cu părul căzând sub umeri. Plină de volum, bucle mari și valuri, aceasta este peruca ideală pentru a ajuta la mascarea unui cap mare sau pentru a complimenta o formă rotundă sau pătrată a feței.

Peruca este confecționată din păr uman adevărat, ceea ce o face ușor de coafat la fel ca și părul natural. Construcția 100% legată manual este de înaltă calitate, ceea ce face ca această perucă să fie confortabilă și naturală.

În plus, peruca este disponibilă în mai multe nuanțe disponibile, de la șaten închis, la blond și până la un ton roșu intens. Suvițele lungi din această perucă o fac perfectă pentru o coafură laterală înclinată, care poate ajuta și mai mult la mascarea unui cap mare sau a frunții late.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Peruca fără capac, cu păr sintetic

Confortabil pentru a fi purtat ore întregi, acest design de perucă fără capac este modul perfect de a crește fluxul de aer și circulația la nivelul scalpului. Disponibilă în modelele petite, regular și mare, această perucă se potrivește cu siguranță aproape oricui. Coafura cade deasupra umerilor și prezintă niște valuri mari și bucle, pentru a adăuga mișcare și textură coafurii.

Peruca are straturi lungi care ajută la încadrarea feței și a liniei maxilarului.

Mai mult, această perucă are, de asemenea, câteva șuvițe mai scurte în partea din față a coafurii care pot fi stilizate într-o coafură înclinată lateral. Puteți achiziționa această perucă în mai multe nuanțe naturale de maro, blond și nuanțe de roșu deschis.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Peruca French Drawn cu păr uman Remy

Mare și plină de volum, această perucă frumoasă, peste lungimea umerilor, poate ajuta la compensarea unui cap mare sau rotund. Coafura este tăiată exact până la umeri, straturile lungi fiind libere să danseze în jurul părții superioare a umărului. Coafează această perucă în bucle mari și îndrăznețe, sau las-o dreaptă pentru un aspect complet diferit.

În plus, construcția perucii French Drawn ajută ca această perucă să pară incredibil de naturală, mascând aspectul cusăturilor pe toată peruca, cu fire de mătase.

Această perucă de înaltă calitate este perfectă pentru femeile de toate vârstele și este disponibilă în mai multe culori de păr, inclusiv nuanțe de blond și maro.

Deși peruca necesită mai multă întreținere fiind construită din păr uman adevărat, așteptați-vă la o încurcare redusă a șuvițelor și la mai puțină întreținere necesară.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Peruca monofilament cu păr uman, Remy

Această coafură bob modernă este perfectă pentru femeile cu un cap masiv. Părul uman Remy real permite ca peruca să fie aranjată în multe feluri, sporind versatilitatea acestei peruci frumoase. Coafează șuvițele lungi, drept, pentru un aspect elegant și profesional.

Sau, ondulează capetele straturilor spre exterior pentru a crea o buclă jucăușă și pentru a intensifica mișcarea și dimensiunea pe care o are această perucă.

Designul monofilament permite ca peruca să fie despărțită pe mijloc sau în lateral, ceea ce îi sporește realismul. Dacă doriți un aspect natural, optați pentru o culoare naturală de păr, blond sau brunet, pentru această perucă.

Linia naturală a părului, părul uman și construcția durabilă de înaltă calitate vor face ca această perucă să pară ca și cum părul ar crește natural din capul tău.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Peruca French Drawn cu păr uman,Remy

Uneori, pentru a ajuta la alungirea unei fețe pătrate sau rotunde sau pentru a compensa un cap mare, părul lung ajută la atragerea privirii în partea de jos. Această perucă frumoasă, elegantă, dar simplă, poate face exact ce trebuie.

Cu părul lung și drept care ajunge până aproape de talie, această perucă din păr adevărat este modalitatea perfectă de a vă flata forma deja superbă a feței.

Părul uman natural poate fi aranjat drept sau poate fi ondulat pentru a schimba complet aspectul. Cu șuvițe super lungi este posibil să coafăm acest păr într-un updo sau să adăugăm o împletitură interesantă.

Construcția French Drawn ajută la ascunderea oricăror cusături vizibile în construcția capacului, făcând ca această perucă să pară incredibil de naturală.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Perucă cu capac monofilament cu păr sintetic

Frumos coafată, această coafură de lungime mai scurtă, ajunge chiar sub bărbie. Peruca are părul drept cu straturi lungi care se curbează cu pricepere spre față. Această perucă are o construcție gen design cu capac monofilament, ceea ce înseamnă că părul poate fi despărțit pe centru sau într-o parte, ceea ce contribuie la aspectul său realist.

Peruca este disponibilă într-o mărime mare specială, ceea ce o face o alegere perfectă și confortabilă pentru cei cu un cap mare. Părul sintetic este rezistent la căldură, ceea ce înseamnă că poate fi ondulat sau îndreptat cu instrumente de styling convenționale, atâta timp cât temperatura rămâne sub 350 grade F.

Disponibilă în mai multe nuanțe de maro și blond, aceasta este o perucă perfectă pentru persoanele de toate vârstele.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

100% calotă legată manual, cu păr uman normal

Perfectă pentru orice formă a feței, această tunsoare scurtă shaggy hair cut trăiește și respiră mișcare.  Șuvițele scurt tăiate în această coafură pixie modificată sunt tinerești și distractive. Bucățile mai lungi din față pot fi trase peste frunte pentru un breton ușor sau pot fi coafate în față, sub forma unui breton frontal formal și definit.

Peruca obișnuită din păr uman vine în mai multe nuanțe, inclusiv în culori de blond și maro. Având păr uman adevărat, această perucă poate fi aranjată în mod tradițional cu un ondulator sau o placă de îndreptat pentru a adăuga un aspect și mai distractiv. Încercați să îndreptați părul pentru un stil complet diferit.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Peruca Lace Front cu păr sintetic

Având o construcție confortabilă cu plasă, această perucă bob de înaltă calitate este elegantă și stilată. Părul drept se curbează spre linia maxilarului, dând un joc modern unei tunsori bob tradiționale. Părul perucii este sintetic, ceea ce o face ușor de îngrijit și de întreținut.

În plus, peruca este disponibilă într-o mărime mare și este oferită în mai multe nuanțe naturale, inclusiv o mulțime de nuanțe de blond, brunet și negru. Peruca poate fi coafată pe lateral, ceea ce face ca această coafură să pară naturală.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Peruca Lace Front cu păr sintetic

Scurtă și la obiect, această coafură pixie are un aspect drept și elegant. Pentru cei care caută o perucă cu întreținere redusă și ușor de îngrijit, această creație de la Jon Renau își atinge ținta. Stilul scurt, cu șuvițe lungi în partea de sus, ajută la mascarea unui cap mare.

Având o construcție de perucă cu plasă, această perucă este confortabilă pentru a fi purtată ore în șir. Această perucă poate fi ideală pentru persoanele în vârstă, deoarece vine în mai multe nuanțe de gri și alb.

Fibrele sintetice ajută ca aceasta să fie o perucă cu un nivel de întreținere redusă. În plus, părul sintetic își va păstra culoarea în timp, nu se va decolora și nu își va schimba culoarea.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Calota de bază din păr sintetic

Un pixie tradițional și scurt, această coafură este minunată pentru persoanele cu un cap masiv. Șuvițele ascuțite adăugate în vârful capului pot ajuta la adăugarea de înălțime, echilibrând o față plină și rotundă.

Peruca prezintă câteva șuvițe lungi care se întind până la bărbie, ceea ce ajută la încadrarea frumoasă a feței. Peruca este confecționată din păr sintetic care își va păstra culoarea și care este ușor de îngrijit.

Această perucă este disponibilă în dimensiuni medii, dar diferiți producători de peruci au dimensiuni diferite, unele peruci fiind mai mari. Asigurați-vă că vă măsurați diametrul capului, pentru fiecare perucă pe care o cumpărați.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Perucă cu capac mare, cu păr sintetic

Pentru cele dintre noi cu părul creț, această perucă din păr sintetic este perfectă. Tăiată scurt, această perucă are o mulțime de bucle care ajută la adăugarea de volum și dimensiune.

Purtați buclele periate pe spate pentru a se amesteca cu restul părului, sau trageți firele de păr în față pentru a crea un breton șuvițat și cu aspect natural.

Peruca vine în mai multe culori naturale, inclusiv maro, blond, gri și alb. Peruca are păr sintetic care este ușor de îngrijit și va dura ani de zile. În plus, această perucă este disponibilă într-un stil cu capac mare, care este perfect pentru persoanele cu un cap masiv.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Peruca Lace Front cu păr uman Remy

Frumoasă și sofisticată, această perucă are un aspect atemporal care este măgulitor pentru mai multe forme ale feței. Peruca are părul tăiat scurt, cu șuvițe mai lungi. Șuvițele lungi ajută la crearea dimensiunii și a mișcării.

Peruca are șuvițe lungi în partea din față a coafurii, care pot fi periate în lateral pentru a crea  breton, sau periate pe spate, pentru a crește volumul și densitatea.

Având un design cu plasă în față, această perucă poate fi purtată ore în șir. În plus, părul uman adevărat vine în mai multe nuanțe, inclusiv maro și blond.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

100% perucă legată manual cu păr uman, Remy

Un joc modern pe coafura tradițională bob, această perucă este perfectă pentru femeile de orice vârstă. Straturile lungi și mișcarea jucăușă pot fi ideale pentru a accentua o față rotundă sau un cap mare.

Confecționată din păr uman Remy adevărat, această perucă poate fi stilizată în mai multe moduri. Întoarceți părul spre exterior pentru o răsucire amuzantă a bobului, sau ondulează părul spre interior pentru un aspect frumos și elegant.

Cu o construcție 100% legată manual, un stil de cască monofilament și păr uman natural, această perucă este de înaltă calitate și va arăta și se va simți incredibil de naturală.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Calotă dublă monofilament, cu păr sintetic

Tăiată într-o coafură pixie scurtă, aceasta este o tunsoare perfectă pentru toate vârstele. Tunsoarea pixie prezintă păr drept care este tăiat la o lungime de aproximativ 5 cm. Șuvițele scurte pot fi aranjate într-un stil spiky, care poate adăuga înălțime și volum coafurii tale.

Adăugarea unei înălțimi părului tău, poate ajuta la definirea unei forme rotunde sau pătrate a feței. Capacul dublu monofilament este modalitatea perfectă de a crea o perucă ultra-realistă. Construcția din fibre sintetice a acestei peruci o face durabilă și ușor de întreținut.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Calotă 100% legată manual, cu păr sintetic

De înaltă calitate și construită pentru a rezista, această perucă disponibilă pentru tipurile de cap mai mari, este frumoasă pentru toate vârstele. Peruca are o tunsoare medie, care se oprește chiar sub umeri.

Cu un design cu monofilament dublu, această perucă prezintă linie a părului și construcție naturală a firului de păr. Peruca are părul drept care este tăiat în șuvițe  lungi și unghiuri care se joacă în jurul feței.

Peruca are, de asemenea, niște straturi lungi frumoase lângă față, care pot fi periate într-un uimitor side-bang. Construcția din păr sintetic face ca această perucă să fie foarte ușor de îngrijit.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Perucă fără capac, cu păr sintetic

Această perucă mare este perfectă pentru femeile care doresc un design de perucă ușor și aerisit. Caracteristica fără capac face ca această perucă să fie confortabilă pentru a fi purtată ore în șir, cu un flux de aer și o circulație sporită la nivelul scalpului.

Tunsoarea de păr de lungime medie ajunge chiar sub umeri și prezintă câteva straturi lungi,  mai ondulate, care ajută la crearea de profunzime și dimensiune.

Peruca are părul drept, sintetic, care poate fi periat peste frunte pentru a crea un breton lateral greu. Șuvițele din această perucă se curbează doar ușor în sus, adăugând un element de mișcare și joc. Disponibilă în mai multe culori, aceasta este o perucă cu aspect natural și accesibilă pentru femeile cu un cap mare.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Întrebări frecvente peruci

Achiziționarea unei peruci este o investiție mare și doriți să vă asigurați că cumpărați ceea ce trebuie. Dacă sunteți la cumpărături pentru o perucă care să se potrivească unui cap mare, asigurați-vă că acordați o atenție deosebită coafurii generale, precum și construcției calotei.

Multe peruci disponibile sunt concepute și construite special pentru persoanele cu un cap mare. Aruncați o privire la ceea ce alte femei ca dumneavoastră întreabă despre peruci pentru femei cu cap mare.

Ce sunt perucile mari pentru capete masive?

Deși multe peruci sunt concepute pentru a se potrivi unei persoane obișnuite, uneori capul unei persoane este mai mare sau mai mic decât dimensiunea medie a capului.

Dacă vi se pare că un capac de perucă obișnuită este prea strâns, poate că va trebui să căutați peruci concepute pentru persoanele cu un cap mare. Aceste peruci vor fi notate în mod special ca fiind de dimensiuni mari.

Unde puteți găsi peruci pentru capete mai mari?

Aproape toți marii producători de peruci vor avea peruci de dimensiuni mari. Dar, la fel cum există o mare variație între producători, asigurați-vă că citiți cu atenție tabelul de dimensiuni înainte de a comanda peruca.

Mulți producători de peruci vor avea nevoie de trei măsurători pentru a determina mărimea perucii. În primul rând, măsurați deasupra capului, de la vârful unei urechi la cealaltă. Apoi, măsurați circumferința capului în jurul locului unde se află linia naturală a părului.

În cele din urmă, măsurați din fața liniei părului până la ceafă. Combinând aceste trei măsurători, veți putea determina dacă este necesară o perucă mare pentru forma capului dumneavoastră.

Cine va avea nevoie de o perucă pentru un cap mare?

Persoanele care au o dimensiune și o formă a capului mai mare decât media vor avea nevoie, în general, de o perucă mare. Acest lucru se datorează faptului că peruca de mărime medie se poate potrivi prea strâns pe capul lor, ceea ce o face inconfortabilă pentru a fi purtată ore în șir.

Mai mult, dacă aveți un cap natural gros sau plin de păr și doriți să puneți peruca peste părul natural, este posibil să aveți nevoie de o dimensiune puțin mai mare.

Cum știi dacă o perucă este prea mare?

Poate fi greu de determinat dacă o perucă are mărimea potrivită pentru tine. Deși puteți crede că aveți un cap mare, este posibil să nu aveți nevoie de o perucă de dimensiuni mari. Cu peruca pe cap, încercați să vă mișcați capul dintr-o parte în alta. Dacă observați că peruca alunecă sau se mișcă, este posibil să fie prea mare.

Verificați zonele în care linia de păr a perucii vine în contact cu urechile dumneavoastră.

Dacă vedeți că încep să se formeze goluri, acest lucru ar putea fi un semn că peruca este prea mare. În cele din urmă, comparați peruca cu linia naturală a părului dumneavoastră. Dacă nu se aliniază exact, este posibil să aveți nevoie de o perucă puțin mai mică.

Alternativ, este important să vă asigurați că o perucă nu este prea mică. Dacă observați că peruca dvs. continuă să alunece , chiar și după ce este pusă la locul ei, s-ar putea să fie prea mică. Dacă marginile perucii se rostogolesc în loc să rămână fixe, poate fi un alt semn că peruca este prea mică.

În cele din urmă, dacă peruca se simte prea strâmtă și nu este confortabil de purtat, acesta ar putea fi cel mai mare semn că probabil aveți nevoie de o perucă de dimensiuni mari pentru a se adapta la mărimea și forma capului dumneavoastră.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Share:

WhatsApp
Facebook
Twitter
Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Tipuri de ruj diferite

12 tipuri de ruj diferite

Rujul are o istorie plină de culoare care datează din perioada primelor civilizații, atunci când bărbații și femeile își colorau buzele atât în ​​scopuri estetice,

Citește mai mult »
Tipuri de rucsacuri

24 tipuri de rucsacuri

Diferite tipuri de rucsacuri, în funcție de formă, dimensiuni și alte specificații, sunt concepute pentru practic orice scop în care vă puteți gândi să le

Citește mai mult »
Pe trend

Articole care te-ar putea interesa:

Barbat poarta palarie Fedora

Pălării Fedora versus Pălării Trilby

Pălăriile Fedora și pălăriile Trilby au multe asemănări, dar variază și în unele dintre caracteristicile și trăsăturile lor. Nimic nu spune: „Bună, Frumoaso!” precum accesoriile

Este rochia o fusta

Este fusta o rochie?

Aflați diferența dintre o fustă și o rochie și cum să stilați fustele pentru a se potrivi cel mai bine cu silueta dvs. Cumpărăturile de

Tanara foloseste un burete lufa pentru baie

7 alternative la lufa (loofah)

Lufa reprezintă un instrument excelent pentru curățarea spatelui, a feței și a restului corpului. Este bine să cunoașteți diferitele tipuri de alternative la lufa care