30 de peruci brunete (cu păr brunet)

Peruci brunete pentru femei

Perucile brunete sunt disponibile în mai multe stiluri și culori, de la șuvițe lungi și ondulate de culoare castanie la tunsori scurte aproape negre. Pentru a găsi peruca potrivită pentru tine ia în considerare stilul și tunsoarea care îți plac, dar și construcția, designul calotei și tipul de păr care este folosit.

Cine spune că blondele se distrează cel mai mult? Noi, cele cu părul brunet, suntem de altă părere și suntem aici pentru a dovedi că brunetele pot fi la fel de distractive ca și blondele. Dacă sunteți în căutarea unei peruci noi, nu uitați să verificați opțiunile grozave pentru brunete.

De la straturi lungi ondulate până la tăieturi scurte pixie, există mai multe peruci brunete minunate disponibile.

În plus, o perucă brunetă va arăta grozav pe orice ton de piele și poate schimba complet felul în care arăți.

Adăugarea unei peruci brunete stilului tău poate ajuta la transformarea aspectului. Mai jos, am alcătuit o listă cu cele mai elegante 25 de peruci brunete pentru femei.

Verifică preț Peruci păr brunet AICI!

Cele mai elegante peruci brunete

Calotă monofilament cu păr sintetic

Lungă și voluminoasă, această perucă frumoasă este perfectă pentru cei care caută o coafură mai lungă. Părul ajunge la mijlocul spatelui și este coafat drept. În plus, această perucă brunetă are câteva șuvițe lungi și ușoare tăiate în partea de sus a perucii, ceea ce ajută la crearea de mișcare și textură.

Calota monofilament facilitează despărțirea părului în centru sau în lateral.

Această perucă este disponibilă în mai multe nuanțe de maro, astfel încât va fi ușor să o asortezi la culoarea naturală a părului tău. Această perucă este perfectă pentru femeile cu o față rotundă sau pătrată, deoarece părul drept și lung ajută la alungirea și echilibrarea conturului feței.

Verifică preț Peruci păr brunet AICI!

Peruca fără capac, cu păr sintetic

Această perucă este o perucă distractivă, de lungime medie, perfectă pentru orice vârstă. Peruca prezintă niște unghiuri lungi, și șuvițe tăiate cu stil. Peruca are bucăți mai scurte de păr tăiate spre partea din față a coafurii, ajutând la încadrarea feței.

Părul va ajunge până la mijlocul spatelui, acoperind umerii. Această perucă are un breton frumos tăiat în partea din față, care poate fi purtat în față sau așezat într-o parte.

Designul fără capac face ca această perucă să fie confortabilă pentru a fi purtată ore în șir, permițând ca fluxurile de aer să ajungă la scalp. Perucile stil sintetic sunt ușor de întreținut și vor continua să arate minunat ani la rând.

Verifică preț Peruci păr brunet AICI!

Peruca Lace Front cu păr sintetic

Cu unghiuri dramatice care încadrează fața, această perucă este o opțiune excelentă de perucă până la umăr. Peruca are bucle moi care se răsucesc cu grijă în jurul bărbiei și a liniei maxilarului, oferind o definire perfectă a feței tale.

Aceasta este, de asemenea, o perucă ideală pentru a o adăuga la colecția dvs. dacă încercați să găsiți volum și mișcare în plus, pentru părul dvs.

Disponibil în mai multe nuanțe de maro, părul sintetic va fi ușor de întreținut și îngrijit, oferindu-vă ani de zile de purtare.

Verifică preț Peruci păr brunet AICI!

Lace Cap, peruca cu păr uman

Având o tunsoare scurtă și angulară, această coafură este modernă și liberă. Plină de bucle superbe, această coafură este concepută cu mai multe unghiuri, iar șuvițele sunt tăiate în partea de sus a capului. Această coafură permite un aspect plin de volum, cu multă mișcare și dimensiune.

Disponibilă în mai multe nuanțe de brunet, aceasta este o modalitate excelentă de a avea o coafură scurtă care să semene cu părul tău natural. Confecționată din păr uman adevărat, această perucă poate fi tăiată, coafată și vopsită pentru a se potrivi îndeaproape cu propriul păr natural.

Perucile din păr uman necesită mai multă întreținere și îngrijire, dar arată mai natural decât opțiunile alternative de peruci.

Verifică preț Peruci păr brunet AICI!

Peruca de păr uman Remy, cu capac monofilament

Amuzantă și cochetă, această perucă din păr șaten este perfectă pentru toate vârstele. Părul ajunge chiar sub umeri și poate fi despărțit pe mijloc sau pe lateral. Partea din spate a acestei peruci este pur și simplu acoperită cu șuvițe, lungi care ajută la adăugarea de corp și mișcare.

Coafate în bucle, aceste straturi arată fenomenal, reflectând lumina și adăugând dimensiune tunsorii. Această perucă are păr uman de cea mai bună calitate, ceea ce permite ca părul să fie ondulat sau îndreptat în funcție de preferințele tale de stil.

Verifică preț Peruci păr brunet AICI!

Capac frontal cu plasă, din păr uman

Această tunsoare frumoasă și modernă este ideală pentru mai multe forme de fețe, dar arată minunat pe fețele rotunde sau pătrate. Peruca are părul lung, elegant, care este tăiat în unghiuri diferite. Părul ajunge chiar deasupra umerilor, ceea ce face ca aceasta să fie o tunsoare bob frumoasă și unghiulară.

Cu unghiuri lungi mai aproape de față, această perucă încadrează frumos fața, doar mărginindu-se de-a lungul liniei maxilarului. Sunt disponibile mai multe nuanțe de șaten, iar multe dintre ele au reflexii cu aspect realist, care adaugă mai multă profunzime și dimensiune. Peruca este despărțită în cărare pe lateral și nu are breton.

Verifică preț Peruci păr brunet AICI!

Peruca cu capac monofilament, din păr sintetic

Dacă sunteți în căutarea unei coafuri scurte și cochete, aceasta este o perucă excelent de luat în considerare. Această perucă este o tunsoare pixie modificată care este tăiată scurt. Plină de șuvițe lungi și frumoase, această perucă va adăuga înălțime și dimensiune stilului tău.

Părul este în cea mai mare parte drept și prezintă doar o mică atingere de bucle spre capătul coafurii, pentru a adăuga mai mult volum.

Această perucă are, de asemenea, filete reglabile la baza zonei gâtului, ceea ce face ca această perucă să fie deosebit de confortabilă pentru a fi purtată ore în șir. Părul sintetic este ușor de întreținut și este disponibil în mai multe nuanțe de șaten.

Verifică preț Peruci păr brunet AICI!

Capac frontal cu plasă și păr sintetic

Acest stil este o tunsoare tinerească care ajunge chiar sub umeri. Stilul este lung și natural, cu straturi lungi și franjurate, care adaugă mișcare părului. Peruca are, de asemenea, o parte laterală și șuvițe mai scurte în partea din față a coafurii, care pot fi ușor împinse în lateral pentru a crea un breton lung, înclinat lateral.

Peruca este disponibilă în mai multe nuanțe de șaten, ceea ce o face perfectă pentru brunetele care doresc să se potrivească cu culoarea lor naturală. Alegeți o nuanță de șaten deosebit pentru a adăuga mai departe profunzime și dimensiune acestui stil.

Peruca este confecționată din păr sintetic, ceea ce o face foarte ușor de îngrijit, necesitând foarte puțină întreținere.

Verifică preț Peruci păr brunet AICI!

Peruca Lace Front cu cap monofilament și păr sintetic

Cu șuvițele lungi și grațioase și unghiurile tăiate din această coafură, cu siguranță vei întoarce capetele oriunde mergi. Având breton subțire și șuvițe și lăudându-se cu o gamă largă de culori disponibile, această perucă va adăuga dimensiuni noi unui tip de față rotundă sau pătrată.

Peruca va ajunge până la mijlocul spatelui și va prezenta un stil conic, în unghi la ceafă. Părul este mai subțire în comparație cu alte peruci, adăugând un aspect frumos și elegant colecției dvs. de peruci.

Verifică preț Peruci păr brunet AICI!

Peruca Lace Front cu păr sintetic

Cu un aspect profesional și îngrijit, această perucă are totul. Frapantă și angulară, această coafură lungă este perfectă pentru un look elegant și finisat. Mai lungă spre partea din față a feței decât spre spate, această perucă brunetă are un impact dramatic.

Realizată din păr sintetic, această perucă elegantă este foarte ușor de îngrijit.

Verifică preț Peruci păr brunet AICI!

Peruca cu capac monofilament, din păr sintetic

Ajungând chiar sub umeri, această perucă are valuri lungi care curg ușor în jurul feței. Această perucă are un breton mare și îndrăzaneț care o face să fie foarte tinerească. Această perucă are, de asemenea, o mulțime de volum, oferind un cap plin de păr pentru oricine.

Designul capacului monofilament permite ca această perucă să fie despărțită pe centru sau lateral, oferindu-i un aspect și o senzație realistă. Disponibilă în mai multe nuanțe de maro, aceasta este o coafură și o perucă excelentă pentru orice vârstă.

Verifică preț Peruci păr brunet AICI!

Peruca Lace Front cu păr sintetic

Acest stil amuzant este o perucă de lungime medie, cu părul care cade sub umeri. Având breton frontal, șuvițe care ajută la alungirea liniei părului, această coafură este excelentă pentru femeile cu forme ovale sau lungi ale feței.

Coafura este mai plină în jurul feței, având mai multe straturi, în timp ce partea de jos a acestei peruci este lăsată să fie ușoară și delicată, cu firele de păr care dansează pe umeri. Disponibilă în mai multe nuanțe de maro, această perucă este ușor de îngrijit și confortabilă pentru a fi purtată ore în șir.

Verifică preț Peruci păr brunet AICI!

Peruca 100% legată manual, din păr sintetic

Cu o abordare modernă a unui bob tradițional, această perucă bob, modernă, va întoarce capetele. Potrivit oricărei vârste, acest bob are părul lung până la umeri, care este înclinat spre bărbie. Părul din această perucă este în mare parte drept, cu doar o ușoară curbură spre interior, spre bărbie.

Peruca prezintă, de asemenea, un breton lateral frumos care se întinde pe frunte. Asortați-vă culoarea naturală a părului sau alegeți ceva diferit din cele câteva opțiuni de brunet disponibile.

Verifică preț Peruci păr brunet AICI!

Perucă monofilament cu plasă frontală, din păr sintetic

Cu șuvițe lungi și breton înclinat lateral, această coafură ajunge chiar pe umeri. Coafate drept, șuvițele lungi pot ajuta la completarea unei fețe rotunde sau pătrate. Șuvițele mai scurte sunt plasate în jurul vârfului capului, construind volum și mișcare.

Culorile disponibile pentru această perucă sunt dominate de nuanțe de brunet, multe dintre ele cu reflexii frumoase și cu aspect natural, care pot ajuta la reflexia luminii și la strălucirea culorii. Cu această perucă, este posibil să găsiți exact nuanța potrivită de maro care să se potrivească cu culoarea dvs. naturală.

Verifică preț Peruci păr brunet AICI!

Peruca Lace Front , din păr sintetic

Acest look îngrijit prezintă o tunsoare frumoasă, elegantă și fină. Aceasta este peruca perfectă pentru orice cadru profesional, adăugând eleganță și grație stilului tău. Ajungând sub umeri, această perucă pentru femei are părul drept și vine în mai multe nuanțe de șaten.

Peruca perfectă pentru un look profesional, această creație  Raquel Welch este excelentă pentru orice vârstă.

Verifică preț Peruci păr brunet AICI!

Peruca Lace Front cu cap monofilament și păr sintetic

Plină de valuri moi care se curbează departe de față, această perucă brunetă este tinerească și jucăușă. Părul se va așeza chiar în partea de sus a umerilor și prezintă multă mișcare. În plus, straturile adăugate în partea de sus a perucii pot ajuta la construirea volumului și înălțimii.

Cele câteva bucle adaugă un element de profunzime și dimensiune care poate evidenția orice formă de față, dar aceasta arată deosebit de bine pe formele de față pătrate sau rotunde.

Verifică preț Peruci păr brunet AICI!

Peruca Lace Front din păr sintetic

Oprindu-se la jumătatea spatelui, aceasta este o coafură cu păr lung. Peruca are o parte laterală care poate ajuta la încadrarea unei fețe rotunde și poate da perucii un aspect complet diferit. Peruca prezintă valuri lungi și fluide care adaugă corp și mișcare.

Disponibilă în mai multe nuanțe de maro, este ușor de îngrijit această perucă, care este perfectă pentru brunete.

Verifică preț Peruci păr brunet AICI!

Capac frontal cu plasă, păr uman

Cu bucle mari și frumoase, această perucă este modalitatea perfectă de a adăuga înălțime și volum  stilului tău. Peruca este tăiată în șuvițe lungi, care ajută la creșterea și mai mult a buclelor în volum. Peruca ajunge exact la umeri, ceea ce face din aceasta o coafură de lungime medie excelentă pentru brunete.

Peruca nu are breton, ceea ce face ca aceasta să fie o coafură excelentă pentru cele cu fața în formă de inimă. Există o mulțime de nuanțe de brunet din care puteți alege, multe nuanțe prezentând reflexii  pentru a adăuga profunzime și dimensiune acestei frumoase coafuri.

Verifică preț Peruci păr brunet AICI!

Perucă sintetică cu plasă frontală

Creată de Jon Renau, această perucă sintetică este perfectă pentru persoanele care caută o perucă de păr scurt și o coafură cochetă. Disponibilă în mai multe opțiuni de culori diferite pentru brunete, această perucă are multe nuanțe diferite de maro cu reflexii realiste care adaugă mai multă dimensiune și mișcare părului.

Coafura până la umeri este îmbogățită de o buclare jucăușă în partea de jos a părului. Straturile lungi și drepte fac ca această perucă să fie cochetă și plină de volum și mișcare. Încadrează fața cu o parte laterală și un breton lung. Această perucă sintetică este ușor de îngrijit și durează incredibil de puțin să fie întreținută.

Bucurați-vă de ani de purtare cu culori îndrăznețe și vibrante care nu se vor estompa.

Verifică preț Peruci păr brunet AICI!

Peruca Lace Front cu păr uman Remy

Cu șuvițe lungi și ondulate, aceasta este o perucă care oferă un aspect tânăr și frumos. Această perucă te poate face să arăți ca și cum tocmai ai ieșit de pe plajă, se ondulează cu măiestrie departe de zona feței. Părul cade până la jumătatea spatelui și prezintă câteva șuvițe mai lungi și moi tăiate de-a lungul coafurii.

Disponibilă în mai multe nuanțe de brunet, această perucă are o construcție confortabilă cu plasă și păr uman de cea mai bună calitate posibilă.

Despărțiți această perucă pe centru sau în laterale pentru a crea un aspect dramatic și diferit. Deși această perucă nu are breton, despărțirea în lateral poate adăuga un breton lateral lung și dramatic, realizat din șuvițele mai lungi de păr din față.

Verifică preț Peruci păr brunet AICI!

Peruca frontală cu dantelă monofilament cu păr sintetic

Iubitorii de păr lung se bucură! Această perucă este o coafură mai lungă, care se extinde dincolo de umeri. Disponibilă în mai multe nuanțe de maro, cu multe reflexii, această perucă cu aspect realist reflectă lumina și adaugă dimensiune cu unghiurile ei lungi și șuvițele multidimensionale.

Unghiurile și șuvițele sunt așezate cu măiestrie în jurul feței, ceea ce face ca această perucă să fie perfectă pentru a încadra și accentua fața. Confecționată cu o calotă monofilament, această perucă poate fi ușor despărțită în lateral sau pe centru.

Verifică preț Peruci păr brunet AICI!

Peruca Lace Front cu păr uman Remy

Dacă doriți un aspect natural, nu puteți da greș cu părul uman adevărat. Această perucă este confecționată din păr de cea mai bună calitate disponibilă și este disponibilă în mai multe nuanțe de șaten. Părul este tuns scurt, cu straturi care cad ușor în jurul feței. În timp ce peruca poate fi coafată în valuri lejere, părul poate fi, de asemenea, îndreptat, pentru un aspect complet diferit.

Adăugarea de bucle acestei peruci, transformă complet felul în care arată coafura. Coafează părul drept pentru a evidenția unghiurile frumoase, sau umple peruca cu bucle moi pentru a reda tinerețea și profunzimea acestei coafuri.

Verifică preț Peruci păr brunet AICI!

Peruca de păr uman Remy cu o construcție 100% legată manual

Lungă și fluidă, această perucă uimitoare realizată din păr uman adevărat va întoarce capetele. Disponibilă în mai multe tonuri de brunet, de la maro închis la castaniu, această perucă se oprește la jumătatea drumului spre spate.

Părul uman poate fi tăiat, coafat și ondulat pentru a se potrivi cu părul tău natural, oferindu-ți mai multe opțiuni de design și stil. Construcția 100% legată manual cu cască monofilament face ca această perucă să fie cât se poate de realistă.

Verifică preț Peruci păr brunet AICI!

Perucă fără capac, cu păr sintetic și dantelă frontală

Doar atingând partea de sus a umerilor, această coafură de lungime medie este excelentă pentru femeile de toate vârstele. Bretonul lateral este perfect pentru persoanele care caută să-și încadreze și să echilibreze forma feței.

Peruca este fără capac, sau are un design cu capac deschis, care este perfect pentru o purtare confortabilă și prelungită. Peruca este disponibilă în mai multe nuanțe de brunet, unele având reflexii care pot adăuga profunzime și dimensiune perucii.

Verifică preț Peruci păr brunet AICI!

Peruca monofilament cu păr uman Remy

Pentru o perucă șatenă, elegantă și uimitoare, apelează la peruca Lea creată de Jon Renau. Această perucă are o coafură de lungime medie, elegantă și sofisticată. Unghiurile lungi și drepte încadrează fața, în timp ce bretonul central gros acoperă fruntea.

Această perucă este disponibilă în mai multe nuanțe de maro, permițându-vă să găsiți culoarea potrivită pentru o potrivire cu părul dumneavoastră natural. Designul monofilament vă permite să schimbați coafura, de pe mijloc, pe  lateral.

Verifică preț Peruci păr brunet AICI!

100% perucă legată manual cu păr uman Remy

Această perucă are o lungime mai mare, cu unghiuri dramatice și breton lateral lung. Disponibilă în mai multe nuanțe de maro, această perucă din păr uman natural poate fi aranjată cu un ondulator sau un aparat de îndreptat pentru a crea o varietate de stiluri.

Mai mult, calota, 100% legată manual adaugă un element de realism care permite părului uman de înaltă calitate să se așeze natural pe scalp.

Verifică preț Peruci păr brunet AICI!

Peruca French Drawn cu păr uman Remy

Peruca lungă și dreaptă prin excelență este oferită de Raquel Welch. Această perucă ajunge sub umeri și este curbată cu artă spre interior, spre față. Disponibilă în mai multe nuanțe de maro, aceasta este o perucă frumoasă pentru persoanele care își doresc o coafură naturală și lungă.

Verifică preț Peruci păr brunet AICI!

Perucă de păr uman cu 100% capac legat manual

Această perucă brunetă frumoasă se va așeza cu siguranță frumos pe capul tău. Confecționată din păr uman obișnuit, această perucă 100% legată manual va avea mișcarea și textura la care vă așteptați de la părul natural.

Peruca poate fi tunsă și aranjată cu un ondulator sau cu o placă de îndreptat, oferindu-vă mai multă varietate în stilul dvs. zilnic.

Verifică preț Peruci păr brunet AICI!

Peruca de păr uman, cu capac monofilament

Dacă sunteți în căutarea unei coafuri scurte clasice, această perucă este perfectă. Coafată în șuvițe lungi de păr care încadrează fața și mai scurte spre spate, aceasta este o variantă actualizată și modernă a coafurii pixie lungi. Părul este minunat de drept, adăugând un aspect dramatic și simplu, acestei peruci.

Șuvițele lungi din partea din față, formează un breton minunat, care ajută la încadrarea feței. Construită cu o calotă monofilament, această perucă poate fi despărțită pe mijloc, sporind dramatismul și aspectul elegant al acestei peruci.

Verifică preț Peruci păr brunet AICI!

Construcția French Drawn cu păr uman Remy

Dacă sunteți în căutarea unei peruci cu aspect realist, cu o construcție de înaltă calitate, luați în considerare peruca Savoir Faire de Raquel Welch. Această perucă are părul lung până la umeri, care se îndepărtează jucăuș de zona feței.

Unghiurile lungi pot ajuta la adăugarea de textură și dimensiune, iar numeroasele nuanțe de maro ajută la aspectul natural al perucii. Construcția French Drawn poate ajuta la ascunderea cusăturilor cu care peruca este asamblată, iar părul uman natural poate fi ondulat, îndreptat sau tăiat în funcție de preferințele dvs. specifice.

Verifică preț Peruci păr brunet AICI!

Întrebări frecvente despre peruci

Perucile brunete sunt cu siguranță frumoase și pentru ca femeile să le poarte, există cu siguranță mai multe modele din care să alegi. Să alegi între tipul de construcție, stilul, culoarea și tunsoarea poate fi de-a dreptul copleșitor.

Pentru a vă ajuta să vă simplificați alegerea următoarei peruci brunete, am alcătuit o listă cu cele mai frecvente întrebări despre acestea.

Care sunt cele mai confortabile peruci de purtat?

Dacă sunteți în căutarea confortului, veți dori să acordați atenție modului în care este construită peruca, mai degrabă decât tipului de păr care este folosit. Pentru un confort pe tot parcursul zilei, căutați un model cu plasă în față.

Aceasta este partea perucii așezată în partea din față a capului, care va fi în contact cu scalpul dumneavoastră. Modelele cu partea frontală din plasă, tind să fie mai confortabile.

În continuare, căutați peruci care au un design cu capac deschis sau fără capac. Aceste peruci au cea mai subțire cantitate de material care ia contact cu capul tău, menținând scalpul rece. Designul fără capac permite cea mai mare cantitate de flux de aer și de circulație la nivelul scalpului, împiedicând astfel supraîncălzirea capului dumneavoastră.

Ce peruci brunete sunt cele mai bune pentru pielea palidă?

În timp ce părul brunet arată foarte bine pe aproape oricine, este important să te gândești la nuanța pielii tale. Acest lucru nu numai că vă va ajuta să arătați bine și să vă simțiți încrezătoare, dar vă poate ajuta și să faceți peruca să pară mai naturală.

Dacă aveți pielea deschisă sau foarte deschisă la culoare, luați în considerare peruci care au nuanțe mai reci. Veți dori să găsiți nuanțe de brunet care se încadrează în familia tonurilor de castaniu sau a nuanțelor de cenușiu deschis.

Dacă aveți tonuri de piele mai închise, încercați să vă orientați spre nuanțe de brunet mai calde, cum ar fi mocha sau caramel.

Cum pot face ca o perucă brunetă să arate natural?

Pentru început, asigură-te că alegi o nuanță naturală de maro pentru tonul pielii tale. Vreți ceva care să fie complementar și să nu intre în conflict cu tonurile naturale. Apoi, asigurați-vă că, dacă aveți pielea și părul deschis în mod natural, să vă colorați sau să vă vopsiți sprâncenele pentru a se potrivi.

Multe femei uită cât de importante sunt sprâncenele pentru a încadra fața, iar culoarea trebuie să se potrivească cu părul.

În cele din urmă, vă poate ajuta să smulgeți firele de păr de pe perucă. Deoarece brunetele naturale au o linie de păr foarte definită și vizibilă, adăugarea unei noi linii de păr create din perucă poate face ca peruca să pară destul de evidentă.

În timp ce purtați peruca, uitați-vă în oglindă și smulgeți orice fir de păr din fața perucii care pare nelalocul lui sau care nu se aliniază în mod natural cu părul dumneavoastră.

Asigură-te că smulgi părul de pe perucă și nu de pe plasă. Partea frontală este delicată și se poate rupe cu ușurință dacă trageți de ea cu o pensetă.

Verifică preț Peruci păr brunet AICI!

Share:

WhatsApp
Facebook
Twitter
Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pe trend

Articole care te-ar putea interesa:

Barbat poarta palarie Fedora

Pălării Fedora versus Pălării Trilby

Pălăriile Fedora și pălăriile Trilby au multe asemănări, dar variază și în unele dintre caracteristicile și trăsăturile lor. Nimic nu spune: „Bună, Frumoaso!” precum accesoriile

Este rochia o fusta

Este fusta o rochie?

Aflați diferența dintre o fustă și o rochie și cum să stilați fustele pentru a se potrivi cel mai bine cu silueta dvs. Cumpărăturile de

Tanara foloseste un burete lufa pentru baie

7 alternative la lufa (loofah)

Lufa reprezintă un instrument excelent pentru curățarea spatelui, a feței și a restului corpului. Este bine să cunoașteți diferitele tipuri de alternative la lufa care