30 de peruci cu păr drept

Peruci cu păr drept

Explorați numeroasele tipuri de stiluri de peruci cu păr lung disponibile pentru bărbați și femei. Puteți găsi tunsori și stiluri versatile din păr uman sau sintetic, precum și peruci hibride care folosesc un amestec de păr.

Multor persoane le place să experimenteze cu coafura sau lungimea părului lor. Este nevoie de luni, uneori mai mult de un an pentru ca o persoană să își crească părul de la o tunsoare scurtă sau ras în cap, la părul lung.

S-ar putea să nu doriți să așteptați atât de mult și o perucă vă poate rezolva problema. De fapt, puteți achiziționa mai multe peruci și să purtați una diferită în fiecare zi pentru a vă distra jucându-vă cu diferite look-uri.

S-ar putea să vă aflați într-o situație care vă obligă să purtați o perucă. Acestea pot apărea atât la femei, cât și la bărbați, cum ar fi căderea părului indusă de chimioterapie, alopecia, chelie masculină sau pur și simplu o tunsoare proastă.

S-ar putea să vă treziți cumpărând multe modele, pentru a găsi peruca potrivită pentru situația dumneavoastră.

Dacă vă place părul lung și doriți să purtați părul drept, alegeți una dintre cele 25 de opțiuni elegante prezentate aici sau folosiți acest articol ca punct de plecare pentru a găsi peruca potrivită pentru dumneavoastră.

Am inclus o gamă de opțiuni care include o multitudine de tăieturi, stiluri și culori de păr. Puteți obține peruci și șuvițe din păr natural, păr sintetic și opțiuni hibride.

Dacă vi se pare o sumă mare de bani, așa este. Gama cu costuri ridicate folosește de obicei păr uman și are o lungime de 16 inci sau mai mare. Puteți face cumpărături prin reduceri, dar învățați ce face o perucă excelentă înainte de a cheltui bani.

Pregătește-te înainte de a cumpăra aceste peruci, pentru că vei descoperi rapid că unele, bine, multe, celebrități cunoscute pentru părul lor fabulos, poartă de fapt peruci.

Beyoncé, Jennifer Anniston și Sandra Bullock se numără printre numeroasele persoane care poartă peruci. Un avantaj evident al acestui lucru există.

Poți să ai părul lor, într-un sens foarte literal.

De câte ori ați mers la un stilist, cerând o anumită tunsoare, doar pentru a vi se spune că nu va arăta ca în poze pentru că aveți o textură sau un tip de păr diferit? Nu trebuie să mai auziți asta niciodată. Puteți avea orice coafură vă doriți prin achiziționarea unei peruci.

Perucile vă oferă o modalitate instantanee de a obține un păr lung și minunat. O trageți pe cap, pur și simplu. Obții o metodă ușor de întreținut pentru a avea mereu un păr perfect. Alegeți  dintre diferite lungimi, de la umeri până la jumătatea spatelui.

Va trebui să cereți hairstylistului dvs. să vă spele, să vă usuce și să vă coafeze peruca la fiecare câteva luni.

Verifică preț Peruci păr drept AICI!

Conținut:

Top 30 peruci cu păr drept

Angie by Jon Renau Remy, ,păr uman Remy ,plasă frontală monofilament

Alege acest look natural cu păr uman Remy tuns în șuvițe lungi. Deoarece cuticulele rămân intacte, părul uman pare mai sănătos, deoarece chiar este mai sănătos. Deși este o coafură dreaptă, unele dintre aceste peruci prezintă o ușoară ondulație în partea de jos a lungimii părului.

Deoarece folosește păr uman, puteți coafa această perucă la fel ca și cum v-ați coafa propriul păr, permițându-vă să folosiți instrumente de styling cu căldură pentru a o îndrepta, a o ondula sau a o bucla, atunci când doriți un aspect versatil la un preț accesibil.

Verifică preț Peruci păr drept AICI!

Peruci cu păr lung și drept, blonde, din păr uman

Obțineți un look sexy, de vampiriță, cu această perucă din păr uman blond, lungă și dreaptă, cu breton cu franjuri laterale. Puteți stiliza această perucă într-o multitudine de moduri datorită straturilor și lungimilor sale multiple.

Această perucă din amestec de păr uman oferă 24 de centimetri de cosițe minunate. Calota vine în stil multiplu, la alegere, cu fir deschis sau închis.

Verifică preț Peruci păr drept AICI!

Free Time by Raquel Welch HD peruca sintetică cu plasă, monofilament

Modelul Free Time de la Raquel Welch folosește păr sintetic HD, astfel încât îl puteți coafa ca și cum ar fi păr uman. Tăietura glamour a acestei tunsori cu șuvițe lungi,  trece puțin peste umeri. Designul său cu plasă în față, monofilament, oferă un scalp și o linie a părului cu aspect natural.

Verifică preț Peruci păr drept AICI!

Perucă lungă de 14 inch, Bob drept, păr uman amestec, cu breton

Alege această perucă cu părul tuns într-un bob de lungime medie, cu breton, atunci când îți dorești versatilitate. Stilul său seamănă cu coafura purtată de Holly Marie Combs în „Charmed”.

Această perucă amestec, din păr uman oferă 14 inci de șuvițe drepte în mod natural, pe care le puteți coafa în orice mod doriți. Deoarece această perucă folosește păr uman adevărat, puteți folosi instrumente de styling la cald sau la rece.

Puteți aplica soluție de permanent dacă mai târziu decideți că o doriți ondulată sau creață. Designul fără calotă vine la alegere, în stil cu fir deschis sau închis, de mărime medie, care se potrivește la 98% dintre capetele femeilor.

De asemenea, puteți găsi această perucă și prevăzută cu un capac elastic.

Verifică preț Peruci păr drept AICI!

Jennifer Aniston, perucă păr lung, dreaptă și coafată în stil dezordonat

Această perucă din păr uman oferă 16 inci de păr voluminos  într-unul dintre stilurile pe care actrița le-a popularizat. Alegeți această coafură lungă, dezordonată, ciufulită, cu un breton înclinat lateral, atunci când doriți un look sexy, cu care să nu pară că ați petrecut timp.

Verifică preț Peruci păr drept AICI!

Păr uman lung și drept, peruca fără capac

Obțineți aspectul lui Debbie Harry, solista trupei Blondie, în look-ul ei neo-punk, dar într-o nuanță de păr brunet. Această perucă din păr uman, care îți ajunge până la umeri, are o înălțime de 16 inci și este coafată complet.

Puteți ondula această perucă pentru a produce multe look-uri amuzante. Vârfurile sale tăiate și șuvițele texturate  oferă un aspect modern atunci când este îndreptată. Atunci când îi ondulezi vârfurile, ascunzi porțiunile texturate cu lama și îndulcești vârfurile pentru un aspect romantic.

Deoarece această perucă folosește păr uman, o puteți coafa cu instrumente de coafat la rece sau la cald. Varianta fără calotă vine la alegere cu un stil de împletitură deschisă sau închisă.

Verifică preț Peruci păr drept AICI!

Ondulat cu straturi, peruca de păr uman, plasă frontală

Alege această coamă ondulată de 22 inch pentru un look rapid și sexy. Obține aspectul de valuri cu lungimile sale stratificate. Aceasta are inclusă o plasă frontală.

Verifică preț Peruci păr drept AICI!

Perucă lungă și dreaptă din păr Remy, fără capac

Alegeți această perucă de păr uman de 16 inci,  cu păr lung și drept atunci când doriți să obțineți un număr versatil de aspecte. Părul Remy vă permite să folosiți pe el instrumente de styling la rece și la cald.

Puteți modifica această coafură lungă și dreaptă prin ondularea sau încrețirea ei. Varianta fără calotă vine la alegere, în stil de împletitură deschisă sau închisă.

Verifică preț Peruci păr drept AICI!

Peruca Heidi Lace Front a Paulei Young

Alegeți din 22 de culori de păr, cu designul de perucă Heidi. Alegeți această perucă frumoasă cu păr lung pentru straturi texturate și șuvițe asimetrice.

Prima treaptă,  până la bărbie, oferă un aspect care încadrează fața, în timp ce straturile adăugate în spate creează un aspect sofisticat. Aceasta are o calotă frontală din plasă, cu o împletitură deschisă sau închisă.

Verifică preț Peruci păr drept AICI!

Perucă păr uman, tuns bob mediu, drept, plasă frontală

Alegeți această perucă drăguță, dar sofisticată, în stil bob, atunci când doriți o perucă din păr uman, versatilă, care vă permite să o aranjați în mai multe moduri. Această variantă blond- șampanie, cu părul lung de opt inci oferă o mulțime de opțiuni de styling.

Dă-i la o parte bretonul, ondulează-l sau poartă-l drept. Calota frontală din plasă vine la alegere între un stil cu împletitură deschisă sau închisă. Puteți, de asemenea, să dați bretonul într-o parte, deoarece linia părului nu va fi vizibilă.

Verifică preț Peruci păr drept AICI!

Peruca Juno WhisperLite Monofilament de Paula Young

Alege această perucă elegantă și șic,  cu părul lung, cu vârfuri finisate cu lama de ras și o coroană monofilament, pentru un stil plin de farmec. Oferă 21 de nuanțe din care poți alege, fiecare oferind un aspect natural.

Verifică preț Peruci păr drept AICI!

Perucă cu bandă, păr sintetic, Kinky Straight Hair

Această perucă afro kinky straight include o bentiță din bumbac cusută. Volumul său plin oferă un aspect moale într-o lungime sexy de 22 de centimetri. Doar nuanță roșcată. Aceasta este prevăzută cu un capac frontal,  fără șiret.

Verifică preț Peruci păr drept AICI!

Peruca cu părul lung și ondulat, cu capac frontal din plasă

Alegeți această perucă, fără lipici,  pentru confort. Concepută pentru cei cu păr natural afro, această perucă sintetică cu păr lung și ondulat oferă culori în două tonuri și 22 de centimetri lungime. Culoarea sa negru natural include reflexii  percutante. Aceasta are un capac frontal din plasă.

Verifică preț Peruci păr drept AICI!

Peruca Rodeo Drive, Jaclyn Smith, cu plasă frontală

Dețineți stilul sexy al unei starlete din Beverly Hills cu această perucă cu părul lung. În 17 culori naturale, această perucă folosește coafura lungă popularizată de actrița Linda Evans în anii 1980.

Acest look sofisticat și șic a revenit, permițându-vă să vă bucurați de unul dintre cele mai glamouroase stiluri de tunsori de păr lung într-o perucă. Alegeți dintre plasă frontală cu împletitură deschisă sau închisă.

Verifică preț Peruci păr drept AICI!

Peruca Kris cu capac, Jaclyn Smith, cu dispozitiv pentru urechi

Acest look elegant, cu părul drept, cu breton, trece puțin pe lângă umeri pentru un aspect ușor și aerisit. Alegeți acest look glamour de zi cu zi,  în peste 15 culori. Dispozitivele deschise,  pentru urechi,  din acest model de capac, facilitează purtarea pentru cei care poartă ochelari sau ochelari de soare.

Verifică preț Peruci păr drept AICI!

Peruca Bridgette, Jaclyn Smith, cu dispozitiv de urechi

Acest stil lung până la piept, cu straturi de valuri răvășite și vârfuri texturate, oferă un look sexy și ușor de întreținut. Oferă un breton care atinge sprâncenele și care arată cochet, oferind în același timp acoperirea frunții.

Acoperă ridurile sau o programare ratată la Botox cu acest breton. Această perucă folosește un design cu dispozitiv pentru urechi.

Verifică preț Peruci păr drept AICI!

Peruca sintetică Angelica Large by Noriko

Alege franjurile lungi ale modelului Angelica dacă ai pomeții puternici sau o față unghiulară, pentru că va crea iluzia că îți va îndulci trăsăturile.

Straturile lungi ale acestei peruci sintetice oferă o lejeritate naturală și cad într-o curbă naturală, gradată,  până la mijlocul lungimii spatelui. Angelica nu specifică un anume design de calotă, dar vă permite să alegeți dintre o calotă monofilament parțială, o calotă de bază sau o calotă mare.

Verifică preț Peruci păr drept AICI!

Peruca din păr sintetic Micha Paula Young’s Micha, cu dispozitive deschise, pentru urechi

Straturile sexy libere și lungimile multiple îți  încadrează fața, iar tratamentul Permatease îl ajută să își păstreze stilul.

Această perucă atinge partea superioară a pieptului, la cea mai mare lungime și oferă un look sofisticat de regină a frumuseții. Alegeți din varietatea de mai mult de zece nuanțe ale părului.

Verifică preț Peruci păr drept AICI!

Adriana by Jon Renau cu șapcă monofilament cu plasă frontală

Alege această perucă sintetică, legată manual,  atunci când îți dorești un look sofisticat compus din valuri sexy, realizate din păr sintetic.

Această capodoperă legată manual creează o linie a părului și un scalp cu aspect natural, pentru a face imposibil pentru orice persoană să poată spune că purtați perucă. Peruca Adriana este disponibilă în 25 de culori. Aceasta are un capac monofilament cu plasă frontală.

Verifică preț Peruci păr drept AICI!

Alessandra by Jon Renau, sintetică, plasă frontală

Găsiți această perucă sintetică într-o gamă de 37 de opțiuni de culoare pentru un aspect modern și șic,  de păr lung stratificat. Capacul său legat manual oferă un aspect natural, dar sofisticat. Această perucă are plasă frontală.

Verifică preț Peruci păr drept AICI!

Alexis de Jon Renau

Alege acest look vampiric, cu bretonul său răvășit, atunci când îți dorești un stil ușor de îngrijit, dar sexy. Peruca sintetică folosește straturi pentru a oferi volum.

Alexis folosește un design cu calotă dublă monofilament și o construcție de la o ureche la cealaltă,  pentru a vă permite să o purtați în numeroase look-uri versatile. Un alt plus este disponibilitatea sa în 41 de nuanțe.

Verifică preț Peruci păr drept AICI!

Amanda de Jon Renau

Alege peruca Amanda atunci când vrei un aspect lung, stratificat, pe care îl poți purta în numeroase moduri. Această perucă sintetică cu un design de cap monofilament dublu, legat manual, oferă 21 de culori din care puteți alege.

Deși este sintetic, părul folosit pentru a confecționa această perucă oferă o moliciune mătăsoasă care evocă senzația de păr adevărat.

Verifică preț Peruci păr drept AICI!

Angie Renau Exclusive by Jon Renau – Perucă păr uman Remy, plasă frontală, capac monofilament

Aspectul Angie Exclusive îmbină straturile lungi și părul uman Remy  cu disponibilitatea în 17 culori, dezvoltate pentru aspectul lor natural de către Jon Renau.

Cu o lungime care se oprește chiar sub umeri, această perucă oferă diversitate de stilizare cu o calotă monofilament cu plasă frontală,  care arată ca propriul scalp.

Verifică preț Peruci păr drept AICI!

Blake Petite Renau Exclusive by Jon Renau- Perucă păr uman Remy, plasă frontală.

Această perucă elegantă oferă o lungime luxoasă de 17 inci de păr, vine cu o mulțime de opțiuni de styling, deoarece folosește păr uman Remy.

Alegeți acest aspect natural cu design cu plasă frontală atunci când doriți să aveți parte de păr sexy și lung. De asemenea, folosește paleta celor 17 culori de păr cu aspect natural,  dezvoltate exclusiv de Jon Renau.

Verifică preț Peruci păr drept AICI!

Camilla by Jon Renau – perucă sintetică

Camilla combină părul sintetic tăiat în trei lungimi, cu straturi în cascadă și breton înclinat lateral. Alegeți această perucă sintetică care încadrează fața, cu calotă dublă monofilament, atunci când doriți un look versatil la un preț accesibil.

Verifică preț Peruci păr drept AICI!

Gwyneth by Jon Renau Remy -Perucă din păr uman Remy cu plasă, monofilament

Alegeți acest bob lung, până la umeri, realizat din păr uman Remy, atunci când doriți un look ușor de aranjat și ușor de îngrijit. Despărțiți-vă părul și periați-l sau pieptănați-l pentru a stiliza acest look elegant și la modă.

Folosește designul  monofilament, legat manual, cu plasă în față, pe care Renau îl preferă.

Verifică preț Peruci păr drept AICI!

Glamour and More by Raquel Welch- Perucă din păr uman Remy, legat stil French Drawn

Alege acest look sofisticat cu părul extrem de lung, care se întinde pe 21 de centimetri de la coroană la vârf. Îl puteți coafa cu o mare versatilitate, deoarece folosește păr uman Remy.

Disponibil în 14 nuanțe, poți găsi unul care să se potrivească cu culoarea naturală a părului tău. Straturile subtile ale acestei tunsori fac să pară că îți porți părul într-o singură lungime. Folosește o calotă monofilament, legată stil franțuzesc.

Verifică preț Peruci păr drept AICI!

Kim Renau Exclusive by Jon Renau- Perucă din păr uman Remy cu plasă frontală, monofilament

Straturile extra-lungi ale acestei peruci de 20 de inci vă oferă cea mai mare diversitate de stilizare. Cea mai mare lungime în această tunsoare cu mai multe trepte, ajunge  până la talie.

Aspectul natural al părului uman Remy oferă un aspect sănătos și un păr plin de volum, pe care îl puteți coafa folosind orice tip de instrumente de coafat. Folosește o calotă monofilament, cu plasă frontală legată manual.

Verifică preț Peruci păr drept AICI!

FUHSI Kanekalon Fiber- perucă blond cenușiu în două tonuri, dantelă frontală

Alege această perucă cu rădăcini întunecate, cu păr drept sintetic în două tonuri, blond cenușiu, pentru 22 de centimetri de coamă voluminoasă. Prin colorarea rădăcinilor sale într-o nuanță diferită de restul perucii, acest look oferă un aspect natural.

Folosește un tip de păr sintetic HD numit Kanekalon Futura Fiber pentru opțiuni de styling nelimitate.

Verifică preț Peruci păr drept AICI!

Perucă Sexy Bombshell, din păr sintetic, cu plasă frontală

Această perucă din păr sintetic drept oferă un stil sexy, voluminos, cu o plasă frontală 13 x 6 pentru a oferi un aspect natural. Similar cu look-urile purtate de Rihanna și Nicki Minaj, acest look luxos cu păr lung,  oferă un volum sofisticat.

Verifică preț Peruci păr drept AICI!

Întrebări despre peruci cu păr lung

De ce ar trebui să alegeți o perucă cu păr lung?

Părul lung are multe avantaje. Îl poți coafa într-o multitudine de moduri – ondulat, ondulat, aranjat, coadă de cal, codițe, codițe, împletituri, etc. Părul lung oferă cea mai mare versatilitate.

Puteți alege să îl purtați într-o singură lungime, în straturi sau cu mai multe lungimi. Poți face ca peruca să fie tunsă și coafată la fel ca părul real, dacă te plictisești de aspectul actual.

Dacă alegeți o perucă din păr uman, o puteți, de asemenea, colora pentru a vă schimba aspectul. Duceți peruca la stilistul dumneavoastră pentru o colorare profesională, deoarece există considerații speciale pentru colorarea părului de perucă.

Deoarece coafurile se schimbă, folosirea unei peruci cu părul lung vă oferă versatilitate. Spre deosebire de părul tău real, pe care dacă îl tai și arată rău, trebuie să aștepți să crească, dacă o tunsoare proastă strică aspectul perucii, trebuie doar să cumperi una nouă.

Pentru că părul este lung, poți prinde diferite părți din el sau poți purta agrafe, astfel încât să îți încadreze mai bine fața.

Poți îndrepta o perucă cu părul ondulat sau creț?

Teoretic, ați putea, dar este mai logic să cumpărați o perucă cu părul drept. Aceste peruci cu părul lung sunt deja coafate drept. O perucă cu părul ondulat sau creț din păr natural ar putea să-și piardă elasticitatea în urma îndreptării.

Poți să ondulezi o perucă cu păr drept?

Puteți ondula sau bucla o perucă cu părul drept fără probleme. Părul va menține buclele la fel ca și părul natural, care crește de la rădăcini. Părul sintetic nu poate fi coafat cu temperaturi ridicate.

Alegeți o perucă din păr sintetic HD sau din păr uman pentru coafarea cu căldură. Puteți împleti părul la oricare dintre aceste peruci. De asemenea, puteți achiziționa aceste peruci cu părul deja coafat.

Ce fel de culoare poți folosi la aceste peruci?

Deși ar putea fi tentant să folosiți o vopsea pe peruca dvs. sau o spălare temporară acasă, trebuie să vă duceți peruca la stilist în aceste scopuri.

Luați cu dvs. manualul de utilizare sau materialele pentru ca stilistul dvs. să le poată examina și folosiți numai produse profesionale special concepute pentru părul sintetic, sintetic HD sau uman folosit.

Când ar trebui să cumpărați mai multe peruci?

Dacă doriți să schimbați frecvent aspectul pe care îl purtați, ar trebui să investiți în mai multe peruci. Deși puteți coafa peruci cu părul lung, unul dintre motivele pentru care vă cumpărați peruci este acela de a economisi timp și de a diversifica look-urile pe care le purtați.

Nu ar trebui să vopsești frecvent perucile pentru că substanțele chimice le pot deteriora. Dacă doriți să purtați o varietate de look-uri cu părul lung, alegeți cel puțin următoarele:

 •  o perucă cu părul lung, cu vârfuri texturate
 • o perucă cu breton pe frunte
 • o perucă cu straturi de diferite lungimi
 • o perucă cu părul lung, cu tunsoare dreaptă
 • o perucă cu părul lung, coafată în valuri.

Mulți oameni confundă straturile cu lungimile, iar acestea nu se referă la același lucru. O treaptă a șuvițelor este formată dintr-un strat, în timp ce părul rămas este format dintr-un alt strat.

Acesta este cel mai de bază look cu două lungimi și nici nu include neapărat straturi specifice. Stratificarea și subțierea se referă ambele la metode de creare sau reducere a volumului. Părul pufos are adesea straturi, dar ar putea fi de o singură lungime.

Ce este o perucă U-part și de ce le vezi vândute doar la peruci cu păr lung?

U-part nu este de fapt doar o parte din, păr așa cum ați crede. Acest tip de perucă are o deschidere în partea de sus în formă de U. Această zonă lasă să se vadă părul natural al purtătoarei de la nivelul coroanei.

Dacă doriți să ascundeți căderea părului, nu va funcționa. Dacă vreți să aveți părul lung și v-ați tuns scurt, folosiți această perucă pentru a face să pară că încă aveți părul lung.

Acest tip de jumătate de perucă modificată are păr doar de sub coroană până la vârful lungimii părului. Puteți alege această perucă dacă aveți păr sănătos în partea de sus a capului.

Diversitatea culorilor de păr variază foarte mult, astfel încât puteți asorta cu ușurință peruca în formă de U la culoarea naturală a părului dumneavoastră, pentru un aspect fără cusur.

Tipul de calotă al acestor coafuri oferă o plasă invizibilă sau o coroană deschisă, astfel încât oamenii nu își pot da seama că purtați o perucă.

Ce coafuri pentru perucile cu păr lung există?

Aveți mai multe variante din care puteți alege,  atunci când purtați peruci de păr lung. Aceste peruci vin în aceleași stiluri în care v-ați tunde și coafa părul lung în mod obișnuit.

Puteți chiar să vă duceți peruca la stilistul dumneavoastră pentru coafat. A purta părul lung nu înseamnă că trebuie să renunțați la un aspect care să vă încadreze fața.

Îl puteți ruga pe stilistul dumneavoastră să vă tundă părul din față mai scurt pentru a vă încadra fața,  ceea ce vă poate scoate pomeții în evidență. Alegeți dintre următoarele stiluri populare:

 • Părul lung și drept, evidențiat în una sau mai multe lungimi
 • Părul drept texturat și stratificat
 • Straturi de păr cu breton
 • Un bob lung, în lungime până la umeri
 • Tunsoare lungă și dezordonată
 • Tăietură în straturi, în formă de U, la mijlocul spatelui
 • Straturi scurte, medii și lungi
 • Straturi tăiate în V
 • Beach-style ( ca și cum ai veni de la plajă)

Orice aspect în care ai putea tunde părul lung,  îl poți găsi și în aceste peruci. Alegeți o perucă cu păr lung pentru opțiuni maxime de styling și pentru a fi la modă. Aceste peruci vă permit să vă jucați cu stiluri și tunsori fără să vă atingeți vreodată propriile șuvițe.

Care sunt părțile unei peruci cu părul lung?

Perucile oferă o soluție simplă când ai  o zi proastă a părului. Construcția lor necomplicată face ca acestea să fie relativ ieftine. Un designer de peruci atașează părul la un capac care se potrivește pe cap și folosește elastice, agrafe sau lipici pentru a-l atașa la părul existent sau la scalp.

Părul poate fi hibrid, uman sau sintetic. Capacul vine în numeroase stiluri, cel mai frecvent fiind cel cu plasă frontală. Alte opțiuni includ variante fără capac, legate manual și monofilament.

Care este diferența dintre părul hibrid, uman sau sintetic, în aceste peruci?

Piesele de păr uman arată cel mai realist, se simt natural la atingere și costă mai mult decât alte tipuri de păr. O perucă sintetică costă cel mai puțin, dar, dacă nu folosește material sintetic HD, nu puteți folosi căldura pentru a o coafa.

La o perucă sintetică HD, puteți folosi orice instrumente de styling, deoarece acestea pot suporta căldura unui ondulator sau a plăci de întins părul. Materialele folosite pentru peruci sintetice variază și afectează calitatea perucilor.

Unele peruci hibrid folosesc atât păr uman, cât și păr sintetic. Acestea au un cost mediu și aveți mai multă flexibilitate în ceea ce privește coafarea lor.

Atunci când o perucă folosește păr uman, acesta provine de la un donator care fie și-a vândut, fie și-a donat părul.

Cei care fac acest lucru trebuie să aibă păr natural, denumit și păr virgin, care nu a fost niciodată îndreptat chimic, colorat sau permanentat. Acest lucru are ca rezultat un păr foarte sănătos.

Ce legătură are tipul de capac cu peruca și cu modul în care se potrivește?

Există multe variații în ceea ce privește capacele de peruci. Capacul contează pentru design, deoarece aveți nevoie de o potrivire bună, naturală, care să arate ca și cum părul v-ar aparține cu adevărat și că v-a crescut din propriul scalp.

Capacul de perucă potrivit face ca purtarea a ceea ce poate fi o perucă grea și inconfortabilă să fie confortabilă sau cel puțin suportabilă.

Multe companii de peruci oferă fiecare model de perucă, în mai multe stiluri de capace.

Dacă purtați deja peruci, este posibil să fi încercat fiecare stil, dar dacă abia ați început să purtați peruci sau ați încercat înainte, dar le-ați urât, atunci trebuie să încercați fiecare tip de de calotă, deoarece stilul greșit de calotă v-a făcut probabil să urâți peruca, nu părul.

Deși ar trebui să faceți cumpărături online, încercați fiecare tip de cască dintr-un magazin cu astfel de produse, astfel încât să puteți simți ce stil de șapcă vi se potrivește, înainte de a o cumpăra.

Puteți obține cele mai bune oferte online, dar nimic nu înlocuiește probarea fiecărui tip pentru a ști ce capac să comandați.

Peruca cu plasă frontală

Beyoncé preferă șapca frontală din plasă pentru că are un aspect natural, spune hairstylistul ei. Puteți găsi modele identice cu linia părului,  care se întind de la tâmplă la tâmplă sau de la ureche la ureche.

Aceasta din urmă oferă mai multă acoperire și poți purta părul în aranjamente sau în aranjamente de tip updo, strâns sau dat pe spate, fără să fie evident că porți perucă.

Acest tip de cască se slăbește în timp, așa că va trebui să o duceți periodic la stilistul dumneavoastră pentru a o strânge. Cele care folosesc o plasă în față necesită o manipulare atentă. Ați putea rupe peruca dacă o manipulați prea brusc.

Peruca fără capac/cască

Acest tip folosește un fir de țesut sau un capac deschis, dar se numește „fără capac”. Acesta atașează părul la o bandă elastică, astfel încât partea superioară a capului să poată respira. Deși oferă cea mai cool ținută, poate fi ușor de spus că acestea sunt false.

Peruca monofilament

Acest tip de cască folosește, de asemenea, un material de plasă, iar părul este legat manual. Seamănă cel mai mult cu un păr crescut natural, deoarece zona coroanei seamănă cu firele de păr

Perucă legată manual

Considerată o perucă de lux, fiecare fir de păr este legat manual de capacul perucii. Capacul elastic în patru direcții folosit în aceste construcții oferă o purtare flexibilă care arată cel mai natural dintre toate opțiunile.

Fiecare dintre aceste capace necesită aproximativ 40 de ore pentru a fi construite, de unde și costul.

Verifică preț Peruci păr drept AICI!

Share:

WhatsApp
Facebook
Twitter
Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pe trend

Articole care te-ar putea interesa:

Barbat poarta palarie Fedora

Pălării Fedora versus Pălării Trilby

Pălăriile Fedora și pălăriile Trilby au multe asemănări, dar variază și în unele dintre caracteristicile și trăsăturile lor. Nimic nu spune: „Bună, Frumoaso!” precum accesoriile

Este rochia o fusta

Este fusta o rochie?

Aflați diferența dintre o fustă și o rochie și cum să stilați fustele pentru a se potrivi cel mai bine cu silueta dvs. Cumpărăturile de

Tanara foloseste un burete lufa pentru baie

7 alternative la lufa (loofah)

Lufa reprezintă un instrument excelent pentru curățarea spatelui, a feței și a restului corpului. Este bine să cunoașteți diferitele tipuri de alternative la lufa care