30 de peruci Bob

peruci Bob

Explorați numeroasele tipuri de stiluri de peruci tunse stil bob, disponibile pentru bărbați și femei. Puteți găsi tunsori și stiluri versatile, din păr uman sau sintetic, precum și peruci hibride care folosesc un amestec de păr.

Femeile și bărbații poartă peruci dintr-o multitudine de motive diverse, de la căderea părului indusă de chimioterapie, la tunsori proaste, și până la căderea firelor de păr. Căutarea perucii perfecte care să vă completeze look-ul poate părea una nesfârșită, deoarece există atât de multe opțiuni.

Veți găsi o multitudine de stiluri de capace de peruci și tunsori, culori, plus opțiuni pentru păr natural, păr sintetic și combinații ale celor două. Costurile perucilor variază de la stiluri accesibile până la cele ceva mai extravagante.

Chiar și persoana cea mai atentă la buget, poate găsi oferte foarte bune, dacă cumpără de la reduceri.

Pregătiți-vă pentru adevăruri profunde, totuși, atunci când răsfoiți cataloagele de peruci din mediul online. După cum veți descoperi, multe celebrități despre care credeați că au un păr fabulos și pe care le invidiați,  poartă de fapt peruci.

Veți găsi fotografiile lor în cataloage purtând stilul lor preferat. Partea bună a acestui lucru este că nu va mai trebui să îl auziți pe coaforul dumneavoastră spunându-vă: „Pot să vă fac acea tunsoare, dar nu va arăta ca stilul ei, deoarece aveți o textură diferită de păr”.

Cumpărând o perucă înseamnă că poți avea orice tunsoare și stil îți dorești, iar acesta va arăta exact ca în poze.

Una dintre cele mai populare tunsori, tunsoarea bob, oferă un stil ușor de îngrijit, cu efect și sofisticare. Coafurile bob variază de la puțin peste lungimea bărbiei până la lungimea umerilor.

Achiziționând o perucă, puteți obține exact tunsoarea bob pe care o doriți și să vă păstrați propria lungime a părului. De asemenea, vă puteți „colora” părul fără să folosiți vopsea.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

 

Tunsoarea Bob

Coafura Bob are multe avantaje. Bobul până la bărbie îți deschide fața și oferă un aspect mai modern părului tău, făcându-te să pari mai tânără. Acest lucru îl face popular printre femeile de 40 de ani sau mai mult. Un bob până la bărbie pune în valoare forma feței și îndulcește trăsăturile faciale. Acesta urmează liniile faciale și încadrează fața.

Lungimea lor oferă versatilitate și vă permite să arătați bine fără să pierdeți mult timp cu coafarea. Poți arăta sofisticat cu un stil bob și poți întotdeauna arăta elegant.

Puteți colora peruci din păr uman, astfel încât, dacă doriți o schimbare, cum ar fi o culoare pe care compania de peruci nu o face, puteți avea peruca colorată în nuanța dorită. Părul mai scurt costă mai puțin, pentru a fi vopsit.

Bob-ul cu breton șuvițat oferă aspectul unei tunsori de lux, așa cum au vedetele de cinema, datorită acestei frumoase încadrări a feței. Tăietura și stilul evidențiază, de asemenea, claviculele și oasele gâtului, complimentând în același timp maxilarele și pomeții. Acest lucru creează un aspect mai feminin.

Pe măsură ce îmbătrânim, părul se subțiază, de obicei. Tunsoarea bob taie greutatea și crește volumul. Va face părul să pară mai gros și mai sănătos. În loc să îl tăiați, puteți obține acest aspect purtând o perucă.

În timp ce multe look-uri și tunsori intră și ies din modă, hair-styliștii spun că bob-ul scurt rămâne mereu la modă. Poți obține întotdeauna un look cool, ceea ce este util mai ales dacă locuiești într-un climat cald.

Există o tunsoare bob care se potrivește fiecărei forme ale feței. Fețele de formă alungită arată cel mai bine cu bob mai lung, în timp ce bob-ul scurt merge de minune cu fețele rotunde, ovale sau în formă de inimă.

Dacă purtați o perucă în acest stil, puteți lăsa cu ușurință să vă crească propriul păr pe sub perucă. Acest lucru vă permite să vă întoarceți la propriul păr mult mai repede, deoarece nu va dura atât de mult timp pentru a crește, chiar și de la un păr ras, la o tunsoare bob de lungime scurtă sau medie.

 

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

 

Top 25 tipuri de peruci Bob

Peruca Leading Lady Lace Front de Jaclyn Smith

Poartă această perucă de lungime medie, tunsă bob, pentru a arăta ca și cum ai avea bucle dezordonate, ca de plajă, într-o mulțime de opțiuni de culoare. Această opțiune folosește o plasă frontală.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Perucă asimetrică Berry Burst cu capac deschis, în mai multe culori

Alege această perucă din păr sintetic, cu culori mixte de maro, zmeură și violet, atunci când îți dorești un look sofisticat și distractiv. Tăietura sa bob asimetrică se ondulează în jos la vârfuri, pentru un stil ciupercă, dar puteți schimba acest lucru prin restilizarea perucii.

Va trebui să folosiți doar instrumente de styling la rece, din cauza naturii sintetice a părului.

Această perucă cu părul drept are 20 cm pe partea lungă, dar trece puțin peste ureche pe partea scurtă. Folosește o construcție fără capac cu o linie de păr bine definită. Clienții care au cumpărat această perucă laudă versatilitatea și ușurința de a o stiliza.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Peruca Audrey de la Especially Yours

Alege această perucă cu tunsoare bob până la umeri, pentru un look sofisticat, cu straturi drepte combinate cu un breton înclinat. Această opțiune nu specifică tipul de capac.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Peruca blondă Bob Cut, fără capac

Această perucă din păr uman vine doar în varianta de păr blond drept. Tăietura sa asimetrică tip ciupercă acoperă doar urechile,  pe ambele părți ale capului.

Deși este stilizată ca o perucă cu păr scurt și drept, puteți coafa această perucă și cu instrumente de coafat la cald sau la rece, datorită utilizării de păr uman. Folosește o construcție fără capac, cu o linie a părului bine definită. Puteți modifica ușor lookul cu această perucă.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Peruca Makena din amestec de păr uman de la Especially Yours

Una dintre acele peruci hibride menționate, această perucă din amestec de păr uman oferă o tunsoare bob stratificată, cu bucle spiralate. Această opțiune nu specifică tipul său de capac.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Perucă Erica Campbell din păr sintetic drept, fără capac

Această tunsoare bob cu părul lung folosește 35 cm de păr sintetic pentru a produce o tunsoare bob sofisticată, care încadrează fața. Stilul seamănă cu tunsoarea bob purtată de cântăreața Erica Campbell, câștigătoare a premiilor Grammy.

Această construcție fără capac oferă o singură coafură doar în culoarea blond.  Puteți folosi instrumente de styling la rece pe această coafură, dar nu și instrumente fierbinți, deoarece este sintetică și părul se va topi.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Peruca Alluring WhisperLite, monofilament, de Heart of Gold

Alege această perucă cu tunsoare de lungime medie pentru un look modern, care prezintă straturi texturate. Acest model folosește o calotă monofilament.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Perucă bob, cu păr sintetic scurt, fără capac

Alege această perucă confecționată din păr sintetic în culorile argintiu și gri cu nuanțe albăstrui, pentru un look modern. Combină o tunsoare bob asimetrică cu o șuviță natural dreaptă. Această lungime de 35 cm oferă o mulțime de versatilitate în styling, deși, deoarece folosește păr sintetic, va trebui să folosiți doar instrumente de styling la rece.

Peruca folosește o coafură pe o parte, pe care o puteți rearanja,  în timpul coafării. Tunsoarea este concepută pentru a se așeza pe partea laterală totuși, așa că va trebui să vă stilizați părul în mod creativ.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Peruca Malibu Waves, plasă frontală, de Jaclyn Smith

Această perucă versatilă, cu o tunsoare bob asimetrică, îți permite să îi aranjezi buclele sale de plajă, pentru a-ți încadra fața sau pentru a purta un stil dezordonat. Această opțiune folosește o plasă frontală.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Peruca Perky Swingy, tunsoare Bob în două tonuri, fără capac

Această perucă cu tunsoare bob lung de 30 cm folosește păr sintetic în două tonuri. Producătorul a vopsit părul maro închis de la rădăcină până la aproximativ un centimetru de la vârfuri. Culoarea la vârfuri este un blond miere.

Acest design în două tonuri face ca peruca să pară ca și cum ar fi părul tău adevărat. Folosește o textură ondulată, în designul său fără capac, pe care o puteți coafa folosind instrumente de styling la rece. Alegeți această tunsoare bob în stil vesel și fluid, atunci când doriți un look drăguț și colegial.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Peruca Iconic Beauty de Jaclyn Smith

Această perucă de lungime medie, cu o tunsoare bob, folosește straturi-straturi de valuri moi, pentru a încadra fața. Această opțiune nu specifică tipul de capac.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Peruca Dahlia VersaFiber de Paula Young

Alege un look ultramodern cu această perucă stil bob texturat, în straturi, cu breton subțire. Puteți folosi instrumente de styling cu temperatură mare,  pe această perucă. Această opțiune nu specifică tipul de capac.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Peruca WhisperLite® Sheer Drama, legată manual, de Couture Collection

Peruca Beachy long bob cu straturi de bucle, până la umăr. Această opțiune nu specifică tipul de capac.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Play It Straight de Raquel Welch – Peruca sintetică

Aspectul Play It Straight de la Raquel Welch oferă o perucă de păr sintetic șic, care îți oferă  un aspect sofisticat, instantaneu. Această opțiune nu specifică tipul de capac.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Kai de Rene din Paris

Această perucă din păr sintetic oferă o coafură bob ușor de purtat, care arată natural pe orice femeie. Această opțiune folosește o plasă frontală.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

January de Jon Renau

O altă opțiune de perucă sintetică, această perucă cu tunsoare bob oferă un stil de mamă sportivă, pe care îl poți îmbrățișa cu ușurință. Această opțiune folosește o plasă frontală.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Ignite de Jon Renau

Materialul sintetic HD al acestei peruci în stil bob vă oferă o versatilitate de neegalat, deoarece puteți coafa această perucă cu instrumente termice, cum ar fi un ondulator sau o placă de întins părul. Această opțiune folosește o plasă frontală.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Evanna Mono de Amore

Alege această perucă sintetică pentru un look simplu, dar șic, care se potrivește aproape oricărei forme de față. Acest model folosește o calotă dublu-monofilament.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Erika de Amore

Această opțiune de perucă din păr sintetic, în stil bob clasic,  vă permite să obțineți un model accesibil ,care vă oferă un aspect natural. Această opțiune folosește un capac dublu monofilament.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Dare to Be de Raquel Welch

Las-o pe  actrița/modelul Raquel Welch să îți ofere aspectul ultra-chic și modern pe care îl oferă această perucă sintetică HD. Deoarece folosește materiale sintetice HD, puteți folosi instrumente cu temperaturi mari pentru a o coafa, ceea ce vă sporește opțiunile de purtare.

Este disponibilă doar în culoarea candy pink. Această opțiune nu specifică tipul de capac.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Crowd Pleaser de Raquel Welch

O altă opțiune versatilă de păr sintetic HD, această opțiune sofisticată oferă un aspect pe care actrița însăși l-a scos în evidență. Acest  model nu specifică tipul de capac.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Big Time de Raquel Welch

Acest stil bob, de starletă, realizat din materiale sintetice HD îți permite să îl aranjezi în multe feluri sau să îl lași așa cum este, astfel încât să poți purta acest look de vedetă de cinema. Acest  model nu specifică tipul de capac.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Anastasia de Rene de Paris

Alege o coafură bob ușor de purtat, care îți permite să obții un look lipsit de griji,  cu ajutorul părului său sintetic. Acest  model nu specifică tipul de capac, ci vine doar cu o plasă medie.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Amal de Rene de Paris

Du-te spre zona de mai scurt și mai sofisticat cu tunsoarea bob, folosind această perucă sintetică. Acest  model nu specifică tipul de capac, ci vine doar cu o plasă medie.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Soft Focus by Raquel Welch – Peruca din păr uman

Linia Raquel Welch oferă, de asemenea, peruci din păr uman, cum ar fi această coafură bob moale și feminină. Acest  model nu specifică tipul de capac.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Zion de Noriko

Alegeți din culori amuzante și funky, cum ar fi gri-înghețat sau roz sau culoarea naturală a părului cu această perucă șic din păr sintetic. Această tunsoare bob gradat cade chiar sub linia maxilarului în față, dar prezintă straturi scurte și tăiate în spate, cu o coroană plină.

Acest  model nu specifică tipul de capac, ci vine doar cu o plasă medie.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Mary J Wig by Especially Yours

Obțineți aspectul pe care rapperița Mary J. Blige l-a făcut celebru, cu această perucă tunsă bob. Acest bob scurt și simplu vă permite să arătați bine fără să pară că ați depus vreun efort. Acest  model nu specifică tipul de capac.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Sadie Wig de Diahann Carroll

Actrița Diahann Carroll ne oferă această perucă bob elegantă, lungă până la bărbie, cu straturi ondulate. Acest  model nu specifică tipul de capac.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Coafură pentru bărbați – Perucă cu plasă, lungime medie

Vrei look-ul lui Brad Pitt? Hei, băieți, nu trebuie să râvniți la look-ul cu părul lung al lui Brad Pitt. Îl puteți cumpăra. Această perucă din păr uman Remy oferă lungimea de păr de 20 de cm pe care Pitt a purtat-o ani de zile. Această opțiune folosește plasă.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Coafura scurtă Shaggy Bob, pentru femei la modă

Du-te spre zona de blond platinat/roz cu această tunsoare din păr sintetic cu lungime de 15 cm, cu breton. Această opțiune folosește un capac deschis.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

O perucă are două părți

Conceptul de perucă este simplu. Designerul de peruci atașează părul – sintetic sau uman – unui capac care se potrivește pe cap. Capacul poate fi pus prin alunecare, prins cu agrafe sau atașat cu lipici.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Păr uman sau sintetic

Perucile din păr uman costă mai mult decât perucile sintetice. De obicei, le puteți coafa în mai multe moduri și puteți folosi instrumente de coafat pe ele. Perucile sintetice sunt de diferite calități, iar materialele folosite variază.

Perucile din păr uman arată real, deoarece sunt formate din păr adevărat. Purtând una, va părea că v-ați tuns sau v-ați vopsit pur și simplu părul.

Puteți găsi peruci hibride care combină atât părul uman, cât și cel sintetic. Deși nu sunt la fel de ușor de găsit, acestea oferă un cost mai mic, cu un aspect mai realist.

Părul uman folosit pentru peruci provine de la persoane care își donează sau își vând părul natural. Părul folosit pentru acestea este denumit păr virgin, deoarece individul nu l-a vopsit, nu și-a făcut permanent sau nu l-a îndreptat niciodată cu ajutorul substanțelor chimice. Natura sa sănătoasă se vede în perucă.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Tipuri de construcție a capacului de perucă

Ați putea crede că toate capacele de peruci sunt la fel, dar nu. Pe cât de mult contează părul din partea de sus, pe atât contează și este dedesubt. Acest capac determină modul în care peruca se potrivește capului tău și asta decide cât de natural arată.

Dacă doriți să păreți pur și simplu că aveți un păr minunat, aveți nevoie de capacul de perucă potrivit.

Multe peruci sunt disponibile în mai multe stiluri de calote/ capace astfel încât să vă puteți alege preferatul. Dacă purtați deja peruci, este posibil să fi încercat toate stilurile de capace și să vă fi stabilit deja preferatul.

Dacă doriți să începeți să purtați peruci, încercați o perucă folosind fiecare stil,  la un magazin local. Puteți face cumpărături online pentru a vă mări opțiunile, dar trebuie să încercați fiecare tip de construcție a capacului perucii pentru a ști ce vi se potrivește cel mai bine și ce vă face să vă simțiți bine.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Plasă frontală

Plasa frontală oferă o linie a părului cu aspect natural, așa cum reușește și Beyoncé cu perucile sale. Linia de păr a calotei din plasă frontală se întinde de la ureche la ureche sau de la tâmplă la tâmplă.

Dacă vrei să dai părul pe spate uneori sau să prinzi părul bob într-o coafură, vei avea nevoie de o plasă, de la ureche la ureche. De-a lungul unei perioade de ani, capacul se slăbește din cauza purtării frecvente, dar stilistul dvs. poate strânge capacul perucii pentru a remedia acest lucru.

Acest tip de capac se dovedește, de asemenea,foarte delicat de manevrat și trebuie să fii atentă, altfel se va rupe sau peruca se poate destrăma.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Perucă fără capac

Peruca fără capac sau cu capac deschis, acest design de bază atașează părul la o bandă de elastic. În timp ce acest lucru oferă cea mai eficientă construcție de capac, adaugă volum perucii.

Capacul monofilament

Capacul monofilament este legat manual de materialul de plasă al capacului. Coroana imită aspectul creșterii naturale a părului. Cu acest tip de capac vă puteți despărți părul perucii în orice direcție doriți.

Capace de perucă legate manual

Considerată ca fiind o perucă de lux, fiecare fir de păr este legat manual de capacul perucii. Capacul elastic în patru direcții folosit în aceste construcții oferă o purtare flexibilă care arată ca fiind cea mai naturală dintre opțiuni. Fiecare dintre aceste capace necesită aproximativ 40 de ore pentru a fi construite, de unde și costul ridicat.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Share:

WhatsApp
Facebook
Twitter
Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce este Twillul

Ce este Twillul?

Ce este Twillul? Twillul este un tip de țesătură. Este folosit pentru a realiza multe tipuri de materiale, printre care denim, flanela si chino. Țesătura

Citește mai mult »
Pe trend

Articole care te-ar putea interesa:

Barbat poarta palarie Fedora

Pălării Fedora versus Pălării Trilby

Pălăriile Fedora și pălăriile Trilby au multe asemănări, dar variază și în unele dintre caracteristicile și trăsăturile lor. Nimic nu spune: „Bună, Frumoaso!” precum accesoriile

Este rochia o fusta

Este fusta o rochie?

Aflați diferența dintre o fustă și o rochie și cum să stilați fustele pentru a se potrivi cel mai bine cu silueta dvs. Cumpărăturile de

Tanara foloseste un burete lufa pentru baie

7 alternative la lufa (loofah)

Lufa reprezintă un instrument excelent pentru curățarea spatelui, a feței și a restului corpului. Este bine să cunoașteți diferitele tipuri de alternative la lufa care