18 branduri de peruci de top

Branduri de peruci

De la peruci pentru bărbați la o gamă largă de stiluri și culori de peruci pentru femei, până la coafuri și extensii de păr, există un stil și un produs pentru toată lumea, în lumea actuală a pieselor de coafură. Cu mărci precum Raquel Welch, Jon Renau și multe altele, avem disponibile unele dintre cele mai bune branduri de peruci.

Pentru a-și proteja capetele fără păr, de soare, mulți dintre egipteni și-au creat peruci și au început să le poarte. Unii le purtau chiar peste părul lor natural, aplicând ceară de albine și rășină pentru a le menține la locul lor, iar egiptenii bogați purtau peruci elaborate care includeau conuri de cap făcute din grăsime animală, deasupra perucii lor.

Erau purtate atât de femei, cât și de bărbați, și erau confecționate din păr uman, fibre vegetale sau lână de oaie, în funcție de statutul social al persoanei respective. Egiptenilor le plăcea să se radă pe cap din cauza climei calde și nu trebuiau să se îngrijoreze de păduchii de cap.

Din cauza căldurii, perucile au devenit destul de obișnuite pe atunci.

Cu cât peruca era mai elaborată, cu atât mai sus pe scara socială era percepută persoana respectivă. În perioada Vechiului Regat, femeile se bucurau de peruci scurte sau lungi până la bărbie. Grecii antici, romanii, asirienii și fenicienii purtau, de asemenea, peruci în acea perioadă.

În epoca medievală, perucile au devenit mai puțin elaborate odată cu apariția influențelor creștine, iar în Evul Mediu, perucile și-au pierdut relevanța pe scara statutului social, din cauza vremurilor dificile.

În mod normal, femeile aveau capul acoperit, iar moda nu a fost cu adevărat importantă până la începutul perioadei Renașterii, iar femeile au început să iasă în oraș fără să poarte o perucă care să le acopere părul.  Perucile au redevenit populare pe măsură ce accentul pe frumusețe și modă a crescut.

În lumea de astăzi, oameni din toate categoriile sociale poartă peruci, coafuri și extensii de păr ori de câte ori consideră că este cazul. Unii bărbați le poartă  pentru a acoperi o chelie, dar perucile de pe piața de astăzi sunt în mod normal achiziționate și purtate de femei.

De la peruci pentru bărbați, la o gamă de stiluri și culori de peruci pentru femei, până la coafuri și extensii de păr, există un stil și un produs pentru toată lumea, în lumea actuală a pieselor de coafură.

Fie că preferați o perucă din păr uman Remy, o perucă sintetică sau doar extensii de păr, există o marcă de peruci care are un produs pe care îl veți iubi și vă veți simți minunat în timp ce îl purtați.

De la o perucă cu plasă la o perucă din păr natural în negru, maro sau blond, există o perucă care poate schimba felul în care arăți și te simți. Iată o listă de mărci de peruci și produsele oferite de fiecare marcă.

Verifică preț Peruci pentru femei – diverse branduri AICI!

Cele mai bune 18 branduri de peruci

Jon Renau

Jon Renau a început să creeze și să producă peruci în 1969. De atunci, linia sa de peruci, coafuri și toppere a devenit una dintre cele mai importante mărci din lume. Afacerea sa este în continuare deținută și administrată de familie și a rămas fidelă misiunii sale de a asculta ce spun și doresc clienții și de a le oferi ce este mai bun.

Ei oferă o mare varietate de stiluri și culori de peruci iar acest brand a rămas un favorit constant al persoanelor care cumpără și poartă peruci și piese de păr.

Verifică preț Peruci pentru femei – diverse branduri AICI!

Ellen Wille

Fiind liderul brandului de peruci, coafuri și accesorii pentru păr din Europa, Ellen Wille continuă să producă peruci care impresionează persoanele care le poartă.

Perucile create de această companie vin într-o dimensiune de culori,  sunt construite din păr de calitate și se mândresc cu un capac distinctiv care dă iluzia că părul este real și nu este deloc o perucă.

Verifică preț Peruci pentru femei – diverse branduri AICI!

Perucile Raquel Welch

Raquel Welch este cunoscută ca fiind o legendă de la Hollywood și  o icoană a modei, așa că este normal ca ea să fi creat un brand uimitor de peruci pentru a le împărtăși lumii. Creând brandul în urmă cu un deceniu, Raquel Welch este deja unul dintre cele mai recunoscute branduri de peruci de pe piață.

Această companie produce nu numai peruci din păr uman adevărat și peruci din păr sintetic, ci și coafuri și extensii de păr. Clienții apreciază coloritul perucilor, construcția și, în general, ușurința de purtare a produselor Raquel Welch.

Verifică preț Peruci pentru femei – diverse branduri AICI!

Gabor

Dacă preferi stilurile clasice mai scurte atunci când vine vorba de peruci, Gabor este compania potrivită pentru tine. Perucile lor sunt cunoscute ca fiind unele dintre cele mai ușoare și mai confortabile peruci sintetice, disponibile pe piața actuală. Sunt elegante, sofisticate și ușor de purtat și de întreținut.

Verifică preț Peruci pentru femei – diverse branduri AICI!

Rene de Paris

Dacă sunteți în căutarea unor coafuri sau peruci sintetice, Rene of Paris a creat o linie pe care o veți iubi, care arată natural și este gata de purtare. Această companie oferă o gamă de modele atractive care au fost îmbunătățite în ani de excelență creativă.

Rene of Paris este cel mai bine cunoscută pentru stilurile sale de înaltă modă, dar simple și clasice, cu culori care par a fi îmbinate în mod natural.

Verifică preț Peruci pentru femei – diverse branduri AICI!

Colecția de peruci Noriko

Confecționată manual din cele mai bune materiale, colecția de peruci Noriko Wig Collection se mândrește cu calitate, stil și confort. Tehnologia de culoare cu tonuri multicolore pe un singur fir este folosită pentru a crea aceste peruci uimitoare, toppere de păr și peruci cu calotă standard.

Indiferent dacă optați pentru o perucă din păr sintetic, o perucă din păr natural sau pur și simplu o piesă de păr, Noriko are un produs pe care îl veți iubi.

Verifică preț Peruci pentru femei – diverse branduri AICI!

Hairdo

Dacă doriți să aveți o zi minunată pentru păr în fiecare zi, puteți obține acest lucru alegând o perucă  sau o extensie de păr Hairdo ,gata de purtare. Acestea sunt ușor de purtat, confortabile și există un look pentru fiecare femeie care dorește să iasă în evidență cu un stil uimitor.

Verifică preț Peruci pentru femei – diverse branduri AICI!

Perucile Envy

Envy Wigs a fost creat de designerul experimentat Alan Eaton din pasiunea sa de a avea un păr minunat,  pentru clienții de pretutindeni. El și-a folosit anii de experiență în lucrul cu multe alte linii de peruci pentru a crea cele mai bune peruci, care nu numai că arată cel mai natural, dar oferă și confort și stil.

De la peruci create din păr uman adevărat,  la peruci cu plasă, există un stil pentru fiecare.

Verifică preț Peruci pentru femei – diverse branduri AICI!

Louis Ferre

Prin utilizarea celor mai noi tehnologii pentru a crea peruci la modă și alte produse de păr, Louis Ferre și-a câștigat o reputație prestigioasă în industria perucilor.

Cu o linie care include peruci din păr uman, peruci cu plasă și peruci sintetice, Louis Ferre a ajuns la un nivel de confort uimitor și la capacitatea de a continua să creeze cele mai inovatoare peruci din industrie.

Verifică preț Peruci pentru femei – diverse branduri AICI!

BelleTress

BelleTress Wigs este situat în sudul Californiei și este o parte importantă a industriei de păr și frumusețe din 1982. La BelleTress, se crede că viața este prea scurtă pentru a avea un păr plictisitor.

Fie că sunteți în căutarea unei peruci naturale care să fie funcțională zi de zi sau doriți un stil mai teatral cu care să vă puteți distra, BelleTress Wigs are peruca potrivită pentru dumneavoastră.

Compania îmbrățișează ideea nu doar de a te distra, ci și de a te transforma iar și iar cu o varietate de stiluri, culori și aspecte.

Verifică preț Peruci pentru femei – diverse branduri AICI!

Forever Young

Fie că sunteți în căutarea unei peruci care să vă ofere păr extra lung, scurt sau mediu, Forever Young are un stil care vă va atrage. Această companie oferă o gamă variată de peruci și coafuri, de la culori naturale la peruci viu colorate, pentru a se potrivi gusturilor și preferințelor oricui.

Fie că optați pentru un look Rockstar sau unul clasic, Forever Young va avea o perucă sau o piesă de păr care să se potrivească cu starea dumneavoastră de spirit.

Verifică preț Peruci pentru femei – diverse branduri AICI!

Peruci Wig Pro

Wig Pro oferă o colecție uimitoare de peruci pentru bărbați și femei. Compania a combinat tehnicile de design cu o varietate de opțiuni de culoare pentru a crea peruci, extensii de păr și coafuri pentru bărbați și femei care să se potrivească stilului de viață al fiecăruia.

Verifică preț Peruci pentru femei – diverse branduri AICI!

Peruci și extensii Amore

Amore este cunoscut pentru peruci și piese de păr de înaltă calitate, create pentru a oferi un confort maxim într-un stil contemporan, printr-un design monofilament cu strat dublu. Tehnicile de țesere artizanale asigură o portabilitate mai bună decât alte peruci și piese de păr, oferind în același timp un aspect foarte natural.

Verifică preț Peruci pentru femei – diverse branduri AICI!

Perucile Vivica Fox

Cunoscută în întreaga lume ca actriță, producătoare și model, Vivica Fox, a creat o companie care produce o varietate de peruci și extensii de păr ca parte a colecției sale foarte populare și elegante, care se schimbă mereu pentru a oferi clienților cele mai recente tendințe în materie de culori și stiluri.

Aceste caracteristici sunt create pentru a oferi cel mai confortabil look, cea mai bună potrivire și cel mai spectaculos stil, astfel încât să vă garantați un look care vă face să vă simțiți ca un superstar. Oferă peruci din păr uman și peruci sintetice plus alte produse de păr, inclusiv linii pentru femeile de culoare.

Verifică preț Peruci pentru femei – diverse branduri AICI!

HIM

Colecția HIM este produsă de HairUWear. Această colecție oferă o gamă de stiluri de peruci și coafuri pentru bărbați. Aceste piese clasice se mândresc cu o plasă frontală creată pentru a fi foarte versatilă. Această companie a lansat recent șase noi stiluri de peruci pentru bărbați,  care oferă o varietate de look-uri pe care orice bărbat le va iubi.

Verifică preț Peruci pentru femei – diverse branduri AICI!

Illusions

De la roz la gri strălucitor, Illusions by Jon Renau are tot ce ai nevoie pentru a purta peruci, fantezie, costume și peruci de petrecere cu stiluri și culori distractiv,  la prețuri accesibile.

Verifică preț Peruci pentru femei – diverse branduri AICI!

TressAllure

Dacă sunteți în căutarea unei selecții mari de variații de nuanțe naturale atunci când vine vorba de peruci, coafuri și extensii de păr, TressAllure oferă o gamă frumoasă de culori luminoase care vor face ca orice femeie să fie invidiată de toate prietenele sale.

Dacă suferiți de căderea părului sau pur și simplu vă doriți o coafură diferită, TressAllure are un stil pe care îl veți iubi și îmbrățișa.

Verifică preț Peruci pentru femei – diverse branduri AICI!

Estetica

Timp de trei decenii, Estetica Designs a creat peruci care arată natural într-o gamă largă de coafuri și culori. Această companie este unul dintre cei mai importanți inovatori în domeniul creării de peruci  și a reușit să rămână în topul tendințelor, în materie de coafură, timp de peste 30 de ani.

Verifică preț Peruci pentru femei – diverse branduri AICI!

7 întrebări despre peruci

Care este cel mai bun păr uman pentru peruci?

De departe, experții susțin că părul uman Remy este cel mai bun pentru crearea de peruci de înaltă calitate. Părul Remy pare a fi cea mai bună opțiune, deoarece cuticulele fiecărui fir de păr sunt menținute la locul lor și păstrează aceeași direcție, atunci când peruca este creată. Acest proces face ca aceasta să arate și să se simtă mai mult ca părul tău natural decât alte peruci.

 Ce tip de perucă arată cel mai natural?

Perucile realizate din păr uman Remy arată cel mai natural, dar există o varietate de peruci diferite pe piață care vă vor oferi un aspect natural și realist, inclusiv peruci cu capac din, plasă , peruci cu plasă frontală și peruci cu plasă completă. Orice perucă care face să pară că părul crește din scalpul tău natural,  va avea cel mai realist și natural aspect.

De ce au purtat peruci primii președinți?

Regele Ludovic al XIII-lea a inițiat această tendință prin purtarea a ceea ce se numea un periwig.

Când au devenit populare perucile?

Perucile au devenit populare în secolul al XVIII-lea și au fost îmbrățișat, ca stil, de persoanele bogate și faimoase.

De ce purtau britanicii peruci albe?

Din cauza statutului social, comercianții purtau peruci maro, în timp ce cei mai elitiști optau pentru peruci albe. Profesioniștii le purtau pe cele gri, iar cele albe erau lăsate pentru judecători și membrii armatei.

Cum se aplică peruca?

Mai întâi îți aplatizezi părul cu ajutorul unui capac de perucă, apoi aplici pe capacul perucii o pudră care se potrivește cu tonul pielii tale. Așezi peruca pe cap, începând din față și mergând spre spate, înainte de a ajusta și sunteți gata de plecare.

Cum alegi o perucă?

Trebuie să vă măsurați circumferința capului de la linia părului, de la doi centimetri în spatele urechii până la ceafă, apoi la cealaltă ureche și înapoi în față pentru a determina ce mărime de perucă trebuie să purtați.

Verifică preț Peruci pentru femei – diverse branduri AICI!

Share:

WhatsApp
Facebook
Twitter
Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pe trend

Articole care te-ar putea interesa:

Barbat poarta palarie Fedora

Pălării Fedora versus Pălării Trilby

Pălăriile Fedora și pălăriile Trilby au multe asemănări, dar variază și în unele dintre caracteristicile și trăsăturile lor. Nimic nu spune: „Bună, Frumoaso!” precum accesoriile

Este rochia o fusta

Este fusta o rochie?

Aflați diferența dintre o fustă și o rochie și cum să stilați fustele pentru a se potrivi cel mai bine cu silueta dvs. Cumpărăturile de

Tanara foloseste un burete lufa pentru baie

7 alternative la lufa (loofah)

Lufa reprezintă un instrument excelent pentru curățarea spatelui, a feței și a restului corpului. Este bine să cunoașteți diferitele tipuri de alternative la lufa care