25 de peruci pentru capete mici

Peruci pentru capete mici

În timp ce 90 la sută dintre femei au un cap de mărime medie, unele au un cap mai mic, ceea ce înseamnă că vor avea nevoie de o perucă mai mică. Există o gamă largă de stiluri, culori și lungimi din care puteți alege atunci când vine vorba de peruci de dimensiuni mici pentru femei și chiar pentru copii.

Perucile vin într-o varietate de stiluri și culori, dar și cu diferite mărimi de calote. Primul lucru pe care ar trebui să îl faceți atunci când alegeți o perucă este să vă măsurați corect capul, astfel încât să știți dacă vă încadrați în aceeași categorie cu aproximativ 90% dintre femei și dacă purtați o mărime medie a capului.

Pentru restul de 10 la sută dintre femei, majoritatea poartă o mărime de calotă mică, ceea ce înseamnă că circumferința capului lor este de 20,5 inci până la 21,5 inci.

Mulți dintre producătorii de peruci de pe piața de astăzi nu fac foarte multe peruci cu dimensiuni mici și chiar mai puțini dintre ei oferă mărimi mari pentru femeile cu dimensiuni mai mari decât cele medii ale capului.

Pentru persoanele cu dimensiuni mici ale capului, dacă puteți găsi o perucă care este doar puțin prea mare pentru dumneavoastră, aceasta poate fi strânsă folosind un ac și ață obișnuite și strângând-o, așa cum ați face cu talia unei rochii.

Nu trebuie să tăiați niciodată în interiorul perucii, ci pur și simplu să creați un pliu, așa cum ați face în partea de jos a unei perechi de pantaloni prea lungi sau în talia unei perechi de pantaloni dacă sunt prea mari.

Puteți încerca, de asemenea, să purtați o calotă de perucă sau o bandă de perucă, pe sub ea, care o poate ajuta să se potrivească mai bine, dar este întotdeauna mai bine să găsiți peruci care au exact mărimea dumneavoastră , astfel încât să aveți o potrivire corectă din prima.

Pentru a vă măsura capul, pur și simplu luați o bandă de măsurat și plasați-o de-a lungul liniei părului sau aproximativ unde ar trebui să fie linia părului și măsurați în jurul întregii linii a capului. Pentru a putea purta o perucă și pentru a vă simți confortabil în ea, dimensiunea corectă a calotei este imperativă.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Găsirea perucii potrivite pentru tine

Găsirea perucii potrivite pentru tine nu trebuie să fie copleșitoare. Fie că v-ați pierdut părul din cauza tratamentelor pentru cancer, alopecie, alte afecțiuni medicale sau pur și simplu doriți să vă schimbați aspectul și stilul din când în când, este destul de simplu să alegeți o perucă care să vi se potrivească  corespunzător.

Partea bună a purtării unei peruci este că nimeni nu va putea spune că nu este părul tău adevărat. De obicei, atunci când purtați o perucă pentru prima dată veți primi tone de complimente pentru noua dvs. coafură.

De asemenea, dacă ați avut întotdeauna dorința de a purta o coafură diferită sau de a purta o culoare diferită, aceasta este cea mai bună modalitate de a testa. Opțiunile tale sunt nelimitate când vine vorba de peruci.

Există multe beneficii în a purta o perucă, inclusiv faptul că îți face rutina de dimineață mult mai rapidă. De asemenea, puteți economisi o tonă de bani pe costurile de coafură , inclusiv tunsori și colorare. Iar atunci când purtați o perucă, nu trebuie să vă faceți niciodată griji că veți avea o zi în care părul să vă stea prost.

La fel ca la cumpărăturile pentru haine, trebuie să nu vă grăbiți, să găsiți stilul și culoarea potrivită a unei peruci care să se potrivească bine cu dimensiunea feței și cu forma feței dumneavoastră.

De asemenea, așa cum am explicat mai sus, va trebui să vă măsurați capul pentru a vă asigura că obțineți o potrivire corectă. Pur și simplu măsurați circumferința capului de-a lungul liniei părului și  ar trebui să știți dacă aveți nevoie de o perucă mică sau de una mai mare. Am compilat o listă cu cele mai bune 25 de peruci pentru capete mici, pentru confortul tău.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

25 de opțiuni de peruci pentru capete mici

Perucă sintetică cu dantelă frontală Risk, cu coroană mono, de Ellen Wille

Risk by Ellen Wille este o perucă de top vânzări pentru capetele mici, datorită stilului său de tunsoare pixie cu breton mai scurt. Este foarte ușoară și simplu de purtat, cântărind doar două uncii. Această perucă uimitoare a fost creată cu o plasă din dantelă și o calotă monofilament.

Este ideală pentru femeile cu un cap mai mic și oferă un aspect natural și realist.

Nu trebuie să faceți prea multe în ceea ce privește coafarea acestei peruci pentru a o face să arate uimitor. De asemenea, puteți achiziționa această perucă cu capac 100 la sută legat manual. Este disponibilă într-o gamă largă de culori, inclusiv un amestec de gri, gri șuvițat, alb- brumă argintie și o culoare gri fumuriu.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Peruca sintetică Petite Winner de Raquel Welch

Winner Petite by Raquel Welch este stilizată într-un pixie, dar prezintă șuvițe moi, cu valuri care o fac o opțiune perfectă pentru orice ocazie. Multe purtătoare ale acestei peruci spun că simplitatea sa, un breton șuvițat și straturile texturate în partea de sus cu lungime la nivelul coroanei, sunt cele mai atractive caracteristici ale acestei peruci.

Această perucă permite o acoperire suficientă acolo unde aveți nevoie cel mai mult, deoarece are un decolteu conic. Este creată din păr sintetic gata de purtare, care arată real și se simte ca părul tău natural. Există multă ventilație a aerului în calotă pentru a o face mai confortabilă.

Este o perucă respirabilă care oferă o potrivire foarte confortabilă, fiind în același timp ușor de coafat.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Peruca sintetică Paige Petite de Envy

Peruca Petite Paige de la Envy este stilizată într-o tunsoare bob clasică, care se potrivește de minune cu orice formă a feței. Stilul său pageboy este clasic, astfel încât va rezista mult timp și funcționează foarte bine pentru orice vârstă a unei femei.

Este mereu la modă și poate fi restilizată pentru a se potrivi cu diferitele stiluri și tendințe pe care le purtați în fiecare zi. Arată și se simte foarte natural.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Peruca sintetică deschisă de Ellen Wille

Dacă sunteți în căutarea unui stil proaspăt și nou, Ellen Wille Open are o opțiune excelentă pentru dumneavoastră. Această perucă pentru capete mici este coafată într-o tunsoare pixie scurtă, foarte texturată, iar partea bună este că o poți coafa în mai multe moduri pentru a-ți încadra fața.

De la coafarea pe spate, pe lângă față, pentru un look cochet, până la coafarea cu țepi, pentru a evidenția șuvițele frumoase, noua ta coafură va fi succesul oricărei ocazii sau eveniment.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Peruca sintetică Ashley de Jon Renau

Având un stil cu șuvițe lungi, Ashley by Jon Renau creează iluzia părului natural, deși este o perucă sintetică pentru capete mici. Acest stil este neted și reprezintă o opțiune excelentă pentru birou sau pentru o petrecere și este disponibil în mărimi mici pentru adulți, care vor merge și pentru adolescenți și este disponibil și în mărimi pentru copii.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Perucă sintetică cu plasă de Ellen Wille

Această perucă pentru capete mici se mândrește cu o tunsoare de mare precizie într-o coafură scurtă cu straturi îndrăznețe, care emană putere și prestigiu. Este o perucă foarte versatilă, deoarece o puteți purta dată pe spate, răsucită sau cu țepi, în funcție de starea dvs. de spirit.

Această perucă este disponibilă într-o multitudine de culori, inclusiv gri cu șuvițe, nisipiu cu rădăcini naturale, blond nisipiu, un argintiu și blond- șampanie.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Perucă sintetică de Ellen Wille

Această perucă sintetică scurtă și asimetrică pentru capete mici de la Ellen Wille este un stil scurt, foarte versatil și are o croială băiețească cu niște unghiuri conice, feminine și moi. Aceasta este o opțiune ideală pentru un cap de mărime mică sau medie. Părul este foarte des, ceea ce face ca această perucă să aibă un aspect foarte natural.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Peruca sintetică Mila Petite de Jon Renau

Peruca Mila Petite Wig by Jon Renau are un aspect dezordonat, cu valuri lejere, care va emana putere și vă va face să vă simțiți jucăușă atunci când intrați în orice cameră. Acest stil cu păr mai lung vă oferă posibilitatea de a vă juca cu mai multe coafuri sexy.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Peruca sintetică Arrow Arrow de Ellen Willie

Această perucă sintetică, cu plasă și cu capac, pentru capete mici, oferă un stil modern, cu șuvițe foarte lungi, care vă vor încadra perfect fața. Un breton înclinat lateral adaugă o notă feminină, iar straturile ondulate dau un aer de libertate pe plajă. Această perucă este disponibilă într-o varietate de culori și va fi invidiată de toate prietenele tale.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Peruca sintetică Power Short de Raquel Welch

Stilată într-o tunsoare băiețească, această perucă oferă o senzație și un look capricios. Se mândrește cu o textură care vă permite să o purtați în stil țepos sau neted și întins.

Poți adăuga un produs de styling la capetele șuvițelor  acestei peruci adorabile, tăiate pixie, pentru a o schimba și a o adapta la orice ocazie sau eveniment. Este gata de purtare, oferind în același timp un aspect natural și este disponibilă într-o varietate de nuanțe de gri.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Peruca sintetică Sky de Ellen Willie

Sky by Ellen Wille este o perucă sintetică scurtă și asimetrică, cu o coroană mono, care este stilizată cu capetele șuvițelor întoarse spre exterior pentru flexibilitate, dar există mai multe moduri în care  să o purtați.

Este o alegere excelentă pentru femeile cu dimensiuni mici sau medii ale capului. Această perucă este disponibilă într-o gamă de culori, este ușor de purtat și este perfectă pentru orice ocazie.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Peruca sintetică Vista de Ellen Wille

Oferind o abordare modernă a unui stil Bob perfect tăiat, această perucă din păr sintetic oferă lungimea perfectă, cu franjuri și este conică la spate pentru a crea un look șic și totuși elegant. Acest stil atemporal funcționează pentru  mersul la birou sau pentru a servi niște băuturi,  după cină.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Peruca Java de Ellen Wille

Cu una dintre cele mai tari tunsori din acest sezon de modă, această perucă sintetică cu o coroană mono oferă un stil bob sofisticat, până la bărbie, care va întoarce privirile oriunde veți merge. Bretonul său înclinat lateral și straturile franjurate conferă acestei tunsori asimetrice un aspect elegant, pe care îl puteți purta la o nuntă sau la o ședință de lucru.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Peruca sintetică de Ellen Wille

Cu bretonul șuvițat care îți încadrează fața în mod atractiv, această perucă pentru capete mici are capetele întoarse, pentru un look îndrăzneț. Aceasta este o perucă scurtă pe care toate colegele tale de serviciu își vor dori să o aibă. Acest stil cochet are o coroană monofilament și un aspect foarte natural.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Perucă Pro Alexandra Petite HT 100% păr uman (legat manual)

Această perucă a fost făcută special pentru persoanele cu capetele mai mici și este confecționată din păr uman 100%, cu o calotă legată manual pentru un aspect extrem de natural, pe care îl puteți purta legat sau pe spate.

Oferă un stil lung și stratificat, creat cu gândul la tine, deoarece o poți purta cu sau fără breton, astfel încât este peruca perfectă pentru a fi purtată acasă sau pentru a o purta în timpul ieșirii în oraș.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Peruca Bo Mono de Ellen Wille

Această perucă sintetică, cu plasă în față, de Ellen Willie oferă stilul perfect de tunsoare pixie, care se mândrește cu un aspect și o senzație elegantă și sofisticată, care oferă o mulțime de volum în partea de sus, cu un aspect conic.

Acest stil scurt și șic este o alegere excelentă pentru un cap de dimensiuni mici sau medii. Vă va face să arătați și să vă simțiți minunat, indiferent unde mergeți în timp ce o purtați.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Peruca Emotion Remy Human Hair Lace Front de Ellen Wille

Emotion de Ellen Wille este una dintre cele mai bine vândute peruci pentru capete mici datorită șuvițelor sale lungi, tăiate cu precizie, care cad sub umăr. Cu o calotă 100% legată manual care ajută straturile să se îmbine frumos, mișcarea naturală oferită permite un aspect și o senzație foarte realistă a acestei peruci care este realizată din păr uman Remy.

Această perucă oferă o mulțime de volum, astfel încât puteți purta acest stil într-o coafură pentru o ocazie formală, o coadă de cal înaltă pentru o alergare în parc, sau pe spate, pentru o întâlnire de afaceri, deoarece este atât de versatilă, având un scalp cu aspect natural.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Peruca sintetică Tango de Raquel Welch

Tango by Raquel Welch este o perucă scurtă, sofisticată, stilizată într-un shag scurt, ondulat, cu breton, care va fi cu siguranță un hit la orice petrecere sau eveniment.

Șuvițele sale dezordonate, corpul său moale și buclele îmbină sex-appeal-ul cu feminitatea. Este foarte versatilă, cu opțiuni de styling ușoare și variate, fiind ideală pentru muncă sau pentru o excursie la ocean.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Peruca Talia Mono Synthetic Lace Front de Ellen Wille

Această perucă sintetică stil bob înclinat, lungă până la bărbie, are o breton lateral și este conică, pentru a oferi un stil uimitor și sofisticat. Această perucă scurtă cu plasă frontală, cu o parte monofilament pe partea stângă este ideală pentru o întâlnire de afaceri sau pentru o excursie cu copiii dvs.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Peruca sintetică Kate Petite de Estetica Designs Wigs

Această perucă sintetică cu un capac deschis este perfectă pentru femeile cu o circumferință mai mică a capului și oferă un stil cochet, dar elegant, într-o tunsoare băiețească stratificată, cu mult volum și bucle ușoare. Poți să te mândrești cu această perucă la un concert sau să o porți la interviul pentru jobul tău de vis.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Peruca Elite Synthetic Lace Front Ellen Willie

Această perucă elegantă din dantelă sintetică este foarte elegantă și este realizată pentru a vă oferi o linie a părului naturală. Pentru că are o calotă frontală din plasă,  cu o linie a părului care are un aspect extrem de natural, veți avea tone de opțiuni de styling.

Calota este reglabilă și ușoară, ceea ce înseamnă că poți avea parte de o potrivire personalizată împreună cu mult confort. Poart-o stilizată cu breton pentru o zi în parcul de distracții sau coafează părul după ureche, pentru un look cochet și amuzant, pentru a petrece ziua cu partenerul tău de viață.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Perucă scurtă sintetică cu dantelă frontală Risk Comfort de Ellen Wille

Peruca Risk Comfort Wig by Ellen Wille este o perucă cu un stil mai scurt, care se mândrește cu straturi texturate și este realizată cu cea mai naturală plasă, cu un capac confortabil. Aveți o mulțime de opțiuni de styling cu această perucă, păstrând în același timp aspectul și senzația de păr natural.

Capacul legat manual este fabricat din material confortabil, ceea ce îl face ideal pentru oricine are un scalp sensibil. Cu un capac reglabil, această perucă oferă o tunsoare băiețească cochetă și feminină, cu multă versatilitate, astfel încât să o poți purta oriunde te duci.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Peruca de păr uman Beguile de Raquel Welch

Fie că doriți să vă purtați părul ondulat sau drept, orice aspect este posibil cu această perucă uimitoare  Raquel Welch. Oferă un stil de lungime medie realizat din păr uman 100%, astfel încât este schimbător și extrem de realist, cu o textură elegantă.

Nimic altceva nu se poate compara cu aspectul și senzația părului uman real și îl puteți purta într-o coafură pentru o ocazie specială sau îl purtați despletit pentru o zi petrecută în parc.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Peruca din dantelă sintetică Simply Flawless de Gabor

Oferind un stil lung, elegant, cu multe straturi, Simply Flawless de la Gabor oferă o plasă transparentă de la tâmplă la tâmplă, care vă va oferi versatilitatea de a vă purta părul în orice stil care vi se potrivește, inclusiv stiluri libere.

Îl poți chiar personaliza și mai mult apelând la ajutorul unui stilist pentru a-l coafa într-un coc complet sau lateral, pentru un stil cu totul diferit.

Această perucă este confecționată din fibră Flexlite care seamănă foarte mult cu părul uman.

Cu o linie de păr naturală, fiecare fir de păr fiind legat manual, această perucă cu o parte monofilament este o opțiune excelentă, pentru o creștere naturală. Este confortabil de purtat și vine într-o gamă variată de culori, astfel încât să puteți purta una dacă mergeți să vă plimbați cu rolele sau dacă vă scoateți copiii la plimbare.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Mariska Petite Petite Synthetic Lace Front Wig by Jon Renau

Mariska Petite de Jon Renau este o perucă scurtă, stratificată, sintetică, care oferă straturi rotunjite pentru un aspect și o senzație uimitoare, cu mult volum. Construcția sa legată manual vă va permite să vă purtați părul în diverse moduri,  deoarece oferă aspectul unei creșteri naturale a părului.

Are straturi franjurate, care vă oferă o mulțime de volum și mișcare, pentru un stil distractiv și măgulitor, care îți încadrează fața într-un mod  uimitor. Poți purta această perucă imediat după ce o scoți din cutie, la o petrecere, sau pentru a te întâlni cu un nou client la serviciu.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

7 întrebări frecvente despre peruci pentru capete mici

Ce reprezintă un stil francez când vine vorba de peruci pentru capete mici?

Arta unui design de bază desenat în stil francez atrage în sfârșit atenția celor care caută cel mai natural aspect în alternativa perucilor din păr uman . Un stil franțuzesc arată mai natural, deoarece nodurile perucii sunt complet ascunse, între mai multe straturi de mătase.

Acest lucru oferă aspectul unui scalp natural și pune în evidență aspectul de creștere naturală a părului.

Ar trebui să cumpărați mai mult de o perucă?

Mulți profesioniști și producători de peruci spun că ar trebui să optați pentru a deține mai mult de o perucă la un moment dat. Dacă v-ați pierdut părul din cauza unei probleme medicale sau din alt motiv, este important să aveți mai mult de o perucă la îndemână, astfel încât să fiți întotdeauna pregătiți pentru orice apare.

Perucile dvs. vor rezista mai mult dacă nu le purtați zilnic, ceea ce înseamnă că o a doua perucă vă poate ajuta să economisiți bani pentru viitoarele peruci, precum și să vă oferiți diferite aspecte, stiluri și opțiuni de culoare.

Dacă achiziționați o perucă din păr sintetic sau prietenoasă cu căldura, puteți de fapt să păstrați o perucă ondulată și alta dreaptă pentru a reduce timpul și stresul din timpul rutinei de dimineață.

De asemenea, ideea de a avea mai multe peruci oferă mai multe opțiuni pentru diferite tipuri de evenimente și locuri pe care le veți frecventa zilnic. Și, să recunoaștem, este pur și simplu mai distractiv să ai o varietate de peruci din care să alegi în fiecare zi.

Dacă doriți să dați persoanelor pe care le vedeți des iluzia de păr natural, cel mai bine este să cumpărați mai multe peruci, dar să le cumpărați în același stil și culoare.

Puteți apoi să cereți hairstylistului dvs. să taie fiecare perucă la o lungime ușor diferită. Acest lucru va face să pară că este părul tău natural și că pur și simplu l-ai tuns.

Pot să fac duș sau să înot cu peruca mea?

Nu ar trebui să purtați peruca atunci când faceți duș sau când mergeți la înot, deoarece aceasta poate deveni foarte încâlcită și mată, ceea ce poate duce la deteriorare și rupere.

Chimicalele din piscină și apa sărată sunt foarte dăunătoare pentru fibrele perucilor și le pot face să se rupă mai repede, ceea ce înseamnă o durată de viață mai scurtă pentru peruca dumneavoastră.

De asemenea, reacțiile chimice pot face ca peruca dumneavoastră să își schimbe culoarea. Vă puteți acoperi întotdeauna capul cu o cască de duș sau de baie atunci când intrați la duș sau vă îndreptați spre piscină.

Pot să dorm cu peruca?

Nu este recomandat să dormiți cu peruca în cap, deoarece frecarea cu perna poate face ca peruca să devină foarte încâlcită și mată, ceea ce îi va scurta durata de viață.

Cum se aplică o perucă de dimensiuni mici?

Veți dori mai întâi să vă aplatizați părul cu ajutorul unui capac pentru perucă, apoi aplicați o pudră care se potrivește cu tonul pielii dvs. pe capacul perucii. Așezați peruca deasupra capului începând din față și lucrând spre spate, înainte de a ajusta partea din laterale și sunteți gata de plecare.

Cele mai multe dintre peruci vândute pe piața de astăzi, vin cu o față de plasă sau un alt tip de capac care vă va aplatiza părul pe măsură ce vă puneți peruca pe cap.

Cum vă puteți da seama dacă o perucă mică este de înaltă calitate?

Atunci când cumpărați o perucă pentru un cap mic, veți dori ca aceasta să dureze mult timp, deoarece perucile mici sunt puțin mai greu de găsit. O perucă de lungă durată și de înaltă calitate va fi făcută din păr uman, în special păr uman Remy, pentru a arăta și a se simți cel mai natural.

De asemenea, va fi mai versatilă, deoarece o puteți purta într-o varietate de stiluri și o puteți spăla chiar și cu șampon obișnuit.

Puteți peria o perucă făcută pentru un cap mic?

Nu este recomandat să periați niciun fel de perucă, deoarece această operațiune o poate încurca și mai mult. Este mai bine să descâlciți buclele cu un pieptene cu dinți rari . Puteți chiar să vă folosiți degetele pentru a vă pieptăna fibrele de păr ale perucii și pentru a o face să arate din nou frumoasă și elegantă.

Verifică preț peruci & accesorii peruci AICI!

Share:

WhatsApp
Facebook
Twitter
Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Tipuri de rucsacuri

24 tipuri de rucsacuri

Diferite tipuri de rucsacuri, în funcție de formă, dimensiuni și alte specificații, sunt concepute pentru practic orice scop în care vă puteți gândi să le

Citește mai mult »
Pe trend

Articole care te-ar putea interesa:

Barbat poarta palarie Fedora

Pălării Fedora versus Pălării Trilby

Pălăriile Fedora și pălăriile Trilby au multe asemănări, dar variază și în unele dintre caracteristicile și trăsăturile lor. Nimic nu spune: „Bună, Frumoaso!” precum accesoriile

Este rochia o fusta

Este fusta o rochie?

Aflați diferența dintre o fustă și o rochie și cum să stilați fustele pentru a se potrivi cel mai bine cu silueta dvs. Cumpărăturile de

Tanara foloseste un burete lufa pentru baie

7 alternative la lufa (loofah)

Lufa reprezintă un instrument excelent pentru curățarea spatelui, a feței și a restului corpului. Este bine să cunoașteți diferitele tipuri de alternative la lufa care