Ticwatch E3 și Ticwatch GTH

Ticwatch E3 și Ticwatch GTH

Ticwatch E3 este un smartwatch de înaltă performanță, care se încadrează în bugetul dumneavoastră, în timp ce Ticwatch GTH este un semi-smartwatch accesibil. Mobvoi produce produse de mare valoare și au venit cu două ceasuri inteligente foarte bune în acest an.

Ticwatch E3 este un smartwatch foarte bun, deoarece respectă toate cerințele pentru un smartwatch Wear OS bun. Cu toate acestea, Ticwatch GTH este un smartwatch unic, care își urmează propriul drum. Nu folosește niciun sistem de operare obișnuit.

În realitate, însă, aceste două noi purtabile Ticwatch sunt destinate persoanelor cu nevoi diferite.

Practic, Ticwatch E3 și Ticwatch GTH pot face cam același lucru. Poate cu excepția… urmăririi ritmului de respirație și a temperaturii pielii. Dar este adevărat.

Noul Ticwatch E3 este un smartwatch superior. Obțineți caracteristici mai bune. Obțineți mai mult confort. Obțineți toate caracteristicile de sănătate și wellness. Beneficiați de un serviciu de transcriere AI pentru introducerea textelor.

Verifică preț Smartwatch-uri TicWatch AICI!

Ticwatch E3 și Ticwatch GTH – aspecte importante

Performanță

Trebuie să spun că ambele ceasuri inteligente sunt destul de bune în ceea ce privește capacitatea de reacție și performanța. Nu mă confrunt cu lag la niciunul dintre cele două ceasuri inteligente.

Acest lucru este deosebit de lăudabil în cazul Ticwatch E3, care utilizează platforma Wear OS.

Din punct de vedere al specificațiilor, Ticwatch E3 utilizează procesorul Qualcomm Snapdragon Wear 4100, care este cel mai rapid procesor disponibil pentru utilizatorii Wear OS. De asemenea, are 1 GB de RAM, care este standardul pentru smartwatch-urile moderne Wear OS.

Platforma Wear OS a fost un dezastru cu doar o generație în urmă, ceea ce a afectat modelele anterioare de la Mobvoi. Ticwatch E2 a fost în regulă, dar uneori Google deschide în fundal actualizările la Wear OS și atunci smartwatch-ul devine inutilizabil. Este destul de neplăcut, dar nu mai e așa. Totul este rapid și fantastic acum.

Verifică preț Smartwatch-uri TicWatch AICI!

Design

Aceste două ceasuri inteligente arată destul de diferit. Ticwatch GTH este dreptunghiular, în timp ce Ticwatch E3 este circular. Ticwatch GTH arată ca un Apple Watch. Este atrăgător. Îmi place ecranul curbat și marginile rotunjite. Îmi place butonul de navigare.

Ticwatch E3 are un aspect mai clasic de smartwatch. Este rotund, are două butoane rotunde și are o ramă subțire. Ambele ceasuri inteligente sunt în cea mai mare parte negre, iar Ticwatch E3 are puțin gri în jurul carcasei. Per total, prefer stilul Ticwatch GTH. Dar asta pentru că prefer smartwatch-urile compacte.

Verifică preț Smartwatch-uri TicWatch AICI!

Afișare

Am constatat că afișajul ambelor ceasuri este clar și viu. Acest lucru este minunat și reprezintă o mare îmbunătățire față de generația anterioară de ceasuri Ticwatch, care avea ecrane cu un număr redus de pixeli (ca un smartphone de acum 10 ani).

Dacă sună cineva, veți observa foarte repede că veți avea două rezultate diferite în funcție de ceasul pe care îl purtați. Dacă purtați Ticwatch GTH, veți primi o notificare că vă sună cineva. Puteți răspunde, dar va trebui să ridicați telefonul pentru a vorbi. Nu și în cazul Ticwatch E3. Puteți răspunde și vorbi direct de pe smartwatch. Acest lucru este grozav.

Calitatea sunetului pe Ticwatch E3 este bună, la fel și calitatea microfonului. Adică, nimeni nu s-a plâns și a înțeles ce am spus.

Mesaje text, e-mailuri

La acest aspect este aceeași poveste cu Ticwatch GTH și Ticwatch E3. Vei primi notificări pe ambele ceasuri inteligente atunci când primești un mesaj sau o altă notificare. Nu puteți răspunde la Ticwatch GTH. Trist, dar adevărat.

Cu toate acestea, pe Ticwatch E3, puteți răspunde folosind funcția de conversie a vorbirii în text sau o altă introducere manuală. Funcția de conversie a vorbirii în text face viața mai ușoară.

Când primiți un mesaj text, puteți avea încredere că mesajul dumneavoastră că va fi transcris cu exactitate. Acest lucru vă scutește de a mai scoate telefonul. Este grozav și de obicei funcționează.

Verifică preț Smartwatch-uri TicWatch AICI!

Asistent vocal

Ticwatch E3 dispune de Google Assistant, care vă poate ajuta cu adevărat în sarcinile mărunte și plictisitoare.

De exemplu, dacă nu aveți chef să atingeți și să glisați pentru a seta un cronometru, îi puteți cere asistentului Google să o facă pentru dumneavoastră. Sau dacă doriți să verificați vremea de mâine. Sau dacă doriți să faceți niște calcule. Este grozav și economisește foarte mult timp. Ticwatch GTH nu are un asistent vocal.

Verifică preț Smartwatch-uri TicWatch AICI!

Durata de viață a bateriei

Bateria are o autonomie mult mai bună cu Ticwatch GTH. Îmi imaginez că se datorează faptului că smartwatch-ul evită tot felul de funcții, cum ar fi GPS-ul intern, ecranul mereu activ și, de asemenea, are un ecran mai mic. La o singură încărcare, puteți obține cel mult două zile de autonomie cu Ticwatch E3, dar cel puțin dublu cu Ticwatch GTH.

GPS intern

Să începem prin a scoate din start o notă importantă: Ticwatch GTH nu are un GPS intern. Acest lucru înseamnă că trebuie să vă aduceți smartphone-ul dacă doriți date de localizare. Acest lucru nu îmi place în mod deosebit, deoarece înseamnă că ești mereu dependent de smartphone dacă vrei să obții date de localizare.

Din fericire, Ticwatch E3 are un GPS intern.

La fel cum toate mașinile moderne au o cameră video în spatele mașinii, consider că un GPS intern este un standard modern necesar pentru ceasurile inteligente.

Alegeri de antrenament

În timp ce alți producători de ceasuri se mulțumesc cu ceea ce Google include în smartwatch-urile lor (de exemplu, Google Fit Workout, Breathe și Goals), Mobvoi a creat în mod constant o versiune paralelă a propriilor aplicații de sport și wellness.

Ca atare, ambele ceasuri Ticwatch au aplicația TicExercise, cu aceleași beneficii și dezavantaje.

Ceea ce am descoperit este că, dacă sunteți o persoană căreia îi plac sporturile și antrenamentele tipice, cum ar fi alergatul, mersul pe bicicletă și înotul, vă veți descurca bine cu ceea ce oferă TicExercise. Cu toate acestea, sunt o persoană care se bucură de sporturi nautice, cum ar fi caiacul și paddle boarding-ul.

Nu am găsit nici un antrenament relevant pe care să-l folosesc.

Verifică preț Smartwatch-uri TicWatch AICI!

Calitatea informațiilor

Caracteristicile Ticwatch GTH sunt extrem de rudimentare în comparație cu Ticwatch E3. De exemplu, atunci când mergeți cu bicicleta, obțineți informații mult mai bune cu Ticwatch E3 decât cu Ticwatch GTH, informații precum distanța, ritmul și viteza.

Nu sunt sigur dacă acest lucru se datorează faptului că Ticwatch GTH nu a fost conectat la smartphone-ul meu și, prin urmare, nu poate obține date GPS.

Verifică preț Smartwatch-uri TicWatch AICI!

Măsurători de sănătate

Cred că unul dintre motivele pentru care oamenii cumpără Ticwatch GTH este pentru că vor să știe mai multe despre corpul lor. Ambele ceasuri inteligente vă pot spune câte ceva despre ceea ce se întâmplă în corpul dumneavoastră.

Atât Ticwatch GTH, cât și Ticwatch E3 vă pot oferi o citire a nivelului de saturație a oxigenului din sânge. Măsurarea nivelului de oxigen din sânge și existența unui senzor SpO2 este o caracteristică destul de tipică în toate ceasurile inteligente din zilele noastre.

Ticwatch E3 vă poate spune despre zgomotul ambiental pe care îl auziți. Dacă sunteți stresat, puteți folosi TicZen pentru a vă măsura nivelul de stres și apoi puteți folosi TicBreathe pentru a vă elibera de stres. TicBreathe este un cronometru de respirație.

Ticwatch GTH vă poate indica temperatura corpului și ritmul de respirație. Acestea sunt niște măsurători foarte bune, dar nu mi s-au părut incredibil de utile.

După părerea mea, producătorii de ceasuri inteligente se grăbeau să găsească ceva inovație și au venit cu o grămadă de măsurători de sănătate care vor fi rareori folosite (și de multe ori nu veți găsi pe site-urile lor niciun exemplu concret de utilizare a datelor).

Există câteva măsurători destul de utile pe care le puteți însuma de la aceste două ceasuri inteligente. De exemplu, urmărirea orelor de somn este disponibilă pe ambele smartwatch-uri și este destul de bună. De asemenea, sunt destul de confortabile pentru a le purta la somn.

Verifică preț Smartwatch-uri TicWatch AICI!

Verdict

Veți fi foarte fericit dacă veți achiziționa Ticwatch E3. Cred că este unul dintre cele mai bune ceasuri inteligente de pe piață, dacă nu doriți să cumpărați Ticwatch Pro 3. Ticwatch Pro 3 este smartwattch-ul emblematic al Mobvoi, dar Ticwatch E3 este un smartwatch foarte bun, cu niveluri similare de viteză, performanță și caracteristici.

Așadar, dacă comparăm un smartwatch de tipul Ticwatch E3 cu un semi-smartwatch entry-level Ticwatch GTH, este ușor să tragi singur concluzia.

Deși vă veți descurca mai bine cu Ticwatch E3, dacă sunteți în principal în căutarea unui ceas care să aibă unele abilități de notificare, unele abilități de sănătate și wellness și un contor de pași, le puteți găsi pe toate pe Ticwatch GTH.

Adevărul este că, între GTH și E3, primiți ceea ce ați plătit. Dar ambele ceasuri sunt grozave.

Nu aș spune că ambele sunt smartwatch-uri de buget, dar ambele au un raport calitate-preț foarte bun pentru caracteristicile pe care le primiți. De fapt, dacă priviți Ticwatch GTH ca pe un urmăritor al progresului fitness, veți aprecia mai bine nișa pe care Ticwatch GTH încearcă să o umple.

Verifică preț Smartwatch-uri TicWatch AICI!

Share:

WhatsApp
Facebook
Twitter
Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Tipuri de ruj diferite

12 tipuri de ruj diferite

Rujul are o istorie plină de culoare care datează din perioada primelor civilizații, atunci când bărbații și femeile își colorau buzele atât în ​​scopuri estetice,

Citește mai mult »
Pe trend

Articole care te-ar putea interesa:

Barbat poarta palarie Fedora

Pălării Fedora versus Pălării Trilby

Pălăriile Fedora și pălăriile Trilby au multe asemănări, dar variază și în unele dintre caracteristicile și trăsăturile lor. Nimic nu spune: „Bună, Frumoaso!” precum accesoriile

Este rochia o fusta

Este fusta o rochie?

Aflați diferența dintre o fustă și o rochie și cum să stilați fustele pentru a se potrivi cel mai bine cu silueta dvs. Cumpărăturile de

Tanara foloseste un burete lufa pentru baie

7 alternative la lufa (loofah)

Lufa reprezintă un instrument excelent pentru curățarea spatelui, a feței și a restului corpului. Este bine să cunoașteți diferitele tipuri de alternative la lufa care