LOL Surprise! Un SmartWatch interactiv pentru copii – 14 caracteristici

LOL Surprise
Ceasul inteligent interactiv pentru copii LOL Surprise este minunat dacă aveți un copil care adoră păpușile LOL Surprise. Ceasul inteligent interactiv LOL Surprise! Kids Interactive Smart Watch trebuie să fie un ceas inteligent care atrage atenția, deoarece, atunci când am făcut apeluri video cu mama mea, ea l-a observat.

Cred că l-a observat deoarece culorile și designul nu erau ceva ce ar fi fost comercializat pentru băieți, dar eu îl purtam oricum.

Desenul animat „LOL Surprise” este nou pentru mine. Adică, expresia „LOL” a apărut abia în primele zile de adoptare în masă pe internet, așa că eu cred că este un lucru destul de nou.

Sunt oare ca păpușile Barbie ale secolului XXI? Se mai joacă fetele cu Barbie în zilele noastre? Doamne, nu numai că nu sunt copil, dar nici fată nu sunt, dar, din fericire, am o bună imagine de ansamblu a ceea ce mă pot aștepta de la ceasurile inteligente pentru copii.

Verifică preț Smartwatch-uri pentru copii AICI!

O introducere în LOL Surprise

Dacă vă aflați în aceeași situație ca și mine și nu înțelegeți despre ce este vorba în LOL Surprise, iată care este esențialul (așa cum îl înțeleg eu).

LOL Surpriza sunt o grămadă de păpuși care sunt ca niște obiecte de colecție. Văd o paralelă între aceste păpuși și figurinele Funko Pop în ceea ce privește designul.

Păpușile LOL Surprise sunt ca și Kinder Surprise. Pentru americani, unde acest lucru este interzis: Kinder Surprises au jucării învelite într-un ou de ciocolată pe care trebuie să-l mănânci pentru a ajunge la jucărie.

Aparent, sunt surprize cu mai multe straturi, fiecare strat dezvăluind noi accesorii și autocolante. Acest lucru îmi amintește de pachetele de rapel Pokemon pe care le ceream mereu părinților mei să le cumpere în tinerețe.

Am căutat cu siguranță elementul surpriză și elementul de a fi admirat de colegii mei pentru că am cele mai tari colecții.

Doamne! Istoria se repetă cu adevărat.

Verifică preț Smartwatch-uri pentru copii AICI!

Design

Designul este copleșitor de roz. Carcasa ceasului este complet roz, iar cureaua de cauciuc imprimată este prevăzută cu dungi verde deschis și roz acoperite cu un model de stele cu partea inferioară albă. Seamănă puțin cu înghețata napolitană. Este foarte luminos.

Va atrage privirile tuturor. Pe părțile laterale, aveți un singur buton, o priză USB pentru încărcare și transfer de fișiere, difuzoare și un microfon.

Verifică preț Smartwatch-uri pentru copii AICI!

Ecran mare

Ecranul de pe smartwatch-ul LOL Surprise este foarte bun. Am analizat alte două ceasuri inteligente – iTOUCH Playzoom și Vtech Kidizoom – din această categorie de preț și pot spune că diferența este vizibilă.

Am primit primul meu smartphone, un HTC Desire, în 2011. ITOUCH Playzoom și Vtech Kidizoom mi-au amintit de HTC Desire cu ecranul cu densitate mică de pixeli. Desigur, dacă urcați în gama de prețuri până la Garmin vivofit jr. 3 și seria Fitbit Ace, veți obține un tip de ecran complet diferit, care nu ar fi o comparație corectă.

Ecranul de pe smartwatch-ul LOL Surprise este foarte clar. Este ca și cum ar fi un ecran Retina (sau, în limbajul fără marketing Apple, un ecran de smartphone modern), iar acest lucru este important, deoarece temele de ceas sunt o parte foarte importantă a smartwatch-ului LOL Surprise.

Verifică preț Smartwatch-uri pentru copii AICI!

Teme de ceas

Cred că marele farmec al acestui smartwatch este că copilul dumneavoastră va putea alege între diferite păpuși LOL Surprise. Dacă folosiți ceasul digital, veți vedea o păpușă în prim-plan. Dacă folosiți ceasul analogic, veți vedea două păpuși prezentate.

Există și un element de surpriză încorporat în cadranele ceasurilor. Spre deosebire de majoritatea ceasurilor inteligente, nu vă puteți alege tema de ceas dintr-o listă și nici nu puteți glisa pentru a obține una care vă place.

În schimb, dacă copilul dumneavoastră decide să schimbe cadranul ceasului, va trebui să țină apăsat și apoi va comuta între ceasurile digitale și cele analogice, dar caracterele nu vor fi aceleași. Există o mare varietate de teme de ceas LOL Surprise din care puteți alege, astfel încât probabil că va exista ceva care să se potrivească cu starea de spirit a copilului dumneavoastră.

De asemenea, puteți alege între trei fundaluri pentru meniul dumneavoastră principal.

Verifică preț Smartwatch-uri pentru copii AICI!

Problema ecranului tactil

Ecranul tactil nu este foarte bun și asta este o problemă. V-ați aștepta să puteți glisa pe toate ecranele tactile în zilele noastre, dar nu este cazul ceasului inteligent LOL Surprise. Puteți doar să atingeți. Prin urmare, dacă doriți să modificați data sau ora, va trebui să apăsați de mai multe ori. Uneori nu știți în ce zonă a ecranului trebuie să apăsați pentru a schimba datele sau ora.

Când am configurat ceasul inteligent, am glisat frenetic, dar nu am văzut nicio modificare a datei sau a orei. Nu este rezistent la apă. Nu vă sfătuiesc să îl duceți în piscină sau la duș. Nu îl scufundați. Acest lucru este clar explicat în manualul smartwatch-ului LOL Surprise.

Am mers să testez dacă acesta este „rezistent la stropire”, ducându-l la plajă. A supraviețuit și, prin urmare, concluzionez că este într-adevăr rezistent la stropire. Totuși, nu pot garanta ce s-ar întâmpla dacă ar cădea în mare.

Aceasta este o mică problemă, deoarece, uneori, consider de la sine înțeles că toate ceasurile mele inteligente sunt rezistente la apă. Există într-adevăr puține smartwatch-uri pentru adulți care să nu fie rezistente la apă în zilele noastre și, din cauza acestui obicei, trebuie să-mi amintesc să scot smartwatch-ul LOL Surprise când mă îndrept spre duș.

Se pare că ceasurile inteligente de buget pentru copii nu sunt toate impermeabile, ceea ce este păcat. Va trebui să le reamintiți copiilor dumneavoastră să scoată ceasul de fiecare dată când văd apă.

Verifică preț Smartwatch-uri pentru copii AICI!

Fără jocuri educative

Funcționalitatea ceasului inteligent LOL Surprise este mai puțin impresionantă decât cea a iTOUCH Playzoom și Vtech Kidizoom. La bază, se află faptul că acest smartwatch nu are niciun joc educativ.

În timp ce cei doi concurenți ai săi au jocuri educative care vă învață matematică și cum să citiți ora, acest ceas nu are astfel de jocuri.

Totuși, are un calculator, ceea ce le-ar putea afecta capacitatea de a învăța calculele mentale. Sau sunt eu de modă veche, unde nu era permisă existența unui calculator până într-un anumit an? Îmi amintesc că Casio avea un ceas cu un calculator pe el și elevii nu aveau voie să-l folosească.

Verifică preț Smartwatch-uri pentru copii AICI!

Dar are… jocuri

Dacă doriți să le arătați copiilor dumneavoastră cum era să crească în anii ’80 și ’90, atunci jocurile cu care este livrat LOL Surprise le vor oferi un adevărat sentiment de înțelegere atunci când tata/mama devine nostalgică. Asta pentru că jocurile sunt cele pe care le-ați jucat pe un SNES, pe Nokia 3310 sau pe Newgrounds.

Există șase jocuri, inclusiv unul numit Fighter Pilot, care seamănă cu Time Pilot. Mai este și Snake. Există, de asemenea, Number Grid, un joc în care încercați să găsiți numere de la 1 la 25 cât mai repede posibil, un joc de memorie și un joc numit Car Chaos, în care trebuie să manevrați mașinile pentru a scoate mașina sport roșie din parcare.

Prin intermediul acestor jocuri, copilul dumneavoastră din noul mileniu va avea o idee despre cum era viața în mileniul precedent, doar că sunt mult mai colorate, mai clare și cu un sunet cu spectru complet, în loc să fie doar niște simple semnale sonore emise de soneria unui telefon mobil.

Verifică preț Smartwatch-uri pentru copii AICI!

Camera

Smartwatch-ul LOL Surprise are o cameră selfie orientată în spate.

Toți concurenții săi (Vtech Kidizoom și iTOUCH Playzoom) au camere orientate spre față și spre spate. Kidizoom are două camere foto, în timp ce iTOUCH Playzoom are o cameră foto pivotantă (care face fotografii cu capul în jos atunci când este orientată spre față).

Faptul de a avea doar o cameră orientată spre spate este excelent dacă copilului dumneavoastră îi place să fotografieze singur, dar este groaznic dacă trebuie să faceți fotografii orientate spre față. Nu numai că veți fotografia în orb, deoarece nu puteți vedea ecranul, dar va trebui să apăsați în orb și pe butonul de declanșare.

Calitatea camerei este bună. Orice cameră de telefon mobil va face praf camera smartwatch-ului LOL Surprise.

Verifică preț Smartwatch-uri pentru copii AICI!

Camera video

Da, smartwatch-ul LOL Surprise are o cameră video, dar se pare că au asamblat o grămadă de fotografii pentru a face videoclipul.

Majoritatea aparatelor foto au un mod de fotografiere în rafală, în care se fac mai multe fotografii pe secundă. Dacă le puneți pe toate acestea într-un clip video cu, să zicem, opt cadre pe secundă, cam așa se simte calitatea video.

Mie nu-mi place, dar oare celor mici li se va părea prea ciudat pentru gusturile lor? S-ar putea ca de fapt să nu-i deranjeze atât de mult cum ar face-o un adult în toată regula. Totuși, spre deosebire de fotografiile în rafală, în videoclipuri aveți parte de sunet.

Verifică preț Smartwatch-uri pentru copii AICI!

Înregistrator de voce

Acest smartwatch are un înregistrator de voce în cazul în care copilul dumneavoastră trebuie să înregistreze notițe precum parole, adrese etc. Calitatea sunetului este bună. Am putut să înțeleg ce am spus la redarea pe smartwatch-ul propriu-zis.

Verifică preț Smartwatch-uri pentru copii AICI!

Pedometru

Pedometrul este „doar pentru distracție și nu este 100% precis”, după cum se spune în manual. Acesta vă urmărește pașii și vă indică, de asemenea, kilometrii parcurși și caloriile pe care le-ați ars. Pedometrul nu înregistrează în mod pasiv mișcările dumneavoastră.

Ceea ce vreau să spun este că trebuie să deschideți aplicația pedometru și să activați pedometrul înainte ca acesta să vă măsoare plimbările.

Verifică preț Smartwatch-uri pentru copii AICI!

Conectat la calculator, însă nimic nu s-a întâmplat

Nu s-a întâmplat nimic atunci când am conectat ceasul inteligent la computer. Aceasta este de fapt o mare neplăcere, deoarece îmi doream foarte mult să descarc fotografiile și videoclipurile pe care le-am făcut.

Căutând în manual, nu am văzut nimic despre cum aș putea rezolva acest lucru. Dar ceea ce am realizat este că acest ceas are un slot pentru card micro-SD. Trebuie doar să scoateți șuruburile care țin placa din spate.

Verifică preț Smartwatch-uri pentru copii AICI!

Unități imperiale, date americane

Dacă vă gândiți să cumpărați acest aparat din SUA, atunci aveți vești bune – pedometrul măsoară distanța în mile, iar datele sunt scrise în formatul lună-zi-an. Nu am găsit o modalitate de a utiliza acest ceas cu un format de 24 de ore. În mod implicit, este un ceas de 12 ore. Nu există nicio modalitate de a le schimba.

Deci, dacă veniți dintr-un loc în care se scrie data în alt mod, va trebui să dați explicații.

Verifică preț Smartwatch-uri pentru copii AICI!

Instrumente de timp

În categoria instrumentelor de cronometrare, aveți la dispoziție un cronometru, o alarmă și un cronometru. Alarma este de fapt destul de tare și asta este foarte bine. Am reușit să o aud și cu dopurile de urechi.

Verifică preț Smartwatch-uri pentru copii AICI!

Verdict: pentru cine este acest smartwatch?

Cred că acest smartwatch LOL Surprise este ideal pentru copiii foarte tineri care nu au primit încă primul lor smartphone, pentru că funcțiile unui smartphone ar face ca acest ceas să dispară.

Ceasul are jocuri din anii ’90. Smartphone-urile au Fortnite. Ce credeți că se va întâmpla?

Un alt considerent este că designul LOL Surprise este foarte izbitor. Nu veți cumpăra acest lucru pentru un copil decât dacă copilului dumneavoastră îi place LOL Surprise.

În comparație cu concurența, acest smartwatch nu este atât de grozav în ceea ce privește setul de funcții cu care vine. Alte ceasuri inteligente au jocuri de cronometrare și jocuri de matematică, dar nu și acest smartwatch. Iar camera unică, pentru selfie, este nepotrivită dacă doriți să faceți poze de acest gen.

Deci, în cele din urmă, pot spune doar că acesta este smartwatch-ul pe care trebuie să-l achiziționați dacă copilul dumneavoastră iubește LOL Surprise. În caz contrar, există smartwatch-uri mai bune care oferă caracteristici mai bune.

Verifică preț Smartwatch-uri pentru copii AICI!

Share:

WhatsApp
Facebook
Twitter
Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pe trend

Articole care te-ar putea interesa:

Barbat poarta palarie Fedora

Pălării Fedora versus Pălării Trilby

Pălăriile Fedora și pălăriile Trilby au multe asemănări, dar variază și în unele dintre caracteristicile și trăsăturile lor. Nimic nu spune: „Bună, Frumoaso!” precum accesoriile

Este rochia o fusta

Este fusta o rochie?

Aflați diferența dintre o fustă și o rochie și cum să stilați fustele pentru a se potrivi cel mai bine cu silueta dvs. Cumpărăturile de

Tanara foloseste un burete lufa pentru baie

7 alternative la lufa (loofah)

Lufa reprezintă un instrument excelent pentru curățarea spatelui, a feței și a restului corpului. Este bine să cunoașteți diferitele tipuri de alternative la lufa care