Ticwatch E3 vs Samsung Galaxy Watch 3

Smartwatch ticwatch e3

Am un comentariu rapid: cred sincer că Galaxy Watch 3 este un ceas inteligent (smartwatch) grozav, dar este atât de împiedicat de prețul său. Din fericire, Samsung a redus semnificativ costul de a avea un Galaxy Watch 3 (la momentul lansării lui Ticwatch E3).

Dar este o reducere de preț soluția salvatoare?

Permiteți-mi să vă ghidez prin fiecare funcție pas cu pas.

Verifică preț Smartwatch-uri Samsung Galaxy Watch și TicWatch AICI!

Sistem de operare (Operating system – OS)

Galaxy Watch 3 folosește sistemul de operare Tizen de la Samsung, în timp ce Ticwatch E3 utilizează sistemul de operare Wear de la Google.

Ambele sisteme de operare sunt grozave, dar sistemul de operare Samsung își arată cu adevărat măiestria atunci când este asociat cu un smartphone Samsung. Integrarea este mult mai bună și mai lină.

Pe de altă parte, sistemul de operare Wear de pe Ticwatch E3 este un sistem de operare smartwatch de uz mai general. Aceasta înseamnă că se va asocia cu orice smartphone și va exista o compatibilitate mai mare.

Ce se întâmplă cu Samsung Galaxy Watch 3 este că, dacă îl asociezi cu un telefon non-Samsung, vei pierde unele funcții. De exemplu, Samsung Health este aplicația implicită folosită pentru urmărirea sănătății pe Galaxy Watch 3 și, deși este standard pe telefoanele Samsung, nu este la fel pe un telefon Android obișnuit.

Un smartwatch cu sistem de operare Wear, precum Ticwatch E3, este mult mai simplu. Setul de aplicații cu care vine funcționează cu fiecare smartphone.

Cel mai important punct aici este că alegerea ta de smartwatch are implicații asupra caracteristicilor sale.

Verifică preț Smartwatch-uri Samsung Galaxy Watch și TicWatch AICI!

Samsung Galaxy Watch 3 nu primește Wear OS 3

Samsung a anunțat că Galaxy Watch 3 nu va primi cel mai recent sistem de operare Wear OS 3. Acest lucru este important.

A existat o mulțime de zgomot în urmă cu ceva timp cu privire la noua colaborare a Google cu Samsung. Vor uni sistemul de operare Tizen și sistemul de operare Wear pentru a crea Wear OS 3.

Este destul de uimitor.

De asemenea, nu este prea grozav dacă ați cumpărat Galaxy Watch 3 la prețul întreg.

Pentru că Galaxy Watch 3 nu va primi această actualizare.

Este o revoluție în tehnologia smartwatch-ului care va lăsa Galaxy Watch 3 în vremurile întunecate, în timp ce Galaxy Watch 4 se avântă înainte cu noul sistem de operare.

Dar asta nu înseamnă că Galaxy Watch 3 este nasol. Adică, este o dezamăgire să fii lăsat în urmă, dar timp de un an de când am avut Galaxy Watch 3, am crezut că este un smartwatch grozav.

Ambele ceasuri inteligente se vor asocia cu iPhone-ul, dar veți primi atât de multe funcții încât nu merită. Luați un Apple Watch în schimb.

Ceea ce schimbă jocul aici este că Ticwatch E3 primește upgrade-ul Wear OS 3. Acesta este FOARTE incitant.

Verifică preț Smartwatch-uri Samsung Galaxy Watch și TicWatch AICI!

Calitate de construcție

Ambele smartwatch-uri arată bine și sunt ceasuri inteligente foarte bune.

Dar când vine vorba de calitatea construcției, Galaxy Watch 3 câștigă. Materialele sunt de calitate mai premium. De exemplu, suprafețele metalice strălucitoare sunt peste tot pe Galaxy Watch 3. Spatele este, de asemenea, are un design mai frumos.

Cadranul fizic rotativ care este prezent pe Galaxy Watch 3 este uimitor. Aceasta este una dintre cele mai bune inovații de la Samsung. Acolo unde majoritatea celorlalți producători de ceasuri folosesc butonul lateral care se rotește, un cadran rotativ face ceasul mult mai natural ca un inel care se mișcă.

Ticwatch E3 este glorios prin felul în care utilizează plasticul. În comparație cu generația anterioară de ceasuri Ticwatch (cum ar fi predecesorul său E2), Ticwatch E3 a revenit ca un smartwatch mult mai elegant.

Este mai subțire, iar schema de culori gri-negru este destul de uimitoare.

Oricum, este din plastic. Nu emite vibrații de înaltă calitate.

Verifică preț Smartwatch-uri Samsung Galaxy Watch și TicWatch AICI!

Caracterul practic: ambele ceasuri sunt grozave

În ceea ce privește caracterul practic, nu poți greși cu niciunul dintre aceste ceasuri inteligente.

Ambele vin cu o specificație hardware impresionantă.

Aceasta include cel mai recent și mai bun procesor, Qualcomm Snapdragon Wear 4100 pe Ticwatch E3.

Ceasurile inteligente Samsung nu m-au informat niciodată în ceea ce privește puterea de procesare a procesorului lor, iar Galaxy Watch 3 nu este diferit.

Verifică preț Smartwatch-uri Samsung Galaxy Watch și TicWatch AICI!

Asistentul Google versus Bixby

Nu există concurență reală aici. Aș alege Asistentul Google în orice moment fără nicio ezitare.

Acum doi ani, nu aș fi folosit niciodată Bixby. Este pe smartphone-ul meu Samsung și a fost pe fiecare smartwatch Samsung pe care l-am testat din vremurile proaste ale Gear S3.

În aceste zile, Bixby continuă să rămână în urma lui Google Assistant, dar decalajul s-a redus.

Bixby pare să fie mult mai utilizabil acum. Este mai inteligent atunci când încercați să găsiți o soluție la cererea dvs.

Cu toate acestea, Bixby se simte ca un software gratuit versus un software plătit, cu excepția faptului că Asistentul Google nu vă cere să plătiți un abonament pentru a-l folosi.

O diferență majoră este modul în care Bixby solicită ca cererea dvs. să se încadreze în „Capsule”. Capsulele sunt doar modul Samsung de a spune… „trebuie să-mi spui prin ce aplicație să pun asta.” Dacă puneți o întrebare aleatorie, Galaxy Watch 3 va respinge întrebarea și vă va spune să puneți o întrebare adaptată unei capsule.

În timp ce Google Assistant va căuta un răspuns pe web.

Verifică preț Smartwatch-uri Samsung Galaxy Watch și TicWatch AICI!

Apeluri

Ambele ceasuri inteligente pot prelua și efectua apeluri.

Nu mă așteptam la asta. Funcțiile de apelare nu sunt, în general, disponibile pe niciun ceas inteligent, ci pe ceasurile inteligente de nivel premium. Pentru linia de ceasuri inteligente Mobvoi, va fi Ticwatch Pro 3, nu E3.

Calitatea apelurilor la ambele este OK. Este convenabil, dar nu le-aș folosi pentru altceva decât pentru apeluri rapide.

Verifică preț Smartwatch-uri Samsung Galaxy Watch și TicWatch AICI!

E-mail, mesaje

Ambele ceasuri inteligente pot primi și trimite mesaje și e-mailuri.

Există două diferențe mari.

Samsung Galaxy Watch 3 vă poate accesa e-mailurile și mesajele ca și cum ați fi pe telefon. Nu am considerat niciodată că acest lucru este foarte util, dar există. Ticwatch E3 (și orice ceas inteligent Wear OS) nu poate.

Cu toate acestea, caracteristica de răspuns este cea care face toată diferența.

Pe Wear OS, experiența de a răspunde pe dispozitiv este mult mai plăcută.

Asta pentru că recunoașterea vocală a Google pentru a fi transpusă în text este uimitoare. Nu există concurență.

Pe Samsung Galaxy Watch 3, veți primi mai multe erori pe mesaj și, uneori, o mică eroare poate distruge întregul mesaj.

Dacă preconizezi că vei răspunde mult la mesaje pe ceasul tău inteligent, mai bine alegi Ticwatch E3.

Verifică preț Smartwatch-uri Samsung Galaxy Watch și TicWatch AICI!

Caracteristici de sănătate

Ambele ceasuri inteligente pot funcționa și ca instrument de urmărire a semnelor vitale și antrenament.

Primești clasicele: număr de pași, activitate, tracker orar al mișcărilor (pentru a te asigura că nu stai pe scaun perioade lungi de timp) și senzor de ritm cardiac.

Urmărirea somnului este și ea disponibilă pe ambele ceasuri inteligente.

Ca utilizator de smartphone Samsung, mi s-a părut mult mai bine să folosesc Galaxy Watch 3 pentru a obține o imagine mai bună a activității mele. Nu port întotdeauna ceasurile mele inteligente, dar am întotdeauna telefonul. Acest lucru îmi permite să-mi urmăresc mișcarea și arderea caloriilor.

Dacă nu purtați ceasul Ticwatch E3, nu veți primi absolut niciun fel de date.

Ambele ceasuri inteligente au, de asemenea, un pulsoximetru AKA SpO2 cu senzor AKA pentru măsurarea oxigenului din sânge. A fost cea mai la modă caracteristică a ceasurilor inteligente în 2020, iar aceste ceasuri au ținut cu siguranță pasul cu Apple Watch.

Aceasta vă spune nivelul de oxigen din sânge. Tot marketingul care a fost îndreptat spre mine de Apple, Samsung, Fitbit și Mobvoi (producătorul Ticwatch) nu m-a convins că această cifră îmi este de vreun folos. Dar da, îți spune saturația de oxigen din sânge.

Verifică preț Smartwatch Samsung Galaxy Watch 3 AICI!

Concluzie – Ticwatch E3

Veți obține o valoare mult mai bună cu Ticwatch E3, având în vedere faptul că este un smartwatch cu preț mediu, în timp ce Galaxy Watch 3 este un smartwatch de nivel premium.

Aproape, Ticwatch E3 poate face orice poate face Galaxy Watch 3, cu excepția faptului că este mai ieftin și mai bun în anumite privințe: calitatea răspunsului la mesaje, Google Assistant și faptul că primește Wear OS 3.

Samsung Galaxy Watch 3 este un ceas care arată bine, se asociază bine cu telefoanele Samsung și este în general mai bun în design. Cu toate acestea, softului său îi lipsește puțin în comparație cu ceea ce oferă Google.

Verifică preț Smartwatch Ticwatch E3 AICI!

Share:

WhatsApp
Facebook
Twitter
Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Tipuri de sutiene

21 de tipuri de sutiene

Începând cu anul 2000, tot felul de tipuri de sutiene au devenit mai moderne și mai confortabile, prin adăugarea de țesături, bretele sau alte caracteristici

Citește mai mult »
Pe trend

Articole care te-ar putea interesa:

Barbat poarta palarie Fedora

Pălării Fedora versus Pălării Trilby

Pălăriile Fedora și pălăriile Trilby au multe asemănări, dar variază și în unele dintre caracteristicile și trăsăturile lor. Nimic nu spune: „Bună, Frumoaso!” precum accesoriile

Este rochia o fusta

Este fusta o rochie?

Aflați diferența dintre o fustă și o rochie și cum să stilați fustele pentru a se potrivi cel mai bine cu silueta dvs. Cumpărăturile de

Tanara foloseste un burete lufa pentru baie

7 alternative la lufa (loofah)

Lufa reprezintă un instrument excelent pentru curățarea spatelui, a feței și a restului corpului. Este bine să cunoașteți diferitele tipuri de alternative la lufa care