Vtech Kidizoom Smartwatch DX2 – recenzie detaliată

Îmi place foarte mult Vtech Kidizoom Smartwatch DX2 pentru că este distractiv, are o cameră foto și are funcții pentru divertisment și educație pentru copilul dumneavoastră.

Vtech Kidizoom Smartwatch DX2 de la Vtech Kidizoom nu este un ceas inteligent, dar mă face fericit. De ce?

Mi-a amintit de anii ’90, când lucrurile erau mai simple. Nu existau ceasuri inteligente, ci doar ceasuri digitale și ceasuri analogice. Cu toate acestea, anii ’90 au avut și un dispozitiv destul de inovator: Gameboy.

Gameboy are ceva atrăgător în a fi un dispozitiv cu mai multe jocuri decât un simplu dispozitiv portabil cu Tetris sau Snake.

Ambalajul ceasului Vtech Kidizoom Smartwatch DX2 este, de asemenea, foarte nostalgic față de lucrurile pe care le-ați primi într-un magazin de jucării, cum ar fi Toys R Us. Este mare, atrăgător și se află într-o carcasă din plastic transparent care îl face să pară că se află în spatele unui ecran de sticlă.

Vă amintiți de BonziBuddy, prietenoasa gorilă purpurie care vă putea ajuta cu sarcini aleatorii? A fost asistentul Siri sau Google din anii ’90 și de la începutul noului mileniu. Kidizoom are caracteristici la fel de prietenoase și drăguțe ca BonziBuddy.

Copiii dumneavoastră nu vor avea nici un indiciu despre aceste vremuri bune. Standardele lor sunt mai înalte. Ei cunosc doar ecranele plate cu rezoluție 1080p încorporată, iar copiii dumneavoastră probabil că nu au fost la un magazin de jucării cu aceeași frecvență ca generația noastră.

Așadar, va fi oare Vtech Kidizoom Smartwatch DX2 la înălțimea standardelor în ochii lor?

Verifică preț Vtech Kidizoom Smartwatch DX2 AICI!

Vtech Kidizoom Smartwatch DX2 – 9 caracteristici

Pentru copii mici fără standarde

Cred că acest smartwatch este destinat cu adevărat copiilor foarte mici, care nu au încă standarde. Pe măsură ce îmbătrânim, standardele noastre cresc și cred că și copiii sunt la fel.

Caracteristicile lui Kidizoom favorizează cu adevărat copiii care încă învață ora și care se distrează mai ușor cu jocuri simple, precum și copiii care nu au experimentat încă un smartphone.

Un smartphone triumfă pur și simplu în fața a tot ceea ce poate oferi Kidizoom, cu excepția portabilității.

Știu foarte bine că vârsta medie la care copiii primesc primul lor telefon mobil este mult mai devreme decât acum 20 de ani, așa că știu că va fi o perioadă foarte scurtă în care Kidizoom își va avea nișa sa.

Verifică preț Vtech Kidizoom Smartwatch DX2 AICI!

Camera

Nu știu sigur când ați primit primul aparat foto digital, dar a fost un eveniment remarcabil în viața mea. Chiar dacă calitatea fotografiilor era oribilă, mă bucuram că puteam face un număr nelimitat de fotografii și că nu trebuia să aștept până la developarea filmelor pentru a primi înapoi fotografiile.

În cazul în care copilul dumneavoastră nu are deja un smartphone, Kidizoom îi poate oferi o cameră cu care poate face fotografii și înregistrări video.

Este o cameră destul de proastă după standardele actuale. Rezoluția maximă pentru fotografii este de 640×480 pixeli, ceea ce înseamnă că este o cameră de 0,3 megapixeli.

Aceasta era exact rezoluția primei mele camere digitale de acum mai bine de 20 de ani.

De asemenea, puteți realiza clipuri video pentru o durată maximă de 60 de secunde la o rezoluție de maximum 320×240 pixeli. Totuși, rata de cadre este foarte mică, poate 15 cadre pe secundă sau mai puțin.

Pur și simplu nu este foarte bun dacă copilul dumneavoastră are un smartphone, deoarece chiar și cel mai ieftin smartphone va învinge Kidizoom cu ușurință. Calitatea fotografiilor pare într-adevăr o întoarcere la începutul anilor 2000, când aparatele foto digitale erau noi.

Vă amintiți de cabinele foto de acum mult timp, unde intrați și făceați o poză cu prietenii dumneavoastră și o imprimați imediat?

Ei bine, acest smartwatch are, de asemenea, o cameră cu efecte asemănătoare cu cele ale unei cabine foto, unde puteți adăuga autocolante la imagini, cum ar fi unicorni, coroane, urechi de iepure și rame.

Cu toate acestea, este convenabil să aveți o cameră montată la încheietura mâinii care poate fi folosită în orice moment. Există chiar și un buton de declanșare dedicat pe smartwatch pentru a putea face fotografii. Acest lucru este grozav și a fost foarte util atunci când făceam sport unde smartphone-ul meu era inaccesibil.

Verifică preț Vtech Kidizoom Smartwatch DX2 AICI!

Nu este rezistent la apă

Copiii nu au grijă de lucruri. Știu asta pentru că eu am distrus podeaua din lemn masiv din camera mea și am ajuns să regret lipsa de îngrijire abia la sfârșitul adolescenței.

Aceasta este o mică problemă atunci când vine vorba de Smartwatch DX. Kidizoom este rezistent la stropire, dar nu este potrivit pentru duș, baie și nici pentru înot.

Am citit acest avertisment în manual și m-am dus imediat să o iau la vâslit. Am avut parte de câteva stropiri pe ici pe colo, dar totul părea în regulă.

Lipsa impermeabilității este un pic regretabilă, deoarece va trebui să-i spuneți copilului dumneavoastră să țină acest ceas departe de apă. Deși, ca să fim corecți, nici eu nu mi-aș duce Gameboy-ul în apă.

Teme de ceas

Nu am mai văzut niciodată un smartwatch cu un asemenea nivel de creativitate în ceea ce privește temele de ceas. Niciun alt smartwatch, chiar și cele premium, pentru adulți, nu are atâtea teme de ceas cu atât de multe grafice și reprezentări diferite ale unui ceas analogic/digital. Este uimitor.

Există cadrane de ceasuri cu urși care atârnă stele pe cer, prinți și prințese, mașini de curse, supereroi, rufe puse la uscat, baloane, echipamente sportive, kiwi, etc.

Când mă uit la concurenții acestui ceas, cum ar fi Garmin vivofit jr. 3 (cu numeroasele sale teme de ceas cu personaje Disney sau supereroi Marvel) sau mult mai simplu, Fitbit Ace, simt că Vtech a depus un efort real pentru a crea teme de ceas colorate, atractive și atrăgătoare pentru copii de toate gusturile.

Verifică preț Vtech Kidizoom Smartwatch DX2 AICI!

Înregistrator de voce

Kidizoom are un recorder vocal pe care îl puteți utiliza pentru a înregistra un clip vocal. Înregistrătorul vocal are, de asemenea, posibilitatea de a aplica efecte sonore pentru a modifica înregistrarea. Puteți să-i măriți tonul, să-i micșorați tonul, să vă robotizați vocea, printre alte efecte.

Verifică preț Vtech Kidizoom Smartwatch DX2 AICI!

Jocuri

Jocuri pentru distracție

Îmi amintesc de Nokia 3310. Avea un joc – Snake. La acea vreme, oamenii jucau Quake și The Sims pe calculator. Atunci de ce un joc simplu ca Snake creează atâta dependență?

Nu voi ști niciodată, dar este o dovadă că jocurile simple pot fi foarte distractive, iar Kidizoom oferă trei jocuri pe smartwatch care sunt chiar foarte distractive, în ciuda faptului că sunt simple: Mousy Maze, Ancient Adventure și Puzzle Swap.

Puzzle Swap este cel mai simplu de explicat. Mutați piesele până când vă desfaceți imaginea. Uneori, Kidizoom va folosi fotografii pe care le-ați făcut pe ceas.

Ancient Adventure este un joc pe care manualul Kidizoom îl descrie astfel: „Viața este grea atunci când animalele încearcă să te mănânce!”.

În realitate, este un joc în care trebuie să alegeți între două căi pentru a colecta iteme, evitând în același timp capcanele, totul contra cronometru. Mousy Maze este un joc în care veți ghida un șoarece să mănânce brânză și să găsească ieșirea.

Toate sunt destul de amuzante și reprezintă o bună distracție atunci când nu ai nimic mai bun de făcut.

Jocuri educative

Există două tipuri de jocuri educaționale pe acest dispozitiv. Cel mai inovator este jocul Monster Catcher, care implică o experiență de joc cu realitate augmentată. În acest joc, se presupune că sunteți într-o aventură și, ca în toate aventurile, va trebui să mergeți pe jos.

Pe măsură ce mergeți, veți vedea câteva obiecte pe care le puteți lua de pe smartwatch-ul dumneavoastră. După un anumit număr de pași, vă veți întâlni cu monstrul și se presupune că îl veți găsi pe ecran.

De fapt, acest lucru îmi amintește de jocurile Pokemon, în care explorați și prindeți monștri de dragul colecției, doar că acum este un joc de realitate augmentată.

Destul de fain, și poate că este o motivație bună pentru copiii dumneavoastră să facă niște pași (dacă nu au aflat deja că scuturarea ceasului creează același efect).

Un alt tip de jocuri disponibile sunt jocurile de logică numite Noodle Boosters, care îl provoacă pe copilul dumneavoastră să spargă baloane cu numere pe baloane. Copilul dumneavoastră este provocat să spargă aceste baloane în ordine crescătoare sau descrescătoare.

Există, de asemenea, un joc de tip odd one out și, de asemenea, un joc de vânătoare de comori.

De asemenea, dacă copilul dumneavoastră învață să citească ora, există o aplicație în Kidizoom care le permite să specifice o oră pe un ceas analogic, iar o bufniță va citi o frază care descrie ora.

Pe ecranul principal, puteți, de asemenea, să glisați în sus și să activați o funcție care face ca Kidizoom să spună ora. Am uitat că trebuie să învăț să descriu timpul și cred că acest instrument este destul de util.

Verifică preț Vtech Kidizoom Smartwatch DX2 AICI!

Caracteristici de sănătate

Există și alte caracteristici utile pentru a vă încuraja copilul să fie mai activ, cum ar fi un contor de alergare, dans sau sărituri. Copilul dumneavoastră va avea la dispoziție o perioadă limitată de timp pentru a finaliza aceste provocări și a stabili un record.

Acest ceas inteligent are și un pedometru, dar, spre deosebire de ceasurile inteligente pentru copii de la Garmin sau Fitbit, care numără pașii în permanență, Kidizoom cere copilului dumneavoastră  să deschidă aplicația și înregistrează pașii doar atunci când aplicația este activată.

Dacă copilul dumneavoastră este motivat de pași și de stabilirea de noi recorduri personale, acest lucru este un pic mai puțin plăcut.

Verifică preț Vtech Kidizoom Smartwatch DX2 AICI!

Durata de viață a bateriei

Durata de viață a bateriei Kidizoom este foarte bună, mai ales dacă o comparați cu cea a ceasurilor inteligente care necesită încărcare zilnică. Am purtat acest smartwatch timp de o săptămână sau cam așa ceva și nu a fost nevoie să îl încarc. De asemenea, am fost destul de incomodat de acesta.

Sunt în tabăra utilizatorilor de smartwatch-uri cu ecranul mereu activat, unde îmi place să am ecranul smartwatch-ului mereu pornit (la o luminozitate redusă). Îmi place să pot vedea ora fără să fiu nevoit să scutur încheietura mâinii pentru a activa ecranul.

Dar acest lucru nu este posibil cu Kidizoom. De fapt, spre deosebire de majoritatea celorlalte ceasuri inteligente, trebuie să apăsați un buton pentru a vedea ora. Destul de incomod.

Încărcarea Kidizoom este simplă și fără complicații. Tot ce trebuie să faceți este să utilizați cablul micro USB inclus, care este de fapt de o lungime decentă (aproximativ 30 cm/1 picior), mai degrabă decât cele mai mici pe care le oferă unii producători, cum ar fi portul de încărcare de 5 cm/1 inch care vine cu Fitbit Ace.

Verifică preț Vtech Kidizoom Smartwatch DX2 AICI!

Nu este nevoie de un smartphone

Unul dintre lucrurile pe care unele ceasuri inteligente vă cer să le aveți este să aveți un smartphone, pe care uneori trebuie să îl împărțiți cu copilul dumneavoastră, cu excepția cazului în care acesta are propriul smartphone.

Garmin vivofit jr. 3 este deosebit de rău în această privință. Există un mod de joc pe acel fitness tracker care vă va cere să împrumutați smartphone-ul copilului dumneavoastră pentru a putea juca jocuri.

Acest lucru poate fi destul de incomod dacă aveți nevoie să aveți telefonul la dumneavoastră tot timpul. Kidizoom este complet opus ceasului inteligent pentru copii Garmin.

Nu depinde în totalitate de niciun dispozitiv secundar pentru funcțiile sale. Totul este conținut pe ecranul tactil de 1,44 inch.

Verifică preț Vtech Kidizoom Smartwatch DX2 AICI!

Verdict

Vtech Kidizoom Smartwatch DX2 este un ceas inteligent destul de bun. Mi-a făcut plăcere să îl folosesc și, pentru prețul său, oferă o mulțime de funcții distractive. Este cu siguranță mai colorat și mai amuzant decât Fitbit Ace (care pare un ceas digital mai elegant).

Jocurile și camerele foto sunt deosebit de interesante. Mi-au plăcut pentru că mi-au adus nostalgia unui Gameboy și, chiar dacă calitatea fotografiilor din aparat este teribilă după standardele actuale, tot mi-a amintit de emoția pe care am avut-o când am primit primul meu aparat foto digital.

Pun pariu că, dacă copilul dumneavoastră nu are un smartphone, se va bucura de Kidizoom Smartwatch. Cu toate acestea, dacă copilul are un smartphone, atunci nu sunt sigur că funcțiile de pe Kidizoom Smartwatch se vor irosi.

Cu toate acestea, indică ora și, datorită numărului de teme de ceas din care puteți alege, este de fapt foarte atractiv și ca ceas. Nu uitați să-i spuneți copilului dumneavoastră să scoată ceasul atunci când intră în apă sau face duș.

Verifică preț Vtech Kidizoom Smartwatch DX2 AICI!

Întrebări frecvente despre Vtech Kidizoom Smartwatch DX2

Vtech Kidizoom Smartwatch DX2 are GPS?

Nu, nu există GPS pe acest ceas inteligent.

Vtech Kidizoom Smartwatch DX2 nu pornește?

Ați apăsat comutatorul principal de alimentare de pe partea din spate a ceasului inteligent?

Este Vtech Kidizoom rezistent la apă?

Tolerează stropii, dar nu și dușul, baia sau activitățile în apă.

Ce face ceasul inteligent Vtech Kidizoom?

Acesta indică ora, are câteva jocuri educative și distractive și are o cameră foto.

Verifică preț Vtech Kidizoom Smartwatch DX2 AICI!

Share:

WhatsApp
Facebook
Twitter
Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Peruci Pixie

27 tipuri de peruci Pixie

Explorați numeroasele tipuri de stiluri de peruci pixie disponibile pentru femei. Puteți găsi diferite tunsori și stiluri versatile, din păr uman sau sintetic, precum și

Citește mai mult »
Pe trend

Articole care te-ar putea interesa:

Barbat poarta palarie Fedora

Pălării Fedora versus Pălării Trilby

Pălăriile Fedora și pălăriile Trilby au multe asemănări, dar variază și în unele dintre caracteristicile și trăsăturile lor. Nimic nu spune: „Bună, Frumoaso!” precum accesoriile

Este rochia o fusta

Este fusta o rochie?

Aflați diferența dintre o fustă și o rochie și cum să stilați fustele pentru a se potrivi cel mai bine cu silueta dvs. Cumpărăturile de

Tanara foloseste un burete lufa pentru baie

7 alternative la lufa (loofah)

Lufa reprezintă un instrument excelent pentru curățarea spatelui, a feței și a restului corpului. Este bine să cunoașteți diferitele tipuri de alternative la lufa care