14 branduri de smartwatch-uri de top despre care trebuie să știți

branduri de smartwatch-uri

Sunteți interesat să cumpărați un ceas inteligent? În lumea bazată pe tehnologie în care trăim astăzi, există multe mărci diferite care vând ceasuri inteligente sofisticate. De la urmărirea ritmului cardiac până la trimiterea de notificări despre apeluri și mesaje, aceste ceasuri inteligente pot face totul. Consultați diferitele ceasuri inteligente de pe piață astăzi!

Doriți să aveți puterea unui mini-computer la încheietura mâinii? Dacă da, atunci poate că a sosit momentul să vă achiziționați un ceas inteligent. Aceste ceasuri au devenit destul de sofisticate de când au fost introduse primele modele, iar aceste ceasuri pot urmări orice, de la bătăile inimii până la ce ați mâncat la prânz.

Continuați să citiți pentru a afla despre diferitele tipuri de mărci de ceasuri inteligente de pe piață și ce le face să fie o alegere excelentă, indiferent de stilul dumneavoastră de viață.

Graficul de popularitate al ceasurilor inteligente

Mai jos este un grafic care compară popularitatea relativă a principalelor mărci de ceasuri inteligente, pe baza volumului lunar de căutări.

Verifică preț Smartwatch-uri diferite branduri AICI!

14 branduri de smartwatch-uri de top – clasificare și unde le puteți găsi

Apple

Apple a devenit liderul în domeniul dispozitivelor mobile. De la laptopuri la iPhone-uri, majoritatea oamenilor de pe această planetă au un dispozitiv Apple. Au devenit unul dintre cele mai mari branduri din lume și continuă să crească.

Opțiuni de ceasuri inteligente pe care le oferă Apple:

Apple Watch este disponibil în diferite stiluri pentru a se potrivi nevoilor fiecăruia. Alegeți dintre:

De unde le cumpărați?

Având în vedere popularitatea extremă a Apple și a produselor sale, aceste ceasuri pot fi achiziționate aproape de oriunde.

Caracteristici

De la milioanele de aplicații până la capacitățile de sincronizare, Apple Watch iese în evidență. Aceste ceasuri oferă caracteristici incredibile, iar interfața lor prietenoasă nu poate fi întrecută. Aceste ceasuri vă monitorizează bătăile inimii, kilometrii parcurși pe jos/în alergare și multe, multe altele.

De asemenea, acestea funcționează pe sistemul de operare iOS și sunt compatibile doar cu iPhone-urile.

Verifică preț Smartwatch-uri Apple AICI!

Samsung

Samsung oferă o gamă completă de ceasuri inteligente care se apropie de Apple Watch în ceea ce privește ușurința de utilizare și compatibilitățile. Samsung este un brand de încredere pentru mulți, iar milioane de oameni se bucură de televizoarele, telefoanele și acum de smartwatch-urile lor.

Opțiuni de ceasuri inteligente pe care le oferă Samsung:

Samsung oferă patru tipuri diferite de ceasuri inteligente, care includ:

De unde le cumpărați?

Având în vedere popularitatea Samsung și a produselor sale, aceste ceasuri pot fi găsite la majoritatea comercianților online de produse electronice.

Caracteristici

Una dintre caracteristicile cheie care fac din aceste ceasuri o alegere de top pentru mulți este capacitatea lor de a se sincroniza cu alte dispozitive Samsung.

De asemenea, aceste ceasuri le permit utilizatorilor să transmită Spotify, YouTube și multe alte aplicații de pe acest mic dispozitiv de pe încheietura mâinii utilizatorului. Aceste ceasuri includ chiar și un antrenor personal virtual care vă poate împinge să vă atingeți obiectivele. Aceste ceasuri funcționează pe sistemul de operare Android.

Verifică preț Smartwatch-uri Samsung AICI!

Garmin

După cum probabil ați auzit de Garmin pe vremea când acele dispozitive GPS voluminoase erau în trend, aceștia au reapărut recent în lumea smartwatch-urilor. Iar când vine vorba de stil și de smartwatch-uri care arată ca niște ceasuri adevărate, Garmin are la dispoziție câteva opțiuni de top.

Modelele disponibile Garmin:

Garmin are o secțiune largă de ceasuri care se potrivesc nevoilor copiilor mici până la adulții mai în vârstă care nu se pricep deloc la tehnologie. Consultați mai jos diferitele modele:

De unde le cumpărați?

Cu toate că Garmin nu este la fel de popular precum Samsung și Apple, aceste ceasuri inteligente pot fi achiziționate de la majoritatea comercianților cu amănuntul și de pe internet.

Caracteristici

Ceea ce diferențiază ceasurile inteligente Garmin de celelalte modele este faptul că oferă o mulțime de opțiuni. Sunteți un înotător? Un biciclist de renume mondial? Un tip de persoană care preferă plimbările scurte în parc? Indiferent de activitatea ta, Garmin are o opțiune pentru tine.

Verifică preț Smartwatch-uri Garmin AICI!

Fitbit

Deși Apple este cel mai popular, Fitbit poate fi motivul pentru care Apple și-a câștigat faima pe scena ceasurilor inteligente. Fitbit este o companie care se concentrează strict pe ceasuri de fitness, iar linia lor de produse a crescut cu adevărat de-a lungul anilor.

Opțiuni de ceasuri inteligente pe care le oferă Fitbit:

Fitbit are multe opțiuni diferite de ceasuri de fitness, care includ modele precum:

De unde le cumpărați?

Fitbits se găsesc cam peste tot unde se vând produse electronice populare.

Caracteristici

Fitbit este ceasul de fitness original și a rămas destul de fidel acestui lucru. Deși au câteva modele strălucitoare și sofisticate, multe dintre opțiunile lor sunt mici, ușor de utilizat și au același aspect ca și ceasurile lor din trecut.

Verifică preț Smartwatch-uri FitBit AICI!

Fossil

Cunoscută pentru portofelele și ceasurile standard, Fossil încearcă să intre și în spațiul smartwatch-urilor. Ceasurile lor arată ca un ceas standard, dar pot face mult mai multe.

Modele oferite de Fossil:

Opțiunile Fossil Smartwatch includ:

 • Fossil Sport Smartwatch
 • Smartwatch hibrid Gen 4
 • Commuter Venture HR

De unde le cumpărați?

Ceasurile inteligente Fossil sunt puțin mai greu de găsit, așa că va trebui să faceți cercetări pentru a vedea dacă sunt disponibile la vreun retailer important.

Caracteristici

Ceasurile inteligente Fossil sunt unice pentru că încă arată ca un ceas adevărat. În timp ce multe ceasuri inteligente din ziua de azi arată ca un extraterestru la încheietura mâinii, Fossil păstrează vibrațiile de „ceas” relevante cu numeroasele lor modele.

Există, de asemenea, multe culori și stiluri disponibile, astfel încât puteți găsi unul care să se potrivească perfect nevoilor dumneavoastră.

Verifică preț Smartwatch-uri Fossil AICI!

TicWatch

Un alt contribuitor pe piața smartwatch-urilor este TicWatch. Alimentate de sistemul de operare Google, aceste ceasuri sunt realizate de o companie numită Mobvoi.

Linia lor de produse:

Sunt disponibile multe produse TicWatch, inclusiv opțiuni precum:

De unde le cumpărați?

TicWatch poate fi găsit la majoritatea comercianților cu amănuntul importanți de pe internet.

Caracteristici

TicWatch funcționează ca un smartwatch standard, dar există multe modele unice din care puteți alege. Alegeți dintre o opțiune aurie standard sau un model elegant și sportiv – există o opțiune pentru fiecare.

Verifică preț Mobvoi TicWatch AICI!

Motorola

Motorola există de zeci de ani, dar abia acum își face apariția pe scena ceasurilor inteligente. Motorola este cunoscută pentru faptul că a oferit unele dintre primele dispozitive Bluetooth pe care le-am cunoscut vreodată, dar și-au extins linia de produse pentru a include telefoane și acum chiar și smartwatch-uri.

Modele oferite de Motorola:

Având în vedere perioada scurtă de timp în care Motorola a oferit un ceas inteligent, în prezent oferă doar ceasul inteligent Moto 360.

Aceste ceasuri sunt destul de populare.

Caracteristici

De la primirea de notificări de apeluri telefonice și urmărirea traseului pe care îl parcurgeți, Moto 360 este iubit de mulți. Dar una dintre cele mai populare funcții ale acestui dispozitiv este faptul că se sincronizează cu ușurință cu Google. Spuneți doar „Ok Google, ce este o gaură neagră?”

Verifică preț Smartwatch Motorola Moto 360  AICI!

Huawei

Huawei este un alt brand care încearcă să se lanseze în domeniul ceasurilor inteligente. Huawei a investit destul de mult în scena tehnologică, oferind telefoane, laptopuri, tablete, servicii mobile și ceasuri inteligente.

Produse Smartwatch Huawei:

De la opțiuni mici și elegante la modele mari și sofisticate, există multe opțiuni din care puteți alege. Consultați mai jos diferitele modele de la Huawei:

De unde le cumpărați?

Ceasurile inteligente Huawei sunt ușor de găsit la marii retaileri.

Caracteristici

În timp ce alte ceasuri inteligente arată ca un computer mare și vechi pe încheietura mâinii, unele dintre ceasurile inteligente Huawei arată ca un ceas adevărat. Astfel, în timp ce acest dispozitiv voluminos este pe placul dumneavoastră în ceea ce privește aspectul de la încheietura mâinii,  Huawei îl menține mai practic.

O altă caracteristică interesantă este că aceste ceasuri includ o tehnologie de economisire a energiei care face ca ceasul să reziste peste două săptămâni cu o singură încărcare!

Verifică preț Smartwatch-uri Huawei AICI!

Michael Kors

Cunoscut ca brand pentru modă, Michael Kors se lansează acum în vânzarea de ceasuri inteligente. Timp de decenii, brandul a fost cunoscut pentru vânzarea de genți, portofele, bijuterii și alte articole la modă.

Modelele oferite de Kors:

Michael Kors vinde o varietate de modele diferite de ceasuri inteligente, inclusiv:

 • Lexington 2
 • MKGO
 • Sofie Heart Rate
 • Sofie Heart Rate Pavé
 • Bradshaw 2
 • Runway Heart Rate Acetat
 • Rainbow Pavé
 • Sofie Pavé

De unde le cumpărați?

Aceste ceasuri au devenit destul de cunoscute și pot fi găsite pe diferite site-uri web.

Caracteristici

Dacă sunteți în căutarea unor caracteristici destul de interesante pentru un ceas inteligent, dar doriți totuși să impresionați, atunci un ceas inteligent Michael Kors ar putea fi perfect pentru dumneavoastră. Brandul nu se îndepărtează de stilul lor cu aceste ceasuri inteligente, așa că puteți arăta în continuare elegant, fiind în același timp tehnologizat.

Verifică preț Smartwtch-uri Michael Kors AICI!

Guess

Dintre toate ceasurile de pe această listă, marca Guess este probabil liderul în ceea ce privește ceasurile standard. Și cum toți ceilalți se lansează pe drumul dezvoltării de ceasuri inteligente, Guess oferă însă opțiuni foarte la modă pentru cei care doresc să impresioneze.

Opțiuni pe care le oferă Guess:

De la opțiuni flexibile la modele mai robuste, perfecte pentru o ieșire în oraș, Guess oferă o varietate de modele de ceasuri inteligente. Consultați aceste opțiuni mai jos:

 • Logan Unisex Digital+
 • Rex Mens Digital+
 • Ace Mens Touch
 • Cassidy Unisex Touch
 • Jemma Ladies Touch

De unde le cumpărați?

Având în vedere faptul că Guess este unul dintre cele mai importante brand-uri de modă ceasurile inteligente oferite de ei pot fi găsite așadar în marile magazine.

Caracteristici

Un aspect care face ca aceste ceasuri să fie unice este faptul că funcționează cu sistemul de operare Google. La fel ca alte ceasuri inteligente, este suficient să spui „Hei Google, câte boabe de nisip sunt în lume?”.

Verifică preț Smartwatch-uri Guess AICI!

Tag Heuer

Fiind o marcă de ceasuri de lux, Tag Heuer oferă cele mai scumpe ceasuri inteligente de pe această listă. Proiectat de ceasornicari elvețieni experimentați, marca vinde unele dintre cele mai bune ceasuri inteligente de pe piață în prezent.

Modele oferite de Tag Heuer:

Potrivit site-ului Tag Heuer, în acest moment, aceștia oferă doar un singur ceas inteligent. Ceasul costă peste 3.000 de dolari și este disponibil în mai multe stiluri și variante de culoare.

De unde le cumpărați?

Aceste ceasuri au devenit destul de cunoscute și pot fi găsite pe diferite site-uri web.

Caracteristici

Dacă sunteți un jucător de lux și aveți destui bani în plus în bancă, atunci un ceas inteligent Tag Heuer este potrivit pentru dumneavoastră. Acesta este un brand foarte luxos, cu ceasuri construite în Alpii elvețieni, dar acestea sunt fabricate în Elveția prin tradiții orologiere care există de multe decenii.

ASUS

ASUS este cunoscută pentru computerele sale economice, plăcile video și monitoarele pentru PC, dar recent a încercat să intre pe scena smartwatch-urilor. Deși nu au reușit să potrivească un laptop la încheietura mâinii, au reușit să creeze un smartwatch destul de sofisticat care este îndrăgit de mulți.

De unde le cumpărați?

Cel mai ușor de găsit smartwatch-ul ASUS este pe site-urile principalilor retaileri.

Caracteristici

Ceasul inteligent ASUS arată foarte luxos și are un design cu multe detalii. Așadar, fie că alergați pe munte, fie că mergeți la o întâlnire, acest ceas este perfect pentru dumneavoastră. Ceasul vine echipat chiar și cu o curea din piele, ceea ce este destul de elegant.

Verifică preț Smartwatch ASUS AICI!

Sony

Sony este un brand care există de zeci de ani și este cunoscut pentru televizoarele sale uluitoare, telefoanele sofisticate și acum pentru ceasurile inteligente utile.

Opțiunile pe care le oferă Sony:

Sony oferă în prezent SmartWatch 2 și SmartWatch 3.

De unde le cumpărați?

Ceasurile inteligente Sony sunt un pic mai greu de găsit în comparație cu alte mărci, dar le puteți găsi în multe magazine online.

Ce le face diferite?

Sony SmartWatch 2 este fericit să fie primul ceas inteligent compatibil cu Android din lume. În plus, aceste ceasuri sunt perfecte pentru orice stil de viață pe care îl aveți. Fie că sunteți o persoană care lucrează mai tot timpul la birou sau vă place să vă cățărați pe stânci, Sony SmartWatch este perfect pentru dumneavoastră.

De asemenea, aveți posibilitatea de a utiliza o mare varietate de aplicații chiar la încheietura mâinii!

Verifică preț Sony Smartwatch 3 AICI!

Suunto

Suunto este o marcă care devine rapid foarte populară în rândul pasionaților de fitness. În timp ce alte mărci au opțiuni axate pe viața de zi cu zi, Suunto are smartwatch-uri mai mult axate pe stilul de viață activ. Da, acum puteți escalada în sfârșit muntele Everest.

Modelele oferite de Suunto:

Suunto oferă multe modele diferite, printre care se numără:

De unde le cumpărați?

Suunto devine foarte popular, astfel că aceste ceasuri pot fi găsite la eMag.

Caracteristici

În comparație cu alte ceasuri inteligente, modelele Suunto sunt mai mult orientate către aventurile dumneavoastră în aer liber. Fie că vă place să mergeți la pescuit sau să faceți o drumeție pe cel mai înalt munte din lume, smartwatch-urile Suunto sunt ideale pentru dumneavoastră.

Verifică preț Smartwatch-uri Suunto AICI!

Share:

WhatsApp
Facebook
Twitter
Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pe trend

Articole care te-ar putea interesa:

Barbat poarta palarie Fedora

Pălării Fedora versus Pălării Trilby

Pălăriile Fedora și pălăriile Trilby au multe asemănări, dar variază și în unele dintre caracteristicile și trăsăturile lor. Nimic nu spune: „Bună, Frumoaso!” precum accesoriile

Este rochia o fusta

Este fusta o rochie?

Aflați diferența dintre o fustă și o rochie și cum să stilați fustele pentru a se potrivi cel mai bine cu silueta dvs. Cumpărăturile de

Tanara foloseste un burete lufa pentru baie

7 alternative la lufa (loofah)

Lufa reprezintă un instrument excelent pentru curățarea spatelui, a feței și a restului corpului. Este bine să cunoașteți diferitele tipuri de alternative la lufa care