Smartwatchul pentru copii iTOUCH Playzoom – 13 caracteristici-cheie

iTOUCH Playzoom

iTOUCH Playzoom este un smartwatch accesibil pentru copii, care are o cameră foto, jocuri educative, jocuri distractive și, de asemenea, un design tematic.

Cu câțiva ani în urmă, am fost la Yellowstone și Yosemite într-o singură excursie. Cea mai mare greșeală a mea a fost să merg mai întâi la Yellowstone. Yellowstone a făcut ca Yosemite să pară un parc național de amatori. Același lucru s-a întâmplat și aici cu iTOUCH Playzoom.

Tocmai am analizat ceasul inteligent Vtech Kidizoom Smartwatch DX2 și, până în prezent, încă prefer acel ceas în locul lui Playzoom.

Dar asta pentru că mă concentrez mai mult pe experiența utilizatorului, iar copilul dumneavoastră s-ar putea să nu se simtă la fel, mai ales cu diferitele modele disponibile pe iTOUCH Playzoom.

Verifică preț Smartwatch-uri pentru copii AICI!

Foarte, foarte accesibil

Ceasul inteligent pentru copii iTOUCH Playzoom este unul dintre cele mai accesibile ceasuri inteligente pe care le-am văzut vreodată, iar funcțiile cu care este prevăzut îl diferențiază cu adevărat de majoritatea ceasurilor inteligente, chiar și de cele ale producătorilor de ceasuri inteligente pentru copii de marcă, precum Garmin și Fitbit.

În primul rând, are jocuri distractive și educative pe el, are și o cameră care se rotește, apoi există o mulțime de modele interesante din care puteți alege.

Design

Cel mai recent smartwatch pentru copii de la Garmin are modele cu prințese Disney și supereroi Marvel, ceea ce mă face să cred că copiilor le place foarte mult să aibă un personaj fictiv pe accesoriile lor. Lucrul grozav la iTOUCH Playzoom este că are o mulțime de modele din care puteți alege.

Există modele pentru fete, băieți, fani DC Comics, fani LOL Surprise și fani Hello Kitty.

Principala diferență între modelele pentru fete și cele pentru băieți este reprezentată de culori și modele. Întrucât când vine vorba de personaje de desene animate, iată ce puteți alege:

DC Comics: Batman, Superhero Girls, Superman, Wonder Woman și Justice League.

Există șase modele pentru varianta Hello Kitty, care diferă mai ales prin curea și culoare (roz deschis, roz și roșu). Nu am putut încărca desenele pentru varianta LOL Surprise.

Camera

Este destul de amuzant să ai o cameră pe un ceas atât de mic. Îmi amintesc vremurile rele de la sfârșitul anilor ’90, când camerele digitale necesitau dischete.

Să ne gândim că acum suntem într-un stadiu în care chiar și un ceas de mână poate avea o cameră foto, acest lucru fiind pur și simplu uluitor. Cu toate acestea, în calitate de adult, trebuie să spun că calitatea camerei este destul de proastă.

Am trecut de 21 de ani de la anul 2000, dar calitatea camerei foto de pe iTOUCH Playzoom arată ca un dispozitiv de dinainte de anul 2000.

Vârsta recomandată pentru acest ceas inteligent este de 4+. La această vârstă, nu cred că un copil ar avea standarde atât de înalte. Marea inovație pe care iTOUCH a adus-o pe piața smartwatch-urilor pentru copii este camera foto pivotantă.

În loc să aibă două camere – una pentru selfie și o altă cameră frontală, precum Vtech Kidizoom Smartwatch DX2, acest ceas are una pentru a le cuceri pe toate.

Dar, ca urmare a acestui lucru, copilul dumneavoastră vă va întreba, probabil, „De ce aparatul meu foto este cu susul în jos când este orientat spre față?”. Cu alte cuvinte, imaginea camerei este întoarsă cu susul în jos atunci când camera pivotantă este orientată spre față.

Un simplu buton de rotire în aplicația camerei ar fi rezolvat acest lucru, dar nu există unul. Probabil pentru ca imaginea să fie cu partea dreaptă în sus atunci când copilul dumneavoastră este în modul selfie.

iTOUCH Playzoom are, de asemenea, efecte foto pe care le puteți aplica imaginii, inclusiv un ton rece și unul cald. Nu este la fel de cool ca Vtech Kidizoom, care vă permite să plasați autocolante pe imagini, amintind de cabinele foto.

Verifică preț Smartwatch-uri pentru copii AICI!

Înregistrator de voce

Există, de asemenea, o funcție de înregistrare a vocii pe acest smartwatch. Puteți să vă înregistrați vocea și să o redați imediat. Înregistrarea vocii sună bine; sună ca și cum aș fi vorbit printr-o pernă, dar nu cred că copiii vor fi la fel de pretențioși.

Ce e așa de „Superman” în asta?

Dacă ați cumpărat una dintre versiunile premium cu un personaj de desene animate, veți observa că cureaua prezintă personajul, la fel ca și temele și pictogramele ceasului.

Pe ediția mea Superman, există cadrane de ceas cu logo-ul Superman, un Superman caricaturizat, fundaluri cu modele Superman și alte câteva lucruri, cum ar fi un cadran de ceas cu cuvintele „P O W E R”.

Compatibil cu Android și iOS

Când am văzut asta pe site-ul smartwatch-ului mi s-a părut amuzant. Acest lucru se datorează faptului că iTOUCH Playzoom nu are nevoie de un smartphone Android sau iOS pentru a funcționa, spre deosebire de unele ceasuri inteligente pentru copii cu prețuri mai mari. Așadar, am putea spune că sunt compatibile cu un Android și iOS.

Rezistent la stropire

iTOUCH Playzoom nu a fost livrat cu prea multă documentație, dar pe site-ul web se spune că este rezistent la stropire.

În interpretarea mea, asta înseamnă că până și stropii pot provoca daune grave iTOUCH Playzoom, așa că ar trebui să evitați să vă lăsați copilul să ducă acest smartwatch la duș sau la piscină. S-ar putea să nu asculte, așa că este bine că este un smartwatch ieftin pentru copii.

Jocuri care vă vor aminti de Windows 3.1

Presupun că, dacă sunteți de vârsta la care aveți copii, probabil că v-ați amintit de Windows 3.1.

Jocurile de pe iTOUCH Playzoom sunt foarte nostalgice și amintesc de jocurile Windows 3.1. Există un joc de baschet numit Hoops, în care coșul se mișcă și trebuie să vă sincronizați aruncarea pentru a reuși să băgați mingea în plasă.

Există, de asemenea, un joc de potrivire a cărților numit Crazy Card Match. Apoi, există și o mulțime de alte jocuri care implică schimbarea benzilor de circulație în care se află personajul dumneavoastră, astfel încât să puteți aduna puncte.

Puteți face acest lucru ca o focă, ca o mașină de poliție sau ca o navă spațială… jocurile sunt în mare parte aceleași, cu teme de bază diferite.

Serios, muzica pe 8 biți, grafica în 256 de culori și textul în pixeli dau o senzație atât de puternică de Windows 3.1. Apoi, există și jocuri de învățare distractive. Oh, Doamne, vă amintiți când dezvoltatorii de software încercau să dezvolte jocuri educative?

Trei dintre jocurile educaționale sunt teste – două de matematică și unul de testare a capacității copilului dumneavoastră de a interpreta un ceas analogic. Există, de asemenea, un joc educațional de tip flashcard numit Zoo.

Zoo vă arată o imagine drăguță a unui animal și apoi, atunci când copilul dumneavoastră apasă pe ea, va reda sunetul care este asociat cu acel animal. Amuzant!

Verifică preț Smartwatch-uri pentru copii AICI!

Jocuri active

Într-un fel. Nu sunt chiar jocuri, mai degrabă… nu știu.

Există două moduri pe care le puteți utiliza: Sari cu mine și Aleargă cu iepurașul.

Sari cu mine prezintă o broască care spune „Sari cu mine!!!” Foarte entuziast. Cu toate acestea, aplicația este un pic dezamăgitoare.

Este un contor de sărituri, dar de fiecare dată când copilul dumneavoastră sare, ar trebui să apese pe butonul roșu „jump” pentru ca acesta să conteze ca un salt. Am crezut că va fi automat, pe baza a ceea ce a detectat giroscopul (dacă ar avea unul).

Cealaltă caracteristică este Run With Bunny, care este un cronometru cu un iepuraș alb drăguț. La fel ca un cronometru, apăsați start și stop pentru a vă cronometra alergarea. Singura diferență față de un cronometru este că acesta păstrează un jurnal cu primele trei durate ale alergării.

Nu cred că jocurile Active Games ar fi foarte utilizate, deoarece sunt foarte puțin intuitive.

Cronometru/alarmă

iTOUCH Playzoom are, de asemenea, un cronometru și o alarmă. Cronometrul cu numărătoare inversă este complet personalizabil, la fel și alarma.

Totuși, ceasul deșteptător vine în format de 24 de ore, așa că va trebui să începeți să vă învățați copilul cum să citească un ceas de 24 de ore, dar, din fericire, ceasul îl va învăța să citească un ceas analogic de 12 ore.

Durata de viață a bateriei

Ceasul necesită o încărcare la câteva zile, dacă nu-i folosiți prea mult funcțiile. Acesta este prevăzut cu un cablu de încărcare USB pe care îl veți folosi pentru a încărca ceasul inteligent, precum și pentru a descărca fotografii și videoclipuri.

Durata mare de viață a bateriei este ajutată de faptul că ecranul este mai mereu stins. Se aprinde timp de aproximativ două secunde și apoi se stinge imediat. Nu există un ecran mereu activat, așa că trebuie să apăsați mereu butonul de pornire pentru ca ecranul să se aprindă.

Din nou, eu sunt un adult răsfățat de numeroasele modele de smartwatch-uri pe care le-am testat, așa că s-ar putea ca acest lucru să nu fie ceva care să vă deranjeze copilul.

Verifică preț Smartwatch-uri pentru copii AICI!

Pentru cine este acest smartwatch?

Ceasul inteligent este destinat copiilor foarte mici, care abia au ieșit din perioada copilăriei. Ei sunt pregătiți pentru un dispozitiv electronic, dar nu sunt încă pregătiți pentru un smartphone.

Dacă au deja un smartphone, nu prea se justifică acest smartwatch, cu excepția cazului în care copilul dumneavoastră are nevoie de un dispozitiv care să poată indica ora în mod convenabil.

Un smartphone are caracteristici mult mai bune în toate aspectele în care excelează acest smartwatch – jocuri, cameră foto și citirea orei. Cea mai bună parte la iTOUCH Playzoom este că este foarte accesibil și are caracteristici interesante.

Copilul dumneavoastră ar putea strica acest smartwatch dacă îl duce în baie sau în piscină, dar este atât de ieftin încât nu se va deteriora prea mult. În orice caz, nu vă va ține copilul amuzat mai mult de un an sau doi.

Verifică preț Smartwatch-uri pentru copii AICI!

Verdict

iTOUCH Playzoom este un ceas inteligent excelent pentru copii, dar cred că principalul său avantaj în comparație cu Vtech Kidizoom Smartwatch DX2 este prețul și designul.

Alegerea stilurilor este foarte importantă pentru copii și, ca atare, a avea posibilitatea de a alege între supereroi sau personaje de desene animate ar putea fi mai importantă decât caracteristicile.

În acest caz, doar Playzoom vă poate oferi acest lucru, la fel ca și ceasul inteligent pentru copii de top, Garmin vivofit jr 3 În caz contrar, este mai bine să achiziționați Vtech Kidizoom pentru o cameră și aplicații mai bune.

Întrebări referitoare la iTOUCH Playzoom

Este ceasul iTOUCH Playzoom rezistent la apă?

Este rezistent la stropire, ceea ce înseamnă de obicei că nu este rezistent la apă.

iTOUCH Playzoom urmărește pașii parcurși?

Nu, nu are pedometru.

Cum se pornește iTOUCH Playzoom ?

Apăsați și mențineți apăsat butonul de alimentare timp de două secunde

Ce face ceasul inteligent iTOUCH Playzoom?

Acesta indică ora, are multe modele diferite și dispune de aplicații care îi pot învăța pe copiii dumneavoastră să citească ora. De asemenea, are câteva jocuri și o cameră care se rotește astfel încât poate face selfie-uri și fotografii înainte (cu capul în jos, însă).

Verifică preț Smartwatch-uri pentru copii AICI!

Share:

WhatsApp
Facebook
Twitter
Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Tinere poarta diferite alternative la fuste

14 alternative la fuste

Nu orice femeie este iubitoare de fuste, dar asta nu înseamnă că nu-și poate amplifica feminitatea purtând pantaloni scurți, pantaloni lungi și multe altele. Consultați

Citește mai mult »
Pe trend

Articole care te-ar putea interesa:

Barbat poarta palarie Fedora

Pălării Fedora versus Pălării Trilby

Pălăriile Fedora și pălăriile Trilby au multe asemănări, dar variază și în unele dintre caracteristicile și trăsăturile lor. Nimic nu spune: „Bună, Frumoaso!” precum accesoriile

Este rochia o fusta

Este fusta o rochie?

Aflați diferența dintre o fustă și o rochie și cum să stilați fustele pentru a se potrivi cel mai bine cu silueta dvs. Cumpărăturile de

Tanara foloseste un burete lufa pentru baie

7 alternative la lufa (loofah)

Lufa reprezintă un instrument excelent pentru curățarea spatelui, a feței și a restului corpului. Este bine să cunoașteți diferitele tipuri de alternative la lufa care