Cel mai bun smartwatch pentru iPhone

Cel mai bun smartwatch pentru iPhone

Iată tot ce trebuie să știți despre Apple Watch Series 6, despre numeroasele sale caracteristici și despre motivul pentru care este considerat cel mai bun smartwatch pentru iPhone.

Cel mai bun smartwatch pentru utilizatorii de iPhone este, fără îndoială, Apple Watch Series 6.

Logica este simplă. Apple produce ceasuri inteligente pentru telefoanele sale iOS, iar aceste ceasuri inteligente se potrivesc cel mai bine cu iPhone.

Una dintre cele mai clare diferențe între iPhone atunci când este asociat cu un Apple Watch și un alt smartwatch este că Apple Watch va putea răspunde la mesaje, va putea efectua și răspunde la apeluri, iar integrarea este, de asemenea, excelentă.

În plus, Apple a lansat și o versiune mai ieftină a celui mai recent Apple Watch Series 6, Apple Watch SE, pe care îl comercializează ca fiind „un ceas foarte bun pentru mult mai puțin decât te așteptai”.

Verifică preț Smartwatch-uri Apple AICI!

Cel mai bun smartwatch pentru iPhone – 8 alternative

Apple Watch Series 6

Este cel mai nou și cel mai bun Apple Watch. Apple Watch Series 6 este un smartwatch cu adevărat uimitor, pe care mi-ar plăcea să-l folosesc 24 de ore din 24, 7 zile din 7, dar nu pot, deoarece sunt în primul rând un utilizator Android. Acestea fiind spuse, Apple Watch Series 6 are un real farmec datorită modului în care arată și a performanțelor sale.

În primul rând, atunci când cumpărați un ceas Apple Watch Series, veți avea un ceas inteligent care funcționează excelent. Partea cea mai uimitoare la Apple Watch este chiar faptul că totul funcționează perfect și totul este atât de fluid.

Noi, toți utilizatorii de smartphone-uri, avem un anumit nivel de așteptare în ceea ce privește timpul pe care îl putem aștepta înainte de a considera că ceva nu a mers bine. În cazul unor ceasuri inteligente, în special al liniei de smartwatch-uri Wear OS, performanțele slabe pot duce uneori la momente când ceasul este neresponsiv o perioadă lungă de timp.

De fapt, linia de ceasuri inteligente Apple Watch Series a fost singura care a oferit un ceas inteligent din lume care nu necesită o mică pauză înainte ca asistentul său vocal să fie gata să răspundă la întrebări. Îmi place foarte mult acest lucru.

Noutățile pe care le are Apple Watch Series 6 sunt destul de minore în comparație cu Apple Watch Series 5. Cea mai notabilă schimbare față de Apple Watch Series 5 este că are capabilități de măsurare a O2 din sânge, astfel încât să puteți ști cât de saturat este sângele dumneavoastră în oxigen.

Alte îmbunătățiri mai puțin vizibile includ un procesor mai nou și un ecran care se presupune că este mai luminos decât Apple Watch Series 5. Nu am observat cu adevărat aceste două diferențe, deoarece ambele erau foarte bune în Series 5.

Apple Watch Series 6 este dotat cu un monitor de ritm cardiac destul de fiabil și acționează, de asemenea, ca un foarte bun monitor de fitness complet. Datele sunt canalizate în aplicațiile Fitness sau Health din iOS.

Designul temelor de ceas Apple este, de asemenea, foarte bun. Acestea vă oferă o mulțime de informații care pot fi personalizate, cum ar fi nivelurile de activitate, o hartă solară și modele drăguțe cu Mickey Mouse și alte personaje din filme.

Durata de viață a bateriei este bună, până la o zi și jumătate, ceea ce înseamnă că acesta este un smartwatch care necesită o încărcare zilnică (dacă nu vă deranjează să aveți jumătate de zi de autonomie în a doua zi).

Verifică preț Smartwatch-uri Apple Watch 6 AICI!

Poate chiar luați în considerare Apple Watch Series 5

Este greu de achiziționat în zilele noastre, dar Apple Watch Series 5 este de fapt un ceas foarte bun pe care îl puteți lua în considerare. Deși nu le puteți obține de la Apple sau de la comercianții cu amănuntul din marile magazine, am observat că o companie de telefonie de aici din Canada încă îl oferă la pachet cu serviciile lor.

Există patru opțiuni din care puteți alege dacă vă doriți un Apple Watch. Puteți obține Apple Watch Series 3, Apple Watch SE sau Apple Watch Series 6 și, dacă aveți noroc, Apple Watch Series 5.

Dacă obțineți Apple Watch Series 5 la un preț bun, nu prea există motive pentru a cumpăra Apple Watch Series 6. Diferența dintre ele este atât de mică și aproape imperceptibilă, încât mai bine păstrați economiile.

Nu aș cumpăra Apple Watch SE sau Apple Watch Series 3 pentru că țin foarte mult la ecranul permanent activ, pe care aceste două modele nu îl au. Dar am un coleg care chiar nu se supără că nu are un ecran permanent activ, așa că fiecare cu părerea lui.

Verifică preț Smartwatch-uri Apple Watch 5 AICI!

Fitbit Sense sau Fitbit Versa 3

Un alt ceas inteligent care merită luat în considerare este cel mai recent smartwatch Fitbit. Acum, dacă părăsiți gama de smartwatch-uri Apple, vă veți pierde capacitatea de a răspunde la apeluri de pe ceasul inteligent. Acest lucru este destul de incomod, dar este gestionabil.

Fitbit Sense și Fitbit Versa 3 sunt ceasuri foarte bune pe care ar trebui să le luați în considerare, deoarece au caracteristici de smartwatch care depășesc ceea ce poate oferi Apple Watch Series 6.

Fitbit Sense și Fitbit Versa 3 oferă toate funcția de urmărire GPS, ceea ce predecesorul său nu avea. Acest lucru este grozav, deoarece nu va mai fi nevoie să vă luați telefonul cu dumneavoastră, pentru datele GPS.

De asemenea, ambele ceasuri au o autonomie fantastică a bateriei. Ele pot rezista cel puțin o jumătate de săptămână, chiar dacă le purtați 24 de ore din 24, 7 zile din 7.

Capabilitățile de monitorizare fitness ale acestor smartwatch-uri sunt, de asemenea, destul de bune, dar acesta este un punct deosebit de important dacă compari aceste două ceasuri cu Apple Watch.

Așa cum am menționat mai sus, funcțiile de monitorizare fitness de pe iPhone sunt foarte bine integrate în două aplicații Apple. În cazul Fitbit, toate informațiile despre fitness se află în aplicația Fitbit.

Unul dintre cele mai bune lucruri la Fitbit Sense sau Fitbit Versa 3 este că poate fi purtat mai multe nopți pentru urmărirea orelor de somn și monitorizarea ritmului cardiac fără a fi nevoie să îl scoateți pentru a-l încărca. Este, de asemenea, unul dintre cele mai confortabile ceasuri inteligente de purtat zi și noapte.

În calitate de posesor de iPhone, aș alege Apple Watch dacă aș putea, dar Fitbit Sense și Fitbit Versa 3 oferă un raport calitate-preț foarte bun și o serie de caracteristici care vă vor ajuta să vă îmbunătățiți viața dacă îi acordați o atenție serioasă.

Verifică preț Smartwatch-uri Fitbit AICI!

Garmin Fenix 6

Îmi place Garmin Fenix 6. Este unul dintre cele mai bune ceasuri inteligente de pe piață.

Dacă vă decideți să luați în considerare Garmin Fenix 6, practic vă doriți cea mai bună tehnologie de ceas inteligent pentru sport. Listele sale de funcții pentru monitorizare fitness sunt foarte extinse.

Urmărire a orelor de somn, SpO2, busolă, altimetru, GPS, hărți offline, muzică, funcții de antrenament și o mulțime de exerciții din care puteți alege. Durata sa de viață a bateriei este, de asemenea, legendară, rezistând peste o săptămână în testele mele, în timp ce a fost purtat

24/7. Dar, în același timp, nu are un ecran tactil și toate interacțiunile se fac prin intermediul unuia dintre cele cinci butoane. De asemenea, este foarte scump, mai ales dacă doriți versiunea îmbunătățită, fie cu încărcare solară, fie cu hărți și muzică offline.

Verifică preț Smartwatch-uri Garmin Fenix 6 AICI!

Cel mai bun ceas inteligent pentru iPhone

Cel mai bun smartwatch pentru iPhone este… Apple Watch Series 5.

Este adevărat, acesta era probabil cel mai previzibil răspuns, mai ales dacă sunteți conștienți de diferențele mari de compatibilitate dintre iPhone și Apple Watch Series 5 față de iPhone și alte ceasuri inteligente care nu sunt Apple. De fapt, este un decalaj uriaș, atât de mare încât Apple Watch Series 5 face să merite să plătiți mai mult.

Dar, dacă vă hotărâți vreodată să renunțați la iPhone, Apple Watch nu va putea fi asociat cu un Android. Acestea fiind spuse, folosirea produselor de același brand ajută foarte mult.

Apple Watch Series 5 este cea mai fluidă și mai integrată experiență pe care o veți avea vreodată. Totul decurge fără probleme. Împerecherea este ușoară (trebuie doar să îl apropiați de iPhone).

Cred că ar fi bine să menționăm despre experiența cu ceasurile inteligente care nu sunt de la Apple.

Verifică preț Smartwatch-uri Apple Watch 5 AICI!

Apple iPhone cu Wear OS, Fitbit

Ceasurile inteligente Wear OS și Fitbit trebuie să facă față unei provocări majore atunci când sunt asociate cu un iPhone – integrarea. Apple nu este prietenos cu nimic care nu este Apple. iPhone-urile Apple vor transmite notificări către dispozitivele Wear OS și Fitbit, dar nu veți putea răspunde la aceste notificări.

Și viceversa este adevărat. Nu puteți conecta smartphone-uri Android cu Apple Watch Series 5. Este foarte neplăcut, deoarece Apple Watch Series 5 este unul dintre smartwatch-urile mele preferate, dar prefer smartphone-urile Android.

Verifică preț Smartwatch-uri cu Wear OS AICI!

Dar aceste incompatibilități sau protecționism, oricum ați vrea să le interpretați, sporesc cu adevărat puterea Apple Watch Series 5 atunci când este asociat cu un iPhone.

Apple Watch Series 5 nu este prieten cu iPhone-urile vechi. Am avut un iPhone 6 pe care Apple a decis că nu va putea primi actualizarea iOS 13. Pentru Apple Watch este necesar să aveți iOS 13. Acum am un iPhone 8 doar ca să pot testa Apple Watch Series 5.

Apple Watch Series 5 a costat foarte mult. Mult mai mult decât majoritatea ceasurilor Wear OS sau Fitbit. Dar asta nu este tot. Dacă doriți, puteți să îl îmbunătățiți. De exemplu, puteți dubla costul Apple Watch dacă schimbați curelele de ceas. Modelul de bază vine cu o curea simplă din silicon, dar puteți opta pentru o curea din piele, textilă sau din oțel inoxidabil.

La testele mele inițiale, am spus că nu-mi place cureaua de ceas Sport Band, deoarece nu are o cataramă. În schimb, are un dispozitiv de fixare cu ac. Încă mi se pare ciudat în a avea o prindere atât de fragilă a ceasului, dar am devenit un fan convins, având în vedere că este o curea bună și rezistentă la apă.

De asemenea, puteți adăuga funcționalitatea LTE la Apple Watch, făcându-l mult mai apropiat de un smartphone. Este un lucru excelent atunci când vă plimbați cu caiacul și nu vreți să aduceți acel iPhone fragil în mare. Orezul nu îl va salva și nici nu va pluti dacă va face vreodată o baie.

Trebuie doar să știți că trebuie să verificați dacă operatorul de telefonie mobilă acceptă funcționalitatea LTE pentru smartwatch. În cazul meu, nu a fost așa.

În comparație cu concurența sa, Apple Watch Series 5 oferă mult mai multe opțiuni de personalizare. Într-adevăr, este ca și cum ați merge la Starbucks și ați dori un cappuccino venti cu spumă sărată deasupra și o doză suplimentară de espresso.

Fossil Gen 5 Carlyle oferă unele posibilități de personalizare. Diferite carcase de ceas și diferite curele, dar nu sunt disponibile atât de multe personalizări.

Verifică preț Smartwatch-uri Apple Watch 5 AICI!

Temele de ceas

Ecranul mare și negru poate fi cumpărat în dimensiuni de 40 mm sau 44 mm. Acestea vin cu o margine curbată frumoasă, care amintește de smartphone-urile Samsung de top. Ecranul ocupă, de asemenea, cea mai mare parte din suprafața ceasului și mă bucur că Apple a realizat unele dintre cele mai frumoase teme de ceas cu design foarte frumos.

Există câteva teme de ceas cu adevărat frumoase și informative pe care nu le-am mai văzut până acum pe alte sisteme de ceasuri inteligente.  De exemplu, un cadran de ceas care vă indică alinierile sistemului solar. Reaprinde cu adevărat toate amintirile din Kerbal Space Program. Rotiți coroana și puteți vedea cum se vor roti planetele în timp.

Există, de asemenea, un cadran de ceas Mickey Mouse foarte drăguț. Dacă sunteți un fan al lui Mickey Mouse, acesta este singurul smartwatch cu acest personaj ca și cadran de ceas.

Widgeturile disponibile pe Apple Watch sunt, de asemenea, destul de interesante. Nicio altă platformă de smartwatch nu urmărește zgomotul, de exemplu. Puteți alege un widget care vă indică nivelul de zgomot din zona în care vă aflați.

Verifică preț Smartwatch-uri Apple Watch 5 AICI!

Sport

Un aspect pe care îl iubesc cu adevărat la Apple Watch Series 5 sunt capacitățile sale sportive.

Îmi place foarte mult modul în care este concepută aplicația Workout. De asemenea, poate urmări înotul, ceea ce este ceva ce dispozitivele Wear OS nu pot face fără a instala o aplicație terță. Aplicația Workout are un design mai elegant.

Combinația sa de culori verde lime este foarte încurajatoare, spre deosebire de Google Fit de la Wear OS, care are o combinație de culori cyan mai plictisitoare.

Mai presus de toate, ceea ce îmi place foarte mult la aplicația Workout este faptul că este foarte bine integrată cu aplicația Health de pe Apple iPhone.

Aplicația Health este o aplicație unică pentru toate lucrurile, inclusiv pentru antrenamentele dumneavoastră, expunerea la zgomot și alte aspecte. Acest lucru contrastează cu experiența dezarticulată a sistemului de operare Wear OS, unde ai Google Fit pentru antrenamente și apoi ai nevoie de o altă aplicație pentru urmărirea orelor de somn și a nutriției.

Cea mai apropiată experiență pe care o puteți obține este cea oferită de linia de ceasuri inteligente Samsung Galaxy. Samsung Health este un concurent foarte apropiat. Singurul motiv pentru care nu am vorbit prea mult despre el este faptul că nu este conceput pentru a fi asociat cu un iPhone.

Verifică preț Smartwatch-uri Apple Watch 5 AICI!

Siri

O iubesc pe Siri. Îmi place accentul ei australian. Dar dacă preferați să rămâneți în emisfera nordică, puteți alege un accent britanic sau american.

Lăsând la o parte amuzamentele, Siri este probabil cel mai bun asistent vocal de pe piață. Spun acest lucru deoarece, deși Wear OS oferă Google Assistant, care este și el o adevărată putere, experiența cu Google Assistant poate fi atenuată în funcție de hardware-ul pe care îl cumpărați.

Apple Watch Series 5 oferă o experiență excelentă. Apăsați lung pe coroană și o veți chema pe Siri. Siri răspunde imediat. Asistentul Google poate dura uneori ceva mai mult până când este gata să vă asculte.

Rezultatele pe care le obțineți la interogarea lui Siri sunt, de asemenea, excelente. Aceasta vă poate ajuta să găsiți indicații cu Apple Maps, vă poate spune care este vremea și poate porni un cronometru.

Alt asistent vocal concurent al ei este Alexa, disponibilă pe ceasurile inteligente Fitbit. I-aș acorda un calificativ B, deoarece nu se ridică la nivelul a ceea ce pot face Google Assistant și Siri.

Verifică preț Smartwatch-uri Apple AICI!

Alternative? Ce ziceți de un Fenix?

Există și alte ceasuri inteligente pe care le puteți alege. Acestea nu vor fi „cele mai bune” în ceea ce privește performanța generală, dar oferă mult mai mult decât poate oferi Apple Watch Series 5.

Unul dintre ceasurile pe care le port cu predilecție este Garmin Fenix 6. Mai exact, am Fenix 6 Sapphire, care este un Fenix 6 cu o aplicație de hărți și muzică în el. De asemenea, are un strat de sticlă mai rezistent pe care Garmin îl numește „Sapphire”.

Acum, ce este atât de special la Fenix 6? De ce să plătiți și mai mult când puteți avea muzică și hărți pe Apple Watch Series 5 gratuit? Răspunsul este pentru că Fenix 6 este un ceas inteligent cu profil sportiv foarte puternic.

Beneficiile pe care le obțineți de la Fenix 6 de la acest ceas depășesc ceea ce poate oferi Apple în domeniul monitorizării progresului în sport și a stilului de viață.

Îmi amintesc că am călătorit într-o excursie între continente. Într-o călătorie cu mașina, ai prea multe lucruri de care trebuie să te ocupi și ești obosit la sfârșitul zilei. Garmin Fenix 6 face acest lucru mai ușor.

Cu o singură încărcare, poate rezista 10 zile, dacă se utilizează anumite tipuri de monitorizare sportivă. Pe Apple Watch Series 5, nu poți obține o astfel de autonomie a bateriei.

De asemenea, hărțile integrate ale Fenix 6 m-au ajutat foarte mult. Pe Apple Watch Series 5, va trebui să fiți conectat la telefon pentru a putea face să funcționeze Apple Maps.

Am mers cu canoea și am constatat că mă aflam pe un teritoriu necunoscut, căutând o plajă pe o insulă departe de continent. Dacă aș fi folosit Apple Maps (sau Google Maps pe dispozitivele Wear OS), tot ceea ce aș fi văzut ar fi fost o grilă gri de dezamăgire – pentru că nu mi-am adus telefonul pe canoe de teamă să nu se ude.

În primele mele paragrafe, am vorbit despre compatibilitate. Garmin Fenix 6 nu are aceleași probleme de compatibilitate cu iPhone? Sincer, are aceleași probleme pe care le au toate ceasurile inteligente care nu sunt de la Apple. Nu puteți răspunde la mesaje, deși funcția de mesagerie este limitată la trimiterea de mesaje precompuse.

Dacă aveți nevoie de un smartwatch de uz general, ar fi bine să aveți un Apple Watch Series 5. Dacă vreți un smartwatch specializat, destinat sportului și stilului de viață, Garmin Fenix 6 ar fi cel mai bun din acest punct de vedere.

Verifică preț Smartwatch-uri Garmin Fenix AICI!

Mențiune specială: Fossil Gen 5 Carlyle

Gen 5 Carlyle de la Fossil are toate problemele sistemului de operare Wear OS atunci când este asociat cu iPhone. Avantajul său este că este mai accesibil și că este un ceas premium cu toate funcțiile.

O diferență majoră între Carlyle și alte ceasuri Wear OS este faptul că puteți răspunde la apeluri de pe Carlyle. Aceasta este o realizare uimitoare din partea Fossil. Niciun alt smartwatch Wear OS pe care l-am analizat nu a reușit să facă acest lucru.

Verifică preț Smartwatch Fossil Carlyle AICI!

Verdict

Luați-vă doar Apple Watch Series 5.

Dar…dacă intenționați să renunțați în curând la iPhone? Nu uitați că Apple Watch va deveni un ceas de lux, scump și ostentativ, pentru că nu se va cupla decât cu iPhone-uri. Dacă da, atunci poate că ceea ce aveți nevoie este un Fossil Gen 5 Carlyle. Este doar un smartwatch mai dinamic, fără scrupule în ceea ce privește cu cine este asociat.

Apoi, merită să luați în considerare și Garmin Fenix 6, dacă considerați că sportul, hărțile și autonomia foarte mare a bateriei sunt importante.

Verifică preț Smartwatch-uri Apple/Fossil/Garmin AICI!

Share:

WhatsApp
Facebook
Twitter
Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

peruci Bob

30 de peruci Bob

Explorați numeroasele tipuri de stiluri de peruci tunse stil bob, disponibile pentru bărbați și femei. Puteți găsi tunsori și stiluri versatile, din păr uman sau

Citește mai mult »
Pe trend

Articole care te-ar putea interesa:

Barbat poarta palarie Fedora

Pălării Fedora versus Pălării Trilby

Pălăriile Fedora și pălăriile Trilby au multe asemănări, dar variază și în unele dintre caracteristicile și trăsăturile lor. Nimic nu spune: „Bună, Frumoaso!” precum accesoriile

Este rochia o fusta

Este fusta o rochie?

Aflați diferența dintre o fustă și o rochie și cum să stilați fustele pentru a se potrivi cel mai bine cu silueta dvs. Cumpărăturile de

Tanara foloseste un burete lufa pentru baie

7 alternative la lufa (loofah)

Lufa reprezintă un instrument excelent pentru curățarea spatelui, a feței și a restului corpului. Este bine să cunoașteți diferitele tipuri de alternative la lufa care