27 tipuri de piercing pentru nas

Tipuri de piercing pentru nas

Istoria piercingului în nas călătorește în urmă cu 4.000 de ani și a început din Orientul Mijlociu până în India. A durat mii de ani până când practica a devenit obișnuită în lumea occidentală.

În Orientul Mijlociu și în triburile Berber și Beja din Africa, bărbații ofereau cadouri diverse tipuri de piercing pentru nas de aur viitoarelor lor soții ca dovadă și ca un indiciu al averii pe care o dețineau.

În India, femeile își făceau piercing în nara stângă, datorită vechiului sistem indian de vindecare naturală Ayurveda, care învață că, în acest fel, crampele menstruale și durerile nașterii ar putea fi ameliorate.

Conținut:

Tipuri de piercing pentru nas

Piercingul în nară

Zâmbetul unei tinere cu piercing in nas

Piercing-ul în nară este unul de bază și unul dintre piercingurile obișnuite ale nasului pe care le poți obține. Situat pe nară, desigur, bijuteriile stau de obicei chiar deasupra locului unde nasul se curbează față de obraz.

Locul exactă al piercingului poate varia în funcție de persoană, deoarece oamenii au diferite structuri ale nasului, precum și diferite preferințe estetice. Totuși, acest spațiu este ușor accesibil și spațios, motiv pentru care piercingurile în nară vor avea cea mai largă gamă de opțiuni pentru bijuterii.

În afară de piese simple de bijuterie, piercing-ul pentru nară permite, de asemenea, inele de nas cu tijă Stud sau Nose Bone (ca un os, cu o bila mai mare exterioară la un capăt și o biluță mică la celalalt capăt, cel interior), variate modele de inele de nas, inele circulare cu bilă, inele pentru nas inserate prin înșurubare (Nostril Screws) și multe altele.

Verifică preț Piercinguri pentru nas AICI!

Piercingul dublu în nară

Piercingul dublu în nară

Asemănător piercingului într-o singură nară este piercingul dublu în nară, care implică inserarea celui de-al doilea inel deasupra cutei nării. Pe măsură ce-ți faci mai multe găuri în nară, opțiunile tale sunt din ce în ce mai limitate.

Atunci când ai mai multe găuri, profesioniștii care realizează piercing-urile trebuie să fie atenți la nervi și la alte lucruri care ar putea influența poziționarea piercing-urilor.

Văzut ca un piercing mai aventuros, poți pune inele cu tijă Stud sau Nose Bone (ca un os, cu o bila mai mare exterioară la un capăt și o biluță mică la celalalt capăt, cel interior), inele pentru nas inserate prin înșurubare (Nostril Screws), inele circulare de nas (Hoop) și alte bijuterii în piercingul tău dublu în nară.

Verifică preț Piercinguri pentru nas AICI!

Piercingul triplu în nară

Piercingul triplu în nară

Chiar și mai aventuros, piercingul triplu în nară este o altă variație a piercingului nării care implică o a treia gaură în nas. Din nou, profesioniștii care realizează piercingul trebuie să fie atenți la structurile nervoase; dacă dorești un piercing triplu, cel mai bine ar fi să mergi la un profesionist calificat pentru realizarea intervenției.

Aceste piercinguri sunt dispuse în mod obișnuit într-un model triunghiular, în mare parte datorită convenției și stilului, iar inelele cu tijă Stud sau Nose Bone (ca un os, cu o bila mai mare exterioară la un capăt și o biluță mică la celalalt capăt, cel interior) sunt cele mai ușoare tipuri de bijuterii pentru a fi puse într-un piercing triplu.

Verifică preț Piercinguri pentru nas AICI!

Piercingul în partea superioară a nării (High Nostil Piercing)

Piercingul în partea superioară a nării (High Nostil Piercing)

Aceasta este o altă variantă a piercingului nării și, așa cum ați putut ghici, acesta implică străpunerea unei zone superioare, înalte a nării. În timp ce piercing-urile pentru nară sunt situate chiar deasupra, pe sau chiar sub cuta nării, piercing-urile în partea superioară a nării sunt cu aproximativ 6 mm mai sus.

Acestea sunt un pic mai îndrăznețe decât piercing-urile tradiționale ale nării și oferă un aspect mai deosebit, dar opțiunile de bijuterii sunt destul de limitate.

În mod obișnuit, vei putea folosi inele cu tijă Stud sau Nose Bone (ca un os, cu o bila mai mare exterioară la un capăt și o biluță mică la celalalt capăt, cel interior), dar puteți opta și pentru inele pentru nas inserate prin înșurubare (Nostrul Screws) și inele în formă de L.

Datorită locului în care este efectuat piercingul, ai dori, de asemenea, să cauți un profesionist calificat pentru a realiza piercingul.

Verifică preț Piercinguri pentru nas AICI!

Piercingul în sept

Piercingul în sept

Nu sunt exact cele mai frecvente, dar sunt cu siguranță la modă, mai ales în prezent. Piercingul septului este poziționat între nări în apropierea locului în care cartilajul desparte nările. Cu toate acestea, piercing-ul propriu-zis nu va fi pe cartilaj.

Există un mic spațiu între baza nasului și cartilajul pe care îl caută profesioniștii pentru a realiza piercingul. Există diferite bijuterii specifice care sunt destinate piercingului de sept și poți alege de obicei între inele Captine Bead (Bila captivă) și Barbells (inele ca o bară curbată cu bile la ambele capete), deși sunt și alte posibilități.

Verifică preț Piercinguri pentru nas AICI!

Piercingul în partea superioară a nasului, între ochi – șaua nasului (Bridge Piercing sau Surface Piercing)

Piercingul în partea superioară a nasului, între ochi – șaua nasului (Bridge Piercing sau Surface Piercing)

La capătul superior al nasului tău, între ochi, se află locul unde vei găsi șaua nasului pentru a realiza piercingul. Un alt nume pentru piercing-ul în șaua nasului este piercingul de suprafață, deoarece piercing-urile nu perforează în realitate osul sau cartilajul.

Din acest motiv, totuși, aceste piercinguri sunt predispuse și la fenomenul numit migrație, care se produce în cazul în care corpul tău respinge în esență piercingurile și le împinge în mod natural afară din pielea ta. Piercing-urile în șaua nasului sunt localizate în partea de sus a nasului (șaua – puntea nazală) și sunt de obicei inele de nas Barbells curbate sau circulare.

Verifică preț Piercinguri pentru nas AICI!

Piercing vertical al vârfului nasului

Piercing vertical al vârfului nasului

Nu este foarte obișnuit și din acest motiv, piercingul vertical al vârfului nasului are un aspect destul de deosebit. Folosind un inel curbat Barbell (singura opțiune), profesioniștii care realizează intervenția vor așeza capătul bilă al unui inel cu bară curbată chiar sub centrul nasului și vor scoate celălalt capăt chiar pe vârful nasului, unde vor înșuruba bila la capătul opus.

Verifică preț Piercinguri pentru nas AICI!

Piercing tip Septril (în mijlocul porțiunii de sub vârful nasului)

Piercing tip Septril (în mijlocul porțiunii de sub vârful nasului)

Un piercing tip Septril autentic implică perforarea septului, ceea ce durează de fapt un pic de timp pentru a fi realizată. Dintre toate piercing-urile nasului, piercingul de tip septril va fi probabil cel mai dificil și, din păcate, cel mai dureros.

În funcție de structura și poziția cartilajului tău septal (poate fi diferit la fiecare în parte), a face ca străpungerea să se întâmple poate provoca cu siguranță un anumit disconfort. În plus, realizarea piercingului de tip septril complet poate dura ani de zile și vei dori să te asiguri că atât tu cât și specialistul care realizează intervenția sunteți pregătiți să faceți ca acest lucru să se întâmple.

Cu toate acestea, Piercingul tip Septril a câștigat cu siguranță o anumită atracție ca tendință de piercing al corpului.

Verifică preț Piercinguri pentru nas AICI!

Piercing tip Nasallang

Piercing tip Nasallang

Similar cu piercingul tip Septril, piercing-ul tip Nasallang este mai complex decât pare la exterior. Exteriorul dă impresia a două piercinguri simetrice în cele două nări, dar Nasallangul este de fapt un piercing drept care pătrunde dintr-o parte în alta a nasului, trecând prin sept pe drum.

Se numește piercing tri-nazal, dar procesul este de obicei finalizat printr-o singură intervenție realizată cu un singur ac.

Verifică preț Piercinguri pentru nas AICI!

Piercing tip Austin Bar

Piercing tip Austin Bar

Piercingul tip Austin Bar este un piercing care este aproximativ similar cu nasallangul. Singura diferență semnificativă este că inelul nu trece prin sept. Ca și în cazul piercingului tip Nasallang, Austin Bar folosește o bară dreaptă, deși aici poate fi mai scurtă.

Acest piercing are, de asemenea, un aspect similar în care există bile pe ambele părți ale nasului, dar aici mărgelele vor fi mai apropiate între ele, iar bara trece doar prin zgârciul vârfului nasului.

Verifică preț Inele pentru nas AICI!

Stiluri

Inel de nas Nose Screws (Inele care se introduc prin înșurubare)

Inel de nas Nose Screws (Inele care se introduc prin înșurubare)

Nose Screws (inele cu tijă (nose studs), inele prin răsucire (nose twisters), sau inele cârlig (nose hooks)) sunt inele scurte, cu prindere denumite astfel datorită modului în care trebuie să le introduci în nas sau să le „înșurubezi”.

Ca piesă curbată, trebuie doar să o răsucești un pic pentru ca aceasta să pătrundă complet în nas. În funcție de nara care are gaură, este posibil să ai nevoie de o îndoire la dreapta sau o îndoire la stânga, care îți va spune, de asemenea, țn ce direcție trebuie să o răsucești când o introduci.

Curba funcționează ca un suport care ține piercingul în loc, astfel încât să nu cadă. Inelul de nas Nose Screw este, probabil, cel mai obișnuit tip de inel nas, dar nu va fi aplicabil tuturor tipurilor de piercing.

Verifică preț Inele pentru nas AICI!

Inel de nas Nose Hoop (circular deschis, cu o biluță la un capăt)

Inel de nas Nose Hoop (circular deschis, cu o biluță la un capăt)

Inelele de nas Nose Hoop sunt piercinguri circulare și există mai multe subtipuri diferite, inclusiv inele unitare cu segment curbat detașabil (seamless segment ring), inele cu bilă detașabilă, bila ajutând la închiderea cercelului prin intrarea cercului în spațiile opuse cu care este prevăzută bila, așa cum face și segmentul mic și curbat de cercel în cazul anterior (Captive Bead) și inele cu închidere (closure ring).

Cele mai multe inele de nas standard circulare sunt purtate pentru piercing-uri de nară și sunt destinate să se muleze confortabil pe linia nării, ceea ce înseamnă un diametru mic. Inelele circulare de nas au, de obicei, un capăt deschis cu un disc plat mic, pentru interior, dar există și alte stiluri.

Inelele circulare de nas, deși sunt disponibile în mai multe culori, sunt mai vizibile decât altele, cum ar fi inelele cu tijă, și au mai puține opțiuni în ceea ce privește decorarea lor.

Verifică preț Inele pentru nas AICI!

Inel de nas cu bilă captivă (Captive Bead Ring)

Inel de nas cu bilă captivă (Captive Bead Ring)

Un inel de nas cu bilă captivă (Captive Bead) este foarte similar cu un inel de nas circular, dar diferența dintre cele două este că la inelul Captive Bead bila completează cercul și astfel inelul se închide.

În timp ce inelele Nose Hoops au, de obicei, o deschidere mică între bilă și celălalt capăt al cercului, un inel Captive Bead este complet închis, de unde și denumirea de „bila captivă” – cercul ține bila captivă. Acestea sunt utilizate în mod obișnuit în sept și pot fi oarecum dificil de îndepărtat în comparație cu alte tipuri de piercing.

Verifică preț Inele pentru nas AICI!

Inel de nas Barbell curbat Potcoavă (Horseshoe Barbell) – bară circulară/curbată deschisă, cu câte o bilă la fiecare capăt

Inel de nas Barbell curbat Potcoavă (Horseshoe Barbell) – bară circulară/curbată deschisă, cu câte o bilă la fiecare capăt

În strânsă legătură cu inelul de nas circular Nose Hoop (dar care are doar o bilă la un capăt), inelul Potcoavă este purtat în mod obișnuit ca piercing de sept, dar îl poți purta și ca piercing pentru nară.

Diferența este că inelul Potcoavă nu face niciodată cercul complet, nu închiude cercul, exact cum arată o potcoavă; în schimb, cele două capete sunt bile care amintesc de aspectul unei bare curbate.

În mod obișnuit, bilele de la fiecare capăt sunt detașabile, astfel încât piercingul în sine să poată fi îndepărtat dacă este necesar sau ori de câte ori dorești să-ți schimbi lookul. De asemenea, ornamentele tip bile de la capăt sunt, de asemenea, disponibile în diferite forme, cum ar fi cuburi, triunghiuri, conuri și cilindri, printre altele.

În timp ce aceste tipuri de piercing au o deschidere, ele sunt de obicei situate invers, astfel încât punctele de deschidere se îndreaptă în jos, către podea, ceea ce înseamnă, de asemenea, poți cumpăra un inel fără bile și nu trebuie să îți faci griji că o să-ți cadă.

Poți găsi o selecție destul de largă de inele de nas, inclusiv inele de sept atât cu bile, cât și fără pe Etsy.

Verifică preț Inele pentru nas AICI!

Inel de nas Barbell drept (Straight Barbell) – bară dreaptă cu bile (alte ornamente) la capete

Inel de nas Barbell drept (Straight Barbell) – bară dreaptă cu bile (alte ornamente) la capete

Dacă iei inelul de nas Barbell Potcoavă și îl îndrepți, în esență ai obținut o bară dreaptă, deci inelul de nas Straight Barbell, o bară dreaptă cu o bilă la fiecare capăt. Din nou, una sau ambele din aceste mărgele sunt detașabile, astfel încât să poți scoate piercingul sau să schimbi bilele cu ceva mai elegant.

Barele drepte sunt ornamentele de nas pe care trebuie să le utilizezi pentru piercing-ul Nazsallang, unde bilele vor fi montate pe ambele părți ale nasului, după introducerea barei în nas.

Verifică preț Piercinguri pentru nas AICI!

Inel de nas Fishtail (îndoire personalizată pe dimensiunea nasului)

Inel de nas Fishtail (îndoire personalizată pe dimensiunea nasului)

Inelul de nas Fishtail (Coadă de pește) sunt inele drepte extra-lungi, realizate special pentru a fi personalizate de către un profesionist. Aceste inele sunt de obicei destinate persoanelor care nu par să găsească un inel nas standard care să li se potrivească și cu care să se simtă confortabil.

Cu inelul de nas Fishtail, poți avea dimensiunea și forma personalizate de un profesionist în piercing, iar acestea sunt de obicei transformate în piercing-uri în formă de L sau tip Nose Screws (în formă de cârlig la capăt). Reține că piercing-urile Fishtail nu au niciun opritor sau formă la capăt, ceea ce înseamnă că nu pot fi purtate așa cum sunt, este nevoie de îndoire personalizată.

Verifică preț Piercinguri pentru nas AICI!

Inel de nas cu tijă în formă de L (L-Shaped)

Inel de nas cu tijă în formă de L (L-Shaped)

Inelele de nas cu tijă în formă de L sunt destul de populare, deoarece de obicei sunt adaptate pe forma nasului de forma „L” dată de unghiul de nouăzeci de grade pe interiorul nasului tău, astfel încât să nu îți faci griji cu privire la căderea piercingului. De asemenea, ele sunt relativ mici, ceea ce le face ușor de introdus.

Poți găsi piercing-uri în formă de L într-o mare varietate de stiluri și de culori. Acestea sunt făcute cu ușurință din piercing-uri lungi tip Fishtail, astfel încât dacă nu poți găsi un model în formă de L care să ți se potrivească confortabil, poți utiliza în schimb un inel Fishtail, pe care îl poți personaliza.

În funcție de nara pe care o folosești, piercing-urile în formă de L sunt făcute special și diferite pentru dreapta și pentru stânga.

Verifică preț Piercinguri pentru nas AICI!

Inel de nas cu tijă Nose Bone (cu ornament la un capăt și opritor la celălalt capăt, ca un mic os cu un capăt exterior mai mare și capătul interior mai mic)

Inel de nas cu tijă Nose Bone (cu ornament la un capăt și opritor la celălalt capăt, ca un mic os cu un capăt exterior mai mare și capătul interior mai mic)

Inelul de nas Nose Bone are un capăt decorativ conectat la o tijă scurtă, cu o bilă la capăt. Este un stil foarte simplu, dar eficient, iar forma de bilă la final împiedică piercingul să cadă. Piesa dreaptă are de obicei aproximativ șase sau șapte milimetri și oamenii se bucură să poarte piercinguri osoase din nas, deoarece sunt confortabile și ușor demontabile.

Acestea ar trebui să fie pline de piele și practic neobservate în ceea ce privește interiorul nării tale. Acestea sunt, de asemenea, denumite știfturi și având în vedere designul lor simplu, sunt disponibile și într-o serie de culori și stiluri.

Verifică preț Piercinguri pentru nas AICI!

Inele înlocuitoare pentru camuflarea și menținerea găurii (Retainers)

Inele înlocuitoare pentru camuflarea și menținerea găurii (Retainers)

Dacă ai un loc de muncă mai pretențios sau mergi la un eveniment unde piercingurile din nas nu sunt acceptate sau sunt privite cu suspiciune, poți folosi un dispozitiv de înlocuire. Acestea sunt de obicei realizate din materiale diferite și nu sunt întotdeauna destinate să fie purtate pe termen lung.

Dacă permiți ca gaura făcută să se închidă, va trebui să o iei din nou de la capăt, dar inelul înlocuitor îți permit să menții gaura dacă trebuie să eliminai temporar bijuteria. Poți cumpăra inele înlocuitoare din materiale transparente sau chiar culoarea pielii, astfel încât, odată introdus, inelul de nas nu va fi la fel de vizibil.

Verifică preț Piercing pentru nas AICI!

Materiale

Oțel inoxidabil folosit în industria biomedicală (Surgical Stainless Steel)

Oțel inoxidabil folosit în industria biomedicală (Surgical Stainless Steel)

Oțelul inoxidabil, impropriu denumit chirurgical, este probabil cel mai obișnuit material folosit pentru piercing-uri și piercing-uri în nas și motivul îl reprezintă faptul că este sigur să intre în interiorul corpului nostru.

Oțelul inoxidabil chirurgical, după cum sugerează și numele, este utilizat în mod obișnuit în procedurile biomedicale. Având în vedere proprietatea sa de a intra în interiorul corpului fără probleme, îl face un material excelent pentru piercing-uri.

Cu toate acestea, acest lucru este valabil numai pentru tipul 316 sau ceea ce se numește grad marin. Celelalte două tipuri sunt 440 și 420, care conțin cantități mari de carbon și provoacă mai des alergii. Materialul este ușor de curățat, dar este și greoi, ceea ce poate fi un dezavantaj.

Verifică preț Piercinguri pentru nas din oțel inoxidabil AICI!

Titan din clasa implant folosit în industria biomedicală (Surgical Implant-Grade Titanium)

Titan din clasa implant folosit în industria biomedicală (Surgical Implant-Grade Titanium)

Dacă utilizezi titan, dorești să te asiguri că acesta este din clasa Implant. Acesta este titan de înaltă calitate, deoarece titanul de calitate inferioară poate irita zona în care introduci piercingul și poate provoca o reacție alergică. Titanul, spre deosebire de oțel, este ușor și nu conține nichel, care poate fi alergen pentru unele persoane.

De asemenea, titanul este comercializat într-o serie de culori diferite, inclusiv argintiu, galben, verde, albastru sau violetu, dar nu negru sau roșu. În timp ce culorile se estompează, acestea nu ar trebui să provoace nicio iritare.

Verifică preț Piercinguri pentru nas AICI!

Zirconiu

Material Acrilic

Materialul Acrilic este folosit pentru piercing, dar este departe de a fi ideal și mulți oameni îl evită în mod specific ca materiale pentru piercing. Materialele acrilice nu sunt ideale pentru piercing-uri nevindecate, cele care au fost lărgite recent sau pentru purtare îndelungată.

Verifică preț Piercinguri pentru nas AICI!

PTFE (Politetrafluoroetilenă)

PTFE (Politetrafluoroetilenă)

Politetrafluoroetilena este numele de marcă pentru materialele PTFE, care este un plastic flexibil, care este atât ușor, cât și utilizat în mod obișnuit pentru piercingurile de întreținere. Ești liber să folosești acest material atât pentru piercing-uri nevindecate, cât și pentru cele noi, deoarece este perfect biocompatibil.

Spre deosebire de oțel și similar cu titanul, PTFE nu se va magnetiza și poate fi curățat prin toate metodele normale de curățare, inclusiv în autoclavă, cu alcool și chiar cu săpun și apă.

Verifică preț Piercinguri pentru nas AICI!

Bioplastic

Piercing pentru nas din Bioplastic

Un alt plastic biocompatibil este bioplasticul și oamenii îl folosesc pentru că este extrem de ușor și flexibil. În plus, s-a dovedit că materialele din bioplastic grăbesc de asemenea timpul de vindecare a găurilor pentru piercinguri.

Din acest motiv, în mod obișnuit, vei observa că este purtat adesea ca piercing de camuflare și menținere a găurilor sau înlocuire a bijuteriilor în anumite situații, în special pentru a evita închiderea găurilor (Retainer).

Totuși, poate fi o alternativă dacă întâmpini probleme cu vindecarea noului tău piercing sau cu materialele standard care cauzează iritații în mod constant. Spre deosebire de materialul acrilic, bioplasticul este hipoalergenic, cu un înveliș exterior antiaderent, ceea ce face și curățarea mult mai ușoară.

Cu adevărat, nu există niciun aspect negativ pentru a purta bioplastic, altul decât faptul că nu porți ceva fantezist, cum ar fi aurul sau argintul.

Verifică preț Piercinguri pentru nas AICI!

Silicon din clasa Implant (Implant-Grade Silicon)

Piercing pentru nas din silicon

Deși nu ar trebui să le utilizezi pentru piercing-uri nevindecate, acestea pot funcționa dacă ești sensibilă la metale sau nu ai succes cu alte materiale din oricare alt motiv. Siliconul este foarte moale și flexibil, ceea ce înseamnă că se va simți probabil mai confortabil, dar să te asiguri că este într-adevăr din clasa implant.

Dacă alegi siliconul, vei avea opțiunea de a alege între mai multe culori. Deoarece siliconul poate atrage praful și alte particule mai ușor decât alte materiale, asigură-te că îl cureți des.

Verifică preț Piercinguri pentru nas AICI!

Aur

Piercing pentru nas din aur

S-ar putea să crezi că orice aur poate fi purtat ca bijuterii, dar există anumite specificații de care trebuie să ții cont. Ai dori să porți doar aur de la 14K la 18K pentru piercinguri; asta dacă ești interesat de aur pur și de calitate, care nu va cauza probleme.

Orice sub 14K nu va fi suficient de pur și orice peste 18K va fi moale, ceea ce înseamnă că poate fi ușor zgâriat. Zgârieturile sunt o veste proastă pentru bijuteriile de nas, deoarece este ca și cum deschizi o ușă pentru bacterii și infecții. Singura teamă dacă folosesești aur sub 14K este că ar putea conține materiale suplimentare care vor fi iritante pentru piercing-ul tău.

De asemenea, aurul va avea un proces de curățare mai specific, care este de obicei doar apă și săpun.

Verifică preț Piercinguri pentru nas AICI!

Argint

Piercing pentru nas din argint

Argintul este în mod evident un material notoriu pentru bijuterii, similar cu aurul, dar argintul nu este o opțiune la fel de viabilă pentru un piercing nevindecat. Argintul este mai predispus la oxidare și înnegrire, ceea ce poate provoca alergii și alte neplăceri zonei cu piercing. Argintul de înaltă calitate, în general, nu trebuie să fie purtat prea mult timp, astfel încât să îl poți folosi de obicei pentru ocazii speciale.

În timp ce există inele de nas din argint pe piață, uneori nu este recomandat să porți argintul în zone cu mucus pentru prea mult timp. Bijuteriile din argint pe termen scurt sunt inofensive, dar bijuteriile din argint pe termen lung pot fi periculoase, mai ales dacă oxidarea are loc.

Verifică preț Piercinguri din argint pentru nas AICI!

Mărimea

Grosimea bijuteriei (în funcție de diametrul perforării)

Măsura bijuteriilor pentru corp se referă la grosimea articolului sau, cu alte cuvinte, la dimensiunea orificiului pe care l-a perforat profesionistul în piercing. Poți utiliza aceste informații pentru a cumpăra inele de nas adecvate. În timp ce dimensiunile mai mici pot părea prea mici față de gaura existentă și incomode, uneori poți forța o dimensiune mai mare, însă, doar dacă se întâmplă să cumperi una în mod accidental.

Mărimea bijuteriei pe care o vezi este cel mai probabil un număr. Cea mai obișnuită gamă este de la mărimea 12 la mărimea 22, dar reține, cu cât numărul este mai mare, cu atât este mai mică dimensiunea. De exemplu, un piercing de nas cu mărimea 20 este de 0,8 mm, în timp ce un piercing de mărimea (grosimea) 12 are 2 mm.

Așadar, dacă ești în căutarea a ceva extrem de minor și nu prea strălucitor, probabil că ai alege mărimea 20. Piercingurile mai mici pot fi, de asemenea, o alegere mai înțeleaptă dacă intenționezi să ai mai multe piercing-uri.

Lungime

Pe lângă grosime, vei dori, de asemenea, să acorzi atenție lungimii. Lungimea piercingului, de obicei prezentată în milimetri, va afecta confortul tău când la purtarea piercingului. Piercing-urile care sunt prea lungi îți pot jena, înțepa interiorul nasului și, în aceste situații, este recomandat să investești într-un inel de nas Fishtail (personalizat pe dimensiunea nasului tău).

Diametru

Diametrul se referă la dimensiunea inelelor de nas circulare (hoops) sau a barelor curbate sau în formă de potcoavă de la inelele de nas Horseshoe Barbells. Cele mai frecvente două dimensiuni sunt 5/16” și 3/8” sau 8 mm și respectiv 10 mm.

Cu toate acestea, poți adesea alege să ajungă la 9/16” și la 1/4”. Reține că inelele de nară sunt de obicei destinate să fie adaptate la forma și dimensiunea nării tale, dar cu ceva cum ar fi un inel de sept, te poți descurca și cu diametre mai mari.

 

Share:

WhatsApp
Facebook
Twitter
Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Peruci cu breton

27 de peruci cu breton

Perucile sunt o modalitate excelentă de a-ți schimba stilul părului. Celebritățile le poartă de ani de zile. Acum ar putea fi momentul să le încerci

Citește mai mult »
Tipuri de sutiene

21 de tipuri de sutiene

Începând cu anul 2000, tot felul de tipuri de sutiene au devenit mai moderne și mai confortabile, prin adăugarea de țesături, bretele sau alte caracteristici

Citește mai mult »
Pe trend

Articole care te-ar putea interesa:

Barbat poarta palarie Fedora

Pălării Fedora versus Pălării Trilby

Pălăriile Fedora și pălăriile Trilby au multe asemănări, dar variază și în unele dintre caracteristicile și trăsăturile lor. Nimic nu spune: „Bună, Frumoaso!” precum accesoriile

Este rochia o fusta

Este fusta o rochie?

Aflați diferența dintre o fustă și o rochie și cum să stilați fustele pentru a se potrivi cel mai bine cu silueta dvs. Cumpărăturile de

Tanara foloseste un burete lufa pentru baie

7 alternative la lufa (loofah)

Lufa reprezintă un instrument excelent pentru curățarea spatelui, a feței și a restului corpului. Este bine să cunoașteți diferitele tipuri de alternative la lufa care