32 tipuri de inele diferite

Tipuri de inele

De la inele simple de cocktail pentru a le purta la ocazii speciale, la inele de logodnă, întotdeauna importante, și seturi de nuntă, diferite tipuri de inele există de secole în mai mult de 30 de versiuni diferite, fiind cea mai populară piesă de bijuterie, care poate fi purtată atât de bărbați cât și de femei.

Inelele datează de aproape 5.000 de ani de când se crede că vechii egipteni au fost primii care au schimbat între ei inele care erau făcute din piele sau stuf țesut pentru a-și exprima dragostea și devotamentul unul față de celălalt. Ele au fost modelate într-un cerc, așa sunt sunt și acum, deoarece un cerc este văzut ca un simbol puternic.

Inelele sunt o bijuterie destul de comună și majoritatea oamenilor au cel puțin una. De la încheierea unui legământ în timpul unei ceremonii de nuntă, la inelul de logodnă care duce la o nuntă, inelele reprezintă o bijuterie clasică și frumoasă.

Primul meu inel a fost un inel cu piatra reprezentativă lunii în care m-am născut, pe care părinții mei mi l-au cumpărat când aveam șapte ani, de ziua mea. Am purtat inelul delicat placat cu aur cu piatra peridot care a reprezentat pentru mine luna August, oriunde m-am dus.

Primul inel de care îmi amintesc să fi fost mândră și care facea parte dintr-un trend uriaș când eram puștoaică, a fost un inel care reprezenta starea de spirit.

Prietenii mei și cu mine am avut unul pentru că dacă nu aveai un inel care reprezenta starea de spirit, nu aveai nimic. Au fost distractive, dar pe măsură ce am crescut, inelul purtat s-a transformat în inelul promisiunii unui iubit.

Și mai mai interesant să mergi cu părinții la magazinul de bijuterii sau să răsfoiești catalogul companiei alese de școala ta, să îți creezi și să îți comanzi propriul inel de absolvire.

Mulți oameni ar alege piatra lunii în care s-au născut ca piesa centrală a inelului lor de absolvire, dar eu nu am făcut-o. Ziua mea este în august și niciodată nu mi-a plăcut cu adevărat culoarea verde peridot care reprezintă acea lună, așa că am mers pe culoarea roz.

Cred că este mai reprezentativă pentru luna Octombrie, dar este o culoare frumoasă și mi-a plăcut foarte mult. În loc de banda comună placată cu argint, am ales o culoare roz-auriu și din moment ce am învârtit bagheta, o majoretă a fost plasată pe o parte a inelului, și un vultur dedesubtul pietrei, vultur care reprezenta mascota școlii mele.

Inelele pot fi distractive și incitante.

Un inel de promisiune reprezintă promisiunea unor lucruri mai serioase care vor urma, cum ar fi un inel de logodnă. Inelul de logodna are, de obicei, un fel de bandă pe care o puteți achiziționa odată cu el, care va deveni într-o zi verigheta din timpul ceremoniei, dar le puteți achiziționa, de asemenea, separat.

După nuntă, multe mirese optează pentru ca verigheta și inelul de logodnă să fie unite pentru a se asigura că nu se vor despărți, determinându-le să piardă unul dintre inele. Acest lucru ajută, de asemenea, la evitarea acumulării particulelor mici în zona dintre cele două inele.

De exemplu, dacă faceți o friptură din carne tocată și uitați să vă scoateți inelele mai întâi, nu veți avea o grămadă de hamburgeri blocați pe zonele interioare ale ambelor inele.

Mai jos este o listă cu descrieri a 32 de tipuri de inele diferite pentru a vă spori cunoștințele și aprecierea pentru una dintre cele mai frumoase și semnificative piese de bijuterii pe care le avem aproape, la îndemână și le putem achiziționa nu numai de la magazinele de bijuterii, ci și online și din multe alte magazine.

Verifică preț Inele pentru femei – diferite modele AICI!

Tipuri de inele – clasificare

Inelul cu piatră reprezentativă pentru luna nașterii

Inelele cu piatră reprezentativă pentru luna nașterii se mândresc cu o bandă de metal cu piatra care reprezintă luna de naștere a purtătorului sau lunile de naștere ale familiei lor. Acestea sunt folosite atât pentru bijuterii personalizate, cât și pentru o reamintire a zilei de naștere a fiecărei persoane din familie.

Există douăsprezece pietre care pot fi plasate în inelele reprezentative pentru luna nașterii, câte una pentru fiecare lună. De la granat pentru luna ianuarie la opal pentru luna octombrie, există o piatră care reprezintă fiecare lună a anului, pentru a cuprinde ziua specială a fiecăruia.

Verifică preț Inele pentru femei – diferite modele AICI!

 

Setul de mireasă

Un set de mireasă, de asemenea cunoscut sub numele de set de nuntă, include în mod obișnuit inelul de logodnă al unei mirese, împreună cu verigheta potrivită care îi este oferită mai târziu, în ziua nunții de către noul ei soț.

Ele pot fi achiziționate împreună și chiar lipite împreună de un bijutier pentru a se asigura că niciun inel nu este pierdut și pentru a împiedica resturile și particulele mici să rămână blocate între cele două inele.

Multe seturi de mireasa se potrivesc împreună pentru a forma un anumit tip de model care formează un inel superb și care indică celorlalți oameni că femeia care îl poartă,este căsătorită.

Unele seturi sunt simple și atemporale cu un inel de logodnă cu diamant Solitaire și o bandă simplă pentru verigheta din set sau se pot lăuda cu un singur diamant mai mare în mijloc înconjurat de diamante mai mici așezate în cerc.

Acest model poate fi semicerc sau un alt model până în ziua nunții, când cealaltă jumătate este plasată pe degetul miresei. Acest tip de inel este foarte simbolic, deoarece reprezintă dragostea și angajamentul unei căsătorii între două persoane.

Verifică preț Set de verighete din aur AICI!

Inelul antic

Un inel antic este un inel vechi de cel puțin 100 de ani și multe sunt și mai vechi, provenind din epoca Victoriană, Georgiană sau Edwardiană. Unele inele antice datează chiar din epoca Art Deco și sunt uimitor de unice și frumoase. Ca o mașină antică, există anumite criterii care trebuie îndeplinite pentru ca inelul să fie considerat un inel antic.

Inelele din perioada anilor 1920 au devenit de curând inele antice. Unele dintre aceste tipuri de inele sunt transmise de generații, într-o familie, iar altele pot fi achiziționate din diferite tipuri de vânzări, inclusiv vânzări imobiliare.

Verifică preț Inele cu model antic AICI!

Inelul de aniversare

Un inel aniversar este un inel dat de către un soț, altuia, pentru a semnifica și comemora o aniversare a nunții. În mod tradițional, cei mai mulți oameni preferă să primească un inel cu diamant, dar unii optează pentru turcoaz, smarald, jad, sau alte pietre care urmează să fie folosite în realizarea inelului.

Majoritatea reprezintă un set, format din doi pereți verticali metalici care sunt uniți, sau un set de trei pietre cu pronguri pe fiecare parte pentru a reprezenta trecutul, timpul prezent și viitorul.

Verifică preț Inele cu pietre prețioase AICI!

Inelul-bandă

Un inel-bandă poate fi reprezentat de un inel metalic simplu, fără ornamente suplimentare sau o bandă cu o gravură, anumite pietre sau alte lucruri care reprezintă ceva de care purtătorul lor este pasionat în viață.

Un inel-bandă poate fi la fel de simplu sau complex pe cât preferă purtătorul și poate conține aur, argint sau chiar titan.

Pe piața de astăzi, există chiar inele din rășină din plastic care oferă un stil mai artistic, inele-bandă din silicon, mult mai comfortabil de purtat și chiar inele din cauciuc.

Verifică preț Inele tip bandă AICI!

Inelul Claddagh

Inelul Claddagh este un inel istoric care vine din Irlanda. În perioada medievală, acest inel a fost oferit inițial ca inel de logodnă sau de nuntă. Un inel Claddagh înseamnă loialitate, prietenie și dragoste.

Este format dintr-o inimă care reprezintă dragostea, o coroană pentru loialitate și o pereche de mâini care reprezintă prietenia. Aceste tipuri de inele pot fi formate dintr-o bandă metalică simplă sau pot prezenta pietre prețioase în jurul benzii,care împodobesc întregul inel.

Verifică preț Inele Claddagh AICI!

Inelul Cluster

Un inel Cluster are o piatră principală în centrul inelului, cel mai adesea un diamant gamma Ann care este înconjurat de un halou de versiuni mai mici ale aceleiași pietre care se află în centru.

În vremurile anterioare, aceste tipuri de inele aveau un rubin sau un smarald, dar recent diamantele au revenit la modă și și-au ocupat locul ca piatră centrală a acestui frumos inel.

Verifică preț Inele cu piatră de diamant AICI!

Inelul de logodnă

Este minunat să primești un inel d logodnă de la cineva pe care îl iubești, deoarece înseamnă că acea persoană dorește să-și petreacă restul vieții cu tine. Odată ce accepți inelul, este de așteptat ca în cele din urmă să te căsătorești cu persoana care ți l-a dat și reprezintă în principiu acordul dintre cele două persoane.

În mod normal, este purtat pe degetul inelar stâng și va face parte dintr-un set de nuntă, în viitor. Există o serie de stiluri și caracteristici din care puteți alege atunci când este timpul să alegeți un inel de logodnă.

Verifică preț Inele de logodnă AICI!

Inelul de cocktail

În perioada prohibiției, de la începutul secolului al XX-lea, inelele de cocktail erau un simbol al faptului că femeia care le purta avea bogăție și putere. Aceste inele nu erau pentru uz zilnic, ci se purtau doar la ocazii speciale, purtat aproape întotdeauna pe mâna dreaptă.

Erau realizate dintr-o varietate de materiale și erau împodobite cu pietrele prețioase preferate de femei, de la rubine la diamante și turcoaz.

Verifică preț Inele de Cocktail AICI!

Inelul cu trei pietre

Inelul cu trei pietre conține trei pietre prețioase, așa cum sugerează și numele său.

Aceste inele sunt uneori oferite ca inel de logodnă sau inele oferite mamei și sunt foarte frumoase. Acest inel are trei pietre așezate peste partea superioară a inelului într-o varietate de modele diferite, în funcție de preferințe și, în mod normal, diamante, dar, de fapt, poate fi utilizat orice tip de piatră.

Verifică preț Inel cu trei pietre AICI!

Inelul contemporan

Cu linii curate, curbe delicate și un design elegant, un inel contemporan este mai minimalist în design și stil, este un inel care prezintă linii curate, design elegant și curbe grațioase. Aceste inele pot avea pietre prețioase, cum ar fi diamante sau rubine, și se înfășoară în jurul degetului, deși cele două capete ale inelului nu se întâlnesc.

Poate forma un design sau poate fi pur și simplu simplist. Este un inel foarte popular pe piața de astăzi în rândul tinerilor.

Verifică preț Inele contemporane AICI!

Inelul clasic Solitaire

Un inel Solitaire este un inel foarte simplist, cu o bandă metalică care prezintă o singură piatră la alegere, deși mulți oameni par să prefere un diamant. Acest tip de inel este oferit mai des decât altele, ca inel de logodnă.

Verifică preț Inele Solitaire AICI!

Inelul Halo

Având o singură piatră în centru înconjurată de pietre mai mici de același tip sau similare, un inel Halo este pur și simplu frumos, intră în componența multor seturi de nuntă. Inelul Halo are de cele mai multe ori diamante, iar Halo poate fi format prin alăturarea a două inele sau dintr-un singur inel.

Verifică preț Inele Halo AICI!

Inelul cu piatră laterală

Similar unui inel Solitaire, un inel cu  piatră laterală are o singură piatră așezată în centrul unei benzi, dar prezintă și câteva pietre mai mici pe partea laterală a benzii. Acest inel are mai multă strălucire și glamour decât un simplu inel Solitaire cu pietre care se asortează sau nu cu piatra centrală.

Puteți opta pentru a avea diferite pietre pe partea laterală a benzii, dacă preferați. Acesta este un inel superb și distractiv de purtat,oriunde te duci.

Verifică preț Inele cu pietre laterale AICI!

Inelul cu tăietură Princess

Un inel de logodnă cu piatră tăiată model Princess este unul dintre cele mai populare atunci când vine vorba de inele cu diamante. Are o piatră tăiată în formă de pătrat și are un profil piramidal, ceea ce îl face o alegere foarte populară pentru inele cu trei pietre, inele cu pietre laterale și inele Solitaire.

Captează lumina și o reflectă mai mult decât alte tăieturi,ceea ce reprezintă atracția acestui inel superb.

Verifică preț Inele cu piatră Princess AICI!

Inelul cu tăietură Cushion

Dispunând fie de o tăietură pătrată, fie dreptunghiulară, cu colțuri rotunjite, care se reduc în jos pentru a oferi un aspect reliefat pietrei prețioase, un inel de logodnă cu tăietură Cushion este în prezent unul dintre cele mai populare inele de pe piață.

Pentru a găsi un inel cu piatră tăiată model Cushion, fără a avea unul realizat pe comandă, puteți verifica locurile care vând inele antice și vintage împreună cu bijutierii dumneavoastră locali, deși multe magazine de bijuterii nu le comercializează.

Verifică preț Inele pentru femei – diferite pietre AICI!

Inelul Estate

Dacă un inel a fost purtat anterior și are un proprietar anterior, acesta poate fi considerat un inel Estate. În timp ce mulți oameni includ inelele vintage și pe cele antice în categoria inelelor Estate, majoritatea bijutierilor nu le vor mai numi așa, odată ce un inel va atinge vârsta de 30 de ani sau mai mult.

Replicile pot fi, de asemenea, considerate inele Estate. Întrebați-l pe bijutierul de la care faceți cumpărături detalii despre istoricul unui inel când îl vedeți marcat ca fiind așa, dacă nu sunteți sigur ce primiți.

Verifică preț Inele pentru femei – diferite pietre AICI!

Inelul Eternității

Un inel al Eternității este un inel care se mândrește cu un set de diamante care se înfășoară până la capăt pentru a reprezenta iubirea eternă. În timp ce mulți oameni consideră că aceste inele sunt similare cu verighetele, ele nu sunt, deoarece verigheta poate avea pietre prețioase pe o porțiune,dar nu pe toată suprafața,așa cum are acest inel.

De cele mai multe ori, un inel al Eternității va avea diamante rotunde, dar sunt folosite și alte tăieturi și pietre prețioase. Acest inel reprezintă un cadou minunat pentru ocazii speciale, inclusiv o aniversare sau nașterea unui copil.

Verifică preț Inele Eternity AICI!

Verigheta

Verigheta a fost creată ca un inel foarte simplu pe care un bărbat să-l poarte pentru a semnifica faptul că este căsătorit sau logodit. În zilele noastre, atât bărbatul, cât și femeia, într-o ceremonie de nuntă, își oferă reciproc o verighetă pentru a semnifica dragostea lor veșnică unul pentru celălalt.

Aceste inele pot fi simple și realizate din metal solid sau alte materiale, inclusiv rășină de plastic și cauciuc. Multe dintre versiunile pentru femei au pietre prețioase, inclusiv diamante, încorporate în inel care, atunci când sunt puse împreună cu inelul de logodnă, creează un model anume.

Verifică preț Inele tip verighetă AICI!

Inelul flexibil

Inelele flexibile nu sunt inele obișnuite și nu sunt realizate din metal solid ca cele mai multe inele. Acestea sunt proiectate folosind legături plate, interconectate, care se vor mișca și flexa cu mișcarea degetului. Unele dintre aceste inele sunt complet flexibile în jurul întregii benzi, în timp ce altele sunt flexibile doar într-o parte a benzii.

Aceste inele sunt o opțiune excelentă pentru persoanele care au afecțiuni medicale care provoacă durere și umflarea degetelor, astfel încât inelul să se adapteze la schimbări și să nu devină prea strâmt.

Verifică preț Inele din rășină – diferite modele AICI!

Inelul Gimmel (geamăn)

Format din două până la trei legături care se conectează împreună pentru a forma un cerc solid, inelul Gimmel era foarte popular demult, în zilele Angliei Elisabetiene și a fost o dată menționat ca inel comun.

Acestea erau folosite ca inele de legământ în acea perioadă de timp când fiecare persoană purta o parte din el, până la nuntă, atunci când le uneau. Pentru inelele cu trei verigi, un martor păstra a treia piesă până în ziua ceremoniei de nuntă.

Verifică preț Inele pentru femei – diferite modele AICI!

Inelul pepită

Considerat în mare parte un inel de bărbat și chiar folosit ca inel de logodnă pentru bărbați, inelul pepită este în mod normal realizat dintr-o bandă de aur cu o textură aspră, stâncoasă pe partea de sus.

Aceste inele sunt realizate din aur cel mai adesea și sunt foarte simple în designul lor, deși unele se laudă cu diamante și alte pietre în compoziția lor. Ele sunt foarte populare ca inel de logodnă de bărbat și în zilele noastre.

Verifică preț Inele pentru femei – diferite modele AICI!

Inelul Mamei

Inelul unei mame este un cadou foarte popular pentru mame și bunici, în special de Ziua Mamei. Inelul este creat în diferite variante și încorporează pietrele de naștere ale copiilor și / sau nepoților femeii. Pietrele din naștere reprezintă atât copiii care sunt încă în viață cât și cei care au murit.

Pietrele pot fi așezate într-o singură bandă sau mai multe benzi care pot fi alăturate și pot conține, de asemenea, numele copiilor și nepoților femeii, gravate lângă fiecare piatră de naștere. Acesta este un inel foarte special, care este râvnit de multe femei din întreaga lume.

Verifică preț Inele pentru femei – diferite modele AICI!

Inelul care indică starea de spirit

Un inel care arată starea de spirit este o opțiune distractivă atunci când vine vorba de bijuterii. Aceste inele prezintă un tip special de cristal lichid în centrul inelului, care își schimba culorile în funcție de temperatura degetului persoanei, despre care se spune că indică starea de spirit a persoanei.

Aceste inele pot reprezenta o bandă simplă sau o bandă cu o piatră, iar unele au chiar gravuri sau alte modele pentru a-și îmbunătăți și mai mult aspectul și stilul.

Verifică preț Inele care indică stare de spirit AICI!

Inelul Posy (gravat)

Tradițional, un tip de inel care se oferea în cuplurile care se curtau în timpul secolului al 17-lea, atât în Anglia și Franța, inelul Posy este un inel simplu inel de aur, care conține un anumit tip de inscripție, fie pe exteriorul sau în interiorul benzii.

Pentru mulți oameni care poartă acest tip de inel, inscripția este extrem de importantă pentru ei și aproape și dragă inimii lor.

Verifică preț Inele gravate AICI!

Inelul promisiunii

Un inel al promisiunii este oferit unui iubit sau unei iubite ca un simbol al angajamentului într-o relație. Mulți tineri consideră că este o promisiune a unei căsătorii cu persoana respectivă într-o zi, în viitor, în esență fiind inelul oferit înainte de inelul de logodnă.

De asemenea, poate însemna pur și simplu că o persoană își exprimă fidelitatea față de cealaltă, în relația lor.

Verifică preț Inele pentru cupluri AICI!

Inelul vintage

Asemănător cu un inel antic, un inel vintage este mai vechi și a fost în mod normal deținut și purtat de alții în trecut. Pentru a fi considerat un inel vintage, totuși, inelul trebuie să aibă între 30 și 100 de ani. În prezent, inelele care au fost căutate și purtate în anii 1920 se apropie de pragul de 100 de ani.

Verifică preț Inele Vintage pentru femei AICI!

Inelul puzzle

Inelele puzzle sunt foarte distractive, deoarece acestea vă oferă atât ceva care vă provoacă creierul, cât și o bijuterie. Ele sunt alcătuite din benzi interconectate pe care le puteți îndepărta și apoi așeza din nou împreună într-un model care vă place și care vă bucură . Ele sunt formate în mod normal, din două sau mai multe bucăți cele mai multe având șase bucăți.

Verifică preț Inele Puzzle AICI!

Inelul semi-montat

Un inel semi-montat este o opțiune excelentă pentru cineva care are deja o piatră prețioasă, dar vrea să-o pună într-o montură, deoarece inelul semi-montat are slotul pentru piatră și pietrele prețioase de pe margine, dar fără a avea o piatră principală . Puteți alege ce montură vă place,să fie așezată în acest inel.

Verifică preț Inele cu model dublu AICI!

Inel sigiliu

Inelele sigiliu au fost create ca o opțiune, cu mai multe decenii în urmă, când mulți oameni nu puteau citi suficient de bine pentru a putea semna documente importante. De-a lungul anilor, ele s-au transformat într-un simbol al statutului oamenilor puternici și bogați și sunt populare pentru simțul stilului pe care îl oferă.

Aceste inele sunt formate din benzi din metal cu inițialele obișnuite gravate într-o porțiune plată, așezată în partea de sus a inelului.

Verifică preț Inel sigiliu AICI!

Inelul rotativ antistres

Inelele care se rotesc sunt realizate din două benzi dintre care una reprezintă o bandă fixă, în timp ce cealaltă bandă este așezată deasupra acesteia și se poate roti în jurul degetului.

Acest tip de inel este foarte util pentru persoanele care prezintă simptome de anxietate sau sindrom de stres post-traumatic, deoarece le oferă ceva asupra căruia să se concentreze atunci când se simt stresate.

Verifică preț Inele antistres – diverse modele AICI!

Inelul suprapus

Un inel suprapus este caracterizat de mai multe inele foarte subțiri pe care le puteți suprapune unul peste celălalt pentru a forma un inel mai lat, pentru un aspect îndrăzneț și un mod distractiv de a purta bijuteriile.

Aceste inele sunt disponibile într-o serie de modele și puteți amesteca și potrivi cu alte inele de suprapunere, pentru un aspect foarte diferit, ca stil. Aceste inele sunt grozave pentru bărbați sau femei și foarte populare în rândul adolescenților.

Verifică preț Inele suprapuse AICI!

5 întrebări frecvente despre inele

Cum știu că mi se potrivește un inel?

Un inel ar trebui să stea confortabil în jurul bazei degetului, fără a sta bombat și nu ar trebui să lase nici un semn  . Pentru a verifica dacă se potrivește corect, pur și simplu împingeți inelul în sus din partea de dedesubt a acestuia și vedeți dacă există un spațiu mic între inel și deget pentru a vă asigura că există suficient spațiu.

Ce se întâmplă dacă un inel nu se potrivește corect?

Dacă primiți un inel cadou și nu se potrivește corect, îl puteți duce la un bijutier pentru a-l redimensiona pentru a se potrivi corect degetului. Cel mai comun tip de inel adus bijutierilor pentru a fi redimensionat este inelul de logodnă, deoarece cel care dă inelul poate să nu știe dimensiunea inelului destinatarului.

Redimensionarea unui inel îl devalorizează?

Dacă trebuie să vă duceți inelul la un bijutier pentru redimensionare, nu vă faceți prea multe griji cu privire la afectarea valorii inelului. Acest tip de reparație este de obicei nedetectabil și inelul va avea în continuare toate semnele și caracteristicile sale originale.

În cazul în care inelul este redimensionat pentru a avea o dimensiune medie, poate valora un pic mai mult decât valora înainte ca redimensionarea să fi avut loc.

Pe ce deget poți purta un inel fratern?

Un inel fratern este purtat în mod normal pe degetul arătător al bărbatului. Dacă inelul este mai lat și mai voluminos, poate fi purtat chiar și pe degetul mare al bărbatului.

Ce înseamnă pavé în domeniul bijuteriilor?

În timp ce acest termen poate fi uneori confundat cu cuvântul pavaj, ceea ce înseamnă pavaj stradal în limba franceză, atunci când vine vorba de bijuterii, pavé se referă la efectul frumos de pavare a suprafeței unui anumit tip de bijuterii cu multe diamante mici.

Acest lucru se face în mod normal, de către un bijutier, făcând găuri direct în metalul inelului apoi montând și fixând diamantele în aceste găuri, cam în același fel în care așezi pietre pentru a face un trotuar. Creează un efect vizual superb, care este atrăgător și uimitor. Cu siguranță va întoarce niște capete.

Verifică preț Inele de logodnă – diferite modele AICI!

Share:

WhatsApp
Facebook
Twitter
Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce este Twillul

Ce este Twillul?

Ce este Twillul? Twillul este un tip de țesătură. Este folosit pentru a realiza multe tipuri de materiale, printre care denim, flanela si chino. Țesătura

Citește mai mult »
Pe trend

Articole care te-ar putea interesa:

Barbat poarta palarie Fedora

Pălării Fedora versus Pălării Trilby

Pălăriile Fedora și pălăriile Trilby au multe asemănări, dar variază și în unele dintre caracteristicile și trăsăturile lor. Nimic nu spune: „Bună, Frumoaso!” precum accesoriile

Este rochia o fusta

Este fusta o rochie?

Aflați diferența dintre o fustă și o rochie și cum să stilați fustele pentru a se potrivi cel mai bine cu silueta dvs. Cumpărăturile de

Tanara foloseste un burete lufa pentru baie

7 alternative la lufa (loofah)

Lufa reprezintă un instrument excelent pentru curățarea spatelui, a feței și a restului corpului. Este bine să cunoașteți diferitele tipuri de alternative la lufa care