Ar trebui să porți coliere lungi sau scurte cu bluze (topuri) cu decolteu în forma literei V?

Tanara poarta un coliere alaturi de o bluza cu decolteu in V

Iată o privire mai atentă asupra modului în care ar trebui să porți coliere cu bluze cu decolteu în anchior sau în forma literei V. Lungimea corectă a colierului nu numai că vă va flata decolteul, ci și aspectul general.

Colierele purtate cu bluze cu decolteu în V vă pot scoate în evidență gâtul, bustul și partea superioară a corpului într-un mod care atrage oamenii spre voi. Vă avertizez totuși să vă asigurați că aceste coliere cad la lungimea corectă. În caz contrar, ai putea experimenta situații stânjenitoare de modă.

Verifică preț Coliere damă – diverse modele AICI!

Ce îmi place atunci când port un colier cu un top cu decolteu in V

Acest exemplu de colier purtat cu un top cu decolteu în V are sens pentru mine. Este subtil. Nu afectează frumusețea naturală a unei persoane atunci când aceasta îl poartă. De asemenea, are un aspect strălucitor care vine din purtarea de bijuterii metalice în lumină. Putem vedea acest lucru cu orice culoare de metal, inclusiv argint, aur, bronz, platină sau alt metal.

Eu cred în coliere stratificate. Dacă sunt purtate cu un decolteu anchior, totuși, cred că lanțurile ar trebui să rămână deasupra țesăturii și nu sub ea. Nu toată lumea va fi de acord cu mine, dar așa simt eu.

Uneori, când vine vorba de purtarea unui colier cu decolteu în V, colierul poate oferi un accent subtil. Scoate tot ce este mai bun din porțiunea corpului de la gât până la bust, de exemplu, adică un decolteu fabulos.

Uneori, combinarea chokere-lor (coliere la baza gâtului sau în jurul gâtului) cu un lanț lung cu lungimea până aproape de țesătura bluzei cu decolteu anchior oferă un aspect unic, estetic. Un colier poate scoate în evidență punctele importante ale corpului unei persoane de la gât până la punctul bustului, unde țesătura apare pentru prima dată.

Verifică preț Coliere damă – diverse modele AICI!

Despre ce am „sentimente amestecate”

Dacă ar fi să văd pe cineva purtând un colier care are toate cele patru straturi prezentate în fotografia de mai sus, m-aș mira un pic.

Cred că stratificarea colierelor de diferite lungimi poate acoperi spațiul gol dintre baza gâtului și bluza purtată dedesubt. Cu toate acestea, a purta prea multe lanțuri împreună poate părea exagerat.

Verifică preț Coliere damă – diverse modele AICI!

Ce nu-mi place

„Dacă vreau să adaug puțin mai mult, aș adăuga un pandantiv mai lung, cum ar fi Rebel Pendant, pentru a conferi mai multă atractivitate look-ului simplu de tricou și blugi. O parte din colier pentru a atinge pielea, cealaltă pentru a atinge țesătura topului. Totul este despre stratificare.”

Ashley Danielle pare să creeze un precedent pentru stratificarea colierelor. Înțeleg ideea de colier care să ajungă până sub linia de țesătură a rochiilor, cămășilor sau a altor ținute.

Cu toate acestea, nu cred că lanțurile purtate în jurul gâtului ar trebui să ajungă dincolo de pielea prezentă sub linia gâtului chiar în decolteu, sub țesătura bluzei.

De asemenea, nu sunt sigură că aș purta un colier pătrat care s-ar întinde pe partea din față a pieptului meu. Dacă are prea multe pietre prețioase prea aproape de decolteu, poate părea prea strălucitor.

Dacă porți o astfel de piesă, asigură-te că este singura bijuterie pe care o porți, cu excepția cazului în care vorbim de niște cercei mici cu șurub sau o brățară subțire la o mână.

Este rândul tău să experimentezi

Nu mă aștept să vă placă toate alegerile mele. De asemenea, nu vreau să te simți prost dacă ție îți place ceva ce mie nu-mi place. Prin urmare, vă încurajez să experimentați purtarea colierelor cu bluze și alte tipuri de topuri cu decolteu în forma literei V. Ofer sfaturi suplimentare doar pentru a vă permite să explorați pe cont propriu.

Pentru început, asigură-te că porți un colier suficient de lung încât să nu fie prea lung și să dispară sub bluza ta cu decolteu în V. Vrei ca oamenii să-ți poată vedea colierul. Unele coliere ajung prea jos și rămân ascunse sub materialul unui top.

Dacă ai un bust generos, asigură-te că acel colier pe care îl porți nu este prea scurt si nu va ajunge să arate ca un choker. Este posibil ca oamenii care se uită la tine să nu observe. La urma urmei, ai putea purta cel puțin un lanț suplimentar pentru a echilibra spațiul pielii dintre gât și vârful liniei bustului.

De asemenea, puteți experimenta cu diferite tipuri de coliere: pandantive, lănțisoare/lanțuri și coliere mari, tip statement. Purtarea lor cu o bluză cu decolteu în V te va ajuta să scoți în evidență toate bijuteriile pe care le ai.

Verifică preț Coliere damă – diverse modele AICI!

Ultima mea remarcă privind colierele purtate cu decolteuri în forma literei V

Asigură-te că alegi un colier pentru bluza ta cu decolteu în V care să-ți completeze aspectul general, mai degrabă decât să intre în competiție cu acesta. De asemenea, trebuie să se vadă deasupra liniei bustului, cu unele excepții.

Știu că unele surse recomandă purtarea colierelor stratificate cu topuri cu decolteu în V deasupra și sub decolteul din material textil. Eu nu.

Prefer ca bijuteriile pentru gât să apară deasupra decolteului, cu excepția cazului în care port bluze cu decolteu la baza gâtului (crew neck), care nu oferă expunerea unui decolteu în V.

Dacă văd mai multă țesătură decât piele, atunci aș accepta coliere mai lungi decât linia decolteului. În caz contrar, cred că bijuteria, colierul în cazul nostru, ar trebui să rămână deasupra decolteului.

Verifică preț Coliere damă – diverse modele AICI!

Share:

WhatsApp
Facebook
Twitter
Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Leggings (colanți) vs. Jeggings

Leggings (colanți) vs. Jeggings

Iată o comparație cuprinzătoare între mult îndrăgitele jambiere și jeggings, prezentând avantajele și dezavantajele acestora, astfel încât să puteți face o alegere în cunoștință de

Citește mai mult »
Pe trend

Articole care te-ar putea interesa:

Barbat poarta palarie Fedora

Pălării Fedora versus Pălării Trilby

Pălăriile Fedora și pălăriile Trilby au multe asemănări, dar variază și în unele dintre caracteristicile și trăsăturile lor. Nimic nu spune: „Bună, Frumoaso!” precum accesoriile

Este rochia o fusta

Este fusta o rochie?

Aflați diferența dintre o fustă și o rochie și cum să stilați fustele pentru a se potrivi cel mai bine cu silueta dvs. Cumpărăturile de

Tanara foloseste un burete lufa pentru baie

7 alternative la lufa (loofah)

Lufa reprezintă un instrument excelent pentru curățarea spatelui, a feței și a restului corpului. Este bine să cunoașteți diferitele tipuri de alternative la lufa care