15 tipuri de închizători pentru cercei și alte informații interesante

Tipuri de închizători pentru cercei

Purtați cercei la locul lor și verificați diferitele tipuri de închizători de cercei dacă aveți găuri în urechi. Aflați care sunt închizătorile de cercei cele mai ușor de purtat, cele mai durabile, cele mai ieftine și cele mai sigure pentru a vă menține cerceii ferm în poziție.

Ira Carlin din Toronto, cunoscut și sub numele de The Earring Doctor – doctorul de cercei, a inventat închizătoarea cu disc din plastic pentru cercei în 1984. Cunoscut sub numele de „Le Disc”, acest suport din plastic a provocat o dezbatere online în anul 2015 cu privire la dacă ar trebui purtat.

Carlin însuși a soluționat Marea Dezbatere a Cerceilor când a clarificat că oamenii ar trebui „să îl poarte”.

Discul din plastic pentru fixarea cerceilor pe ureche a avut un scop funcțional: stabilizarea cerceilor atunci când aceștia sunt prea grei pentru urechi. Experții în bijuterii au explicat, de asemenea, că „cu cât cercelul este mai mare, cu atât acestea este mai stabil și mai sigur la purtare”.

În plus, protecția din plastic împiedică gaurile din ureche să-și modifice forma și să se lărgească.

Tipuri de închizători pentru cercei

Închizătoare cu clipsuri (Clip Earrings)

Închizătoare cu clipsuri (Clip Earrings)

Acești cercei sunt creați pentru persoanele care nu au găuri în urechi. Aceștia constau de obicei dintr-o clemă/clips atașată la o balama, care se fixează pe lobul urechii, astfel încât cercelul să rămână în poziție.

Uneori, oamenii poartă acest tip de cercel, chiar dacă au găuri în urechi, cel mai vizibil exemplu include purtarea de bijuterii mari, care tind să fie destul de mari și oarecum grele. Piesele extra-grele pot deteriora sau chiar întinde lobul urechii din cauza greutății lor, dar cerceii cu clipsuri împiedică acest lucru.

Verifică preț Cercei de lux diferite modele AICI!

Închizătoare cu clipsuri franceze sau tip omega

Închizătoare cu clipsuri franceze sau tip omega

Denumite și închizătoare clip Omega, clipsurile franceze pot fi purtate atât cu cercei pentru urechi perforate, cât și neperforate. Aceștia au o clemă care prinde ferm lobul urechii și se găsesc frecvent la cerceii care au pietre prețioase.

La unii cercei prevăzuți cu clipsuri franceze, există un șurub care se fixează pe spate pentru o fixare și mai fermă. În esență, există o tijă atașată la secțiunea superioară a cercelului și o clemă cu o gaură în ea prin care trece tija pentru închidere și fixare.

Verifică preț Cercei de lux diferite modele AICI!

Închizătoare cu tortițe sau cârlige africane

Închizătoare cu tortițe sau cârlige africane

Numite de asemenea și cârlige de pește, acest tip de închizătoare este de obicei atașat la capătul cerceilor destul de grei, cum ar fi cerceii în formă de lacrimă, iar greutatea cerceilor îi menține în poziție după ce cârligul este introdus în gaura urechii.

Închizătorile despre care vă vorbesc sunt cârlige de metal subțire curbate care se potrivesc prin ureche, dar care nu necesită niciun fel de închidere, deoarece sunt suficient de lungi pentru a-și face treaba singure. În plus, cârligele sunt de obicei destul de lungi, deoarece astfel vă asigurați că cerceii rămân la locul lor.

Verifică preț Cercei de lux cu cârlige AICI!

Închizătoare Jumbo (Jumbo Earring Backs)

Închizătoare Jumbo (Jumbo Earring Backs)

De obicei realizate din plastic, acestea sunt închizători rotunde și mari care arată ca niște discuri și, de îndată ce le fixați, aplatizează lobul urechii și fac ca cercelul să rămână uniform în poziție. Mulți oameni poartă aceste închizători în locul altora, datorită modului în care fac să arate cerceii.

În plus, aceste închizători sunt unele dintre cele mai comode închizători de purtat, deoarece sunt realizate în mod normal din plastic, iar cele din plastic transparent au avantajul suplimentar de a nu fi vizibile, facilitând purtarea lor cu cercei de toate dimensiunile, formele și culorile. De asemenea, sunt disponibile în cauciuc în loc de plastic, în multe cazuri.

Verifică preț Cercei de lux diferite modele AICI!

Închizătorile cu tijă La Pousette (La Pousette Backs)

Închizătorile cu tijă La Pousette (La Pousette Backs)

Aceste închizătoare sunt special concepute cu o tijă care are creat un mic spațiu adâncit pe ea, deci chiar dacă alunecă, tija se va bloca în spațiul adâncit și nu va cădea. Închizătoarea are un mecanism cu arc care este activat prin presiune, iar modul în care funcționează este simplu.

Apăsați în același timp ambele capete ale închizătorii care se deschide pentru a permite inserarea pe tijă. Dacă doriți să scoateți cerceii, pur și simplu apăsați capetele din nou și scoateți tija, iar aceasta se va desprinde imediat.

Verifică preț Cercei de lux cu tijă AICI!

Închizătorile cu tortițe cu tijă și zăvor Latch Backs

Închizătorile cu tortițe cu tijă și zăvor Latch Backs

Utilizate mai ales pentru cercei grei, cum ar fi cercurile și cei care atârnă, aceste închizători sunt prevăzute cu o tijă rabatabilă care se fixează într-un spațiu deschis metalic. Forma spațiului în care se fixează tija variază în funcție de model.

Acest spațiu în care se prinde tija are de obicei formă de buclă sau formă de U, astfel încât închizătoarea are un aspect simplu – o tijă scurtă care se potrivește cu ușurință într-un anumit tip de buclă.

Verifică preț Cercei de lux cu tortiță, tijă și zăvor AICI!

Închizătorile cu tortițe cu arc/pârghie Lever Backs

Închizătorile cu tortițe cu arc/pârghie Lever Backs

La fel ca sistemul de închidere cu zăvor, aceste închizători constau dintr-o tijă rabatabilă și un sistem de prindere metalică, care se fixează împreună, iar modul în care se prinde tija poate avea mai multe tipuri.

Deși închizătoarea cu zăvor Latch Backs sau cea Saddlebacks au, de obicei, spațiul de prindere în formă de buclă sau în formă de U, prinderile tortițelor cu arc Lever Backs sunt realizate de obicei dintr-o pârghie și un arc care se prind împreună pentru a închide cercelul.

Acest tip de închidere face în esență o buclă, și are o mică gaură la capătul buclei, unde este fixat restul cercelului (bijuteria și multe altele), iar astfel se închide cercelul.

Verifică preț Cercei de lux cu tortițe AICI!

Închizătorile cu tortițe cu șurub fără înșurubare tip Push Backs

Închizătorile cu tortițe cu șurub fără înșurubare tip Push Backs

Acestea sunt numite tortițe cu șurub, cu tijă sau tip fluture. Acestea sunt închizători standard, mai ales atunci când vine vorba de cerceii stud de bază (cu bobiță sau piatră pe ureche).

Ele sunt în formă de fluture și sunt realizate dintr-un material subțire, cu o mică gaură în mijloc în care intră cercelul după ce tija acestuia este plasată în piercingul urechii, conferindu-i o potrivire foarte confortabilă.

De asemenea, puteți cumpăra doar închizătoarea, dacă doriți, ceea ce este obișnuit, deoarece este ușor să pierdeți aceste mici piese cu care prindeți cerceii în ureche.

Verifică preț Cercei de lux cu tijă AICI!

Închizătorile tip Saddlebacks

Închizătorile tip Saddlebacks

Închizătorile tip Saddlebacks sunt similare cu închizătorile Latch Backs și Lever Backs, deoarece constau dintr-o tijă rabatabilă și o prindere metalică care se fixează una în alta, închizătoarea fiind disponibilă în diferite tipuri.

Totuși, în cazul închizătorii Saddlebacks, prinderea este de obicei fie în formă de U, fie în formă de buclă. Închizătoarea se așează de obicei pe partea superioară a cercelului și tija, care poate fi în formă de semicerc, se potrivește în interiorul unei mici găuri, și astfel cercelul este închis.

Verifică preț Cercei rotunzi cu închizătoare AICI!

Închizătorile cu tortițe cu șurub tip Screw Posts

Închizătorile cu tortițe cu șurub tip Screw Posts

Închizătorile cu șurub Screw Posts sunt asemănătoare cu închizătorile cu șurub tip Push Backs și sunt adesea folosite pentru cercei stud (cu bobiță sau piatră) mai scumpi, cum ar fi diamantele, deoarece fac fixarea cercelului mai sigură. Tija unui cercel cu șurub de acest tip are o canelură care se înșurubează și se deșurubează de pe tijă și, deoarece astfel se fixează bine, nu va cădea și nu se va desface sau lărgi.

Când privești cercelul, poate arăta ca o închidere obișnuită de tip Push Back, dar în loc să-l împingi șurubul pe tijă pentru a fixa cercelul, îl înșurubezi, ceea ce înseamnă că este puțin mai sigur decât o fixare obișnuită cu închidere Push Back.

Verifică preț Cercei de lux cu șurub AICI!

Materiale pentru închizătorile cerceilor

Închizători de aur

Închizători de aur

Aurul este unul dintre cele mai importante metale existente în prezent și dintr-un motiv bine întemeiat. Aurul nu numai că este foarte atrăgător, dar este și foarte dur și, prin urmare, este perfect pentru închizătorile cerceilor.

Aurul de 24K este considerat aur „pur” și, cu bijuterii, cum ar fi închizătorile cerceilor, acest tip de aur este în mod normal în amestec cu alte aliaje, ceea ce, de fapt, scade calitatea sa de carate; de exemplu 10K, 14K, 18K sau 22K.

Caratele inferioare conțin întotdeauna mai mult cupru, argint, paladiu sau alte tipuri de metale de bază, cuprul fiind cel mai comun metal de bază utilizat astăzi. Închizătorile cerceilor din aur galben de 18K au o culoare caldă plăcută, iar aurul galben de 14K este mai deschis la culoare și mai strălucitor decât alte tipuri de aur.

Aurul este, de asemenea, popular, deoarece asigură siguranță și durabilitate pe viață, făcându-l ingredientul perfect pentru realizarea închizătorilor cerceilor.

Verifica preț cercei de lux din aur/placați cu aur AICI!

Închizători de plastic

Închizători de plastic

Plasticul folosit în închizătorile cerceilor este de obicei plastic moale, transparent, iar închizătorile pot avea mai multe dimensiuni și forme. Ele sunt moi și flexibile, dar încă suficient de solide pentru a-și face treaba pe care o au de făcut.

Închizătorile de plastic ale cerceilor sunt uneori foarte mici, cum ar fi cele utilizate pentru închizătoarea tip cârlig de pește, sau foarte mari, cum ar fi cele utilizate pentru cerceii  foarte mari.

Închizătoarea de plastic este, de asemenea, recomandată atunci când doriți un aspect subtil, în care închizătoarea să nu fie deloc vizibilă, ceea ce înseamnă că cercelul în sine este mai accentuat și cel care iese în evidență.

Verifică preț Cercei de lux AICI!

Închizători de cauciuc

Închizători de cauciuc

Închizătorile de cauciuc sunt similare cu cele din plastic și ambele oferă avantajul de a fi fabricate într-o varietate de dimensiuni și de a fi transparente, astfel încât acestea sunt abia vizibile. Cauciucul utilizat este un tip de cauciuc robust, dar suficient de flexibil pentru a putea manipula cerceii cu ușurință.

De fapt, închizătorile de cauciuc și închizătorilor de plastic ale cerceilor sunt foarte asemănătoare și adesea purtătoarea lor nu va ști niciodată din ce material sunt compuși cerceii. Sunt, de asemenea, un tip de închizători de cercei foarte ieftin, ceea ce le face perfecte pentru cei care caută bijuterii atractive, dar ieftine.

Verifică preț Cercei de lux AICI!

Închizători de argint

Închizători de argint

Deși nu este întotdeauna la fel de durabil ca alte metale, argintul și argintul sterling sunt foarte des utilizate la confecționarea închizătorilor pentru cercei. Cel mai popular tip de argint este argintul în aliaj cu 7,5% la cupru, iar acest tip de argint este la exterior, cercelul fiind placat cu argint, astfel încât bijuteria să aibă un aspect luminos și strălucitor.

Unul dintre motivele pentru care argintul sterling este atât de popular este că poate fi transformat cu ușurință într-o varietate de forme și modele, datorită moliciunii și flexibilității sale. Dezavantajele sale includ faptul că este ușor de zgâriat sau deteriorat și nu este de obicei la fel de solid precum titanul, aurul și oțelul inoxidabil.

Cu toate acestea, atunci când căutați bijuterii ieftine de orice tip, acestea au adesea argintul sau argintul sterling ca principală componentă, astfel încât aceste tipuri de închizători de cercei sunt întotdeauna accesibile ca preț.

Verifică preț Cercei de lux din argint AICI!

Închizători din oțel inoxidabil

Închizători din oțel inoxidabil

Denumite și închizători din oțel chirurgical, acestea sunt închizători de cercei foarte rezistent, care au calitatea de a fi hipoalergenice (nu produc alergii).

Oțelul inoxidabil este în esență o combinație de diverse aliaje și calități, iar una dintre cele mai interesante caracteristici ale oțelului inoxidabil este aceea că este utilizat și în domeniul biomedical pentru diverse aplicații, mai ales datorită rezistenței sale.

În plus față de cercei, dacă achiziționați bijuterii pentru orice tip de piercing, nu doar al urechii, acestea sunt fabricate de obicei din oțel inoxidabil.

Verifică Cercei de lux AICI!

Câteva lucruri interesante despre cercei

Câteva lucruri interesante despre cercei

Cerceii există de foarte mult timp

Cerceii nu sunt tocmai un produs nou. De fapt, arheologii au dezgropat cercei vechi de 2.000 de ani, așa că există cercei de foarte mult timp. Chiar și în trecut, existau culte și religii care includeau purtarea de bijuterii pentru urechi ca parte a anumitor ceremonii, în special ceremonii legate de atingerea maturității.

De fapt, unele tradiții legate de vârsta maturității includeau străpungerea urechilor și, se pare, chiar și soldații Imperiului Persan purtau cercei când mergeau la luptă. De cel puțin 2.000 de ani, cerceii au făcut parte din viața oamenilor de pe tot globul.

Deopotrivă, bărbații au iubit cerceii, de secole

Cu câteva secole în urmă, mai mulți bărbați decât femei purtau cercei. În America, înainte de sosirea bărbatului alb, bărbații nativi americani purtau cercei destul de des, nu numai în anumite ceremonii, ci și în viața de zi cu zi.

De fapt, la un moment dat în istorie, era foarte obișnuit ca poeții să poarte cercei circulari și este acceptat de majoritatea experților că William Shakespeare însuși purta acest tip de cercei. Deși atât bărbații, cât și femeile au purtat cercei de-a lungul istoriei, este sigur că bărbații i-au purtat mai întâi și pentru o perioadă mult mai lungă decât i-au purtat ​​femeile.

Piercing-urile pe care oamenii și le făceau singuri

La sfârșitul anilor 1950, găurile în urechi au devenit foarte populare, dar abia un deceniu mai târziu majoritatea magazinelor de bijuterii au început să ofere servicii de piercing. Prin urmare, multe adolescente au căutat să-și facă singure găuri în urechi.

O practică obișnuită era să țineți lobul urechii între două cuburi de gheață până când amorțea, apoi se folosea un ac pentru a face o gaură în lobul urechii.

Unii oameni țineau un cartof sau un alt obiect în partea din spate a lobului urechii pentru ca acul să găsească un punct de oprire, dar chiar dacă puneau cerceii și acul în alcool pentru a le „steriliza”, acesta nu este tocmai cel mai sigur mod de a vă face găuri în urechi.

Găurile în urechi făcute de profesioniști sunt întotdeauna cea mai inteligentă opțiune și, din fericire, în prezent, locurile care oferă acest serviciu sunt extrem de accesibile.

Cerceii au fost folosiți pentru a simboliza o mulțime de lucruri diferite

Purtarea cerceilor a fost folosită pentru a simboliza apartenența la anumite triburi, preferința sexuală a unei persoane, anumite credințe religioase și chiar statutul social în multe culturi. Un exemplu al acestui fenomen este piercingul lobului urechii în cazul marinarilor, ceea ce înseamnă de obicei că marinarul a realizat ceva special, inclusiv traversarea ecuatorului sau finalizarea unei călătorii în jurul lumii cu vaporul.

Acest lucru îl face pe marinar foarte popular și bine cunoscut, dar este doar un exemplu al modului în care un simplu cercel poate face o declarație îndrăzneață despre persoana care îl poartă.

Într-o notă similară, pirații purtau cercei, deoarece credeau că aceștia îi pot proteja de accidente și de orice rău în general. De asemenea, s- a crezut că cerceii puteau preveni răul de mare și au fost adesea purtați ca talisman pentru protecție.

În plus, dacă un bărbat murea în timp ce se afla la bordul unei nave, oamenii atașau adesea un cercel de corpul celui în cauză. Acest lucru contribuia la acoperirea costului transportului acelui corp către următoarea sa destinație.

Poți să-ți faci găuri nu numai în urechi

Facilitățile de piercing de astăzi oferă mult mai mult decât doar piercing-urile în urechi. De asemenea, puteți opta pentru piercinguri în alte zone ale corpului, inclusiv buze, sprâncene, limbă, zone genitale, sfârcuri, buric și aproape oriunde în zona feței.

Chiar dacă decideți că doriți găuri în urechi, există numeroase zone pe ureche în care puteți avea piercinguri. Acestea includ nu numai lobul urechii, ci și partea superioară a urechii care formată din cartilaj și diverse zone din interiorul urechii.

Din nou, piercingurile în toate aceste zone necesită să aveți încredere doar într-un profesionist pentru piercing, deoarece numai astfel veți găsi tehnicieni bine pregătiți, care știu exact ce să facă pentru a beneficia de o procedură în condiții de siguranță, precum și instrumentarul, echipamentele și materialele necesare pentru a păstra totul curat și steril în timpul procedurilor.

Cerceii de dormit obișnuiau să fie purtați

În anii Europa anilor 1840 și 1850, femeile și-au schimbat coafurile în stiluri care acopereau lobii urechilor și, prin urmare, multe femei nu mai purtau deloc cercei. Din cauza acestei tendințe, femeile care aveau deja găuri în urechi nu doreau ca găurile din urechi să li se închidă, așa că obișnuiau să poarte cercei foarte simpli, de bază, atunci când dormeau, pentru a-și păstra găurile intacte.

Acești cercei erau numiți cercei de dormit – sleepers – și au fost foarte populari până când femeile au început să poarte alte tipuri de coafuri, care lăsau urechile descoperite.

Cerceii nu au fost întotdeauna la fel de populari ca acum

Popularitatea cerceilor a crescut și a scăzut de-a lungul veacurilor. În anii 1950, cerceii erau atât de nepopulari încât nici măcar nu erau considerați „adecvați” pentru ca femeile să-i poarte. În astfel de perioade de timp, dacă femeile purtau totuși cercei, aceștia erau întotdeauna cercei cu clipsuri, deoarece era considerat de prost gust să ai găuri în urechi.

La începutul anilor 1900 – din nou, mai ales datorită coafurilor care puneau accent pe părul ridicat în vârful capului – cerceii au devenit populari, așa că ceea ce s-a întâmplat în următorii 50 de ani pentru a schimba acest lucru, nimeni nu știe.

Este doar evident că au existat multe perioade de-a lungul istoriei în care cerceii au fost fie foarte populari, fie au fost respinși total de oameni, din diferite motive.

Fii atentă cu cerceii cu perle

Pietrele și metalele prețioase vor dura pentru totdeauna, dar acest lucru nu este valabil pentru perle. Perlele sunt un tip organic de piatră și, ca atare, ele tind să înceapă să se deterioreze după aproximativ 300 de ani. Acest lucru nu trebuie să vă preocupe chiar acum, dar dacă achiziționați o pereche de cercei cu perle și îi dăruiți unei fiice sau nepoate, s-ar putea dovedi dezastruoase pentru generațiile următoare.

Desigur, cerceii cu perle nu vor scădea în popularitate în curând, așa că să cumpărați o pereche este încă o idee bună.

Cerceii sunt legați de multe superstiții

De-a lungul veacurilor, cerceii au fost asociați cu multe tipuri de superstiții, inclusiv cu următoarele.

Convingerile comune au inclus credința că cerceii din aur care pot vindeca durerile de cap, iar cerceii cu smarald pot ajuta vederea slabă.

Găurile în urechi erau considerate o pedeapsă pentru trasul cu urechea, în timp ce cerceii erau meniți să fie o consolare pentru durerea suferită. S-a crezut că cu cât cerceii erau mai mari și mai scumpi, cu atât consolarea era mai mare.

Primii cercei au fost probabil considerați o modalitate de a ține la distanță spiritele rele, deoarece s-a crezut că aceste spirite ar putea intra în orice orificiu existent în corp și ar putea face ravagii în viața unei persoane.

Unii oameni cred că dacă îți tatuezi numele iubitului undeva pe corpul tău, aceasta este suficient pentru a îndepărta ghinionul și a proteja relația. Ei bine, asta nu este întotdeauna adevărat.

Majoritatea superstițiilor sunt parțial adevărate și parțial false, dar este totuși foarte distractiv să știi despre ele.

Cerceii îți pot schimba aspectul feței

Cerceii îți pot schimba dramatic aspectul feței și îți pot face fața să arate foarte diferit. Mai jos este un ghid general cu privire la ce tipuri de cercei ar trebui să purtați, corespunzător formei feței.

Dacă aveți fața lungă, ar trebui să purtați cercei mici și rotunzi, cum ar fi studs (biluțe sau pietre pe lobul urechii), deoarece acestea accentuează forma feței dvs. și o fac să arate mai atractivă.

Dacă aveți o față în formă pătrată, ar trebui să purtați cercei care atârnă (dangling earrings), deoarece aceștia vor ajuta ca fața dvs. să arate mai bine conturată.

Dacă aveți o față cu trăsături mici, cerceii mari vor funcționa cel mai bine pentru dvs., iar dacă cerceii sunt prea mari, cel mai bine este să îi purtați fără colier. Aceste tipuri de cercei echilibrează fața și îi conferă o formă excelentă.

Dacă ai fața rotundă și gâtul scurt, cerceii lungi vor arăta cel mai bine pentru tine, deoarece alungesc fața și o fac să arate mai lungă și mai drăguță. Cu cât fața ta este mai rotundă, cu atât cerceii pot fi mai lungi.

Dacă doriți să vă subliniați trăsăturile feței, încercați să purtați cercei care au forme geometrice. Dacă trăsăturile dvs. sunt deja unghiulare, ar trebui să purtați cercei de formă ovală sau rotundă. Acești cercei sunt minunați pentru persoanele care au ochi, nasuri sau buze mai mici decât media.

Femeile tinere, în special adolescentele, pot purta orice tip de cercei doresc, în timp ce femeile mai în vârstă și mature ar trebui să aleagă întotdeauna cercei din pietre sau metale prețioase.

Femeile cu părul blond ar trebui să poarte cercei de culoare deschisă, în timp ce brunetele pot purta fără probleme cercei în culori îndrăznețe și strălucitoare. Ca o regulă generală, cu cât părul tău este mai deschis la culoare, cu atât cerceii tăi ar trebui să fie mai deschiși.

Cerceii cu franjuri trebuie purtați cu precauție de femeile în vârstă, deoarece deseori aceste tipuri de cercei fac ca o persoană să pară și mai în vârstă. Dacă cârligul este închizătoarea cercelului și face parte din cercei, este posibil să reușiți să îi purtați, dar dacă cerceii sunt făcuți doar din fire, este mai bine să nu le purtați dacă aveți o anumită vârstă.

Verifică preț Cercei de lux diverse modele AICI!

Share:

WhatsApp
Facebook
Twitter
Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Peruci Pixie

27 tipuri de peruci Pixie

Explorați numeroasele tipuri de stiluri de peruci pixie disponibile pentru femei. Puteți găsi diferite tunsori și stiluri versatile, din păr uman sau sintetic, precum și

Citește mai mult »
Leggings (colanți) vs. Jeggings

Leggings (colanți) vs. Jeggings

Iată o comparație cuprinzătoare între mult îndrăgitele jambiere și jeggings, prezentând avantajele și dezavantajele acestora, astfel încât să puteți face o alegere în cunoștință de

Citește mai mult »
Pe trend

Articole care te-ar putea interesa:

Barbat poarta palarie Fedora

Pălării Fedora versus Pălării Trilby

Pălăriile Fedora și pălăriile Trilby au multe asemănări, dar variază și în unele dintre caracteristicile și trăsăturile lor. Nimic nu spune: „Bună, Frumoaso!” precum accesoriile

Este rochia o fusta

Este fusta o rochie?

Aflați diferența dintre o fustă și o rochie și cum să stilați fustele pentru a se potrivi cel mai bine cu silueta dvs. Cumpărăturile de

Tanara foloseste un burete lufa pentru baie

7 alternative la lufa (loofah)

Lufa reprezintă un instrument excelent pentru curățarea spatelui, a feței și a restului corpului. Este bine să cunoașteți diferitele tipuri de alternative la lufa care