Cum să porți cercei mari ce vor atrage toate privirile! 6 sfaturi utile

Cum să porți cercei mari

Fii o maestră a cerceilor îndrăzneți care atrag atenția, învățând totul despre ei aici, împreună cu câteva sfaturi utile despre cum să porți cercei mari cu stil!

Pentru a fi sinceră, cerceii „statement”- îndrăzneți, mari și care ies în evidență – sună precum un termen din marketing. Serios, cercei statement – declarație? Prima dată când ați auzit termenul, probabil că ați fost sfidătoare. Dar acum, această frază este incredibil de comună. În zilele noastre este aproape peste tot.

Practic, cerceii mari (statement earrings) sunt pur și simplu cercei îndrăzneți care sunt imediat remarcați. Și, dacă îi porți corect, atunci aceștia vor ieși cu adevărat în evidență ca o caracteristică a lor și ca un punct forte de atracție al stilului tău personal. Dar, de asemenea, ei nu sunt tocmai ușor de purtat.

Trebuie să știți cum să purtați cerceii îndrăzneți care ies în evidență dacă doriți să abordați acest look.

Verifică preț Cercei mari (diverse modele) AICI!

Cum să porti cercei mari

Moda este rareori simplă. Nu este întotdeauna atât de ușor pe cât pare să porți niște cercei mari și îndrăzneți și să ieși. Lookul dvs. poate deveni prea încărcat, necizelat dacă nu purtați cerceii mari și îndrăzneți corect. Este foarte ușor să depășești limita de la a ieși în evidență la a fi complet excesiv și a arăta puțin neîngrijit.

Învățarea modului de a purta acești cercei în mod corespunzător este o artă. Vrei ca cerceii să iasă în evidență singuri. Asta înseamnă că orice altceva ai purta trebuie să completeze și să pună în valoare cerceii. Aranjarea ținutei dvs. în jurul unei perechi de cercei poate părea ciudată, dar asta trebuie să faceți dacă doriți ca cerceii dvs. să facă cu adevărat o declarație de stil.

Culoarea este extrem de importantă. Hainele pe care le porți îți vor susține sau îți vor distruge ca stil ceea ce vrei să realizezi purtând cerceii. Dacă doriți să atrageți atenția asupra cerceilor, culoarea îmbrăcămintei este una dintre cele mai bune modalități de a o face.

Îmbracă-te în tonuri negre, albe sau neutre, astfel încât îmbrăcămintea să nu fie prima care să atragă atenția. Dacă asortați cerceii cu culori îndrăznețe, atunci cerceii nu ies cu adevărat în evidență și nu vă îndepliniți obiectivul pentru care îi purtați, acela de a face o declarație de modă. Lasă-ți cerceii să fie cei care adaugă atracție și eleganță ținutei tale. La urma urmei, exact asta ar trebui să facă.

Păstrați restul ținutei cât mai simplu. Realizați o siluetă aerisită, simplă, fără multe ornamente, pentru a vă face cerceii să iasă cu adevărat în evidență. Dacă veți purta imprimeuri, alegeți dungi simple și forme geometrice. Este foarte dificil să porți cercei mari care ies în evidență cu modele florale aglomerate sau cu imprimeul animal print.

Nu vă încărcați ținuta cu multe alte bijuterii. Nu aveți deloc nevoie de un colier dacă aveți cercei mari și îndrăzneți. Se transmite mesajul de prea mult dacă porți prea multe alte bijuterii. Dacă trebuie să porți un colier, alege ceva foarte simplu și mic, nu pe cel mai elaborat colier al tău.

Dacă vreți să purtați multe podoabe, folosiți bijuterii pentru cap și păr. Acestea se vor asorta bine cu cerceii tăi mari și îndrăzneți și chiar sunt recomandate pentru a-ți scoate în evidență cerceii.

Dimensiunea contează în cerceii mari și îndrăzneți. Puteți face o declarație de stil și cu cercei care nu sunt enormi. Dacă sunt colorați și interesanți, pot fi cercei cu care ieși în evidență indiferent de mărimea lor. Acest lucru contează pentru că ai putea purta cercei care sunt mult prea mari pentru tine. Dacă aveți un chip/corp mic, probabil că nu ar trebui să purtați cei mai mari cercei pe care îi puteți găsi.

Nu vrei să arăți ca și cum cerceii te poartă pe tine. Asigurați-vă că mărimea cerceilor se potrivește cu dimensiunea corpului dumneavoastră. Dacă sunteți scundă și subțire, căutați modele mai mici și mai subțiri, care sunt totuși de impact. Dacă sunteți înaltă, cu oase mari sau cu chipuri mari, probabil că puteți susține cercei mai ampli care fac o declarație de stil prin mărimea lor.

Profitați la maximum de cerceii dvs. asortând ținute fără bretele sau cu umerii goi pentru un look deosebit. Nu este o cerință obligatorie, dar este o modalitate prin care cerceii tăi vor avea un impact și mai mare.

De asemenea, puteți folosi un guler în ​​V pentru a arăta un pic de piele. Contrastul cerceilor cu pielea face cu adevărat o declarație puternică de stil și face cerceii să iasă și mai mult în evidență.

Verifică preț Cercei mari (diverse modele) AICI!


Dar părul tău?

Puteți coafa părul oricum doriți atunci când purtați cercei mari, deși cerceii vă ajută cu adevărat să abordați coafuri simple. Cerceii mari și îndrăzneți sunt deosebit de eficienți atunci când vă prindeți părul într-un coc simplu sau într-o coadă de cal.

Dacă aveți de gând să purtați părul liber cu cerceii, nu uitați să vă dați părul după urechi din când în când, în caz contrar cerceii nu vor atrage atât de multă atenție pe cât ar trebui. Dacă vrei cu adevărat că cerceii tăi mari să strălucească, poartă părul după urechi sau cel puțin descoperă-ți doar o ureche pentru a lăsa o ureche sau ambele urechi expuse.

Cum să alegeți cerceii mari și îndrăzneți pentru a face o declarație de stil

Deci, dacă doriți să faceți o declarație de stil cu cerceii dvs. Mari și îndrăzneși … care ar fi această declarație? Doriți să afișați un stil clasic și elegant? Încercați perle sau pietre prețioase colorate.

Doriți să răspândiți strălucire în jur, ca o mică vrajă? Diamantele și metalele strălucitoare, cum ar fi aurul și argintul, vor avea cu siguranță acest efect. Poate vrei ca cerceii tăi să spună lumii că ești nostimă și neastâmpărată.

Alege cercei din plastic sau din lemn pictat în culori vii și imagini îndrăznețe. Ești puțin retro, puțin funky și cool? Cerceii cu ciucuri și cerceii cu franjuri care atârnă de ureche și se mișcă cu lejeritate îi vor face pe toți să știe că ești un suflet bătrân. Și dacă sunteți în mod tradițional la modă și vă place să vă distrați cu moda, purtați o pereche de cercuri mari, clasice.

Lucrul grozav despre cerceii mari este că pot fi casual sau eleganți, în funcție de hainele pe care le purtați. Pot fi eleganți, pot fi puțin sălbatici, pot fi simpli sau pot fi complicați. Cerceii mari și îndrăzneți – declarație de stil – sunt la modă în acest moment, așa că sunt ușor de cumpărat.

Dar, pentru persoanele creative și care se întâmplă să aibă un pistol de lipit, sunt ușor de confecționat și se încadrează cu ușurință în categoria DIY – Do It Yourself – poți să ți-i faci chiar tu.

Puteți să vă creați proprii cercei mari și îndrăzneți folosind mărgele, strasuri, scoici, pene și aproape orice alte lucruri pe care le-ați putea avea în trusa voastră de cusut sau pe care le-ați putea folosi în activitățile voastre manuale. Nasturi, jucării pentru copii mici – orice poate face parte din cerceii dvs. o de declarație de stil, dacă asta doriți să fie.

Tot ce trebuie să faceți este să cumpărați o pereche simplă de cercei și apoi doar să începeți să adăugați diferite elemente, așa cum vă place. Puteți găsi tot felul de materiale de lucru manual sau pentru orice meșteșuguri online, dacă doriți să găsiți idei bune.

Scopul cerceilor mari și îndrăzneți, ca declarație de stil, este de a-ți dezvălui personalitatea, de a crea un punct forte excelent pentru ținuta ta și de a adăuga un plus de interes și emoție oricărui look. Nu trebuie neapărat să se potrivească cu ceea ce porți pentru că ei sunt vedeta ținutei. Ei sunt meniți să fie distractivi și să vă simțiți bine purtându-i.

Așadar, încercați diferite moduri de a purta cercei mari și îndrăzneți și jucați-vă cu acest accesoriu distractiv. Pentru că, în cele din urmă, stilul în modă este o călătorie … și asta îl face atât de distractiv!

Verifică preț Cercei mari și rotunzi AICI!

Share:

WhatsApp
Facebook
Twitter
Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce este Twillul

Ce este Twillul?

Ce este Twillul? Twillul este un tip de țesătură. Este folosit pentru a realiza multe tipuri de materiale, printre care denim, flanela si chino. Țesătura

Citește mai mult »
Pe trend

Articole care te-ar putea interesa:

Barbat poarta palarie Fedora

Pălării Fedora versus Pălării Trilby

Pălăriile Fedora și pălăriile Trilby au multe asemănări, dar variază și în unele dintre caracteristicile și trăsăturile lor. Nimic nu spune: „Bună, Frumoaso!” precum accesoriile

Este rochia o fusta

Este fusta o rochie?

Aflați diferența dintre o fustă și o rochie și cum să stilați fustele pentru a se potrivi cel mai bine cu silueta dvs. Cumpărăturile de

Tanara foloseste un burete lufa pentru baie

7 alternative la lufa (loofah)

Lufa reprezintă un instrument excelent pentru curățarea spatelui, a feței și a restului corpului. Este bine să cunoașteți diferitele tipuri de alternative la lufa care