17 alternative de cadou pentru verighete – Uneori nu e nevoie de inele

Alternative de cadou pentru verighete

Nu vrei să faci schimb de verighete? Nici o problemă. Fii unic! Iată 17 alternative de cadou pentru verighete ce vor simboliza angajamentul și devotamentul tău în căsnicie.

Bine, există două abordări la întrebarea „care sunt alternativele viabile la a purta verighetă?”

Prima abordare este de a căuta opțiuni care nu au nicio legătură cu un inel. Aceasta este calea pe care dorim să o urmăm, după cum veți vedea mai jos. Propunem multe modalități grozave care să simbolizeze angajamentul dvs., fără a încheia angajamentul cu un schimb de verighete.

Cealaltă abordare este de a căuta opțiuni netradiționale pentru verighete, cum ar fi nu verighete de aur sau de platină. Nu le enumerăm aici, deoarece prima noastră pornire a fost să facem o listă de opțiuni care nu sunt verighete.

Alternative de cadou pentru verighete

Tatuaje

Tatuaje

Există multe opțiuni diferite atunci când vine vorba să-ți faci un tatuaj cu partenerul tău în loc să purtați verighete. Este de fapt una dintre cele mai populare alternative, în special pentru cuplurile care își fac tatuaje, să te tatuezi în jurul degetului inelar pe locul unde ar fi stat verigheta. O altă alegere este să-ți faci un tatuaj cu numele partenerului, data nunții și / sau o frază din jurăminte. Cele mai populare locații pentru aceste tatuaje sunt pieptul și spatele.

Argumente pro

 • O mulțime de opțiuni de design
 • Ceva ce cuplurile pot planifica și face împreună
 • Poate fi mai puțin costisitor decât verighetele

Argumente contra

 • Unii nu se simt confortabil să-și facă tatuaje
 • Unii oameni pot fi sensibili la ac sau pot avea o reacție alergică când se tatuează

Verifică preț Tatuaje temporare AICI!

Certificat de nuntă înrămat

Certificat de nuntă înrămat

O altă alternativă populară, alegerea unei rame pentru certificatul de nuntă poate fi o opțiune excelentă pentru cei care preferă să nu poarte un simbol al dragostei lor, dar mai degrabă ar prefera să-l expună ca tablou în casa lor.

Există mii de rame diferite și fiecare are propria dimensiune, culoare și stil. Spre deosebire de unele dintre celelalte opțiuni, ramele sunt extrem de ușor de găsit, mai ales online. Cu toate acestea, cele de calitate inferioară, mai ieftine, se pot rupe sau distruge mai ușor.

Argumente pro

 • Selecție largă
 • Pot fi mai ieftine

Argumente contra

 • Este posibil ca unele modele să nu aibă aceeași dimensiune ca și certificatul

Verifică preț Cadou de nuntă Ambient Box 5 in 1 AICI!

Coliere cu pandantive

Coliere cu pandantive

Unora nu le place să poarte inele sau nu le pot purta din cauza condițiilor de muncă sau de sănătate. Purtarea colierelor cu pandantive complementare este o alternativă excelentă pentru cei care totuși doresc să poarte ceva care îi conectează cu cei dragi.

Materialul poate fi ceva simplu, cum ar fi pielea sau poate fi ceva clasic și elegant, cum ar fi aurul sau argintul; totul depinde de fiecare cuplu în parte. Unii oameni au chiar pandantive personalizate cu data nunții și / sau numele partenerului lor purtate pe lanț.

Argumente pro

 • O gamă largă de opțiuni
 • Pot fi făcute pe comandă și / sau personalizate pentru fiecare partener
 • Se găsesc cu ușurință online sau în magazine

Argumente Contra

 • Personalizarea pandantivelor poate crește prețul
 • Metalele de calitate superioară sunt mai scumpe

Verifică preț Coliere cu pandantive AICI!

Brățări asortate

Brățări asortate

La fel precum colierele cu pandantive asortate sau complementare, brățările asortate sunt o opțiune bună pentru persoanele cărora nu le place să poarte sau nu pot purta verighete.

Puteți alege dintr-o varietate de materiale precum aur, argint, aramă, piele, și chiar și din alte materiale mai deosebite, precum mărgele și șnur cu un nod care simbolizează dragostea eternă. Multe dintre acestea pot avea o placă metalică care poate fi gravată cu orice, de la nume până la date sau până la un mesaj simplu.

Argumente pro

 • Pot fi făcute pe comandă și personalizate
 • Multe modele, materiale, dimensiuni și forme diferite
 • Se găsesc ușor online și în magazine

Argumente Contra

 • Se pot uza în timp

Verifică preț Brățări asortate AICI!

Pietre semi-prețioase sau cristale

Pietre semi-prețioase sau cristale

Aceasta este o alternativă mai puțin obișnuită în comparație cu celelalte alternative pentru verighete și este mai potrivită pentru cei care apreciază cristalele sau pietrele semi-prețioase și reprezentarea lor spirituală.

Este oarecum obișnuit pentru cei care sunt înclinați spre spiritualitate să aibă în comun pietre semi-prețioase și / sau cristale care fie reprezintă caracteristicile partenerului lor, fie propriile lor caracteristici.

De asemenea, cuplul poate face această alegere pentru a promova o legătură spirituală sănătoasă între ei și pentru a-și întări legătura de căsătorie la nivel spiritual mai degrabă decât la nivel material.

Argumente pro

 • Există multe pietre semi-prețioase și cristale din care puteți alege
 • Sunt grozave pentru oamenii înclinați spre spiritualitate
 • Pot fi piese decorative nemaipomenite

Argumente contra

 • Pot fi costisitoare

Verifică preț Bijuterii cu pietre semi-prețioase AICI!

Carduri gravate de purtat în portofel

Carduri gravate de purtat în portofel

A avea un card gravat de purtat în portofel nu numai că devine o alegere mai populară, dar este și mai ușor de găsit și de a face o comandă specială online. Acestea au aproximativ dimensiunea unui card bancar și sunt confecționate de obicei din metal.

Aproape toate aceste carduri sunt gravate cu laserul pentru un mesaj curat și precis. Unii vânzători pot crea un mesaj pe o parte a cardului, în timp ce cealaltă parte are o imagine alb-negru a cuplului, trimisă de cumpărător.

Scopul lor este ca partenerul să poată vedea fotografia sau să citească mesajul ori de câte ori își deschid portofelul în orice moment în care sunt departe de partener.

Argumente pro

 • Ușor de personalizat
 • Purtați cu voi o poză a partenerului

Argumente contra

 • Se pierde ușor dacă se pierde portofelul

Verifică preț Cadouri personalizate prin gravură AICI!

Sticle de vin

Vin

Acesta este un substitut excelent și unul dintre cele mai romantice alegeri pentru cuplurile iubitoare de vin. Ideea din spatele acestei alternative este că cuplul alege un vin special, de obicei din anul în care s-au căsătorit sau anul lor preferat, cumpără în jur de 5 sticle sau mai mult și, în fiecare an, beau câte un pahar de vin la aniversarea lor.

Pe măsură ce anii de căsnicie trec și relația se maturizează cu fiecare an care trece, la fel se întâmplă și cu vinul.

Argumente pro

 • Este romantic
 • Motiv de bucurie la aniversarea lor
 • Ideal pentru iubitorii de vin

Argumente contra

 • Poate fi destul de scump

Verifică preț Vinuri de calitate AICI!

Pahare de vin

Extinzând ideea de vin, puteți cumpăra în schimb pahare de vin pentru domnul și doamna… sau să vă bucurați de tacâmul complet și să cumpărați atât vin, cât și pahare de vin potrivite.

Verifică preț Pahare de vin de cristal Bohemia AICI!

Un puiet de copac

Un puiet de copac

Conceptul din spatele schimbului de copaci sau alegerii și plantării unui copac împreună este foarte asemănător cu alternativa vinului. Cuplul alege un copac, de obicei unul fructifer, dar poate fi și copacul preferat al partenerului lor dacă îl schimbă și îl plantează împreună undeva în jurul casei lor.

Copacul este menit să simbolizeze modul în care ceva nou poate crește puternic și rezistent. Dacă au plantat un copac fructifer, pot, de asemenea, să culeagă fructe împreună și să le pregătească împreună așa cum doresc.

Argumente pro

 • Adaugă caracter și decor în grădină
 • Este prietenos cu mediul
 • Oferă fructe

Argumente contra

 • Este mai greu de găsit online
 • Trebuie îngrijit

Verifică preț Plante de exterior AICI!

Cercei de nas

Cercei de nas

În India, este de fapt ceva obișnuit ca un bărbat să ofere unei femei un cercel de nas în loc de verighetă. Indiferent dacă sunteți interesat de cultură, aceasta este o alternativă pentru cei cărora le plac cerceii de nas și nu doresc să poarte o verighetă tradițională, mai ales pentru cei care sunt în mod natural mai îndrăzneți sau mai rebeli și adoră să poarte haine curajoase.

Ele există într-o varietate de dimensiuni și modele de la mici și modeste la mari și îndrăzneți.

Argumente pro

 • Selecție largă de modele
 • Pot fi cumpărați online și în magazine
 • Sunt spirituali sau altfel

Argumente contra

 • Unele locuri de muncă au un cod vestimentar și inelele de nas nu sunt permise

Verifică preț Piercing pentru nas AICI!

Albume foto

Realizarea și / sau schimbul de albume foto între parteneri este una dintre cele mai bune alternative pentru cei care fie sunt fotografi sau adoră să-și facă poze între ei, fie cupluri care sunt fotogenice în mod natural.

Pentru cuplurile care fac schimb de albume, un album reprezintă o șansă să regăsească prin fotografii personalitatea partenerului lor și să îl completeze cu fotografii ale relației lor de până în acel moment. După aceea, mai multe fotografii și amintiri comune pot fi adăugate în album pe măsură ce relația lor înflorește.

Argumente pro

 • Există multe albume din care să alegi
 • Se găsesc cu ușurință online sau în magazine

Argumente contra

 • Trebuie depozitat corect pentru a preveni deteriorarea

Verifică preț Albume foto speciale AICI!

Jurăminte de nuntă pe bilețele post-it

Mulțumită platformei Netflix, m-am distrat de-a lungul anilor urmărind Anatomia lui Grey (Grey’s Anatomy). În anii anteriori, serialul s-a centrat parțial în jurul relației în curs de dezvoltare dintre Dr. Meredith Gray și Dr. Derek Shepard. În sezonul 4, s-au căsătorit în sfârșit prin schimbul de jurăminte pe bilețele post-it.

Iată clipul:


Jurăminte înrămate

Dacă ideea de bilețele post-it ar fi copiată de la alții din punctul dvs. de vedere, atunci duceți-o la nivelul următor prin jurăminte înrămate. Verifică!

Verifică preț Rame foto personalizate AICI!

Ceasuri asortate

Ceasuri asortate

Sunt un admirator al ceasurilor. Le iubesc. Nu m-aș considera chiar un colecționar, dar am aproape 20. Majoritatea sunt ceasuri inteligente, dar apreciez deopotrivă și ceasurile tradiționale.

Pentru fanii ceasurilor, puteți opta pentru schimbul de ceasuri în loc de schimbul de verighete.

Argumente pro

 • Mai puțini bani … poate: puteți cumpăra cu siguranță ceasuri ieftine, dar puteți cheltui și milioane.
 • Funcțional: o verighetă arată frumos; un ceas arată frumos, în plus, îți spune cât e ceasul. În funcție de ceas, poate face mult mai multe.

Argumente contra

 • Nimeni nu știe: acesta ar putea fi un argument pentru, dar mai probabil este un argument contra. A purta un ceas nu are semnificația că sunteți căsătoriți, deoarece nu este un simbol tipic al căsătoriei.

Verifică preț Seturi 2 Ceasuri Fossil El/Ea AICI!

Brățări tatuate asortate

În loc de un inel tatuat afișat proeminent, puteți opta pentru brățări tatuate. Verifică!

Verifică preț Tatuaje temporare AICI!

Stilouri asortate

„Stiloul este mai puternic decât sabia” este un citat celebru și poate că nu este deosebit de potrivit ca simbol al angajamentului și al iubirii, dar de asemenea semnifică puterea și permanența, care sunt atributele pe care le căutați.

Stilourile pot fi gravate, pot avea bijuterii montate sau pot fi proiectate având în vedere un talent personal. Nu există niciun motiv pentru care schimbul de stilouri nu ar putea servi ca un substitut fabulos al verighetei.

Verifică preț Seturi instrumente de scris premium AICI!

Căni asortate

Set de căni pentru el și pentru ea

Pentru iubitorii de cafea care nu doresc să cheltuiască mult pe simbolul angajamentului lor sau care vor să facă ceva puțin diferit, există întotdeauna un set simplu și distractiv de căni pentru el și pentru ea.

Verifică preț Căni personalizate AICI!

Share:

WhatsApp
Facebook
Twitter
Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Tipuri de sutiene

21 de tipuri de sutiene

Începând cu anul 2000, tot felul de tipuri de sutiene au devenit mai moderne și mai confortabile, prin adăugarea de țesături, bretele sau alte caracteristici

Citește mai mult »
Ce este Twillul

Ce este Twillul?

Ce este Twillul? Twillul este un tip de țesătură. Este folosit pentru a realiza multe tipuri de materiale, printre care denim, flanela si chino. Țesătura

Citește mai mult »
Pe trend

Articole care te-ar putea interesa:

Barbat poarta palarie Fedora

Pălării Fedora versus Pălării Trilby

Pălăriile Fedora și pălăriile Trilby au multe asemănări, dar variază și în unele dintre caracteristicile și trăsăturile lor. Nimic nu spune: „Bună, Frumoaso!” precum accesoriile

Este rochia o fusta

Este fusta o rochie?

Aflați diferența dintre o fustă și o rochie și cum să stilați fustele pentru a se potrivi cel mai bine cu silueta dvs. Cumpărăturile de

Tanara foloseste un burete lufa pentru baie

7 alternative la lufa (loofah)

Lufa reprezintă un instrument excelent pentru curățarea spatelui, a feței și a restului corpului. Este bine să cunoașteți diferitele tipuri de alternative la lufa care