10 branduri de pălării Fedora

Branduri de palarii Fedora

Există multe branduri de pălării Fedora din care să alegeți dacă sunteți în căutarea uneia. Acest ghid explorează opțiunile de top pentru a vă ajuta să luați o decizie în cunoștință de cauză. Indiferent dacă purtați pentru prima dată o pălărie Fedora sau o purtați ocazional – există ceva pentru dvs.

Pălăria Fedora este un stil clasic de pălărie care a fost păstrat în viață de multe celebrități la modă, cum ar fi Harry Styles (fost membru One Direction), Johnny Depp și Bruno Mars. Dacă vrei să dai lovitura cu acest look, vei avea nevoie de o pălărie Fedora de bună calitate, care să reziste mult timp, să ofere look-ului și ținutei tale ceea ce merită. Deci, dacă sunteți în căutarea unui astfel de tip de pălărie Fedora, consultați această listă de branduri de pălării Fedora.

Veți descoperi că oferă o gamă largă de modele, materiale și culori, plus multe altele.

Ce găsești la un brand bun de pălărie Fedora?

Brandurile grozave de pălării Fedora se concentrează pe manopera de calitate mai mult decât pe orice altceva. Acest lucru este important dacă doriți să maximizați atractivitatea elegantă a pălăriei Fedora. Din păcate, revenirea și popularitatea în creștere a pălăriei Fedora înseamnă că unele dintre aceste așa-numite pălării Fedora sunt produse în masă și sunt fabricate din material ieftin, care își pierde rapid forma distinctivă a acestei pălării iconice.

Dacă ești un iubitor de pălării Fedora așa ca mine, cel mai bine este să cheltui mai mult, pentru că diferența de preț chiar merită. Dar, dacă bugetul dvs. este limitat, puteți obține totuși o pălărie Fedora pentru purtare zilnică la un preț rezonabil. Acest tip de pălărie Fedora este, de asemenea, o alegere excelentă dacă ai decis abia recent să o incluzi în ținutele tale.

Deși unii oameni cred că pălăriile Fedora sunt depășite, familiarizarea cu această pălărie cu boruri moi, cu trăsăturile sale distinctive vă va face să vă răzgândiți în cel mai scurt timp.

Deși clasica pălărie Fedora există de mai bine de un secol, tendințele actuale au o abordare mai modernă, care poate fi asortată cu orice, de la ținute vestimentare elegante sau în stil Western până la ținute casual și pentru vreme caldă. Cu toate acestea, pălăriile Fedora moderne și-au păstrat designul cu boruri snap, ceea ce înseamnă că borul este de obicei întors în jos în față, dar ridicat în spate.

Acum că aveți o idee generală despre modul în care funcționează pălăriile Fedora, să aprofundăm brandurile de pălării Fedora fără să amânăm prea mult.

Brandul Stetson de pălărie Fedora

Brandul Stetson este în afaceri de peste un secol și este sigur să spunem că ei știu multe despre fabricarea pălăriilor. De obicei, numele brandului este sinonim cu modelele de pălărie de cowboy din vechiul vest, dar are și pălării de calitate și pentru iubitorii de pălării Fedora. De exemplu, alegeți pălăria Fedora din fetru de la Stetson. Are un design clasic, dar elegant și la modă, completat cu câteva detalii reprezentative ale brandului.

De asemenea, puteți face cumpărături online pe site-ul lor, unde veți vedea opțiuni precum pălăria Fedora Whippet, realizată din lână și care are o calotă în formă de lacrimă, marginea borului tivită compact, plus o bandă de pălărie gros-grain cu un accesoriu pană prins de ea. În general, Stetson este opțiunea de preferat dacă sunteți în căutarea celor mai bune pălării Fedora pentru bărbați.

Verifică preț Pălării Fedora – diverse branduri AICI!

Brandul Goorin Brothers de pălărie Fedora

Brandul Goorin Brothers a fost înființat în anii 1980, iar astăzi este un brand faimos de pălării care oferă unele dintre cele mai bune pălării Fedora de pe piață. Pălăriile lor Fedora vin cu cusături, ornamente si detalii suplimentare, cum ar fi serviciile de personalizare și curățare. Au și un stilist online pe care îl poți consulta pentru a te ajuta să faci cea mai bună alegere atunci când cumperi.

Un exemplu este pălăria lor Fedora numită Dean the Butcher, care este recomandată pentru cei care poartă o pălărie Fedora pentru prima dată. Se așează lejer pe cap și are o calotă joasă care nu vă va copleși ținuta. Pălăriile Fedora Goorin Brothers vin și cu nume destul de interesante. Veți găsi nume precum Billy the Kid, Giddyup și Nighthawk, ceea ce oferă momente distractive atunci când vă prezentați pălăria Fedora.

Verifică preț Șepci Goorin Brothers – diverse modele AICI!

Brandul Brixton de pălărie Fedora

Brixton este un brand faimos de pălării Fedora care adoptă o abordare versatilă pentru produsele sale. Poți fi sigur că au un model pentru tine, indiferent dacă preferi borurile înguste, medii sau late, precum și alte modele. Vestea bună este că pălăriile Fedora de la Brixton se adresează atât bărbaților, cât și femeilor.

Pentru a vă face o idee la ce să vă așteptați, există pălăria Fedora Messer pentru bărbați. Este realizată din fetru și are o bandă din piele artificială în jurul calotei, cu logo-ul gravat. Există și pălăria Joanna pentru femei. Este o pălărie Fedora din paie de grâu cu boruri late, perfectă atât pentru ținute casual, cât și pentru cele elegante. 

Verifică preț Pălării Fedora Brixton AICI!

Brandul Borsalino de pălărie Fedora

Este aproape imposibil să menționăm brandurile de top de pălării Fedora fără a include și Borsalino. Producătorul italian de pălării de lux și-a făcut un nume încă din 1857. Fondatorul Giuseppe Borsalino a creat o pălărie Fedora faimoasă din fetru, care poartă numele său, dar astăzi compania oferă o gamă largă de modele de pălării Fedora, inclusiv pălării Panama.

Un model frumos de pălărie Panama pe care îl puteți găsi în magazinele lor are culoarea clasică de paie, combinată cu o panglică maro pentru pălărie și interior din satin pentru un confort maxim în aer liber vara. Puteți explora mai multe pălării Fedora de la Borsalino aici.

Verifică preț Pălării Borsalino – diverse modele AICI!

Brandul Bailey de pălărie Fedora

Dacă sunteți în căutarea unui model de pălărie Fedora cu o abordare contemporană, verificați colecția Bailey. Vestea bună este că acesta reprezintă un brand de pălării de încredere care există de la începutul anilor 1900, și a fost fondat de un bărbat de la Hollywood cunoscut sub numele de George S. Bailey. Pălăriile Fedora de bun gust și la modă ale lui Bailey au fost purtate de vedete de cinema, celebrități, oameni de afaceri și magnați ai petrolului.

Există o categorie separată de pălării Western, din vest, pentru cei care caută un look mai elegant. În orice caz, nu este greu să le surprinzi frumusețea. Pălăria Bailey of Hollywood Pantropic Panama Player are un design clasic pentru vară, ușoară și boruri ridicate.

Una dintre pălăriile lor în stil western este confecționată din fetru care nu permite apei să ude pălăria și care are o calotă lungă în formă de lacrimă combinată cu o panglică japoneză grosgrain și o pană neagră pentru un look unic. Veți găsi mai multe opțiuni de prim rang, inclusiv pălării Trilby, doar pe Emag.

Verifică preț Pălării Fedora Bailey of Hollywood – diverse modele AICI!

Brandul Akubra de pălărie Fedora

Akubra este un brand australian și internațional de pălării Fedora, binecunoscut pentru pălăriile cu boruri largi. Designurile lor satisfac toate gusturile și includ modele rurale și urbane. În plus, puteți cumpăra o pălărie Fedora personalizată care se potrivește preferințelor dvs.

Dacă dorești să cumperi o pălărie Fedora de la Akubra, vei găsi opțiuni, cum ar fi Akubra Hampton, care este disponibilă în culori elegante, cum ar fi carbon și gri cruiser, și care este o pălărie Fedora din fetru de blană cu boruri mici, cu ornamente atractive. Există mult mai multe – în calitate de unul dintre cele mai mari branduri specializate în pălării, puteți să căutați în magazinul lor online pentru a vedea dacă au ceva pentru dvs.

Verifică preț Pălării Fedora – diverse branduri AICI!

Brandul Lock & Co. Hatters de pălărie Fedora

Pălălierii Lock & Co. câștigă cu siguranță atunci când vine vorba de cine este cel mai vechi din business-ul cu pălării. Compania a fost înființată în 1676, iar o parte din moștenirea sa include proiectarea pălăriilor Bowler și servicii de catering pentru familiile prestigioase din Londra în secolul al XVII-lea.

Astăzi, afacerea este deținută de o familie și încă este renumită pentru abilitățile sale de a face pălării. Pălăria lor Fedora de paie numită Tuscany este un exemplu clasic al modului în care compania a integrat cu succes designurile trecute și contemporane. Este realizată din împletitură de paie aurii lustruite și are boruri largi pentru a vă proteja de soare.

În general, magazinul online Lock & Co. Hatters prezintă unele dintre cele mai bune pălării Fedora din lume, realizate din cele mai bune materiale și cu măiestrie rafinată.

Verifică preț Pălării Fedora – diverse branduri AICI!

 

Brandul New Era de pălărie Fedora

Pe lângă faptul că se specializează în modele de șepci de baseball bine-cunoscute, brandul New Era creează și o selecție largă de pălării Fedora pentru bărbați și femei. Aceste pălării Fedora au accente elegante ale echipei sportive favorite pentru a vă ajuta să vă susțineți echipa. De exemplu, colecția lor Black Label include o pălărie Fedora cu logo-ul echipei din Los Angeles, realizată din fetru de lână, cu o bandă de pălărie în culorile echipei, plus simbolul Dodgers și un steag metalic pe partea stângă.

Dacă aceste modele creative vă trezesc interesul, puteți consulta mai multe dintre pălăriile lor Fedora pe site-ul New Era.

Verifică preț Șepci/fesuri/pălării New Era AICI!

Brandul Fouquet de pălărie Fedora

Acest brand atrăgător de pălării Fedora a fost înființat de Nick Fouquet și este renumit pentru modelele sale unice și captivante. Dacă crezi că designul clasic de pălărie Fedora are nevoie de elementul WOW, atunci o pălărie Fedora de la Nick Fouquet este cea potrivită pentru tine. Designul are un stil revigorant boem și clasic și este realizat din fetru de blană de castor care a fost recoltată în mod durabil.

Aspectul emblematic al pălăriei Fedora este ornamentul în formă de  chibrit, inspirat din vechiul vest și care conferă pălăriilor Fedora o senzație robustă, dar luxoasă. Fouquet a colaborat, de asemenea, cu Borsalino, celebrul brand de pălării Fedora, la unele dintre modelele sale. Vestea bună este că puteți cumpăra o pălărie Fedora din fetru gata de purtat sau puteți plasa o comandă personalizată pe site-ul lor.

Verifică preț Pălării Fedora – diverse branduri AICI!

Brandul Barbour de pălărie Fedora

Barbour este un brand britanic de pălării Fedora care se află de decenii în joc. Marca a fost înființată în 1984 și are magazine răspândite în întreaga lume în S.U.A., Marea Britanie, Italia, Japonia și multe altele. Selecția online Barbour prezintă în principal o pălărie Fedora Trilby, care este un tip de pălărie Fedora cu boruri înguste și o calotă puțin mai scurtă. De exemplu, pălăria Trilby Seaburn de la Barbour este o pălărie pentru bărbați de culoare verde-albastră, cu boruri ondulate, precum și cu o bandă de pălărie de culoare turcoaz în jurul calotei, plus un ornament metalic în lateral.

Verifică preț Pălării Fedora – diverse branduri AICI!

Cum să alegi cele mai bune branduri de pălării Fedora

Toate brandurile de pălării Fedora menționate mai sus sunt opțiuni de top care îi țin fericiți pe iubitorii de pălării Fedora de foarte mult timp. Dacă te simți copleșit de câte alegeri poți face și nu te poți decide asupra mărcii perfecte de pălării, există câteva lucruri pe care le poți lua în considerare.

Design – Model

Designul pălăriei Fedora poate varia în funcție de lucruri precum lățimea borului, lungimea calotei și forma adânciturii, plus multe altele. Unele au, de asemenea, un stil distinctiv, cum ar fi cowboy, western sau urban. Designul include, de asemenea, ornamente precum banda de pălărie din jurul calotei, pene, flori și cusături sau broderii complicate, plus multe altele. Dacă nu vă place niciunul dintre modele, puteți oricând să vă comandați o pălărie Fedora personalizată.

Confort

Pe lângă faptul că vă concentrați pe estetică, doriți să vă asigurați că pălăria este cât mai confortabilă. De exemplu, se așează bine pe cap fără a vă împiedica în vreun fel mobilitatea și productivitatea? Asigurați-vă că aflați dacă pălăria a fost concepută pentru un anumit scop.

Calitatea produsului

Dacă doriți o pălărie Fedora durabilă, atunci este important să acordați atenție calității. Asigurați-vă că este fabricată din materiale de calitate, fie că este lână, fetru sau paie. În mod ideal, doriți o pălărie care să își păstreze cu ușurință forma. Rețineți că o pălărie de calitatea nu înseamnă întotdeauna o pălărie scumpă.

Mărimea

Toată lumea are mici variații când vine vorba de forma și dimensiunea capului. Dacă nu comandați personalizat, asigurați-vă că mărimea pălăriei poate fi ajustată pentru a se potrivi tuturor.

Verifică preț Pălării Fedora – diverse branduri AICI!

Share:

WhatsApp
Facebook
Twitter
Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Tipuri de ruj diferite

12 tipuri de ruj diferite

Rujul are o istorie plină de culoare care datează din perioada primelor civilizații, atunci când bărbații și femeile își colorau buzele atât în ​​scopuri estetice,

Citește mai mult »
Tipuri de pieptăn

10 tipuri de pieptăn diferite

Există diferite tipuri de pieptăn, potrivite pentru aranjarea diferitelor tipuri de păr. Află care este acela, descoperind diferențele și scopurile acestora. Pieptănul este printre cele

Citește mai mult »
https://threadcurve.com/types-of-clogs/„

5 tipuri de saboți Clogs

Dacă doriți să fiți la modă, tradiționali și curajoși în același timp, vă recomandăm să alegeți saboți clogs ca încălțăminte, iată diferite tipuri din care

Citește mai mult »
Pe trend

Articole care te-ar putea interesa:

Barbat poarta palarie Fedora

Pălării Fedora versus Pălării Trilby

Pălăriile Fedora și pălăriile Trilby au multe asemănări, dar variază și în unele dintre caracteristicile și trăsăturile lor. Nimic nu spune: „Bună, Frumoaso!” precum accesoriile

Este rochia o fusta

Este fusta o rochie?

Aflați diferența dintre o fustă și o rochie și cum să stilați fustele pentru a se potrivi cel mai bine cu silueta dvs. Cumpărăturile de

Tanara foloseste un burete lufa pentru baie

7 alternative la lufa (loofah)

Lufa reprezintă un instrument excelent pentru curățarea spatelui, a feței și a restului corpului. Este bine să cunoașteți diferitele tipuri de alternative la lufa care