Ce sunt pantalonii scurți Twill?

pantaloni scurti twill

Twill-ul este un material grozav din multe motive. Nu numai că este durabil și rezistent la pete, dar pur și simplu arată bine.

Poate că nu știi cu adevărat ce este țesătura twill, dar sigur ai văzut-o. Consultați acest articol pentru a afla mai multe informații despre twill.

Sunt sinceră când spun că am crezut că pantalonii twill sunt un tip de pantaloni. Credeam că înseamnă că reprezintă un material și un stil specific. Însă m-am înșelat.

Deoarece există multe persoane printre noi care s-ar putea să nu fie la curent cu ce reprezintă cu adevărat termenul twill, acest articol va împărtăși toate detaliile și va clarifica orice confuzie.

Dacă sunteți interesați să răspundeți la întrebarea: ce sunt pantalonii scurți twill, continuați să citiți acest articol.

Verifică preț Pantaloni scurți pentru femei și bărbați – diferite țesături AICI!

Ce înseamnă termenul Twill?

Twill-ul nu este un anumit material/țesătură sau un anumit stil de haine. Twill-ul este un tip specific de urzeală/țesut. Când auziți că aveți pantaloni scurți twill, se referă la felul în care au fost țesuți pantalonii dvs scurți.

Pantalonii scurți twill sunt țesuți în diagonală. Acest model se găsește în multe tipuri diferite de haine, inclusiv blugi, pantaloni chino, genți, pantaloni scurți și huse pentru mobilier. O țesătură twill este de obicei mai întunecată pe față, care este wale – urzeala, și mai deschisă pe spate.

Are un număr mare de fire. Opțiunile de pantaloni scurți twill au rareori imprimeuri pe ele, dar pot avea modele în caroruri cu colțuri ascuțite, care seamănă cu un dinte de câine (houndstooth) sau modele țesute artizanal cu picățele (tweed).

Verifică preț Pantaloni scurți pentru femei și bărbați – diferite țesături AICI!

Cum să faci o țesătură Twill

Twill poate fi orice fibră, dar cele mai populare sunt bumbacul sau poliesterul sau un amestec al acestora. Când twillul este țesut, firul orizontal, cunoscut și sub denumirea de bătătură, este țesut peste mai mult de un fir de urzeală. Firul de urzeală este apoi țesut pe sub firul de urzeală.

Un fir de urzeală este cel vertical care este fixat și ținut în războiul de țesut. Fiecare rând țesut este decalat față de cel de deasupra lui, ceea ce îi conferă modelul diagonal. Twill este împărțit în categorii care indică modul în care stofele au fost țesute.

Aceste categorii sunt fracții. Este posibil să vedeți o țesătură twill de 1/3. Această fracție înseamnă că bătătura este țesută peste trei și sub unul dintre firele de urzeală.

Verifică preț Pantaloni scurți pentru femei și bărbați – diferite țesături AICI!

Cum se utilizează țesătura Twill?

Twill-ul este folosit pentru haine, articole de casă și accesorii. Twill-ul este de obicei folosit pentru blugi, care sunt de obicei din bumbac sau dintr-un amestec de bumbac. Twill-ul de bumbac este adesea folosit pentru a confecționa pantaloni chino sau khaki.

Blugii tind să aibă o greutate mai mare, în timp ce pantalonii chino sunt mult mai ușori.

Tipul de țesătură Twill se găsește în țesături cu modele țesute artizanal cu picățele (tweed), cu model os de hering (herringbone) și cu modele în carouri cu colțuri ascuțite în formă de dinte de câine (houndstooth).

Modelul pe care îl vedeți în aceste stofe este creat folosind fire de culori diferite atunci când se țese materialul.

Țesătura de Twill creează un material durabil care îl face perfect pentru haine de lucru, cum ar fi diferite tipuri de salopete. Veți vedea twill folosit pentru scaune, canapele, perdele și perne ornamentale.

Verifică preț Pantaloni scurți pentru femei și bărbați – diferite țesături AICI!

Beneficiile pantalonilor scurți din țesătură Twill

Există multe motive pentru care trebuie să luați în considerare atunci când alegeți o pereche de pantaloni scurți din twill ca opțiune vestimentară.

Durabilitate

Acești pantaloni scurți din twill sunt robuști și durabili. Când găsești în sfârșit perechea preferată de pantaloni scurți din twill, nu vrei să se uzeze repede. Vrei ca ei să dureze pentru totdeauna. Twill-ul este incredibil de robust și durabil, ceea ce înseamnă că vor rezista să-i porți mult timp.

Armata a folosit acest material de ceva timp datorită rezistenței și durabilității sale. Cusăturile nu se vor crăpa și nu veți găsi fire libere în material. Pantalonii scurți din twill vor menține răcoare în căldura verii.

Aceștia pot face față spălării regulate și nu au nevoie de niciun tratament special.

Rezistența la șifonare

Nu este nimic mai rău decât să scoți pantalonii scurți din sertar doar pentru a descoperi că sunt cu adevărat șifonați. Și mai rău este când pantalonii scurți se șifonează în timp ce îi porți. Șifonarea nu este o problemă pentru pantalonii scurți din twill.

Acești pantaloni scurți sunt puțin mai groși și, ca urmare, nu se vor șifona sau face cute. Sunt pantalonii scurți perfecti pentru a fi purtați. Datorită țesăturii din twill, aceștia nu se pătează ușor.

Dacă s-a întâmplat să se murdărească, este greu de spus că sunt murdari din cauza materialului și a modelului.

Modelul pantalonilor scurți din twill ascunde cu ușurință orice pete sau murdărie. Acești pantaloni scurți nu vor fi cei mai ieftini pe care îi puteți cumpăra, dar cu siguranță merită să plătiți puțin în plus.

Lasă aerul sa circule

Pantalonii scurți din twill lasă aerul să circule bine. Chiar dacă twillul este o țesătură mai grea, pantalonii scurți se simt ușori în timp ce sunt purtați. Acești pantaloni scurți permit aerului să circule prin ei și vă mențin răcoare chiar și pe vremea cea mai caldă.

Pantalonii scurți din twill sunt de obicei confecționați din bumbac, ceea ce le permite să ofere aerisire, mai ales într-o zi cu vânt.

La modă

Pantalonii scurți din twill au stil și sunt mereu la modă. Aceștia oferă un look clasic pe care îl puteți asorta ca să fie mai elegant sau mai puțin elegant. Pantalonii scurți din twill au un aspect texturat și chiar și atunci când sunt într-o culoare neutră, nu sunt plictisitori sau monotoni.

Cel mai probabil vei găsi pantaloni din twill cu închidere cu nasture și fermoar. Au buzunare care vă permit să țineți toate articolele voastre în siguranță. Pantalonii scurți din twill cad frumos și elegant pe corp, astfel încât vor arăta bine pe orice tip de corp.

Puteți găsi pantalonii scurți din twill în diferite lungimi și sunteți sigur/ă că veți găsi lungimea perfectă pentru dvs. De obicei, au o potrivire mai lejeră pe corp și oferă confort în mișcare pe tot parcursul zilei.

Pantalonii scurți din twill sunt disponibili în toate opțiunile de mărime, inclusiv de dimensiune a taliei. Aceștia vor fi niște pantaloni scurți grozavi pe care să îi încercați și să îi purtați.

Verifică preț Pantaloni scurți pentru femei și bărbați – diferite țesături AICI!

Întrebări frecvente despre țesătură Twill

Cum să am grijă de pantalonii scurți din twill?

Pantalonii scurți din twill sunt durabili și pot rezista la manevrări dure. Îi puteți spăla în mașina de spălat, dar ar trebui să acordați totuși puțină atenție modului în care îi spălați. Cel mai bine ar fi să spălați pantaloni scurți din twill cu haine asemănătoare.

Este recomandat să îi speli pe dos și să folosești detergent sigur. Nu îi lăsați  în apă, nu îi frecați, nu îi curățați chimic și nu îi stoarceți. Ar trebui să spălați pantalonii scurți din twill în apă rece, ceea ce ajută la menținerea culorii. Cel mai bine ar fi să îi spălați la mașina de spălat folosind un ciclu de spălare blând.

Pantalonii scurți din twill pot fi considerați business casual?

Pantalonii din twill și pantalonii scurți din twill sunt considerați casual și business casual.

Chiar dacă pantalonii scurți din twill sunt considerați business casual, este posibil să nu doriți să îi purtați la birou decât dacă știi sigur că se permite purtarea pantalonilor scurți la biroul dvs. Puteți îmbrăca pantalonii scurți din twill cu un tricou polo sau cu o cămașă cu nasturi.

De asemenea, îi poți face puțin mai casual cu oricare dintre tricourile tale preferate și cu o pereche de pantofi sneakers.

Cât de ușor sunt de găsit opțiunile de pantaloni scurți din Twill?

Pantalonii scurți din twill sunt disponibili aproape oriunde. Îi puteți găsi la multe magazine diferite, indiferent unde doriți să faceți cumpărături. Îi puteți găsi online pe site-ul magazinului dvs. preferat.

Este posibil să găsiți oferte exclusive și să negociați costul de transport, dacă sunteți îngrijorat de prețul suplimentar al transportului.

Este Twill-ul un material bun pentru vară?

Twill-ul este o opțiune de material ușor, care lasă aerul să circule, și este de obicei realizată din bumbac. Vă menține răcoros în timpul căldurii de vară. Nu se va șifona în acele zile umede și fierbinți din mijlocul verii.

Verifică preț Pantaloni scurți pentru femei și bărbați – diferite țesături AICI!

Share:

WhatsApp
Facebook
Twitter
Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

peruci Bob

30 de peruci Bob

Explorați numeroasele tipuri de stiluri de peruci tunse stil bob, disponibile pentru bărbați și femei. Puteți găsi tunsori și stiluri versatile, din păr uman sau

Citește mai mult »
Pe trend

Articole care te-ar putea interesa:

Barbat poarta palarie Fedora

Pălării Fedora versus Pălării Trilby

Pălăriile Fedora și pălăriile Trilby au multe asemănări, dar variază și în unele dintre caracteristicile și trăsăturile lor. Nimic nu spune: „Bună, Frumoaso!” precum accesoriile

Este rochia o fusta

Este fusta o rochie?

Aflați diferența dintre o fustă și o rochie și cum să stilați fustele pentru a se potrivi cel mai bine cu silueta dvs. Cumpărăturile de

Tanara foloseste un burete lufa pentru baie

7 alternative la lufa (loofah)

Lufa reprezintă un instrument excelent pentru curățarea spatelui, a feței și a restului corpului. Este bine să cunoașteți diferitele tipuri de alternative la lufa care