14 tipuri de pantaloni scurți Boyfriend

pantaloni scurți Boyfriend

De la pantaloni scurți pentru băieți la pantaloni scurți boxeri și pantaloni scurți chino, orice tip de pantaloni scurți pe care un bărbat îl poate purta, îl pot purta și femeile.

Pantalonii scurți tip Boyfriend sunt în creștere ca popularitate printre femeile din întreaga lume, deoarece aceștia sunt confortabili, convenabili, și drăguți. Femeile nu mai trebuie să împrumute pantalonii scurți de la iubiții lor!

Jeanșii Boyfriend au devenit populari și au reprezentat ultimul răcnet în lunile mai reci, dar ce porți atunci când dorești un aspect similar, dar vremea de afara este caldă? Arunci pe tine o pereche de pantaloni scurți Boyfriend, desigur, dar ce este un pantalon scurt tip Boyfriend și unde găsești o pereche?

De la pantalonii scurți tradiționali din denim până la pantalonii scurți de alergare convenabili sau pantaloni scurți cu talie înaltă, veți găsi răspunsurile la aceste întrebări și mai multe, despre pantalonii scurți de vară care arată ca perechea preferată de pantaloni scurți a iubitului dumneavoastră, pe tot parcursul acestui articol.

Pantalonii scurți Boyfriend au fost concepuți din ideea că femeile își pun pantalonii scurți ai iubitului sau soțului pentru un aspect confortabil și li se potrivesc.

Multe femei se bucură de acest look, iar industria modei a răspuns prin dezvoltarea unei întregi linii de pantaloni scurți, blugi și topuri care sunt versiuni modificate ale fiecărei piese vestimentare corespunzătoare pentru bărbați.

De exemplu, în cazul în care un sacou pentru bărbați este modificat pentru a se potrivi femeilor în mod corespunzător, acesta este menționat ca un sacou Boyfriend, iar pantalonii scurți Boyfriend sunt creați în același mod.

În loc ca o femeie să poarte pantalonii scurți ai prietenului ei și să arunce pe ea un blazer care nu se potrivește în mod corespunzător și este prea larg, pantalonii scurți Boyfriend pe care ea îi poate achiziționa se vor potrivi în mod corespunzător cu formele ei, dar îi vor oferi același aspect și stil.

Pantalonii scurți Boyfriend sunt un tip de stil „împrumutat de la iubitul meu”, care câștigă popularitate în rândul femeilor, dar trebuie să fie purtați corect, în stilul adecvat, sau pot ajunge să arate ca pantalonii scurți „mom”, care nu este neapărat un aspect căutat de majoritatea femeilor atunci când cumpără pantaloni scurți Boyfriend.

Fie că preferați o pereche simplă de pantaloni scurți din denim, pantaloni foarte scurți, care dezvăluie coapsa mai mult, o pereche care vă oferă o piesă de îmbrăcăminte lejeră, sau pantaloni scurți cu tiv franjurat, puteți găsi o pereche de pantaloni scurți Boyfriend în țesătura și stilul preferate.

Originea pantalonilor scurți pare să provină din timpul Revoluției Franceze. Înainte de revoluție, oamenii care făceau parte din clasa muncitoare purtau pantaloni lungi pentru a-și face treaba, în timp ce aristocrația optase să poarte pantaloni trei sferturi sau pantaloni scurți. După încheierea Revoluției Franceze, toate clasele sociale au început să poarte pantaloni scurți.

Ideea în această perioadă a fost că pantalonii scurți erau doar pentru băieții mici, în timp ce bebelușii de sex masculin purtau rochii albe lungi, care deveneau mai scurte pe măsură ce creșteau în vârstă. Când deveneau băieți, începeau să poarte pantaloni scurți, apoi treceau la pantaloni trei sferturi în perioada de mijloc a copilăriei.

Când deveneau adolescenți, purtau pantaloni lungi. Conceptul era că băiețelul a trecut de la feminitate la bărbăție, de unde și expresia „bărbatul poartă pantalonii în gospodărie”.

Pantalonii scurți erau, de asemenea, purtați de militari în acea perioadă, exemplul cel mai vechi al acestui fapt fiind datat în anii 1800, când soldații gurkha foarte respectați ai armatei nepaleze purtau pantaloni scurți care sunt similari cu pantalonii scurți kaki purtați atât de bărbați, cât și de femei în zilele noastre.

Modelul lor de pantaloni scurți se lăuda cu mai multe buzunare mari, pentru a-l face potrivit pentru soldați și avea un brâu foarte distinctiv, care prezenta câteva catarame și bretele reglabile.

Boy Scouts au adoptat în cele din urmă pantalonii scurți ca parte a uniformelor, deoarece pantalonii scurți au devenit principalul element pentru îmbrăcămintea bărbaților, în special în lunile cu vreme mai caldă.

În timp ce unele femei, mai ales modelele de modă pentru Vogue, au început să poarte pantaloni scurți în anii 1930, ei au devenit cu adevărat populari în anii 1950 printre femeile din toată lumea.

Tor în anii 1930, era considerat un aspect tabu pentru femei ca acestea să poarte o pereche de pantaloni scurți, dar totul s-a schimbat odată cu introducerea pantalonilor trei sferturi și a șortului, în anii 1950.

Pantalonii scurți Boyfriend au, ei bine, o istorie mult mai scurtă, deoarece recent au fost făcuți populari de multe influencerițe care au început să îi poarte pe canalele lor de pe YouTube și în storyurile și postările lor de pe Instagram.

Acest lucru a deschis un nou trend de modă pentru femei, care par să îi aprecieze datorită confortului, libertății de mișcare și stilului drăguț pe care pantalonii scurți, copiați după modelul omologului lor masculin, le oferă.

De asemenea, blogerițele de fashion, cum ar fi Mija, au început să poarte pantalonii scurți tip Boyfriend cu bluze scurte și cizme decupate pentru un stil foarte creativ, agresiv, de tip tomboy, în timp ce alte blogerițe i-au îmbrăcat cu gândul la un aspect mai moale, feminin, adăugând bluze roz și piese de bijuterii statement.

Aceste blogerițe oferă o mulțime de exemple despre cât de versatili pot fi pantalonii scurți Boyfriend și câte noi opțiuni de modă oferă pentru femei.

Verifică preț Pantaloni pentru femei AICI!

10 tipuri de pantaloni scurti Boyfriend pentru femei – clasificare

Pantaloni scurți pentru sportivi

Acești pantaloni scurți sunt croiți pentru a fi mulați și sunt foarte scurți, urcând în sus pe coapsă. Uneori sunt denumiți pantaloni scurți pentru băieți și oferă doar o cantitate minimă de modestie, deoarece sunt foarte scurți, aproape ca o pereche de boxeri.

Aceștia sunt purtați cel mai adesea sub fuste scurte, dar unele femei pur și simplu îi poartă ca pe o pereche de pantaloni scurți, cu un tricou pe deasupra sau cu alt tip de cămașă de vară.

Pantalonii scurți sunt fabricați din material care absoarbe umezeala, care le permite să fie mai respirabili în timp ce rămân uscați pe parcursul exercițiilor. Aceștia sunt copiați după o versiune similară pe care bărbații o poartă la antrenamente.

Pantalonii scurți pentru sportivi sunt minunați pentru o oră de yoga, un joc de tenis sau o rundă, două de volei pe plajă.

Verifică preț Pantaloni scurți fitness AICI!

Pantaloni scurți masculini pentru femei

Aceștia reprezintă versiunea reală a pantalonilor scurți pentru băieți. Sunt puțin mai lungi decât pantalonii foarte scurți, dar sunt încă pantaloni scurți foarte ridicați pe coapse. Sunt minunați pentru antrenamente, inclusiv yoga și pilates, deoarece permit multă libertate de mișcare.

Verifică preț Colanți scurți Fitness AICI!

Boyshort pentru femei

Acest tip de pantaloni scurți Boyshort este modelat după slipul sportiv al bărbaților și este foarte popular printre femeile care îi poartă în timp ce fac un antrenament sau în timp ce se relaxează pur și simplu în jurul casei, într-o duminică leneșă. Sunt fabricați din material moale, respirabil și sunt extrem de confortabili.

Verifică preț Lenjerie intimă tip boxer pentru femei AICI!

Pantaloni scurți tăiați

Pantalonii scurți tăiați sunt, pur și simplu, pantaloni scurți realizați prin tăierea unei perechi de blugi simpli sau blugi colorați. De obicei, se opresc deasupra genunchiului sau mai sus, în funcție de preferințe. Aceștia pot avea o margine tăiată zdrențuită la tiv pentru un aspect mai neglijent, autentic, sau pot fi tiviți cu o manșetă.

Puteți să vă creați propriul model tăind pur și simplu o pereche de pantaloni scurți din blugi pe care îi aveți deja la îndemână sau îi puteți achiziționa deja tăiați pentru voi, în practic orice magazin care vinde îmbrăcăminte de primăvară și vară.

Astăzi, acești pantaloni scurți sunt cei mai populari dintre toate tipurile de pantaloni scurți Boyfriend.

Verifică preț Blugi (denim) scurți franjurați AICI!

Pantalonii scurți Chino pentru femei

Această pereche de pantaloni scurți chino pentru femei se mândrește cu un stil clasic, cu o cusătură de lungime medie, care oferă un stil foarte versatil.

Aspectul casual al acestor pantaloni scurți este modelat după pantalonii scurți chino pentru care derivă din pantalonii tip chino, care sunt foarte populari atât printre femei, cât și printre bărbați. Acest model special oferă chiar și buzunare laterale în spate care pot fi folosite pentru a ține obiecte mici, cum ar fi bani sau șervețele.

Verifică preț Pantaloni scurți Chino AICI!

Pantalonii scurți Cargo

Acești pantaloni scurți largi au derivat din versiunea masculină a pantalonilor scurți Cargo oferă o mulțime de buzunare adânci, având întotdeauna cu cel puțin un buzunar Cargo. Uneori sunt denumiți pantaloni scurți de luptă și sunt oferiți într-o serie de culori și stiluri pentru a se potrivi cu gustul tuturor în materie de îmbrăcăminte.

Verifică preț Pantaloni scurți Cargo AICI!

Pantaloni scurți tip Boxer, mai lungi

Concepuți având în minte slipul boxer pentru bărbați, acest tip de pantaloni scurți boxer pentru bărbați, ceva mai lungi, reprezintă o opțiune excelentă atunci când mergeți cu bicicleta sau mergeți la o plimbare cu motocicleta, deoarece sunt făcuți să nu se strângă pe picioare.

Aceasta înseamnă că picioarele sunt suficient de lungi pentru a preveni frecarea coapselor interioare, care, la rândul ei, poate provoca durere sau iritații ale pielii. Îți vor împiedica coapsele să se frece una de cealaltă atunci când mergi sau alergi, iar zona șlițului permite multă libertate de mișcare.

Verifică preț Pantaloni scurți modelatori tip Boxer AICI!

Pantalonii scurți jamaicani

Pantalonii Jamaican seamănă cu versiunea masculină a pantalonilor scurți jamaicani și sunt proiectați să se așeze frumos deasupra genunchilor femeilor și în zona inghinală.

Sunt confortabili, eleganți și măgulitori pentru femeile cu toate tipurile de corp și pot fi achiziționați online sau din majoritatea magazinelor care vând îmbrăcăminte atunci când sunt disponibile colecții de primăvară și vară.

Verifică preț Pantaloni scurți de sport AICI!

222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222

Pantaloni scurți Bermuda

În timpul Primului Război Mondial, sediul central al Americii de Nord din Marea Britanie a fost construit în Bermuda și pe întreaga insulă exista un singur magazin de ceaiuri. Afacerea acelei ceainării a crescut în această perioadă datorită tuturor soldaților britanici care veneau frecvent acolo să cumpere ceai.

Alături de vremea fierbinte a verii și oalele fierbinți de cafea, micul magazin de ceai devenea uneori insuportabil. Proprietarul nu a vrut să facă uniforme noi pentru personalul de la magazin, așa că le-a tăiat pur și simplu pantalonii kaki deasupra genunchiului, astfel încât să fie mai răcoroși.

Contraamiralul Mason Berridge bea frecvent ceai în micul magazin și el a decis să adopte acest nou stil de pantaloni scurți pentru colegii săi ofițeri și i-a numit pantaloni scurți Bermuda.

Marina britanică a construit în cele din urmă cluburi de iahturi în Hamilton și în Saint George, iar armata britanică a început, de asemenea, să adopte pantalonii scurți ca parte a uniformei lor militare kaki.

După puțin timp, bărbații din Londra au decis ca pantalonii scurți kaki să fie look-ul oficial al tuturor soldaților britanici care serveau patria în oricare dintre zonele subtropice ale Vechiului Imperiu Britanic.

Oamenii care locuiau în Bermude au adoptat, de asemenea, aspectul și stilul pantalonilor scurți și croitorii au început să modifice pantaloni kaki pentru ca aproape toată lumea să poată purta pantaloni scurți.

Pantalonii scurți Bermuda au devenit chiar ținuta acceptată pentru oamenii de afaceri locali și, în cele din urmă, turiștii sosiți în Bermuda, din Statele Unite au preluat stilul, l-au adus în America și apoi în alte locații din întreaga lume.

Pantalonii scurți Bermuda sunt, de asemenea, denumiți pantaloni scurți pentru plimbare sau fustă-pantalon, deoarece sunt mai lungi, trecând de genunchi, cu o manșetă la tiv.

Verifică preț Pantaloni scurți Bermuda pentru femei AICI!

Pantalonii scurți din denim până la genunchi

Această pereche de pantaloni scurți de vară, până la genunchi, din denim, pentru femei, este confecționată dintr-un material din denim elastic și este o pereche foarte ușor de purtat elegant sau de purtat casual, în funcție de ocazie.

Ajung până la genunchi, astfel încât nu există frecări ale coapselor și nu trebuie să vă faceți griji că se vor ridica când vă aplecați sau mergeți. Va părea că purtați o pereche de pantaloni scurți pentru bărbați, dar aceștia se mulează mai bine pe corpul vostru.

Verifică preț Blugi (denim) până la genunchi AICI!

Pantaloni scurți Capri

Pantalonii francezi Terry Capri pentru femei sunt un exemplu minunat de pantaloni scurți în stil Capri, copiați după stilul atletic al pantalonilor bărbătești Capri.

Se termină la aproximativ trei până la cinci centimetri sub genunchi, fiind confortabil și versatili. Aceștia pot fi achiziționați online sau de la magazinele cu articole sportive, precum și din magazinele cu reduceri.

Verifică preț Pantaloni Capri AICI!

Pantaloni scurți Knee Hugger

Pantaloni scurți de alergare sau Yoga cu talie înaltă pentru femei, cu buzunare laterale, sunt un exemplu excelent de pantaloni scurți confortabili. Aceștia sunt inspirați din moda pantalonilor scurți pentru bărbați Bermuda, iar unele perechi au un șnur la tiv, permițând să îi strângeți puțin la genunchi sau să îi strângeți de tot, de unde și denumirea de pantaloni scurți Hugger.

Verifică preț Colanți scurți cu buzunare AICI!

Pantalonii scurți trei sferturi

Aceste pantaloni scurți se termină la aproximativ doi centimetri sub genunchi și pot fi ușor îmbrăcați pentru o ocazie specială sau îmbrăcați mai lejer pentru un aspect casual.

Verifică preț Pantaloni trei sferturi AICI!

 

Pantalonii scurți pentru sport

Aceste pantaloni scurți pentru femei sunt similari cu versiunea pentru bărbați a pantalonilor scurți pentru sport. Au o talie elastică și, deoarece lovesc jumătatea coapsei, permit multă mișcare și confort. Sunt grozav de purtat la un antrenament sau doar pentru a vă relaxa acasă.

Verifică preț Pantaloni scurți sport AICI!

5 întrebări frecvente despre pantaloni scurți

Cum se numesc pantalonii foarte scurți pentru băieți?

Uneori, pantalonii foarte scurți pentru bărbați sunt denumiți boxeri, dar pentru bărbații sportivi sunt cunoscuți pur și simplu ca șort. Aceștia sunt creați ca îmbrăcăminte de sport deoarece oferă multă libertate de mișcare și sunt confortabil de purtat pentru bărbați în timp ce se antrenează.

Același lucru este valabil și pentru pantalonii scurți pentru femei, care au fost creați după stilul bărbaților.

Ce poți purta cu pantaloni scurți Boyfriend?

Dacă doriți un look casual, relaxant și relaxat, pantalonii scurți Boyfriend sunt o alegere excelentă de purtat. Îi puteți asocia cu o varietate de tipuri de pantofi, inclusiv cizme peste genunchi, stiletto, balerini, teniși sau chiar cizme de drumeție.

Puteți să îi accesorizați cu brățări, pălării și coliere și să îi asortați cu o bluză elegantă, un top-bustieră sau un tricou, în funcție de ocazia în care îi veți purta.

Cum se numesc pantalonii scurți, mai lungi, pentru femei?

Dacă tivul pantalonilor scurți cade sub genunchi, aceștia sunt denumiți Capri și dacă tivul stă deasupra genunchiului, aceștia sunt denumiți pantaloni scurți Bermuda.

Ce lungime de pantaloni scurți ar trebui să port?

Lungimea pantalonilor scurți pe care o purtați depinde de dvs., în cele din urmă, și depinde de locul în care îi veți purta. Pantalonii foarte sunt purtați cel mai bine la o oră de yoga sau pentru a lucra la sala de sport, în timp ce pantalonii scurți mai lungi, cum ar fi Bermuda sau Capri, pot fi purtați aproape în orice loc.

Deoarece pantalonii scurți pot fi îmbrăcați mai elegant sau mai casual, sunt foarte versatili.

Ce pantaloni scurți vor fi la modă în 2021?

Cele mai populare opt modele de pantaloni scurți pentru 2021 sunt din denim, pantalonii scurți plisați, boxerii, pantalonii scurți western, pantalonii scurți chino, pantalonii foarte scurți, pantaloni scurți din piele și pantalonii scurți din dantelă.

Depinde de preferințele dvs. atunci când vine vorba de lungime, stil și cu ce alegeți să îi accesorizați pentru un aspect elegant sau casual.

Verifică preț Pantaloni pentru femei AICI!

Share:

WhatsApp
Facebook
Twitter
Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pe trend

Articole care te-ar putea interesa:

Barbat poarta palarie Fedora

Pălării Fedora versus Pălării Trilby

Pălăriile Fedora și pălăriile Trilby au multe asemănări, dar variază și în unele dintre caracteristicile și trăsăturile lor. Nimic nu spune: „Bună, Frumoaso!” precum accesoriile

Este rochia o fusta

Este fusta o rochie?

Aflați diferența dintre o fustă și o rochie și cum să stilați fustele pentru a se potrivi cel mai bine cu silueta dvs. Cumpărăturile de

Tanara foloseste un burete lufa pentru baie

7 alternative la lufa (loofah)

Lufa reprezintă un instrument excelent pentru curățarea spatelui, a feței și a restului corpului. Este bine să cunoașteți diferitele tipuri de alternative la lufa care