18 tipuri de bentițe pentru femei și cordeluțe

Tipuri de bentițe pentru femei

Ele nu sunt doar moderne, pentru fete bogate și cu nasul pe sus, cum ar fi Blair Waldorf și Serena van der Woodsen în „Gossip Girl”. Acest accesoriu clasic de păr a existat pe lume încă înainte de Hristos!

Istoricii cred că bentițele de cap există de cel puțin 2500 de ani, cu grecii și romanii antici, care purtau cunune în păr. În acea perioadă, cununele pe cap erau purtate în timpul unor ocazii speciale și erau chiar dăruite câștigătorilor de la Jocurile Olimpice.

Nobilimea romană și etruscă obișnuia să poarte pe cap cunune confecționate din aur, argint și împodobite cu pietre prețioase.

În zilele noastre, aceste tipuri de bentițe pentru femei sunt din nou la modă și sunt mai cool ca niciodată. Aceste accesorii minunate nu servesc doar ca cele mai noi tendințe ale modei; sunt și destul de funcționale.

Tipuri de bentițe pentru femei

Bentițe de cap din stofă

Cea mai populară bentiță din țesătură în prezent este bentița care absoarbe transpirația și care este purtată în jurul frunții în timpul activității fizice, astfel încât părul și transpirația să nu vă pătrundă în ochi. Este foarte populară printre sportivi.

Această bentiță este realizată, de obicei, din tricot plușat care are proprietăți absorbante, dar există și alte bentițe care protejează de transpirație și care sunt fabricate din lână și poliester.

Există mai multe alte tipuri diferite de bentițe din țesătură, inclusiv bentițele tip turban, bentițele cu funde și bentițele tricotate. Acestea servesc drept accesorii de modă, precum și ancore funcționale pentru păr.

Sunt disponibile într-o varietate de culori și materialul lor poate varia de la fire de bumbac în culori pastel la mătase imprimată paisley (cu linii șerpuite). Datorită versatilității lor, acestea sunt la modă.

Verifică preț Bentițe pentru femei AICI!

Cordeluțele din plastic

Cordeluțele din plastic sunt de obicei purtate de copii și adolescenți, deși în ultima vreme au devenit celebre și printre femeile mature. Cordeluța are o formă de potcoavă sau poate fi ondulată sau rotundă, având o deschidere de 10%.

Cordeluțele din plastic pot fi mate, lucioase, într-o singură culoare sau model. Unele cordeluțe din plastic sunt, de asemenea, acoperite cu țesătură, ceea ce le face mai elastice și, prin urmare, mai comod de purtat.

Verifică preț Cordeluțe din plastic AICI!

Cordeluțe cu dinți

Cordeluțe cu dinți

Unele dintre cele mai bune cordeluțe sunt dotate cu cabluri metalice, cu vârfurile care ies în afară pe o parte ca un pieptene de păr sau care acoperă complet lungimea cordeluței dedesubt.

Aceste cordeluțe sunt cu adevărat grozave pentru a ține părul strâns la locul lui și, de asemenea, pentru a crea un aspect fabulos, deoarece dinții creează un model ondulat.

Verifică preț Cordeluță cu dinți AICI!

Stiluri de cordeluțe

Cordeluța cu ornamente

Cordeluța cu ornamente

Știți că există cordeluțe pe care le puteți purta de fapt ca bijuterii? Cordeluțele împodobite sunt decorate cu bijuterii strălucitoare, mărgele colorate și cristale lucioase, care captează lumina și vă luminează întreaga față.

Aceste cordeluțe cu ornamente vin în toate formele, culorile și dimensiunile și pot avea ornamente bogate sau pot fi doar ușor presărate cu margele. Cea mai bună parte este că ele pot fi asortate cu orice ținută.

Indiferent dacă doriți să participați la o nuntă sau să mergeți la cumpărături, cordeluțele cu ornamente pot fi accesoriul dvs. la modă.

Verifică preț Cordeluțe cu ornamente AICI!

Bentița de catifea

Bentița de catifea

Aceste bentițe super-moi și elastice sunt ușor de purtat și drept urmare atât de comode. Nu numai că materialul din catifea conferă un aer de eleganță accesoriului, dar bentița este și extrem de durabilă și o puteți purta ani de zile. Un alt aspect extraordinar despre o bentiță din catifea este că o poți purta sub o eșarfă mătăsoasă, iar eșarfa nu va cădea.

Aceasta este moda funcțională!

Verifică preț Bentiță din catifea AICI!

Bentițele de iarnă tricotate

Bentițele de iarnă tricotate

Iarna este aici – dar nu vă temeți. Folosiți bentițele calde și confortabile. Aceste accesorii tricotate sunt confecționate din bumbac și sunt groase și late. Nu numai că aceste bentițe tricotate îți înlătură bretonul deranjant de pe față, dar îți protejează și urechile de frig, ținându-le de cald.

Ce este minunat la ele este că pot fi ușor de tricotat acasă cu niște ață și elastic. Puteți realiza bentițe tricotate în mai multe culori diferite, potrivite tuturor ținutelor dvs. de iarnă.

Verifică preț Bentițe tricotate pentru femei AICI!

Bentița cu fundă

Bentița cu fundă

Acest tip distractiv de bentiță a fost popularizat pentru prima dată de frumoasele actrițe de pe marele ecran. Zeci de ani mai târziu, aceste accesorii pentru cap sunt încă la modă la Hollywood și sunt minunate pentru un aspect retro.

De asemenea, le poți purta la o petrecere tematică pentru a-ți oferi atmosfera de eroină a anilor 60. Funda poate fi așezată pe centrul capului sau înclinată într-un unghi vesel.

O funcție excelentă a acestor bentițe pentru cap este că le puteți purta atunci când trebuie să vă îndepărtați părul de pe față în timpul dușului sau când primiți un tratament facial. Sunt moi, ușor de spălat și foarte comod de purtat.

Verifică preț Bentițe/Cordeluțe cu fundă AICI!

Bentița tip turban

Bentița tip turban

Ca tendință supremă în modă, poți crea o bentiță tip turban dintr-o pânză de orice lungime și poartă-o cu mai multe răsuciri diferite. Ia o bucată de material de mătase, bumbac, dantelă sau catifea, împăturiți-o în jumătate, plasați centrul ei în partea din spate a capului și aduceți capetele în față.

Înnodați capetele și apoi aduceți-le din nou în spate și introduceți-le în spate sub material sau faceți un ultim nod.

Puteți purta aceste bentițe la plajă sau la o petrecere sau doar în timp ce lucrați în bucătărie sau în grădină. Îți vor face părul să arate minunat.

Verifică preț Bentiță tip turban AICI!

Cordeluța cu fundă mare (Alice)

Cordeluța Alice

Cordeluța subțire, din plastic, în formă de potcoavă este popularizată de personajul principal din Alice în Țara Minunilor. Deoarece este atât de subțire, cordeluța servea mai degrabă ca un accesoriu de modă decât ca unul funcțional.

Cu toate acestea, acum aceste cordeluța sunt prevăzute cu dinți interiori pentru a menține accesoriul pe loc pe părul mătăsos.

Aceste cordeluțe super subțiri sunt disponibile în mai multe culori și modele diferite. Unele au chiar broderii sau aplicații interesante pe ele. Ce este grozav este că aceste cordeluțe nu sunt rezervate doar fetițelor.

Puteți face un coc simplu să arate extrem de șic și elegant dacă purtați o cordeluță Alice. În schimb, puteți lăsa buclele libere pe spate și dezvăluite și să adăugați o cordeluță subțire doar pentru a vă îndepărta bretonul de pe frunte. Arată super trendy și cool.

Verifică preț Cordeluțe cu fundă mare AICI!

Cordeluța cu buline

Cordeluța cu buline

Pe vremuri, oamenii obișnuiau să te tachineze la nesfârșit când purtai buline. Acum, răzbunarea s-a întors de la Taylor Swift, iubitoarea tuturor bulinelor.

Astăzi, cordeluța cu buline nu este doar ceva ce ar purta Minnie Mouse. Aceste cordeluțe distractive pot fi purtate la școală, când mergeți la cumpărături sau la o petrecere sau chiar seara.

Verifică preț Cordeluță cu bulină AICI!

Bentița strălucitoare / cu paiete

Bentița strălucitoare / cu paiete

Puteți transforma practic orice bentiță într-o bentiță strălucitoare. Aceste accesorii grozave nu sunt doar pentru copii, dar pot fi purtate și de femeile mature când merg la o petrecere, la o nuntă sau într-o noapte de distracție.

Acestea sunt minunate pentru a adăuga un pic de strălucire imaginii tale obișnuite. Unele femei poartă pe frunte bentițe late, încărcate cu paiete, pentru a scoate la iveală zeița Nefertiti din interiorul lor.

Verifică preț Bentiță strălucitoare AICI!

Bentița de păr fals împletit

Bentița de păr fals împletit

Dacă nu sunteți pregătite să vă împletiți propriul păr, dar doriți să creați acea coafură împletită perfectă pe care ați văzut-o pe YouTube, o bentiță împletită falsă este un accesoriu perfect pentru dumneavoastră.

Cumpărați o bentiță de păr împletit care are aceeași culoare cu părul dvs. și plasați-o puțin mai înapoi pe cap pentru un aspect natural. Această bentiță excelentă face minuni cu părul subțire și îl face să pară mai plin și mai gros. Partea minunată este că nici măcar nu trebuie să ai părul lung pentru a scoate în evidență acest aspect.

Verifică preț Bentițe cu peruci AICI!

Bentița dintr-o eșarfă

Bentița dintr-o eșarfă

Lucrul grozav despre o bentiță confecționată dintr-o eșarfă este că puteți veni cu zeci de moduri diferite de a o lega în jurul capului – și de fiecare dată arată diferit și cool. Puteți alege o eșarfă de bumbac într-o singură culoare pentru un aspect simplu, dar elegant sau o eșarfă de mătase imprimată pentru un aspect mai boho-chic.

Bentița confecționată dintr-o eșarfă arată la fel de fabulos pentru femeile de toate vârstele și pentru toate lungimile și texturile de păr.

Verifică preț Bentițe din eșarfă pentru fermei AICI!

Bentița de lauri aurii

Bentița de lauri aurii

Bentițele cu frunziș au fost odată etalate de vechii romani, indiferent dacă erau bărbați sau femei. Acum aceste cununi de flori sunt populare printre doamne, care doresc să creeze un aspect romantic, unic pentru ținuta lor.

O bentiță aurie cu frunze mici, flori și o ploaie de diamante, așezată pe cap peste părul ondulat lăsat liber sau fixată sub o coafură elegantă a părului este singurul accesoriu de care ai nevoie pentru a fi pregătită pentru un eveniment elegant. Astfel arăți precum o zeiță greacă!

Verifică preț Bentițe cu model de frunze AICI!

Bentița pentru coadă de cal

Bentița pentru coadă de cal

Nu vreți să vă ridicați părul într-o coafură complicată. Încercați bentița pentru o coadă de cal, care servește și ca susținere pentru coada ta de cal. O astfel de bentiță are o gaură tăiată în spate, special destinată pentru coada ta de cal.

Aceste bentițe sunt elastice și călduroase și reprezintă accesoriul tău simplu și comod pentru un jogging în dimineața rece.

Verifică preț Bentițe sport pentru femei AICI!

Cordeluța din satin negru

Cordeluța din satin negru

Probabil că ați văzut panglica subțire din satin negru pe capul multor doamne de la Hollywood, inclusiv Rachel McAdams și Lily Collins. Aceste cordeluțe din satin sunt cam ceea ce obișnuiai să porți în școala elementară.

Se pare că le poți purta și când ai crescut mare. Trucul este să nu le asociați cu o coafură super dreaptă. Pieptănați părul modern și elegant, cu valuri libere sau cu un coc lejer, dezordonat – sau purtați-le pe frunte, mai degrabă decât pe cap.

Verifică preț Cordeluțe negre diverse modele AICI!

Cordeluța florală

Cordeluța florală

Da, fetițele și femeile, deopotrivă, pot da lovitura cu o cordeluță cu aspect floral. O cordeluță cu un aranjament de flori ca o bijuterie plasat într-o parte poate oferi părului tău acel aspect frumos fără efort, perfect pentru o nuntă sau o petrecere – și nu arată imatur.

Pentru o fetiță, o cordeluță cu o coroană plină de flori poate arăta super drăguț. Pentru femeile mature, cel mai bine este ca ornamentele florale să fie înclinate într-o parte, astfel încât să pară că ți-ai împodobit părul cu flori adevărate.

Verifică preț Bentițe/cordeluțe cu flori AICI!

Bentița din împletituri de ață

Bentița din împletituri de ață

Bentițele împletite din ață sunt similare cu bentițele împletite din păr, dar nu este necesar să le alegeți în funcție de tipul dvs. de păr. Aceste bentițe sunt purtate pentru a fi observate, deci asigurați-vă că le purtați în multe culori și modele diferite.

Pentru un efect maxim, asociați-le cu o coafură simplă, cum ar fi bucle lejere sau bretonul purtat într-o parte. Aveți garanția că vor fi spectaculoase.

Lucrul minunat despre bentițe și cordeluțe este că femeile de toate vârstele și cu toate tipurile de păr le pot purta.

Dintre toate accesoriile pentru păr, bentițele și cordeluțele sunt cele mai versatile și sunt disponibile practic în toate tipurile de material, model, formă, dimensiune și culori.

O fetiță o poate purta la școală sau o mireasă o poate purta pentru nunta ei. Este doar o chestiune de a alege stilul potrivit.

Deși toate tipurile de bentițe și cordeluțe de mai sus sunt ușor disponibile în magazinele de modă și accesorii, ceea ce este interesant este faptul că îți poți folosi cu ușurință propriile tale idei și crea propriile tale bentițe.

Tot ce aveți nevoie este un pic de material și cordeluțe simple, ceva timp și ceva efort. Dar va merita totul odată ce bentița creată de tine te va face să ieși în evidență în mulțime.

Verifică preț Cordeluțe împletite AICI!

Share:

WhatsApp
Facebook
Twitter
Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

tipuri de eșarfe

15 tipuri de eșarfe

O eșarfă este o simplă bucată de țesătură care este înfășurată în jurul gâtului sau umerilor și, uneori, este purtată pe cap. O eșarfă este

Citește mai mult »
Pe trend

Articole care te-ar putea interesa:

Barbat poarta palarie Fedora

Pălării Fedora versus Pălării Trilby

Pălăriile Fedora și pălăriile Trilby au multe asemănări, dar variază și în unele dintre caracteristicile și trăsăturile lor. Nimic nu spune: „Bună, Frumoaso!” precum accesoriile

Este rochia o fusta

Este fusta o rochie?

Aflați diferența dintre o fustă și o rochie și cum să stilați fustele pentru a se potrivi cel mai bine cu silueta dvs. Cumpărăturile de

Tanara foloseste un burete lufa pentru baie

7 alternative la lufa (loofah)

Lufa reprezintă un instrument excelent pentru curățarea spatelui, a feței și a restului corpului. Este bine să cunoașteți diferitele tipuri de alternative la lufa care