Coafuri de top pentru primăvară

Coafuri de top primvara

Primăvara vine și omul se simte bine. Cât de fericită ești că nu mai suntem forțate să ne ascundem în spatele acelor măști? Nu am de gând să mint, a fost oarecum frumos să fiu incognito tot timpul. Am profitat din plin de asta, dar acum sunt gata să scap de imaginea aceea, de acel văl, desigur, de acele kilograme, și mai ales să-mi scot părul din cocul ăla plicticos din vârful capului și să încerc alte coafuri. Oh, nu e loc pentru schimbare. Sunt total sarcastică acum, când spun asta. Pentru că…

Totul se schimbă

Sunt regina schimbării, nici măcar nu glumesc și nici nu exagerez. Când vine vorba despre modă sau frumusețe, fata se schimbă. Totul este în regulă, crește din nou, se spală sau pur și simplu îți schimbi hainele.

Întotdeauna am fost aceea care spune, „oh, tocmai ai părăsit un băiat?” tunde-te, „oh, aveți o lansare mare?” vopsește-te, „oh anotimpul se schimbă?” tunde-te și vopsește-te! Părul tău are nevoie de asta.

Părul meu nu a mai avut culoarea lui naturală din ziua în care prietenii mei și cu mine am descoperit sticla aia de colorant de păr.

Era în vara când treceam în clasa a 8-a și biata maică-mea nici nu a prevăzut sau simțit schimbarea… ei bine, până când a văzut-o. Mi s-a interzis să mai pun acele lucruri în păr, dar i-am arătat că mi-am aruncat colorantul de păr, însă am încărcat tubul cu acea soluție de temut. Ca brunetă naturală poți ghici că părul s-a transformat doar într-o singură culoare și da, acea culoare a fost portocaliu. Dacă portocaliul reprezintă o culoare, aceea era culoarea mea și mi-a luat toți cei 4 ani de liceu pentru a scăpa de ea.

Părul meu a fost vopsit aproape în orice culoare intenționat și uneori neintenționat. Viața mea a fost un ciclu între a-mi lăsa părul să crească lun și tuns scurt, și uitați-vă la acea culoare frumoasă. Pur și simplu nu mă pot opri la un look pe care să-l păstrez și să-l mențin în mod constant; Mă plictisesc să mă privesc și apoi apare momentul când neapărat trebuie să-mi (re)împrospătez coafura.

Nu cred că felul meu de a gândi și acționa în ceea ce privește coafura este neapărat sănătos, deoarece sunt destul de sigură că de fiecare dată când o schimb, mă aștept să aibă loc un eveniment care schimbă viața sau de fiecare dată când o schimb este din cauza unui eveniment care schimbă viața. Și dacă nici evenimentele încheiate de curând nu se califică drept evenimente care îți schimbă viata, atunci nici măcar nu mai știu ce să zic, nu mai știu nimic.

Verifică preț Produse profesionale de îngrijire păr Wella Professionals AICI!

Primăvara și părul

Am înțeles, nu sunt aici pentru poveștile despre culoarea părului meu, dar știu că ați văzut ce se întâmplă pe scena părului. Ei bine, și dacă nu ești la curent, ești binevenită deopotrivă, ca să afli noutățile.

Ceea ce trece revine, ceea ce odată a fost în tendințe și apoi extrem de în afara tendințelor este acum, ei bine, da, ai ghicit, că este cool și din nou în tendințe. Nimic nu este diferit. Serios, totuși, până în ultimii doi ani nimic nu a reprezentat ceea ce este astăzi. De ce ar fi? Moda coafurilor/tunsorilor a fost transformată, super împrospătată și numită perfect drept Wolf Cut – Tunsoarea Lup. Este ca spiritul interior de animal al oricărei femei dacă mă întrebați pe mine. Adică nu vrem cu toate să simțim că avem această coamă mare de păr și să fim puternice și sălbatice? Hei, vă văd, toate lucrați pentru asta în fiecare sâmbătă și duminică dimineața și dacă munciți de acasă, poate lunea și miercurea.

Mărturisire, mi-am lăsat părul să crească în ultimii 2 ani pentru a putea avea tunsoarea Wolfie perfectă și nu, nu vorbesc despre copii sau nume de copii, de fapt nu este numele exact al tunsorii, dar era un nume potrivit. Ei bine, sunt confuză și divaghez! Am avut câteva tunsori pentru a începe să-mi modelez părul pe măsură ce crește și vă spun că produsele Wella Professionals  m-a scutit de mai multe ori să nu vreau să-mi tai părul de tot.

Am început să folosesc Wella Invigo și am fost fericită. Am văzut o îmbunătățire majoră față de ceea ce foloseam înainte. Nu pot să mint, am fost absorbită rapid și le-am încercat și balsamul și alte produse. Ok, odată ce îți dai seama de cât de mult are nevoie părul tău, se produce o schimbare serioasă.

A trebuit să înghit o grămadă pentru această coafură. Bună, mă numesc Bridgette și obișnuiam să îmi spăl părul zilnic. Spălandu-mi părul în fiecare zi, a însemnat, de asemenea, că a trebuit să-l usuc și mai mult ca sigur să folosesc ondulatorul. Nu m-am putut abține; știam că este rău pentru părul meu, dar nu m-am putut abține, trebuia să o fac în fiecare zi. Eram convinsă că mă făcea să mă simt rău dacă nu o fac. E adevărat.

Deci, ieșirea din lockdown a însemnat să opresc spălarea, uscarea și ondularea părului. Habar n-aveam că 1) îți poți transforma părul, dar că 2) de fiecare dată când făceam asta, îmi antrenam părul într-un mod care nu era natural și, prin urmare, făceam aproape imposibil de realizat look-ul wash and go (să mă spăl pe păr și să fiu gata să plec). Sunt pe deplin convinsă acum că este în regulă să nu-ți speli părul în fiecare zi, dar nu sunt de acord să nu vă spălați pe păr mai mult de 4 zile. Nu, nu este ok.

Deci, poate că ești mai mult o fată elegantă, e atât de drăguț! Știi ce altceva este de asemenea drăguț? Nu există un timp mai potrivit ca prezentul pentru a-ți rezolva look-ul cu un bob clasic. Această tunsoare nu este niciodată în afara tendințelor și dacă aveți acel păr strălucitor, plin și sănătos, iată cel mai bun mod de a-l arăta.

Tunsoarea bob clasic reprezintă o declarație de modă atât de grozavă, mai ales dacă îi adaugi ceva culoare, cum ar fi maroul scump al lui Paige sau culorile/șuvițele Cali-cool ale doamnei Bieber. Este pânza perfectă pentru fiecare fată.

Cel mai visător look dintre toate trebuie să fie cu siguranță orice cu bucle hidratate. Putem vă rog să lăudăm zeițele părului pentru coafura de inspirație afro Rounded Fro.

Mama mea a fost binecuvântată cu bucle perfecte, deși uneori sunt sigură că ea nu simte același lucru. Iubesc buclele mamei mele și toată viața am privit-o cu atenție cum și le îngrijea. Au fost momente când se tundea scurt și arăta ca un bebeluș afro și alteori îl lăsa lung, îl purta îndreptat complet din întâmplare și ei bine, sunt atât de fericită că tocmai a primit cea mai bună tunsoare Deva Curl Cut într-un mic Rounded Fro.

Arată ca și cum ea este viața oricărei petreceri. Există ceva atât de deosebit și atrăgător în a purta bucle încât e ca și cum nimeni nu face economie de bucle și nici nu le pune la colț!

Știu că nu toată lumea este foarte interesată de a se dedica unui stil anume sau unei coafuri anume. Este multă muncă și, în cea mai mare parte, am renunțat la asta în ultimii ani și sunt aici pentru o rutină mai puțin complicată.

Verifică preț Produse profesionale de îngrijire păr Wella Professionals AICI!

Iubește-te!

În general, cel mai bun lucru de făcut pentru îngrijirea personală este îngrijirea autentică a părului tău. Sunt o fată care folosește serum și ulei (oil) și, wow, acest ulei Olaplex face minuni. Da, acum sunt 8 minuni ale lumii. Perfect pentru o uscare plăcută a părului și protejează părul de potențialele abuzuri asupra lui.

Poate că nu doriți o nouă tunsoare, dar știu că doriți o culoare proaspătă. Încă ne plac culorile noastre vibrante și pastelate la modă, dar să recunoaștem, nu toată lumea vrea să lucreze la acel look în fiecare zi. De aceea iubesc toate tendințele de culoare. Blonde strălucitoare și sărutate de soare, brunete strawberry și fata din vecini cu păr arămiu.

Rămâi la nuanța ta naturală și acordă o pauză părului tău. În general, ceva subtil care să-ți complimenteze propria frumusețe este întotdeauna cel mai bun mod de a trăi cea mai bună viață în timp ce te îți plimbi părul pe câmpurile de flori sălbatice.

Verifică preț Produse profesionale de îngrijire păr Wella Professionals AICI!

Share:

WhatsApp
Facebook
Twitter
Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

tipuri de eșarfe

15 tipuri de eșarfe

O eșarfă este o simplă bucată de țesătură care este înfășurată în jurul gâtului sau umerilor și, uneori, este purtată pe cap. O eșarfă este

Citește mai mult »
Pe trend

Articole care te-ar putea interesa:

Barbat poarta palarie Fedora

Pălării Fedora versus Pălării Trilby

Pălăriile Fedora și pălăriile Trilby au multe asemănări, dar variază și în unele dintre caracteristicile și trăsăturile lor. Nimic nu spune: „Bună, Frumoaso!” precum accesoriile

Este rochia o fusta

Este fusta o rochie?

Aflați diferența dintre o fustă și o rochie și cum să stilați fustele pentru a se potrivi cel mai bine cu silueta dvs. Cumpărăturile de

Tanara foloseste un burete lufa pentru baie

7 alternative la lufa (loofah)

Lufa reprezintă un instrument excelent pentru curățarea spatelui, a feței și a restului corpului. Este bine să cunoașteți diferitele tipuri de alternative la lufa care