48 de branduri de blugi de top pentru femei și bărbați (pe baza de popularitate)

Branduri de blugi

Astăzi, blugii sunt o parte a normei în modă, dar nu a fost întotdeauna așa. La sfârșitul anilor 1800, pantalonii din denim erau purtați de muncitori și erau cunoscuți sub denumirea de salopete. Pe 20 mai 1873, s-a născut prima pereche de blugi, așa cum îi știm astăzi.

În anii 1920, blugii au devenit îmbrăcămintea obișnuită pentru cowboys, mineri și alți muncitori, a căror slujbă impunea o muncă grea. În anii 1930, revista Vogue a prezentat un model care purta blugi, ceea ce a însemnat că jeanșii, pantalonii din denim, au devenit o nouă modă pentru femei.

În anii 1960, „băieții răi”, ca Marlon Brandon și James Dean, au popularizat blugii, după care adolescenții au început să adopte pantalonii la modă din toată inima. În acea perioadă, blugii ușor prespălați și blugii suflecați, cu manșetă au fost lansați pe piață cu mare succes.

Tot atunci, Levi’s, Wrangler și Lee s-au consacrat drept primele branduri de blugi. Era contraculturii din anii 1960 a făcut din blugi un simbol al libertății și sfidării, a unei atitudini rebele. Stilurile populare au cuprins pantaloni cu talie joasă și pantaloni evazați.

Anii 1980 au fost epoca blugilor de designer cu branduri ca Calvin Klein și Gloria Vanderbilt fiind cele mai căutate. Chiar și bărbații au optat pentru blugi de designer în acest deceniu.

La începutul anului 2000, blugii cu talie joasă, care atârnă pe șolduri, au fost popularizate de vedete pop precum Christina Aguilera și Britney Spears, dar a fost în anii 2000, când blugii skinny au reapărut, datorită tehnologiei stretch a denimului.

Astăzi, există o varietate uriașă în stilurile de blugi pe care le poți cumpăra, deși stilul skinny rămâne popular printre femei.

Branduri de blugi

Branduri de blugi (jeanși) în funcție de numărul de căutări pe Internet

American Eagle

Blugi American Eagle

68.000 de căutări lunare

American Eagle Outfitters, cunoscut popular drept simplu American Eagle, este un brand de îmbrăcăminte fondat de frații Jerry și Mark Silverman în 1977. Ulterior, frații și-au vândut drepturile de proprietate către Jacob Price of Knoxville.

Brandul American Eagle vizează atât liceenii cât și studenții de sex masculin și feminin. Cu toate acestea, brandul a câștigat popularitate atât în rândul adolescenților, cât și al adulților. Unul dintre cele mai populare produse ale brandului sunt blugii săi, în special blugii cu talie joasă, deși oferă și jeggings (blugi mulați), blugi cu talie înaltă, blugi trei sferturi, blugi skinny și blugi evazați.

În prezent, brandul are 933 de magazine în toată America.

Verifică preț Blugi American Eagle AICI!

Wrangler

Blugi Wrangler

53.000 de căutări lunare

Unul dintre cele trei mari branduri americane de blugi, Wrangler, reprezintă un simbol american. Călătoria brandului Wrangler a început în anul 1897 când C.C. Hudson s-a alăturat unei fabrici de textile din Greensboro, Carolina de Nord și a început să coase nasturi acolo.

În 1904, Hudson împreună cu prietenii și fratele său au cumpărat mașini de cusut și au pus bazele unei mici fabrici de textile Hudson Overall Company. Își schimbă curând numele în Blue Bell Overall Company. În 1943, Blue Bell a achiziționat compania de îmbrăcăminte de lucru Casey Jones, împreună cu dreptul de a folosi numele Wrangler.

În 1946, Wrangler și croitorul Bernard Lichtenstein au început să producă o linie de blugi exclusiv pentru cowboy. Acesta a fost momentul în care a apărut Wrangler ca entitate separată.

Astăzi, Wrangler nu reprezintă doar stilul de viață rodeo, ci și originile Vestului american. Brandul a câștigat o popularitate de cult în întreaga lume.

Verifică preț Blugi Wrangler AICI!

Lee

Blugi Lee

43.000 de căutări lunare

Lee Jeans este un brand deținut de VF Corporation, cea mai mare companie de îmbrăcăminte din lume. Compania a fost fondată în 1889 de Henry David Lee și a produs inițial salopete și geci.

A înregistrat o creștere fără precedent atunci când a început să producă salopete de lucru (cu mâneci lungi) Union-All în anul 1913 și prima lor salopetă fără mâneci în 1920. Compania s-a extins ulterior într-o linie pentru copii.

În anii 1930, Lee Jeans a devenit principalul producător de haine de lucru din SUA, iar în 1944, leneșul „S” a apărut oficial pe buzunarul din spate al brandului Lee.

Astăzi, blugii skinny și cei evazați domină moda.

Verifică preț Blugi Lee AICI!

Levi’s Jeans

Blugi Levi's

38.000 de căutări lunare

Levis Strauss a fondat compania împreună cu cumnatul său, David Stern în 1858. Compania sa a vândut textile, inclusiv pânză denim.

După ce unul dintre clienții săi, un croitor de la Reno pe nume Jacob Davis, a revenit pentru mai multă țesătură denim, Levi a format un parteneriat cu acesta și a creat pantaloni de lucru, întăriți cu nituri/capse la buzunare și închidere în față. Fabricarea salopetelor din denim a început în 1870, iar blugii moderni au început să apară în 1920.

Cu toate acestea, vânzările erau în mare parte limitate la cowboy, muncitori din căile ferate și lucrătorii cu cherestea.

În perioada contraculturii din anii 1960 -1970, blugii Levi’s au devenit foarte populari în rândul tinerilor. Modelul Levi’s shrink-to-fit 501 a început să se vândă, iar astăzi, acești blugi sunt încă numărul unu în vânzările companiei. În anul 2017, Levi a colaborat, de asemenea, cu Google pentru a crea un sacou de blugi „inteligent” la prețul de 350 de dolari.

Verifică preț Blugi Levi’s AICI!

Guess Jeans

Blugi Guess

18.000 de căutări lunare

Georges Marciano și frații săi au lansat Guess Jeans în America în 1981. La vremea respectivă, pe locul înâi la vînzări se aflau blugii unisex. Mai târziu, ei au împrumutat un tip de prespălare a jeanșilor numit mottled wash, o prespălare cu model marmorat, pe care Marciano a văzut-o pentru prima dată la o spălătorie automată în Italia.

În perioada respectivă, blugii erau disponibili doar într-o culoare albastru indigo sau erau decolorați (bleached).

La sfârșitul anului 1981, Guess a fost lansat sub semnătura sa blugii prespălați de tipul stonewashed jeans, adică uzați, un triunghi roșu aplicat și un fermoar lateral care se deschide în sus pe fiecare gleznă. A rămas cel mai popular brand de denim din anii 1980 și a fost primul care a creat blugi de designer la acea vreme.

Verifică preț Blugi Guess AICI!

Gap Jeans

16.000 de căutări lunare

Fondat în anul 1969 de Donald și Doris Fisher, Gap Jeans a trecut testul timpului pentru o jumătate de secol. În prezent, Gap este extrem de popular în rândul bărbaților, femeilor și copiilor.

Unele dintre cele mai bune modele ale sale includ Gap Mid-Rise Classic Straight Jeans (jeanși drepți clasici cu talie medie) și Gap Mid-Rise Jeans Skinny (jeanși skinny (foarte strâmți) cu talie medie) pentru femei. Blugii lor slim fit GapFlex sunt foarte populari printre femei.

Verifică preț Blugi GAP AICI!

Diesel Jeans

Diesel Jeans

14.000 de căutări lunare

Diesel S.p.A este un brand italian de îmbrăcăminte cu sediul în Italia. Vinde îmbrăcăminte din bumbac denim, împreună cu alte haine, precum și încălțăminte și accesorii.

Brandul prezintă stilul grunge care a fost atât de popular în anii 1970. Cei mai bine vânduți sunt blugii skinny și blugii uzați, rupți sau cu franjuri. Alături de blugi, se concentrează foarte mult și pe vânzarea de geci de blugi, populare atât în rândul bărbaților, cât și al femeilor.

Verifică preț Blugi Diesel AICI!

Calvin Klein Jeans

11.000 de căutări lunare

În anul 1974, Calvin Klein a proiectat blugii strâmți (tight-fitting), care au ajuns la vânzări de până la 200.000 de dolari după doar prima săptămână pe piață. Astăzi, jeanșii de la Calvin Klein sunt vânduți la un preț premium, dar oamenii tot îi devorează de pe rafturi, deși sunt scumpi.

Unele dintre cele mai vândute modele ale sale includ jeanșii skinny cropped ankle cu decupaj, blugii drepți colorblock, jeanșii slim drepți cu talie înaltă și cu talie medie.

Verifică preț Blugi Calvin Klein AICI!

Tommy Jeans

Blugi Tommy Hilfiger

4.900 de căutări lunare

Tommy Jeans, creat de Tommy Hilfiger, este brandul care a făcut din blugii de tâmplar o imagine emblematică. Hilfiger continuă să se concentreze pe menținerea diverselor sale linii de modă, dintre care unele sunt axate pe haine casual, în timp ce altele pe haute couture.

În prezent, brandul popularizează jeanșii baggy fit în stil utilitar, cei trei sferturi cu talie înaltă, atât pentru bărbați, cât și pentru femei, și cei tratați cu acid.

Verifică preț Blugi Tommy Hilfiger AICI!

Big Star Jeans

Big Star Jeans

4.600 de căutări lunare

Creat în 1970, Big Star Jeans oferă blugi de cea mai bună calitate și design de top. Brandul de blugi este destinat individului artistic, modern, care dorește să pară conștient de modă, fără a depune prea mult efort.

Unele dintre cele mai vândute blugi includ Terry 655 și Martin 395.

Verifică preț Blugi Big Star AICI!

Armani Jeans/Emporio Armani/Armani Exchange

Armani Jeans

4.500 de căutări lunare

Dacă nu te deranjează să cheltuiești de la sute până la mii de dolari pentru o pereche de blugi, nu poți greși cu Armani. Îmbrăcămintea designerului este cea mai cunoscută pentru costumele de lux, însă blugii săi sunt, de asemenea, dintre cei mai căutați.

Unele dintre cele mai bune modele ale sale includ blugi denim din bumbac twill în stilul slim fit.

Verifică preț Blugi Armani Jeans/Emporio Armani/Armani Exchange AICI!

Banana Republic Jeans

Blugi Banana Republic

2.500 de căutări lunare

Brandul original Banana Republic a fost creat de Mel și Patricia Ziegler în anul 1978. Cuplul a avut plăcerea de a colecționa articole interesante confortabile și relaxante din întreaga lume. Cu toate acestea, brandul a fost achiziționat ulterior de Gap în anul 1983.

În prezent, compania vinde blugi minunați, printre alte haine, la prețuri premium. Unele dintre cele mai bine vândute articole includ modelele Athletic Tapered Rapid Movement Denim Medium Wash Jean și Slim Fly-Weight Traveler Jean.

Verifică preț Blugi Banana Republic AICI!

Free People Jeans

Blugi Free People

2.400 de căutări lunare

Așa cum indică și numele, Free People este un brand american de îmbrăcăminte pentru un stil de viață boem, care se adresează femeilor. Oferă produse de înfrumusețare și wellness, precum și îmbrăcăminte.

Free People oferă unele dintre cele mai provocatoare și jucăușe tipuri de blugi de pe piață. Modelele sale includ blugi daisy, blugi albaștri cu margarete mici brodate și blugi brodați cu fructe.

Verifică preț produse Free People AICI!

Prada Jeans

Prada Jeans

400 de căutări lunare

Brandul italian de designer de modă a fost fondat în anul 1913 de Mario Prada. Astăzi, este un nume uriaș nu doar în haute couture, ci și în ținute de stradă, cum ar fi jeanșii.

În prezent, Prada vinde blugi la prețuri premium, care variază de la sute la mii de dolari. Unii dintre cei mai populari pantaloni din bumbac denim includ jeanșii stretch cu 5 buzunare și jeanșii prespălați în formă conică (tapered-fit washed).

Găsirea celor mai buni blugi este acum la doar câteva clicuri distanță. Indiferent de dimensiunea, forma sau culoarea pe care le preferi, cu numărul de modele de blugi disponibile pe piață, poți fi sigur/ă că vei găsi modelul perfect pentru tine.

Verifică preț Blugi Premium pentru femei și bărbați AICI!

Hollister

Blugi Hollister

45.000 de căutări lunare

Acest brand al stilului de viață american este deținut de Abercrombie & Fitch și s-a deschis pentru prima dată în anul 2000. Hollister Co. a fost creat astfel încât adolescenții cu vârste cuprinse între 14 și 18 ani să poată avea acces la o marcă cu prețuri mai mici decât Abercrombie & Fitch.

Imaginea brandului inspirată din California de Sud a făcut acest brand unul dintre cele mai importante mărci de blugi din Statele Unite. Odată cu lansarea blugilor săi cu talie înaltă și a jeanșilor Boygriend, magazinele de blugi ale companiei au intrat în centrul atenției.

Hollister a creat declarații îndrăznețe cu brandurile sale de blugi rupți, stil atemporal și design confortabil care permit consumatorilor să se joace cu moda. Blugii lor sunt un element central al stilului de viață relaxat.

Verifică preț Blugi Premium pentru femei și bărbați AICI!

Lucky Jeans

Lucky Jeans

29.000 de căutări lunare

Brandul Lucky Jeans a fost fondat în orașul Vernon, California în anul 1990, iar produsele sale sunt disponibile în 150 de magazine din Statele Unite, Canada, Puerto Rico și Europa. De asemenea, este distribuit în mai multe magazine majore, inclusiv Nordstrom, Macys și Bloomingdale.

Lucky Jeans au devenit extrem de populari datorită stilului lor boem. Îmbrăcămintea din denim reprezintă aproximativ 60 la sută din business. Cel mai cunoscut semn distinctiv al lor este un trifoi cu patru foi cu sloganul „LUCKY YOU!” (Norocosule/Norocoaso) cusut pe închiderea din față.

Verifică preț Blugi Premium pentru femei și bărbați AICI!

Brandul AG Jeans

AG Jeans

24.000 de căutări lunare

Brandul AG Jeans a fost fondat de designerul de modă italian Adriano Goldschmied, care este cunoscut și sub numele de „Nașul Denimului”. El este, de asemenea, numit părintele „jeanșilor/blugilor premium”.

Una dintre cele mai cunoscute linii de blugi creată de el este „Farrah”, care a generat un cult printre femei. AG Jeans a colaborat cu Mavi pentru a crea The Indigo Move, care oferă 24 de stiluri de blugi pentru femei și 13 pentru bărbați, în diferite nuanțe de indigo, inclusiv nuanța cernelei și a fumului.

Verifică preț Blugi Premium pentru femei și bărbați AICI!

Gloria Vanderbilt Jeans

Gloria Vanderbilt Jeans

19.000 de căutări lunare

În anii 1970, frumoasa actriță, artistă, autoare și designer, Gloria Vanderbilt a lansat colecția sa de parfumuri, articole de uz casnic și haine de designer. Este cunoscută în special ca un dezvoltator timpuriu ai jeanșilor de designer.

În 1976, Vanderbilt a lansat prima linie de jeanși de designer, creată exclusiv pentru femei. La scurt timp, ea a introdus inovația la capitolul jeanși prin materialul denim stretch, adăugându-și semnătura pe buzunare și pictograma cu lebădă. În anul 2016, brandul a depășit venituri en-gros de 300 milioane USD.

Brandul de jeanși Vanderbilt există pe piață în trei linii de modă numite „Missy”, „Petite” și „Plus” și oferă o mare varietate de jeanși de orice culoare, formă și dimensiune pentru femei.

Verifică preț Blugi Premium pentru femei și bărbați AICI!

Old Navy Jeans

Old Navy Jeans

16.000 de căutări lunare

Old Navy este, de asemenea, deținut de Gap Inc. și a luat naștere atunci când Dayton Hudson Corporation, compania-mamă a mărcii Target, căuta să realizeze o versiune mai puțin scumpă a mărcii Gap. Millard Dexter a răspuns prin deschiderea mărcii Gap Warehouse, care a fost redenumit Old Navy în 1994, pentru a crea imagine diferită de Gap.

În prezent, jeanșii skinny cu talie înaltă și cei cu talie mijlocie de la Old Navy sunt foarte populari în rândul femeilor din toată America, precum și cei uzați/rupți și brodați.

Verifică preț Blugi Premium pentru femei și bărbați AICI!

Hudson Jeans

16.000 de căutări lunare

Hudson Jeans a fost fondat de Peter Kim în 2002, care vinde îmbrăcăminte din bumbac denim premium. Brandul Hudson Jeans iese în evidență prin buzunarele din spate cu închidere triunghiulară cu logo-ul Union Jack. Britney Spears și Cara Delevingne sunt fane ale mărcii.

În prezent, brandul vinde stiluri clasice care nu se demodează niciodată.

Verifică preț Blugi Premium pentru femei și bărbațiAICI!

Paige Jeans

Paige Jeans

14.000 de căutări lunare

Fondat de Paige Adams-Geller, Paige Jeans are distincția de a fi singura companie de îmbrăcăminte confecționată din bumbac denim fondată de o femeie. Brandul de blugi este cunoscut pe scară largă datorită modelelor sale incredibil de versatile și cochete.

Unul dintre cele mai populare design-uri de jeanși Paige include blugii Sarah Slim Exposed Buttons (cu închidere buzunare cu nasturi metalici la vedere), care prezintă trei rânduri de nasturi metalici de blugi la buzunarele laterale față, în stânga și în dreapta șlițului/închiderii blugilor.

Unul dintre modelele ei mai trendy include și blugii cu talie înaltă.

Verifică preț Blugi Premium pentru femei și bărbați AICI!

Madewell Jeans

Madwell Jeans

13.000 de căutări lunare

După cum au spus cei de la Madewell, Madewell „face blugi grozavi”. De asemenea, se concentrează asupra accesoriilor care se asortează bine cu denimul, ca bijuterii, genți și pantofi pentru purtat în fiecare zi. Misiunea lor este ca oricine să arate la modă fără efort, cu un look artistic și neașteptat.

Unii dintre cei mai bine vânduți jeanși, inclusiv edițiile boot-cut (deasupra gleznei pentru a fi purtați cu ghete) și Button-front (închidere cu nasturi metalici de blugi la vedere), precum și versiunea cu talie înaltă. Blugii lor skinny și rupți sunt, de asemenea, foarte la modă.

Verifică preț Blugi Premium pentru femei și bărbați AICI!

Express Jeans

Express Jeans

12.000 de căutări lunare

În anul 2005, Express a introdus o linie din bumbac denim numită DPD. Din păcate, a fost întreruptă. Cu toate acestea, în anul 2009, Express a introdus iar o nouă linie de bumbac denim numită Rerocks atât pentru bărbați, cât și pentru femei.

Jeanșii se caracterizează prin cusături pe buzunarul din spate, iar materialul este diferit. În același an, aceștia s-au extins cu blugii săi Zelda cu talie joasă și au introdus două modele noi, cu o versiune boot cut (deasupra gleznei, pentru a fi purtată cu ghete) pentru femei și pentru versiunea extra slim pentru bărbați, numită Zach.

Jeanșii Express au nuanțe diferite, de la tonuri de indigo închis, până la cele mai deschise, aproape fără culoare.

Verifică preț Blugi Premium pentru femei și bărbați AICI!

Arizona Jeans

Arizona Jeans

12.000 de căutări lunare

Original Arizona Jeans Company a fost la un moment dat o marcă pentru adolescenții de la J.C. Penney. Acum funcționează independent și oferă o mulțime de articole vestimentare pentru adolescenți, bărbați și femei, și nu doar jeanși.

Unul dintre cele mai populare tipuri de blugi este versiunea deasuora gleznei boot-cut, precum și modelele sale lejere, relaxate pe corp. Toate stilurile de blugi sunt disponibile în magazinele J.C. Penney.

Verifică preț Blugi Premium pentru femei și bărbați AICI!

mn ml Jeans

9.200 de căutări lunare

Mnml Jeans oferă îmbrăcăminte de stradă de înaltă calitate, dar accesibilă, inclusiv cele mai bune tipuri de blugi. Pantalonii lor au „siluete progresive” și sunt vândute la un preț corect.

Unii dintre blugii în tendințe vânduți de mnml Jeans includ pantaloni din denim stropiți, uzați, blugi stretch skinny, denim reparați și blugi prespălați, care sunt perfecți pentru un stil de stradă ultra casual.

Verifică preț Blugi Premium pentru femei și bărbați AICI!

Jag Jeans

Jag Jeans

8.600 de căutări lunare

Compania este deținută de Silver Jeans Co., care produce îmbrăcăminte din bumbac denim. Jag Jeans sunt foarte la modă în prezent, datorită noilor modele cool de blugi tech, care oferă confort maxim.

Unii dintre noii lor jeanși includ Cecilia Skinny, Ruby Straight Crop, Plus Bryn Skinny și Eloise Boot. Ceea ce este atât de grozav la Jag Jeans este că ei oferă unele dintre cele mai versatile stiluri de pantaloni pentru femei de origini diverse.

Verifică preț Blugi Premium pentru femei și bărbați AICI!

Vigoss Jeans

Vigoss Jeans

7.400 de căutări lunare

Încă de la înființarea sa în 2002, Vigoss Jeans s-a concentrat pe crearea de vopsiri și tratamente care să scoată tot ce este mai bun din blugii tăi. Astăzi, Vigoss este renumit pentru materialul lor de înaltă calitate și felul în care se potrivesc pe corpul celor care îi poartă.

Unele dintre cele mai faimoase modele de jeans ale brandului în prezent și în trend sunt Jagger Zipper Skinny și Marley Mid-Rise.

Verifică preț Blugi Premium pentru femei și bărbațiAICI!

Ariat Jeans

Ariat Jeans

7.100 de căutări lunare

Brandul premium pentru activități ecvestre și în aer liber, Ariat și-a făcut un nume datorită blugilor săi uimitori. Pantalonii din bumbac denim sunt construiți astfel încât să fie confortabili în timp ce sunt purtați zi de zi sau când ești așezat/ă pe șaua unui cal.

Unele dintre cele mai bine vandute modele ale sale includ Slim Truckee Stretch Boots Jeans, Tessa Wide Leg Trouser Jean și R.E.A.L Mid Rise Splash Stackable Straight Jeans.

Verifică preț Blugi Premium pentru femei și bărbați AICI!

Buffalo Jeans

6.900 de căutări lunare

Fondat în Franța în urmă cu mai bine de trei decenii, Buffalo David Bitton este un brand de stil de viață care oferă mai multe stiluri de denim, care sunt foarte la modă și au depășit granițele. Piața țintă a brandului o reprezintă bărbații și femeile experimentați în domeniul modei cu vârsta cuprinsă între 18 și 34 de ani, care caută un stil fără efort.

Unele dintre cele mai bune modele ale sale includ jeanșii cu talie înaltă, cu franjuri, blugi rupți și blugi prespălați.

Verifică preț Blugi Premium pentru femei și bărbați AICI!

Aeropostale Jeans

Aeropostale Jeans

6.300 de căutări lunare

Aeropostale Jeans este un brand pentru cei care visează la aventură. Brandul este destinat bărbaților și femeilor tinere și le oferă blugi de designer de înaltă calitate, inovatori și interesanți.

Unele dintre cele mai vândute modele ale sale includ Flex Effects High-Waisted Ankle Jegging (blugi mulați cu talie înaltă și cu lungime deasupra gleznei), Low Rise Skinny Jeans (blugi skinny cu talie joasă) și Low Rise Bootcut Jeans (Blugi cu talie joasă deasupra gleznei).

Verifică preț Blugi Premium pentru femei și bărbați AICI!

BKE Jeans

BKE Jeans

6.100 de căutări lunare

BKE Jeans se mândrește cu faptul că oferă produse de îmbrăcăminte casual din bumbac denim, încălțăminte și accesorii pentru bărbați și femei cu experiență în modă. Compania are 450 de magazine în Statele Unite sub numele de Buckle și The Buckle.

Unele dintre modelele sale la modă includ Payton Ankle Skinny Stretch Cuffed Jean, High Rise Flare Stretch jean și Boyfriend.

Verifică preț Blugi Premium pentru femei și bărbați AICI!

Democracy Jeans

Democracy Jeans

6.000 de căutări lunare

Democracy Jeans este un brand de îmbrăcăminte casual din bumbac denim pentru femei preocupate de modă. Brandul oferă femeilor posibilitatea de a rămâne actuale și oferă un mod accesibil și pe care și-l permit financiar de a-și satisface dorințele în materie de modă.

Printre cei mai buni blugi de la Democracy se numără Itty Bitty Boots, „Ab” solution Jeggings și Flex slim fitting jeans care sunt concepute pentru a se potrivi cu fiecare curbă a corpului.

Verifică preț Blugi Premium pentru femei și bărbați AICI!

Zara Jeans

Zara Jeans

5.700 de căutări lunare

Una dintre cele mai mari companii de modă aparținând lui Inditex; Zara are o minunată colecție de jeanși și pantaloni din bumbac denim.

Compania oferă unele dintre cele mai deosebite modele de jeanși, printre care se numără blugii skinny animal print cu talie medie tip culotte și blugi cu talie înaltă black zebra.

Verifică preț Blugi Premium pentru femei și bărbați AICI!

Abercrombie Jeans

Abercrombie Jeans

5.200 de căutări lunare

Abercrombie & Fitch sunt sinonime cu stilul și modă. Așadar, nu este de mirare că blugii lor sunt pe val.

În prezent, brandul prezintă modele de inspirație vintage, cum ar fi jeanșii cu talie foarte înaltă și cei cu talie joasă. Colecția lor cuprinde și blugi rupți și deasupra gleznei tip bootcut.

Verifică preț Blugi Premium pentru femei și bărbați AICI!

Amiri Jeans

Amiri Jeans

5.100 de căutări lunare

Când membrii trupei K-Pop au intrat pe scenă purtând îmbrăcăminte de stradă Amiri, realizezi că vorbim despre un brand imens. Mike Amiri, fondatorul, are un brand care nu este doar versatil în design, ci și în ceea ce privește numele date jeanșilor.

Unii dintre cei mai creativi blugi ai mărcii includ Art Patch Snake Jean, The Artist Broken Jean și Crystal Painter Destroyer.

Verifică preț Blugi Premium pentru femei și bărbați AICI!

Denizen Jeans

Denizen Jeans

5.100 de căutări lunare

Denizen de la Levi’s oferă cele mai nelimitate stiluri de jeanși cu structură flexiblă, din țesături confortabile, cu modele deosebite și o gamă largă de ținute care se potrivesc tuturor. Brandul permite flexibilitate în mișcare și se adaptează la stilul tău de viață.

Unele dintre cele mai bune modele ale sale includ blugi cu talie joasă, jeggings cu lungimea deasupra gleznei cu talie înaltă și blugi slim moderni cu manșetă și talie medie.

Verifică preț Blugi Premium pentru femei și bărbați AICI!

Uniqlo Jeans

Uniqlo Jeans

4.900 de căutări lunare

Un designer japonez de îmbrăcăminte casual îmbrățișează calitățile japoneze de simplitate și longevitate. Creațiile designerului sunt accesibile și la îndemâna tuturor și au un design modern, dar simplu, care se traduce prin calitate înaltă.

Unii dintre cei mai buni jeanși ai săi includ blugi skinny fit ultra stretch pentru bărbați, blugislim-fit stretch cu tiv selvedge (margine țesută) pentru bărbăți, și blugi regular fit pentru bărbați.

Verifică preț Blugi Premium pentru femei și bărbați AICI!

Flying Monkey Jeans

Flying Monkey Jeans

4.900 de căutări lunare

Flying Monkey Jeans a fost lansat în anul 2004 și a devenit rapid popular printre tineri datorită stilului său unic și contemporan. Brandul a fost creat pentru a accentua frumusețea naturală a corpului cuiva și pentru a scoate în evidență stilul fiecărui individ. Marca oferă modele care sunt modelate pe fiecare trup.

Unele dintre cele mai bune modele ale sale includ jeanșii Mid-Rise Cropped Flare Jeans (jeanși trei sferuri evazați cu talie medie) și jeanșii High-Rise Ankle Stretch Jeans ( jeanși stretch cu talie înaltă și cu lungime până deasupra gleznei).

Verifică preț Blugi Premium pentru femei și bărbați AICI!

NYDJ Jeans

NYDJ Jeans

4.900 de căutări lunare

Blugii NYDJ sunt făcuți pentru femei de către femei. Brandul a fost creat în anul 2003, când blugi deosebiți pentru toate tipurile de femei nu erau ușor accesibili. Mulți blugi nu erau eleganți sau la modă, erau incomozi pentru femeile cu mărimi mari sau atârnau prea jos pe șolduri. NYDJ Jeans a conceput blugii perfecti care sunt potriviți exact pentru tine.

În colecția sa impresionantă de blugi drepți (straight), blugi fără fermoar sau nasturi (pull on), blugi slim și skinny, poți găsi blugii perfecti care ți se potrivesc cel mai bine.

Verifică preț Blugi Premium pentru femei și bărbați AICI!

Wallflower Jeans

4.800 de căutări lunare

Jeanșii stilului de viață american pentru tineri, Wall Flower Jeans oferă o mare varietate de culori, nuanțe și țesături care îți conferă stil fără efort și o calitate excepțională.

Unele dintre cele mai bune modele ale sale includ blugii skinny cu talie înaltă și cu exces de material care se strânge deasupra gleznei (stacked), blugii legendari bootcut (cu lungime deasupra gleznei pentru a nu incomoda când porți ghete) și blugii skinny ultra fit.

Verifică preț Blugi Premium pentru femei și bărbați AICI!

H&M Jeans

H&M Jeans

4.500 de căutări lunare

Compania multinațională de îmbrăcăminte vinde niște blugi minunați. Compania a fost fondată în anul 1947 și are peste 3000 de magazine în întreaga lume. Ceea ce este atât de grozav este că oferă blugi extrem de accesibili ca preț.

Unele dintre cele mai bune modele vândute includ blugi slim pentru mămici, blugi skinny cu talie înaltă, pantaloni denim de tip cullote cu talie înaltă și jeggings cu talie înaltă super skinny.

Verifică preț Blugi Premium pentru femei și bărbați AICI!

Dickies Jeans

Dickies Jeans

3.600 de căutări lunare

Brandul Dickies Jeans este cunoscut pentru vânzarea unora dintre cele mai bune articole de îmbrăcăminte de muncă și alte accesorii. Bazele companiei au fost puse în 1918, iar acum îmbrăcămintea acestui brand se vinde în întreaga lume.

Unele dintre hainele sale cele mai căutate includ blugii lejeri drepți pentru tâmplari – Duck Jeans și modelul regular fit drepți cu 5 buzunare.

Verifică preț Blugi Premium pentru femei și bărbați AICI!

Ariya Jeans

Ariya Jeans

3.400 de căutări lunare

Brandul Ariya Jeans oferă un stil modern contemporan de blugi, dar cu multă funcționalitate și confort. Gama designerului se concentrează pe femei și le oferă cei mai buni blugi de care au nevoie în toate împrejurările vieții.

Unele dintre cele mai bune modele ale sale sunt blugii bootcut Ariya, până la nivelul gleznei, blugii drepți voluptoși, blugii denim cu talie joasă și blugii brodați.

Verifică preț Blugi Premium pentru femei și bărbați AICI!

Mossimo Jeans

Mossimo Jeans

3.100 de căutări lunare

Brandul Mossimo a fost fondat de designerul Mossimo Giannulli în 1986 și este specializat în îmbrăcăminte pentru tineri și adolescenți.

Brandul se vinde în peste 1.700 de magazine din Statele Unite și are 600 de magazine la nivel internațional.

Unele dintre cele mai bune modele ale acestuia includ blugii skinny stretch cu talie înaltă asemănători catifelei și blugii cu talie înaltă, evazați, prespălați mediu.

Verifică preț Blugi Premium pentru femei și bărbați AICI!

Earl Jeans

Earl Jeans

3.600 de căutări lunare

Cu un stil foarte boho-chic, cu influențe boeme și hippie, brandul Earl Jeans este unul câștigător. De obicei, nu vezi nimic ostentativ; cu toate acestea, brandul Earl Jeans oferă modele la modă. De fapt, și bărbații își pot cumpăra blugii de aici.

Unele dintre cele mai bune modele ale lor includ blugi super strâmți, blugi cu manșetă, geci de blugi, blugi rupți și chiar cămăși din bumbac denim.

Verifică preț Blugi Premium pentru femei și bărbați AICI!

Gucci Jeans

Gucci Jeans

3.000 de căutări lunare

Brandul italian de lux, Gucci, vinde în mod normal și unii dintre cei mai fenomenali jeanși. De fapt, în anul 1998, Cartea Recordurilor Guinness a înregistrat „Genius Jeans” de la Gucci drept cei mai scumpi jeanși din lume. Blugii s-au vândut la prețul de 3.134 de USD la Milano și erau rupți, cu aspect vintage și acoperiți de mărgele africane. De atunci, alte branduri au doborât acest record.

Blugii Gucci oferă unele dintre cele mai ecletice stiluri de blugi, inclusiv pantalonii din denim skinny marmorați negru și alb și pantaloni îndrăzneți skinny galbeni cu model zebră.

Verifică preț Blugi Premium pentru femei și bărbați AICI!

Everlane Jeans

2.800 de căutări lunare

Brandul Everlane Jeans vinde în primul rând online și inițial a fost înființat ca magazin de îmbrăcăminte pentru bărbați. Compania vinde articole de îmbrăcăminte elegante la prețuri destul de mici și cunoscute pentru întreaga gamă din ofertă. Acum brandul se adresează și femeilor, iar actrița Angelina Jolie a fost observată purtându-i.

Unele dintre cele mai vândute articole includ blugii slim drepți, blugii skinny, blugii kick crop și blugii boyfriend.

Verifică preț Blugi Premium pentru femei și bărbați AICI!

J Crew Jeans

J Crew Jeans

1.900 de căutări lunare

Retailerul specializat în mai multe mărci oferă o gamă largă de articole de îmbrăcăminte, costume de baie, îmbrăcăminte de salon, îmbrăcăminte de exterior și îmbrăcăminte din denim pentru bărbați, femei și copii.

În anul 1947, Mitchell Cinader și Saul Charles au fondat compania Popular Merchandise, Inc. Mai târziu, ea a devenit cunoscută sub numele de J. Crew. Apoi, în anul 1989, compania și-a deschis primul magazin pentru vânzare.

Astăzi, compania vinde unele dintre cele mai la modă haine, inclusiv blugi cu talie înaltă Toothpick Jeans și blugi drepți cu tiv întărit High Tower.

Verifică preț Blugi Premium pentru femei și bărbați AICI!

Share:

WhatsApp
Facebook
Twitter
Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Leggings (colanți) vs. Jeggings

Leggings (colanți) vs. Jeggings

Iată o comparație cuprinzătoare între mult îndrăgitele jambiere și jeggings, prezentând avantajele și dezavantajele acestora, astfel încât să puteți face o alegere în cunoștință de

Citește mai mult »
Ce este Twillul

Ce este Twillul?

Ce este Twillul? Twillul este un tip de țesătură. Este folosit pentru a realiza multe tipuri de materiale, printre care denim, flanela si chino. Țesătura

Citește mai mult »
Pe trend

Articole care te-ar putea interesa:

Barbat poarta palarie Fedora

Pălării Fedora versus Pălării Trilby

Pălăriile Fedora și pălăriile Trilby au multe asemănări, dar variază și în unele dintre caracteristicile și trăsăturile lor. Nimic nu spune: „Bună, Frumoaso!” precum accesoriile

Este rochia o fusta

Este fusta o rochie?

Aflați diferența dintre o fustă și o rochie și cum să stilați fustele pentru a se potrivi cel mai bine cu silueta dvs. Cumpărăturile de

Tanara foloseste un burete lufa pentru baie

7 alternative la lufa (loofah)

Lufa reprezintă un instrument excelent pentru curățarea spatelui, a feței și a restului corpului. Este bine să cunoașteți diferitele tipuri de alternative la lufa care